Tagovi

Mesi? sugerira policiji

Mislio sam za koji dan prestati pisati, ne radi prijetnje po moj zivot. Radi toga sto mi mali ljudi mozemo pisati i govoriti istinu, a oni na vlasti i polozajima nas ignoriraju i rade sto hoce. A kada ih istina zasmeta, posalju ti policiju ili ti zaprijete da ce te pocistiti....ili ti u potpunosti onemoguce zivot dostojan covjeka. Nisu svi politicari na vlasti takvi, no tesko mogu nesto napraviti za ljude uz takove koji ometaju pravdu jer ti od 1990 imaju svoje ljude posvuda....u diplomaciji,sudstvu,policiji,drzavnoj administraciji......
Evo Mesic sugerira policiji da Pukijevg ubojicu poveze sa navodnim dugovima njegove supruge zbog kokaina. E Stipe,Stipe, sto da ti kazem kada i sam znas proslost......i svoju i moju i Pukijevu. Vrlo malo znam sto se desavalo od 1997 godine kada sam zbog prijetnje po zivot mog djeteta morao napustiti Hrvatsku.Ti mi nisi htio pomoci! Ali znam da je Pukijevo bogatstvo nastalo kada se ozenio s Mirjanom i da je njezina mama financirala i stan u Ilici i aute i nesto u Nacional. A sam Puki je bio sposoban od pocetnog kapitala napraviti vise uz dobre veze i poznanstva. I imao je jaja pisati, skupa sa prvim novinarima Nacionala, o nekim tadasnjim politicarima i drzavnim duznosnicima koji su se bogatili na krvi naroda i dragovoljaca.Svaka mu cast.
Sto si ti tada radio? Mrzio ime Franjo.....mene tada jos ne......mene mrzis i osvecujes mi se od kada si otisao iz HDZ, zbog tebe i prijatelja ti g. Bajica ne zivim vise kao covjek, uskraceno mi je sve. Ti si tada imao osobnu "cuvarku" Paolu M. kojoj si u Ilici iznajmio i placao stan.....uostalom sama se hvalila da je od tebe dobila 100 tisuca dem.....Ako je istina od kuda ti toliki novac? Malboro??? Ili ....oruzje...... Zasto kao sto sam to ja ucinio i mnogi drugi nisi taj novac dao u humanitarne svrhe, za Hrvatsku ?
Htio si biti predsjednik i to si postao, sada vec drugi mandat. I sto se dogadja sad kad si ti predsjednik? Premlacivanja, ubojstva,korupcija.....losije je nego sto je bilo u ratu i prvim poratnim godinama.
I onda jos izjavis da se osjecas ugrozenim, dobivas vise cuvara....kao da si Papa. Znas sto kaze narodna....gdje ima dima ima i vatre i po mojem bi ti mogao dati bolje sugestije policiji i pravosudju o kriminalu - mislim onom za koji se govori, mafijski....mafijci su sitne ribe i od sitnog novca zive, a ovdje se radi o ogromnom novcu do kojega sitne ribe nemaju dostupa....zna se ko je imao i ima.
Da pitam - poslao sam ti dokumente o tajnom racunu na kojem je bilo 137 mio usd. Gdje je to zavrsilo? Gdje je taj novac? Tada jos gdin. Sanader nije bio predsjednik Vlade a moja kaznena prijava za prikrivanje i kradju od 13.09.2008.se i na njega odnosi jer je sada. I izdao je naputak da se sve provjeri....pa sve stoji. Stipe,Stipe, opet imas prste u tome....koga stitis i uz koju korist?
Ajde budi covjek i sugeriraj policiji i sudstvu istinu. Napravi nesto dobro za druge ljude bez vlastite koristi. Olaksat ces si dusu, bit ces pred sobom covjek.....a zivot je samo jedan!!!
I da te na koncu pitam, da li je ova zadnja pretnja po moj zivot dosla s tvoje strane? A dva dana prije toga sam bio na policiji zato sto pisem o tebi i hrvatskim politicarima koji mi 14 godina uskracujete pravdu, zivot. Vidis ja mogu svakom pogledat u oci, ne trebam cuvare i kada bi meni neko govorio i pisao to sto ja pisem.....ne bih sutio jer se ne bojim istine,jer iza mojih rijeci stoje dokazi.
Razmisli o sugestijama policiji i pusti profesiju da radi svoj posao. Nismo u starom Rimu kada je valjalo ono - kruha i igara - ili po tvojem i jos nekih jesmo???

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci