Tagovi

Nije pravedno- Srbija ima dva kandidata za glavnog tajnika UN-a

Nije pravedno- Srbija ima dva kandidata za glavnog tajnika UN-a

Srpski šef diplomacije Vuk Jeremić postao je drugi srpski kandidat za glavnog tajnika UN-a. Za sada su službeno u utrci za nasljednika Ban Ki Moona još i Helen Clark, Irina Bokova, Nathalia Gherman, Danilo Turk, Antonio Guterres, Igor Lukšić i Vesna Pusić.

Pričaju kako će pri izboru kandidata dati prednost kandidatu iz Istočne Europe, posebno ako je ta osoba ženskog spola.
Izgleda da su u UN-u ozbiljno raspoloženi podilaziti Srbiji, pa su joj omogućili da ima dva kandidata.

-Vuk Jeremić diplomirao je teorijsku i eksperimentalnu fiziku na Cambridgu, a magisterij je stekao na Harvardu. Postoje sigurni dokazi da je redovno završio srednju školu, te da je i maturirao. Za razliku od drugog kandidata, za kojeg je čak i bivši državni odvjetnik RH, Željko Olujić, javno tvrdio da nikada nije maturirao,..
http://pollitika.com/vesna-pusic-zeljko-olujic-javno-sramocenje-drzave

Ali srpsko pravosuđe, kao i taj kandidat uporno šute kao zaliveni, šute i svi mediji.

-Istina, taj drugi srpski kandidat ima "odlične reference" : izgubio je sve izbore na kojima se samostalno prijavio - za gradonačenika, za predsjedničke izbore,..... a stranka koju vodi na izborima redovito dobiva mizeran postotak glasova, tako da u parlament redovito ulazi kao prikrpa drugih.

-Vuk Jeremić nikada nije optuživao svoju državu da je vodila agresorski rat u BIH, kao što je radio drugi srpski kandidat, ali Vuk nije dovoljno često, kao on, za to prozivao Hrvatsku, pa mu to može biti minus.

-Jeremić nije preko "Erasmus Gilde", u najgorim ratnim vremenima, prozivao dr. Franju Tuđmana da odstupi s dužnosti, što je Srbiji bilo tako korisno.

-Vuk nikada nije bio toliko gay-friendly da bi žene, žrtve masovnih silovanja u ratu, pozivao na gay paradu, s parolom „da pokažu solidarnost sa svim drugim žrtvama, ili potencijalnim žrtvama“.

-Nikada nije ucjenjivao umirovljenike da neće dobiti svoje mirovine, ako na referendumu o ulasku u EU, zaokruže NE, što Srbiji ipak možda zatreba.

-Nikada nije, ni na građanskom referendumu o braku, izjavljivao da „bez obzira što mislite o konkretnoj temi, iziđite na referendum i glasujte protiv“.

-Vuk nikada nije davao državni novac udruzi svoga brata ili sestre, ako ih ima.

-On u svom obiteljskom stablu nema tako slavnih i junačkih osoba poput predaka koji su naredili pucanje u Hrvate, u Zagrebu -na Trgu bana Jelačića, niti ima toliko četničkih korijena, niti ima bliske rođake koji su bili vojni suci u NDH, odlikovani za svoja djela.
http://pollitika.com/psst-psst-psssst-muc-muc-psst-zaustavite-reuters

-Jeremić nije oštetio vlastitu državu za naftna postrojenja i bušotine po Siriji.

-Nikada neće iavno pred Svijetom priznati da mu sugrađani ratuju u Ukrajini, te tako namjerno, zlonamjerno i nediplomatski naštetiti svojoj zemlji.

-U svoje ministarstvo i diplomaciju ne postavlja stare, islužene, umirovljeničke jugokadrove.

-Nije pokušavao komunističkim atavizmom - zakonom o dosjelosti svojim susjedima ukrasti zemlju.

-Nije fanatični zagovornik teza o građanskom ratu, podjeli krivnje, jer on uvijek zastupa nacionalne interese svoje zemlje, optužujući uvijek druge.

-Nije vrijeđao vojnike, ni invalidizirane ratne veterane vlastite zemlje.

-Jeremić nije jugofundamentalist, narkomanski ovisnik o ideji obnove Jugoslavije, već iskreni srpski nacionalist. Njegova kandidatura je došla iznenada, ali po poštenoj, a ne iznuđenoj, smiješnoj kandidaturi koju je nametnula tehnička vlada na odlasku, te koja drugim zemljama i UN-u predstavlja predmet sprdnje, zbog prvotne kandidature prije nego je natječaj i počeo.

...........

U susjedstvu, u Mađarskoj, gledamo državnike koji se bore za vlastitu zemlju, dok kod nas imamo plahe političarčiće koji se opravdaju političkim bontonom i neizazivanjem cirkusa oko ove sramotne kandidature, prešutno dajući dozvolu da u ime hrvatskog naroda, kandidat za tako visoku funkciju u UN-u, bude dokazano najbolji srpski kandidat.

Kukavičluk ne može iznjedriti dobru politiku i dobit za neki narod, jer od takvih političara MZ traži sve više i više kukavičluka.

Jadna li je RH ako će se tako ponašati i oko traženja uvjeta za ulazak Srbije u EU!

Sadašnja vlast u RH, traži manje uvjeta nego je to nekada tražila Vesna Pusić na čelu hrvatskog MVP-a, i umjesto da u Saboru jednostavno, kao suverena država, otkaže pravo Srbiji na pravnu jurisdikciju nad Hrvatskom, ona glumata nekakvu čvrstinu, dok spremno pruža glavu za svoju "brnjicu od svile" moleći Srbiju da to sama ukine, kao svoj alibi- uvjet pred hrvatskim narodom.

Ali, narod nije glup, i ukoliko ne onemoguće Vesnu Pusić u njenom cilju, za koji se poziva na zemlju u kojoj je proglašena nacionalnim veleizdajnikom na Hrvatskom nacionalnom etičkom sudištu, ukoliko ne spriječe Milanovićevu posljednju psinu hrvatskom narodu, narod će ih odbaciti kao što ih je već više puta odbacio, samo ovaj puta bit će to zauvijek, jer više popravnih ispita neće imati. Neće više biti mogućnosti obmane ukidanjem detuđmanizacije, ukoliko ne krenu putovima Tuđmana, putovima čvrste nacionalne i državničke politike.

Kako će takvi mlitavi političari, bez kralježnice vrijedne čvrstine makar jednog kralješka Tuđmanove kralježnice kojim bi se suprotstavili nevjerojatnom ponižavanju Hrvatske, Hrvatskoj vratiti vukovarske ade?

Kako će takvi političari od Srbije tražiti ratnu odštetu, za sva razaranja i ubijanja po RH?

Kako će takvi političari tražiti od Srbije odštetu za hrvatske logoraše - iz logora u Srbiji, za silovane žene, za sve ubijene civile....?

Kako će tako uplašeni tražiti povrat opljačkanih umjetnina u RH?

Kako će takvi uplašeni kalkulanti tražiti informacije o našim ubijenima, nestalima, bolničke knjige iz Vukovara....?

Tko je poplašio Predsjednicu?

Tko je poplašio Hrvatsku vladu?
MOST?
Ne, za ovo nije kriv MOST, za ovo može biti kriv jedino HDZ.

Tko je uplašio hrvatskog ministra Miru Kovača, da sada ima tako bijedne uvjete za otvaranje poglavlja o pravosuđu za Srbiju?

Princ Charles?

Camilla?

Ovi emisari koji nam dolaze ovih dana?

    Da je dr. FranjoTuđman slušao takve, Hrvatska nikada ne bi postojala.

Nismo ih birali za provođenje političkog kukavičluka, nego za hrabro zastupanje hrvatskih nacionalnih interesa. No, izgleda da su današnji političari u RH, za razliku od hrabrog i odlučnog dr. F. Tuđmana, političari plašljive političke orijentacije soja nositelja "brnjice od svile", a ne domoljubne, opet političari kojima je iznad svega vlastiti interes .

Nisko i kukavički, nedržavnički, sluganski bijedno i nacionalno štetno.

"Hrvatsko nacionalno etičko sudište", prof. Zvonimir Šeparović, dr. Željka Markić, udruga "U ime obitelji" kao i većina hrvatskoga naroda, digli su glas i protive se ovoj sramotnoj kandidaturi, ali su u medijskoj izolaciji.
Počeli su Hrvati iz Argentine, na kojima se ne provodi takva medijska blokada:
http://slobodnadalmacija.hr/sport/dalmacija-u-balunu/clanak/id/302219/Ca... , a nastavit će Hrvati iz Hrvatske i hrvatski branitelji,...

UIO ima idealnu priliku pokazati političku zrelost (postali su politička stranka) organiziranjem prosvjeda protiv kandidature V. Pusić. Hrvatski narod već je spremno stao uz njih na referendumu o braku, a i protiv ove kandidature će također morati stati, zbog kukavičluka ove političke opcije. Vjerujem da će se i hrvatski branitelji pridružiti prosvjedu protiv te kandidature Vesne Pusić, jer kada već ne lustriraju jugonacističke kadrove, makar da ih ne kandidiraju za još veće političke dužnosti, s kojih će još više štetiti RH?

Velikim prosvjedom protiv kandidature V. Pusić, hrvatski narod sa svojim hrvatskim braniteljima treba povesti lustraciju od jugosrpskih političkih kadrova, jer ovi na vlasti lažu u predizborne svhe, kao i njihovi prethodnici, te na prvoj većoj teškoći dokazuju kako nisu dostojni hrvatskog naroda i njegove hrabrosti, nego da spremno pristaju "na brnjice od svile"!

Podrška, ove vlasti, makar i iznuđena, najboljem srpskom kandidatu - Vesni Pusić, politički je gotovo jednako sramotna kao poznata događanja oko Haaga, u kojima su našim krvnicima nametali ulogu žrtve, a nama ulogu zločinaca, iako smo samo, najčasnije na svijjetu, branili svoju zemlju od agresora. Ta odluka donesena je jer su "Domoljubni" prihvatili nositi tuđu "brnjicu od svile" umjesto voditi svoj narod.

HDZ je opet pljunuo na hrvatski narod, kao i za Sanadera, iz svoga čistog političkog kukavičluka i ničime neće moći, pred hrvatskim narodom, sprati tu izdajničku ljagu, tu gnjusnu slugansku poslušnost, jer umjesto da u takvom povijesnom trenutku pokažu odlučnost i ostvari ono što hrvatski narod želi: hrvatskog veleizdajnika (po presudi HNES-a) udalje što dalje od poluga moći kako bi štitili RH od njegovih odvratnih djelovanja, oni slušaju, već nekoga, te takvo zlo dovode na mjesto na kojem će moći štetiti Hrvatskoj,... budući će svijet koz hrvatskog etičkog veleizdajnika gledati i Hrvatsku, oni spremno navlače tuđinsku "brnjicu od svile" i takvi dolaze pred nas sa svojim lažima.

Gnjusno, skandalozno i gadljivo je gledati tu račanovsku neodlučnost u vrhu tzv. de-detuđmanizatorske političke opcije, tzv. Domoljubne opcije, koja kada treba prijeći s riječi na djela pokazuje samo politički kukavičluk.

Da se u RH napravi anketa s pitanjem:
Koga biste radije za glavnog tajnika UN-a?

1. Vesnu Pusić
2. Vuka Jeremića

....jamčim da bi barem 80% hrvatskih građana, između ta dva srpska kandidata, zaokružilo Vuka Jeremića.

Ma koji narod bi se toliko ponizio da bi za svoga kandidata na tako visoku dužnost u UN-u prihvatio kandidata kojega je njegovo nacionalno i etičko sudište osudilo za veleizdaju države?
Već sam pristanak na prihvaćanje takvog kandidata predstavlja sudjelovanje u izdaji.

Glavna tajnica s logikom „Teroristi putuju bussines klasom, a ne s imigrantima“, pokazala bi da glupost može stići jako daleko, u sam vrh UN-a.

Vesnu Pusić kandidirala je bivša regionalistička jugovlada, koja sada frustrirana i u političkom egzilu bjesomučno pokušava žigosati Hrvatsku izmišljenim ustaštvom, a opravdava cenzuru onih medija koji ukažu na pjevanje četničkih pjesama od strane srpskih popova.

Nova hrvatska Plašljiva vlada s brnjicama od svile , umjesto da joj uskrati podršku, ponižava hrvatski narod upropaštavajući mogućnost - „jednom u pedeset godina“, ponižavajućom podrškom osobi koja se dokazala kao anacionalna, regionalistička, projugoslavenski orijentirana osoba, kojoj je smisao života uništavati nacionalni karakter Hrvatske.

Vesna Pusić je kandidat nedostojan hrvatske kandidature, te ukoliko joj Predsjednica i Hrvatska vlada ne uskrate podršku, vrijeme je da to napravi hrvatski narod.

Na nesreću, Hrvatska nema svoga Orbana, nego obične plašljivce, klimavce i političke kalkulante, tamo gdje treba hrabrosti i zaštite nacionalnih interesa, a nacionalni interes je:
ne dati podršku Vesni Pusić za glavnu tajnicu UN-a, ne dati podršku osobi koja je za vrijeme DR-a teško ugrozila RH, osobi koja je silom pokušavala povući hrvatsku tužbu za genocid protiv Srbije, političkoj marioneti one države koja nikada nije željela RH, osobi koja je ustrajno gradila ZZP Hrvatskoj, osobi koja je svojom politikom bila korisna jedino hrvatskim neprijateljima.

http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/danas-je-u-europi-zabranjeno-govorit...

    Dati podršku Vesni Pusić, isto je kao i zanijekati Hrvatsku i teško osramotiti hrvatski narod!

Komentari

paradoks

Kad bi se dijelila Nobelova nagrada za zemlju paradoksa Hrvtska bi ju sigurno dobilla. Može se unutar države biti nejdinstven, mogu postojati nesuglasice ali prema van se nastupa jedinstveno. Nažalost Hrvati, pogotovo hrvatski političari to još nisu shvatili. Srbi su, na našu žalost, to shvatili i što je još gore nejedinstvo u Hrvatskoj debelo koriste u svoju korist. Ispada kako oni koji se kunu u veliko domoljublje zapravo rade na korist Srba i Srbije.

w. ;)

Tko je glasao

Malo koja osoba je toliko zla nanijela RH.

Ne može se s veleizdajnicima RH biti jedinstven. Baba je potvrđena veleizdajnica RH, na HNES-u.

Toliko je zla nanijela RH, da je to jednostavno neoprostivo.
A zlo koje je posijala još je duboko u HNS-u.
Biti jedinstven s takvima znači raditi protiv svoje države i naroda.
koje navodiš, a jedinstvo sa zlom, što je po RH, V. Pusić.

Malo je koja osoba toliko zla nanijela RH.

Njoj bi trebalo suditi, a ne je isticati kao hrvatskog kandidata.
Za RH, kao manje zlo, daleko je bolji kandidat Vuk Jeremić.

Nadam se da je neće izabrati.

Iza njene kandidature je bivša jugosrpska komunistička vlada, a ne hrvatska, te nama uvijek neprijateljska država, zaštitnica velikosrbije,GB.

A na kraju pitanje njenog maturiranja stalno se zataškava. Gospođa šuti, jer očito nije niti maturirala.

Da je tako javno rečeno za nekoga političara, koji nije jugosrpske političke orijentacije, mediji bi napravili takvu harangu da bi se stvorila histerija u cijelom svijetu., a sada postoji samo pokvarena i zataškavajuća šutnja o njezinom nematuriranju

Trebali bi je u UN-u pitati je li uopće završila neku srednju školu i tražiti dokaze.

Hrvatska je sramota što se baba utrpala među kandidate, a jedno je od najvećih političkih zala koje je imala RH.
Paradoks je što jedna osoba koja je desetljećima vodila veleizdajničku politikom za RH, uopće i predstavlja hrvatsku kandidatkinju.

To ne samo da je paradoks, nego je perverzarija, blasfemija, ruganje hrvatskoj državnosti i svim Hrvatima na svijetu -to je teška sramota. Zbog toga, ukoliko hrvatski političari nisu poduzeli neke druge korake da je onemoguće, predstavlja i njihovu izdaju Hrvatske, kukavičluk i neodgovornost., te zaslužuju prezir hrvatskog naroda zbog zla koje nisu spriječili .Mislim da je njezin adut upravo zlo prema RH, jer oni koji je guraju dokazani su neprijatelji RH.

Tko je glasao

Kamo je krenulo?

Prema sramoćenju vlastite zemlje - kao i do sad?

Inače, Pusićka je velika ljubiteljica NATO-a i zapadne dominacije, te zaštitnica krupnog kapitala. Nešto poput Predsjednice.

I ostali kandidati dolaze iz jadnih sramotnih zapišanih zemalja - jedni su rehabilitirali četnike, u drugoj se formiraju lovci na ljude - migrante...

Naša kandidatkina dolazi u trenutku kad je UN postao šupak od organizacije, što se vidi prema njihovim dosezima i djelovanju u ovoj izbjegličkoj krizi.

Slično kao i sa EU - kad mi postajemo bitni, to je siguran znak da je trulež uznapredovala.

Bokte, naš je predstavnik za ljudska prava bivši hrvatski ministar pravosuđa koji je išao sa službene UN razine blagoslivljat fašizaciju Ukrajine?!

Međutim, čim vi napadate Pusićku, to je svakom normalnom siguran pokazatelj da je treba braniti.

Ili možda ne? Nema bolje preporuke Pusićki nego da je napadaju hrvatski fašisti. Jel' vas ona možda plaća?

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Mladi za RH:Podrška V.Pusić jednaka je izdaji hrvatskih interesa

S kraja dnevnika "Nije pravedno- Srbija ima dva kandidata za glavnog tajnika UN-a"
Dati podršku Vesni Pusić, isto je kao i zanijekati Hrvatsku i teško osramotiti hrvatski narod! .
Mladi za Hrvatsku:
"Podrška Vesni Pusić jednaka je izdaji hrvatskih interesa!"

http://narod.hr/hrvatska/mladi-za-hrvatsku-podrska-vesni-pusic-jednaka-j...

Tko je glasao

Ustaška mladež

ne zarezujem!

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

izbor Vesne Pusić kao

izbor Vesne Pusić kao kandidatkinje za glavnu tajnicu UN proturječi osnovnim načelima postojanja organizacije ne zato što je Vesna po domaćim mjerilima domoljubna ili izdajnička persona, nego zato što je RH članica vojnog saveza NATO, pa prema tome ne bi ni smjela kandidirati osobe za mjesto glavnog tajnika Ujedinjenih nacija.
Doduše, to nigdje ne piše, ali iz samog duha i slova postojanja UN je jasno da glavni tajnik ne bi mogao biti iz zemlje koja je članica vojnog saveza.
Po mojoj logici, onda ni jedan od predloženih kandidata nije dobar za tu funkciju, jer su zemlje koje ih kandidiraju ili članice vojnog saveza, ili su potpisnice dokumenata koji obvezuju na vojnu suradnju bez formalnog članstva.
Paradoksalno, jedino Jeremić i je najbliži kandidat s obzirom na to da Srbija nije članica međunarodnih organizacija, koje bi po svom djelovanju proturječile osnovnim načelima osnivanja UN.
ali, Ameri ih uglavnom plaćaju, pa Ameri uglavnom i odlučuju....naravno u suradnji s Rusima i Kinezima

Tko je glasao

jedva

čekam epizodu 'vuk s 405 East 42nd Street-a'. guzobol domaćih nacionalista će bit spektakularan.

vuka za predsednika univerzuma, a tko se ne slaže s tim, marš u srbiju.

Tko je glasao

Uključio sam mali ventilator

napravljen od kompjutorskog ventilatora koji mi stoji bočno, e da rastjera maglu i dim ispred ekrana.

Ja ne volim Vesnu Pusić. Mnogo je razloga, ali to nije tema. Ne volim ni HNS tu klijentelističku lopovsku stranku koja funkcionira po načelu :pare vaše ideje naše.
Ne volim ni Čačića- sada reformista koji dolazi iz KOS JNA struktura, koje su se isto 90-te podijelile po nac.osnovi, a koji je sada u saborskom klubu sa SDSS-om. Zamjenio im je onog Srbina koji je navodno bio lojalan RH i bio naš čovjek u njihovim redovima.

Što ti je politika. SDSSovac nije htio s Pupovcem , e ali ide Čačić.

Malo je komično, al dobro.

No da se držimo teme. Nas Hrvata je oko 4,5 miliona do 5 na području cijele bivše Juge. Srba je oko 10 miliona na području bivše Juge.

Znači, oko 15 miliona zajedno, što je cca , ajmo metnut..jedan manji grad u Pakistanu, Kini, Indiji...........itd.

Nas Hrvata ima koliko u nekom kvartu tj. četvrti nekog većeg europskog grada.
Nema baš ni te Srbadije puno previše. Oni su isto jedna mala nacija.

Sad imaš tog Vuka Jeremića kao Srbina i Vesnu Pusić kao Hrvaticu. Ostale.

Položaj sekretara UN tj. glavnog tajnika i nije baš nešto s obzirom da smo vidjeli koliki utjecaj je imao kod nas devedesetih.

No recimo ovako. Bivša vlada RH je podržala Vesnu. Kako bi izgledalo u svijetu da sada ova nova vlada ne podrži.

Tko uopće zna da smo mi imali neke izbore i da sada Vesnina stranka nije pobijedila, e ali ona osobno je potpredsjednica hrvatskog sabora.

Kako bi to izgledalo za sliku i ugled RH u svijetu, da sad najednom pošto smo je mi Hrvatska podržali, podršku povučemo. U par mjeseci.

Ispali bi neozbiljne budale prema vani. Razmisli o tome. Nitko ne zna za naše unutarnje dnevne politike.

Kad bi Vesna bila izabrana za Hrvatsku bi čuli i oni koji nikad nisu čuli, kao što smo saznali da je Boutros Botros Gali bio po vjeri Kopt, kršćanin iz Egipta. On je podržavao Jugoslaviju i Srbiju, e ali..svejedno smo mi obavili svoje.

Priznajem da nisam obraćao pažnju na kršćane iz Egipta, a malo ih je danas koji uopće znaju što je to Kopt.

Kad bi Vesna bila izabrana na to mjesto to bi bilo za Hrvatsku od značaja kao kad su Vatreni osvojili brončanu medalju na svj. prvenstvu u nogometu.

Podiglo bi nam rejting sve do turističke sezone.

Znači da bi to bilo u općem hrvatskom interesu, a ona osobno ma da je ne znam što- svašta nešto- ne može osobno naštetiti baš i da hoće.

Čak da je agentica MI 6. Što ima veze, eto na prošloj proslavi Oluje jedino Briti se nisu uplašili prijetnji Srba i njihov stijeg je bio na proslavi. Kužiš poantu.

Čak da izaberu Vuka Jeremića koji dolazi iz bivše zajedničke države, mislim da bi to bilo dobro za sve od Makedonije do Slovenije.

Neki bi preko njega saznali da je bio neki rat u ex Jugoslaviji običnim klikom miša na računalu, gdje je Srbija izvršila agresiju na druge države današnje članice UN-a, da su bombardirani 99-te i tako.

Znači da, ma koliko to blasfemično zvučalo ja bih volio da izaberu Vesnu, a ako baš ne Vesnu da izaberu Jeremića.

Zbog hrvatskih međunarodnih interesa.

Ovaj stav temeljim na iskustvu iz djetinjstva. Jedna susjeda je imala staru prabaku koja je već bila oko 100 godina. To je bila prabaka njenog supruga. Onda nije bilo smještaja u domove i sl., nije se znalo što je dekontinencija, Alsenheimer, Parkinson i dr., nego je obitelj skrbila o takvima.

Još nisu bile izmišljene pelene ni za bebe, a kamo li za stare ili nemoćne.

Kao klinjo imao sam priliku svjedočiti ranom zorom kako ta susjeda iznosi prljavo rublje i pere ga kraj bunara, a u stajski đubar zakopava fekalije .

Tjerao sam krave na pašu prije izlaska sunca , a ona je već sređivala situaciju i prala babu.

Znači da, nikako ne bih iznosio naš prljavi veš u javnost. Prosta seljačka logika.

Ta moja susjeda je bila iznad svega čista i uredna žena. Stalno je neki đava prala. Kad je izmišljen rRadion kao prvi deterdžent kod nas ona ga je koristila zajedno s lukšijom i onim starim cigla sapunima i to prva u komšiluku. Sve je kod nje bilo čisto i uredno.

Nekako sam imao averziju kad me ponudi kolačima.

Sa svojih 5-6 krava napasao sam kao 7-godišnjak i jednu njezinu kako je ćaća bio odredio. Uvijek sam je znajući za te njene poslove i obveze izbjegavao, e da me pomiluje po licu ili glavi.

Znao sam za njen prljavi veš.

sve dobro...

Tko je glasao

Ispali bi neozbiljne budale

Ispali bi neozbiljne budale prema vani.

Rekao bih da imaš velikih iluzija o hrvatskoj reputaciji u svijetu, osobito nakon Tuđmanove smrti. Naime, upravo zbog Mesića, Račana, Pusić & sličnih većinom nas drže bijednim, korisnim budalama.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Za Tuđmanova života

bili smo beskorisne budale.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Koji to "mi"? :-)

Čak i budala promiče svoje interese, dok korisna budala (useful idiot) zastupa tuđe.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Pusićkaštetna kao nekada Budimir Lončar s embargom na oružje

Hrvatska veleizdajica (po presudi HNES-a) je teško zlo, nešto kao Budimir Lončar koji je tražio embargo na oružje za Hrvatsku, nakon što su nas komunisti razoružali .

Lončar je pokazao kako je opasno imati pokvarene i izdajničke ljude na utjecajnim mjestima, a Vesna Pusić bila bi još pogubnija za RH.

Zato svatko tko ima ovlasti osporiti njenu kandidaturu u ime građana RH, pomaže veleizdajici da stigne na položaj na kojemu će teško štetiti Hrvatskoj.

Ona je daleko veća sramota i izdaja Hrvatske, nego što je povući prijedlog jugokomunističke tehničke vlade.

    "Smrt komunistima, sloboda narodu!

Tko je glasao

Jbg, moralo se i to, da ja tebi dam minus, dogoditi

Nema opravdanja za podršku Vesni Pusić, jer će ta nakaza raditi rotiv Hrvatske, a na tom mjestu čak i riječi jedne kriminalke poput Pusić imaju težinu!

Razmisli malo želiš li da to smeće za govornicom UN-a optužuje Hrvate da su zločinci, da žele zločinačku državu, da Hrvatska nema smisla (kao što je već izjavljivala), a da ne pričamo o tome kako može iskoristiti primjerice onaj jučer slučaj Pupovčevog terorizma i optužiti Sabor za pitaj Boga što?

Inače imaš jako osjetljiv radar za neprijatelje Hrvatske i svekoliku gamad pa mi je čudno da daješ podršku ovom stvoru, a na štetu Hrvatske.

I zapamti, ako Srbi budu odlučivali ili njihov glas bude presudan podržat će Vesnu Pusić u svakom slučaju, osim ako drugi bude Jeremić.

Ja znam zašto će je podržati, a znaš i ti.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Nema problema @laganini

moje je mišljenje da uopće ne može štetiti. Korist je već sada što je uopće netko iz RH kandidiran.

sve dobro...

Tko je glasao

nisu svi nevine žrtve već nisu sudskim procesom proglašeni krivi

Iz http://slobodnadalmacija.hr/sport/dalmacija-u-balunu/clanak/id/302219/Ca...
o kandidaturi V. Pusić, nakon njene izjave: „nisu svi nevine žrtve već nisu sudskim procesom proglašeni krivim“ :

    "Također očekujemo od nove Vlade i od Predsjednice da uskrate podršku kandidaturi Vesne Pusić za glavnu tajnicu Ujedinjenih naroda. Mi argentinski Hrvati ćemo sa svoje strane argumentirano upozoriti relevantne međunarodne institucije i države članice Ujedinjenih naroda na neke detalje o životu i djelovanju Vesne Pusić kako bi onemogućili njezinu kandidaturu koja bi bila štetna kako za Hrvatsku tako i za Ujedinjene narode. U tome očekujemo da će nam se pridružiti Hrvati u Domovini i širom svijeta".

>

Tko je glasao

Ne samo da može strahovito štetiti nego i hoće

To je Vesna Pusić, a svi znamo i njenog brata i njenog dedu "ponosnih krvavih ruku", i kupanja u krvi Hrvata. Svi znamo da je Pusićka osoba bez ikakvog morala i etike, da ne pričamo o tome da protiv nje imamo dokaze u istom rangu kao i protiv Sanadera, pa zašto ne bi Sanader bio kandidat?

Vesna Pusić ako nekim čudom uspije, u što ne vjerujem, no valja biti oprezan, jer je to krajnje loša osoba, a takvi zlotvori uvijek imaju pomagače u ovom Luciferovom svijetu, dakle ako nekim čudom uspije postati kancelar Palpatin crno nam se piše, crno da crnje ne može biti.

Trojanski konj je goli qrac u usporedbi s ovim užasom od babetine.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Evo hrvatske nacionalne sramote

Evo hrvatske nacionalne sramote: RH predstavlja kandidat koji je HNES osudio kao hrvatsku veleizdajnicu:

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/predstavljanje-vesne-pusic-u-un-u---433...

Što je nisu pitali o njenoj originalnoj teoriji kako teoristi stižu zrakoplovom u bussines klasi?

Tko je glasao

Kad se bune zli senilci u pelenama

jamačno je relevantno!

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci