Tagovi

mafija

na index.hr je objavljen intervju s Munirom Podumljakom (iz udruge www.psd.hr/hr). O tome je izvijestio i cnn.blog.hr/. Na Munirovom webu sam našao donju obavijest. Ima li netko na ovom portalu tko je jači u informatici od plačenih hachera, da dade savjet Muniru, što da radi ! Dajte ljudi, pomagajte, čovjek se bori !

'' VAŽNO!!!
14.11.2007

Drage sugrađanke, dragi sugrađani,

otkako je naša nova internetska stranica postavljena prije gotovo mjesec dana, napadi na naš server sve su učestaliji i žešći. To je i razlog zašto je naša stranica u nekoliko navrata bila nedostupna te je došlo i do gubitka zadnjih postavljenih informacija i potpisa na peticiji.

Ne damo se smesti, širimo informacije i drugim raspoloživim kanalima i neprekidno se trudimo da nadoknadimo svu nastalu štetu. Borba za čisti sabor ide dalje, a vas molimo za razumijevanje i strpljenje ukoliko su u nekim trenucima nedostupne informacije koje su vam važne. U slučaju hitne potrebe za informacijama, molimo obratite se na telefone 01/60 55 668, 01/60 55 669 i 01/ 619 1092. Hvala vam. ''

Komentari

Priznajem da mi je Podumljak

Priznajem da mi je Podumljak bio u početku antipatičan, no nakon nekoliko zadnjih intervjua čini mi se da radi koristan posao.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci