Tagovi

Likvidirajmo Hrvate, pa ćemo pričati o ekonomiji // Jesam li ja ustaša


PXL 101208 918 660x413


Likvidirajmo Hrvate, pa ćemo pričati o ekonomiji.

Kaže izvijesni Vuk Perišić, pravnik, kolumnist, i profesionalni lovac na sve hrvatsko.

Ne kaže doslovno, iako se može dokazati da misli i doslovno, ali kaže u članku na tportalu ovako:

“Likvidirajmo ustaštvo, pa ćemo pričati o ekonomiji.”

Iako se na prvi pogled čini da sam nešto pogriješio, u daljnjem tekstu ovaj nesretnik dokazuje tezu:

Svi Hrvati su ustaše / Sve ustaše treba likvidirati -> Sve Hrvate treba likvidirati.

Tezu o tome da su ustaše krivi za današnju ekonomsku krizu tretirat ćemo kao maloumnu pa je nećemo ni komentirati.

Komunisti

Prije prvog dokaza autor trtlja o psihopatologiji ustaša i morbidno veliča najsmrtonosniju ideologiju u čitavoj povijesti čovječanstva – komunizam:

“No, komunizam, kakav god da je bio – a više ga odavno nema – zbog svojeg antifašističkog karaktera i racionalističkih i humanističkih korijena ne može biti izjednačen s iracionalnim fašizmom koji, sve da u njegovo ime nije počinjeno ni jedno jedino ubojstvo, već na razini same ideje ostaje najveći zločin u ljudskoj povijesti. “

Svi već znamo za rezoluciju Vijeća Europe o osudi komunizma kao zločinačke ideologije, svi već znamo za najmanje 120 milijuna žrtava komunizma, svi znamo da je komunizam apsolutno “autoritarna” vladavina, možda znamo i da je osnova fašizma “Autoritarni oblik vladavine”, a koji je komunizam preuzeo od fašizma i usavršio ga do krajnjih granica, kao i činjenicu da su fašisti tek početnici u industriji smrti koju su komunisti opet usavršili do krajnjih granica i desetorostruko nadmašili učitelje, svi znamo i da su se u komunističkim zemljama također tamanili čitavi narodi iz istog razloga kao i u fašizmu, također znamo i to da su komunisti dodali svim fašističkim idejama i smrtnu kaznu kao kaznu za “drukčije mišljenje“, no to očigledno ne zna ovaj samozvani intelektualni patuljak, “povjesničar bez minimalnog poznavanja povijesti”.

Iz izjave ovog nadri-intelektualca možemo zaključiti sljedeće: Nije bitno što radiš, bitno je samo ono što govoriš.

Poznato je da su najkrvoločniji masovni ubojice u svojoj okolini uvijek bili jako fini i dragi ljudi, uvijek spremni pomoći, uvijek mirni i dragi susjedi, uvijek “riječima” na strani dobra, protiv zla i nasilja, no kad se saznalo za njihovu pravu prirodu i kad bi im ušli u kuće i dvorišta nalazili bi raščerečena tijela djece, žena, muškaraca, neki su ih pekli, kuhali i jeli, neki su sakupljali organe u bočice, neki oči, neki prste…, zajedničko svima je da nikad, al’ nikad i ni po koju cijenu nisu odavali dojam da su takve osobe, uvijek su se određivali kao osobe na strani dobra, isto kao i Perišić i njegovi komunisti. Iz ovoga možemo još jedno zaljučiti Vuk Perišić je strahovito opasan jer zagovora stravičnu i zločinačku tezu:

Nije bitno koliko žena, djece, staraca, muškaraca pobiješ, bitno je jedino što si prije toga izjavio!!!

Likvidirati Hrvate

Citat:

“Tek 1990., kada je u Hrvatskoj umjesto demokracije uspostavljen autoritarni nacionalistički režim, iznebuha se pojavila drugačija interpretacija. Neke nacionalističke frakcije gajile su simpatije prema takozvanoj NDH i svojim su povijesnim revizionizmom i legalizacijom ustaške ikonografije (slovo ‘U’, pozdravi, rituali, pjesme) stvorile, blago rečeno, sveopću zabunu. Suočene s očitim fašističkim i zločinačkim karakterom ustaštva (u modernom svijetu ipak nije oportuno pozivati se na takve ‘ishodišne osnove’) njegovu rehabilitaciju pokušavaju prokrijumčariti izjednačavanjem fašizma i komunizma po formuli ‘ako već ne možemo javno biti fašisti, barem ćemo se okomiti na komuniste.”

Ovim mentalnim smećem nadri-intelektualac Perišić direktno povezuje HDZ i sve ostale hrvatske stranke, osim SDP-a i nekih minornih strančica, kao nastavak politike NDH.

Da je Perišić ograničeni intelektualni patuljak vrlo je lako dokazati, no isto tako je lako dokazati da taj intelekt patuljak doslovno proglašava sve Hrvate “nacionalistima”, dodatak “autoritarni” znači i “fašistima”, jer je “autoritarni oblik vladavine” osnova fašizma.

Zaključak: S obzirom da je za Hrvatsku 90-ih bilo oko 99% Hrvata svi ti Hrvati su ustaše i treba ih likvidirati.

Osobito je zanimljiva prva rečenica, ta rečenica prokazuje ovog intelektualnog patuljka kao neobrazovanu, zlu i priglupu spodobu; do 90-ih smo imali demokraciju tipa – imaš jednu stranku pa odaberi koju hoćeš, to je po ovom intelekt patuljku demokracija, a onda imamo eksploziju stranaka i izbora kakvih ti srce želi, uz i njegovu omiljenu stranku, čak i nekoliko varijacija njegove opcije, no to je za ovog intelektualnog zombija “autoritarni nacionalizam”, a ono prvo – jedna stranka, čista demokracija?

Da nije nego ovo izjavio dosta bi bilo da postane smiješan i irelevantan. U svakoj normalnoj državi, s obzirom na ovoliko neznanje i idiotizam, nitko mu više ne bi dao da zagađuje po medijima, no imamo što imamo pa imamo i njega i njegove mentalne smeće umotvorine.

Na kraju ovog smeća od teksta dodaje i ovo:

“Tek nakon potpune likvidacije ustaštva i njegovih simbola i natruha – sustavnim prosvjećivanjem i nemilosrdnim kaznenim progonom po uzoru na modernu demokratsku Njemačku – postat će moguće na miru raspravljati o vječnom pitanju odnosa države i tržišta ili rada i kapitala i tek tada će Hrvatska sebi stvoriti preduvjete za ekonomski napredak…”

Kako smo utvrdili, jedini uvjet da bi se pričalo o ekonomiji je brutalna likvidacija svih Hrvata, jer, kako smo gore utvrdili, svi Hrvati su nacionalisti i fašisti, a takve treba brutalno likvidirati!!! Malo mu je pola milijuna pobijenih Hrvata.

Ovo sam smeće od teksta uzeo kao ogledni primjer pisanja skoro svih, tobože, lijevo orijentiranih, tobože intelektualaca.

vukovar

Ovako su oni zamišljali čitavu Hrvatsku!

Moja Hrvatska

Već duže vremena pišem blogove, kolumne, komentiram po portalima, gledam što se događa i razmišljam zašto se to događa?

Ja sam Hrvat i to je očito moj iskonski grijeh! Po ovim mrziteljima svega hrvatskoga.

Volim Hrvatsku i život bih svoj za nju dao, to je moj drugi grijeh!

Vratio sam se u Domovinski rat iako sam mogao ostati raditi u inozemstvu, jer sam radio na papire, to kao dokaz da volim Hrvatsku ne samo riječima već i djelima, to je moj treći grijeh?

Volim Hrvatsku i dalje istim žarom iako definitivno nije onakva kakvom sam je zamišljao, no za razliku od onih koji je pljuju i koji pljuju hrvatski narod identificirajući ga sa politikama, političarima i ogavnim medijima, ja ipak razlikujem narod i naciju od stvarno užasne slike politike!

Ono što mrzitelji Hrvata i Hrvatske prikazuju kao hrvatsku je samo medijska slika , medijska slika je kao omot, ispod neprijateljskog medijskog i neuglednog omota krije se neslućena ljepota, tu ljepotu ja ljubim svim srcem svojim, moju Hrvatsku:

Moja Hrvatska je svaki čovjek dobre volje i ljubavi za svoju domovinu Hrvatsku, bez obzira na vjeru, nacionalnost…!

Moja Hrvatska su razigrana djeca i zabrinuti roditelji, koji se bore za opstanak svojih obitelji!

Moja Hrvatska su naši stari koji su nam dali svu svoju ljubav i koji sada trebaju našu pomoć da dostojanstveno žive i da im najveća briga bude kad će im doći unučad.

Moja Hrvatska su branitelji i invalidi koji su dali sve od sebe da nas sile fašističke tame ne unište!

Moja je Hrvatska predsjednik/ca koja/koji se ne srami što je Hrvatica/Hrvat, koja/koji pjeva himnu, voli sav svoj narod i ljubi zemlju po kojoj hoda i koja joj/mu je život podarila!

Moja Hrvatska su radnici, seljaci… koji teško i predugo rade svaki dan da bi Hrvatska živjela, oni su danas stup ovog društva i oni zaslužuju našu zahvalnost i ljubav!

Moja Hrvatska su vojnici i policajci, vatrogasci, liječnici, svećenici, učitelji, profesori, ribari, poduzetnici…, pa i političari koji vole svoju domovinu!

Moja Hrvatska su i birokrati koji stvarno rade svoj posao!

Moja Hrvatska su šume, ravnice, planine, brda, doline, rijeke i more!

Moja je Hrvatska prelijepa i ispunjena!

Moja Hrvatska postoji, medijskoj harangi i olajavanju uprkos! I opstat će!!!

Hrvatski grb

Ovo je moja Hrvatska!

Zašto ovo pišem, zato što boreći se po portalima svjedočim takvoj mržnji jednog nevelikog, ali strahovito agresivnog dijela ljudi ispunjenih mržnjom prema svemu hrvatskome, te im ne valja ovo, te ono, te su ugroženi, te odlaze, pa nam dokazuju kako smo mi svi Hrvati zli, pa nam dokazuju da smo takvi od pamtivijeka, dokazuju nam da ne vrijedimo, da nemamo pravo na svoju državu, da nam niti ne treba država, a pogađate, spas je da nas oni vode i da im se predamo, pogađajte tko su oni?

Oni nas nemilosrdno teroriziraju!

Jesam li ja ustaša

Dakle, pišući po portalima doživljavam da me svaki dan nazivaju ustašom, svaki dan mi dokazuju da razmišljati svojom glavom znači biti ustaša. Svaki moj upis kojim branim, banalan primjer: pravo na to da imamo svoju državu nađe se nekolicina onih koji me nazivaju ustašom. Nazivaju me ustašom kad im kopiram neki link na zločine njihovog druga Tita, najvećeg satrapa Balkana svih vremena. Nazivaju me ustašom ako napišem i riječ protiv SDP-a, ili HNS-a, ili Pupovca, Stanimirovića, Draže Mihajlovića, Arkana, komunističkog fašizma, ako podržavam legalan i legitiman referendum opet sam ustaša, ako sam protiv toga da mi kćer u četvrtom osnovne umjesto, npr. logike i etike uči navlačiti kondome na banane opet sam zadrti i zagriženi ustaša, ako sam za to da brak ostane ono što već stoljećima ili tisućljećima i je – zajednica muškarca i žene, opet sam ustaša, ako negdje citiram osudu komunizma od strane Vijeća Europe onda sam besprizorni ustaša, ako branim Crkvu i pozivam na toleranciju i svačije pravo na slobodu vjere onda sam klerofašist, katoliban i, naravno, ustaša, ako pozivam na toleranciju i tvrdim da nema nikakve potrebe niti razloga isprdavati se i sa bilo kojom drugom vjerom, npr. muslimanima i Muhamedom, opet sam ustaša…

Za njih sam uvijek i apsolutno ustaša, a takve treba likvidirati, kaže Vuk Perišić!

Ivo Josipović također se bori protiv ovakvih kao ja, spominjao me i u Knessetu, nazvao me “ustaškom gujom”!

Vesna Pusić naziva me ustašom, feralovci me nazivaju ustašom, Matija Babić, unuk onoga Babića, naziva me ustašom, neki kolumnisti Jutarnjeg nazivaju me ustašom, Teršelićka Jeziva naziva me ustašom, Pusić, onaj što mu je sestra Vesna bankomat s našim novcima isto me naziva ustašom, bagra me naziva ustašom iako su skoro sve ustaše do zadnjeg zajedno sa obiteljima pobili prije 70 godina diljem Hrvatske i svijeta.

Sviđalo se to kome ili ne, NDH je postojala kao država, ustaše su bili regularna vojska, nisu sve ustaše činili zločine, nisu to čak ni tehnički mogli, isto kao što nisu ni svi partizani činili zločine, kako god bilo, da bismo ovu priču završili oni će morati prestati povlačiti ovu temu, jer je oni stalno i potenciraju, a sve s ciljem da nas sve proglase zločincima, da nas u pogodnom trenutku mogu sve pobiti.

Nikad ovo ne zaboravite:

Proglašavajući sve nas ustašama:

Označavaju nas za smrt!

Jesam li ja ustaša?

Tko sam ja? Tko je Ivo Josipović?

Kako već rekoh vratio sam se iz inozemstva braniti svoju zemlju. Antifašist sam svim srcem svojim, to sam dokazao boreći se protiv fašizma. Borba je borba, izvan toga strano mi je svako nasilje, u ratu sam teško nastradao pa opet nemam ni prema kome ni najmanje mržnje. Živio sam u mjestu koje je na prvoj crti bojišnice, prvo su počele padati granate, Josipović je vježbao klavir u podrumu svoje vile daleko od bojišnice, neprijatelj je zauzeo sve nasuprot nas, organizirali smo se kako smo znali i nabavljali oružje, jer su nam Račan i njegova stranka sve oduzeli i dali neprijatelju iako su oni već bili do zuba naoružani, nismo se dali.
Pale su i prve žrtve, šok, nevjerica, pokop, suze, Josipović je i dalje vježbao svirati klavir, rat se zahuktavao, umirali smo na dnevnoj bazi, Josipović je pojačavao tempo, još pamtim krik “otpade mi ruka”, pamtit ću ga dok ne umrem, krv, djelovi tijela, unutrašnji organi, očaj…, sve što čovjek ne bi smio gledati.
Paljba se pojačavala, nismo se dali, apsolutno spremni umrijeti oduprli smo se svim napadima i uspostavili linije obrane, Josipović nije izlazio iz podruma, opsjednut neljudskom rukom posvetio se klaviru, svirao je sve brže i preciznije, nije bio talent i nikad nije postao ni prosječno dobar pijanist, no strast ga je i dalje vodila, kao i nas da obranimo svoje sugrađane, djecu, žene starce, roditelje, djedove i bake – Hrvatsku!
Šešelj najavljuje: Večeras ćemo da oslobodimo… baš moje mjesto iako u mom mjestu živi ni desetak Srba i skoro svi, osim jedne obitelji koja je otišla prije početka granatiranja, su se priključili obrani, neki postali i najviši časnici HV-a.
Povremeno su ljudi dolazili iz mjesta pod okupacijom, oni koji su uspjeli pobjeći masovnim pokoljima, prijatelje smo sahranjivali svako malo nekad i dva u jednom danu, suze su tekle, ali se nismo dali, Josipović je pojačavao tempo, podrum se tresao i širio, krikovi oko nas, stenjanje, Josipović je svirao i svirao, crescendo, a onda sam i ja rastrgan stenjao, “Zašto ja”, pitao sam se, vjerojatno se to svi pitaju, a onda sam se sjetio, nije mi žao danas, nije mi bilo žao ni onda, nikad se nisam pokajao što sam otišao u rat za Moju Hrvatsku, Za mene je rat završio, no Hrvatska je stala na noge i pretvorila se u prekrasnog i moćnog zmaja koji je svojom veličanstvenošću i puninom snage otpuhao fašističkog neprijatelja, Josipović je stao, tišina je bila teška, miris sumpora osjećao se u čitavoj njegovoj kući, muk!

Jesam li ja ustaša zato što volim svoju domovinu (kako ubojice Hrvata tvrde)?
Ako voljeti domovinu znači (po njima) da jesam onda jesam!

A onda je Josipović Sumporni izašao na svjetlo dana, nakon tolikih godina, i neljudskim glasom urliknuo:

“Sad je dosta, satrt ću vam glavu ustaške zmije”!!!

Nisam najprije znao tko je on i zbog čega nas je tako neljudski i brutalno napao, a onda sam shvatio; on je bio naš unutarnji demon, naš drugi rat koji još nismo dobili! Nakon svega shvatio sam, poraziti jakog vanjskog neprijatelja teško je i zahtijeva velike žrtve, poraziti unutarnjeg demona zahtjeva stostruko veću snagu. Otkad je naš unutanji demon uzeo ljudsko obličje mi više nemamo mira, ono još gore je što se demon raširio i uzeo još desetke, stotine pa i tisuće ljudskih tijela i nemilice zavodi darovima slabe i bijedne duše: funkcije, položaji, darovi, auti, donacije, pa još donacija… sve to zavodi jedan dio naših nesretnih sugrađana, za te funkcije spremni su vrijeđati, ponižavati, mrziti, pisati o nama najgore bljuvotine, ubijati, hapsiti, progoniti, mučiti, izdavati, neljudski nas teroriziraju preko svojih medija…

Josipović nije neg’ (željan vlasti, moći i para) osnovao novu stranku već nam prijeti, trebamo li se bojati? Ne, može on prijetiti, može on nas pojedinačno i mučiti, progoniti, a sve zajedno ponižavati, ali će neslavno propasti, kao i sve što je zlo i temelji se na pohlepi.

Oni nisu Moja Hrvatska, oni su onaj omot, ono demonsko, oni su pitanje “biti ili ne biti čovjek”?

Nemojmo se zavaravati, nismo unutarnjeg demona porazili, nećemo ga poraziti do kraja svijeta, on će do kraja svijeta biti tu da nas podsjeća u kakvo čudovište se možemo pretvoriti ako ne vjerujemo u ono jedino za što vrijedi živjeti – ljubav, kršćanstvo propovijeda da je Bog ljubav! Evo utočišta za sve koji vjeruju, evo spasa i točke oko koje se možemo okupiti i poraziti unutarnjeg neprijatelja.

A one spodobe što hodaju gradom Zagrebom kao kombinacija velociraptora, kokoši i papagaja, usput izgovaraju riječ ljubav i sprdaju se invalidima u kolicima, njih zanemarite osim kao primjer idiotizma i zla, kod njih je zanimljivo to što i ograničeni kakvi već jesu donekle shvaćaju kolika je moć ljubavi, no oni se samo igraju tom riječi i kao Sotona izazivaju da vide reakciju, da nađu svoje ili, još bolje; kad ga vidite: nahranite ga, dajte mu jesti i piti i svjedočit ćete čudu: ili će proplakati kad shvati u kakvom je bijednom stanju živio ili će vas napasti divljim riječima mržnje, možda i fizički, no isplati se istrpjeti i Sotonu raskrinkati.

A za ove najgore ne brinite, nisu moćniji od Boga, ljubavi, njihova palucanja jezikom i mržnja odvest će ih ravno do dna, tamo će ostati zauvijek!

Zdravo Djevo

Jedina važna stvar kada budemo odlazili,
bit će tragovi ljubavi što ćemo ih ostaviti za sobom.
Albert Schweitzer

Komentari

Laganini, to je perišićima

Laganini, to je perišićima ostalo iz Jugoslavije - kad je u pitanju Hrvat, ako nije "Jugoslaven", onda je ustaša. Perišići, jergovići, pusići, mesići... se toga osloboditi ne mogu, zarobljeni su u svome svijetu.

Paradoksalno, svaki put kad Velika Srbija digne svoju krvoločnu glavu, oni i sami bivaju tretirani kao ustaše - primjerice pokojni Šuvar - ali čak ni to im nije dovoljno da se osvijeste i dovedu pameti. To ti je nešto kao narkomanija: nesretnici znaju da su s one strane razuma, znaju da je loše, znaju da štete svima, znaju da uništavaju i sebe, ali nastavljaju.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

a pazi

Tko je glasao

Kako već rekoh, ti si baš pogodio s nickom, Ljigi

No Ljigi, kad ću ja više doživjeti da se umjesto uvreda osvrneš na tekst i napišeš nešto kao demantij?

Niakd, ti si također intelektualni patuljak koji se smatra pametnim samo zato što se negdje uhljebio i mlati paru bez truda. Imaš vjerojatno i besplatan internet, pa si još važniji u svojim očima.

Jedino nemaš nikakav sadržaj, ništa ne znaš osim vrijeđati, a mene tvoje uvrede vrijeđaju isto kao kad drek smrdi, naravno da smrdi, al se malo odmakneš i ne smrdi, a drek ostaje sam sa svojim smradom.

Eto, do vrijeđanja, a ako ikad odeš na sljedeći stupanj inteligencije, recimo postigneš rezultat 25 IQ, javi se pa ću ti dati neke nove zadatke, možda dođeš do neke razine pametnijih papiga ili čovjekolikih majmuna... hehe

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

smrt debilizmu

Tko je glasao

Smrt debilima

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Doći će do razine bonobo

Doći će do razine bonobo majmuna. Ako...

Tko je glasao

Ljudi poput vas ne čine svijet boljim mjestom.

Riješite to vlastoručno. Raj u koji vjerujete bezodložno vas čeka.

Tko je glasao

Riješite to

Riješite to vlastoručno.
Uzalud vam vaše nade kolibaši!
Sugeriranje suicida je kažnjivo djelo @bube! Isprintaj si to i selotejpom zalijepi iznad kreveta u kojem spavaš (ili si još uvijek u pećini u Drvaru?)

Raj u koji vjerujete bezodložno vas čeka.
Da si neuk znao sam i prije..., pa ipak - Smoubojice ne čeka raj!

Tko je glasao

ušteda za društvo

Tko je glasao

Moja Hrvatska su radnici,

Moja Hrvatska su radnici, seljaci…
E jbg, zaboravio si poštenu inteligenciju.

"Isto i jednako nisu ni isto ni jednako."
silverci

Tko je glasao

Dnevnik kao dokaz patološkog uma autora i sljedbenika

Mijenjam minus u plus, kako bih sačuvala ovo svjedočenje o patologiji uma povijesnih revizionista, aka ustašuljaka.

Osim toga, zadovoljna sam svojim doprinosom raskrinkavanju njihove patologije, štetnosti, laži i podvala.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Osim toga, zadovoljna sam

Osim toga, zadovoljna sam svojim doprinosom raskrinkavanju njihove patologije, štetnosti, laži i podvala.
Mislim da nisi zaradila svojih 30 srebrenjaka. :):):):)

Tko je glasao

kaj te muči , draga

https://www.youtube.com/watch?v=xCapOz_Djpk

opusti se uz dobro pjesmu

sve dobro...

Tko je glasao

Ti si se potpuno smakla

Ajd molim te nađi samo jednu rečenicu gdje ja nešto mijenjam ili ne govorim istinu?

Pa jesi ti stvarno toliki idiot da stvarno ne shvaćaš da u tekstu osim male i istinite crtice uopće ne govorim o ww2 nego o proizvodnji ustaša, od strane bolesnika, u 21. st.

Jesi stvarno toliko zasljepljena mržnjom da toliko ne shvaćaš???

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Ajd molim te nađi samo jednu

Ajd molim te nađi samo jednu rečenicu gdje ja nešto mijenjam ili ne govorim istinu?
@Laganini, ti si nepopravljivi optimist!

Kada si čuo da nekakvi dokazi išta dokazuju staljinistima, titoistima, "antifašistima" i kolibašima?
Koji dokazi, neosporni dokazi*, i volja svjedoka da ih iskažu je išta značila Jakovu Blaževiću prilikom suđenja blagopokoinom Blaženiku dr. Alojziju Kardinalu Stepincu? U konačnici, Blažević je izgubio taj spor izgubio ali je zbog toga nastala Hrvatska a moja je inspiracija i uzor bio Stepinac a za mnoge Hrvatske branitelje krunica je bila inspiracija. (Moja "ratna" krunica je i dan danas u jednom od mojih sefova...)
______
*I još barem 300.000 takvih u Hrvatskoj koje su pobili (od svibnja 1945. pa dalje) jer su bili drugačiji i borili se za nezavisnost Hrvatske - pobijeni bez dokaza i suđenja!

I znaš tu uopće nije bilo djece... Djece je bilo samo na Pagu - tvrdi @Bigulica!!!???

Tko je glasao

Normalno, ako se dnevnik pretvori u totalni trash - onda minus

Primjerice, ako autor, koji je sklon udbaškoj cenzuri i revizionističkom satiranju istine po starom običaju njemu inkrimirajuće komentare proglasi spamom.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Nemoj biti bezobrazna i laživa


Za tebe sam već ustvrdila da si guba na hrvatskom tijelu

guba koja ima šugu :P

Vi gube, koje ponovo isrpljujete i unakazujete tijelo domaćina, otpast ćete onako smrdljivi, suhi i smrežurani, kao što ste uvijek i otpadali.
.

Je li ovo tekst koji sam zarolao? Što je tu povezano s bilo čim osim vrijeđanje?

Ovo su uvrede i to najniže vrste i umesto da te prijavim ja zarolam, a ti onda tvrdiš da ja cenzuriram zbog nacionalizma ili tako nekako???

Saberi se.

Prestani neprekidno lagati i daj više pronađi što ja to u dnevniku revizioniram, izvrćem...

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

@Bigulica, dnevnik je već

@Bigulica, dnevnik je već sačuvan! Ne razumiješ ti kako i zašto.
Znači, plus ako bude autor dobar a minus ako bude zločkani!! :):):)

Prastara udbaška ti je metoda = ucjena; - eto tako je navodno i Karamarko postao njihov ili "njihov".

Tko je glasao

@Portalski borac ... sa

@Portalski borac ...
sa izrazitim smislom za estetiku i design

ps
fascinira me odabir "hrvatskih" slika, simbolicka i likovna vrijednost istih..

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

fascinira me odabir

fascinira me odabir "hrvatskih" slika, simbolicka i likovna vrijednost istih..
Mene "fascinira" ova "lepotica iz kolibe" (nekako mi tako izgleda) čija je slika odmah na početku dnevnika!
Tko je ta osoba?
Fascinira me simbolička i likovna vrijednost te iste... :):):)
Jel ima ona još nekih vrijednosti?

Tko je glasao

Da, ti si ustaša.

Iz čega slijedi, da očito bjesomučno mrziš nas Hrvate, te osobito ne podnosiš nas hrvatske domoljbue.

Ili da si nevjerojatno podmukli četnički plaćenin.

Jed jedino onaj koji našu domovinu Mrzi, može rigati ovakve bljuvotin i zatim zarinuti lice u njih, kao ti, i oblizivati se vau, kako je fino!

Jedino onaj koji mahhnito mrzi moju domovinu ili je plaćen od onih koji ju mrze može veličakti anveća govna, kretene, itzdajice, izrode i koljače, koje je ovaj narod imao u povijesti, i koji su jednim tragičnim speltom okolnosti bili došli na vast, kao sluge okupatora koji je imao na umu nuštenje Hrvatske i Hrvata.

Na sreću, većina najbolji sinova i kćeir nas Hrvata i druguih južnoslavenskih naroda našlo se na pravoj, domoljubnoj, antifašističkoj strani.

I na strani pobjednika. Razbili su tvoje uzore, ustaše i četnike (isti soj), kao balavce.

Da, ti si ustaša. Da, ti si četnik. Da, ti iz nekog razloga mahnito mrziš svoju domovinu i želiš joj sve najgore.

Vaše mahnito urlikanje ima utjecaj na dio ljudi i plaši druge. Ali, na sreću, kao i tada tako i sada, vi govna ste samo mali broj među Hrvatima.

Na sreću ste i pičkice, kao što ste tada bilo. A sada vam nema Hitlera i Mussolinija.

Tko je glasao

streljnjikov

eto neka cujemo i od tebe koju "pametnu"...

Kitz

Tko je glasao

Zoki, prestar si ti za

Zoki, prestar si ti za terevenke, a poglavito za nekaj jače.....
https://www.youtube.com/watch?v=flEnvwsfrV0

Samo tako mogu objasniti ovaj tvoj gornji komentar. ... i na još jen način, ali nem o tom ove prilike.

Tko je glasao

A ti si kao mlađi !? Kad bi

A ti si kao mlađi !?
Kad bi nas dvojicu neko neutralan malo propital, ja bi ispal veći nacionalista od tebe, petre, drvenoga pa i vkrsnika.
Sve za Hrvatsku, Hrvatsku ni za što !!
Bio sam protiv (i još sam) ulaska u NATO, protiv združivanja u novu YU zvanu EU, tak sam munjen da mi zatvaranje granica previše puta pada na pamet.
A kaj se tiće krvnih zrnaca, e za to BMK, nema čiste nacije, nema arievaca, nema čistih "hrvata" i svako lajanje na susjeda jer je druge vjeroispovjesti
ili narodnosti tj. pripadnik drugog plemena je idiotski način iskazivanja nacionalizma i domljublja.
A vi i dalje lajte na čirilicu, na susjeda, na pripadnika druge vjere, ak vas to veseli.
Samo to daje vrlo, vrlo lošu sliku o Hrvatima a Hrvati to nisu i takvi nisu.
Vas par tisuća ne predstavlja nikoga, hrpa polupijanih divljaka, ne predstavljate vi nikakve Hrvate a ni Hrvatsku
samo ste, eto, rečemo, malo glasniji od normalnih i malo manje pijanih!
Aj bok!

Tko je glasao

Bok, Jurek, bok! :):);:):)

Bok, Jurek, bok! :):);:):)

Tko je glasao

Bravo za naše desančare

Tko je glasao

Samo ti seruckaj petokolonašu

Ali nećete dugo ovo raditi.

Ovdje ću ti kopirati što sam tvome drugu Bubetalu napisao:

Za to sam da se ta nakaza uhiti i doživotno zatvori.

Za to sam da se doživotno zatvore i nalogodavci ovog maloumnika.

Za smrtnu sam kaznu i sve ove gore bih dao na električnu stolicu.

Također tebi postavljam još pitanja, na koja ti opet nećeš odgovoriti:

Kome je u interesu Hrvate prikazati kao naciste?, Hrvatima jel?

Kome je u interesu da Hrvatska reprezentacija ne ide na prvenstvo Europe iako je prva u skupini? Hrvatima jel?

Kome je u interesu da čitav svijet napada Hrvatsku i Hrvate kao luđake? Hrvatima jel?

Gle smiješni liku, znam da Ostojić neće pronaći počinitelja, jer im nije u interesu, ali ćemo ga pronaći mi Hrvati kad tad!

Kad tad istina će izaći na vidjelo, a neki će zažaliti zbog ovog što rade!

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Kome je u interesu Hrvate

Kome je u interesu Hrvate prikazati kao naciste?, Hrvatima jel?

Budalama, rvackoj emigraciji, Hrvatskim "desničarima" tkz. ustašljucima itd..
A sad ti meni odgovori kome je u interesu uspoređivati ovu Hrvatsku sa NDH ?
Kome je u interesu stari Hrvatski grb kojeg su najveće izdajice Hrvata umotale u gnoj (đubar po tvome) sad prihvačaju kao grb ove države?
Isti ti koji tako razmišljaju o grbu NDH razmišljeju i o kukastom križu kao nekom Indijskom vjerskom simbolu.
Dakle radi se o istim ljudima, među njima traži krivca, hapsi, protjeruj, streljaj.

Drugo pitanje je bezvezno a na treće sam ti upravo odgovorio .
Aj bok !

Tko je glasao

Ti si baš žestoko neobrazovan

i glup

http://hr.wikipedia.org/wiki/Svastika

grb je star najmanje 600 godina, a ti si preglup da shvatiš neke stvari.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Komunisti su najveće ubojice hrvatskog narod- za 10 Srebrenica

Jedino onaj koji mahhnito mrzi moju domovinu ili je plaćen od onih koji ju mrze može veličakti anveća govna, kretene, itzdajice, izrode i koljače, koje je ovaj narod imao u povijesti, i koji su jednim tragičnim speltom okolnosti bili došli na vast, kao sluge okupatora koji je imao na umu nuštenje Hrvatske i Hrvata.Najveći koljači i ubojice bili su komunisti. Dokazi- širom Slovenije, pa i u Jasenovcu- zato se ne usude tamo istraživati, nego podržavaju velikosrpsku i komunističku propagandu.

Upravo zbog genocida nad Hrvatima, su zla u Jasenovcu napuhavali i nalagali tone laži (kao što su radili gradeći ZZP), ali istina koju su terorom skrivali, po jamama Slovenije iza betona, gline, kreča, tračnica, izlazi van.

Sve riječi lažljivaca otpuhat će vjetar, a tone kostiju pričaju i pokazuju tko su bili najveći izrodi- komunisti.
Ostalo je njihova propaganda.

DR je ponovo pokazao istinu i ispričao priču o najvećim koljačima na Balkanu, i lažljivcima koji svoje zločine skrivaju, a nešto kolaterale pokušavaju umnogostručiti do optužbe za genocid nad njima.

A što su tek desetljećima gradili svojim lažima o ww2.

Zato se i bune protiv svih istraživanja, jer splet njihovih laži i žrtvarenja tada se urušava rušenjem laži.

Od 44 žrtve , za Oluje, stvorili su preko tisuću, gradili su genocid nad sobom, iako su upravo oni-VelikoSrbi bili najveći koljači , ubojice, patološki zločinci (Vukovar , Škabrnja, Voćin, Kostrići,... Srebrenica)

I ljubitelj Načertanija, po vlastitim si riječima, će nama davati ocjenu tko su bili najveći zločinci nad Hrvatima i u RH?

Ako se u ww2 odigralo u RH-nešto slično oružanoj pobuni četnika devedesetih, a vjerojatno je, onda su dobili odgovor prema onome što su sijali: zločine i osvetu.

Da su i u DR dobili odgovor kakav bi dobili od svakog drugog naroda da su njemu radili što su radili Hrvatima, bilo bi više žrtava na njihovj strani, nego su ubili Hrvata i onda bi opet drečili o sebi kao pravednicima i žrtvama, što su pokušali napraviti, iako subaš oni bili genocidne ubojice i zločinci.

Cijeli svijet se zgražao nad njima i njihovim nedjelima u Vukvoaru,... Srebrenici, a komunisti su samo Hrvata pobili, nakon ww2, za 10 Srebrenica i od Slovenije napravili kosturnicu Hrvata!

Tko je glasao

Što se uzbuđuješ Ćirko, pogodila te istina?

Mislim,i tvoja čimpanza reakcija mi potvrđuje da sam na dobrom putu... hehe

http://hr.wikipedia.org/wiki/Bitka_na_Lijev%C4%8Da_polju

http://hr.wikipedia.org/wiki/Bitka_za_Od%C5%BEak

http://www.dnevno.hr/vijesti/regija/velika-bitka-za-kupres-strateska-vra...

Kad već govorimo o pičkicama, hehe, ustaše su mogli izgubiti samo kad je omjer veći od 1 : 10, kad me već vučeš za jezik, plačipičkice jadna.

U Domovinskom ratu ista stvar, omjer 1 : 7 lako smo podnosili.

Napoleon: Da mi je 100 000 Hrvata osvojio bih čitavi svijet.

Milošević: Molim vas, 6 hiljada Hrvata je branilo Vukovar pola godine; napadala je cela Prva armija, vazduhoplovstvo, čudo, sva sila koju je imala JNA, a oni nisu odbranili Knin, kojem se može prići samo iz tri pravca; nisu ga mogli braniti ni 12 sati!?

I tako to.

Eh da, ne znam čemu ova obezumljena reakcija, pa nisi stvarno čimpanza? Il ja nešto ne znam o tebi??? :)))

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

U središte stvari

@Laganini pogodio si ih "u sridu" a vojvode to nikako ne vole!:):):)

Dnevnik je odličan, napisan ljudski, dostojanstveno i pokazuje pravo lice Hrvatske. Ovdje to nikako nije u stanju opstati.
Ljudskost ne stanuje ovdje!
Dostojanstvo ne stanuje ovdje!
Hrvatska ne stanuje ovdje!

Ovdje 3/4inski dio spada među one koji su zakasnili na traktorijadu ili su iz traktora od svojih vlastitih istjerani.

Nego, ako smijem, pitao bih te zbog čega te smeta ako te zovu ustašom? Mislim, jel to neka uvreda ili što? Ne razumijem taj dio tvog dnevnika i zašto zbog toga patiš?

Tko je glasao

Dobro si pitanje postavio Otpisani

I teško.

Ja sam Hrvat, ne vežem se ni danas, nisam ni zadnjih 25 godina ni za jednu stranku, pokret, bilo što, o vrijednosti stranke i ljudi odlučujem ad hoc, ali ne "ad hoc" u vulgarnom smislu, nego hoću reći da to što je netko bio veliki domoljub pa se na kraju prodao znači da o njegovoj vrijednosti odlučujem po tom, uz dužno poštovanje prema minulom.

Isto tako spreman sam oprostiti prijašnje greške ako vidim napredak kod stranke ili čovjeka. To, naravno, nikad neće važiti za Pusićku i slične.

Ustaše, kao i druge, kako god da se zovu, vojske Hrvatske, od Tomislavovih ratnika, Domagojevih strijelaca... pa do nas iz Domovinskog rata, samo su vojska i nikad nisu iznad naroda, osobno sam se i u Domovinskom ratu borio za narod i za svoju Hrvatsku, te mi je smetalo kad je Tuđman rekao da je HDZ oslobodio Hrvatsku, a isto tako i kad nam je Paraga došao u bolnicu i isto tako rekao da je HOS obranio Hrvatsku, ja sam se tad osjećao bezveze, ispalo je da sam ja nitko! :)

Usput, da, tako bi i trebalo biti, vojska je bitna, vojska štiti svoj narod, no u konačnici, narod je bit i bitak, a vojska samo manifestacija snage, ako ta manifestacija snage u nekom trenutku šteti interesu naroda nije baš normalno inzistirati i inatiti se. Kužiš?

Dakle, Hrvatska mi je iznad bilo koje vojske.

S obzirom da se uz ustaše vežu negativne konotacije, iako su četnici i partizani bili tisuću puta gori, ne volim štetiti Hrvatskoj. Također još nisam načisto u svezi propagande crvenih kmera i sačekat ću još istraživanja i vremensku distancu iako uopće nije sporno na kojem je mjestu na svjetskim ljestvicama zločinaca Tito kao zločinac, a na kojem Pavelić.

A zašto me još smeta da me zovu ustašom? Zato što se ja nikad nisam deklarirao kao ustaša, to je nonsens i imbecilizam crvenoglavih, ja nisam ni Domagojev strijelac i samo bi mi budala to mogla pripisati, također nisam ni Royal-Cravattes, nisam niti Uskok, niti Karlovački mušketir, samo budala bi mi to mogla pripisati, pomalo me smeta ljudska glupost, a još više to što se ne shvaća da oni sve nas označavaju ustašama upravo da nas označe za odstrel.

Ne bojim se ja njih, čak dapače, ali shvaćam kud sve to vodi. Najprije propaganda o ustašama kao zločincima, onda sve koji im smetaju proglase ustašama, a svijet ko svijet, iimbecilizam, licemjerje, smeće od civilizacije, to smeće od civilizacije će dopustiti da nam pobiju i djecu kako su već ubijali, samo trebaju govoriti da smo ustaše.

Sve u svemu, ustaše trebamo prepustiti povijesti i dalje se boriti za Hrvatsku, pa nije Hrvatska samo ww2, mi imamo povijest kakvu imaju i najveći europski narodi, nemamo nikakvu potrebu vezati se samo za jedan mali segment, a 4-5 godina je stvarno zanemarivo u kontekstu tisuća godina. Hrvati su na ove prostore došli kao ratnička kasta, pola Europe je bilo Hrvatska. :) Imamo se mi čime ponositi i na što referirati, za razliku od naših na ho ruk sklepanih susjeda.

Mislim da nećeš biti zadovoljan odgovorom, nisam ni ja, no bolje išta nego ništa, hehe...

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Komentar...

Komentar... potpisujem!
Mislim da nećeš biti zadovoljan odgovorom, nisam ni ja, no bolje išta nego ništa, hehe...
Odgovorom sam zadovoljniji nego li i zamisliti možeš.

Iiiii, ne obaziri se na budale i ne strahuj za svoju djecu, niti bilo čiju.

Tko je glasao

Rijetko loš dnevnik!

common sense

Tko je glasao

Ja naprimjer mislim

da smo se upravo borili za demokraciju i slobodu...i da ovo nije Hrvatsku kakvu su priželjkivali Mesić i Manolić i njima slični koji mirno ne spavaju.

Što se tiče traktorskih para..čisto infić da te upoznam s činjenicom da je taj dida bio jedan od zapovjednika jedinica koje su forsirale r. Savu..oslobodio
Hrv. Dubicu i Pounjem progonio Čejene do Dvora na Uni gdje su bježali u BiH. On ih je takoreći potrpao na traktore u tom dijelu ratišta....tako da s naivnim provokacijama mašiš...

Što se tiče dnevnika i tvoje kritike njegove kritike Vuka Perišića i veličanja komunističkog totalitarizma.

Vuk Perišić se osramotio...to je jasno... autor dnevnika na to ukazuje..kako je doživio taj Perišićev agitprop..a što se stila tiče...to je stvar ukusa.

sve dobro...

Tko je glasao

Autor dnevnika ima dva razreda gimnazije

a ti tvrdiš
"Vuk Perišić se osramotio...to je jasno... autor dnevnika na to ukazuje."

Tko je glasao

Autor dnevnika ima dva

Autor dnevnika ima dva razreda gimnazije
Iiii, kakve to veze ima?

Vuk Perišić može biti Nobelovac ali je ipak samo sitni, mali pisac pamfletića po zadatku globalista koji ga plaćaju. (Takvih i sličnih je samo na ovom portalu barem 10)

Njegov je zadatak za par Judinih srebrenjaka vrijeđati, ogaditi, omalovažiti upravo ono što globalisti i traže i žele ukunuti: Naciju, narod, jezik, vjeru, nacionalne države....

Prema tome, on je običan plaćenik, političko pseto najpokvarenije politike od postanka ove planete - Globalne svjetske vlade.

Tko je glasao

Ti kopiraš ovo od dimljenog kursadžije i sad je to kao istina

hehe, btw, nebitno, u pravu si, al nije ni istina, slučajno znam koliko ima škole Perišić pa znam i da ja imam više. :)))

Za razliku od dimljenog opančara koji ima patlidžanski kurs za komesara... :)))

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Ti kopiraš ovo od dimljenog

Ti kopiraš ovo od dimljenog kursadžije i sad je to kao istina
Ne, nije to nikakva istina već samo moj upis ispod da je to potpuno irelevantno.
Susreo sam ja i radio s akademicima kojima ne bih povjerio ni da mi kavu skuhaju a susretao sam ljude koji nemaju skoro pa nikakve škole a natprosječni su u svemu.

Diplome same po sebi ne znače ništa ako nešto ozbiljno i korisno ne radiš.
Najbolji dokaz je Nikola Tesla; - ima ih još ali Tesla je nabolji primjer.

Joška Fišer???
Helmut Kol??

Tko je glasao

Koje bedastoće

Tesla je vrlo obrazovan čovjek, a ljigavom, koliko god škole imao, to se ne vidi :P

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

@Bigulica, ti kao nešto znaš

@Bigulica, ti kao nešto znaš o Tesli?:):):):):)

Tko je glasao

Imaš li što pametnije za napisati

Biga iz četvrti crvenih lampiona? :)))

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Nema potrebe, ne bi razumio

.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Kursadžija, imam više škole od tebe i Perišića zajedno :)))

To što si se ti malo nadimio pa frfljaš i ispada ti gebis to je tvoj problem, btw, imaš li ovaca za prodati ili ti preferiraš koze? Ozbiljno pitam, nemoj se ljutiti. Znaš da smo frendovi.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Vuk Perišić svojim tekstovima

Vuk Perišić svojim tekstovima sudjeluje u specijalnoratovskoj agresiji na RH. U normalnoje državi za to bi snosio sankcije.

Tko je glasao

Perišić je posve u pravu

S ustašama i onima koji ih veličaju trebalo bi kao oni Nijemci s onim drvosjekovim SS-ovcem...

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

m da

a što ćemo s komunističkim ubojicama...ili su baš sve njihove žrtve zaslužile smrt bez suda...

sve dobro...

Tko je glasao

a što ćemo s komunističkim

a što ćemo s komunističkim ubojicama...
Ništa! Oni su imali pravo ubijati jer su pobijedili??!!

Tko je glasao

Eh da dimljeni

Izgubio si i ono malo nečega kad si odbio odgovoriti na konkretna pitanja, čisti velikosrpski nadimljeni imbecilizam, kako te nije sramota uopće se javljati jado? Pa i tvoji sad znaju da si jado koji priča gluposti i ne smije odgovoriti na pitanja, jer ga ta pitanja otkrivaju kao krajnjeg retardera bez ikakve škole... :)))

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci