Tagovi

Laž kao uzrok za bolesno stanje društva i istina kao lijek?

(Vidim da ste bez mene jako "mledni".)

Bilo je gotovo pravilo da se u svakom narodu koji je izašao iz rata, a pogotovo rata u kojem je pobijedio, javljao stvaralački zanos koji je rezultirao ubrzanom obnovom u ratu porušenog, ali i društvenim i gospodarskim razvojem i izgradnjom. Više nego zoran promjer je stvaralački zanos poslije završetka 2. Svjetskog rata, koji je trajao gotovo dvadesetak godina u kojem periodu je stopa gospodarskog rasta u bivšoj državi bila među najvišima u svijetu.
Taj stvaralački zanos je po završetku D(ogovorenog) R(ata) u Hrvatskoj potpuno izostao, a narod je potonuo u duboku letargiju.

Moje osobno mišljenje je da su Tuđmanove obmane, laži i prevare pretočene u proglašene istine glavni razlog za rezignacije hrvatskog naroda i njegovog potonuća u beznađe i letargiju.
Svjedoci smo toga kako se u Hrvatskoj gotovo ništa niti isplati niti može.

Ta pasivnost i frustriranost naroda je veliko zlo i po narod vrlo štetna i opasna, pa se postavlja pitanje kako se postaviti u kojoj situaciji, kako se boriti protiv zla i negativnosti u društvu, ali i u privatnom životu.
Ima li lijeka frustracijama?
Moj odgovor je da ima, a taj univerzalni lijek je po meni jedino istina. I to ne tvoja, moja ili naša istina, već univerzalna istina, zasnovana isključivo na lako provjerljivim činjenicama.

Recimo, slušamo inače vrlo opasna baljezganja „šatoraša“ Đure Glogoškog und Jaranen i čini se kao da nitko nema suvisli odgovor na ta lupetanja, ni vlasti, ni opozicija, niti obični mali ljudi …
A odgovora nema samo zato što svi robuju lažima koje su predstavljene kao nekakve nedodirljive istine.
Nitko se ne usudi ništa niti propitivati, a kamo li reći nešto protiv primjerice „digniteta“ njegove svetosti DR-a, a onda konzekventno niti jednakih fetiša kao što su „stvaranje države“ ili „branitelji“.

„Titova Jugoslavija kao „tamnica naroda““
Dakle država u kojoj je Hrvatska doživjela svoje zvjezdane trenutke nacionalne i državne ravnopravnosti te svekolikog gospodarskog i društvenog razvoja, proglašena je od svih onih Hrvata koji proustaški i klerofašistički dišu „tamnicom naroda“ u kojoj je po Franji Tuđmanu „Beograd pljačkao Hrvatsku gore nego su kolonijalne sile pljačkale svoje kolonije“.

A istina je da bez Titove Jugoslavije Hrvatske kao države ne bi bilo! Naime na Teheranskoj konferenciji „velike trojice“, koja se između ostalog bavila i uređenjem odnosa u svijetu po završetku 2. Svjetskog rata, doneseni su i zaključci da se NOV i POJ prihvaća kao jedina sila koja se na području Kraljevine Jugoslavije, koja za Saveznike činom okupacije nije prestala postojati, istinski bori protiv fašizma, pa je treba i materijalno pomagati. Da se neće dopustiti opstanak nijedne paradržavne ili državne tvorevine uspostavljene od strane sila Osovine. Da će poslije rata biti Jugoslavija, o njenom političkom uređenju nije raspravljano, ali poznato je da je W. Churchill zagovarao restituciju Kraljevine Jugoslavije kao unitarne države.

„Domovinski rat“
Čovjek si može, polazeći od jasnih i općeprihvaćenih definicija, postaviti jednostavno pitanje kako to da je rat između državljana iste države u čitavom svijetu građanski rat, samo u Hrvatskoj to nije?

A na jednostavno pitanje i odgovor je jednostavan, da, rat u Hrvatskoj ima sve atribute građanskog rata neovisno o tome je li u njemu bilo i elemenata među nacionalnog i među konfesionalnog sukoba.

„Stvaranje države“
Onda taj građanski rat, preimenovan u DR, za potrebe razno-raznih, uglavnom protuha, iz braniteljskih redova, ali i redova istih takvih i iz vlasti i iz opozicije, treba ugraditi u ustav RH kao osnovu njene državnosti.
Tako oni koji tvrde da su nam upravo oni stvorili državu.

Ne baš detaljno, ali sasvim dostatno, propitivanje atributa državnosti dovodi nas do istine koja kaže da su tri osnovna atributa državnosti:
1. Jasno omeđen teritorij
2. Građani, državljani i
3. Zakonodavna sudbena i izvršna vlast na čitavom teritoriju
Dakle temeljem tih atributa državnosti prema Teoriji države i prava, među koje sasvim sigurno ne spadaju ni „hrvatska puška na hrvatskom ramenu, ni „hrvatska lisnica u hrvatskom džepu“, SRH je bila nacionalna država hrvatskog naroda nositelja izvornog suvereniteta, koja se sklapajući federativni ugovor udružila s drugim republikama-državama u saveznu državu, odričući se dijela svojeg suvereniteta prenoseći ga na saveznu državu koja je tako mogla ostvariti međunarodni subjektivitet, jer federacija nije imala izvorni suverenitet.
A da je SRH bila država dovoljno govori i činjenica da se dokument kojim se dokazivalo državljanstvo SFRJ u Hrvatskoj zvao „Izvod iz knjige državljana SR Hrvatske“ što znači da se državljaninom SFRJ postajalo temeljem republičkog državljanstva.
Dakle tako smo došli do neprijeporne istine da svi oni koji za sebe tvrde da su nam stvorili državu bezočno lažu. Proces kroz koji je Hrvatska prošla otcjepljujući se od savezne države, pa makar i nasilnom secesijom, zove se osamostaljenje.
Ali eto u ludom Tuđmanistanu se najprije rušitelji svega i svačega i odmetnici od zdravog razuma proglase ni više ni manje nego stvarateljima i to ne bilo čega, nego stvarateljima države. I to Hrvatske kao nacionalne države hrvatskog naroda.
Ni više ni manje.
Dakle, ne bilo kakve države, nego države koja je postojala, jer je uspostavljena 47 godina prije nego su se oni uopće dosjetili da bi je trebali stvoriti.
A onda uslijede njihova pojavljivanja na javnoj i političkoj sceni u kojima pokazuju da ne mogu pobjeći od prirode svojeg bića pokazujući svu svoju rušilačku ćud.
Međunarodno priznanje Hrvatske izborile su diplomacije Njemačke i Vatikana uz suglasnost SAD.
Kakav Tuđman, kakvi branitelji, kakvi bakrači …

„Agresija na Hrvatsku i okupirani teritorij“
Propitivanjem pojma agresije i njene definicije važeće za čitav svijet dolazimo o nesporne istine da svi oni koje je Tuđmanova nomenklatura proglašavala agresorima na hrvatsku to jednostavno nisu mogli biti. Pa već i sama njihova tvrdnja kako Hrvatska nije bila država, prije negoli su je oni „stvorili“, negira agresiju.

Savezna vojska, JNA, bila je za sve vrijeme postojanja SFRJ u Hrvatskoj lege artis, ona je po međunarodnom priznanju Hrvatske Hrvatsku napustila. Dio Srba hrvatskih državljana koji se je pobunio nije mogao biti agresor, jednako tako ni teritorij pod kontrolom pobunjenika, nesporni dio hrvatskog teritorija, jer je Hrvatska i kao SRH bila uređena kao unitarna država, iako privremeno nedostupan hrvatskim vlastima, nije bio okupirani teritorij.
O tome je svoj pravorijek izreka i Badinterova komisija kako se „granice republika imaju smatrati državnim granicama koje nije dopušteno silom mijenjati“.

„Tuđman nije želio rat“
Ne gubeći niti trenutka iz vida da su hrvatski Srbi bili izloženi žestokoj velikosrpskoj propagandi, danas sam više nego ikad uvjeren da sama ta činjenica ne bi bila dovoljna da ih natjera ne pobunu pogotovo ne oružanu. U prilog tome, možda više od svega, govori činjenica da su se na prvim višestranačkim izborima Srbi u Hrvatskoj izjasnili za Hrvatsku većinski glasajući za SKH-SDP a ne SDS. Oni tada, kao niti velika većina Hrvata, ali i drugih građana SRH nisu znali, niti su mogli znati, da Račan radi u korist Franje Tuđmana i poduzima sve kako bi SKH-SDP izgubio izbore.

S druge strane jednostavnom analizom Tuđmanovih izjava i postupaka lako dolazimo do zaključka da je istina da je Tuđman rat priželjkivao jer bez rata nije mogao realizirati etnički čišću Hrvatsku u „banovinskim“ granicama, kao „minimumu ispod kojeg se neće ići“.
Da Tuđman nije želio rat uspostavio bi dijalog s hrvatskim Srbima, onako kako je to učinio Vladko Maček pri uspostavi Banovine Hrvatske i uz njihovu suglasnost krenuo u proces osamostaljivanja Hrvatske u njenim avnojskim granicama i to u institucijama sustava, kako je to predlagao Ante Marković.
Svjedoci smo da je Tuđman na Srbe nasrnuo, prvo ih diskriminirajući, a potom i provodeći mjere državnog terora nad njima.
Nadalje, već u jesen 1990. po srednjoj Bosni se provodi svojevrsna mobilizacija provjerenih kadrova opredijeljenih za „našu stvar“, tj. rušenje Jugoslavije svim sredstvima, koji se onda upućuju na obuku u njemačke kampove, kod Bremena i drugdje.

„Civilizirano razdruživanje SSSR-a i ČSSR-a“
Laprdanja o „mirnom razlazu“ dviju višenacionalnih federacija, a posebno o mirnom osamostaljenju Slovačke koja je to mogla radi „civiliziranih“ Čeha, a Hrvatska to radi „neciviliziranih“ Srba nije mogla.

Toj priči može povjerovati smo onaj tko ne zna za Luburićev program „pomirbe sinova ustaša i partizana“ i „rušenja Jugoslavije svim sredstvima“, koji je Tuđman zdušno usvojio, a niti to da je razdruživanje SSSR-a i ČSSR-a ozakonjeno u institucijama sustava, a Tuđman niti u jednom trenutku to nije niti pokušao.
Znao je on dobro da njegov i Miloševićev program „humanog preseljenja naroda i razmjene teritorija“, što je bio eufemizam za uspostavu etnički čišćih Velike Srbije i Velike Hrvatske na račun susjedne BiH, ne bi bilo moguće „progurati“ kroz institucije sustava.

Eto tako, činjenice drumom, a proglašene istine šumom, rekli bismo.

Postavlja se pitanje kako to da čak i oni među nama koji istinu dobro znaju ipak vjeruju proglašenim istinama i promoviraju „vrijednosti“ iz tih „istina“.

Ja naprosto ne mogu vjerovati da Ivo Josipović zaista misli da su „hrvatski branitelji naš ponos“ ili da Zoran Milanović ozbiljno misli kad kaže da su „branitelji hrvatska svetinja“, kad činjenice govore da su se ti divinizirani branitelji izborili za UNPA zone i posljedično Plan Z-4, jer je rat u Hrvatskoj završio međunarodnim priznanjem Hrvatske i povlačenjem JNA temeljem Sarajevskog sporazuma.

Ostala je samo pobuna dijela hrvatskih Srba, okončana VRO „Bljesak“ kojom oružano skršena pobuna u UNPA sektoru Zapad i „Oluja“, kojom je ta pobuna skršena u UNPA sektorima Jug i Sjever, dok je UNPA sektor Istok pod upravom UNTAES-a 15. 01. 1998. mirno reintegriran u ustavno-pravni poredak RH.

Što vi mislite, jesu li u proglašene istine pretočene obmane, laži i prijevare razlogom beznađa i može li nas istina natjerati da se probudimo i latimo posla?

Komentari

Tvornica laži- HRT -Hrvatska Ruglotina Televizije

"Istina je ljepota", a HRT-kao kuća laži, (medijske okupacije RH, skrivanja ljepote (istine) i nabacivanja lažima,antihrvatskom propagandom, protuhrvatskim djelovanjem)- je najgora sramota RH.

Ivici Kosteliću zabranili su dolazak u hrvatskome dresu, u dresu hrvatske reprezentacije, ali Novaku Đokoviću nisu zabranili dolazak u srpskome nacionalnome dresu?

Tko takve kadrovira na HRT?
SDP?
Kukuriku?
Ravnatelj televizije koji otpušta hrvatske novinare i provodi "pozitivnu diskriminaciju" srpske manjine na HRT-u?

"Pozitivna diskriminacija" kao "pozitivno ubojstvo"- jednostavno ne postoji,rekao je dr. Josip Jurčević, jer se radi o diskriminaciji, u ovom slučaju Hrvata, koja je dovela do srpsko-manjinske okupacije RH.
http://pollitika.com/dvostruko-pravo-glasa-hrvatska-quot-negativna-diskr...

Zbog toga ministru policije i SDP-u smeta hrvatski grb na hrvatskim registracijskim pločicama!?

Dizajneri su otkrili istinu po kojoj je hrvatska policija, koja je raspisala natječaj i bacila naših 45 000 kn, tražila od njih da "smaknu" hrvatski grb s tablica.
http://pollitika.com/perverzno-je-umjesto-hrvatskoga-grba-na-registracij...

"Pozitivnom diskriminacijom" u policiju su došli ljudi kojima u RH smeta hrvatski grb i koji na njegovo mjesto žele ubaciti srpsku zastavu!

Ti majstori opsjene, laži, podvala, ubacuju zvučne fraze:" "pozitivna diskriminacija" Hrvata je mjerilo demokratičnosti hrvatskoga društva" (ne nego mjerilo udbaške sposobnosti podvala i podmuklosti da bi se uništavalo hrvatsko društvo i nametali srpski interesi), "invalid je invalid"( a nije jer je netko postao invalid obranom svoga naroda, dok je netko postao invalid napadajući Hrvate, Hrvatsku i radeći zločine, paljenja, rušenja, silovanja, odvođenja u logore zarobljenih Hrvata), "žrtva je žrtva" ( a nije jer se tako, baš oni, ne ponašaju prema žrtvama komunističkoga terora) i slične fraze koje goebelsovski ponavljaju ne bi li uništili "ljepotu istine" i nametnuli svoju laž.

I evo, razotkrili su svu tu svoju podlu rabotu: zabranjuju hrvatski dres na HRT-u jer jednostavno nagomilana srpska manjina na HRT-u ne podnosi hrvatska obilježja.

Ivica Kostelić im je, zbog toga, odbio sudjelovanje u emisiji povodom dokumentarnoga filma o Kostelićima i hrvatskome skijanju.

Što je potrebno napraviti da bi tu neprijateljsku tvrđavu medijske okupacije RH, srpskom manjinom i njenim interesima, oslobodili i od HRT-a dobili stvarnoHrvatsku radioteleviziju ?

Bukureštanski scenarij?

Grčki scenarij raspuštanja, nekada javne i državne televizije, a danas Crvene režimske televizije okupatorskih snaga koje su se namnožile "pozitivnom diskriminacijom"- "pozitivnim ubojstvima" Hrvata na HRT-u, i u RH?

NATO- bombardiranjem, onako kako je NATO izbombardirao Srpsku radiotelerviziju devedesetih i spriječio širenje sličnih laži!?

Navijam za NATO-akciju.))) ,neka nam pomognu kao što nam pomažu Nijemci u procesima zbog ubojstava hrvatskih emigranata, u Munchenu.

Koje li sramote: Nijemci moraju čak i štititi hrvatske državljane koji svjedoče u Munchenu protiv jugo-obavještajaca, od terora komunističkih i srpskočetničkih" kilera", koji su se okrenuli četnicima, jer Hrvatsku ne mogu smisliti, a Hrvate su uvijek smatrali divljači za koju nikada nema lovostaja.

A HRT šuti o tome procesu. Sakriva istinu. Pomaže zločincima koji su ubijali Hrvate, a čijih se ubojstava srami Njemačka , jer su ubojstva izvršavana po Njemačkoj i širom Europe.
Gdje im je sada "Zločin je zločin", i "Žrtva je žrtva"?

HRT je aktivno sudjelovala u gradnji ZZP-a hrvatskim generalima, pozivala je i poziva u emisije prosrpske analitičare, sociologe, politologe, čak i bivše generale JNA(Rašeta), srpske intelektualce, ...da nam provode srpsku politiku i promiču srpske nacionalne interese. Postala je leglo antihrvatske politike, a zabrana dolaska Ivici Kosteliću u dresu hrvatske reprezentacije je njihov ispruženi rascijepljeni jezik- jezik krajinaša i velikosrba kojima ne smeta Đokovićev srpski nacionalni dres na HRT-u, ali im smeta hrvatski.
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/novi-skandal-na-hrt-u-ivici-kostel...

HRT je postala zrela za NATO - zrakoplove.)))- toliko zla iz nje svakodnevno obasipa Hrvate i Hrvatsku, da to više nije za izdržavati, a pogotovo plaćati.

Na našu žalost dosta je građana podleglo toj tvornici laži, tvornici podmuklosti, mjestu diskriminacije Hrvata, mržnje prema hrvatskim nacionalnim simbolima, mržnje prema vlastitoj državi, jer koriste javni medij za trovanje tih građana lažima, dok im uskraćuju "ljepotu istine" koja se kroz sud u Munchenu probija nakon desetljeća mraka.

A istina o Ustavnome sudu i o članovima te organizacije bivših političara: liberala, SDP-ovaca ,..., i njihovoj agresiji na Hrvatski ustav i ustavnopravni poredak u RH, jednostavno se taji, kao i informacije o političkoj prošlosti mnogih ustavnih sudaca, neki pišu, čak i umočenih u strukture bivše države, koji odrađuju prljave poslove i zabranjuju legalne referendume po partijskim direktivama, bivših službi, bivše države:
http://www.vecernji.hr/biografije/jasna-omejec-566
http://www.hsp1861.hr/vijesti1/011127bj.htm

A što HRT šuti o zločinima Titovih partizana", nalogodavcima ubijanja Hrvata iz CK-ova ovih -onih?

HRT je postao štala koja smrdi od nagomilanoga izmeta svakakvih životinja iz bivše države, ustajala baruština, prljava močvara uvijek istih političkih jugoanalitičara sklonih najpodmuklijim postupcima, sklonih laganju, a ljudi u RH su željni ljepote koju pruža istina.

Da je HRT smrdljiva štala- svjedoči njihov prijenos inauguracije prve hrvatske predsjednice!

Izgleda da je HRT stvarno zrela za NATO-akciju.))) Valjda smo mi u NATO-savezu i imamo pravo na pomoć pri oslobađanju od okupacije!

Što, recimo, HRT šuti o aferi - "Nemam maturu, ali imam docenturu" (V. Pusić) i
"Nemam birače i glasače, ali zato imam igrače jače" (V.Pusić)?

"Gdje slaviti Oluju?", pitaju se oni kojima smeta hrvatski grb na registracijskim pločicama?

"Gdje slaviti Oluju?, pitaju se oni čija televizija ne može podnijeti dres hrvatske reprezentacije, ali srpski može!

"Gdje slaviti Oluju", pitaju se oni koji su navijali da zapovjednike i hrvatske generale kazne zbog "Oluje"!

"Gdje slaviti "Oluju?", pitaju se oni koji su agresore pokušali staviti na skrb hrvatskome narodu i HRVI izjednačiti s invalidiziranima za vrijeme zločina koej su vršili nad Hrvatima!

"Gdje slaviti Oluju?", ubacili su da bi od proslave "Oluje" napravili sprdnju koju su napravili od Dana državnosti, prebacujući ga s 30.svibnja na 25. 06. da bi bio poslije partizanskoga ustanka !

"Gdje slaviti Oluju?", pitaju se oni koji su razoružali Hrvate i prepustili ih četničkim Olujama.

"Gdje slaviti Oluju?" pitaju se oni koji spletkare s Ustavnim sudom prepunim njihovih bivših članova, kako bi ukinuli ustavni položaj hrvatskoga naroda u Ustavu RH?

A zašto se to uopće pitaju?

Zato što oni glume kako slave Oluju, dok istodobno hrvatske "olujne ratnike" ponižavaju socijalom iz ruku, neki kažu, originalne Raškovićeve tajnice.

A gdje je istina o tome gdje je bio ministar Grčić?
U kojim vojnim snagama je bio devedesetih?

Neki kažu i lijepe fotografije o njegovome ratnom iskustvu na srpskim barikadama, u vojsci "RSK"!?

Što se to ne razjasni?
Dužni su to istražiti!
Tko?

Pa valjda postoje neke službe za zaštitu države i za pribavljanje informacija!
Predsjednik vlade dužan je takve skandalozne tvrdnje (istinite?) objasniti, opravdati nakon provjere DORH-a i svih ostalih institucija.

Ako je za vrijeme rata bio u Beogradu, a nije bio tamo infiltrirani hrvatski špijun koji je donosio korisne informacije za obranu RH, onda nema što tražiti u Hrvatskoj vladi.

Ali ne, "boli njih briga" za to, oni se igraju "ping-pong pravosuđa",hapse Bandića za "branje mahuna", "za štandove za UIO", ne bi li SDP-u otvorili put do gradonačelničkoga mjesta u Zagrebu i zagrebačke kasice-masne prasice za SDP-ove "(u)hlebčiće".

Bukurešt?
NATO?
Grčki scenarij?

Šalu na stranu,nije rješenje NATO, nego je rješenje grčki scenarij:
gašenje HRT-a, osnivanje HNRT-a (Hrvatske nacionalne radiotelevizije) bez ikakve diskriminacije Hrvata, sastav približan sastavu stanovništva (prema postotcima), i izvršena lustracija pri zapošljavanju!

"Istina je ljepota", a HRT je nepodnošljiva sramota!

Tko je glasao

Račane ustašo

ispada da je Račan pogodovao Tuđmanu. Pa naravno da je pogodovao demokratskim procesima ...jer bi ga inače stigla sudbina Čaušeskua.

Znači @Fenikse...pred prijetećom velikosrpskom agresijom hrvatski komunisti su se bili sjetili da su Hrvati...ti se još uvijek nisi sjetio... još te pere Jugoslavija... haha..nikakvo čudo..ptičica mi šapnula da nisi bio sposoban za služiti vojsku... ni jna..gdje su kriteriji zaista bili niski...dovoljno je bilo da razlikuješ lijevu od desne ruke...i prime te... tebe komisija škartirala...iz čega zaključujem da si vjerovatno pao na testu osobnosti ili je rendgen pokazao da umjesto srca imaš crvenu zvijezdu petokraku.

sve dobro...

Tko je glasao

@zdrava hrvatska hrastovina

Zar ste zaista mislili da se izgledna budućnost zemlje može izgraditi na krvoločnom nacional-šovinizmu?

Tko je glasao

Dečetnikizacija, dekomunjarizacije i lustracija za napredak

Ta pasivnost i frustriranost naroda je veliko zlo i po narod vrlo štetna i opasna, pa se postavlja pitanje kako se postaviti u kojoj situaciji, kako se boriti protiv zla i negativnosti u društvu, ali i u privatnom životu.
Ima li lijeka frustracijama?
Ima. Pod hitno izlustrirati sve povezane s upravljačkim strukturama u SFRJ, visokorangirane komuniste i njihovu jugomladunčad "koja je veliko zlo i po narod vrlo štetna i opasna" i sve koji su sudjelovali u agresiji na RH udaljiti od bilo kojih značajnih resursa u RH- što političkih, što gospodarskih, od javnih medija, pročistiti biračke popise, pozapošljavati Hrvate u državne institucije do postotka u stanovništvu, a Srbe također do postotka u stanovništvu, niti promila više!

RH je na putu dekomunističkizacije i develikosrbizacije. Tek kada ti procesi zažive, RH će krenuti naprijed.
Da se to dogodi, zlonamjerne ljude , poput tebe treba marginalizirati, a po potrebi i krivično kažnjavati (ukoliko još budu pisali četničke gluposti protiv RH, DR, .., kakve ti pišeš!

Stvarno su pokvareni ti ljigavi neprijatelji RH, koji pišu svoje tlapnje i neprijateljku propagandu iz "brige" za Hrvate u RH, a da mogu i dalje bi ubijali Hrvate kao što su ubijali za Jugoslavije.

Tko je glasao

Memorandumašenje novinardžije

Ne mislim kao novinar koji piše gluposti i predstavlja SDP-ova "novinardžijskoga kera".

Iako Ima još u HDZ-u "crvenih jugo i udbo-krtica!

Ti su odradilili dovođenje Sanadera i uništavanje HDZ-a iznutra, pa su pokušali instalirati i Prgometa kao Sanadera 2.

Igraju li dvostruku igru još većina ne zna, ali će uskoro saznati.

Šeksa su već odavno trebali "izlustrirati" jer je odradio Sanadera, ali vidjet će se hoće li iskoristiti priliku i odbaciti ga na ovim izborima.

Ali, nije im uspjelo s Prgometomu, pa je jadan morao pokazati rascijepljeni jezik, kao što ga pokazuju ostali "došlje" iz Bosne koji su se brzinom svjetlosti ubacili na medijske, kulturne i političke pozicije- poput Jergovića ili Frljića i ostalih memorandumaša, kulturadžija i pisadžija.

Ta ima ih ubačenih i u samoj Crkvi i vrijeme je sve ih izlustrirati i politički odbaciti kako bi RH i Hrvati počeli živjeti hrvatski, a ne da im komunjare, jugaši, velikosrbaši i ostala žgadija nameću svoj memorandumovski i načertanijski program.
Novinar,čiji tekst linkaš, je primjer medijskoga rovatora -piskarala protiv hrvatske Hrvatske i njegovo pisanje je primjer podloga memorandumašenja. Kao da citiraš srpske medije i njihov odnos prema RH.

Mediji su sazreli za totalnu lustraciju, pa i kaznenu odgovornost za specijalni rat protiv RH, za gradnju ZZP-a, za podlo memorandumašenje!

Medijska sloboda može početi, tek njihovim lustriranjem i "raskrinkavanjem" njihove neprijateljske rabote!

Nadam se da će HRT biti totalno uništena, raspuštena, kao u Grčkoj njihova javna TV, a onda samo oni koji se nisu ogriješili o RH, koji nisu bili oruđe nepriajtelja RH, koji nisu kadrovi bivše države i "memorandumaški agenti".

Smiješan je taj "podli novinardžija" i njegovo " pisanje": zamata svoje memorandumašenje u simpatičan omot, ali ako je g...o u njemu , uzalud omot- unutra i dalje ostaje zamotrano smrdljivo velikosrpsko g...no!

Tko je glasao

Dodatak o novinardžiji s Index-a,HNS-Hrvatska Nacionalna Sramota

Taj novinar je u Piramidi izjavio kako je član HNS-a, pa je sve jasno- član je "Hrvatske Nacionalne Sramote" i djeluje unutarnjom agresijom na RH.

Tko je glasao

Moje osobno mišljenje je da

Moje osobno mišljenje je da su Tuđmanove obmane, laži i prevare pretočene u proglašene istine glavni razlog za rezignacije hrvatskog naroda i njegovog potonuća u beznađe i letargiju.
Dalje od ove rečenice nisam ni čitao tekst Nema svrhe.

Moje je mišljenje da je glavni razlog rezignacije hrvatskog naroda uzrok ne Tuđman i njegovo djelovanje već trenutak kada su shvatili da su od 1991. do 1995. bili u poziciji da Hrvatsku detaljno očiste od antihrvata i terorista protiv iste a nisu to učinili. Jedinstvena prilika.

To je glavni razlog hrvatske rezignacije i letargije!

Tko je glasao

Antihrvati

Tko su po tebi antihrvati? Da li su to gay aktivisti, Pupovac, manjine, jugonostalgičari ili oni koji danas borave u Remetincu kao i oni koji bi trebali boraviti u Remetincu, a da ne spominjem one ničimizazvane nejverojatne bogataše?

Dakle istina je upravo suprotna jer ono što je služilo razdoblje od 1991. - 1995. je za stravičnu krađu gore od navale Huna po dobroj hrvatskoj navadi "sam svoj četnik".

leddevet

Tko je glasao

L9, vrlo dobro i precizno si

L9, vrlo dobro i precizno si nabrojio antihrvate. Ni ja nisam u stanju bolje.

Tko je glasao

@otpisani

Je, pobrojao je, nekom greškom je tebe izostavio, valjda zato što nije naveo kategoriju hrvatskih drgocjenosti koje bi trebalo čuvati u ustanovama zatvorenog tipa.

Tko je glasao

Suočenje

@Feniks, davno, jako davno si na ovim stranicama napisao i tražio suočenje s jednim čovjekom licem u lice uz uvjet da taj dovede i svoju ženu. Kao, dokazati ćeš njoj s kakvim glupim čovjekom živi. Pamtiš li ti to moj hrvatožderu?

Vrijedi li još uvijek ponuda?
Imam mali dodatak na tvoj prijedlog: Neka nazočan bude i tim nezavisnih doktora pa će se vidjeti koga će pospremiti u "ustanovu zatvorenog tipa". (Ne želim pozvati ni tvoju ženu ni tvoju djecu jer oni su te već odavna otpisali). Beznadežan slučaj si. Kao karcinom.

Da, imaš pravo: Dragocjenosti se čuvaju strogo, pod posebnim protokolima i na posebnim mjestima. Zato mene i čuva tisuće vitezova hrvatskih od stoljeća sedmog a predvodi ih Blaženi Nadbiskup zagrebački blagopokojni Kardinal Dr. Alojzije Stepinac, najveći Hrvat u povijesti ovog naroda.
Eto, baš sam prošlu subotu imao razgovor s njime u njegovoj crkvi u Mariji Bistrici. "Medij" i medijator nam je bila predstojnica Karmela i S. Karmelićanki u Mariji Bistrici.

Točno tako će tebe neki čuvati kada provedemo lustraciju. Istina, predznak tvojih čuvara će biti značajno različit u odnosu na moje čuvare. :):):):)

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci