Tagovi

Može li Trump doživjeti i preživjeti inauguraciju

Pokretanje proxi rata u Ukrajini, rušenje ruskog putničkog aviona u Egiptu, rušenje ruskog Suhoja u Siriji, ubojstvo ruskog ambasadora u Turskoj, ubojstvo ruskog diplomata u Ateni, gomilanje vojske i vojne tehnike na granici s Rusijom – to je samo ono što je doprlo do nas, u pozadini ima toga još...
Američki establišment u zadnjih 20-tak godina pozicionirao se kao svjetski policajac kao netko tko bez srama izvozi državni terorizam, ruši legalno izabrane režime, likvidira nepoželjne pojedince dronovima diljem svijeta.
Sve gore navedeno je smišljena cionistička akumulacija alibija ne bi li se pokrenuo WW3 i tako reducirala ljudska populacija na cca 2 – 3 mlrd pokornih jedinki.
I onda se desi pašteta nepoznate marke iz koje iskoči Trump koji sam samcat pobijedi i neprijateljske mainstream medije i obavještajne agencije.
Zaključak potonjih je da je Trump pobijedio zbog ruskog hakiranja – dakle nelegalno...što znači takav jedinstven stav agencija kojih je u sustavu 17 i zapošljavaju stotine tisuća špijuna raznih fela. Rušenje Trumpa pa i fizički legitimna je posljedica navedenog. Ako isti prođe inauguraciju drugi dan slijedi sjeća glava u svim agencijama – smiju li si oni to dopustiti...
Medijska priprema za fizički napad na Donalda Trumpa je temeljno obavljena. Ako se njemu nešto loše bude dogodilo, inspiratori takvog nedjela već su poznati. To su, ne samo Bijela kuća, Barack Obama, Hillary Clinton, njihova Demokratska stranka, američke obavještajne agencije i tamošnji glavni mediji, nego i mnogi neovisni intelektualci i javne ličnosti. Jednom rječju čitava jedna društvena elita. Možda Trumpa nitko neće fizički napasti, ali javnost je spremna da bi se to moglo (i trebalo) dogoditi. Tko kaže da to ne vidi, ima veliki problem.
Usprkos tome što su predsjednički izbori završeni prije dva mjeseca, i što je do Trumpove inauguracije ostalo samo nekoliko dana, establišment je podigao kampanju protiv njega na razinu histerije. Negativna retorika je na vrhuncu. Riječ je o klasičnom medijskom linču.
Omrznuti Putin = Trump, to je ključna teza ove antikampanje. Stavljajući znak jednakosti između njega i Putina, sve najgore što se može poželjeti Putinu, istodobno vrijedi i za Trumpa. Čini se da bi sada Trump morao žestoko napakostiti Rusiji, kako bi dokazao svoj patriotizam. Njegov pomirljiv ton ili naklonost prema Rusiji i Putinu, odjekuju u američkom mainstreamu kao čin veleizdaje.
Može li se američki narod obračunati s otuđenim establišmentom koji se očito otrgnuo s lanca – ili slijedi već viđena režija by Kennedy

Komentari

Ako ubiju Trumpa nasljeđuje ga netko iz stare ekipe

CNN je u javnost pustio izviješće u kojem otkrivaju tko bi naslijedio Donalda Trumpa ako bi on bio ubijen na inauguraciji u petak 20. sijećnja.

Pod naslovom – Katastrofa bi mogla postaviti člana Obamine administracije u Ovalni ured, prilog je CNN kojim nisu samo upozorili na posebnu opasnost po Donalda Trumpa na inauguraciji već su išli nagađati tko će biti taj koji će u slučaju katastrofe odnosno ubojstva, naslijediti Trumpa.

Pojedinac koji bi trebao ‘naslijediti Trumpa’ iz predostrožnosti neće sudjelovati na inauguraciji ali suprotno mišljenju javnosti on u slučaju ubojstva Trumpa neće biti iz Trumpovog kabineta, već iz kabineta Baraca Obame, izvijestio je CNN i naravno izazvao lavinu kritika.
U prilogu još ističu da će u slučaju napada na Trumpa predsjednikom postati netko iz prethodne uprave.
S obzirom na veliki broj prijetnji smrću Donaldu Trumpu – uključujući i jednog obiteljskog prijatelja Hillary Clinton, koji je uhićen nakon što je zaprijetio da će izvršiti atentat na Trumpa na inauguraciji ne možemo se ne zapitati je li CNN objavom ovog priloga neodgovorno pristupio problemu, ili pak najavljuju veliko ubojstvo budućeg predsjednika SAD-a?
Sudeći po komentarima mnogi misle da će se pokušaj ubojstva Trumpa zaista i dogoditi! A ima i onih morbidnih koji se vesele da će ga u tom slučaju zamijeniti netko iz Obamina ureda!

http://www.infowars.com/cnn-if-trump-is-killed-during-inauguration-obama...

Tko je glasao

Jedino uvlačenje Kitarovičke kao bitne ga može osigurati

Dosadašnji fan Klintonice i njenog pizzagate-a odjednom smatra da Trump donosi nešto iznimno kvalitetno... kolko je ono Milas rekao da vrijedi kila mozga...

Tko je glasao

Čak i nakon inauguracije Trump može doživjeti Dallas

Koja poanta iliti naravoučenije proizlazi iz uvodnog teksta...

Vrijeme tranzicije sa stare ekipe na novu u okolnostima verbalnog ratnog stanja kada se ne libi upregnuti institucije kako bi se srušio protivnik pomoću proxi neprijatelja u subjektu Rusije uvijek je najopasnije. Zašto!?

Pa zato jer poražene snage znaju da im slijedi nemilosrdni odstrel, nekima i doslovno fizički ako dopuste ustoličenje neprijatelja!!
Cijela američka nacija je pripremljena putem mainstreama da je izbore dobio simpatizer Putina, a Putin je za postojeći establišment iliti podzemnu državu (koja stoji iza svih imperijalnih posezanja NWO-a diljem planete) oličenje sotone.
Sa ustoličenjem Trumpa NWO ekipi prijeti raspad i ovi to vrlo dobro percipiraju i zato će poduzeti sve da izbjegnu okretanje pile naopakao po njih - da od lovca postanu lovina.

Zna to i naša Kitarovička koja je proxi glasnogovornik globalnog NWO-a ...

http://pollitika.com/hanzekovic-kao-delegat-sotone-u-hrvatskoj

https://www.youtube.com/watch?v=5YUqOd9_NFY

Panika u njihovim redovima bila je i povodom privatnog posjeta Kolinde na teret građana u SAD...ona je igračica Mc Caina od Ukrajine, a isti je neprijatelj Trumpa bez obzira na konzervativni predznak obojice...

Tko je glasao

Sjenka, Ti si gorja od

Sjenka,

Ti si gorja od Dimitrija Kiseleva.

Tko je glasao
Tko je glasao

Stela, Makar si i ti ko

Stela,

Makar si i ti ko Kolinda dobar komad, moja je ipak samo Julijana.

Tko je glasao

....trump će i doživjeti i

....trump će i doživjeti i preživjeti inauguraciju, jer ima itekako silnu potporu u samom sustavu. Masu.
....a ima i moćnika koji stoje iza njega, nezainteresiranih da budu medijski promovirani.
Onih moćnika svjesnih da su moćni samo dok je Amerika moćna. Da im i bogatstvo i moć postoje dok je USA bogata i moćna, svjesnih da su bez moćnih USA tek "worthless pieces of shit".
Bolje je pitanje, u stvari, može li američka medijsko- liberalna internacinalistička paradigma preživjeti Trumpove svakodnevne dječačko jednostavne usklike "vidite, car je gol" (rečeno u lokalnoj verziji kao "worthless pieces of shit") bez imalo respekta za ono što imaju za reći i bez ikakve volje za prazna naklapanja kakva vole cnnovci, hollywoođani i washingtonski lobisti...
jednostavno i direktno,

Tko je glasao

U čije ime govori 17 agencija

Pa ne misliš valjda da te moćne i bogate u pozadini ne predstavlja bulumenta od 17 agencija koje sve uglas tvrde da je Trump ruski igrač...ćak i J.Mc.Cain...
A ako je ruski igrač tada je opcija Kennedy poželjna!

Tko je glasao

U čije ime govori 17

U čije ime govori 17 agencija
... u ime čopora Bilderberg, koji je "spušio" kao nikada...

Tko je glasao

Evoluirani oblik komunističkih diktatura i totalitarnih sustava

Ovakav tvoj tekst opisuje kako shvaćaš da je lijevo liberalna ideologija sklona ubojstvima zbog drugačijeg društveno-političkog promišljanja, da ne poštuje demokraciju i rezultate višestranačkih izbora, te pokazuje da je bivša vlast u USA samo evoluirani oblik komunističkih diktatura i totalitarnih sustava.

Nismo shvatili da li ti osobno priželjkuješ opisani scenarij, ili ga opisuješ u svrhu zaštite Trumpa?

Tko je glasao

Trump je manje zlo od žderačice djece Klinton

Ja samo propitujem opciju u kojoj je neplatiša poreza Trump manje zlo i da li je - za čovječanstvo od Klintonice!?

Tko je glasao

zar si misliš da će itko

zar si misliš da će itko normalan s tobom, pa još ovdje, razviti ozbiljniju raspravu o najmoćnijim ljudima i najsloženijim sustavima, i najsofisticiranijim i najubojitijim službama današnjice?
razglabati do beskonačna sa @sjenkom koja si pročita tri članka, od kojih odmah zaboravi jedan i pol, a za drugu jednu i polovicu si misli da je bio toliko tajni spis za koji je samo @sjenka čula?
nađi si takvog. Želim ti sreću,
...i Assangea si pokopala prije vremena, zašto ne bi i Trumpa. Tebe to ništa ne košta. Ionako imaš sreće da odmah zaboraviš na svoje izrečene gluposti, a laži se ne stidiš,

Tko je glasao

E moj druže beogradski...

Zar si misliš da će itko normalan s tobom, pa još ovdje, razviti ozbiljniju raspravu o najmoćnijim ljudima i najsloženijim sustavima, i najsofisticiranijim i najubojitijim službama današnjice? razglabati do beskonačna sa @sjenkom koja si pročita tri članka...

Pogriješio si u broju pročitanih članaka - nisu bila tri već četiri, ha, ha... zbog takvih stavova poput tvojih Hrvatska i je postala močvara gdje samo destruktivni paraziti mogu opstati i dalje se razmnožavati u toplini stranačkog smrada! Šteta samo za onaj dio građanstva koji u svakodnevnoj trci za biološko preživljavanje nema šanse okusiti spoznaju stvarnosti koja im zagorčava život te se pokorno miri sa svojom nemoći.
Hrvati su tijekom cijele svoje povijesti uvijek bili dobre sluge, štalski momci bez vlastitog dostojanstva te stoga uopće ne ćudi tvoja snishodljiva opservacija o nekim tamo službama o kojima se može samo šaputati pod stolom. To je taj podanički mentalitet koji je bio nepoznat ovim narodima u ex državi socijalizma, ali je veoma efikasno ucijepljen 90-tih na platformi agresivnih nacionalizama i šovinizama kao alata upravo tih službi o kojima ti ne želiš - jer su kao moćne... i bit će još moćnije zbog takve vaše šutnje, uvijek ćete biti robovi tuđih boleština samo zato jer ih se ne usudite pogledati a kamoli propitivati....
A alibi tzv nekompetencije sjenke kao lažljive i zlonamjerne te stoga nepodobne za vođenje bilo kakve rasprave ponajmanje suvisle - je obično pranje savjesti za kukavičluk i nečinjenje, idealno za agendu HDZ-SDP septičke države u kojoj će ostati samo bolesni i lopovi...

Tko je glasao

ne razumiješ

Ti ne razumiješ što i nije neki problem, ali problem je da oni prebogati idioti koji viču:
Putin = Trump

ne razumiju da tako vode pozitivnu PR kampanju Trumpu.

Za dobar dio običnih razočaranih amerikanaca, europljanina Putin je gotovo heroj. Putin je za njih osoba kojom ne upravljaju bankari i tajkuni. Putin je za njih osoba koja tajkune stavlja u zatvor za razliku od njihovih zapadnih korumpiranih političara.

To što ti "genijalci" viču Trump = Putin u dijelu biračkog tijela samo diže reputaciju Trumpa.

Tko je glasao

Uh, ala si me poučio globalnim odnosima moći !

Putin nije beba, ali ne izvozi demokraciju u države koje nisu po njegovoj volji, ne provodi masovnu selidbu čovječanstva kako bi u takvoom kaosu sitno profitirao, ne provodi likvidacije dronovima diljem svijeta.
Nažalost američkom narodu, sve to provodi njihov establišment koji u izvozu državnog terorizma glumi Hitlera u - "uber alles"!

Tko je glasao

Najvjerojatnije se neće

Najvjerojatnije se neće dogoditi ništa posebno, smjene su neminovne poslje svake promjene vlasti i to nije upitno. Nikako mi nije jasna izjava nekih medija da je približavanje i suradnja sa Rusijom ravna veleizdaji. Kako, zar su u otvorenom sukobu, ratu ? Trump je plejboj i biznismen, sviđalo se to nama ili ne, kao takav je izabran od srenje klase amerikanaca koja je na izumiranju, što je zanimljivo. Da li elitama smeta srednja klasa ili sama pomisao da srednja klasa i sirotinja mogu odlučivati tko će biti predsjedik elite? Je li to propast Američke demokracije?
Ako se Trumpu nešto desi, recimo da ga neki luđak Rambo ubije, koliko smo daleko od građanskog rata u Americi, kome takav eventualni rat odgovara? Nikome.
I na kraju, mnogi misle da je Trump daleko manje zlo od Klintonice samo to ne žele javno izjaviti.

Tko je glasao

Kladio sam se da Trump nikad neće biti predsjednik, prije izbora

I danas mislim tako. Prejak je sotonizam i ubojiti nagon ove prljave skupine koju slijedi i naša mainstream lažna ljevica da bi to Trump preživio. Btw, istu sotonističku skupinu slijedi i ovaj naš lažni centar.

Trump je tu usamljeni jahač naivac koji nema nikakvu budućnost u ovom u zlu ogrezlom svijetu.

Ne boj se Sjenka, u ovoj bitci će pobjediti tvoji, ali to nema veze i tako mora biti dok ne dođe do kraja, a onda će svatko odgovarati za svoja zlodjela, pedofilska sotonistička marva kibidabi ljevičarska je sebi osigurala najtopliji dio Pakla, u devetom krugu, odmah do njih i ovaj lažni centar koji se klanja istom rogonji. Uživajte dok možete.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Kažeš Trump? Aha, misliš na

Kažeš Trump? Aha, misliš na ono što se nedavno dogodilo Karamarku i Hasanbegoviću, a što se danas događa Barišiću i Grabar-Kitarović.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci