Tagovi

Nagrada Zora Denisu Latinu

Citam jucer kratki tekst:
ZAGREB - Denis Latin, odlukom Izvršnog odbora Udruženja novinara Srbije, dobitnik je ovogodišnje nagrade Zora, koja se dodjeljuje novinarima za osobite zasluge u širenju slobode medija u regiji.

Nagrada će mu biti uručena 3. svibnja na svečanosti koja će se održati u Beogradu.

Naizgled lijepa vijest no vrag ne spava i ako ne poznajemo medijsku sliku Srbije moze nam se dogoditi da zadovoljno konstatiramo o uspjesima nasih medijskih pregalaca.
Prije svega moramo znati tko stoji iza Udruzenja.
do 2000 godine udruzenje je vodio Milorad Komrakov nakon njega palicu preuzima Nino Brajovic. Sve ljepse od ljepsega prva pera miloseviceve TV Bastilje pokusavaju oprati savjest dodjeljivanjem nagrade Denisu Latinu. Misle mozda da su sve vrpce s njihovim izvjestavanjima s Vukovarskog ratista izbrisane da nitko vise ne pamti sto se onda pricalo i na koji nacin. Kako se sirilo lazi i klevete i nevine zrtve proglasavane ekskluzivno pripadnicima jedne nacije. Uglavnom njih dvojica su skoro pa najgori sljam prostituirane televizije onog doba. Pisem skoro pa jer ima mnogo kandidata za tu prestiznu titulu.
Da vidimo malo:
http://www.youtube.com/watch?v=xyb0OW5DZFM
http://www.youtube.com/watch?v=0rD8h2WnV7E
http://www.youtube.com/watch?v=YB2yJ4-hPsg

Sto reci da li ljudima koji su radili ovakve reportaze mozemo priznati pravo da su bili izmanipulirani i zavedeni? Da li ce Latin otici i primiti nagradu od Brajovica?
I na kraju da vidimo sto o svemu tome misli Srdjan Kusovac:
http://blog.b92.net/node/5458

Tagovi

Komentari

Tko je glasao

Da li ce Latin otici i

Da li ce Latin otici i primiti nagradu od Brajovica?
Da li je Latin ili HTV (ili bilo tko drugi) na bilo koji način nominirao Latinicu za tu nagradu? Ako jest, onda je potpuno nebitno hoće li ju podignuti. Ako nije, ili ako je to napravio netko iz samog UNSa, onda je cijela rasprava nebitna - ako su se ti ljudi bavili protuhrvatskom propagandom i denunciranjem 1991. po čemu možemo zaključiti da se se time prestali baviti 2007?

Tko je glasao

Pa nije ni čudo da Latin od

Pa nije ni čudo da Latin od takvih dobija nagradu. Njegova propaganda je samo za nijansu suptilnija.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci