Tagovi

Milanović u vladu za Jurčićeva zamjenika

Ako SDP na parlamentarnim izborima osvoji vlast i formira novu vladu, predsjednik stranke Zoran Milanović, kako smo neslužbeno doznali, mogao bi postati vicepremijer.

ha, ha, ha, ha, ha....
(sad bih najrađe napisao toliko puta ha, ha da popunim limit za 100 minimalnih riječi)

opet će mijenjati ustav da zadovolje svoje potrebe za foteljama i eksperimente...
Zamisli, oni imaju ideju za novu vladu koja neće biti "kancelarska", već foteljaška i sigurni su da će biti operativnija i funkcionalnija.

Ajde drugovi SDP-ovci, samo vi to objavite na sva zvona da narod vidi kako vi opet planirate orgijati po ovoj državi sa svojim novim eksperimentima i "boljim koalicijskim ugovorom" (koji će valjda precizno definirati koliko fotelja ide kome, a ne kao onaj iz 2000. gdje se nije znalo ima li SDP pravo na više fotelja i vicepremijera i vice.."...:" od HNS-a).

Ima još bisera, prepručam cijelu vijesti na Jutarnjem

DODATAK
- sasvim je moguć da je ovo Zoran Zmijske oči Milanović ideja kako da na sučeljavanje sa Sanaderom dođe bez Jurčića jer je shvatio da mu njegovo riganje zmijskog otrova na RTL-u nije pomoglo i da će Sanadera vidjeti u sučeljavanju samo ako dođe sa svojim hercegovcem... A kako sam i napisao u nekim komentarima, Zoki zna da je to smrtonosno za njega i stranku

Komentari

Tko je glasao

He, he Trebao(la) bi

He, he

Trebao(la) bi promijeniti terminologiju.
Zloguko je za tvoju opciju pred izbore isticati "zmijske oči" - one znače hipnotičke sposobnosti

Tko je glasao

navedena priča je totalna

navedena priča je totalna glupost i sa SDPom nema nikakve veze

jutarnji

"Nagađanja ove vrste potpuno su legitimna. Posao svih nas će biti odgovoran i važan i od toga nećemo bježati. U više navrata rekao sam kako glavna adresa hrvatske demokracije treba biti Sabor", rekao je Milanović ustvrdivši da Sabor sada to nije.

"Tamo vlada prividni red, odnosno totalni nered, a to ne služi nikakvoj svrsi", ocijenio je Milanović. "Prema tome odgovor je na ove špekulacije da afinitet imam prema Saboru bez licitiranja s bilo kakvim položajima, predsjedničkim ili potpredsjedničkim jer to je", ustvrdio je Milanović, " nešto što radi HDZ".

mimo toga koristiš jezik koji nije pristojan niti primjeren

Tko je glasao

može biti da je glupost. a

može biti da je glupost. a može biti i istina...
ako se držim svoje logigke koju zastupam - onda je laž

ako se držim vaše logike - gdje god ima malo dima to je istina, afera, kriminal ili što god već od atributa dodate na to..

U više navrata rekao sam kako glavna adresa hrvatske demokracije treba biti Sabor

A to nije tako?
Što je Zoranu Zmijske oči Milanoviću da optužuje Sabor da nije centar demokracije. Pa oni su ga kao prvo redefinirali kada su ukinuli županijski dom..

a vlada nije mjeso za demokraciju, vlada je operativa iliti IZVRŠNA vlast...
Zoran Zmijske oči Milanović radi frku gdje je nema...

youtube.com/bijesdrugi

Preporučam i
youtube.com/maxprvi
Lion Queen blog

Tko je glasao

Pada mi na pamet sljedeća

Pada mi na pamet sljedeća usporedba koja puno govori.

Ako ja npr. kažem da je Sanader svu svoju imovinu stekao na pošteni način, to jednako tako može biti glupost ili istina.

Sklon sam vjerovati da je istina koliko i to da MIlanović želi biti zamjenik Jurčiću.

B-52

Tko je glasao

Biti zamjenik nekom ne

Biti zamjenik nekom ne znači doista biti njegov zamjenik. Njegovo Veličanstvo Bandić je nakon svoje abdikacije i instalacije gospođe Vlaste Pavić na položaj gradolnačenice je de iure bio dogradonačelnik, a de facto je bio gazda u gradu.

Peregrine Falcon

Tko je glasao

viš', viš' dobro da si nas

viš', viš' dobro da si nas podsjetio na ovaj detaljčić....da se ne zaboravi :)) kako ono kaže Zoki, Bandićev osebujan "stil" koji bi, ako zatreba, i on sam mogao usvojit. u prijevodu, kad bi i dobio od Mesića zeleno svjetlo da sastavi Vladu možda bi Ljubo bio zapraff premijer "potrčko" iliti "mali od palube" dok bi glavno kolo plesali Zoki i tata Linić:))

CC

Tko je glasao

ti nagađaš a ja znam, to

ti nagađaš a ja znam, to je razlika

a ovo sa saborom je uopće glupo komentirati jer očigledno ne razumiješ problem pa je stoga i izlišno to uopće objašnjavati

Tko je glasao

Iako sam rođeni u Zagrebu u

Iako sam rođeni u Zagrebu u obitelji koja je tu stoljećima smeta me i mislim da je to primitivno, nekoga prosuđivati po porijeklu. A to vi radite s Jurčićem kad mu podcjenjivački spominjete da je Hercegovac. Bolje bi bilo da ste cijeli dnevnik ispunili sa: ha,ha,ha.

Tko je glasao

Gosp. Cerovac, nemam ja

Gosp. Cerovac,
nemam ja ništa protiv hercegovaca ali SDP u kojemu su danas dva najistaknutija hercegovca (Jurčić i Bandić) je imao i to koliko. Zato to apostrofiram, kao ironiju...

SDP, HSS, HNS (+ Mesić) i svi drugi su bili protiv hercegovaca kao da imaju kugu. Sjećaš se onog HSSovog spota s tipom koji nosi bijele čarape i izlazi iz autobusa na zg kolodovoru (njima je recimo Jambo danas uzoriti član, a čovjek njeguje iste vrijednosti kao i taj tip u bijelim čarapama).

A kakve sve atribute su im prišivali u vremenima prije prošlih izbora, pleme, ognjištari, kamenjari itd itd itd

youtube.com/bijesdrugi

Preporučam i
youtube.com/maxprvi
Lion Queen blog

Tko je glasao

Nemate ništa protiv

Nemate ništa protiv Hercegovaca a pišete im ime s malim slovom! Onda ste nepismeni.

Tko je glasao

Molim jedno objašnjenje -

Molim jedno objašnjenje - nije da mi je stalno do bodova ali
- ovdje očigledno postoji neki dogovor gdje se "ekipi" dodjeljuju 4 boda čak i kad prdnu.

Koji je razlog da upozorenje cerovca da sam pogriješio i napisao hercegovci malim slovom vrijedi 4 boda. Pa to nije nikakva misao ili stajalište, već obična fusnota...
dati ću mu i ja 4 boda na to ako treba...evo

youtube.com/bijesdrugi

Preporučam i
youtube.com/maxprvi
Lion Queen blog

Tko je glasao

bijesu2, daj mi please

bijesu2, daj mi please objasni kak se daju ti je***i bodovi, ocjene, štoli već? ne da mi se čitat one konfuzne upute, od gazde mraka ne očekujem odgovor, jer više "ne razgovaramo" :))
btw. i ja sam primijetila čudnu dinamiku dijeljenja tih ocjena, s tim što mrakovi postovi, o čemu god da se radilo, u pravilu, uvijek dobiju nečiji glasić :))

CC

Tko je glasao

Evo i ja tebi 4 ako

Evo i ja tebi 4 ako nastaviš biti pristojan, a argumentima cepaj koliko hoćeš...

Tko je glasao

Joj Cerovac, jel ti pilaš.

Joj Cerovac, jel ti pilaš. Tipfeler, imam ih po 5 u postu. Nekada i rečenicu počnem s malim slovo...
Opusti se malo, ovo je blog, nema baš regula

youtube.com/bijesdrugi

Preporučam i
youtube.com/maxprvi
Lion Queen blog

Tko je glasao

U Jutranjem se spominju 4

U Jutranjem se spominju 4 zamjenika premijera..treba udovoljiti svima, i to je jedan od načina kako će Čačićevi apetiti biti bar djelomično utaženi. Sad ne mogu zamisliti tijesnu suradnju Jurčića i Čačića, za druga dva još ne znamo, a sve pod patronatom Milanovića. To ne može nikako dobro funkcionirati a osim toga biti će veća raspodjela odgovornosti pa će se dodavati lopta. Iz toga slijedi da za moguće propuste vlade neće nitko odgovarati jek je zapovjedni lanac predugačak. Umjesto da sam preuzme mjesto premijera i 4 kvalitetna savjetnika, on otvara nove pozicije u vladi. Nevjerojatno. Takve kombinacije osuđene su na propast unaprijed. Nisam slušala koncert na kojem dirigiraju istovremeno 4 dirigenta, uvijek je jedan.

Tko je glasao

Ako ima podjele zaduženja

Ako ima podjele zaduženja onda nema podjele odgovornosti, no o svemu tome je još prerano govoriti. U svakom slučaju treba samo pogledati Polančeca da bi se vidjelo i kako izgleda kada dirigent kaže "ima da svirate kako ja kažem makar bilo pogrešno".
Slušao sam jučer na lokalnoj tv interview s Jurčićem (VTV, "Pressica") i nekako mi se čini da bi Sanader glede tog sučeljavanja i traženja da se pojavi i Jurčić trebao paziti što želi jer bi mu se želje mogle ispuniti, a on (opet) opeći. Ipak mislim da stvarne opasnosti nema jer jasno je da je ta izjava bila samo predstava za široke mase i izbjegavanje sučeljavanja.

Slušajući neke dijelove Jurčićeva interviewa koji se odnose na makroekonomiju jedna druga stvar me počela kopkati. Pored svih glavnih problema u kojima se nalazimo (ogroman vanjski dug, nezaposlenost, rasprodaja imovine,...) ne mogu se prisjetiti da je HDZ imao neku gospodarsku strategiju, ni sada pred kraj mandata ne mogu prepoznati da se neka suvisla strategija provodila. Štoviše, HDZ taji i "odgađa objavljivanje" nečega što je trebao imati prije gotovo četiri godine, što je trebalo biti poznato, po čemu se trebalo raditi, a što se do sada već trebalo dokazati i početi davati i neke opipljive rezultate. Mislim da tako nešto HDZ nije imao tada, a nema ni sada.

Budući da je lakše slušati nego čitati, cijeli razgovor s Jurčićem u trajanju od 60 minuta možete pronaći na hr.misc.binaries pod naslovom: "vtv_pressica_jurcic" (14MB, .mp3). Nije loše poslušati jer će štošta biti jasnije, a i pitanje je kada će Jurčić na državnoj TV dobiti toliko vremena.

Tko je glasao

Bit je u tome što Sanader

Bit je u tome što Sanader "zaziva" Jurčića znajuć da do sučeljavanja s njim neće doći. Jedno je pljuvati po nekim dijelovima Jurčićevog programa bez šanse da ti se primjereno odgovori a sasvim drugo argumentirano raspravljati. Ustalom, o kojem bi to gospodarskom području Sanader i mogao meritorno raspravljati?

S Jurčićem su raspravljali Polančec, Šuker, Čobanković, Dalićka i drugi pa nisam vidio da su osporili bilo što. A svi su oni eksperti za Sanadera.

Slušajući Sanadera, pada mi na pamet poznati vic o Podravcima.

Dakle, Novigradec (otprilike podravski Škoti) ima kolinje. Kako je i red, nakon kolinja se sprema večera za susjede i prijatelje. Tako i Novigradec kaže susjedu - "Sused, dojdi denes na večerju ak` moreš".
Susjed se navečer sav sretan zaputi pajdašu, radujući se unaprijed kolinjskome zelju, ćurkama, kobasicama i slasnoj pečenki.
Međutim, kad je došao do dvorišnih vrata, ona zaključana a u drvorištu oštar pas. Nema šanse da prođe čak i ako uspije preskočiti ogradu.
Sutradan ga susjed pita - "A gde si bil snoćka? Pak sem te zval na večerju".
Ovaj mu odgovori da nije mogao kroz zaključana vrata a ni preko ograde jer je u dvorište bio pušten oštar pas.
Nato mu susjed kaže - "Je sused, naj mene kriviti? Pak sem rekel ak` moreš".

Tako i Sanader poziva na sučeljavanje a zaključao je vrata i pustio psa u vidu pravila koja ne dopuštaju tu vrstu sučeljavanja a pogotovo ne dopuštaju da mu novinari ili sugovornici postave neugodna pitanja.

B-52

Tko je glasao

Imam opet problema. Kak mi

Imam opet problema. Kak mi je poznato Milanović je pozval Sanadera na sučeljavanje i Sanader se je barem do sad nije puno oko toga brinul. Sad od jemput, ti veliš da je Sanader pozval Milanovića.

Tko je glasao

Evo malo linkova da smanje

Evo malo linkova da smanje probleme, JL, VL i Izbori 2007.

Kad pročitaš ćeš vidjeti da je Sanader "junački" kako samo on zna, prihvatio sučeljavanje i odredio uvjete koje je nemoguće ispuniti. Negdje sam napisao vic "Dojdi ak` moreš".

Tako i Sanadeder, neće prije početka kampanje, neće u radno vrijeme i htio bi da dođu Milanović i Jurčić.
Doduše, istina je da nije tražio ispunjavanje i muzičke želje.

Slabiji poznavatelji izbornih pravila u Sanaderovim uvjetima ne vide ili ne žele vidjeti kvaku.

Prvo, u vrijeme izborne kampanje vrijede pravila koja traže jednak pristup svim strankama pa nije moguće organizirati sučeljavanje samo dva predsjednika stranke.
To bi se moglo sad kad traži Milanović jer pravila nema, samo interes javnosti. Sanader se boji i zato izbjegava.

Drugo, sučeljavanje može biti samo između dva predsjednika stranke. Ne sučeljavaju se kandidati za ovo ili ono mjesto u vladi. Dakle, opet nije moguće ispuniti ovu Sanaderovu želju i on to jako dobro zna.

Treće, prihvaćanje sučeljavanje "izvan radnog vremena" znači da ne može biti sučeljavanja jer, kako je Sanader više puta isticao, njegova Vlada radi 24 sata na dan. Slijedom te logike, ne postoji "izvan radnog vremena".

Zaključno, Sanadera je strah sučeljavanja i pitanja koja bi mu se u izravnom srazu mogla postaviti. Zato je uvjetno prihvatio postavljajući uvjete koje je nemoguće ispuniti. Naravno, u prvi plan gura da prihvaća, ali je "zaključao vrata studija, stavio oštre pse u dvorište, u ogradu pustio električnu struju i postavio minsko polje".

Pa nek` dođe Milanović na sučeljavanje - ak` more.

B-52

Tko je glasao

Pored svih glavnih problema

Pored svih glavnih problema u kojima se nalazimo (ogroman vanjski dug, nezaposlenost, rasprodaja imovine,...) ne mogu se prisjetiti da je HDZ imao neku gospodarsku strategiju, ni sada pred kraj mandata ne mogu prepoznati da se neka suvisla strategija provodila. Štoviše, HDZ taji i "odgađa objavljivanje" nečega što je trebao imati prije gotovo četiri godine, što je trebalo biti poznato, po čemu se trebalo raditi, a što se do sada već trebalo dokazati i početi davati i neke opipljive rezultate. Mislim da tako nešto HDZ nije imao tada, a nema ni sada.

exactly, u tome i je problem
hdz i sanader nemaju bitnijih rezultata, a još manje imaju program i jedino što mogu napraviti je ići u ofenzivu protiv SDPa i ponovno imamo napade na "crvene", "oni vam hoće nove poreze", osobni napadi na sve i svakoga i ono što se događa da se u to cijeloj šumi napada (koji su po prirodi reakcija a ne akcija) u cijelosti izgubila bilo kakva inicijativa koju HDZ navodno posjeduje

sanader je u tome dobar, nema zbora o tome, ali oni ne nude apsolutno ništa i biti će strašno ako zatupljeni narod u istu priču zagrize još jednom

mislim, budimo realni, kada dođe do smjene vlasti pitanja o porijeklu imovine i aferama o kojima smo čitali zadnjih nekoliko godina će odjednom biti prve na tapeti - pitanje ove kampanje je sanaderu egzistencijalno pitanje malo većeg kalibra i njegova motivacija je proporcionalno veća od primjerice milanovićeve koji tih problema nema

Tko je glasao

sanader je u tome dobar,

sanader je u tome dobar, nema zbora o tome, ali oni ne nude apsolutno ništa i biti će strašno ako zatupljeni narod u istu priču zagrize još jednom

Biti će strašno ako zatupljeni narod zagrize još jednom u priču o SDP i saposonosnoj koaliciji koja će ovu zemlju odvesti (Chryslerom?) u blagostanje i maralanost (Bandić?).
Kao da TE ISTE TEZE nisu propale 2001.-2003.?

Ma daj, pa veće demagogije prije izbora priča SDP i njegovi nego HDZ. HDZ obećaje da će pokrenuti hrvatsku, nešto od toga naprave kvalitetno, nešto malo manje, nešto više.. A SDP obećaje da će biti moralna vrijednosti druge demagogije ZA KOJE ZNAJU da ih ne misle ispuniti i da su čisto pričanje što narod VOLI slušati.. A kada zajsednu, onda Badnići, Linići, Štrokovi, Čačići, Fernšćaki, Fižulići krenu vrtiti svoj biznis uz državnu pomoć...

youtube.com/bijesdrugi

Preporučam i
youtube.com/maxprvi
Lion Queen blog

Tko je glasao

jel se ti boriš zato da

jel se ti boriš zato da tvoji kalmete, vukelići, šukeri, sanaderi i njima slične kreature vrte posao i dalje ili je tebi neka dobrobit ove zemlje negdje ipak barem u zapećku mozga?

HDZ je jedna od uvjerljivo najgorih stvari koja se ovoj zemlji mogla dogoditi i to je potrebno zaustaviti, ovi izbori su prilika da se to i dogodi

naravno, ako tvoja pozicija i posao ovisi o tome (a nekako se čini da je to točno ili barem na tragu) onda je tvoja panika vjerojatno opravdana na sasvim osobnoj razini

no država nam je toliko zagrezla u korupciju i rasulo koliko nije bilo niti sredinom devedesetih, a sve to u četiri godine Sanadera i društva, ja gledam stvari na dugi rok i mišljenja sam da ako slučajno HDZ dobije još jedan mandat onda ovo neće na dobro izići i neovisno o tome što ću se složiti s time da ako su dobili izbore moraju i formirati vladu, jednako tako smatram da će to za ovu zemlju biti pogubno, no opet ako takvih poput tebe ima u većini i oni odluče da im je potrebno još četiri godine samokažnjavanja s mediokritetima, pljačkom i vrijeđanjem zdravog razuma - the go for it

moja egzistencija nije povezana s rezultatom izbora i ja se uvijek mogu snaći, no mnogi će patiti zbog pogrešne odluke na izborima a ja ne želim živjeti u zemlji u kojoj su ljudi nesretniji nego što bi trebali biti

Tko je glasao

a ja ne želim živjeti u

a ja ne želim živjeti u zemlji u kojoj su ljudi nesretniji nego što bi trebali biti

I ja isto, ali čii mi se da Bandić i Linić baš nisu jamstvo za to
A niti SDP koji je jedna obična politička stranka koja samo priča o moralnim vrijednostima, stručnosti, pravednsoti i sve druge demagogije kojih se ne pridržavaju..

Malo mi je čudno da inteligentna osoba kao ti toliko vjeruje u te priče...
OK je imati svoja uvjerenja na pricipu lijevo-desno, konzervativno-liberalno itd, ali vjerovati da je SDP spas ove države po moralnim (Bandić, Linić!) i stručnim vrijednostima koje HDZ nema je ipak malo problematično za osobu koja je se klasificira kao inteligentna i očigledno načitana

youtube.com/bijesdrugi

Preporučam i
youtube.com/maxprvi
Mračno prizivanje policijske države u HRT-ovom Dnevniku - orkestracija by Mrak i SDP

Tko je glasao

opet ti, pričamo o tome

opet ti,
pričamo o tome što ti vjeruješ a ne ja
ali kada smo se već mene dotakli, ja samo tvrdim da je SDP neusporedivo bolja opcija nego što će to HDZ ikada biti ili je ikada bio (uz mogući izuzetak prvih izbora), s pozicije moralnih vrijednosti oni su neusporedivo dalje od HDZa i nikada nisu ni bili na niskim granama na kojima je HDZ, a po pitanju stručnosti je uopće glupo i diskutirati jer HDZ teško da ima bilo koga tko je stručnjak u bilo čemu, a još manje da se na svojem poslu uspio dokazati kao bilo kakav autoritet, imaš onaj moj dirty dozen pa probaj složiti popis postignuća HDZove vlade ako možeš?

HDZ nema ljude, nema rezultate a ponajmanje ima kredibilitet i njihova jedina šansa je bezočno laganje, zastrašivanje i napadanje
tužno je da živimo u zemlji u kojoj ima ljudi koji su tu priču voljni progutati

dakle, može biti da bandić nije utjelovljene moralnih vrijednosti koje bih ja želio vidjeti, no i dalje je on puno bliže tome od primjerice; vukelića, rončevića, kirina, šukera, polančeca, sanadera...

Tko je glasao

imaš onaj moj dirty dozen

imaš onaj moj dirty dozen pa probaj složiti popis postignuća HDZove vlade ako možeš?

Ima ih puno, ne samo da su objavljeni u brošuri Ostvarenja, prizanju ih i međunarodne institucije (kome je to relevantni izvor).

Ali to što ih ti ne želiš vidjeti je tvoj problem.

youtube.com/bijesdrugi

Preporučam i
youtube.com/maxprvi
Mračno prizivanje policijske države u HRT-ovom Dnevniku - orkestracija by Mrak i SDP

Tko je glasao

jesu li u ostvarenja

jesu li u ostvarenja ubačeni i smanjenje PDVa, ukidanje RTV pretplate za sve umirovljenike, ulazak RH u Europsku uniju do 2009. godine, pronalaženje, uhićenje i izručenje u Haag haškog bjegunca Ante Gotovine i slične stvari?!

Novo vrijeme

-----
http://strategopr.biz/
objectives strategy tactics

Tko je glasao

u prošloj kampanji su rekli

u prošloj kampanji su rekli EU do 2007, sada je valjda 2009 u slijedećoj će biti 2013

Tko je glasao

Mrak, za cjelu zavrzlamu kaj

Mrak, za cjelu zavrzlamu kaj se tiče korupcije, i pravosuđa je u dobroj mjeri kriv i SDP. Samo se prepucavaju u saboru. Kad bi im bilo u interesu to sve rješit bi se seli s HDZ-om, u četri oka to sve dogovorili i sproveli. Tu nisu važni politički poeni nego naša domovina.

Tko je glasao

apsolutno se ne

apsolutno se ne slažem,
naime HDZ je u ovome mandatu imao jedonstranačku vladu koja je imala na raspolaganju apsolutno sve alate da se pozabavi mitom i korupcijom koliko je god htjela
umjesto toga, oni dvije godine ne dovršavaju priču s brodosplitom, sakrivaju ugovore s orcom, namještaju liburniju i kim, a ignoriraju priče o recimo zadar - gaženica
konkretni potezi su se zaustavili (doslovce) na liječniku iz rijeke, vozaču jednog ministra i nekolicini članova HFPa od kojeg su najmanje jednome uspjeli dokazati da je bio podmićen "pekom"

za razliku od toga u doba SDPove vlade koja je bila koalicija 6 stranaka u kojoj je fakat svako gurao na svoju stranu, dobili smo uskok, pokrenula se revizija pretvorbe i privatizacije, napravljen je preustroj policije i krenulo se u kakav-takav preustroj pravosuđa...

površno gledano, možeš ti doći do zaključka da je HDZ učinio više, no strukturno je cijeli posao odradila prošla vlada

HDZ meni jednostavno nije uvjerljiv oko borbe protiv korupcije i uopće ne vidim niti najmanjeg pokušaja da nešto učine na tu temu

ima milanović pravo kada kaže da sanader nije u stanju objasniti niti porijeklo svoje imovine, a kamoli svojih ministara - a kako onda možeš očekivati od njega neke konkretne poteze prema trećim osobama

Tko je glasao

HDZ meni jednostavno nije

HDZ meni jednostavno nije uvjerljiv oko borbe protiv korupcije i uopće ne vidim niti najmanjeg pokušaja da nešto učine na tu temu

A SDP je uvjerljiv?

youtube.com/bijesdrugi

Preporučam i
youtube.com/maxprvi
Lion Queen blog

Tko je glasao

Od njega građani nemaju kaj

Od njega građani nemaju kaj očekivat, oni imaju pravo zahtjevat isto tak i ja.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci