Tagovi

Mali koraci

Trenutno stanje zahtjeva odlucno mozda.Prosli su lokalni izbori i konacno mozemo u stecaj.Ne znam za vas ali meni je pao kamen sa srca.Jer konacno vise nema ustupaka.Pa da krenemo redom:
ZABA je povisila kamate a "veliki govornik" ustvrdio je da je banka unijela nemir.Ali on tu ne moze nista jer Hrvatska je trzisno gospodarstvo.Od danas.Jer prije izbora kada je Lukovicu kao zaprijetio, nije bila.Ocekujem akciju ala Putin protiv tajkuna.
Nemir je i u gradovima S.Brod i Osijek koji ce jel te bankrotirati.Jedan od "dobavljaca" je i Vlada koja treba uplatiti osam milja za borbu protiv komaraca.Pretpostavljam da je ovu uplatu mudro zaustavio sam Bajs.Jer zeli da se komarci nakote,krenu na Srbe i sve ih istjeraju kod nas na more.Lukavo.
Ina i ostale drzavne kolibe duguju svima pa i meni.Zato su povisili cijene.Zato uskoro kupujem elektricni bicikl.I elektricnu cigaretu.I elektricnu putovnicu da otpizdim odavle.
Seljaci idu sa traktorima a biskupi se ne zele mijesati iako je nedavno "Iustitia et pax"(ili tak nesto) upravo to ucinila.Crnogorci spasavaju Zderica i Radica.Libija sigurno zbog toga pizdi.
Turizam tone a Bajs i onaj "brkonja bez brkova" se nadaju da ce internet spasiti petinu BDP-a.Odlucio sam da im posaljem moje najbolje iskustvo na Jadranu:"moje dvije ruke kako prvi put u zivotu dodiruje silikonske grudi".
Desnica je zavladala Europom a ljevica pokusava skuziti sto znaci termin "radnik" u 21. stoljecu.
Slovenci su u recesiji.Mi jos nismo.Znaci bolji smo i od Slovenaca i Svicaraca.Jer uspjesnije rijesavamo jezicnu terminologiju.Kod nas je kriza jos uvijek izazov.
Nedjeljom trgovine rade do dva a pusaci konstantno puse.Jer vucibatine nepusaci sjede vani a ne unutra.Vise im ne smeta pasivno pusenje.Ali nemaju nis protiv pasivnog udisanja dima iz auspuha.Sad vise ne smrdimo po cigaretama vec po znoju.Jeben napredak,
Ovaj kratki dnevnik ipak zasluzuje barem jedno rjesenje,jer ne zelim biti ko Voltaire vec nesto konkretno ponuditi a ne samo rusiti i srati i trkenjati da institucije rade svoj posao.

Dakle,predvidjam da je drzava bacila ohoho milja eura u turisticku promociju a bez ikakvog rezultata.Naravno,kad kurca znaju o marketingu.Kao i vecina Rvata.Koji misle da se moze zbrendirati cijelu zemlju.Jesus El Savior!!!Bacajte te diplome.Sta niste skuzili kako Australci to rade sa "najboljim poslom na svijetu".Savjet:napravite nagradni natjecaj da bilo tko uslika "Sredozemnu medvjedicu" dobije milju kuna.Vrlo jednostavno.Ima i boljih ali ovo je ok za pocetak.
Za kraj,preporucujem stivo za bolje razumijevanje situacije: Lenjin;Razvoj kapitalizma u Rusiji.

Komentari

Ne bi se štel mešat al sa

Ne bi se štel mešat al sa električnim biciklom moš samo do Slovenije di je recesija :)

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci