Tagovi

Nešto smrdi u "dizanju" narko dilera


Mile Parać optužuje generala Ivana Čermaka i bivšega policajca Zdravka Novaka da su mu ukrali 20 kilograma kokaina
Nisam vidio da je itko do sada reagirao na priču Mile Paraća da on i Mirko Markulin idu utjerati 300.000 dolara od Ivana Čermaka i Zdravka Novaka, koje optužuju da su im ukrali 20 kilograma kokaina. Parać je ispričao da su on i Markulin 1992. finacirali nabavku 25 kilograma kokaina iz Južne Amerike, a da ga njihov prijatelj časnik HV-a Stanislav Dežmalj nije mogao sam preuzeti u Dubrovniku, pa ga je bivši vlasnik diskoteke The Best Mirko Kramarić spojio s generalom Čermakom i policajcem Novakom koji su navodno drogu prebacili u Zagreb, Dežmalju ostavili samo pet kilograma, a ostalo uzeli sebi. Parać je dodao da je Stanislav Dežmalj Brada prodao pet kilograma kokaina u Italiji da bi se kupilo oružje za HV, te da su godinu dana kasnije on i njegov brat Miljenko ubijeni u Paragvaju u namještenoj prometnoj nesreći koju su navodno organizirali hrvatska policija i američka DEA. Paraća se ranije u tekstovima koji su se bavili kriminalnim lobijima povezanim s Antom Gotovinom također spominjalo kao švercera droge, pa me doista čudi da se nitko nije osvrnuo na ovaj šokantni video. Zapravo, uopće me ne čudi jer se do sada nitko nije osvrnuo ni na informacije da Reno Sinovčić, Zadranin o kojem je Globus pisao kao o narko bossu, zadnjih mjeseci često boravi u sjedištu SOA-e na Kunišćaku, na povjerljivim čajankama s Tomislavom Karamarkom, ravnateljem tajne službe kojeg podjednako cijene predsjednik Stjepan Mesić i premijer Ivo Sanader. Zato mi i najnoviji "policijski uspjeh" hvatanja anonimnih "narko bossova" u Zagrebu koje se povezalo sa 51 kilogramom grčkog kokaina prije nego su uhićeni, smrdi do neba. Ako je policija skupinu već duže vremena nadzirala i ako ih je "dobila" i uz pomoć prikrivenog istražitelja, zašto napokon nisu uhićeni financijeri i organizatori narko posla? Zar vi vjerujete da su ovi uhićeni anonimci radili sami?

Komentari

Mile Parać špijun DB

Mile Parać špijun DB Jugoslavije???

Tko je glasao

Izgleda da je mafija

Izgleda da je mafija sveprisutna.

Tko je glasao

Da ali se toj MAFIJI može

Da ali se toj MAFIJI može stati na kraj a pogotovo tom Špijunu DB jugoslavije MILI PARAČU koji na žalost još hoda našom HRVATSKOM DRŽAVOM,a isto tako blati naše ČASNE BRANITELJE KOJI SU POLOŽILI ŽIVOTE za nama najdražu DOMOVINU.
To je sramota da uopće nitko nije reagirao na njegovo blačenje.

Tko je glasao
Tko je glasao

Ma ti Austrijanci su baš

Ma ti Austrijanci su baš davež. Pa jesmo li im ostavili Niku Kovača, što bi još htjeli?
:-)

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci