Tagovi

Milanović otvoreno laže kako su dr.F.Tuđman i sin mu M.Tuđman štitili one koje je on sam štitio Lex Perkovićem

Milanović u intervjuu RTL-u otvoreno laže da su dr. F. Tuđman i njegov sin M. Tuđman štitili one koje je zapravo osobno sam Milanović štitio s Lex Perkovićem , pokušao zaštititi kroz promjene Ustava RH, a sada ih se odriče i javno u eter naziva "udbaškim ubojicama", iako presuda još nije pravomoćna.

MOST je htio APIS-da imaju što ima SDP-mogućnost izborne prijevare

Ovaj dnevnik je većim dijelom moj komentar na podli i podmukli komentar s puno napada "ad hominem" na mene zbog moga dnevnika ,:
http://pollitika.com/apis-it-crna-ruka-crvene-partije
a dio koji se posebno tiče naslova je označen podebljanjem teksta

Iz tog komentara:
http://pollitika.com/apis-it-crna-ruka-crvene-partije#comment-519166
Pollitičar komentator:"Odlazak, da, mnogi mladi su odlazili i 1991. u "progonstvo" jer im je ulje podmazane puške smrdilo, neki su se vratili poslje rata i sad su ultranacionalisti"
Moj odgovor:
Odlazili su mladi poput Zorana Milanovića, koji nisu Hrvatsku osjećali svojom državom (ili su bili samo kukavice, ili oboje).
-Zato su je uništavali kada su došli u priliku vladati tom državom.
-Zato su napadali Vukovar, pokušavali ga obilježavati pismom četnika i velikosrba i nastavljati tamo gdje su ti četnici i velikosrbi stali.
-Zato je Milanović napadao HRVI, jer je nastavio tamo gdje četnici nisu uspjeli
-Zato je Milanović postavio preko 50% vlade iz srpske manjine i jugoslavena i nastavio tamo gdje su četnici stali.

-

    Zato je Milanović, s Lex Perković i pokušajem promjene Ustava RH, štitio, kako je večeras sam rekao, "udbaške ubojice". Sada ih se odriče jer mu presuda u Munchenu šteti u izbornoj kampanji . U tom nevjerojatnom "salto mortale"-u on sada pokušava tu svoju sramotu štićenja "udbaških ubojica"- kako ih je izravno okrutno nazvao, iako još presuda nije pravomoćna budući su se žalili na presudu, lijepiti dr. F.Tuđmanu i njegovu sinu Miroslavu. Upravo večeras u intervjuu Mirjani Hrgi na RTL-u, je to napravio, a po običaju laže kao njegova izborna baza - koju naziva "šake jada".

    Evo zato linka s transkriptom iz kojega je jasno da je Tuđman tražio da1993. uklone s važnih funkcija i Perkovića i još neke iz službi bivše države, a da Milanović opet laže i obmanjuje:

http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/211932/slobod...
http://direktno.hr/en/2014/medijski_partneri/59747/TRANSKRIPT-Tu%C4%91ma...

Dakle, Milanović ostaje dokazani lažljivac, Beljak dokazani kradljivac i vjerojatno se odigrava priprema za izbornu prijevaru preko APIS-a u koji je "uvalio stotinu mladih APIS-ovaca. Jer, kada netko toliko laže, taj i krade, a i bira svoju lopovsku družinu iz redova višestrukih -serijskih lopova.

Zato i moj dnevnik o APIS-u.

Zamislimo obratnu situaciju, da je HDZ za svoga mandata u APIS zaposlio preko 100 mladih HDZ-ovaca i zaštitio njihova radna mjesta strašnim ugovorima, protiv volje grada Zagreba u čijem je velikim dijelom vlasništvu?
Cijela medijska bulumenta bi napravila pravu histeriju i harangu ne samo na državnoj , nego i europskoj i svjetskoj političkoj sceni.

Zato se s pravom i velikom vjerojatnošću može znati da SDP-ovo varanje ne ide samo na niskoj razini-kokošarskoj -zamjena izbornih kutija i listića, dopisivanja i ubacivanja listića gdje su u izbornim komisijama djeca i rodbina SDP-ovaca, nego su očito uzeli među tim APIS-ovcima i stručnjake koji su napravili program po kojem se podaci obrađuju tako da stvaraju prednost SDP-u, bez obzira na unesene podatke( to dobri programeri lako naprave). Zato savjetujem ostale stranke, da unajme dobre programere, unesu sve podatke koje moraju dobiti, izvrše svoje obrade izbornih podataka i ukoliko se pokažu razlike da izađu u javnost s time i poduzmu sve potrebne korake.

Čak i u Beču se ponavljaju izbori zbog izbornih prijevara, a kako Narodna koalicija LAŽOVA, LOPOVA i LUFTI:UZA koja je u srce sustava za obradu podataka postavila svoje ljude, ne bi odradila svoje znanje : krađa i lopovluk, prijevara i laganje.

Zamislite si da je HDZ u APIS ubacio svojih preko 100 vjernih mladih HDZ-ovaca, među kojima ima i dobrih računalnih stručnjaka.
Bili biste oduševljeni i vjerovali u pošteno baratanje izbornim podacima?
Ma, daj, ne pravite se ludi u toj svojoj neizmjernoj podlosti.

Upravo zato dnevnik o APIS-u , jer nije moguće da su Hrvati toliko glupi da bi birali manjinsko srpsku i jugofiličnu vladu za Hrvatsku i ljude koji su dokazali da su nesposobni, da pokušavaju u RH uvesti srpsko pismo-pismo agresora na RH, da ubijaju Hrvate zbog srpske ćirilice, da Hrvate napadaju u crkvama, da za ministra prosvjete dovode Srbina koji je pokušao srbizirati hrvatski pravopis, koji je ukinuo Povjerenstvo za hrvatski jezik, ..., Srbina koji isključivo zapošljava Srbe- Orsat Miljenić -snimljen u takvoj antihrvatskoj raboti, Srbina koji srbizira hrvatsku policiju da bi nasrtala na HRVI, upravu, ministarstvo socijale, financija, pravosuđa,...pa je zato jasno da se radi o planiranoj izbornoj prijevari od onih koji broje i obrađuju izborne listiće. A što tek reći za dijete nedostojno oca , koje je pokušavalo dati hrvatsku skrb agresorskim invalidima i rugalo se hrvatskim mrtvima s "Busovača zdravo", te kokošarilo hrvatski proračun za osobne potrebe (Thule i američke studentice)-osobe koja ne zaslužuje nikakvu javnu funkciju u RH, jer
http://pollitika.com/dostojanstvo-mu-nitko-ne-moze-dati-ili-uzeti-dostoj...

Osim toga APIS-ovci očito namjeravaju varati s onih oko 400 000 lažnih i vjerojatno ej sve unaprijed pripremio, te im je vjerojatno dovoljno samo pritisnuti tipku da se lažni trenutno aktiviraju, možda i u periodičnim razmacima tijekom obrade, da bude manje sumnjivo i teže dokazivo, slično kao za predsjedničkih izbora, o čemu svjedoči nagli i nenormalni skok u postotku glasova, nakon kojeg su SDP-ovci i dalje bili zabrinuti, jer su shvaćali da im ubačeni nepostojeći glasovi ipak neće biti dovoljni. Zato su za prošle parlamentarne izbore taktiku varanja očito promijenili, dodali daleko više nepostojećih glasova u bazu podataka, koja spremno već čekaju da ih pritiskom na tipku APIS-ovci aktiviraju. I to ej razlog da HDZ i ostale stranke unajme vrsne programerske stručnjake i sami izvrše obradu podataka, usporede s obradom APIS-ovih SDP-ejskih "stručnkaka" i spriječe izbornu prijevaru.

Niti 200 000 lažnih listića ubačenih nakon što je bilo jasno da Kolinda Grabar Kitarović ima pred sobom izbornu pobjedu (nagli skok za nekoliko postotaka za Josipovića ) shvatili su, da neće biti dovoljno, pa su za prošle parlamentarne izbore drugačije organizirali prijevaru, u kojoj je vjerojatno važnu ulogu odigrao APIS.
Sada je APIS još spremnij za izbornu prijevaru za koju pripremaju medijsku zavjesu od namještanih anketa SDP-ovih medija.

Pa zato je MOST i pokušavao prigrabiti APIS- da bi sebi priskrbio ono što ima SDP- mogućnost prijevare na izborima.
Zato MOST koji je ideju "Velike koalicije" promicao kroz tripartitnu vlast" i dalje marljivo radi na njoj, postavljajući opet svoje populističke uvjete pred HDZ.
http://pollitika.com/most-vodi-u-goru-sikaru-i-mocvaru-nego-sto-je-ikada...
dok glumata da su oni pošteni i moralni, pravednici nad pravednicima.

Pollitičar nadalje u svome komentaru (link pri početku dnevnika) :
"Mlade iz Hrvatske tjeraš ti i onakvi luđaci poput Laganinija, vi bi još ratovali, pa hajde, uzmite puške i pravac Srbija,
još se može kupiti svašta, samo dajte euriće i juriš na četnike. Mi ćemo vam slati logistiku, nema problema, za Eure, naravno."

I sve te riječi zbog sumnji u korektan rad APIS-a u koji je lažljivi SDP i njegov predsjednik uvalio preko 100 svojih mladih članvoa SDP-a!?

Odgovor na te riječi bio je:
U Srbiji su četnici koje smo pobijedili i koji su tamo gdje trebaju biti. Oni protiv kojih se nadamo da će biti dovoljni POŠTENI izbori su zaostali četnici i jugoslaveni u RH, a ako ne bude tako išlo, ako bude APIS-ovih priejvara možda ćemo stvarno morati to što kažeš: "uzeti puške" i otjerati ih kamo pripadaju - u Srbiju, a lopove u zatvore, da spasimo sebe i svoju državu od neprijatelja koji su se nakon poraza infiltrirali u naše institucije i medije te onemogućavaju poštene izbore.

RTL sutra ima intervju s predsjednikom HDZ-a Plenkovićem i taj intervju povjeren je čovjeku- "Vukovar je izdan"- Zoranu Šprajcu rođ. Jovanović, koji je u montiranom medijskom procesu dr. F. Tuđmanu, pred cijelom hrvatskom javnošću, lažima i špijunskim objedama lijepio "izdaju Vukovara" zajedno sa snimateljom Zovkom:
http://pollitika.com/gospodin-vukovar-je-izdan-postaje-glavni-urednik-hrt-a
A evo linka u kojem ide usporedna montaža onoga što je Tuđman rekao i onoga đto je gospodin "Vukovar jee izdan"- Z.. Šprajc i njegov kompanjon H. Zovko, namontirao i emitirao:
https://www.youtube.com/watch?v=IDwDMAcL6vk

Kada takvi tipovi rade na RTL-u, vrlo je vjerojatno da je RTL-ova anketa također u službi priprema za izbornu prijevaru putem APIS-a, a da će Šprajc nastaviti svoje djelovanje po operetnim principima.

ps.
HDZ i s Plenkovićem ( o kojemu jednako mislim kao što sam pisala u svojim dnevnicima), predstavlja daleko bolji izbor od prosrpskojugoslavenske stranke, sljednice KPJ-SKH- zločinačke državnoterorističke ubojice Hrvata-stranke, s najlažljivijim do sada viđenim političarem Milanovićem- napadačem na Vukovar sa srpsko- ćiriličnim svastikama zločinačkog agresora za Vukovar.

HDZ i s Plenkovićem je daleko bolji izbor i od najgoreg, najpodmuklijeg i jednako lažljivog MOST-a , daleko podmuklijeg čak i od SDP-a, jer se skrivaju iza paroletina poštenja i pravde, a ogrezli su u partijskom kriminalu. To je vidljivo u aferi GRIZLI. Nadallje, MOST ima ulogu SDP-ove grobarske lopate za hrvatsku višestranačku demokraciju, jer je svim silama gurao jednopartijski sustav preko "tripartitne vlasti"- odnosno "Velike koalicije",a i sada mu je to cilj, iako glumata kako je protiv te koalicije

Petrov je dokazani lažljivac koji sada svoju misiju stvaranja "Velike koalicije= tripartitne vlast" podmeće HDZ-u, iako sam i dalje sve radi po programu stvaranja "tripartitne vlasti". Da čovjek ima i malo morala, ne bi SDP-u ništa uvjetovao, nego bi SDP-kao stranku koja opet želi na vlast dovesti dokazano nesposobne ljude, dokazane provoditelje antihrvatske politike i pola srpsku-pola jugoslavensku vladu, jednostavno odpisao!
Ali, to on ne može i ne želi, jer je on sam proizvod takvog si političko-finacijskog zaleđa, čista marioneta koja blebeće na zatezanje konopca od strane svoga jugosrpskokomunističkog marionet majstora
http://pollitika.com/prica-o-lutkama

HDZ ima ljudi poput Brune Esih, Z. Hasanbegovića i ostalih odličnih kandidata za Sabor, a SDP bi Vladu punio srpskom manjinom i preko 50%, da bi i uz poraz u DR njihovih političkih pretenzija, ipak vladali Hrvatskom, iamli mogućnost kažnjavanja i ponižavanja hrvatskih branitelja jer su ih porazili u DR, te da bi uz krađu i financijski upropaštavali Hrvatsku i destruirali nejnu državnost.
SDP uopće nema niti jednog domoljuba i hrvatski orijentiranog čovjeka ,a ono nešto bijednih Hrvata u njemu trebaju spoznati istrinu o sebi: da jedu kruh na svome uhljebničkom petokolonašenju protiv RH i za najgore agresore na nju.

MOST ima "grobare demokracije",koji su pomogli SDP-u da opstane i nakon izbornog poraza, a sada se ti isti grobari hrvatske demokracije i hrvatske suverenističke nacionalne politike, grobari pravedne i nužne lustracije, opet presvlače u pravednike, izjednačavaju HDZ i SDP i djelovanjiama potiču nakaradu od "Velike koalicije", te marginaliziraju svjetonazorska pitanja u RH da bi oslobodili prostor za komunističko-četnički svjetonazor objavljen u Memorandumu 2 i njegove provoditelje. Šaka najgoreg hrvatskog jada u politici.

Komentari

UDBAši pod Tuđmanom

Naravno da su oba Tuđmana štitila UDBAše. Perković je postavljen za šefa Hrvatske verzije UDBAe, a kasnije je bio pomoćnik sineku. Onaj drugi, šef jugoslavenske UDBAe je iz Beograda dopremljen u Zagreb i dodijeljena mu je velika penzija iako nije radio u Hrvatskoj. Brojni drugi UDBAši su zaposleni i sve im je oprošteno. Koliko je to bilo pošteno, dobro itd može se raspravljati. Kao što je Tuđman rekao "Ne možemo ratovati sa opaticama" jedan je argument. Ima ih još. Ali činjenica ostaje da su UDBAši bili zaštićeni, a da su njihovi sineki (navodno kvalificirani) desetljećima bili savjetnivi predsjednika.

Tko je glasao

Politika & Kriminal Nije baš

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

Laž u spam!

Da prekinem goebelsov niz Hedl-Lunoprof- laž u spam!

Tko je glasao

Transkripti kažu istinu, a Hedl -domaći Pilsel-po običaju laže

Transkripti govore istinu
http://direktno.hr/en/2014/medijski_partneri/59747/TRANSKRIPT-Tu%C4%91ma...

A ti nasuprot dokumenata pišeš tvrdnje jednog notornog goebelsovskog novinara D. Hedla.
A novinarske li veličine!
Očito im je nužna laž kada pozivaju tog crvenog novinara, iz legla sličnog onome iz koejgf je izmilio mD. Pilsel.

Ne sramoti se lunoprofice.

Dokumenti dokazuju, a velikosrpske laži lažu.

Jasno je i zašto si ti sklona širenju tih laži.
Ima neka "tajna veza"!

Imaš transkripte, a uvažavaš priču takvog crvenog novinara!

Njima je laž materinji jezik.

Tko je glasao

Kakve floskule podmećeš kao dokaz- Hedlove goebelsove bljuvotine

Da dodam, dokument na osnovu kojeg Hedl piše je izjava tajnog izvora iz SIS-a, jer postoji "tajni dokument" koji je i danas označen kao državna tajna.- stvarno infantilno i prozirno lažljivo.

I sada treba vjerovati Hedlu, koji je eto došao do tajnog čovjeka iz SIS-a ( u putopisu- putovima udbe), koji eto zna što piše u tajnom dokumentukoji je još i danas državana tajna?

Stvarno crvene antife lažu i mažu, gore od Goebelsa.
Njihove bljuvcotine, tajni itzvori i "vjerodostojni" Hedl su jači od javno objavljenih transkripata???

Laž je srž i komunjarskog bića, a ne samo Srba (po Ćosiću)!

Neojugokomunisti pravom harangom stvaraju situaciju u kojoj se njiama treba vjerovati čim nešto izvgovore, pozovu se na "tajni izvor" i sluične bljuvotine, što ankon toga objavljuje bljutarnji , index i slične lažnjatorsko-komunjarofilne novine i portali, dok Hrvatima čak i kada prikažu , pokažuili objave transkripte i istinske dokaze to obezvrjeđuju nabacivanejm još svojih laži po receptu lažova nad lažovima - srpske udbašije!

Tko je glasao

Milanović laže? Normalno! Pa

Milanović laže? Normalno! Pa on je komunist! Satkani su od laži.

Pokušati ću citirati Stepinca po sjećanju: "Vi komunisti ste na laži nastali, na lažima živite i u lažima ćete umrijeti."

Po tome se ravnam; - i do sada me nisu razuvjerili u Stepinčeve riječi.

Tko je glasao

Ajme nama, inaće sve religije

Ajme nama, inaće sve religije svijeta su nastale na istini, živjele na istini i umrjele na istini, e da, nisu, još žive na istini.
Stepinac, sav svijetski kler i istina, kako to gordo zvuči
nešto kao HDZ i vjerodostojnost,
za poludit !

Tko je glasao

@Jura imaš odgovor u mom

@Jura imaš odgovor u mom dnevniku...
Imaš odgovore na moj dnevnik:
http://pollitika.com/slucajno-nastalo-darwinova-prirodna-selekcija-ili-s...

Vidiš kao ste predvidljivi vi slaboumni! :):):) ....i slabovjerni.......
Stepinac vam je trn u oku..., pa sam odlučio napisati par redaka u linkanom dnevniku.
Naravno, dnevnik je čista slučajnost... :):):)

Usput rečeno, ali nije beznačajno, Marijana Petir je bila kod Pape. Znaš li ti možda zbog čega i kojim povodom?
Eto, ja nemam pojma što je radila u Vatikanu pa me ti pouči.
Hvala!

Tko je glasao

miroslav

tuđman je detuđmanizator.

Tko je glasao

Dokaži, kao što si dokazao da je štitio ubojice!

Dokaži, kao što si dokazao da je štitio ubojice!

Lako se nabacivati lažima bez argumenata, poput lažljivca Milanovića od Lex Perkovića.

Tko je glasao

pa

Tko je glasao

Prije otadžbinoljub i jugosrboljub!

Tko je glasao

minus, ovo je seksizam!

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

Samo odgovaram samoprozvanom

Tko je glasao

veći

Tko je glasao

lako za demantirati

@ppetra
Naravno da se ne slažem s vama. No to je vaš stav i kao takovog treba ga poštovati i konkretnim dokazima oboriti.
Uvrede, kako osobne i svjetonazorne osuđujem ma od koga došle.
Ako se kunemo u demokraciju, dozvolimo i neistomišljenicima da kažu svoje viđenje.

Tko je glasao

boltek, jedno je viđenje, a drugo je sumanuto ppetrino laganje

Međutim, s obzirom da su laganje, klevetanje i revizionizam postali nekažnjena norma u hrvatskom društvu, shvaćam da se i tebi dogodila zamjena teza.

Nego, ppetra, jesi li ti ili netko tvoj popušili posao u Apisa, kad ih toliko švajniš?

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Iskazujš laži i bahatošću i napadaš dokumentiranu istinu

boltek, jedno je viđenje, a drugo je sumanuto ppetrino laganjeČime si potkrijepila tu tvrdnju, osim svojom mržnjom i nevjerodostojnošću.
Imaš 2 linka na kojiam je transkript Tuđmanovog razgovora.

Pazi, ti si osoba koja je "Oluju" prozivala Zajedničkim Zločinačkim poduhvatom, a samoevakuaciju zločinačkih agresora i njihovih jataka, te odlazak zbog nečiste savjesti uprljane njihovim ubojstvima čije su žrtve susjedi im Hrvati u mjestima u kojima su živjeli godinama s njima, rušenjima , protjerivanjima, silovanjima,.. ratnim zločinaom od strane HV-a.

I nakon takve lažljivosti i podlosti, promicanja četničkih interesa, ti se usuđuješ još svoje karakterne osobine pripisivati drugima. Ma pravi si primjerak oca vam nacije- Dobrice Ćosića koji vas je opisao najvećim svjetskim lažljivcima i taj puta je bio iskren do bola,

Tvoji komentari potvrđuju tu istinu o tebi i lako ih je naći na ovoj stranici i linkati, dok ti nemaš niti jednog argumenta i spremno izričeš svoje laži, po bahatom obrascu po kojem djeluje Milanović i društvo lažljivaca i lopova srpskojugoslavenske narodne koalicije.

Poreci dokumentima i argumentima, ako si u stanju, da nije istina ovo o Milanovićevoj zaštiti "udbaških kilera" kako ljude naziva, iako još nisu dobili pravomoćnu presudu!
Jasno je da ne možeš, ali tolikalažljivost je genetski kodirana pa je tako spremno izričeš i pokušavaš napadati ljude, a ne tvrdnje.

Zato se zavuci u svoj "brlog" sazdan od laži!

Tko je glasao

Apis je pouzdan skoro kao i usluge poznatog konzultanta

Apis je toliko pouzdan u varanju da je Kolinda pobijedila Josipovića za duljinu nosa :P

Ta dva linka "imaš" ti, a ne ja, niti itko normalan.

Ako imaš spoznaje o izbornoj prevari, prijavi to DDORHu, umjesto da tu gnojiš.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

APIS- SDP -ov stroj za varanje uz preko 100 SDPovaca

Pobijedila ga je za "duljinu nosa" jer im oko 200 000 ubačenih od APIS-a nije bilo dovoljno.
Zato su se na parlamentarnim izborima osigurali većim bojem.

Da su bili pošteni u APIS-u KGK bi pobijedila za vrlo veliki postotak i ne bi SDP-ovka, Jakovinina supruga,( a Jakovian je pravi "poštenjak":)))) u ime Josipovića pokušavala osporiti izbore na onakav način kako je to radila.

Da je APIS pošten ne bi bila potrebna prednost od sada vjerujem i 400 000 lažnih glasova, lažnih birača da bi HDZ za 1 glas pobijedio APIS-ov SDP.
Zato en omalovažavaj taj prevarantski SDP-ov stroj -APIS.

Ako je tako onda neka ovaj puta uđe APIS uđe u APIS preko 100 mladih HDZ-ovaca, jer za prošle izbore ih je ušlo 100 SDP-ovih, a ovih 100 SDP-ovih neka izađe.

Ja samo upozoravam ostale političke aktere da naprave obradu podataka pomoću stručnih programera koji mogu otkriti prijevaru, zatim to usporede s APIS-ovom obradom, te da ih utuže, traže otkaze, ako su varali i naravno naknadu prouzročene štete,a ti govoriš o "gnojenju"!

Slažem se da sada HDZ ubaci svojih stotinu,a neka njih na ovaj opisani način kontrolira SDP.
U svakom slučaju moramo zaštititi POŠTENE IZBORE.

Jednako tako i HRT je nužno razSDPeizirati, jer su jednostavno SDP-ova poluga za manipuliranja.

Tko je glasao

Ahaha, sve će bit u redu kad tebe napokon zaposle

Čujem da su im plaće solidne, a uvjeti rada dobri. Probaj ih napasti kulenima, umjesto plitkim pamfletima :P

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

"Izdaja i kriminal uvijek su dobro plaćeni"

Svakako da su im plaće dobre. "Izdaja i kriminal uvijek su dobro plaćeni."

APIS-ovci prijevarama vjerojatno brane svoje radno mjesto i većina svoju naciju koja se bori drugim sredstvima, kada sje već oružano poražena u DR - dakle, prijevarom , podlošću i laganjem- u čemu su Srbi, po vlastitim izjavama svjetski prvaci, nema im konkurencije u svjetu.

Jamčim da su zaposlili među tih 100 mladih SDP-ovaca, najmanje 70% iz srpske manjine. Takvima i ne moraš reći da varaju, oni to rade najbolje -napisao D. Ćosić.)))

Možda su zaposlili i onu malu , čije je otac Srbin molio, brata po srpstvu, bivšeg ministra pravosuđa da zaposli njegovu kćerku (snimljeno i objavlejno u Bujici).

Milanović u Zagrebu želi što više svoje srpske izborne baze pa ih okuplja davanjem radnih mjesta i Srbima iz cijele RH, kako bi jednom ipak dobiti izbore protiv Milana Bandića i tako zauzeti Zagreb:

http://pollitika.com/za-posao-u-pravosudnoj-policiji-nazovi-098-477-911-...

Tko je glasao

Jamčim da su zaposlili među

Jamčim da su zaposlili među tih 100 mladih SDP-ovaca, najmanje 70% iz srpske manjine.
Preostalih 30% su ortodoksni jugosloveni, pasionirani gledatelji Žikine dinastije... :):):)

Tko je glasao

Obrada izbornih podataka izvan APIS-a,...

... jer su u njemu mladi iz LOPOVSKO-LAŽLJIVE (anti)narodne koalicije-vjerujem već obavljenih priprema za izbornu prijevaru

Upravo tako akko kažeš -ostali su jugoortodoksni .

I zato je dužnost i Predsjednice, i ove Tehničke vlade, da nam osiguraju poštenu obradu izbornih podataka, nakon poštenih izbora, iskontroliraju APIS i osiguraju sredstva da se obrada podataka obavi i izvan APIS-a, jer je isti kontroliran od samo 1 političke stranke i mogao je stvoriti program koji će osigurati prijevaru, pogotovo pomoću lažnih birača.

HDZ da bi bio "vjerodostojan", neka provjeri nevjerodostojni APIS , samostalnom obradom podataka neovisnih programerskih stručnjaka i i tako nam osigura poštene rezultate izbora.

Ukoliko se rezultati eneovisne obrade ne poklope s APIS-ovima, onda APIS-u uskratiti svaku suradnju s državnim institucijama i zabraniti mu poslove oko izbora.

Tko je glasao

Predsjednica treba osigurati obradu izbornih podataka izvanAPISa

Tko daje minuse na ovaj komentar potvrdio mi je zašto želi baš APIS, zašto im smeta provjera programa obrade podataka paralelnom obradom neovisnih o SDP-u. Svakako da to ne žele jer žele da baš APIS-SDP odrađuje posao kako bi mogao izvršiti izbornu prijevaru u korist LOPOVSKO-LAŽLJIVE (anti)NARODNE KOALICIJE -bande lažljivaca i lopova.

Vjerujem da APIS ima već sve spremno i da je dosta pritisnuti samo jednu tipku da za obradu uključe svoj program za krađu . Zato treba osigurati oaralelnu poštenu obradu podataka.

Najbolje bi bilo da to osigura Predsjednica i njezin ured, osiguravši novac za to pod stavkom , recimo- izvanredne okolnosti, ili slično, uz napomenu da se to radi jer je SDP (prema uredu grada Zagreba) nezakonito u APIS ubacio preko 100 svojih mladih SDP-ovaca.

Dakle, bilo bi dobro da predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović izdvoji novac iz svoga ureda za POŠTENU OBRADU izbornih podataka i tako državi osigura stabilnost, a ne da APIS IZBORNOM PRIJEVAROM dovede na vlast , suprotno volji hrvatskog naroda, svoga poslodavca koji je doveo u APIS preko 100 svojih mladih SDP-ovaca koji će sve napraviti da opravdaju svoje uhljebljenje u APIS i zadovolje svoga poslodavca SDP

Zato hitno treba osigurati tu paralelnu i provjeravajuću obradu podataka od strane neovisnih stručnjaka, da se može vidjeti je li APIS varao, a zatim, ako ima razlike, provjeriti APIS-ov program ponovnim ubacivanjem svih podataka i ponavljanjem cijele obrade te detaljnim pregledom programa od strane stručnjaka, ako se ponovi ili ne ponovi ono što su oni dali kao svoj rezultat.

Za provjere niti jedan APISovac ne bi smio imati pristup programu za obradu izbornih podataka!

Čak se i u Austriji ponavljaju izbori zbog izborne prijevare, pa je jasno da izbornih prijevara ima i da ih je nužno spriječiti, što promatračima, ali i nedozvoljavanjem da jedna stranka i to baš LOPOVSKO-LAŽLJIVA vrši samostalno obradu podataka preko APIS-a, koji drži u svojim rukama.

Jasno je bilo i MOST-u da se prošli puta radilo o izbornoj prijevari kojom im je APIS osigurao daleko više mandata nego što su stvarno dobili i zato su pod svoje htjeli uzeti APIS. izborna noć u kojoj su APIS-ovci odradili prijevaru i ukrali HDZ-u puno mandata, darujući ih MOST-u, jer bi bilo presumnjivo da su sve ukradene dali SDP-u, bila je prijevara od strane onih koji su i ubačeni u APIS da bi je odradili.

Da je sve bilo pošteno, ne bi MOST inzistirao da baš on vlada APIS-om, jer zna da bi mu to osiguralo ono što SDP-ovo upravljanje APIS-om osigurava SDP-u.

Zato je nužna potpuno neovisna obrada podataka, i od SDP-a i bilo koje stranke, a to se može postići parelelnim obradama i prijetnjom da onaj koji da pogrešnu obradu plaća svu štetu i troškove , te da ubuduće ne dobiva nikakve poslove za državu.

Tko je glasao

paralelne obrade...

... na posljednjim izborima sam bio na biračkom mjestu gdje je od 10 članova biračkog odbora, troje njih bilo iz HDZ-a + HDZ-ov promatrač - koji je non-stop javljao središnjici kako što ide, non-stop nešto fotkao i pokušavao gledati izborne popise da vidi tko je izašao, tko nije i non-stop telefonirao. Na kraju je - što je njegovo pravo - dobio prijepis izbrojanih listića koji je odmah fotkao i slao u centralu.

Dakle... već oko 20h (izbori završavaju u 19h) središnjica je imala fotku zapisnika s točnim glasovima na tom mjestu, bez da je zapisnik došao u nadležni DIP, a kamoli APIS.

Nakon toga, centrala čeka da DIP na netu objavi izborna jedinica ta i ta, mjesto to i to - i broj glasova - te usporedi to sa svojim zapisnikom. Ako nađu pogrešku - naravno da će se buniti. No, kao za vraga, ne pamtim nijedan prigovor tog tipa u vezi glasanja.

Dakle, pišeš blahte bedastoća, kao i inače.

Tko je glasao

Ne pravi se "grbav" @zaphod.

Ne pravi se "grbav" @zaphod. Jedno biračko mjesto ništa ne znači a nemate vi članovi biračkih odbora naknadno međusoban sastanak na kojem bi na razini države (ili izborne jedinice) razmjenili podatke.
Dobro znaš što je moguće uraditi "informatičkom obradom podataka".... kada vaši zapisnici s biračkog mjesta uđu u DIP.

@ppetra je 100% u pravu!
100%!

APIS...., ma da se naježiš samo od imena!

Što nisu uzeli (dali ime) Oracle developer.
Barem ne izaziva jezu! - i ne asocira me na pomisao jel mi parabelum uredno podmazan i čist.

Tko je glasao

100% si u krivu...

... ili su najveće stranke retardirane

Naime, od 10 članova biračkog odbora - svi su iz neke stranke (osim predsjednika i zamjenika) + promatrači stranaka (obično najvećih, HDZ uvijek).

Svi oni dobiju kopiju zapisnika PRIJE negoli je dobije APIS - svi oni trče s tim zapisnicima u središnjicu svojih stranaka.

Tamo daju to svojim informatičarima koji rade paralelne tablice s izbornim rezultatima i prošle izbore NIJEDNA stranka nije rekla da je pokradena u tom smislu...

... dakle, ti i ppetra ppričate bbedastoće, ispij još malo iz čaše :)

Tko je glasao

Maaa bravo @zaphod! Samo ti

Maaa bravo @zaphod! Samo ti meni pojasni kako to funkcionira; - meni koji sam bio jedan od onih koji su ustrojili taj sustav glasačkih odbora i promatrača dok si ti još glancao klupe na nekom faksu....

Meni pričaš o strankama? Meni koji sam 4 mandata bio u predsjedništvu tada velike stranke na razini Hrvatske?
eee svašta.

Ili nisi shvatio što ti govorim ili ne želiš shvatiti.

Tko je glasao

krivo briješ...

... dok si ti bio na proračunskoj plaći, stvari su se malo promijenile.

Jučer si online mogao pratiti kako koji birački odbor predaje DIP-u rezultate (to nije bilo na prošlogodišnjim izborima) i ja ne mogu zamisliti veću transparentnost.

Dakle, sve priče o izbornim krađama tipa "krivo su zbrojili u APIS-u" su sranje...

Tko je glasao

Slušaj maleni! Moje plaće su

Slušaj maleni!
Moje plaće su sve zarađene radom, kao prvo.
Kao drugo - uopće se ne brijem, nosim bradu.
Kao treće sin mi je bio u biračkom odboru i ima tu aplikaciju na svom onom "pametnom" mobitelu koju je kao član odboraa dobio iz DIP-a. Noćas smo do 2 sata u noći smijali se idiotima, tzv. komentatorima izbora.....

Izbori se mogu lažirati kao od šale!

Prema tome, ti se krivo briješ... :):):):)

Tko je glasao

Treba svima njima dati otkaz ;)

Već treći put Apis vara, a SDP gubi.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

SDP od raspadanja nije u

SDP od raspadanja nije u stanju spasiti čak ni APIS! :):):)
Isto je i s HDZ.

Uskoro će sve to nama organizirati Erdogan! (upamti dobro što ti kazah...)
Bujrum!

Tko je glasao

viszlat

Ako se pita Kolindu i ppetru onda je primjerenije

viszlat (doviđenja)

Tko je glasao

Pošteni podržavaju kontrolu nad APIS-SDP- Compani

Tko vrši konačnu obradu rezultata taj ima priliku za prijevare.

Nije SDP tek tako zaposlio oreko 100 svojih mladih SDP-ovaca u APIS!
Nije MOST, tako bez veze, tražio kontrolu baš nad APIS-om!

Da je HDZ zaposlio preko 100 svojih u APIS govorio bi ti sasvim suprotno!

Pa evo prijedloga: neka sada tih preko 100 mladih SDP.ovaca ode, a dođe preko 100 mladih HDZ-ovaca u APIS, a za sljedeće izbore da tako dođu tako neki drugi

Paralelna obrada podataka od strane neovisnih stručnjaka, što bi se , ovaj puta, moglo odraditi preko ureda Predsjednice, jednostavno je nužnost, kada je u firmi koja broji glasove ogromna većina iz jedne partije koja ih je postavila za svoje vladavine.

Što se buniš protiv dodatnme kontrole izbora?
Ako si sklon poštenim izborima, onda ćeš podržavati dodatnu obradu podataka, a ne braniti SDP-ovu filijalu APIS-maldi SDP.

Samo se lopovi protive kontroli lopova, a budući da je Narodna koalicija dokazano sastavljena od lažljivaca (Milanović) i lopova (Beljak), (dok je HNS posebna priča koja bi pokazala da je to vjerojatno najlopovskija i najlažljivija stranka da DORH također nije filijala SDP-a), jasno je da su lopovi i lažljivci smislili kako će pomoću svojih ljudi u APIS-u (zato su ih tamo i uvalili) debelo varati na izborima.
Nisu ih tamo stavili da sade cvijeće!.

Tko je glasao

varati treba znati...

... brkaš uhljebizam i izborne maniuplacije, za prvo je dovoljno biti član stranke, za drugo treba i inteligencije i znanja...

... zanimljivo je kako se krade baš sada, kada su sve liste javno objavjenje, a prije - kada je HDZ kontrolirao sve i nije se mogao dobiti uvid u ništa, tada se nije kralo? Ah, zanimljive li logike.

I to su varali baš u godini kada su izgubili i predsjednika i saborsku većinu. Opaki lopovi, nema što :))

I to bi trebao kontrolirati Ured predsjednice, one iste Predsjednice koja je pobjedila za konjsku dlaku u foto-finišu, pod paskom SDP-ovog APISA.... skačeš sebi u usta pa opet...

Tko je glasao

APIS je samo dodatno opremljen za veću prijevaru

Uhljebljenje se ne vrši samo zbog uhljebljenja nego zbog odrade za svoju partiju!
I Cvitan i Bajić su dobro uhljeblleni u DORH-u , a postavi si pitanje zašto.
Zašto cijeli DORH nije smijenjen nakon presude u Munchenu?
To što nisu, dokaz je da su uhljebljeni zbog točno određenog razloga- da SDP i dalej iam kontrolu nad DORH-om i da ga zlouporabljuje za progon političkih suparnika čak i zbog štandova.

Kralo je APIS vejrojatno daleko više i na prošlim izborima. Upravo zato je Milanović pozapošljavao svoje mlade SDP-ejce. . Najbolje se krade noću, pa su silne mandate pokrali HDZ-u za vrijemevelike noćne krađe.

Uhljebljenici su to precizno odradili i ovaj puta pazili na konjske dlake"!

I to bi trebao kontrolirati Ured predsjednice, one iste Predsjednice koja je pobjedila za konjsku dlaku u foto-finišu, pod paskom SDP-ovog APISA.... skačeš sebi u usta pa opet...Trenutak krađe je bio odmah na početku malo većeg vodstva Kolinde Grabar Kitarović, kada je pretpostavljam s a100 % sigurnosti APIS ubacio nepostojeće birače i kada ej Josipović dobio iznenadan ogromni skok od nekoliko postotaka. Tada nisu bili zadovoljni, jer su shvatili da su pripremili nedovoljno glasova za Josipovića (pogotovo glasova lažnih birača koje je Bauk zadržao na biračkom popisu), pa su za parlamentarne pripremili daleko više.
Predsjednica je pobijedila "za konjsku dlaku", jer je APIS prijevarom spriječio da pobijedi za cijelu "konjsku duljinu"!
Srećom listića lažnih birača, koje su APIS ovci uključili u kompjutersku obradu, bilo je "za konjsku dlaku" premalo!
I DA, Predsjednica kao ejdini faktror stabilnosti trebala bi osigurati POŠTENU OBRADU IZBORNIH REZULTATA i tako spriječiti da APIS iskoristi LAŽNE BIRAČE i ubaci ih, kao što su najvjerojatnije napravili na predsjedničkim izborima.
Budući i zemlje poput Austrije doživljavaju uzborne prijevare, jasno je da je LOPOVSKO-LAŽLJIVA antinarodna koalicijau RH uz pomoć APIS-SDP Company odradila opsežnu pripremu za izbornu prijevaru.
VZato su se bolje pripremili za prijevaru za parlamentarne izbore, i odradili veliku noćnu pljačku mandata, a da manje bude sumnjivo, opljačkano su stavljali na hrpu MOST-a, a ne SDP-a, i tako su MOST-om uspjeli spriječiti četverogodišnju vlast HDZ-a i lustraciju od koej bježe, kao vrag od tamjana.

Što te boli kontrola?
Da znaš kako APIS radi pošteno, ne bi te to patilo, a ovako te silno pati, jer si svjestan i prošle, i ove planirane, izborne krađe.

Da je HDZ za svoje vlasti utrpao, (kao što je Milanović utrpao preko 100 svojih partijašića- većinom srpskih tića iz Milanovićeve izborne baze- jamčim da je tako), -utrpao svojih preko 100 mladih HDZ-ovaca u APIS, onda bi DORH njihovo zapošljavanje poništio, jer je to bilo bez volje 51%-tnog vlasnika grada Zagreba!
Ali DORH je također SDP-ova ptica balegarica, ako i APIS-SDP.

....

Hajde "ne gnoji" kako kaže Bigulica!

Opet iznosiš takve gluposti, da mi te jednostavno žao.
Kao dokaz da APIS nije varao ti navodiš da je KGK "pobiejdila za konjsku dlaku"!

Podsjećaš me na ovu istinitu i poznatu mi priču iz doba drugova.
Zamolila, naravno uz protuuslugu obitelj da ugledni drug-komunist ubaci njihovo dijete na odabrani fakultet, iako ima slab uspjeh i iako znaju da neće ostvariti neki rezultat na prijemnom.
Nakon klasifikacijskog ispita dolaze kod druga i kažu: "Hvala , nije niti trebalo "urgirati", jer bila je među prvima na listi" . I nikakvog kulena, protuusluge i već kako to ide.

A drug je samo znao znanje varanja, pa je nije stavio pri dnu liste, jer na to se žale roditelji dejce koaj su ostala ipod crte i traže provjeravanje samo onih neposredno iznad njihovog djeteta,a ne onih " neprikosnovenih" pri vrhu liste

APIS se za.ebao što je nedovoljno visoko stavio svoga na listu, pa ipak nije uspio, iako je prijevaru odradio "do konjske dlake"!

Ne podmeći za dokaze ono što nisu dokazi, nego posljedica krive procjene varalica do koje granice ići u varanju!

Imaš argumente kao kada si RH nabacivao ZZP u svome podlom petokolonašenju.

Možda bi za nekog glupastog čovjeka tvoj argument zvučao istinito, ali za pametne ljude koji znaju, jasno je da podmećeš floskule i vlastite gluposti ili pokvarenosti zasnovane na genetskim kvalitetama kakve je opisao D. Ćosoć.

Tko je glasao

genetske kvalitete jednog kretena

Želiš reći da cijeli HDZ u godinu dana nije uspio naći nijedan dokaz za ove tvoje tlapnje? Onda su jednako neinteligentni kao i ti... :)

U današnje doba kolike-tolike transparentnosti, gdje svako biračko mjesto PRIJE negoli papiri dođu u DIP i APIS-ovu obradu izda 5-10 kopija izbornog zapisnika - tvrditi da netko nešto ubacuje je - kretenizam.

Sama zaključi što si...

Tko je glasao

Ne trabunjaj komunjarske fore o poštenju komunjara!

Znaju da je i DORH ptica balegarica SDP-HNS-a, pa znaju da bi to bio uzaludan posao, a i morali su odrađivati poslove u Vladi i natezati se s udbo-MOST-om.

Pati te provjera i kontrola SDP-ove partijske firme APIS-SDPa na obradi podataka?

Ne opravdavaj ih nego podrži kontrolu i apsolutno poštenu obradu podataka, jer u prijevaru sumnja preko 50% stanovništva RH, jer je u APIS Milanović uveo preko 100 svojih poslušnika. mladih SDP-ovaca. I MOST je sumnajo, pa ej zato tražio upravlajnje APIS-om u svoje ruke.

Umjesto da podržiš kontrolu i sprječavanje mogućnosti prijevare, ti se trudiš APIS-SDP-ovce prikazati svetijim od Pape, a svi oni su dužni SDP-u za vlastito uhljebljenje i odrađuju uzvratne usluge. Budući su vjerojatno makar 70% Srbi, jasno je koji im je interes.
90% srpske manjine u RH priključilo se agresiji Srbije na RH,a još više ih je podržavalo teroristički ustanak Srba iz RH.

Ne trabunjaj komunjarske fore o poštenju komunjara, kada je i malom djetetu jasno zašto se onih preko 100 mladih "komunjara" smjestilo u APIS-SDP

Tko je glasao

snažne snage Mosnog HDZ.a

Želiš reći da jedan obavještajac a la Karamarko, Predsjednica, Most i sve ostalo u ovih godinu-dvije nisu uspjeli provjeriti i kontrolirati APIS - jer im to ne daju SDP-ovci?

I ako se ja ne složim APIS će nastaviti krasti?

A jeste jadni i ti i HDZ i Most i Precjednica, ako vam treba moj glas da biste napravili kontrolu...

Tko je glasao

Mizerno od apologeta lopova i lažljivaca

Jadan si u tom kako pokušavaš braniti SDP-ov APIS i tvrditi da je pošten!

Ako se na natječaj javi više firmi, a jedna od njih provodi preko svoje filijale APIS-a, izbor za onoga tko će pobijediti u natječaju, jasno je da se radi o sukobu interesa i mogućnosti za prijevaru i krađu.

A ako je ta jedna dokazano lažljiva i kradljiva, a upravlja onom firmom koja vrši odabir, jasno je da je krađa i lopovluk upravo na djelu.

Ako netko, kao zaphod ,uporno brani pravo kradljive i lažljive firme, na to da baš njena firma podružnica u koju je utrpala preko 100 svojih vjernih lopovsko-kradljivih djelatnika iz njene izborne baze, ima jedino pravo na provođenje natječaja i brojanje glasova, i to bez prava neovisdnepotpune kontrole, onda je jasno da je taj jednako besprizoran, kao i oni koje brani.

Mizernije i jadnije , nego od APIS-SDP-ovaca, je braniti takve.

Tko je glasao

Neka daju argumetirane komentare potkrijepljene dokazima!

Apsolutno se slažem s tvojim komentarom boltek, pa zato neka komentatori daju komentare i to potkrijepe dokazima, a ne vrijeđanjima i omalovažavanjima .

Svako dobro, uvijek je dobrodošlo, od svakoga.
Zato očekujem da netko od pollitičara dokaže da Milanović nije štitio, kako sam kaže "udbaške kilere" Perkovića i "kakoseonozovedrugi", iako je donio Lex Perković i pokušao promijeniti Hrvatski ustav da bi pojačao tu zaštitu.

Lex na ex je uzrokovao njemačko ignoriranje proslave ulaska u EU . Pitanje je da li je Milanović dao i državni novac za njihovu obranu!, ili možda novac SDP-a koji je isti dobio od države za politički rad za dobrobit RH, a ne obranu "udbaških ubojica" kako ih Milanović sada naziva, iako je još nepravomoćna presuda,a kojima bi on dao, kako opet sam kaže i "veću kaznu od doživotne!"

Posebno bljutavo , gnjusno i mizerno je uvoditi ime "kakoseonozove" za onog drugog Milanovićevog štićenika- nakon što je sam odradio onaj gnjusni pokušaj i njegove zaštite čak i kroz promjene Hrvatskog ustava!?

Zašto za tu zaštitu optužiuje baš dr. F. Tuđmana i njegova sina,a ne recimo Karamarka ili Plenkovića, ili već nekoga iz HDZ-a?

Zato što lažljivac zna znanje laganja koje ima pravilo da se laž može obraniti samo još većom, pravom megalomanskom, zvučnom laži, koja će zasjeniti prethodnu mu vlastitu laž i svojom drskošći izravnog izricanja te laži pred cijelim auditorijem, pokušati stvoriti istinu od još bezobzirnije i podmuklije laži.

A i zato što je Miroslav Tuđman, nositelj izborne liste u 4. izbornoj jedinici u kojoj tradicionalno SDP ima puno svojih ljudi u izbornim komisijama, uvijek spremnih na laž i varanje.

Ipak APIS im je najjače oružje, već podmazano u programu APIS-a za ove izbore, s već pretpostavljenim ubačenim lažnim biračima, preko kojih će odraditi programom omogućenu izbornu prijevaru., samo pokojom tipkom na tipkovnici.

Zato savjetujem da sve jače političke stranke unajme odlične programere koji će za njih izvršiti obradu podataka po pravilima struke, a ne prema željama preko 100 ubačenih SDP-ejaca spremnih na sve, da zadovolje one koji su ih tako dobro uhljebili !

Tko je glasao

apeliram

Tko je glasao

Osudio bi ih na težu kaznu od doživotne,a jučer je Lex na ex

Imaš dokument iz kojeg je vidljivo kako Milanović bezočno laže i svoje zlodjelo zaštite ljudi koje ON NAZIVA "udbaške ubojice",( iako ljudi nisu dobili pravomoćnu prresudu da bi ih mogao tako sa svoje političke pozicije javno prozivati), pokušava pripisati prvom hrvatskon predsjedniku i njegovom sinu.

Stravičan lažljivac, lažov nad lažovima koji preokreće pilu naopako.

Po tome podjeća na Staljina- dojučerašnje najbliže suradnike osudio bi na težu kaznu od doživotne robije, jer mu to valjda škodi za buduće planove!?

Tko je glasao

Grdilin, što nije istina u mom komentaru?

Grdilin, što nije istina u mom komentaru?

Nekada sam imala bolje mišljenje o tebi, a sada vidim da si samo bio dio Josipovićevog stroja koji je radio protiv branitelja,a lukavo se prikazivao njihovim prijateljem.
Vjerujem da su i tvoji prsti u objavljivanju onog Registra branitelja!

Morali bi se branitelji čuvati takvih "prijatelja", jer postoji velika vjerojatnost da su neki takvi samo dolazili kako bi skupljali informacije, da ih potom prenose onima koji su poslije napadali HRVI- , ubili Pajčića i Topalušić. Dakle prenosili su te informacije SDP-HNS-ovoj crvenoj bandi (koja je instalirala srpsko-jugokomunističku vladu Kukuriku vladu za Vladu RH, a sada želi opet isto uz dodatak lopova iz HSS-a.

Što imaš protiv paralelne poštene obrade izbornih podataka?

Voliš laži i podmetanja, prijevare, jer od njih profitiraš?
Ćosić je bio u pravu-to je nešto u samom njihovom biću

Bojiš se da tvoja mizerna partija, od ispod 1,5% ostane bez prilike za lopovluk i destruiranje RH?

Bio si dosta uspješan u prikazivanju sebe hrvatskim braniteljem i domoljubom, a sve je jasnije kako je kod mnogih ta taktika bila samo savršena maska za nevjerojatno petokolonašenje, koje odrađuju članovi SDP-HNS-a koji su dovodili u RH srpsko-manjinsku vlast nad Hrvatima-Kukuriku koaliciju, koja je u ime Srba i Srbije odmah napala Vukovar ćiriličnim svastikama i ubila hrvatskog branitelja.

I opet rade isto- pokušavaju u Hrvatsku vladu uglaviti većinsko srpsku vlast što je presedan koji samo prijevara na izborima može osigurati, jer Hrvati nisu toliko glupi da bi birali vlast nad sobom iz manjine koja se preko 90% pridružila agresiji na RH i koja je za svoje vlasti odmah napala Vukovar i HRVI da im se osveti za poraz koji su im nanijeli u DR.
Mnoge takve trebala bi biti sramota i pojaviti se u Vukovaru!

Svi oni snose dio odgovornosti za Pajčićevu smrt, za smrt N. Topalušić, te za napad Ostojićeve srbizirane hrvatske policije na HRVI u Crkvi sv. Marka.

Budući si i sam u Hrvatskoj Neprijateljskoj Stranci, razmisli kako vas doživljava hrvatski narod. Možda si toga svjestan i zato braniš pravo da SDP kontrolira izborni proces svojom APIS-SDP Company
"Nečeš razbojniče!"- svima njima bio bi pravi odgovor.

Što se tiče Hrvata u Crvenoj bandi, u njoj poznajem nekoliko tipičnih HNS uhljeba koji su debelo naplatili to svoje petokolonašenje Hrvatske. Oni ,već i umjernim ljudima , "smrde" gore od četnika!
Uskoro će doživljavati na ulicama ono što se dogodilo Obersnelu, Jovanović, Milanoviću,... jer hrvatski narod im više neće dati mira budući takvi jedu svoj kruh na izdaji Hrvatske i na radu za njene neprijatelje velikosrbe i jugokomunjare.

Sramotno od njih!

Ne od tebe, nego od tih Hrvata iz nekada časnih obitelji, od kojih to ne bismo očekivali.
Netko eje rekao "svaka roba ima ciejenu", a oni su se prodali i danas uživaju u svojim petokolonaškim novcima.

Ne bilo im sretno zbog toga!

Tko je glasao

ppetra, ppogoršava ti se

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Dokumenti potvrđuju istinu koju uvrede ne mogu poništiti

Tko je glasao

nemam pojma

Tko je glasao

Dokumenti potvrđuju, a lažljivci lažu

Tko je glasao

OK, Tudjmani Perkovica nisu

OK, Tudjmani Perkovica nisu stitili nego su ga kaznili tako sto mu dali posao u MUP-u, MORH-u i hrvatskim obavjestajnim sluzbama. To se sigurno sve dogodilo po 'operetnim principima' iz tvog teksta. Jesi sad sretna i zadovoljna? Mozemo sad ic dalje?

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci