Tagovi

Moćnici

Neću vam pričati o ovoj novoj aferi koju oni nazivaju "Indeks". Tresla se brda, rodio se miš! Trajat će
sigurno koji dan i onda sve po starome. A da slučajno sad moram na operaciju, ipak bih se zamislila.

Ja također imam jednoga svoga indeksaša. Ne piše ocjene, ali se koristi svojim vezama za krasti.
Nisam sigurna da mu neće uspjeti. On naime radi U MZOS ( u dva mandata kao glasnogovornik ministra Primorca). Daljnji mi je rođak i, nažalost, susjed. Njegova zemlja ima preko 2000 m, a moja 180m. Na mojoj se zemlji nalazi njegova maslina koju on obrađuje duže vrijeme. Naime, kod nas na otoku je još uvijek običaj da tuđa maslina može biti na tuđoj zemlji. Danas je to možda smiješno, ali su ljudi u neka prošla vremena od njih preživljavali.
Dakle, moja zemlja-njegova maslina. Posvadili smo se radi drugih stvari i ja sam mu zabranila dolazak
na moju zemlju da obrađuje maslinu. E, tada on meni kaže da je zemlja njegova i prijeti da će biti lomljenja kičme, prijeti se političkom moći svoga sina, te iako nema nikakvih papira ima svedoke koji će to potvrditi. Ja kažem da imam papirnate dokaze o vlasništvu, ali on zove policiju da mu zaštiti zemlju. Policajac kaže: On nema papire,ima svjedoke i tužit će vas. Ja kažem policajcu da imam papire. To policiju ne zanima jer su njegovi dokazi za njih jači!!!
Uskoro dobivam tužbu gdje piše isto: nemam papire, ali imam svjedoke. Bilo je malo smiješno, ali je za par dana došao poziv na sud. Inače, imam još jedan predmet na sudu koji se vuče godinama. Ovo je bilo sređeno svjetlosnom brzinom. Penzioner sam sa cca 1500,00 kn, moram uzeti odvjetnika koji ne radi za ništa, putovati na sud i gubiti vrijeme i zdravlje za svoje. On ne mora ništa.
Kod nas na sudu u Splitu se spominje još jedan Primorac i ja nisam sigurna da presuda već nije napisana. Bila bih najsretnija da griješim, (u tom slučaju bih se iskreno izvinila gore spoemnutima),
ali oni su sami prijetili političkom moći svoga sina, poznanstva sa najmoćnijima u našoj zemlji...

Tagovi

Komentari

Ja kažem da imam papirnate

Ja kažem da imam papirnate dokaze o vlasništvu, ali on zove policiju da mu zaštiti zemlju. Policajac kaže: On nema papire,ima svjedoke i tužit će vas. Ja kažem policajcu da imam papire. To policiju ne zanima jer su njegovi dokazi za njih jači!!!
Tako je napisala @romina a mislim da sam uspio shvatiti i običaje i problem.
Smatram da svi veliki demokrati na ovim stranicama, svi veliki eurofili na ovim stranicama, svi veliki tumači demokracije teško da će pogoditi demokratsko rješenje u situaciji kao što je u gornjem citatu @romina teksta!?
Navodno je majka-roditeljica današnjeg poimanja demokracije - USA. Znate li što je tamo dozvoljeno @romini? Uzeti pumpericu napunjenu trap-om i jednim hicem "otpuhnuti" nepozvane sa svoje zemlje. Pametno bi bilo malo promašiti murjaka, jer onaj koji u USA demokraciji napuca murjaka biva ubijen bez suda i presude od te iste murije, demokracije im radi.
Njemačaka, npr. - pa tamo takvo nešto ni ozbiljno duševno bolesnima ne pada na pamet - uzurpirati tuđu zemlju uz pratnju policajaca - nezabilježen slučaj pa da ti je i Angela sestra a Kohl tata.

Tko je glasao

Policajac kaže: On nema

Policajac kaže: On nema papire,ima svjedoke i tužit će vas. Ja kažem policajcu da imam papire. To policiju ne zanima jer su njegovi dokazi za njih jači!!!
Uskoro dobivam tužbu gdje piše isto: nemam papire, ali imam svjedoke.

To "nemam papire ali imam svjedoke" doista brine jer neki s time kao od šale sudski uknjiže vlasništvo nad stambenim zgradama (Vukovar).

Tračak nade ti može dati podatak da je nakon izbijanja toga u javnost sam "neki" tražio da ga se briše, što je bilo sa sucem koji mu je prije presudio, ne sjećam se.

Možda taj slučaj još nije dopro do svih na tvojem otoku pa onda "neki" tamo još po starom.

Nego, daj ti ovdje sve podatke o osobama koje su u igri pa se možda predomisle kao u Vukovaru.

B-52

Tko je glasao

Kod nas na sudu u Splitu se

Kod nas na sudu u Splitu se spominje još jedan Primorac i ja nisam sigurna da presuda već nije napisana.
Ako misliš na Damira Primorca on je na vlastiti zahtjev razrješen od strane DSV-a
Ako što pomaže evo dio odluke:
Odluke 47. sjednice DSV-a
18.09.2008.
Pregled najvažnijih odluka od 18. rujna 2008. godine.
Zbog odlaska u mirovinu ili na vlastiti zahtjev su razriješeni sljedeći suci: Terezija Lulić (Županijski sud u Osijeku, s danom 08. studenog 2008. godine), dr. Damir Primorac (Županijski sud u Splitu, s danom 01. listopada 2008. godine), mr. Branko Zmajević (Vrhovni sud RH, s danom 24. listopada 2008. godine), Stjepan Čolaković (Županijski sud u Vukovaru, s danom 23. listopada 2008. godine), Milan Gudelj (Vrhovni sud RH, s danom 01. rujna 2008. godine) i Joško Biliškov (Općinski sud u Trogiru, s danom 01. listopada 2008. godine).

i link dsv-a
http://www.dsv.pravosudje.hr/index.php/dsv/novosti/odluke_47_sjednice_dsv_a

Tko je glasao

... da, nakon što ga

... da, nakon što ga vlastiti sud u nekoliko navrata nije htio potvrditi za predsjednika (ili tako nekako)

vrlo zanimljiva priča koju bi netko morao istražiti

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci