Tagovi

Mrle i Prle rasturili Stankovica u nimm2

Danas smo imali prilike svjedociti jednoj od najinteresantnijih emisija "Nedjeljom u 2", voditelja i urednika Aleksandra Stankovica.

Sluzbena najava s www.hrt.ht :
Kako smanjiti proračunski deficit te zašto je Zagrebu potrebna bespilotna letjelica, o tome u današnjoj emisiji govore Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja. Što je to Let 3 i mogu li čepovi na strateškim dijelovima ljudskog tijela pomoći ozdravljenju čovjeka i društva u cjelini, pogledajte u emisiji Nedjeljom u dva.

* Voditelj: Aleksandar Stanković
* Urednik: Aleksandar Stanković

Medjutim, sasvim suprotno najavi, urednici i voditelji ove emisije bili su Mrle i Prle, frontmeni punk-rock-folk grupe LET3. Ono sto sam ja vidio je depresivni Aleksandar, bespomocan i jadan, stalno bojeci se "sto ce mu sefica" reci , nepripremljen na razigranost i promucurnost otvorenog duha "slobodnih dusa" , bezidejan i pod stresom, totalno je porazen i pregazen u vlastitoj emisiji koju je na kraju i ugasio desetak minuta ranije.

Ono sto zakljucujem je da su umjetnici odaslali sasvim jasnu poruku: Drustvo ce se oporaviti (ozdraviti) i vratiti u normalu samo ako se oslobodi tiranina, ugnjetavanja i maltretiranja! U prenesenom znacenju to mozemo primjeniti na sve situacije u drustvu.

Bravo deckima iz LET3 i bravo gradonacelniku Rijeke gdinu Vojku Obersnelu koji je bio objektivan.

Ima li stvarno na HRTu mobinga, koga se to Stankovic toliko bojao da nije odradio posao na svojoj kvalitetnijoj razini, i da li se u Hrvatskoj toliko suzila sloboda govora, teme su o kojima treba razmisljati....

Tagovi

Komentari

Taj blesavi google stvarno

Taj blesavi google stvarno čuda radi sa čitanim člancima na pollitiki. Danas najpopularniji sadržaj: Ned, 14/01/2007 - 18:01 — sm - Nedjeljom u 2...

# Jedan neprijatelj pametnom čovjeku više vrijedi nego hiljadu prijatelja

# Jedan neprijatelj pametnom čovjeku više vrijedi nego hiljadu prijatelja

Tko je glasao

Rekao bi sve je to stvar

Rekao bi sve je to stvar ukusa, a o ukusima se ne treba prepirati.

"Što vrijedi galopirati ako se krećemo u pogrešnom pravcu!"

Tko je glasao

Likovi su glazbenici, premda

Likovi su glazbenici, premda ne znam niti jednu njihovu pjesmu, a ne mogu za sebe reći da ne slušam glazbu. Nisu duhoviti, kao što ni Aco dobro ne glumi iznenađenost (tko je vidio sporne guzice, i puštanje sprejeva kroz noge). Uglavnom već viđeno (pogledati nastup Sex Pistolsa)
http://www.nme.com/news/sex-pistols/38482
The Who u Americi (Keith Moon je stavio malo više baruta u bas-bubanj), i nezaboravni izgled voditelja. Frank Zappa i nekada Buldožeri su za ove brkate spodobe nobelovci. Za pravo nepatvoreno rađenje toga što su neuspješno napravili treba vidjeti Mr. Methanea.
http://www.youtube.com/watch?v=Ofn8-3SWd8M

Tko je glasao

Mr. Methane je CAR :-))))))

Mr. Methane je CAR :-))))))

Tko je glasao

autor clanka je moralna

autor clanka je moralna nakaza

Tko je glasao

Tumacenja ove emisije ce

Tumacenja ove emisije ce sigurno biti bezbroj, a ja sam ju dozivio na sljedeci nacin. Ogromnom vecinom, gosti su redom politicari koji prosipaju doista nevjerojatne nebuloze, lazi i budalastine. Stankovic je dovodjenjem ova dva pajaca (koji su mi btw. cak i simpaticni u svom isfuravanju na posebnost) upravo zelio pokazati da nema prevelike razlike izmedju njih i onih koje redovno ugoscuje. Zato palac gore za emisiju!!!

Tko je glasao

Dobio si bod, jer si bio

Dobio si bod, jer si bio vrlo jednostavan i razumljiv.
Stankovicu: dobio si sto si davno zasluzio.
Narodu koji placa TV pretplatu: Da li treba doci do stadija kad stoka ispaljuje pluteni cep (ili sto vec) iz svojeg supka za reci di to mi idemo?
Cekam mudraca koji ce reci kako je Crkva za ovo kriva ;)))

--------
Crni

"Neki političari su duševni bolesnici pa od države prave ludnicu!"

Tko je glasao

Hehehe! Stanković: Mislim

Hehehe!

Stanković: Mislim da ovo nije primjeren termin...
Mrle: Ti misliš. Lako je misliti. Treba djelovati, treba pucati!
Legendarno!

silverci

"Isto i jednako nisu ni isto ni jednako."
silverci

Tko je glasao

Nakon ove emisije očekujem

Nakon ove emisije očekujem da u dnevniku HTV voditelj porazgovara na primjer sa Nevenom Ciganovićem ili "Svizcem" o ozbiljnim političkim i ekonomskim temama. HTV ide dalje.

Tko je glasao

Vladaju dva

Vladaju dva misljenja.
Stankovic je u strahu od hloverkinih sankcija ispustio uzde iz ruku te su dvojac iz leta 3 uspjesno preuzeli emisiju od uspanicenog ace.
Stankovic je dogovorio cijelu predstavu ne bi li pojacao zanimanje za emisiju.
Koji je od ova dva scenarija istinit ili je istina negdje izmedju stvarno ne znam. No znam kako je emisija bila mimo kontrole voditelja te se on nije najbolje snasao sa ovako zahtijevnim gostima. Njima je ovo bila prilika da poput djeteta isprobaju do koje granice mogu ici uostalom i sami su rekli kako u djetinjastom ponasanju ne vide nista losega. Nadalje mozemo kroz teoriju urote razglabati kako je emisiji bio cilj izazvati pozornost i skrenuti pogled s druge teme o kojoj se prica a koja ima puno vece znacenje za nase drustvo nego li cepovi u guzicama nekih prposnih rockera koji se poigravaju sa nasim drustvom. Razmatranje aspekata emisije moze doci Sanaderu kao nuzno potrebni predah od pritisaka kojima je izlozen zadnjih tjedana. Uostalom to sto oni rade jos su prije tridesetak godina radili Vlasta Delimar i Tom Gotovac.

Tko je glasao

Let 3 je najobičnija

Let 3 je najobičnija podvala za naivnu raju koja u njima vidi tzv. alternativu, umjetničku spontanost, nepokornost itd. Ustvari radi se o likovima koji furaju vrlo unosne privatne biznise u suradnji sa javnom vlasti u gradu Rijeci, i koji su radikalni konformisti u bitnim pitanjima, ali političarima služe da bi se uz njih slikali i kreirali imiđ o gradu Rijeci kao vrlo urbanoj i opičenoj sredini koja razumije tu nekonvencionalnu "umjetnost". Imao sam prilike sa Mrletom iz Leta 3 raspraviti o njegovom vrhunskom cinizmu kada na predizbornom skupu SDP-a pjeva pjesmu "U životu prolazi samo vjeran pas", i nakon toga dobije koverticu, u razmjenu za kreiranje SDP-u imiđa rokerske stranke. Isto kao i Damir Urban koji se slika za Story, a onda za Novu godinu na Korzu pjeva "Ovo nije svijet za nas", i za to dobije ogromnu lovu.. Kakva cinićna i licemjerna politika takva nam je i današnja "alternativa".. Čast iznimkama..

Hrvoje Štefan

Tko je glasao

treba se od nečega i

treba se od nečega i živjeti. vjeran pas je pjesma legendarnih termita čiji je tekst i nakon 30 godina od izdavanja aktualan. kralj (pjevač termita) je isto imao svoje male performanse od npr. skidanja, posipanja perjem i stavljanjem zahodske školjke na glavu. damir martinović mrle je tada svirao bas u termitima pa performansi su dio nastavka tradicije po čemu je riječka rock scena bila toliko poznata na prostorima bivše države

Isto kao i Damir Urban koji se slika za Story, a onda za Novu godinu na Korzu pjeva "Ovo nije svijet za nas", i za to dobije ogromnu lovu.. Kakva cinićna i licemjerna politika takva nam je i današnja "alternativa".. Čast iznimkama..

svijet za nas je depresivna ljubavna pjesma koja je godinom izdavanja bila alternativna naspram navali kvazi techna i brutalne prostitucije tamburice kao hrvatskog instrumenta. danas je urban dio mainstreama, ako želiš alternativu ukucaj debeli precjednik ili grupa tvog života sa pjesmom cijelo selo dila bijelo.

Tko je glasao

Jeronimus to je to samo lova

Jeronimus

to je to samo lova lova i lova, kakva umjetnost tko još živi od umjetnosti...

Jeronimus

Tko je glasao

Ono sto sam ja vidio je

Ono sto sam ja vidio je depresivni Aleksandar, bespomocan i jadan, stalno bojeci se "sto ce mu sefica" reci , nepripremljen na razigranost i promucurnost otvorenog duha "slobodnih dusa" , bezidejan i pod stresom, totalno je porazen i pregazen u vlastitoj emisiji koju je na kraju i ugasio desetak minuta ranije.

Aco je također imao ulogu u performansu, a da ju je odlično odigrao svjedoči i to da ga ti nisi skužio :-))))

nemesis

nemesis

Tko je glasao

Ne znam na kojih tocno par

Ne znam na kojih tocno par sekundi mislis, ali Alex je stvarno imao vise uloga - sve sporedne!

Čista voda je izvor zdravog života i bistrog uma!

Čista voda je izvor zdravog života i bistrog uma!

Tko je glasao

Ovo će Stankovića koštati

Ovo će Stankovića koštati emisije...

Ja sam gledao do one minute kada su objašnjavali kako te čepove koriste da bi ih kasnije stavili u čaj - i kako kakti ozbiljno o tome pričaju (iako je u prilogu prije gradonačelnik pričao kako oni piju kavu s građanima na korzu - dakle nisam baš sigurno da prakticiraju to što govore).

I pomislim si - ajme, koliko moraš biti malouman, glup i imati nisko mišljenje o sebi da možeš ovakve dvije budale slušati na televiziji, pokloniti im svoje vrijeme i slušati kako pričaju imbecilne kafanske priče o čepovima, samurajima, čaju i drugim imbecilno/deblino/kretenskim forama. I perbacio na najgluplji mogući kanal koji imamo -RTL - ali tamo je bilo program 100 nivoa iznad ovoga na HTV-u.

youtube.com/bijesdrugi | 4hdz.com
Preporučam: youtube.com/maxprvi | Lion Queen

Tko je glasao

E, ali ti probivjetri

E, ali ti probivjetri zarađuju više od 4.000 kuna mjesečno! :)

Tko je glasao

Zašto bi to Stankovića

Zašto bi to Stankovića koštalo emisije??? Zbog šefice? Pa, u kakvom to društvu živimo?

Čista voda je izvor zdravog života i bistrog uma!

Čista voda je izvor zdravog života i bistrog uma!

Tko je glasao

Ja sam gledao do one minute

Ja sam gledao do one minute kada su objašnjavali kako te čepove koriste da bi ih kasnije stavili u čaj - i kako kakti ozbiljno o tome pričaju (iako je u prilogu prije gradonačelnik pričao kako oni piju kavu s građanima na korzu - dakle nisam baš sigurno da prakticiraju to što govore).

Po čemu je taj njihov performans manje vrijedan od Sanaderovog bulažnjenja o božićnim poklonima i domjencima te utjecaju toga na proračunski deficit i gospodarski rast u uvjetima globalne krize?

Kod njih se barem zna o čemu se radi dok premijera mnogi još uvijek shvaćaju ozbiljno, nažalost.

Btw., mislio sam da će u nekom trenutku dvojac svoje čepove ponuditi premijeru i njegovim ministrima, s uputama za upotrebu (poslije bi na nekoj presici doznali da ni s čepovima nema satire).

Nažalost, Stanković je bio preagilan.

B-52

Tko je glasao

Ne mogu ti pomoći što

Ne mogu ti pomoći što tvoja mržnja prema sanaderu je takva da niti let 3 ne možeš pogledati bez da misliš na sanadera..

Ivo nije ništa bulzanio oko božića samo je rekao

- nema novaca, biti će teška godina
- bilo bi fer da ja mojima zabranim da kojih 50 milijuna kn pojedu i poklone obzirom na situaciju

Samo je to Ivo rekao..

youtube.com/bijesdrugi | 4hdz.com
Preporučam: youtube.com/maxprvi | Lion Queen

Tko je glasao

bilo bi fer da ja mojima

bilo bi fer da ja mojima zabranim da kojih 50 milijuna kn pojedu i poklone obzirom na situaciju

doista, bilo bi fer
no kako objašnjavaš činjenicu da je obećao pa na kraju to nije ispunio, a kriza je

Tko je glasao

reakcija javnosti - od

reakcija javnosti - od postova ovdje, do mainstream medija, facebook grupa i okupljanja itd itd..

jednostvno čovjek shvatio - najbolje da ne pričam o štednji jer to kod hrvata generira frustracije čak i kada je na njihovu korist... prepustio se čovjek masi...

youtube.com/bijesdrugi | 4hdz.com
Preporučam: youtube.com/maxprvi | Lion Queen

Tko je glasao

jednostvno čovjek shvatio -

jednostvno čovjek shvatio - najbolje da ne pričam o štednji jer to kod hrvata generira frustracije

što bi sanader rekao, ne zna jel bi piškio ili kakio (što je valjda i razlog što nosi tamna odijela)

kako god okrenuli, osoba slabog i općenito upitnog karaktera

Tko je glasao

Što se lijepo vidi iz toga

Što se lijepo vidi iz toga da je u vrijeme dijeljenja zajedničke love šakom i kapom uvijek bio u prvome planu i glasnik dobrih vijesti, lider i "vođa" a da sad kada se od vođe traži i očekuje da bar neki problem riješi nema ga nigdje ni od korova. Balon se ispuhao uz karakterističan zvuk. Zadah toga je sve jači. Jer nit piški nit kaki a morao bi nešto. Pa nominalni je premijer, red bi bio i očekuje se.

B-52

Tko je glasao

jednostvno čovjek shvatio -

jednostvno čovjek shvatio - najbolje da ne pričam o štednji jer to kod hrvata generira frustracije čak i kada je na njihovu korist... prepustio se čovjek masi...
Lako je njemu stediti. Nebu on zbog krize prodaval svoje vure.

Tko je glasao

ne moraš niti ti štedjeti.

ne moraš niti ti štedjeti. potroši sve što možeš zaraditi...

ajde, ne budi tako jadan. pa ne radi se tu o jednom čovjeku, radi se ekonomiji jedne dražve, bdpu, % rasta...
o optimističnoj atmosferi stvaranja novih vrijednosti.

nema to veze sa satovima jednog čovjeka..

youtube.com/bijesdrugi | 4hdz.com
Preporučam: youtube.com/maxprvi | Lion Queen

Tko je glasao

ne moraš niti ti štedjeti.

ne moraš niti ti štedjeti. potroši sve što možeš zaraditi...
ajde, ne budi tako jadan. pa ne radi se tu o jednom čovjeku, radi se ekonomiji jedne dražve, bdpu, % rasta...
o optimističnoj atmosferi stvaranja novih vrijednosti.
nema to veze sa satovima jednog čovjeka..

A Sanader je poznati i priznati ekonomista. Ne on nece morati stedjeti jer ima preko svega koliko mu treba za nekoliko zivota. On nece morati prodavati svoje vure niti ce morati na bubanj davati svoje obiteljsko srebro. On ce prodati vure s nasih ruku i prodat ce ono sto su nasi predci stjecali te ce jos za to uzeti proviziju ili bar neku veceru u Veroni.

Tko je glasao

U svom komentaru si se

U svom komentaru si se čudio kako dečki mogu ozbiljno govoriti o čepovima a ja da kako premijer može lupati i pri tome ozbiljno izgledati.

I jedno i drugo je vrijednosni sud. Ne sporim ja ni Kaćunku i ni tebi pravo da slobodno imate i iznosite svoj pa ni moj sud ne bi trebao uzrokovati bilo čije duševne boli.

B-52

Tko je glasao

I pomislim si - ajme, koliko

I pomislim si - ajme, koliko moraš biti malouman, glup i imati nisko mišljenje o sebi da možeš ovakve dvije budale slušati na televiziji,

ana karić je davno izjavila: voljela bi da su mi LET 3 sinovi.
problem je u tome što ti ne razumiješ njih niti njihov performans. žalim te.

Tko je glasao

naravno da ga razumijem, ali

naravno da ga razumijem, ali ne vidim u njemu ništa posebnoga osim vrlo jednostavni način postizanja medijske zapaženosti...

ajme baš je teško

- doći s kutijom na glavi
- presvući se X puta
- pričati o čepu za šupak kao da je nešto posebno

i kao time se ismijavaš iz konzervativnih ljudi. Kao da su konzervativni ljudu manje vrijedni?
Ili se ismijavaiz dvoličnosti društva? Pa i oni su dvolični - siguran sam da ne piju kavu na korzu s čepom koji su izvadili iz šupka kao dodatkom umjesto šećera...

youtube.com/bijesdrugi | 4hdz.com
Preporučam: youtube.com/maxprvi | Lion Queen

Tko je glasao

pričati o čepu za šupak

pričati o čepu za šupak kao da je nešto posebno

zašto ne? barem su pričali o nečemu što razumiju za razliku od prijašnjih gostiju NU2.

i kao time se ismijavaš iz konzervativnih ljudi. Kao da su konzervativni ljudu manje vrijedni?

gdje sam ja napisao slovo o konzervativnosti? napisao sam samo dva retka, konzervativnost nisam spomenuo.

Ili se ismijavaiz dvoličnosti društva? Pa i oni su dvolični - siguran sam da ne piju kavu na korzu s čepom koji su izvadili iz šupka kao dodatkom umjesto šećera...

upravo tako. ismijavanje dvoličnosti društva je dobro ali ti i dalje ne kužiš performans. i tom gotovac je imao svoje gole performanse, poruka njih nije bila skidajte se do kraja i hodajte.

Tko je glasao

došao sam s posla taman kad

došao sam s posla taman kad su ispaljivali čepove. aco je bio smiješan, a od prlje i mrleta sam očekivao i k....m u čelo. gledat ću snimku i posložiti sve.

Tko je glasao

Da, bilo je i toga... Vidjet

Da, bilo je i toga... Vidjet ćeš--->

Čista voda je izvor zdravog života i bistrog uma!

Čista voda je izvor zdravog života i bistrog uma!

Tko je glasao

A ne nazivaju li se ti

A ne nazivaju li se ti "prdeži" Mrle i Prlja?

# Jedan neprijatelj pametnom čovjeku više vrijedi nego hiljadu prijatelja

# Jedan neprijatelj pametnom čovjeku više vrijedi nego hiljadu prijatelja

Tko je glasao

Let 3 i Vojko OBERSNEL Sva

Let 3 i Vojko OBERSNEL
Sva ta prepisavanja bila bi smiješna da nisu žalosna. Općenito sa tuđim mišljenjem se namoram slagati niti uvažavati.ALI....ALI kada gradonačelnik MOGA GRADA (pod time mislim da sva i sve odluke gradskog poglavarstva dobije njegov blagoslov) podržava - reklamira tu i takvu kulturu ophođenja onda se moram pitat?????
- Let 3 dobio je nagradu grada Rijeka za umjetnički kip "BABIN KURAC"
- Dali je drug gradonačelnik to remek djelo poklonio materi,punici,ženi,kćerci i dali taj ukras ima posebno mjesto u njegovom stanu???
- Let 3 ima uredak na CD-u...(kolektivno drkanje-ispričavam se normalnim čitaocima,ljudima dobrog kućnog odgoja..danas je IN prosto izražavanje.)
- Bavim se mišlju da drugu Vojku spržim dotični CD i da mu ga uručim,možda više kopija za mater,punicu,ženu,kćerku...
- Pretpostavljam da letovci to veoma često pokazuju kolektivno svojim ženama,kćerkama,sinovima,....možda su taj uredak poklonili-prikazali gradskom poglavarstvu??
Nikad se nezna možda bi gospođa Linić (počelnica za kulturu općine Rijeka) mogla prodavati takve kopije po riječkim školama.
Volio bi znati,vidjeti koga te osbe odgajaju,kome prenose svoje etničke i moralne vrijednosti,koga uče kršćenskom duhu, tko te osobe voli,tko sa njima spava,tko ih je odgojio,tko.....

Tko je glasao

Kurac je česti dio ljudskog

Kurac je česti dio ljudskog tijela i nema ga se zašto biti sram.

Naravno, da je:
-babin penis
-babino spolovilo
-babin visuljak
-babin skviki ;)
-babin k*
-ili cak babin ku.ac
onda ne bi imali problem?

Ili možda imamo problem sa ljudskim li.emjerjem?

;)

Tko je glasao

Dokle god tvoja djeca

Dokle god tvoja djeca budu gledala te nakaze,bez obzira o kojem se programu radi, a ostali budu spaseni (pretplate i zabrana) od njihove kulture (transparentne, demokratske, kooperativne, fuzionarske i tomu sl.) nece me biti briga.

Do tada, dabogda im Let3,4,5,6.... bio u kuci.
Pokusavam uporediti stihove Let3/Severine s jedne strane, te MPT s druge strane i ....ne kuzim......ahhh, da ...ja sam u qrcu....sorry!
Ako je tako eto vam svima kultura koju vam donosi Let3! Ja cu ponosno ostati "ognjistar" i cekati vas da mi se javite na grijanje.
Ne vjerujete?
Cujemo se za manje od godinu dana.

--------
Crni

"Neki političari su duševni bolesnici pa od države prave ludnicu!"

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci