Tagovi

Ne valja vam voda u stanu? Drugi put pazite od koga kupujete stan!

Zagrebački pročelnik za kulturu Pavle Kalinić i blizak Bandićev suradnik stanarima Vrbana III osmislio je rješenje za probleme stanara koji muku muče sa zatrovanom vodom već godinama. Naime rješenje je vrlo jednostavno. Naime, vi glupi stanari… drugi put pazite od koga kupujete stan! E! Pa nije valjda Bandićeva vesela družina kriva što je grad godinu dana zataškavao slučaj zatrovane vode, već vi… glupi ljudi… što ne pazite od koga kupujete stan bez obzira na to što su svi stanovi bili sa uredno izdanim dozvolama grada Zagreba. Milan Bandić i vesela družina vam poručuju… Tko vam kriv što ste naivni pa vjerujete svim tim dozvolama. Više sreće slijedeći put! Kao da se stanovi kupuju u dućanu pa birate s koje police će te uzeti stan. cnn.blog.hr

Komentari

Naprosto mi ne ide u glavu

Naprosto mi ne ide u glavu kako i samo malo vlasti može tako korumpirati čovjeka kao što je to slučaj kod Pavla Kalinića!!

Tko je glasao

Može li mi netko iz SDP-a

Može li mi netko iz SDP-a reći stanuje li Ante Kotromanović u Zagrebu na Kozjaku u kući Pavla Kalinića, koju je Bandićev pročelnik za kulturu nedavno dovršio (impozantno zdanje). Vidio sam Kotromanovića s djetetom u Konzumu na Kozjaku, a neki susjedi mi rekoše da živi kod Kalinića. Nisam siguran jesu li mi informacije točne.

Sve što ste oduvijek željeli znati o swingingu politike, medija i tajnih službi.

Tko je glasao

Iskreno i ja sam bio glup

Iskreno i ja sam bio glup kada je supruga od grada Zagreba, ugovorom o zamjeni nekretnina zbog izgradnje prometnice dobila zamjenski stan na Trešnjevci.

Prilikom upisa u gruntovnicu ispostavilo se da se Grad Zagreb nikada nije upisao kao vlasnik spomenutog stana, a cestica se vodi kao livada.

Drugi puta stvarno moramo paziti! Ali ne samo od koga kupujemo, mjenjamo, ...., vec za koga glasamo.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci