Tagovi

Mala priča o četvorici

@mrak nema potrebe da mi prijetiš, pogotovo ne onda kada nisi u stanju istim aršinom mjeriti sve članove pollitike.com. Prema tome skini masku i prestani glumiti velikog demokratu.

Mjesecima se praviš gluh i slijep, a svoju nebrigu za sraz pollitike.com opravdavaš zauzetošću. Pogledaj istini u oči i priznaj da prakticiraŠ "pravednost"koja ne razlikuje žrtvu od nasilnika.

Nema nikakvih problema niti je upitno da u tvojoj prćiji možeš raditi što te je volja i zato mi nemoj prijeti, ucijenjivati me i tražiti od mene da se povinujem tvom poimanju pravednosti u kojoj si si uobrazio da si najpametniji.

Nemoj mi prijeti, ucijenjivati me i tražiti od mene da se povinujem tvojim viđenjima i naređenjima kako se ophoditi i komentirati tipove poput Ljube Rubena Weissa. Jesam vjernik, ali nisam od onih koji smatraju da kod pljuske treba ponuditi i drugi obraz, ili da onome tko se nabacuje drvljem i kamenjem, treba odgovoriti kruhom.

Nemoj mi prijeti, ucijenjivati me i ne čekaj s tvojom odlukom, već učino ono što si nakanio učiniti. Pollitika.com je nakon tvog starta u političke vode, izgubila onu vrijednost koju je imala, ali to je posljedica upravo tvog političkog svrstavanja u kojem će se što su nam bliže izbori povećavati i broj nepoželjnih na pollitika.comu.

Lijep pozdrav i kao što sam napisao nauči se da ima osoba koje imaju časti i dosljednosti koja im je preča od bilo koje prćije na kojoj si vlasnik portala dozvoljava dijeliti lekcije ponašanju i kulturi dijaloga, a da pri tome zaboravlja na onu narodnu o ehu.

Komentari

zato mi imamo

Sevenationale! i za videt i za čut!

Tko je glasao

This is a story about four

This is a story about four people named Everybody, Anybody, Somebody and Nobody. There was an important job to be done and Everybody was sure that Somebody would do it. Anybody could have done it, but Nobody did.

Somebody got angry about that, because it was Everybody's job. Everybody thought that Anybody would do it, but Nobody realised that Everybody wouldn't do it. It ended up that Everybody blamed Somebody while Nobody did what Anybody could have done.

Kao da živim u Hrvatskoj! Na engleskom ipak nekako ljepše zvuči, zar ne?!

Tko je glasao

meni nije. Pa zbilja se ne

meni nije. Pa zbilja se ne moramo amerima baš svuda uvlačiti.

Tko je glasao

@ptica_rugalica kao što sam

@ptica_rugalica kao što sam rekao neznam tko je smislio tu priču, ali realno opisuje ponašanje u društvu.

"Što vrijedi galopirati ako se krećemo u pogrešnom pravcu!"

Tko je glasao

Ne znam ni ja tko ju je

Ne znam ni ja tko ju je smislio, ali ja sam je dobila od jedne profesorice engleskog jezika, a služila je učenicima za vježbu. But, u međuvremenu je postala "pokazna vježba" za stanje u našoj državi. Sigurna sam da onaj tko je sastavljao ovu priču nije imao ni u peti namjeru da ona zvuči politički. Pa ni hrvatski! Ali, eto je! :)

Tko je glasao

nije igra riječi

nego odgovor - a zašto fašisti još teroriziraju seljakAlate i radnikAlate, naše hranitelje - jer na kraju je Svatko krivio Nekoga jer Nitko nije učinio ono što je mogao napraviti Bilotko
čestitam i hvala - adfilantrop

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci