Tagovi

Lustig, kao izaslanik hrvatske Predsjednice, time im je rekao: "Nema ustaške zmije u RH!"

Domovinskim ratom stvorena je demokratska RH.

I u toj demokratskoj državi, "antifašisti novoga kova"= Crveni fašisti, slave ubojicu stotina tisuća Hrvata jer je, po mišljenju tih jugokomunista, udbokomunista, tajkunokomunista,..., Hrvate poželjno ubijati i provoditi krvave osvete nad poraženima.

Oni slave zločinca i zločine nad Hrvatima.

Da su Hrvati na jednak način postupili prema Srbima devedesetih, onda bi kukali i osvetnike proglašavali najgorim zločincima.

Devedesetih, Hrvati su se pokazali kao najčasnija vojska na svijetu, u odnosu prema onima koji su bili najnečasniji od ww2, na europskome tlu.

Umjesto da Srbi, zbog toga cijene i slave dr. F. Tuđmana, te poštuju naš vojni vrh i Hrvate, te Hrvatsku, oni su najčasnijoj vojsci, i Hrvatskoj,svojim lažima pokušali izgraditi ZZP i optužiti je za genocid nad Srbima, iako su se oni planski, uvježbano, samoevakuirali- najviše iz straha zbog moguće kazne za svoje zločine- onakve kakve bi oni izvršili nad poraženima da su uspjeli u svome planu stvaranja Velike Srbije. Taj postupak prema Hrvatima u mjestima koja su osvojili (Vukovar, Ćelije, Škabrnja, Joševica, Kostrići, Voćin,...), namjeravali su izvršiti na cijeloj Hrvatskoj.

Uzor, za takva masovna ubojstva, im je očito bio, i ostao Tito , u partizane preobučeni četnici, te dio jugokomunista koji su s masovnim ubojstvima predanih vojnika i civila, među kojima i puno žena i djece, nastavili nakon ww2.

"Lustig i ustasa su dvije nespojive rijeci: žrtva i počinilac", odgovaraju oni koji su gospodina B. Lustiga .podsjetili na iskustvo u logoru- javnu porugu, vrijeđanje, jer je pripadnik jednoga naroda, a ovdje i zato što poštuje svoju državu Hrvatsku. Za takve "žrtva je žrtva" i "zločin je zločin" vrijedi po principu nacionalnosti i ideologije: Hrvati im nisu žrtve i trebalo ih je "potamaniti" sve, bez obzira na civile, žene i djecu, a zločinci koji su ih ubili nisu im zločinci, i kažnjavati te zločince- njima znači proganjati "antifašiste".

Onaj tko je naredio masovno ubijanje Hrvata njima je politički i vojni uzor, dok je za iste takve, s druge strane, dr. F. Tuđman - koji je naredio da se pri Oluji čuvaju životi srpskih civila, pa i predanih terorista, bio na čelu ZZP-a.

Ti, tzv. "antifašisti", od kojih mnogi žive u otetim židovskim stanovima koje nisu vratili žrtvama, nego su od ustaških zločinaca, samo preuzeli oteto, perverzno i morbidno zvižde čovjeku koji je bio u Auschwitzu i uspio ga preživjeti, samo zato što je izaslanik istinske hrvatske Predsjednice, države koju, "antifašisti", očito smatraju ustaškom i zločinačkom.

Hrvatski Židovi, svjesni su tko su u DR bili fašisti, a tko žrtve. To im nepogrješivo pokazuje Iskustvo židovskoga naroda, a gospodinu B. Lustigu, i osobno iskustvo,

Međusobno uvažavanje hrvatske Predsjednice i gospodina B. Lustiga koji je pristao biti njezin izaslanik u Jasenovcu, je ono što je razbjesnilo "antifašiste novoga kova " u RH, u tolikoj mjeri da su izgubili svaku mjeru i usudili se rugati se i zvižditi predstavniku naroda žrtve, baš na mjestu stradanja njegovih sunarodnjaka i baš u vrijeme odavanja pijeteta tim žrtvama, samo zato što prihvaća činjenicu postojanja demokratske Hrvatske- drugačije od one koja je sudjelovala u progonu i ubijanjima Židova.

To zajedništvo demokratske Hrvatske i Židova u RH, je ono što je najgore povrijedilo "antifašiste", jer to oni ocjenjuju samo kao gubitak moćnoga saveznika u njihovoj borbi protiv Hrvatske i za dalju vlast u RH.

"Antifašizam" novoga doba, u RH, je samo maska za podržavatelje jugofašističkoga i jugonacističkoga odnosa "antifašista" prema Hrvatima, a potpuno ih je, u tome, razotkrio njihov odnos prema B. Lustigu, te njihovo besprizorno iskorištavanje Jasenovca za gradnju zločinačke karizme Hrvatskoj i genocidne prirode Hrvata.

Oni koji njeguju mržnju prema Hrvatima i njihovoj državi, spuštaju se do razine da je dozvoljeno, u toj mržnji, vrijeđati čak i Židova, koji ne misle kao oni, jer im je prihvaćanjem časti da bude osobni izaslanik Predsjednice RH, pokazao kako zna da u RH nema "ustaške zmije" koju im je u Knessetu bivši predsjednik RH istresao iz "antifašističke" vreće.

Taj odnos prema Židovima i Hrvatima je već viđen u srpskoudbaškoj akciji miniranja Židovske općine u Zagrebu: prikaži se prijateljima Židova, makar i eksplozivom po njima, i podmećući to nedjelo Hrvatima ugradi njima i cijelome Svijetu svoju osobnu "antifašističku" mržnju prema Hrvatima i Hrvatskoj.

Ali takav odnos stvaranja lažne istine o Srbima, kao prijateljima Židova, te Hrvatima, kao genocidnom narodu koji genocidno mrzi Židove, razotkriva se i u činjenici da je Beograd bio prvi "Judenfrei" grad u Europi, jer je tada u samo nekoliko tjedana u Beogradu smaknuto više od 10 000 Židova.

U Beogradu je bio i transportni logor za Židove, ali u skrivanju te činjenice ne spominje se logor u Beogradu, već se samo govori o logoru"Sajmište".

Upravo zato trebao im je grandiozan Jasenovac, pa su višestruko preuveličavali broj žrtava u njemu, proglašavali ga najgorim logorom "jer je imao dječji odjel".

Time su čak i Auschwitz, (u kojemu je bio B. Lustig i u intervjuu izjavio kako je preživio zahvaljujući tome što je, po uputama logoraša, rekao da ima 16 godina- dovoljno da ga odmah ne odvedu u plinsku komoru kamo su odvodili svu djecu), svojim lažima, i zlouporabom dječjih žrtava, pokušali pretvorili u manje strašan logor od Jasenovca.

Taj sustav laži i specijalnoga rata protiv RH razotkrio se i u DR kroz pokušaj oprobane metode žrtvarenja na dječjim žrtvama do te mjere da su si izmislili "40 zaklane srpske djece u podrumu-u Vukovaru", žrtava ustaša.

Budući da im laži nisu uspjele ostvariti ciljeve, onda su Židovima, cijeloj RH, i svijetu, iz nemogućnosti susprezanja mržnje prema hrvatskoj Hrvatskoj, zviždanjem i ismijavanjem B. Lustiga, u Jasenovcu-na mjestu koje je bilo stradanje Židova, pokazali svoju pravu prirodu, vješto skrivanu iza komunističkoga prisvajanja istinskoga hrvatskoga antifažizma.

Velikosrbi su besprizorno iskorištavali Jasenovac, lijepili Srbe uz najveće žrtve Jasenovca -Židove, kako bi u svojim obračunima s Hrvatima dobili moćne političke saveznike koji bi im bezuvjetno vjerovali, a za jačanje toga vjerovanja postavili su im i eksploziv u ŽO Zagreb.

Međutim, nisu toliko izvježbani da bi uspjeli skriti svoju strahovitu mržnju i pravu ćud, pa su je u više navrata pokazali Židovima :

1. Napadima na Madeleine Albright s "krvava baba" na predstavljanju njene knjige u Pragu
https://www.youtube.com/watch?v=1FaPuBUY558
2. Napadima na Slobodana Langa kao "židovskoga ustašu"
3. Napadima na Theodora Merona, koji je oslobodio naše generale i cijelu RH od njihovih velikosrpskih laži
4.Napadima na Judith Reisman koju su, u njenom nastojanju očuvanja obitelji i braka, proglašavali netolerantnom i zatucanom fašisticom
https://www.youtube.com/watch?v=RKgXYGN5vcA
5. Zadnjim napadom javne izruge Branka Lustiga , na mjestu stradanja velikoga broja Židova, na mjestu gdje se treba odati pijetet žrtvama, a ne održati poredizborni skup i ŽRTVARITI i lešinariti na istinskim žrtvama Jasenovca, samo zato što poštuje svoju državu- demokratsku Republiku Hrvatsku.
http://www.politikaplus.com/novost/121147/komunisti-i-jugonostalgicari-u...

Takvi "antifašisti", odnosno Crveni fašisti, bauljaju danas Hrvatskom hraneći se pepelom bivše države, braneći njenoga najvećega zločinca- jednoga od onih koje je Svijet svrstao među 10 najvećih zločinaca i potvrđujući tako da i oni misle kako je, u ime ideologije i osvete bilo opravdano ubijati stotine tisuća ljudi

Isti ti, imaju suprotna mišljenja kada se radi o Domovinskome ratu. Oni bjesomučno nastoje od hrvatskih branitelja stvoriti zločince, i istodobno sakriti ili umanjiti velikosrpske zločine, pa čak zločince prikazati žrtvama hrvatske države.

Komentari

Orgijanje jugošovinista i

Orgijanje jugošovinista i velikosrba širom Hrvatske ima za cilj odgovor Hrvata u obliku "ustaške zmije u RH"!

Zaboravljaju da su upravo oni identificirani, locirani... kao glavni "roditelji" te zmije. No, Hrvatska je tu i nikakve fantazmagorije poraženih nisu u stanju isprovocirati posljedicu koja bi na taj način išla u štetu Republici hrvatskoj.

Oni neka i dalje vrijeđaju istinske žrtve poput Lustiga. Sve su rekli! O sebi i svom zmijolikom liku.

Vidimo se u Bleiburgu.

Tko je glasao

Nema njima pomoći. Odavno sam

Nema njima pomoći. Odavno sam im napisao - da se iz groba digne Milošević glavom i prizna da je kriva Jugoslavija/Velika Srbija, rekli bi mu da je ustaša.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

...

pa milošević i je ustaša, odnosno četnik...u biti isti qrac...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

pa milošević i je ustaša,

pa milošević i je ustaša, odnosno četnik...u biti isti qrac...
Milošević jest ustao.. protiv SFRJ i rasturio je u krvi do koljena. tako gledano on jest ustaša. Četnik nije jer se nije borio za Kraljevinu Jugoslaviju ali i jest četnik jer se borio za Veliku Srbiju do Meksika (najzapadnija država Austro-ugarske monarhije) a velikosrbi su uvijek sanjarili o tome kako su oni uništili AU monarhiju pa im pripadaju i sve njihove zemlje. Suludo, zar ne?

Inače "oni" ustaše i četnici nisu jedno te isto jer su im ciljevi bili različiti a naročito metode za postizanje svojih ciljeva.

Tko je glasao

Nekad nije uopće teško

Nekad nije uopće teško razumjeti što piše, samo valja pozorno pročitati i uložiti malo napora. Ono, sive stanice i tako to.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Milošević je "Crveni fašist"-

Milošević je "Crveni fašist"- antifašist novoga kova, kao i antifašisti-četnici.

Tko je glasao

Minusi pokazuju istinitost i

Minusi pokazuju istinitost i jačinu argumenata u dnevniku, koje pokušavaju zatrpati, jer nemaju baš nikakvih argumenata protiv razotkrivanja Crvenih fašista kojima nedavno nije uspio Marš na Zagreb i na hrvatske branitelje, pa pokušavaju sve- čak i premjestiti slavlje Dana pobjede iz Knina u Zagreb, ne bi li godišnjicu hrvatske pobjede omalovažioli kao što su napravili s Danom Državnosti.

Da se ne bojite istine ne biste je zatrpavali!

Ovakav vaš odnos samo pokazuje koliko vam je bolno čitati istinu o onima koje podržavate, a vjerojatno i o samima sebi, te istinu koja dolazi i svakim ej danom sve bliže, a pokazana je i u obilježavanju dana proboja iz logora u Jasenovcu!
Tu su mnoge maske pale i ničime ih više ne možete vratiti an poznate "obrazine"!

Tko je glasao

heh

"Minusi pokazuju istinitost i jačinu argumenata u dnevniku"... a hebi ga, unda te @feniks prevazišao u istini za nekoliko kopalja :)))))
neka nama tebe nazad, nešto si izbivala neko vreme, šta bi mi brez naše zrinke K. :)))))
profesor

Tko je glasao

Minusi pokazuju da je ustaška zmija ppetra

prepoznata.

Potomstvo ti neće biti zahvalno što te se mora sramiti.

Nedobog proslavu Oluje u ZG - neka ostane tamo gdje joj je i mjesto.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Da Tuđman nije bio kukavica i

Da Tuđman nije bio kukavica i poslušnik tzv zapada - proslava Oluje bi bila u Banja Luci.
Tamo joj je mjesto! Da je bilo pameti i hrabrosti vođa.

I dobro razmislite o ovoj rečenici jer su Britanci i Ameri upravo to i priželjkivali makar su Njofri naređivali drugačije. Kako je Njofra bio samo Titov general nije razumio taj "sitni vez" politike velikih igrača pa je stao na Uni. Kada su mu nacrtali da njemu "valja preko vode do slobode" - bilo je kasno što glavama platiše mnogi hrvatski sinovi. (pogledaj spomenik u Baćinu npr. - poginulim Gromovima u zakašnjelpj akciji Una.)

Tko je glasao

Da Tuđman nije bio kukavica i

Da Tuđman nije bio kukavica i poslušnik tzv zapada

Besmislice. Tuđman je bio jedini hrvatski novovjeki političar koji nikada nije htio slušati nikoga ni sa zapada, ni s istoka, nego je vodio svoju, autohtonu hrvatsku politiku. Bezbroj je dokaza za to. Kukavica? Nakon što smo poslije 5 godina okupacije oslobodili "krajinu" u svega 4 dana, po tebi bi hrabrost bila ratovati protiv NATO?

Možda. Ali, u tom slučaju jedno je sigurno - ni ti ni ja ne bismo danas bili živi da o tome raspravljamo.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Pouzdano znam da zbog toga

Pouzdano znam da zbog toga NATO nebi napao Hrvatsku.
Uostalom to je i javno rekla Margaret Tačer.
Tuđman je bio preveliki ziheraš i zato je izgubioo pola BiH.
Znači, posao nije za nas gotov ali Srbi su svoj započet 1941. završili.

Tko je glasao

Tuđman je bio preveliki

Tuđman je bio preveliki ziheraš i zato je izgubioo pola BiH.

Samo da znaš, i ja sam 1995. navijao da dovršimo stvar, zdrobimo Banjaluku, a onda se s Muslimanima dogovaramo oko Bosne. Ali je li bolji vrabac u ruci, ili golub na grani?

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

I to što kažeš @MKn ima

I to što kažeš @MKn ima itekakve logike, međutim ponekad možda treba igrati i sa ogromnim ulogom.
Sada smo tu gdje jesmo.

Međutim Bosna neće opstati takva kakva je sada. To je očito i istovremeno potvrda da nešto nije dobro odrađeno i to s hrvatske strane.
Zasad treba Amerima takva kakva je.

Tko je glasao

Sada smo tu gdje jesmo. Zbog

Sada smo tu gdje jesmo.

Zbog 15 godina detuđmanizacije. Za nas je rat nastavljen u Haagu i još nije gotov, a neće ni biti, sve dok ne odu svi koji su u haaškoj veleizdaji sudjelovali.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Ti dečki su poginuli

da se spasi Bihać..i da se Karadžić dovede za pregovarački stol.

Naime... međunarodna zajednica je ucjenjivala Srbe time...pustit ćemo Hrvate na vas... i pustila je... no..Srbi ratnici kakvi već jesu..zacijukali su..pa je akcija obustavljena...inače se već Banja Luka gledala preko topovske cijevi direktno...bez elevacije...svjedočim...

Zato danas..RS..ima autonomiju..koju su imali i ranije...za Juge su isto oni tamo gospodarili...s tim da veću autonomiju ima naša Županija istarska npr.

Gle stari...a koji ku.ac bi nam toliki teritorij a nema nas..nemamo ga čime napučiti....a kad se zaigraju čak im i Mesić pošalje poruku " presjeći ću koridor"... Znači..neka ljudi žive...to je što je..

Kao vojnik i zapovjednik taktičke jedinice znaš...da se koridor ..ta pupčana vrpca s majčicom Srbijom .....presječe samo tako...nešto topništva za pripremu i bojna dobrih momaka. Da se Muslimani nisu polakomili i postali Bošnjaci...to bi i bilo...al onda imaš gerilu..partizanštinu..moraš ih ubijati..a čemu...koji će nam kurac to...kad nas nema dovoljno ni da popunimo ovo malo naše Hrvatske.

Ukoliko budu bezobrazni...to će se kad tad i dogoditi.

Da naravno..to se zaista moglo..pošto je Milošević bio na koljenima...odziv na mobilizaciju u Srbiji 8 %...moglo se i Istočnu Slavoniju vojno riješiti.

Ja osobno sam iz službe kući nosio dugo oružje i kompletni BK i opremu da odmah krenem na teren..i to smo razdužili..tj.ostavljali u bazi..tek godinu poslije kad su oni tamo..položili oružje.

Znači da... no tada bi izginulo i njih i nas još nekoliko desetina tisuća...a beograd je želio..navijao..da pobijemo bar 30-40 tisuća Srba..pa da mogu talambasiti o obnovi NDH i te brije.

Znači..ne bih ja mudrost i dobru strategijsku procjenu nazivao kukavičlukom...čak i kad padnem u napast da isprešamaram nekog internet četnika ili jugonostalgičara, hehe

sve dobro...

Tko je glasao

Sve pet @drvosjek,

Sve pet @drvosjek, ali..
Nekako mi teško sjeda na želudac taj susjedni "kanton" zvan bosanska posavina kada je etnički tako čist... najčišći u cijeloj EU.

Bojim se da će moji sinovi i unuci kad/tad morati odraditi akciju "Povodanj" i otplaviti ih do Drine.
... a ne volim ostavljati poslove "za sutra"... kada ih mogu uraditi danas.

Tko je glasao

Vjerovatno

jer družeći se sa Srbima iz bivše njihove SAO i ovima iz RS... točno znam kakvi su im mokri snovi...i samo ovisi od nekog političara...primjerice Dodik..al on neće..treba veća budala.. oni maštaju o tome da im Rusi izađu na liniju...učvrste je..a onda oni unutar te linije da ..čiste teren...po njima...ima čak i bivših kapetana koje poznajem...Rusi izađu na Jadran...a onda oni nama i Muslimanima jebu mater..uz podršku pravoslavne braće i s odobravanjem Engleza što bi princ prestolonaslednik trebao srediti...ma maštarije..

ali to su njihovi mokri snovi..jer su mlad narod..u pubertetu povijesno gledano poslije odlaska Turaka..pa imaju polucije.

Uglavnom...u nekom srazu..oni jednostavno nemaju šanse s nama... i da zatreba...poznavajući nas...ulazimo u Srbiju...

...i još ih branimo od ISIL-a tj. od Muslimana.

Uz sve moguće saveznike..laži.. petljanja s ovima i onima..davali su guzice svima... izdavali su i svoju vjeru pravoslavnu nudeći se Titi kakti Hrvatu...šurovali s raznim fašistima...nudili se Talijanima...bili najrevnosniji u rješavanju židovskog pitanja za Nedićeve Srbije...pravoslavni popovi krstili su Rome i pretvarali ih u Srbe...svašta nešto...i pogledaj..gdje su danas...doslovce strepe od Albanaca.....

Pokazali smo im gdje im je mjesto...sad preostaje samo da ovu našu komunističku kopilad....razigranu dječurliju----svedemo na pravu mjeru...i to je to...

Ne brinem se za Hrvate niti se bojim za Hrvatsku.....

sve dobro...

Tko je glasao

Tko o čemu "Crveni fašisti" o

Tko o čemu "Crveni fašisti" o ustaškim zmijama.

Istina, "ustaške zmije" pojavile su se u DR- u srpskim pobunjeničkim tintarama, pod utjecajem vlastite im propagande i pomogle Hrvatima da se riješe "remetilaćkoga faktora".
Budući preostali i dalje oživlajvaju "ustaške zmije" , one će opet smanjiti "remetilački faktor"- udaljiti one koji mrze Hrvatsku.

Lijepo im je naša Ruža rekla što im slijedi- ravnopravnost i jednakost: u državnim institucijama RH prrema postotkuu stanovništvu. Budući su se utrpali , po hrvatskim institucijama vlasti, bez natječaja, uz ista opravdanja po kojima su došli, sada (nakon izbora, i pada s vlasti) će odlepršati s funkcija, jer su sami uveli takve običaje kao napredne, ali očekujemo njihovu kmeku o ugroženosti.

Mnogi Hrvati tako će se zaposliti (Karolina Vidović, ... i ostali otpušteni Hrvati, umjesto natrpanih mrzitelja RH na HRT-u).

Pravedno je do postotka u stanovništvu zaposliti Hrvate u hrvatskim institucijama i ukinuti privilegirani položaj srpske manjine što joj je omogućilo njihovu majorizaciju nad hrvatskom većinom u državnim službama, u veleposlanstvima, u ministarstvima,..., odakle nam je i došla ovakva antihrvatska vladavina , nametanje ćirilice, nametanje skrbi za pobunjeničku manjinu, pojačano financiranje srpskih udruga, nametanje "građanskoga rata" i ostalih zala, poput Frljića u kazalištu u Rijeci i Radmana na HRT-u, koje je povlašteni položaj srpske manjine nad Hrvatskom većinom donio RH i Hrvatima.

Šeks je otišao-to je dobar znak, jer on im je puno toga osigurao, 3 zastupnika, dvostruko pravo glasovanja, a umalo i teritorijalnu autonomiju. Radio je zakone koji su pogodovali SDP-u, i dovodio na mjesta u HDZ-u osobe koje su mu štetile (Sanader,...)
Vrijeme je za dešeksizaciju HDZ-a !

Tvoje potomstvo inspirirat će vječiti ponos zbog najbrže traktorijade koju su tvoji ostvarili, dok su im hrvatski vitezovi osiguravali gorivo, gume, tople pozdrave Hrvata, vodu i ostale potrepštine., siguran put I pitat će se kako im je majka mogla takve ljude optuživati za ZZP.

Posebno će ih patiti što im je majka opravdavala one koji su im rođake pogazili tenkovima, jer nisu imali vremena propustiti kolonu traktora i optuživala one koji su ih pazili i mazili-Hrvate i njihova Predsjednika koji je naredio vojsci neka čuvaju srpske civile i od Srba četnika,a da je mogao spasio bi ih i ispod gusjenica srpskih tenkova.

Tko je glasao

Minusi na ovakav dnevnik

Minusi na ovakav dnevnik nepogrješivo detektiraju "Crvene guje"- Zmemorandumaške struje!

Tko je glasao

Lažeš kak svrbijanka pardonček srbijanka

@ppetra
Ako su minusi istinitost tvojih argumenata zašto ih opovrgavaš svojim plusevima.
Sama sebi plusiraš i time nam daješ na znanje da je sve šro govoriš laž i ništa više.
Sad vidiš kakva si tuka.
Daj se opredjeli. Kaj je istina?
Minus ili plus?

Tko je glasao

Stidjet će te se, i imat će dobrih razloga za to, i tvoji potomc

Baš si jadan boltek!
Podržavaš zločinca koji je ubio stotine tisuća Hrvata.

Stidjet će te se, i imat će dobrih razloga za to, i tvoji potomci!

Ideološki zatucana tuka slavi masovnoga ubojicu- svrstanoga među desetak najvećih zločinaca na svijetu!

Što bih se opredjeljivala- rekla sam istinu, a vi biste je pretvarali u nešto drugo po bijednome , nekulturnome, i primitivnome receptu onih koji bi naređivali čak i hrvatskoj Predsjednici da mora raditi onako kako se njima čini da je mislila kada je nešto izjavila, odnosno kako oni to protumače svojim partijsko-udbaškim medijima poput HRT-a.

Istina je istina i nema opredjeljivanja oko nje. To se u tvojoj Partiji opredjeljuje što je istina.

Svakako da se plusiram u obrani istine protiv vas memorandumaških i jugaških lagatora. Hrvatima namećete apsolutnu svetost i poštenje da biste lakše provodili svoje podmukle scenarije.

Pobjeda je bitna, a ne slika koju Hrvatima namećete, a pobjeda je naša- demokratskim putem, a ako pretjerate, onda onako kako budemo morali!

Upali ste u pravu histeriju i blebećete o zločincu kao o nekakvome uzoru, a ti se usuđuješ Zagrepčanima čestitati dolazak krvnika njihovih obitelji, djece, dolazak silovatelja, ubojica ranjenika u bolnici, masovnih ubojica, primitivaca koji su se iživljavali na tako bestijalne načine, na brdima oko Zagreba, da će se naraštaji Hrvata nad njima zgražati još stoljećima, kao što se i cijela Europa zgraža nad njihovim sljedbenicima iz Srbije i pobunjenim Srbima iz Hrvatske koji su baštinili takve zločinačke običaje!

Sramotno je što nemate savjesti i masovne ubojice, svoga naroda, ako si uopće ikada i bio Hrvat, izdižete u svoje svetinje, svjesni ili nesvjesni da time slavite i zločin nad svojim narodom, što graniči s luđaštvom i ideološkom zaslijepljenošću.

Tko je glasao

Stotine tisuća?!

Prema statističkim podacima broj Hrvata se kontinuirano povećava, što je teško zamislivo ako se uzmu u obzir demografski gubici uzrokovani tvojim navodnim, a nikad ničim podkrijepljenim istrebljenjem stotina tisuća Hrvata u poraću, pa ili lažeš ko pseto, ili su pak Hrvati bili veseo narod unatoč silnim gubicima, pa su se rado množili - sve do 1991. godine.

Demografski pad vidljiv je kod Srba i u apsolutnom i u relativnom iznosu prema popisu iz 1948., a znamo i zbog čega, zar ne?

Inače, Zagrepčani su se baš lijepo proveselili danas na Trnjanskim kresovima u čast ulaska osloboditelja (partizana) u Zagreb prije 70 godina - okupilo se i staro, ali pogotovo mlado, bilo je i djece, peseka, biciklista i koncert do dugo u noć. Nakon 25 godina vratila se tradicija u nepokoreni grad.

Na Dotršćini je tisućama nevinih koje su pobili ustaški smradovi počast odalo 12 inozemnih delegacija.

Ti svoju "istinu" možeš samo sanjati.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

uh!

"a ako pretjerate, onda onako kako budemo morali!"
ma bogati koji to VI i kako ćete to ako budete morali, podrumašice kronična? a di si to ti bila '91-ve pita bi te klemm, u kakvom štakorskom gnijezdu, pa se sad ohrabrila kad je sigurno :)))))))
profesor

Tko je glasao

Pretjerajte pa ćete

Pretjerajte pa ćete vidjeti!

Ipak se nadam da u vašim tintarama nema samo crvene tinete!

Tko je glasao

Manje je više

Minusi pokazuju istinitost i jačinu argumenata u dnevniku
Vjerojatno zato uporno daješ minuse Feniksu.

leddevet

Tko je glasao

Među nama su kulturne i civilizacijske razlike

Bio je to vaš opis, a moj je sasvim suprotan.

Minuse dajem samo za one koji ustrajno istinu proglašavaju za laž (jer tu istinu potvrdio je cijeli svijet preko suda u Haagu- i na suđenju generalima i na suđenje Srbiji za genocid, gdje su je obilježili kao agresora na RH, a rat kao agresorski. Feniks upornim pisanjem protiv te svjetske istine širi svoje laži- koje nažalost, njemu slični to odobravaju svojim plusevima.

Na isti način Feniks piše o zločincu Titu, kojega je opet demokratski svijet prepoznao kao jednoga od desetak najvećih masovnih zločinaca na svijetu, diktatora i ubojicu, a on uporno "tepe" o njemu kao nekakvome uzoru.

Zato dajem Feniksu minuse, jer iskrivljava istinu.

S druge strane, ljudi njemu nalik rade obratno: zatrpavaju minusima istinu o zločincu Titu, ne dozvoljavaju znanosti i povijesti da istraži njegove i partizanske zločine, dok istodobno najčasnijoj vojsci na svijetu, najmanje kolaterale na svijetu, svojim goebelsovskim i memorandumaškim metodama, vođenjem specijalnoga rata protiv RH, pokušavaju graditi Zločinački poduhvat na sve moguće načine, iako je isti odbačen kao gnjusna laž o časnim ljudima na sudu u Haagu.

Hrvati su plemeniti ljudi, bogobojazni, a njihovi četnički i komunistički neprijatelji oba puta su se pokazali kao gnjusne ubojice

Možemo se samo čuditi uspjesima srpskoga laganja koje je uspjelo svoju laž dovesti do prve presude generalima i Hrvatima i umalo rpetvoriti zločince u žrtve, a žrtve u zločince.

Stvarno su majstori laganja, a Feniks je jedan od takvih majstora laži koji ne odustaje i ponavlaj svoje laži u beskonačnost.

Tko je glasao

Okovratni dopupak

Bio je to vaš opis, a moj je sasvim suprotan.
Meni se čini da ti opet brljaš i sama sebe petljaš u svoje literarne kamasutraste konstrukcije. Eto, izrekla si određenu tvrdnju i kad sam tu tvoju tvrdnju primijenio na drugu situaciju ispalo ja da ta tvoja tvrdnja stoji onda kad ti to tvrdiš inače je sasvim suprotno.

Inače i ovo tvoje što sam citirao mislim da stoji i nemoj mi opet reći da je i to sasvim suprotno.

leddevet

Tko je glasao

Tvrdnje se odnose na određene

Tvrdnje se odnose na određene skupove. Dakle ako je izrečena tvrdnja svi brojevi skupa su negativni brojevi, onda ona vrijedi za sve članove skupa koji sadrži negativne brojeve, a ako je primijeniš na skup nenegativnih brojeva, onda ne vrijedi niti za jednoga člana toga skupa. Međutim vi se tupo pozivate na to da tvrdnja ejdnako mora vrijediti za svaki skup.

Što se događa s Crvenima?
Rekla je da će preseliti u Visoku, i sada mora tamo, ta tako je rekla i onda mora jer mi tako hoćemo?

Bila je pristala na mimohod u Zagrebu, a sada neće. Ta rekla je i mora, jer mi tako hićemo?
A oni se svako malo predomišljaju, lažu, mažu, muljaju, sele u skupe nebodere dok Hrvatima nameću, po svome licemjernome običaju kriterije papskije od onih za Papu.

Što sam napisala važi za vas ZZP-aše, jer bi vi zatrpali istinu, za mene ne važi jer minusima vrjednujem laži lagatora, što genetskih, što ideoloških- a da su laži i memorandumaške podmuklosti potvrdio im je to i sud u Haagu.

Hajde pametnjakoviću- što nije istina u mome dnevniku: Možda da je Josipović u Knessetu iz "antifašističke vreće" istresao "ustaške zmije?

Ili, da "antifašisti" slave jednoga od desetak najvećih proglašenih zločinaca u Europi i štite ubojice Hrvata?

Tko je glasao

Diferencijali

leddevet

Tko je glasao

Drveni razum

leddevet

Tko je glasao

istina

Interesantan si ti egzemplar - tuđe istine proglašavaš lažima a svoje gluposti istinama; je, tu i tamo se nađe koja činjenica s kojom bi se čovjek složio da tvoja interpretacija nije tako nakaradna.
Istina koju ja priznajem je da se Zemlja vrti i da se kreće oko Sunca, da se čovjek rađa i umire, da je sve prolazno i da će i Svemir jednog dana nestati samo što ja to neću doživjeti.
No, neću doživjeti da svi ljudi budu humani, da vode računa jedni o drugima i da ti postaneš pozitivna osoba .
I da, nisam ti još dao minus za dnevnik dok ne vidim kako si sama sebi dala plus .
Želim ti stalan posao, dobru zabavu, te da izlječiš čir koji te muči .

vojko27

Tko je glasao

Početak ekscizije komunističkoga čira

Interesantan si ti egzemplar - tuđe istine proglašavaš lažimaSamo potvrđujem istine: Tito je među desetak najvećih zločinaca svijeta , a dokazi su širom Slovenije, oko gotovo svih gradova u RH, u jamama koje nitko desetljećima nije smio spominjati, zatim DR je bio obrambeni rat, a Srbi su bili genocidni agresori i teroristi- ( to je istina koju potvrdio sud u Haagu., ali tebi se više sviđaju feniksove laži).

Od takvih lagatora koji su gradili ZZP , normalno je gušenje istine.

I tebi su to gluposti, a cijela Europa zna, dok se vi crvenogujci nikako ne svijestite od komunističke ideologije dozvoljenosti zločina nad onima koje partija označi za likvidacije.

Hrvati su humani, ili bi njihovi neprijatelji požnjeli što su posijali!

Hrvatski čir je na početku ekscizije, u Njemačkoj, a uskoro će stići i do RH, koliko god se trudili zaustaviti kotač povijesti koji je Tita i nejgove ubojice, već davno trebao odnijeti na povijesno smeće!

Tko je glasao

osnove higijene...

Tko je glasao

Hrvati su kulturan i plemenit narod

Za razliku od vas primitivnih, mi smo kulturan i plemenit narod i nismo opsjednuti vlastitim fekalijama: načertanijima , memorandumima, nasljednim lažima o hrabrosti i državotvornosti i ne podmećemo vlastita g...a drugima kao što vi to ustrajno radite (množina s namjerom, da se pati tvoja sitničarska dušica).

Tko je glasao

ja ti on mi vi oni

Tko je glasao

Recimo, mi smo ovi koji

Recimo, mi smo ovi koji tražimo da se zločinca Tita makne s Kazališnoga trga!
Ili mi-ovi koji smo potpisali protiv najezde srpske ćirilice u Vukovar!
Ili mi ovi koji kulturno pišemo protiv lažljivaca i ZZP-aša, poput tebe i kompanjona s pollitike.

Ili mi-ovi koji još pokušavamo djecu zločinaca maknuti s funkcija mirnim putem, a mogli bismo ih se riješiti i na druge načine, da smo poput njih!

Ili -mi Hrvati koji idemo u svoje Crkve u kojima molimo i za ljude koji nam žele zlo!

Mislim da je sasvim dovoljno!

Tko je glasao

vjestice

molim te,s obzirom da mislis da ti zelim zlo,nemoj se nikada,ama bas nikada moliti za mene.pogotovu u crkvama u koje ti zalazis.zna se kakva se gamad tamo okuplja i "moli".

Tko je glasao

Živ, zdrav i sretan ti bio

Opet mrziš, a ja tebe samo žalim.
šteta nisi zanao cijeniti među kakvim dobrim ljudima si živio- među Hrvatima. Nažalost nismo te mogli popraviti da postaneš sličniji nama- dakle bolji.

Molim se za sve ljude da budu ljudskiji, pravedniji. istinoljubiviji, pa i za tebe jer svatko može biti bolji ili se pokajati za svoje zlo, prije smrti.

Zato, neka te obaspe tračak moje dobrote koja tebi ne želi nikakvo zlo. Baš suprotno, želim ti da budeš sretan, da se popraviš i postaneš dostojan života u RH, s plemenitim ljudima u njoj: Hrvatima, od kojih da si htio, puno bi naučio.

Ma gdje sada daleko bio,
živ , zdrav i sretan ti bio,
Da postaneš bolji ljudski stvor
eto tebi ovakav odgovor!

Tko je glasao

Mi Hrvati istarski fašisti...

... tutnemo Tita pred Kolindu i pjevamo :)

Eto, ima različitih Mi Hrvata...

Tko je glasao

Vi graditelji ZZP-a Hrvatskoj

Vi graditelji ZZP-a Hrvatskoj vojsci!

A što očekivati od lažova koji pljuju po državi u kojoj žive i nejnim najčasnijim ljudima, nego nečasne radnje: slavite zločinca!

Tko je glasao

živjela množina

Tko je glasao

Istru je vratila Katolička crkva a ne Tito

https://www.youtube.com/watch?v=f38dICbKaGQ

raspitaj se...popi su dokazali da su Hrvati tamo većina... a Tito..Tito se uhvatio za kurac i vikao " Trst je naš".

da ne zaboravim..jebo te Tito koji je naselio neHrvate u Istru..pa se kurčite danas da ste multi-kulti....

sve dobro...

Tko je glasao
Tko je glasao

lapsusić...

...antifašisti :))

Tko je glasao

ili

podsvijest...tvoja savjest zna da je Tito bio zločinac i sasvim slučajno ..antifašist...

sve dobro...

Tko je glasao

draga drvosječko, evo ti odmah pluseka...

... jer si tako duhovit pa ćeš sad jahati na tipfeleru.

Nije valjda da se sada baviš analiziranjem podsvjesti? Još malo pa ćeš i politologiju upisati...

Tko je glasao

što se te nauke tiče

za tebe sam dr.mr. ofr.

plus uzvraćam ... da ne kažeš...

sve dobro...

Tko je glasao

Krvava babo

Po svih 5 točaka su u pravu.

Sretan ti Dan pobjede nad šljamom!

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Da, i ja čestitam Staljinu i

Da, i ja čestitam Staljinu i njegovim 7.000.000 vojnika koji su oslobodili Europu nacizma jer da nisu neke bi još uvijek "čistile" smrdljive partizanske puške po planinskim špiljama daleko od gradova i naselja.
Znači, kopiladi bi bilo još i više nego ih danas ima.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci