Tagovi

Nasilje lokalnih crvenih šefova HDZ-ovaca, nad članovima HDZ-a, da se poništi "jedan čovjek-jedan glas"

Nasilje lokalnih crvenih šefova HDZ-ovaca, nad članovima HDZ-a, da se poništi "jedan čovjek-jedan glas"

Crveni dio HDZ-a pokušava izigrati princip "jedan čovjek-jedan glas" i zato lokalna predsjedništva ogranaka pokušavaju poplašiti članove HDZ-a i utjecati na njih da im pomognu u instaliranju Plenkovića.
Ta haranga poprimila je tolike razmjere da na nekim portalima od 8 vodećih članaka , 5 ih je posvećeno Plenkovićui

Zašto se lokalni šefići HDZ-a izjašnjavaju?

Njihov glas isto vrijedi 1 glas.

Očito zato da zastrašuju, stvaraju klimu kako je već sve određeno, pa zašto se svi članovi ne bi prepustili njihovoj odluci.
Neka se oni osobno potpišu i tišina, a ne tolika agresija na pojedince.

Vrijeme je da se obični članovi pobune protiv terora kojime im u vrh stranke instaliraju, prema riječima mnogih, SDP-ovog špijuna, HNS-ov kadar, odnosno onoga koji je odabran za ulogu totalnog uništenja HDZ-a.

Pobijedio (nemoguća misija jer će HDZ-ovo biračko tijelo u velikom postotku odustati od glasovanja za HDZ) ili izgubio na parlamentarnim izborima ( što je sigurna opcija , ako instaliraju Plenkovića), paštetar (iskače iz svake paštete ) bi svoju ulogu uništavanja HDZ-a savršeno odradio-kao Sanader 2. Uostalom on je i odgajan za ulogu Sanadera 2 i konačno uništenje HDZ-a. Kome to nije jasno, taj je ili glup, ili zlonamjeran , pa se pravi da to ne vidi.

Uloga Milijana Brkića u svemu tome mogla bi biti sve, samo ne i časna. Što su mu obećali pitanje je sada!?

Zašto kao zamjenik predsjednika HDZ-a ne uputi javnu opomenu Plenkoviću zbog ove medijske harange u kojoj se Plenković koristi prljavim medijskim prostorom, dok je ostalim mogućim kandidatima zapriječen. Kako HDZ tolerira takvo nedemokratsko i GRIZLI- medijsko ponašanje Plenkovića?

Vrijeme je da branitelji-članovi HDZ-a, reagiraju na ovaj medijski i unutarnji napad na HDZ, od ovih koji sada isplivavaju i prema željama svih koji istinski mrze HDZ, namještaju čovjeka koji je po svemu antiHDZ-ovac.

Otkuda Plenkoviću toliki medijski prostor? HRT provodi GRIZLI program u kojemu im Plenković iskače iz paštete?

Drugovi- lokalni šefići trebali bi zašutjeti, a vrh HDZ-a bi trebao prekinuti tu agresiju Plenkovića preko uzurpiranih medija, a ne mu još i pomagati. Odnosno, HDZ bi trebao javno opomenuti Plenkovića da prestane provoditi pravu prljavu medijsku harangu i zlouporabljuje neke veze u SDP-u da se domogne HRT-a i raznih portala, tko zna kakvim kanalima dopire do lokalnih šefića,..., da bi sebi osigurao povlaštenu poziciju, i koji preko terora lokalnih crvenih šefića nad običnim članovima HDZ-a, pokušava skupiti potrebnih 5000 potpisa

Narod bira, a narod ne želi Sanadera 2- paštetara Plenkovića.

Nitko još nije službeni kandidat, a HRT i ostali mediji provode kampanju za Plenkovića, kao da su predsjednički izbori na razini države.
Besplatno?

Ili po GRIZLI- metodama?

Plenković se koristi prljavim metodama i prljavim medijskim prostorom, te prljavim HDZ-ovcima- koji unutar HDZ-a, odrađuju posao za SKJ-SKH, dakle za SDP, a protiv HDZ-a.

HDZ sve radi da bi instalirao čovjeka koji bi im donio najgori poraz na izborima, što znači da po HDZ-u sada rovare SDP-ove krtice koje izviruju i u obliku lokalnih šefića HDZ-ovih podružnica, dok će ovi pri vrhu nastojati staviti samo alibi protukandidata, da bi milanovićizirali HDZ.

Komentari

opusti se @ppetra

demokracija je i možeš birati koju opciju želiš

čak unutar liste možeš nekog preferirati

idemo kao građanska desnica, konzerve

Hrvatska je podijeljena po izbornim jedinicama i tu kvaku 22 moraš imati na umu.

Primjer, u mom kraju u stranci hns imaš podosta čejena aboliraca, dok recimo u Dalmaciji ta stranka okuplja patriote poput @grdog

Nadalje, kod mene su hsp-ovci kolairali s esdepeovcima i virili Lovrićki ispod suknje.

Moraš uzeti u obzir i te neke historijske datosti.

sve dobro...

Tko je glasao

Da, zanimljivo, viš u mom

Da, zanimljivo, viš u mom kraju HSPovci su uglavnom pokatoličeni srbi, sad su veći usraše od samog Ante i družine.
Pa si mislim, jesu li oni postali"pravi" rvati domoljubi ili su HSPovci po nečijem zadatku!?

Tko je glasao

"pokatoličeni srbi"

ovo bi trebao malo razraditi @ Jura. To ti je uobičajena četnička, šešeljevska provokacija.

Srbi svi i svuda.

sve dobro...

Tko je glasao

A da pitaš Stepinca koji je

A da pitaš Stepinca koji je spašavao srbe od Jasenovca?
Misliš da je njegova metoda bila samo za njegova vremena?
aha, je!

Tko je glasao

@Jura, što ti zunaš o

@Jura, što ti zunaš o Stepincu?
@Jura, što ti znaš o srbima (kako si ti napisao isto malim slovom....)?
@Jura, što ti znaš o Jasenovcu?

Dobro je znati granice do kojih se može ići. Sve preko toga može biti neugodno iznenađenje.

Tko je glasao

Alkar Otpisani u sridu

Alkar Otpisani u sridu !
Netrebam ja ništa znati ali sad znam.
Malo pomalo, jedan po jedan !
:)

Tko je glasao

A da pitaš Stepinca koji je

A da pitaš Stepinca koji je spašavao srbe od Jasenovca?
Misliš da je njegova metoda bila samo za njegova vremena?
aha, je!

Tko je glasao

lupetaš što i četnici @ Jura

da li si ti četnik? ili samo kriptočetnik.

Ajde odgovori na jedno logično pitanjce. Ukoliko ih je Stepinac pokrstio, pa tko im je branio da se poslije rata kad su prevladali em komunisti em Srbi- nisu vratili vjeri pradjedovskoj tj. sekti Sv. Save.

Time bi si još 45. priskrbili status mučenika. Žrtve.

Nadalje, zašto bi se uopće pokrštavali tj. pretvarali se da su katolici kad je za NDH bila uredno registrirana Hrvatska pravoslavna crkva i imala je svog episkopa kojeg su komunisti odmah po "oslobođenju" ubili.

https://hr.wikipedia.org/wiki/Hrvatska_pravoslavna_crkva

Vidiš kako jugokomunistička i srbočetnička propaganda pada na pukoj logičkoj provjeri. Zašto je recikliraš i time se sramotiš.

sve dobro...

Tko je glasao

@Jura, tebe svake noći

@Jura,
tebe svake noći posjećuju ustaše ili samo kada si nafiksan?

Mislim, ako ti se ikada pojavi doista pravi ustaša nisi ga u stanju prepoznati jer ćeš misliti da je samo jedan iz plejade tvojih bijelih miševa.
To bi moglo biti po tebe nezgodno.

Tko je glasao

Ne brini ti za mene kad sam

Ne brini ti za mene kad sam pijan, ne bojim se ja pravih ustaša, ni pravih četnika, više se bojim onih koji glume da su to, za takve nikad ne znaš na čemu si i kaj misle. Npr. ti si opasan.
:)

Tko je glasao

@Jura, ja sam ti posve

@Jura, ja sam ti posve bezopasan. To bi ti neki mogli potvrditi ... ali nisu u mogućnosti. :):):):)

Prema tome, zabavljaj se i dalje.
Sretno!

Tko je glasao

Predviđanje političkih zbivanja s Plenkovićem još 4.12.2015.

Evo ovaj dio iz dnevnika pisanog u vremenu kada je MOST pregovarao o tripartitnoj vlasti, dokazuje kako sam sve točno predvidjela, pa tako i ulogu Plenkovića. Svakao da je Petrov odigrao najprlajviju ulogu u ovom scenariju i sada je očito tko je plaćao MOST i na osnovu koje snage su bili toliko bahati. Hvala Karamarku što je srušio MOST.

Brkić odrađuje po scenariju koji sam vidjela već tada:

Zašto baš velika igra?
Zato što, ako se MOST i prikloni SDP-u, možda im ne bi bilo dovoljno hrvatskih naivca iz MOST-a, bila bi to nestabilna vlada, pa brzo izbori, i HDZ bi preuzeo sve, pa nisu puno napravili. Želja im je uz "zajedništvo" razbiti HDZ, ukloniti Karamarka, ubaciti Plenkovića i ekipu uz njega da u međuvremenu opet dobiju crveni HDZ, koji bi kao nekada Sanaderov branio stare strukture. Nije uzalud Podolnjak sudjelovao u timu za Ustav kod Josipovića, nije uzalud šetao svim strankama, a kao što smo saznali mijenjao je i prezime Jovanović u Podolnjak.

Iz dnevnika:
http://pollitika.com/dalmatinska-klopka-za-karamarka-i-podolnjak-milanov...

Dalmacija je pogodna za crtanje svastika, za sva orjunaška podmetanja, za ovu operetu s Plenkovićem, za napade na HNS, za akcije protiv hrvatske nogometne reprezentacije, jer ipak je njih bilo najviše među komunistima, (Zagreb su zbog velikog "legla komunista" iz Dalamcije, nazivali "glavnim dalmatinskim gradom") ,ali i među komunističkim ubojicama Hrvata!

U Splitu su izveli i Operetu "Riva" kojom su ustoličili druga Sanadera,a sada na istom mjestu operacijom "EU-pučani i HDZ. glupani" za izdizanje Sanadera 2.

Zato je Plenković i otišao u Splitski HDZ po potpise.
Nažalost tamo uvijek ima dovoljno spremnih za orjunašenje.

Realnost je potvrdila ono što vam je ppetra napisala dok još nitko u igri nije viidio druga titoista i EU-unionista Plenkovića, od kojega mediji prave neku vrijednost.

Tko je glasao

Road show

Znamo kako je završila opereta kodnog imena "Riva", dovođenjem HDZ-a na optuženičku klupu, pa je to možda razlog što opereta nepoznatog još kodnog imena, srećom, nije rezultirala ustoličenjem "enciklopedista" Bujanca na neko značajnije mjesto u vlasti. Da je bilo po Karamarkovom, vidjeli smo slike njih dvojice zagrljenih, možda bi na HTV-u zamijenio nedovoljno mu agilnog Kovačića.

E sad, mislim da ipak pušeš na hladno. Što Plenković objektivno može napraviti u HDZ-u kad se osim čelnika stranke ne mijenja baš ništa?

Plenkoviću su vezane ruke, osim što će svojom retorikom svakodnevno šokirati zadrte desničare koji su navikli na Karamarkove simfonije.

U tom smislu bi Karamarko mogao izgraditi novu karijeru. Mogao bi krenuti na turneju Lijepom našom, okupljati najrigidnije što postoji u Hrvatskoj i činiti im duhovnu obnovu, da im ublažava post traumatske stresove nakon Plenkovićevih istupa.

Mogao bi to putujući autobusom s Tomcem, Domazetom, Hasanbegovićem, Tepešom, Čorićem, Ilčićem (ta ekipa više neće vidjeti Sabora) i notornim Bujancem.

Koji bi to road show bio, za pamćenje. Evo i radnog naziva za takve seanse (prijedlog) - "Dođite k meni svi koje treba utješiti"

B-52

Tko je glasao

S Plenkovićem na čelu HDZ-a dobivaju se dva SDP-a.

Glupost od sm-a:
E sad, mislim da ipak pušeš na hladno. Što Plenković objektivno može napraviti u HDZ-u kad se osim čelnika stranke ne mijenja baš ništa?Što može napraviti pilot zrakoplova s upravljačem, ako cijela posada nije uz njega? Viđeno u Švicarskim planinama, i na dvadesetak njemačkih učenika u zrakoplovu, te na svim ostalim putnicima i članoviam posade.

Plenković može otjerati birače HDZ-a, od HDZ-a i osigurati poraz HDZ-u daleko gori od onoga koji im je ostvario Sanader 1, a to žele svi "dobronamjernici" počevši od tebe, preko Milanovića i Pupovca, do svih koji potpisuju za Plenkovića, ako nisu HDZ-budale.

Svakako da ti koji si kadrovirao po HDZ-u i uporno pisao protiv Karamarka, želiš, kao i ostali SDP-HNS-ovci i Pupovčevi SDSS-ovci, Plenkovića na čelu HDZ-a, jer tebi je u krvi jednopartijski sustav, vlast SKJ-SKH., te anacionalana europska RH, kada već ne može biti jugoslavenska ili velikosrpska.

S Plenkovićem na čelu HDZ-a dobivaju se dva SDP-a i zaštita komunističkih tajkuna i njihove djece.

Ponovit ću još jednom što sam govorila još 4. 12. 2015,, pri MOST-ovim egzibicijama oko formiranja vlasti

Zašto baš velika igra?
Zato što, ako se MOST i prikloni SDP-u, možda im ne bi bilo dovoljno hrvatskih naivaca iz MOST-a, bila bi to nestabilna vlada, pa brzo izbori, i HDZ bi preuzeo sve, pa nisu puno napravili. Želja im je uz "zajedništvo" razbiti HDZ, ukloniti Karamarka, ubaciti Plenkovića i ekipu uz njega da u međuvremenu opet dobiju crveni HDZ, koji bi kao nekada Sanaderov branio stare strukture

Iz dnevnika:
http://pollitika.com/dalmatinska-klopka-za-karamarka-i-podolnjak-milanov...

Tko je glasao

Karamarkova je politika zlo i

Karamarkova je politika zlo i opačina koju je trebalo udaljiti iz hrvatske mainstream politike. Pitanje je samo je li to trajno ili će nečastivi uskrsnuti nakon što HDZ izgubi parlamentarne izbore.

Struktura stranke ostaje ista, i svi ljudi oko Plenkovića su isti, pa je malo vjerojatno da se u HDZ-u neće postaviti pitanje Plenkovićeve odgovornosti za neuspjeh.

Dakle, imaš se čime tješiti - Karamarko još uvijek može uskrsnuti. No srećom po uljuđenu Hrvatsku, samo u HDZ-u jer bi na nekim budućim parlamentarnim izborima doživio još teži poraz. Hrvatska je rekla NE Karamarku i s tim se trebaju pomiriti svi "hasanbegovići, hasanbegovićke, čorići i čorićke".

B-52

Tko je glasao

M. Brkić iznutra je rušio HDZ i Karamarka,te postavlja Sankija2

Brkić je pričao kako je u ratu dobio nadimak "Vaso". Kao prešli su na neprijateljsku stranu i odrađivali zadatke u pozadini neprijatelja, međutim sada možda izlazi na vidjelo odakle je njegov nadimak.

Milijan Brkić- Vaso, je Vaso koji rastura HDZ u korist svih neprijatelja Hrvatske.

Ime će mu biti zapisano zlatnim slovima u knjizi najvećih hrvatskih .... "izdajnika", a možda dobije i svoj spomenik , kao najveći među velikima ovakvog tipa:

http://pollitika.com/izdajnici

Što ta politička kreatura izmišlja: zajedništvo sa suprotnim političkim partijama? Da drveno- željezo i četnik- hrvatski domoljub!

Očito je da Brkić opasno podriva HDZ-om da je čovjek opasnih namjera i da je čovjek koji HDZ-u želi totalni debakl na izborima.

"Vaso" namjerno dovodi na čelo čovjeka koji rastjeruje birače HDZ-a, a ne onoga tko bi ih okupljao i dovodio nove.
Taj želi poraz HDZ-a, vjerojatno iz osobnih razloga.
Taj se ulizuje EU političkim uništavanjem HDZ-a i Hrvatske, i očito poslušno gradi veliku koaliciju na zagovor "Blažene raspuštenice Merkel" koja je isto napravila u EU i koja gradi neokomunističku diktaturu EU

Taj "Vaso" je opasan po opstanak HDZ-a, ovom političkom izdajom ugrožava Vukovar, sve branitelje, sve Hrvate, RH, ... , i bijedni je politički jado koji sluša Šeksa, SDP, Milanovića, Pupovca, Pusićku, Josipovića, svaki politički smrad iz EU-a, stare komunjare, stare velikosrbe i stare četnike, a ignorira volju hrvatskog naroda.

Da nisam vjernica sada bi ga proklela zauvijek, kao i sve njegove, nakon ovakvih ulizničkih riječi i politike uništavanja HDZ-a:
http://direktno.hr/en/2014/direkt/52848/Milijan-Brki%C4%87-najavio-novi-smjer-HDZ-a-Ne-ru%C5%A1imo-gradimo!.htm

Tko je glasao

Da nisam vjernica... Ti ne da

Tko je glasao

Toliko političke gnjusobe i zla u riječima Milijana Brkića

Iči će u spam jer pola koemntara daješ svoje pretpostavke nastale iz mržnje.

Na drugi dio komentara o Milinoviću, o koejm nikada nisam imala dobro mišlejnje, a sada imam i daleko gore.

Što je M. Brkić koji instalira SDP.ejca po uvjerenju u vrh HDZ-a, nego zlo koje je zadesilo hrvatski narod. I stoji da bih, da nisam vjernica, istome poželjela svo zlo ovoga svijeta, kada Hrvatima svojim političkim izdajstvom donosi toliko more zla.

"Neka ga (crveni )đavo nosi u duboko more",
govorili su naši stari, a izdajicama želim i daleko gore!"

Riječi Milijana Brkića su riječi političkog izdajice hrvatskog naroda i zato mi se duboko gade, a njega prezirem do beskraja., kao i ogromna većina Hrvata.

Ako je prepisao onaj rad, to je ništa jer< strong>sada je od najgorih neprijatelja RH prepisao životne stavove i izrekao ih u eter. Gori ej Milanović od Milanovića. U vrh HDZ-a dovodi onoga koji mu donosi jednaki ugled kao što bi ga u SDP-u imao onaj koji bi Ž. Markić instalirao u vrh SDP-a. Plenković svejtonazorski i politički upravo toliko pripada HDZ-u , koliko Markić pripada Milanoviću i SDP-u i zato je M. Brkić zlo i Juda za HDZ.

Netko je plaćen s 30 srebrenjaka, a o nečijoj cijeni/ucjeni je sada riječ, jer usuđuje se vući na vrh HDZ-a odabranika Milanovića, starih komunista, neokomunista, SDP- medija, SDSS Pupovca, ..., svih koji istinski mrze domoljubni dio HDZ-a.

I ne mrze ga dovoljno svi nabrojani, jer "Vaso " ga mrzi daleko više, kao i sve domoljube kroz naraštaje Hrvata, jer u ovim odlučnim trenutcima za RH, on vrši političku izdaju najgoreg stupnja
uništavajuži HDZ instaliranjem osobe koja je sve, samo ne ono što Hrvatima treba, uništava mogućnost izbora i objedinjava SKJ snage unutar SDP-HDZ-a.

Time smo o toj osobi saznali sve,a Plenković u vrhu HDZ-a je najveća izdaja hrvatskog naroda i RH, nakon instaliranja Sanadera.

Ništa mu ne može opravdati te postupke.
Ništa ne može opravdati tu gnjusobu koju nam izriče u eter i to političko zlodjelo političke izdaje RH.

Tko je glasao

Kada ZZP-aši i antihrvati brane poteze M.Brkića na ovoj stranici

Kada @bube brani Milijana Brkića na ovoj stranici, onda je jasno što radi Milijan Brkić.

Zvali su ga "falsifikator diplomskog rada", a sada mu isti plješću za izdaju Hrvatske i dovođenje EU-SDP- DDR-talibana na vlast u RH, za rušenje demokracije u RH i uspostavu jednopartijskog sustava oživljavanjem SKJ-SKH!

Milijan ima izbor. Ne mora izdati Hrvatsku!
Neka da ostavku, ako nije dorastao povijesnom trenutku!

EU-talibanima smeta i Milanović i zato preko MOST-a kojega očito obilno financiraju najavljuju i skidanje Milanovića!

Tko je glasao

men' se čini

da je vaso tvoja rana, neuzvraćena jubav, samo tako mogu razumit tvoj bes i opanjkavanje :) vaso, nije domoljupka tako loša :))))))
profesor

Tko je glasao

Izdajnici su na cijeni u EU

Mrzim, izdajnike, pa sam već davno o njima napisala dnevnik:
http://pollitika.com/izdajnici

Ako "Vaso" instalira Plenkovića, zaslužio je spomenik opisan u dnevniku, jer biti će najveći od kada je Hrvatske!

Od hrvatskog naroda shvatit će što znači biti živ, a biti "živ zakopan"- jer to znači da te toliko preziru da dokle god si živ za taj narod si mrtav, a kada umreš onda će u narodu zauviejk živjetisjećanje na izdajstvo umrlog izdajice.

Zato si mi i ti nesimpatičan, zbog ZZP-a koji si provodio (što je također strašna izdaja), a ne zbog drugih razloga.

Ljude opisuju njihova djela, jer riječi izgovaraju i lažovi.

Inače kometari su ti nedostojni zanimanja koje obavljaš.
Jadni učenici!

Tko je glasao

jebote, u tvojoj glavi su

Tko je glasao

Djela pokazuju tko ej tko, a ne priče

Očito si opisao samoga sebe.

Djela, a ne riječi dokazuju tko je tko.

Brkić je imao povijesnu šansu postati bolji čovjek, a postat će čovjek koji jesvojom politikom ugrozio RH, više nego svoejdobno balvanaši!

Brkić odrađuje veću političku blasfemiju ubacivanjem Plenkovića u vrh HDZ-a,nego što bi je odrađivao neki SDP-ovac koji bi u vrh SDP-a instalirao Ž. Markić

Vječna mu sramota bila nedjelo koje odrađuje instaliranjem Plenkovića.

I Markić bi bila manja blasfemija na čelu SDP-a, nego li je to Plenković na čelu HDZ-a.

Bilo bi ti pametnije da šutiš, jer samo pišeš ad hominem!

Tko je glasao

o tome za koga bi bolje bilo

Tko je glasao

Kada postaneš kulturan ((ako je to uopće moguće od tebe

Kada postaneš kulturan (ako je to uopće moguće s obzirom na ono što si upio u primitivnoj sredini iz koje si došao), onda nećeš u spam.
Ovako ideš tamo gdje zaslužuješ.

Mislim da je ipak bolje da se ne javljaš sa svojim napadima "ad hominem", jer ne želim imati posla s nekulturnim osobama.

Pao si razred u srednjoj strukovnoj školi, što pokazuje da si teški ljenjivac, "džabalebaroš" kakvih nam se stotine doklataralo iz okolnih država i upreglo u kolo mržnje prema našoj državi, usput parazitirajući u krugovima medija, komunikologije, civilnih društava, udruga, kvaziumjetnosti i sličnih "mlataranja prazne slame".

Tko je glasao

duša me boli što me takva

Tko je glasao

ja neznan

što ti domoljupka toliko brineš, pa ostaju nam uvik ko alternativa ona dva kepeca čorič i tepeš sa onin trećin dlakavcen. ako pridobiju i hasana, eto nove turbo domoljubne i turbokorisne stranke, mani adz :)
profesor

Tko je glasao

Cilj HDZ-ovaca koji guraju Plenkovića je uništiti HDZ

Svakako da je tako, jer upravo traje okupacija HDZ-a od strane Saveza komunista jugoslavije i njihove djece.
Svakako da je svim neprijateljima RH, ZZP-ašima i njigovim slugama unutar HDZ-a to i cilj- uništiti HDZ novim Sanaderom.

Cilj HDZ-ovaca koji guiraju Plenkovića je uništiti HDZ, a u tome mu pomažu SDP mediji i SDP infrastruktura.

Tko je glasao

jer upravo traje okupacija

jer upravo traje okupacija HDZ-a od strane Saveza komunista jugoslavije
Zar to nije završeno 1989. kada je osnovan HDZ?

Tko je glasao

Plenković dovodi europske činovničiće, da impresionira poltrone

Od 1989. bilo je dosta infiltriranih komunista i u HDZ-u i u svim drugim strankama, a posebno u pravaškim.
Tuđman je uprkos tome stvorio samostalnu državu RH i zato je bio genijalac.

Nakon Tuđmana, dolaskom Sanadera došlo je do jačanja te prokomunističlke struje u HDZ-u i pokrenut je plan detuđmanizacije i totalnog uništenja HDZ-a, koji ipak nije uspio, a G. Malić je taj plan otvoreno izložio javnosti, a DORH nije reagirao jer je i sam prokomunistički.

Dolaskom Karamarka u vrh HDZ-a komunistički SDP i njegovi mediji pokrenuli su pravu harangu na njega , jer su se osjetili ugroženima. Stvorili su i MOST da bi odradili smjenu Karamarka, i dali novi život komunističkom dijelu HDZ-a. Upravo taj dio sada provodi instaliranje Plenkovića i nastavlja plan totalnog uništenja HDZ-a iznutra.

Plenković , koji koristi u nevjerojatnim količinama prljavi medijski prostor, sada dovodi cijelo jato merkeličinih pučana, da bi po njenom receptu osvojio vlast (recept po kojem je Merkelica vanjskom podrškom instalirala Sanadera ), jer ima ljudi koji su pokondirene tikve i od stranih birokrata i činovničića vide kraljeve i prinčeve stranih dvorova.

Plenković dovodi europske činovničiće, da impresionira poltrone , što pokazuje da se antidemnokratska revolucija i jednopartijski sustav želi širiti iz SSSNjemačke na druge europske države.

Domoljubi unutar HDZ-a imaju povijesni zadatak to spriječiti.

Jadni su oni unutrar HDZ-a koji padaju na takve Plenković-EU-SKJ scenarije.

Tko je glasao

He,he, ma doveo je Plenković

He,he, ma doveo je Plenković i Markićku na sastanak u Split, jesi vidjela slike?

Kako ti se ta heroina uklapa u prokomunističku priču?

B-52

Tko je glasao

Stiglo je i 30 srebrenjaka za izdaju Hrvatske i demokracije u RH

Uklapa se dobro. Podigli su oni sve što su mogli, i sve što je ucijenjeno pravosuđem koje drže.

Dolazak ovih pučana u Split nije slučajan. Izdajice treba zabljesnuti sjajem stranih dvorova i nagradom za izdaju!

Njemačka je jednopartijska država pod upravom DDR- SKOJ-evke, a sada radi na širenju SSSNJ i HDZ ucjenjuje da se samouništi i pristane na veliku koaliciju objedinjavanja starih podzemnih struktura bivše države, po receptu kojim je ona uništila demokraciju u Njemačkoj.

Hrvatska demokracija je u opasnosti, jer prijeti joj neokomunistrička jednopartijska diktatura instalacijom SDP kadra u vrh HDZ-a.

HDZ Splita je najpogodniji za taj ORJUNA-ški projekt, pa je orjuniziranje HDZ.a i RH kreće odatle.
"Vidje Hrvatska puno čuda, ali ne nađe štrika za toliko juda. ..

Stiglo je i 30 srebrenjaka:

RH je danas dobila plaću za izdaju RH- u obliku povlačenja milijarde kuna iz EU-fondova, u zamjenu za instaliranje EU-kadra u vrh vlasti hrvatske države, za izdaju hrvatske nacionalne politike i hrvatskih nacionalnih interesa, za izdaju hrvatske demokracije i instaliranje jednopartijskog sustava.

EU je shvatila da im je demokracija opasnost, nakon Brexita, da im je lakše vladati tuđim državama po metodi SSSR-a , s komesarima jedne partije - s EU-upraviteljem države- s EU-nacionalistom i EU-talibanom Plenkovićem, umjesto hrvatski orijentiranog čovjeka i zato je EU svim snagama napala RH s EU- generalom Plenkovićem na čelu. Nakon poraza od UK, žele pobjedu nad bilo kime, a najlakše im je bilo to ostvariti na RH, jer računaju na dovoljan broj izdajica u RH i komunista srodnih Merkelici i njenom diktatorskom poimanju države, te anacionalnih kreatura koje mrze RH.

HDZ sada radi ono što nisu uspejli niti četnici , niti JNA, niti EU, niti USA: vrši predaju Hrvatske u ruke King Kongu, u ruke zla koje se izrodilo u Njemačkoj nakon ujedinjenja, jer je DDR komunistička partija uništila demokraciju u Njemačkoj i proširila DDR na cijelu Njemačku, a sada je širi na cijelu EU. Velika Britanija je zato pobjegla, države Višegradske skupine se organiziraju za obranu, a HDZ se organizirao za izdaju Hvatske i uvoz antidemokratske revolucije iz Bruxellesa.

Novac za izdaju RH danas im je stigao- Judina plaća, a jučer ili danas primaju i imigrante po naputku europske diktatorice Merkel.

Izdajice Hrvatske zaklinju se Četvrtom Reichu i europskoj diktatorici Merkel, dok pravi državnici i ancionalni političari štite svoje države od te agresije. Naši političari sagibaju glave u naše ime i izdaju nas za judine škude, nakon što su unutar HDZ-a nastavili izdaju koju je započeo MOST.

Tko je glasao

ma dobro to

nego je li markićka poklenula, prodala se za judine škude ko ona ex-časna :)
profesor

Tko je glasao

Djela, a ne riječi

Već sam napisala da ljude opisuju njihova djela.

Referendum o braku je djelo koje je Ž. Markić opisalo u najboljem svjetlu. Njena podrška MOST-u pokazuje je u drugom svjetlu, a podrška Plenkoviću bi pokazala loše strane te osobe.

Dakle niti jednoj osobi, pogotovo u politici ne vjerujem, nego se ona na svakom pitanju dokazuje.

Brkić se podrškom Plenkoviću pokazao kao izdajica HDZ-a, kao strani poslušnik, kao ulizica EU-birokratima, kao ...politički izdajica hrvatskog naroda.

Nakon toga svakako da sumnjam u njegove priče o sebi i njegovim junačkim djelima u ratu, iako ljudi zbog novca i vlasti mogu od ljudi evoluirati do izdajice.

Uostalom i ponašanje i odluke Pape prosuđujem i propitkujem i mogu reći da mi je ovaj Papa toliko loš i nesimpatičan koliko god više priča i koliko god se puta pojavljuje u medijima. očito je trebao dobiti crni, a ne bijeli dim.

Komunjare su sklone kultu ličnosti i vječnim autoritetima, a pametni ljudi ne.

Kao što je tvoje podržavanje ZZP-a sve reklo o tebi, tako i ova opereta Plenković govori o svim uključenima, pa i o Brkiću.
Kada bi se dogodilo nešto drugo , onda bih i drugačije pisala o njemu.
Sadašnje pisanje zaslužio ej svojim (ne)djelima.

Možeš ti svaki dan lizati oltare i činiti dobra djela, ali ti si sve rekao o sebi kada si RH gradio ZZP.

Tko je glasao

koje skakanje sebi u usta :)

Ček... neke ljude prosuđuješ po djelima... (ili po stavovima, jer djela nisu uvijek moguća) - a ovdje ti je glavni argument "ti si nekada __________" (ZZP-ašio, glasao za ove i one, podržavao ove ili one) - dakle ne sudiš po sadašnjim djelima, već prošlim.

Ti bi jednom Fraji rekla "ti si bio u Partiji i klao Hrvate", jelde :)

Tko je glasao

Konačni neuspjeh u činjenju zla, ne opravdava vas

"ti si nekada __________" (ZZP-ašio, glasao za ove i one, podržavao ove ili one) - dakle ne sudiš po sadašnjim djelima, već prošlim.Postoje nedjela takvog karakterea da iz nikakvi postupci ne mogu kasnije oprati. Takvo nedjelo je gradnja ZZP-a vlastitoj državi da bi se žrtvu pretvorilo u krvnika, a krvnika u žrtvu.

Budući si i sam odrađivao takvo zlodjelo, pravdaš onog tko je napravio isto zlodjelo da bi oprao i sebe.

Nema oprosta za gradnju ZZP-a, kao što nema oprosta za veleizdaju, jer radili ste Hrvatima isto kao da ste Židove okrivljavali za nedaće nacista.

To što vam nije uspjelo zlodjelo dovući do kraja,optužiti RH za ZZP, ne opravdava vašu zlu namjeru i vaša zla djela.

Tko je glasao

Posljednja večera

a najlakše im je bilo to ostvariti na RH, jer računaju na dovoljan broj izdajica u RH i komunista srodnih Merkelici i njenom diktatorskom poimanju države, te anacionalnih kreatura koje mrze RH.

Već je rečeno ali vrijedi ponoviti:
"Zašto Isus Krist nije Posljednju večeru organizirao u Hrvatskoj? Zato jer bi ga Hrvati izdali već prije doručka!"

Tko je glasao

Glupani iz HDZ-a vežuRH za Četvrti Reich i Merkeličinu diktaturu

A ti se @sm veseli uspostavi diktatorske federacije, jer veselje ti neće biti dugog vijeka. Propao je Treći Reich, a propast će i ovaj DDR-ovski Četvrti Reich, ali izgleda ne i mirnim putem.

Možda se, osim VR mirnim putem izvuku države Višegradske skupine, ali nakon ovog današnjeg izdajstva, mislim da se RH neće izvući mirnim putem iz zagrljaja Staljian, ops Merkelice.

Hrvatska je stradala u ww2, jer je slijedila politiku Trećeg Reich, a sada se javlja novi Pavelić koji RH vodi u slijepo slijeđenje Četvrtiog Reich-a u stvaranje jednopartijskog čudovišta.

EU-Četvrti Reich je odlučio pokazati da je živ gaženjem RH, jer su duboko frustrirani odlaskom VB i u očaju ih biejesno tjeraju da postupak odlaska pokrenu što prije, kako bi EU -diktatura bila u što manjoj opasnosti od demokracije i istine, a ovi glupani iz HDZ-a im u tome pomažu i spremno staju pod šaku EU-a, da ih ovi uz judine škude raspljeskaju i time malo smanje svoju frustraciju.

Milijane, Milijane, svojim političkim postupcima izdaješ Hrvatsku, rušiš demokraciju, pripajaš RH Četvrtom Reichu, daješ život kolosu zla koji je poubijao stotine tisuća Hrvata i ako to neznaš- glup si,a znao/ ne zno, prepisao ili ne prepisao diplomski rad- zaslužuješ vječnu vatru u paklu zbog toga, kao i vječnu kletvu hrvatskog naroda!

Srbija treba biti sretna što nije u EU. Zaprekama na tom ulazu radimo im neizmjerno dobro i morali bi nam biti zahvalni.

Bilo bi im pametnije da se okrenu sebi i svome prirodnom savezniku, jer trčeći za nama mogli bi se zbog velikosrpske proždrljivosti, naći u želucu Bruselleskog čudovišta i nestati kao što nama prijeti nestanak nakon ove izdaje od strane HDZ-a, ... il... naći se u sljedećem ratu pri raspadu Četvrtog Reicha.

Tko je glasao

Dakle, i Markićka ti je već

Dakle, i Markićka ti je već izdajnica. Onda je valjda i Petirka dio te ekipe, zar ne?

Znači, hrvatski je mesija i tvoj adut onda Hasanbegović.

Misliš li da će se kandidirati za predsjednika HDZ-a i hametice potući "euroagresore i domaće izdajnike" ili će i on podviti rep pred tolikom silom, nakon čega ćeš i njega u koš s izdajnicima?

Ili...

Imaš li kakav konstruktivan prijedlog za dobrobit hrvatskih građana (svih dakako)?

B-52

Tko je glasao

Plenković je kotačić u Merkeličinom diktatorskom stroju

Protiv Merkelice i EU sam od početka, ustrajno, i o tome svjedoče mnogobrojni moji dnevnici protiv ulaska u EU,oni o nelfegalnom ulasku RH u EU, te oni o diktauri u EU.

Merkelica je razlog diktature u EU i razlog raspada EU.
Žena je DDR-ovska "SKOJ"-evka , utemeljiteljica jednopartijske Njemačke, uništavačica Europe i organizatorica podmukle pljačke tranzicijskih država, od kojih je jedna i prisila na ugradnje "razdjelnika".. Njemačka se služi kriminalom (ono sa softwerom i varanjima s automobilima u testovima za ispušne plinove) , ucjenama, teror zakonima EU-a, da bi forsirala svoje gospodarstvo na uštrb ostalih zemalja. . Zbog toga se ta zlotvortevina mora raspasti.
Zašto sve zemlej u kojima je Njemačka prodavala automobile s kriminalnim softwerom ne dobiju odštete, kao što odštetu isplaćuju SAD-u?

Zato što se toj diktatorskoj državi i njenoj kancelarki nitko ne usuđuje suprotstaviti, jer će ista pribjeći financijskim kaznama i diktatorskoj moći zlouporabe bankarskih i sotalih sustava.

DDR je trebao razdjelnike, pa kada su ih već proizveli, ona je shvatila da bi ucjenama mogla izvući iz svih bivših komunističkih zemalja silan novac za Njemačku i Dansku koje su ih proizvele. Slično je s obnovljivim izvorima, izgradnjama infrastrukture,...imigrantima,...Žena bi diktatorsku tvorevinu popravlajla s još diktaure. Pravi stre slijepci!

Hasanbegović ne bi bio EU- poslušnik, niti uništavatelj HDZ-a, niti bi priječio lustraciju, kažnajvanje zločinaca za ubojstva,...., niti bi izgubio sljedeće izbore.
Svakako da si ti za Plenkovića, jer želiš da HDZ izgubio izbore.

Iz moje najuže okoline najmanje 100 ljudi , uvjerenih HDZ-ovih glasača sigurno neće glasovati za HDZ, ako Plenkovič bude predsjenik, a imam informacije i daleko šire. Njihova djeca neće uopće izaći na izbore u tom slučaju. HDZ čeka takav poraz da će se totalno raspasti- Plenković će im odraditi što nije htio G. Malić.

A kada već omalovažavaš, pročitaj ovaj komentar u kojemu sam predvidjela pojavu druga-božanstva koje žele instalirati u vrh HDZ-a
http://pollitika.com/nasilje-lokalnih-crvenih-sefova-hdz-ovaca-nad-clano...

Tko je glasao

HDZ čeka takav poraz da će se

HDZ čeka takav poraz da će se totalno raspasti- Plenković će im odraditi što nije htio G. Malić.
Za Hrvatsku je najbolje da se taj i takav HDZ raspadne i zasluženo bude spakiran na smetilište hrvatske političke povijesti.

Za Hrvatsku je važno da stvori dovoljan broj čvrsto organiziranih ljudi koji će znati sačuvati hrvatsku državnost i istovremeno nemilosrdno počistiti političke kriminalce i gospodarsku mafiju. Problem je što je vremeno malo.

Tko je glasao

Hear, hear!

Ovo mi se posebno sviđa:

Iz moje najuže okoline najmanje 100 ljudi , uvjerenih HDZ-ovih glasača sigurno neće glasovati za HDZ, ako Plenkovič bude predsjenik, a imam informacije i daleko šire. Njihova djeca neće uopće izaći na izbore u tom slučaju. HDZ čeka takav poraz da će se totalno raspasti- Plenković će im odraditi što nije htio G. Malić.

Go Plenkoviću, go!!!

Sviđa mi se i, ako je točno, što djeca tih neće ni izaći na izbore - znači kako nema opasnosti da se ti glasovi preliju Peri Ćoriću, Ilčiću i sličnim političkim redikulima.

B-52

Tko je glasao

Ovime si potvrdio Plenkovićevu ulogui u HDZ-u.

Ovime si potvrdio Plenkovićevu ulogui u HDZ-u i sreću HDZ-ovih protivnika što su im nametnuli svoga čovjeka za vrh stranke.

Opet kreću iz Splita da instaliraju novog Sanadera!

Go Plenkoviću, go!!!
Sviđa mi se i, ako je točno, što djeca tih neće ni izaći na izbore - znači kako nema opasnosti da se ti glasovi preliju Peri Ćoriću, Ilčiću i sličnim političkim redikulima.

Neka ovo pročitaju HDZ-glupani, možda ih ti prosvijetliš, a izdajice unutar HDZ-a ionako samo rade svoj posao, uz tvoju podršku, podršku SDP-medija, SDP-HNS-a , SDSS-a, ali i Merkeličine DDR-neokomunjarske partije - Velike koalicije CDU-CSU-SPD.

Tko je glasao

Sviđa mi se i, ako je točno,

Sviđa mi se i, ako je točno, što djeca tih neće ni izaći na izbore - znači kako nema opasnosti da se ti glasovi preliju Peri Ćoriću, Ilčiću i sličnim političkim redikulima.
Pa ti eto sav sretan očekuješ da će se ti glasovi "preliti" kralju redikula nad redikulima - Milanoviću i njegovoj peder-bal ekipi?
Milanovića treba u predizbornoj kampanji gađati trulim jajima, paradjzom i polijevati kantom govana gdje god da se pojavi.

Tko je glasao

Predskazanje

Možda se, osim VR mirnim putem izvuku države Višegradske skupine, ali nakon ovog današnjeg izdajstva, mislim da se RH neće izvući mirnim putem iz zagrljaja Staljian, ops Merkelice.
otpisani — Pon, 25/04/2016 - 19:59.
Sve po naredbi samozvane
Sve po naredbi samozvane carice Europe- Merkelice, protiv čije protueuropske harakiri politike ustaje i njemački narod, koji je zarobila po metodama usvojenim u komunističkom DDR-u ( proširila je svoju komunističku DDR-ovsku mrežu preko svih društvenih čimbenika, sve do represivnog aparata i javnih medija). Njemačka je okupirana od strane DDR- crvenogardejaca i drma cijelom Europom na način bivših komunističkih diktatura.
Tko je merkelica? Znanstvenik iz nekog instituta bivšeg DDR-a. Što je za misliti za koga je i pod čijom dirigencijom "svirala"? Misliš da se nešto promijenilo? Pričam u SF dimenzijama? Razmisli! Kod nas npr. (na području bivše SFRJ-ot) sve novonastale države vode i apsolutno svime upravljaju bivši... jugosi, udbaši, povlaštena "avangarda" bivše diktature.
I vratimo se "carici"... Prisjeti se afere prisluškivanja iste... Kratko se vrtila i informacija kako su je prisluškivali ameri još prije pada Berlinskog zida!!?? Zašto? Tko ju je i za što pripremao i skenirao već tada' razmisli, samo razmisli.
Daklem, ovak ja "dumam": Kao ona radi po diktatu amera (i radi) a praf za praf radi onako kako ju je naučio SSSR i njegove službice. Tko je tada bio npr. šef svih ruskih obavještajnih službi u DDR-u? Tko je danas predsjednik Rusije? Tko? Razmisli... Uostalom to si indirektno i napisala samo sam ja malo eksplicitniji.
I da zaključim: ameri i Rusi vode EU. Dogovorno i svaki iz svojih interesa i u području koje ih zanima.
Meni je to savim jasno i "carica" sluša imperativne propovjedi s Istoka a istovremeno se moli Zapadu. Jednostavno, zar ne?

Tko je glasao

VR?

Tko je glasao

da djeca...

da, djeca su kriva....primjećujem i kod svoje da se čudno ponašaju zadnje vrijeme....non-stop klikaju po mobitelima, ja mislio igrice kad ono - djeca se domunđavaju....bit će kos ili udba u igri, vrag će ga znati.....tehnika je uznapredovala....:)

Tko je glasao

U HDZ-u se odvijaju komunistički mitinzi i balvanaška revolucija

Da ,slučajno su djeca komunističkih funkcionera i drugova, na vlasti, u tajkunskoj eliti, i slučajno dirigiraju medijima , DORH-om, pravosuđem i poreznom upravom, a htjela bi i HNS-om.

Da, neka djeca su kriva jer idu putovima svojih očeva u uništavanju RH.

Dokaz je i ova opereta od instaliranja Plenkovića, djeteta takvog backgrounda koja teče uz takvu histeriju SDP-ovih medija da se može usporediti s propagandnim strojem Slobodana Miloševića uoči rata. U HDZ-u traje rat, a JNA-ši i krajinaši su se razmilili HDZ-om, kao četnici i JNA Hrvatskom devedesetih.

U HDZ-u se odvijaju komunistički mitinzi i balvanaška revolucija, a predvode je "komunistička deca"!

Tko je glasao

Jedan čovjek, jedan glas - slogan Slobodana Miloševića

Ne znam zašto ti je toliko stalo do slogana "jedan čovjek-jedan glas" kada svatko politički pismen zna da je to parola pod kojom je Slobodan Milošević htio majorizirati Hrvate, Slovence i ostale narode i narodnosti Jugoslavije.

Princip po kojem se odavno bira u SDP-u, a nedavno je i HDZ otkrio unutarstranačku demokraciju (iako je izbjegava kako god umije i zna, a zna jako dobro), glasi:

"Jedan član, jedan glas"

Razlika je naoko sitna, ali vrlo bitna.

I baš tebi da se dogodi da ovdje širiš parole Slobodana Miloševića. Ispravi to, pls, barem u naslovu. I ne griješi više.

B-52

Tko je glasao

Šteta...

Šteta što se Domagojček nije kandidirao (i pobijedio) - baš bi mi bilo gušt slušati na radiju i tv-u: "Predsjednik HDZ-a Milošević..."

Nekad Tuđman - danas Milošević :)

A onda poslije dođe Haso... Pravo bratstvo i jedinstvo naših naroda i narodnosti :)

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci