Tagovi

Nakon svega Bandićevi ljudi i dalje lažu Zagrepčane

Nakon što smo na CNN blogu objavili dokument iz kojeg se vidi da su gradske vlasti za problem zatrovane vode znale još prije godinu dana, danas imamo novi (stari) slučaj. Voda u Španskom također je proglašena zatrovanom. Na video isječku u prilogu imate ulomak iz razgovora novinarke HRT-a s Tihomirom Majićem, v.d. ravnatelja Zavoda za javno zdravstvo grada Zagreba. Na izričito pitanje novinarke zašto se reagiralo s tek godinu dana zakašnjenja i u slučaju vode u Španskom, Majić odgovara da je zavod tek sada registrirao onečišćenje vode i u Španskom. (?) I opet laž. Dokumente koji pokazuju suprotno od onog što Majić tvrdi, posjedujemo već neko vrijeme no nismo ih objavljivali jer smo htjeli dati priliku gradskim vlastima da dokažu da su ti dokumenti netočni. No ne samo da su se dokumenti pokazali ispravnima, već smo ulovili Tihomira Majića u laži. Suprotno njegovim tvrdnjama da su u zavodu tek sad saznali za onečišćenje, ovi dokumenti pokazuju da se za to znalo godinu dana, ali se nije reagiralo (...a u video prilogu Majić jasno kaže da je njihova dužnost da reagiraju). Dokumente koje možete skinuti ovdje1, ovdje2, ovdje3, ovdje4, ovdje5, ovdje6 i ovdje7 su scanovi nalaza vode Zavoda za javno zdravstvo grada Zagreba iz prošle godine u kojima je jasno napisano da je voda u zgradama u Španskom neispravna. Dokle će te „gospodo“ iz gradskih vlasti lagati i trovati građane Zagreba?

Komentari

Nažalost, sve se lomi na

Nažalost, sve se lomi na Bandiću i onda se najednom više govori o njemu a manje o problemima. Djelomično si je sam za to kriv jer se gura svuda pa i tamo gdje mu nije mjesto.

Tko je glasao

Go CNN, go!!! Samo moraš u

Go CNN, go!!!

Samo moraš u naslov napisati SDP i Bandić jer ovaj kriminal u gradskoj vlasti SIGURNO ima odobrenje od samog vrha stranke..

Nakon poraza Bandića na izbornoj konvenciji, vodstvo stranke (Milanović) je imao dovoljno unutarstranačke snage maknuti Bandića ali ne želi. A javnih opravdanja za micanja Bandića - od Horvatinčića pa do ovoga danas ima više nego DOVOLJNO.

Naravno zbog osobnih i stranačkih financijskih interesa. Iz gradske blagajne se raznim kanalima u stranačku SDP-ovu blaganju mjesečno ubacuje i do milijun kuna!!!

Korumpiranos i kriminal SDP-a najbolje se pokazuje kroz Bandićevo ponašanja u Zagrebu, a tome svjedoči milijunski grad svakodnevno...

youtube.com/bijesdrugi

Preporučam i
youtube.com/maxprvi
Lion Queen blog

Tko je glasao

Korumpiranos i kriminal


Korumpiranos i kriminal SDP-a najbolje se pokazuje kroz Bandićevo ponašanja u Zagrebu, a tome svjedoči milijunski grad svakodnevno...

Sve to nebi bilo moguće da u Zagrebu postoji oporba. U Zagrebu je najaća oporbena stranka HDZ. Taj HDZ šuti i ništa ne poduzima, odnosno tiha je Bandićeva koalicija
Prema zakonu i nečinjenje je kazneno djelo.
Dakle kod komentara trebalo bi svakako uzeti u obzir utjecaj oporbe.
Ovo podrazumjeva i nesposobnu oporbu na državnoj razini koja je omogućila vladajućima ovo što imamo.

Tko je glasao

kada si ga već tako

kada si ga već tako ishvalio bilo bi dobro da si mu i neki bod udijelio

nego, znaš li mehanizam kako se to ubaci i do milijun kuna mjesečno u SDPovu blagajnu ili je to bio wild guess (temeljen na iskustvima HDZa)

Tko je glasao
Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci