Tagovi

Lovio Mile ribicu zlatnu...

Čini se da Milan Bandić uvijek hoće još, još, još... U četvrtak udarni naslov u novinama "Želim biti šef SDP-a". Pomislila sam kao i uvijek novinari samo pišu bombastične naslove koji nemaju veze s vezom. Šta bi on sad koji je šef glavnog grada Hrvatske još i SDP vodio. Izgleda da mu Zagreb nije dosta, hoće čovjek da bude premijer. Samo se javlja pitanje kakav bi to bio SDP da ga vodi Bandić? Bi li to uopće bio SDP kakav je bio dok ga je vodio Račan. Čisto sumnjam, a sumnjaju i drugi.
Jedine koristi od njegovog rukovođenja SDP-om ima HDZ. Čitam u Jutarnjem kako bi i veliki broj članova SDP napustio stranku jer im je svima dosta više umišljenog Narcisa. Male su šanse da bi SDP dobio izbore s Milom na čelu.
Misli većina da dobro vodi ovaj grad, svaki dan slušam bakice u tramvaju kako pričaju o Bandiću i kako im je dao besplatne tramvajske karte. Dao ih je i nama studentima, napravio Mile dosta toga... Samo treba li mu sad i to da upropasti sve što je napravio i odvede SDP u krivom smjeru. Račan je bio skroman i nije iskakao iz pašteta, dok je Bandić prvak u iskakanju iz paštete.
Cijela ova priča me podsjeća na bajku u kojoj ribar lovi ribicu zlatnu koja ispunjava sve želje njegovoj miloj ženici. Nije više živjela u kolibi, postala je princeza, pa kraljica, pa carica... ni to joj dosta nije bilo, pa zaželi da bude Bog. I ode sve k vragu i vrati se nazad u svoju kolibicu.
Pazi Mile, da ne uloviš ribicu zlatnu....

Komentari

A slušaj, čovjek ima

A slušaj, čovjek ima ambiciju. Ambicija nije kažnjiva.

Ako je netko nekoliko puta biran za gradonačelnika Zagreba u kojem je četvrtina hrvatskog stanovništva i trećina hrvatske privrede i na čelu je najbrojnije gradske stranačke organizacije sasvim je logično da se mora uključiti u utrku za predsjednika svoje stranke.
Sve drugo bi bilo doživljeno kao znak slabosti, a jedan Milan Bandić si to ne smije dozvoliti. I poraz na stranačkoj konvenciji je za njega pobjeda u odnosu na nesudjelovanje u utrci.

"Isto i jednako nisu ni isto ni jednako."
silverci

Tko je glasao

Dobar konj ima stotinu mana

Dobar konj ima stotinu mana a rdjav samo jednu. Ne valja.
Isto tako kazu da se za dobrim konjem prasina dize.

Pitanje je sto je danas socijaldemokracija? Tko su na nasoj politickoj sceni izvorni socijaldemokrati?
Od socijaldemokracije u danasnjem SDP-u ostao je samo naziv. Pa tako danas u Bandicu vidimo najveceg hadezejca medju SDP-ovcima. No da li je to tako u stvarnom zivotu ne znam. Pitanje je koliko on sposobno vodi Zagreb i da li zivot u metropoli se poboljsava ili pogorsava? Ako je on dobar kao gradonacelnik grada u kojemu zivi oko jedne petine gradjana Hrvatske zasto ne bi bio dobar i kao premijer? Koje su to njegove vrline a koje su mane trebalo bi razlozno izvagati.
No nemojte misliti da ga branim ili napadam. Osobno ne znam kakav je on zagrepcanima no vidim da se po Zagrebu furt nesto speljava i gradi. No mozda je to ceh centraliziranom razvoju drzave u kojoj neki djelovi nemaju sansu razvoja.

Tko je glasao

Taj tvoj dobar konj i

Taj tvoj dobar konj i socialdemokrat je nedugo zitiral Hitlera a da ne govorimo kakav rječnik upotrebljava kad mu neko proturječi.Za takve političare imaju na zapadu prave nazive i oni od karaktera su povukli dobrovoljno.

Tko je glasao

Ak je dobar SDP-u za

Ak je dobar SDP-u za gradonačelnika, licemjerno je reći da nije za šefa stranke ! Ili je autokrat i netransparentan (fino rečeno)i nepodoban za SDP ili je lider koji je triput dobio izbore. SDP ne može imati i ovce i novce.

Tko je glasao

Bez brige budi,on je več

Bez brige budi,on je več ribicu vlovil.Jedamput je rekel kak se sprema živet na Sljemenu i gledat Zagreb s visine.Pikira Mile na Pantovčak.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci