Tagovi

Mr. “Spiking Kroeisha” osniva novu socijaldemokratsku stranku!

Raskol u SDP-u je otvoreno zapoceo. Orkestrirani udar unutar samoga vrha SDP-a je izvrsen na Zorana Milanovica te ujedno i na njegovog predsjednickog kandidata Ivu Josipovica. Glavni protagonisti tog politickog puca su Mr. “Spiking Kroeisha”, Ivica Pancic, Zeljka Antunovic te ostali SDPovci lojalni Gradonacelniku grada Zagreba. Sada se sa sigurnoscu moze ustvrditi da su u SDP-u uistinu postojale dvije protivnicke struje, Milanoviceva (pro-socijaldemokratska) i Bandiceva (pro-mafijaska).

Vise je nego ocigledno da je ovaj raskol unutar SDP-a bio unaprijed izreziran te planski "aktiviran" i to bas u najosjetljivije vrijeme kada se bira za sljedeceg Predsjednika RH. Ivica Pancic ce najvjerovatnije otvoreno pozvati postojece biracko tijelo SDP-a da glasa za Milana Bandica u drugome izbornom krugu. Sada su sve karte otvorene. Aduti u rukavu Mr. "Spiking Kroeisha" i Sanadera su oduvijek bili Ivica Pancic i Zeljka Antunovic koja sebe vidi kao buducu Gradonacelnicu grada Zagreba.

Osovina Bandic-Kerum-Glavas-(prikriveni Sanader) se vec priprema za zajednicki izlazak na sljedece parlamentarne izbore. Bez obzira koliko Milanovic bude pokusavao uvjeriti javnost da u stranci vlada "jedinstvo i harmonija" kako bi se pokusalo reducirati sto manje stete zadate njegovom predsednickom kakndidatu, jedno je sasvim sigurno, sada je i zvanicno zapoceo raspad SDP-a. Izgleda da ce sljedeci dani biti vrlo vrlo “vruci” za postojeci SDP. Dobro je to Josipovic konstatirao, sukob izmedju "Svijetla" i "Tame"...

Stoga bih zamolio sve prisutne SDPovce na nas obavjestavaju o toku razvoja unutar SDP-a.

Tagovi

Komentari

SRETNA VAM SVIMA NOVA,

SRETNA VAM SVIMA NOVA, PRAVEDNA 2010!

Tko je glasao

1. Željka Antunović

1. Željka Antunović sigurno neće rušiti SDP

2. Nova stranka neće skupiti ni dovoljno zastupnika za klub. Kako u gradu, tako i u Saboru.

3. Biračko tijelo SDPa ostaje stabilno, što je pokazao i prvi krug predsjedničkih izbora. Ako nova stranka i zadobije neku podršku, to sigurno neće biti na račun SDPa.

Sve u svemu, ovo se baš ne moze nazvati raskolom


Preselio sam blog. Od travnja nove dnevnike možete naći na:
aleksandar-hatzivelkos.from.hr
[new time, new place]

Tko je glasao

najjednostavnija metoda

najjednostavnija metoda pokušaja destabilizacije josipovićeve kampanje i pozicije je napadati na percipirano slabu točku a to je u ovome slučaju milanović i SDP

rekao bih školski primjer

prilično neuvjerljiv doduše, ali svejedno iz udžbenika :)

Tko je glasao

napadati na percipirano

napadati na percipirano slabu točku a to je u ovome slučaju milanović i SDP

rekao bih školski primjer

Kad kažeš percipirano to zvuči ka zamišljeno, možebitno, iskrivljeno.......
Međutim stvarno je Milanović i SDP, pored ostalih slabih točaka,
najslabija točka svijetlog kandidata.
Da je Josipović za protivnika imao nekog poštenog kandidata,
ne bi uša ni u snu u drugi krug. Postaće predsjednik sa najvišim postotkom glasova ali sa najmanje glasača.

Tko je glasao

namjerno pišem percipirano

namjerno pišem percipirano jer je percipirano u očima onih koji ne znaju istina, ja mislim da znam nešto više pa se stoga time ne opterećujem previše

puno je velikih stručnjaka koji komentiraju odnose u SDPu i vjeruj mi da malo o tome oni znaju

Tko je glasao

Premladi da bi znali kako

Premladi da bi znali kako partija funkcionira u svojim redovima!

ja bi to tako nazvao... i prenaivni ako misle da nije tako!

Prihvatiti realnost i uklopiti se u tu schemu je svojevrsna predaja! ili prodaja! ovisno o tome pod kakvim uvjetima je pristao postati dio mašinerije.
Ali postoji ona druga strana, kako srušiti režim ako ga nečeš srušiti iznutra?
ipak je to najlakši i najlogičniji način!

Tko se nađe prozvan.. neka.. ja nisam nikoga imenovao... ali ako nekome nije jasno kako partija osigurava stabilnost unutar svojih redova neka sjedne malo sa starijima koji su fakat bili u nekadašnjoj partiji i neka samo pričaju o "dobrim starim vrimenima"... i onda objektivno neka čitaju među redove!

Jakša
"volim svoje i poštujem tuđe"
http://www.youtube.com/watch?v=OkO8qa3V5gg

Obrisan

Tko je glasao

@mrak Destabilizacija

@mrak
Destabilizacija izborne kampanje - nemoguća...SAVEZ ZA PRAVDU se već širi kao gruda snijega, automatizmom...Istina, sada već i bandiozi kreću s udarcima ispod pasa, ali to može samo izazvati još brže i čvršće povezivanje "ljudi svjetla..." Viknuti IŠ,IŠ,IŠ,odmahnuti rukom i još ENERGIČNIJE govoriti tko je tko i za što se bori...
Josipović jest član SDP-a, ali sve više prihvaćen od hrvatskog naroda, to će se samo nekim groznim čudom, zaustaviti.PRIMJER: u jednom gradu Slavonije, BASTIONU HDZ-a, Josipović je dobio čak 38% glasova, Bandić malo više od deset posto..Čak i mi koji smo za Josipovića, još ne vjerujemo u službeni rezultat koji je više puta potvrđen i objavljen.
Danimir

Danimir

Tko je glasao

@hanhan OPREZ,OPREZ...

@hanhan OPREZ,OPREZ...
Nisam u SDP-eu ali da jesam, zašto bih te ja obavještavao o mukama u SDP-u?? "Crveni", OPREZ,OPREZ......
Ove turbulencije u SDP-eu su normalne i čudo je da se nisu događale ranije. Stalno, već nekoliko mjeseci, i pod nickom, i pod stvarnim imenom i prezimenom, upozoravam na problematično ponašanje Milanovića, no o svemu tome, kada prođu izbori. I najlošije bi bilo kada bi Milanović,kada Josipović pobijedi, pripisao sebi veće zasluge nego mu pripadaju. Naime, sve ove manje ili veće muke POSLJEDICA SU i samog "disidentskog" poteza kompleksaša Bandića kao i loših procjena i neodlučnosti i MANJKA AUTORITETA Milanovića. Kako god završili ovi predsjednički izbori, o Milanoviću treba ozbiljno porazgovarati i vjerujem da će ga oni iz Predsjedništva ali i iz Sabora, iz baze (Komadina, Obersnel, Sabo, Marinović-Antičević, Vidović, Stazić, Jovanović, možda i Mršić, pitati za zdravlje.)
O Pančiću i Antunovički ne bih trošio riječi. Dobro je da su pokazali svoje pravo lice, mislim da jedan i drugi ne bi mogli biti ni sekretari Općinskog komiteta Pešćenica u kojem je radio - Bandićtada stručnjak za OPĆENARODNU OBRANU I DRUŠTVENU SAMOZAŠTITU...
A sad mi moramo mislti kako da se od njega zaštitimo??
Danimir

Danimir

Tko je glasao

Ja sebe smatram pametnom

Ja sebe smatram pametnom osobom, ali opet, nikako da shvatim koje su to loše strane Milanovića, koji je to njegov najgori potez kojim je naškodio stranci, što je to što je učinio loše pa da svi po njemu bacaju drvlje i kamenje. Mislim, jasno mi je da se netko može ili ne može slagati sa izborom predsjednika. To je sve OK. Jer, nitko se još nije rodio tko bi svakome ugodio. Pa mislim da bi neslaganja i neprihvaćanja bilo sa bilo kojom osobom koja bi bila predsjednik ovakve jedne stranke.

Zato nikako da pronađem na nijednom forumu konkretnu činjenicu - što je to Milanović učinio loše. Zašto ga i ja tako ne doživljavam, što mi je to promaklo.

Stoga vas molim, sve dobronamjerne kolege sa ovog foruma, da me poučite i kažete mi koji su to grijesi Milanovića. Pomozite mi da i ja progledam kao i vi.

Hvala unaprijed.

Tko je glasao

@ptica rugalica Drugi

@ptica rugalica
Drugi su ti već odgovorili, ali naglasio bih da je pod vodstvom Milanovića SDP izgubio jedne parlamentarne a na neki način i dosta lokalnih izbora. Mlak je, neodlučan, posebno u odnosu na korupciju i negativne pojave u koje su upleteni SDP-eovci.U Saboru kao vođa oporbe pušta da se HDZ goropadi i zamalo svaki njegov okršaj s HDZ-om izgleda fingiran.
Priča o Bandići davno bi bila završena ili bi drugačije tekla da ga je isključiio iz stranke kada je saznao za prve veće Bandićeve afere.
Što se tiče tajminga, slabo se orijentira.
Dovoljno?
Danimir

Danimir

Tko je glasao

Ptico,pametna si ti

Ptico,pametna si ti osoba.

Na tvoja pitanja ti nitko neće dati odgovor,a ja mislim da mnogi blate Milanovića zbog toga što u njemu vide predmet na koga se mogu ispljuvati da prikriju svoju i odgovornost društva u cjelini koje je njegove oponente dovelo i drži na vlasti.
Sigurno je da se puno toga može zamjeriti SDP-u i u vremenu od kada je on predsjednik,ali nisam baš siguran u to da je on isključivi krivac za postupke i propuste stranke.
Mnogi u stranci bacaju mu klipove pod noge i zato on i njemu skloni sdpeovci stranku moraju izdefinirati, riješiti se balasta i otvoriti se suradnji sa drugim po prirodi srodnim strankama.
Ja sam mu isto zamjerao izbjegavanje sukoba sa Bandićem,Antunovićkom,Arlovićem i ostalom ekipom,ali odgovornost je na njemu pa mu treba dati i pravo da izabere tajming za određene korake.

Tko je glasao

Ja sam mu isto zamjerao

Ja sam mu isto zamjerao izbjegavanje sukoba sa Bandićem,Antunovićkom,Arlovićem i ostalom ekipom,ali odgovornost je na njemu pa mu treba dati i pravo da izabere tajming za određene korake.

Izbjegavanje takvih sukoba ne ovise samo o želji, već i o unutarnjoj podršci. Koliko ja outsiderski vidim, veliki je jal, zavist i ljutnja zbog osobnih izgubljenih izbora na predsjedničkim izborima stranke, zatim antagonizam zbog toga što je preskočio mnoge druge starije članove, a zna se da stariji članovi ne podnose da im se govore da su potrošeni.
Dakle, po mom mišljenju, Milanović nema baš veliku podršku unutar vlastite stranke, jer mu jednostavno od početka nisu dali šansu. Mnogi od njih govore kako im je dobrobit stranke najvažnija, ali se tako ne ponašaju. Svojom netrpeljivošću prema predsjedniku u stvari sami ruše ovu stranku, a i onemogućavaju Milanoviću da se razmaše (pozitivno/negativno)

Prema tome, SDP sam sebe jede, nije to isključiva krivica Milanovića. On im je tu samo došao da izbace iz sebe sve frustracije koje su u sebi nosili još dok je pok. Račan bio živ. Onda nisu mogli protiv Račana, a Milanović im je došao kao odličan poligon. I zato je sve to tako.

Ovo je moje viđenje. Mislim da nisam daleko od prave istine.

Tko je glasao

Osoba koja je na čelu

Osoba koja je na čelu stranke a nije u stanju vodit politiku te iste, sigurno nije sposoban to radit na državnoj razini.

Tko je glasao

Zato nikako da pronađem na

Zato nikako da pronađem na nijednom forumu konkretnu činjenicu - što je to Milanović učinio loše. Zašto ga i ja tako ne doživljavam, što mi je to promaklo.

Ja ga doživljavam kao šefa stranke koi ne da nije očistio stranku od korumpiranih članova, nego nije čak ni pokušao.
U Splitu nakon zla HDZ, vlada Kerum i obitelj . Vlada uglavnom
zahvaljujući nesposobnosti SDP-a i ugledu koi isti ima.
U Zagrebu Bandić bi vladao doživotno uz podršku Milanovića i
SDP,i sjeba cili Zagreb . Napominjem da je on njih odrebatio a ne oni njega.
U Saboru i oko njega SDP sa Milanovićem maltretira cilu naciju
glede Kalmete, da na kraju pola SDP ne glasa. A Milanović ,čuvena
hrvatska šutnja. Zašto šutnja??? Pa zato što vrana vrani oči ne kopa.
Ne mogu ti jedino objasniti zašto oni ludan nije izvadija dva daljinska upravljača onu veče.

Tko je glasao

p_rugalica, Sa pola

p_rugalica,
Sa pola igrališta...zabija on trice,
koprivnjača je Milanu ...prekrila lice.
Pravednog predložio...predsjednik da bude,
bez problema pomeo...sve dvorske je lude.

Sad traže mu bar ... u jajetu dlaku,
dok osmijeh on šalje...svakom vukodlaku!

Tko je glasao

Koji su njegovi grijesi? Pa,

Koji su njegovi grijesi? Pa, "Jutarnji" ga nije volio :)
Meni je super kad ekipa kaže: "Ja bi i Sanader i Milanovića u zatvor." ili "Zašto mjenjati vlast kada su svi oni isti?" Nevjerovatno je koliko ljudi pada na tako jeftinu i nisku propagandu. Na kraju dana, možda je Goebbels ipak bio u pravu.

I.B.

Tko je glasao

Goebbels je sasvim sigurno

Goebbels je sasvim sigurno bio u pravu, al nije on nikakvu toplu vodu izmislio.. to je jedan od najstarijih zanata na svijetu.

Dok dobri šute, zli caruju

Tko je glasao

Danimire, ali nije Bandić

Danimire,
ali nije Bandić završio isti fakultet kao i ti, samo drugi smjer?

grdi

Tko je glasao

@Grdilin Da, isti

@Grdilin
Da, isti fakultet, s tim da sam ja završio opći smjer a "drug" i kolega koji je mogao birati između tri smjera, odlučio se za ONO I DSZ. Ti dobro znaš da su se time bavili provjereni kadrovi Partije i da je završetkom tog smjera bio garantiran posao... Završetkom općeg smjera FPZ-a, NE. Moj prvi posao bio je na jednoj poznatoj zagrebačkoj gimnaziji (po prosjeku ocjena spadao sam u prvih pet politologa moje generacije) a Milanov, zna se, referenta za ONO i DSZ, vrlo dobro plaćen posao za razliku od moje "siće" na gimnaziji.
Danimir

Danimir

Tko je glasao

Danimire, sve ja to znam. To

Danimire,
sve ja to znam. To su takozvani PUŠKARI. Ima ih koliko hočeš u SDP-u ali i u HDZ-u.
Obično ih je partija i slala na taj fakultet.
grdiii

Tko je glasao

Ivica Pančić? Ne vjerujem

Ivica Pančić?
Ne vjerujem da bi Bandić dopustio samo tako Pančiću da bude glasnogovornik ili vođa okupljanja neke njegove (Bandićeve) stranke.
Bandić zna da time gubi ogroman broj glasova hrvatskih branitelja i mogao bi izgubiti vrlo izglednu pobjedu u utrci za Pantovčak ako je Pančića postavio u fokus.
Ne vjerujem da se Pančić promijenio kao osoba u ovih 5 godina od 2004. jer je to nemoguće. Poznajem ga bolje nego li Vi svi skupa kada se zbrojite na ovoj stranici i zato nisam u stanju vjerovati da bi Bandić u ovom presudnom trenutku učinio tako katasrofalnu pogrešku.
Željka Antunović?
Tja, bila mi je zapravo šef 4 godine u koalicijskoj Vladi i dobro ju poznajem. Ona je već nešto sasvim drugo nego li Pančić i tu bi već moglo biti nešto ozbiljno konstruktivno.
Pančić je balast i Bandić ga mora držati što dalje od sebe hoće li vidjeti Pantovčak.

Tko je glasao

Halo Bing, što to radi

Halo Bing,
što to radi Banditos?

http://img69.imageshack.us/img69/9220/1milp.jpg

Photo by Grdiiiiiiiiiiiiiiiii

Tko je glasao

Pašalić, Granić, Rojs,

Pašalić, Granić, Rojs, DC, Hrvatski blok ... HDZ je već imao puno otpadnika i svi su propali. Prije se o nesretnom Herr Flicku pričalo kao o Velikom Kombinatoru i stvarnoj mračnoj snazi iza Tuđmana, a pokazao se kao prenapuhani balon.
Imam dojam da će i Bandić i njegova kamarila ispasti isti. Osim ako ne dobije ove izbore, to bi dalo krila koaliciji HDSSBa, Građanske stranke i Socijaldemokratskog pokreta. Već sam se ovdje zgražao nad tom kombinacijom Bandić-Kerum-Glavaš. Ratni profiter, nepotistički lopov i sadistički manijak. Kako se takva ekipa svaki put sretne i udruži?

-Personally its not God I dislike, its his fan club I can't stand-
I.B.

Tko je glasao

Sjećamo se kako su prošli

Sjećamo se kako su prošli svi koji su išli tim putem. Pančić, Bandić i kompanija proći će kao Pašalić.

Tko je glasao

Nadam se da si u

Nadam se da si u pravu.Vrijeme je za čišćenje SDP-a!

Tko je glasao

Vrijeme je za čišćenje

Vrijeme je za čišćenje SDP-a!
Nije vrime za čišćenje ,nego za slanje u povijesnu ropotarnicu zajedno
sa HDZ.

Tko je glasao

Molim bez uvrede . Jako

Molim bez uvrede . Jako loša diagnoza stanja u SDP.
Sada se sa sigurnoscu moze ustvrditi da su u SDP-u uistinu postojale dvije protivnicke struje, Milanoviceva (pro-socijaldemokratska) i Bandiceva (pro-mafijaska).
Po tebi Milanović i njegove prike su socijaldemokrati a Bandić i njegove prike su mafijaši.
Jedni svjetlo drugi mrak.
Da ti ne objašnjavam , samo ću te pitat, znaš li koju žensku koja je
godinama sa kurbama , a da je poštena.????
P.S .jeli Linić svitlo ili mrak

Tko je glasao

znaš li koju žensku koja

znaš li koju žensku koja je godinama sa kurbama , a da je poštena.????

ako misliš da je ovo uvjerljiv argument, onda ti konsturkcija pada u vodu. šta misliš šta je bilo prije i tko je pokrenuo industriju, kurve ili moćni, platežno sposobni muškarci, u pravilu oženjeni ponosni očevi obitelji, ugledni članovi zajednice?

Tko je glasao

Slažem se, ali ne ideš u

Slažem se, ali ne ideš u javnu kuću tražit ženu , majku i domaćicu.
Žena je ipak SVITLO doma. Pa neznam koi bi to SVITLO za svoj dom
tražija među animir damama. Dikan se ne računa.

Tko je glasao

probaj ovako: "animir dama"

probaj ovako: "animir dama" dolazi iz latinskog anima = duša; animare: udahnuti dušu, oživjeti, pa valjda i "osvitliti" :-)

ali uopće nije riječ o tome, nego o tome da su muškarci koji odlaze k "animir damama", a doma čuvaju "svitlo", puno veće kurbe od ti žena koje, rekli bismo, pošteno vode svoje malo poduzetništvo. iako ih opet najčešće pljačkaju neki muški svodnici.

zato nije fer njih uzimati za sinominm za nepoštenje i licemjernje, kad su njihove mušterije puno veći licemjeri i nepoštenjaci. Slažeš se?

ovo je, dakako, vrlo pojednostavljena verzija, ali možda lakše shvatljiva za početnike:-)

Tko je glasao

Slažem se. Uvik su mi bile

Slažem se. Uvik su mi bile drage sad su mi još draže.

Tko je glasao

majmunske ženke, i to posve

majmunske ženke, i to posve dobrovoljno :)

http://www.youtube.com/watch?v=QZiTzxL3Nh4

Dok dobri šute, zli caruju

Tko je glasao

Nitko nije nevin. Ne

Nitko nije nevin. Ne postoji "Crno" i "Bijelo" u zivotu. Politika je kurba i to svatko zna. Medjutim o borbi izmedju "Svijetla" i "Tame" se ovdje govori u puno sirem kontekstu. To se odnosi i na unutarstranacke odnose unutar SDP-a i na izbore i na trenutacnu/buducu politicku klimu koja postoji/se stvara u HR, itd., itd. Medjutim jedno je sasvim sigurno, Bandicu nije mijesto na Pantovcaku, nego u Remetincu. Linic takodjer nije cist. Zato se pod hitno treba upostaviti pravna drzava jer bez nje nema niti demokracije, a niti ni pravde i postenja.

Live Free or Die !

Live Free or Die !

Tko je glasao

I Ti misliš da će tu

I Ti misliš da će tu pravdu i poštenje uspostaviti Josipović?
Ja vidiš u to duboko sumnjam, jer kada mu je stranka bila daleko jača i u daleko boljoj poziciji nisu učinili ništa.
Kako bi on, nepoznati pojedinac iz te stranke sada mogao učiniti bilo što efikasnog?

Tko je glasao

Zato se pod hitno treba

Zato se pod hitno treba upostaviti pravna drzava jer bez nje nema niti demokracije, a niti ni pravde i postenja.
Slažem se ali je sigurno neće uspostaviti niko iz SDP I HDZ.
Koliko god ti je simpa SDP, viruj mi oni su ti isti ka i HDZ. To što su manji
lopovi od HDZ- a, je samo zato što se nisu uspili primaknut kazanu.
Sa soc. demokracijom nemaju nikakve veze, siti se da su u onom kratkom vremenu vladanja ukinuli i ono malo prava svitu.
Slažem se da je Bandiću misto u Remetincu, ali me straj da i ovi
drugi kolega nije daleko od toga.
Nije da te strašim, ali biće ti lakše ako se pripremiš na tu lanternu
koja to nije.

Tko je glasao

Meni SDP nikada nije bio

Meni SDP nikada nije bio simpa i to bas radi njihove pasivnosti koja nas je i dovela do ovakve katastrofalne situacije koja prevladava u RH. On ne predstavlja nikakvu moralnu vertikalu. Medjutim kada se bira izmedju Ive Josipovica i Milana Bandica za Predsjednika RH, onda se nadam da se slazes da je Ivo Josipovic ipak puno bolja i pozitivnija opcija. Osim toga, meni Milanovic nije nikada izgledao kao nekakav podmukao tip, nego vise kao neiskusan pozitivan oportunist koji se eto pokazao da nema "muda" za bilo kakve promijene u skorasnje vrijeme. Dakle cijelo vrijeme je vukao pogresne karte. Osobno ionako pripadam nekoj drugoj politickoj opciji.

Live Free or Die !

Live Free or Die !

Tko je glasao

Pudlica mazna... uz Milana

Pudlica mazna... uz Milana trčkara,
da gazda ga voli... sad si utvara.
Dosadnom psiću...on šapice gazi,
planovi važniji... sad su na snazi.

Brzinom munje...stranku osniva,
hobotnica roza... tajnica mu biva.
Jadan potrčko i plišana maza,
nove su stranke... jedina baza.

Tko je glasao

šta ovdje ima netko iz

šta ovdje ima netko iz SDP-a? :)

Dok dobri šute, zli caruju

Tko je glasao

Debe, ima

Debe,

ima nas,ima...poručujem svima,
gdje vatra gori...ima i dima;)

Tko je glasao

O pravedniče , o

O pravedniče , o nesretniče !!!! Mili bože kud si zaša????
Znaš onu : S kim si , taki si.

Tko je glasao

Meni bi bilo zanimljivo

Meni bi bilo zanimljivo vidjeti koliko bi budala dalo glas takvoj osovini Bandić-Kerum- Sanader-Glavaš , mislim ako bi oni bili jaka politička stranka ili opcija u Hrvatskoj , onda bi to bila točka na i da smo mi propali, odnosno ošli kvragu...

Sva 4 su prije za Goli otok nego za politiku... ali šta ćeš takva smo država...

Justice for all !

Tko je glasao

Meni bi bilo zanimljivo

Meni bi bilo zanimljivo vidjeti koliko bi budala dalo glas takvoj osovini Bandić-Kerum- Sanader-Glavaš , mislim ako bi oni bili jaka politička stranka ili opcija u Hrvatskoj

Veliki broj budala bi im da glas. Nezavisna istraživanja su dokazala da
ovdi živi strašno veliki broj budala na četvornom kilometru.

Tko je glasao

Na sljedecim parlamentarnim

Na sljedecim parlamentarnim izborima ta osovina ce postati glavnim koalicijkim partnerom HDZ-a, ukljucujuci HSS i HSLS. Zamisli si jos da nam Mr. "Spiking Kroeisha" postane sljedecim Predsjednikom RH...katastrofa...to je ujedno i glavni razlog zasto nam se Jadranka Kosor i HDZ bas previse ne uzbuduju nakon Hebrangovog "fijaska"...njihova glavna mega-star je oduvijek bio "Banditos".

Live Free or Die !

Live Free or Die !

Tko je glasao

Ovo vise izgleda kao najava

Ovo vise izgleda kao najava koja bi mogla motivirati Josipoviceve glasace da lagano odustanu jer je Mile ipak manje stetan kao predsjednik nego kao premijer.

Tko je glasao

Jadranka Kosor i HDZ bas

Jadranka Kosor i HDZ bas previse ne uzbuduju nakon Hebrangovog "fijaska"...njihova glavna mega-star je oduvijek bio "Banditos".
Oli Banditos nije godinama bija prvotimac SDP'???

Tko je glasao

On je oduvijek bio

On je oduvijek bio prikriveni Sanaderov mini-HDZ unutar SDP-a.

Live Free or Die !

Live Free or Die !

Tko je glasao

ma zanimljivo. a ja sam

ma zanimljivo. a ja sam čula da je sdp držao grad zagreb. znači li to drugim riječima da je čitav sdp zapravo hdz?

My Soul

Tko je glasao

@hanhan - bulazniš! Bandić

@hanhan - bulazniš!
Bandić je bio i ostao "sam svoj orkestar"! Kada treba "filharmoniju" on bira jednog po jednog i za svaki slijedeći nastup mijenja 95 % ansambla.

To Ti je racionalno objašnjenje kako je toliko puta izabran za ZG gradonačelnika i bio bi izabran još koliko puta mu se prohtije da mu jednostavno nije dosadilo.
Izabran je jel je uvijek i sve ovisilo samo i zričito o njemu. Poznato? Mislim model?
Osim toga - i kasa je prazna, i nemoj biti siguran kako su tu kasu "ispraznili" samo kumovi. Praznio je nju i HDZ i SDP a i Pantovčak uz Bandićev više-manje prikriveni blagoslov.
No, sada je ispostavio račun ma koliko se Stipe previo "grbav"; - i ne samo on.

Tko je glasao

Ne bulaznim! S Bandic nije

Ne bulaznim! S Bandic nije bio sam svoj orkestar. Valjda znas tko je Marina Matulovic Dropulic i kakva joj je pozicija u gradjevini. Zagrebom i cijelom HR drma gradjevinska mafija. Sto mislis tko sponzorira tu mafiju?! Tako da su to gluposti da je on bio sam. On naprosto sam to nije bio u stanju izorkestrirati. Sto se tice kase, nju je uglavnom Bandic praznio jer se zna da je on bio jedini clan uprave Holding-a.

Live Free or Die !

Live Free or Die !

Tko je glasao

pljus, zbog jednog imena u

pljus,
zbog jednog imena u mnoštvu drugih koji drmaju i tim imenom.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci