Tagovi

Kukuriku vlast je odvratno nehumana i bezobzirna prema Hrvatima

Zašto je Mađarska zatvorila nelegalne prolaze iz Hrvatske u Mađarsku, a drži otvorene službene prijelaze?

Zato što je kulturna zemlja koja poštuje svoju suverenost, svoje zakone, svoje građane i bavi se onime za što su joj Mađari dali ovlasti na izborima.

Zar Mađarskoj treba nekakav dogovor sa Srbijom i već nekime da se ponaša onako kako joj to odobravaju i za što joj daju podršku građani Mađarske.

Otkuda Mađarskoj pravo da ne sluša Merkelicu?
Otkuda Mađarskoj pravo da radi ono što se ne sviđa Merkelici?
Normalni ljudi shvaćaju da je to od toga što su suverena država, a ne Merkeličina prćija.

Niti Nijemci ne podržavaju Merkelicu u njenoj pozivnici imigrantima.Ta istočna Njemica zagospodarila je i Zapadnom Njemačkom i pretvorila je u zemlju komunističkih običaja diktature i kapitalističke torture nad građanima Njemačke.

Sam kapitalizam ne ugrožava, niti je ugrožavao građane, davao je slobodu poduzetništvu i gospodarski je bio daleko učinkovitiji od komunističkih društava.

Međutim, Merkelica je u Njemačku, na kapitalističko gospodarstvo, nakalemila komunističku organizaciju i vođenje vlasti u kojoj jedna osoba ili klika iz bivšeg DDR-a, koristi te komunističke obrasce naređivanja i ostvarivanja svojih, a ne društveno odobrenih pravaca razvoja društva. Uz to svako protivljenje svojim zamislima, odnosno zamislima klike koja ju je iznjedrila, po komunističkim običajima odmah proglašava fašizmom, nacizmom, i time otvara lov na sve, koji se ne slažu s njenom politikom, a pogotovo ovom oko imigranata.

Ona je odlučila, nasuprot volji milijuna, te im nameće promjene svjetonazora, kulture, promjene stanovništva u gradovima ... , nasilno, medijskom propagandom karakterističnom za bivšu komunističku državu- na čijoj se organizaciji društva učila.

Šokiralo me, da se u kapitalističkoj zemlji- Njemačkoj, moglo dogoditi da vlast poseže za privatnim i pokušava izvršiti "eksproprijaciju" privatnih prostora građana Njemačke, za smještaj imigranata.
Kao u Jugoslaviji 1945. kada su oduzimali stanove ili vam useljavali koga su htjeli!? Oni su objavili kako će imigrante smještati u privatne poslovne prostore koji trenutno nisu u funkciji???

Strašno je u što se Njemačka pretvorila.To govori o tome kako je komunizam čvrst, kako rade tajne stare strukture i kako je DDR tom svojom strukturom ispremrežio cijelu Njemačku i od nje napravio himeru: komunističke nadgradnje na kapitalističkoj bazi.

Taj spoj nužno će rezultirati propašću, kada se druge države odupru diktatima preko "projekata" koji forsiraju isključivo interes njemačkih kapitalista kroz diktate drugim državama EU, jer Merkelica je tajkomunjarski način vladanja proširila na cijelu Europu.

Orban je pokazao otpor prema istim metodama iz Njemačke, kakve je desetljećima prema njima imao Sovjetski savez. To mađarsko iskustvo sa stranim komunjarizmom, uzrokovalo je otpor, jer su na vrijeme prepoznali njemačku komunističku himeru na kapitalističkim nogama.

Zahvaljujući Orbanu i mnogi su Nijemci progledali i shvatili u kakvoj diktaturi žive. U diktaturi u kojoj ih se odmah proglašava nacistima i fašistima čim se usprotive nekim mjerama vođe- Merkelice. Zato joj se smanjuje "popularnost", koju opet stvaraju režimski im osvojeni mediji (uvijek isti recepti), koji, svakoga tko se protivi njenim naredbama i direktivama, proglašavaju nacistima i fašistima.

Otpor je sve veći pa odatle ovaj nemili slučaj nasilja nad političarkom, koja propagira isti odnos prema imigrantima kao Merkel. Taj otpor pokazuje kako kuha u loncu u kojemu svojom kuhačom Merkel miješa rigidne komunističke običaje upravljanja i u ekonomiju i u društvo.

Dubinu tog poremećaja, u Njemačkoj, koja stenje pod čizmom komunizma iz DDR-a udruženog s najgorim kapitalističkim običajima potrebe za izrabljivanjem radnika, snižavanjem nadnica,..., ogleda i pobuna roditelja koji ne prihvaćaju običaje " pioniri maleni mi smo vojska prava" koje im nameće Merkel tako da njemačku školsku djecu uključuje, po nahođenju komunistički zaraženog državnog aparata, na obvezu čišćenja, slaganja robe imigrantima, ... i oćenito na državni preodgoj Nijemaca.

Ako su imigrante pozvali zbog potreba kapitalista, što im isti sve to ne osiguraju, a ne da njihove buduće nadnice unaprijed plaćaju Nijemci i njihova djeca, svojim radom na zbrinjavaju imigranata i plaćanjem njihova smještaja i osnovnih potreba iz njemačkog proračuna. Usput više žene ne angažiraju na čišćenjima prostora u kojima su imigranti, zbog kulturnih običaja došljaka u što ulaze i "grupna silovanja"!, nego to rade muški čistači, uz nadzor zaštitara ili policije.
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2015/10/16/kaos-nijemci-na-nogama-i...

I sada, hrvatski glumac uloge Majke Tereze - iliti Zoran Milanović izjavljuje kako je on pitao Nijemce, Šveđane, Dance, Merkel i "Fajnmana" da li su oni za to da on zatvori ogradom Hrvatsku?

On njih pita(?), a u Ustavu mu piše da je ustavna obveza štititi suverenitet RH, da ilegalni prijelazi nisu legalni!? I pita ih što im je po volji?

Kako da on nešto napravi, a da prije toga ne pita neke vođe?

Ili, kako da on pita narod kojemu bi trebao služiti, kada je za Tita, i iz toga slijede njegove kvalitete u upravljanju državom u kojima nema mjesta demokraciji i suverenosti RH.

I? Što je Hrvatskoj Merkelica?
Zašrto se on nama poziva na Merkelicu?

Ta političarka, koju će uskoro pregaziti sami Nijemci i zbrajati štete koje im je uzrokovala u društvu, uvela komunističke običaje i u Zapadnu Njemačku, rasturila kvalitete koje su imali u organizaciji društva kroz humani kapitalizam do u komunjarski kvazikapitalizam, trebala bi odlučiti za nas?

Pa nismo mi birali nju da nam vodi državu. Nije ona nudila Plan 21, nego ova vlada na odlasku, a što se pokazalo kao LAŽ.
Uostalom, toliko ministri lažu iz dana u dan, da će se vrijeme njihove vladavine zvati "vrijeme laganja i pseudohumanosti".

I kada je Predsjednica hrabro rekla da je Merkel povukla ručnu kočnicu, uskokodakao se Kokošinjac, prigrlio Merkelicu, kao svoj autoritet, kojega će slušati - do propasti Hrvatske.
I sada nam se hvale kako je slušaju, kao i Dance i Šveđane.

Pa nisu birani da slušaju njih, nego da štite suverenu Hrvatsku i njezine interese.

Da li je naš državni interes da Milanović dobije aureolu oko glave za humanost?
Što imigrantska kriza u RH nije počela ranije, možda bi Milanović dijelio i Nobelovu nagradu za mir, sa svojim kreketavim ministrom unutarnjih poslova?

Da li je naš interes da Ranko Ostojić svakodnevno "krekeće" kao u Big Brotheru, laprda što mu padne na pamet, laže čim jače zine (ono o pruzi i vlaku dostojno je Munchausena) i reži na Predsjednicu RH svojim glupim izjavama o njenom prijateljstvu s visokim političarima u Srbiji, a nedavno je baš on grijao istu klupu sa srpskim kolegom dogovarajući se uoči imigrantske krize da ne daju imigrante samo Mađarima nego i da ih usmjeravaju u Hrvatsku.
Onako, malo, da im posluži u izbornoj kampanji. Zato su i pozivali imigrante, a onda su Srbi, kao Srbi, dali i nekoliko stotina tisuća imigranata više, neka se nađu prijatelju Ranku.

Nakon što su poklekli, samo zato da se RH ne sramoti, Predsjednica je odobrila uporabu vojske u logistici, dok je Ranko i ostali u medijima pjevuckao "Hrvatski vojnik, žica, palica, pucanje na civile" i tako zločinizirao Hrvatsku vojsku uz istodobne partijske pjesmice protiv Mađarske.
http://pollitika.com/zlociniziranje-hrvatske-vojske-iz-redova-vlade-rh-i...

Kada sam čula kako Predsjednik vlade RH nudi Srbiji naše autobuse i vlakove da po Srbiji razvoze imigrante i do Horgoša, a isto su nudili i Mađarima ,postalo mi je jasno da je u našoj državi, u SDP-u izraslo nekoliko humanitarnih veličina, većih od Majke Tereze. Zasjale su aureole oko glave našega premijera, te njegova ministra unutarnjih poslova iliti prve zvijezde Big Brothera: "Tko je najveći humanitarac na svijetu".

Međutim, Milanović sada nudi i Sloveniji, da hrvatski autobusi i vlakovi razvoze imigrante, jer oni su humani, Hrvatska ne naplaćuje prijevoz jadnim imigrantima, kao zločesti Srbi kojima imigranti uđu sa 100 eura, ali izađu iz Srbije bez tih 100 eura.

Možda je u Bruxellesu isto ponudio i Austrijancima, a možda i Merkelici da ih preveze baš do prihvatilišta za imigrante, jer on je human, Majka Tereza imigrantske krize. On ne dozvoljajva da se naplaćuje prijevoz imigrantima ni u Hrvatskoj, ne bi niti u Srbiji, niti u Sloveniji, niti u Austriji, pa ne bi niti u Njemačkoj, jer Milanović je je novi Mesija za sve imigrante.

Kome ipak Milanović podnosi račune za prijevoz tih stotina tisuća imigranata?
Nažalost, Hrvatskoj, hrvatskim građanima kojima pustoši državni proračun, (već ga je ispustošio za četvrt milijarde kuna)?

Milanović, predsjednik tehničke vlade, račune podnosi i uzima iz blagajne onima za čije profesore nema novca za 4% povećanje plaća- koje su im kukurikavci na početku mandata skinuli i preko 10% jer su govorili da novca nema (ovo samo zato što ej najsvježiji primjer), istim onim građanima kojima su računi blokirani, onima koje ovrhama izbacuju iz kuća, onima za zaštitu čijih kuća, u proračunu nema novca za gradnje nasipa, pa sada plivaju dok policija i vosjka prevozi imigrante, onima čija djeca odlaze trbuhom za kruhom u strane zemlje, jer ovdje nema posla i onima čije poduzetništvo guše zakonima i drakonskim kaznama za birokratske greškice, onima kojima krediti u švicarcima zagorčavaju život, onima koji kopaju po kantama za smeće, onima koji ostaju bez posla u poznim godinama, onima koji bi valjda trebali razumjeti da je Kukuriku osmislia čudo neviđeno od nuđenja hrvatskih besplatnih prijevoza u Hrvatskoj, Srbiji, Mađarskoj, Sloveniji, a možda i po Austriji, Njemačkoj, Švedskoj, Danskoj, Norveškoj, dok u Hrvatskoj provode potpuni dehumanizam, jer oni su bešćutni, okrutni, bezobzirni prema hrvatskim građanima, a posebno prema Hrvatima.

Kukuriku vlast pokazuje se odvratno nehumana i bezobzirna prema Hrvatima. Uz ovu otimačinu od četvrt milijarde za propagiranje njihove "humanosti", uz kriminalnu privatizaciju Croatia osiguranja, uz opraštanje milijunskih poreznih dugova medijašima koji sada otplaćuju dugove spjevavanjem oda njihovoj humanosti i napadima na Predsjednicu i oporbu, pokušali su nam oteti čast, poštenje, ljubav prema domovini, kroz napade na hrvatske branitelje, napade na Vukovar ćiriličnim svastikama ubojica naših Vukovaraca, ali i nasiljem nad našim HRVI pa čak i oskrnavljivanjem naše Crkve sv, Marka njihovim nasiljem.

    Dok hrvatski gradovi i naselja plivaju u razlivenim vodama rijeka, hrvatska policija i vojska bave se prijevozničkim aktivnostima i na račun tih poplavljenih ljudi, i na račun svih nas kojima pred oči režimski mediji svakodnevno ističu aureole humanitardžija koji se druže s Merkelicom, Feynmanom,... i pitaju ih što da rade u Hrvatskoj, kada čak i Slovenci ne prihvaćaju ponude Milanovića i Ostojića da Hrvatska "besplatno" voza imigrante i po Sloveniji, a ne samo po Hrvatskoj!

ps.A pokušali su preoteti i hrvatsku nogometnu reprezentaciju, jer oni bi s njome pošteno kao i s Croatia osiguranjem, s predstečajnim nagodbama s Index-om, s Jutarnjim i ostalim medijašima koji im glancaju sjaj aureole humanosti bez granica- u pustošenju hrvatskog proračuna.

Komentari

Požuri po lešine dok ne istrunu i imaš besplatni gulaš za ručak

Tamo u tvom susjedstvu na Orbanovoj žici masovno u mukama umiru jeleni, kojima je Orban presjekao put dnevnih migracija.

Nema smisla da se odrekneš svih beneficija svog zločinačkog djelovanja - pa nisi valjda stupido...

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Imigrante u Istru i ostale "crvene županije"

Jadnice!

Slovenija, Austrija, pa i Njemačka grade ograde i žice u obrani od najezde imigranata, a ti kao i drugi glupi crveni pričaš o humanosti, ovaj puta preko jelena.

Nekoliko će ih stradati, a ostali će naučiti da ne mogu kroz žicu.

Merkel je napravila kaos , a stradat ćemo zato što crvene kokoške idu nju pitati što raditi?

Vrijeme je za odlazak tih kokošaka, a sve imigrante koji ostanu zarobljeni u kampove u Istru , Čakovec i ostale destinacije koje podržavaju odluke crvenih i njihovu humanost!

Imigrante u Istru i ostale "crvene županije" - neka uživaju u humanosti crvenih kukurikavaca čiju politiku podržavaju!.)))

Tko je glasao

Bravo !

Tako, tako, priedsednica RH Grabar-Kitarović bi bušila još jednu tunelsku ciev krou Učku prema Istri
a Istrijani bi minirali poszoječi tunel, da se riješe rvata i njihovog zla !
Podržavam Istrijane !

Tko je glasao

ksenofobni šatronacionalni četnici

Koji si ti užas, nema toga tko je drukčiji od tebe a da ga ti ne mrziš.

Sada mrziš i županije gdje ne pobjeđuju oni koji tebi nisi simpatični?

Otkrila si novi smjer diskrminacije - županist... svaka čast

Tko je glasao

Imigrante u Istru i ostale"crvene županije",neka humanitaše tamo

Sada mrziš i županije gdje ne pobjeđuju oni koji tebi nisi simpatični?Tko kaže da ih mrzim? Ti? Nevjerodostojan si od tvoje gradnje ZZP-a i pripisivanja zločinaštva Hrvatskoj vojsci , generalima i hrvatskom narodu!

Baš suprotno, tim županijama želim da konačno dobiju priliku i pokažu nama ostalima u RH svoju humanost. Neka si svaki IDS-ovac, SDP-ejac, HNS-ovac, Naprijed Hrvatska, Živi zid, Prgomet, MOST, i ostali, boltek, drvosjek i slični koji su odobravali "Hrvatska vojska, žica, palica, pucanje , civili", te baljezganje kreštavog policajca i ogovaranje Predsjednice koja im je savjetovala ono što će se ipak morati provoditi, i planiranje njegova šefa - humanitadžiju s Planom WC, na hrvatski trošak, povedu po makar jednu imigrantsku obitelj kući i nama zatucancima koji smo bili od početka za ogradu i poštivanje hrvatskih zakona, za policiju i vojsku koja će čuvati naše granice, pokažu i dokažu svoju humanost na djelu. Što ima ljepše od potvrde njihove ideologije u osobnim im djelima.

Zato imigrante u Istru i Čakovec, a može i u Varaždin- neka pokazuju i dokazuju svoju humanost po Planu WC kukurikavaca.

Zašto ne bi bili u multikulturalnoj Istri, još malo raznih multi-kulti i bit će im još ljepše,a mogli bi raditi i kod imigranta Frljića u kazalištu i na gaćama imati najveće humanitaše iz RH.)))

Tko je glasao

Ja imam puno bolju ideju

Smjestiti izbjeglice u slovenske i mađarske vikendice, a može i u slovačke.

Po jednu obitelj sa sitnom djecom u svaku sobu, a u dnevnu solo muškarce.

Dosta bi ih stalo, imaju oni kod nas tih nekretnina ko pljeve.

Ti bi mogla koordinirati smještavanje u srpske kuće - poveži se s Ružom Tomašić i drvosjekom i možeš ih smjestiti barem četvrt milijuna.

Inače, požuri, vijesti se brzo šire, ukrast će ti ručak - http://www.sib.hr/vijesti/ostalo-vijesti/16900-orbanova-bodljikava-zica-... . Ili ti ovo nije napeto, dok ne osvane slika razrezanog djeteta?

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Bigulica, a u dnevnu solo

Bigulica,

a u dnevnu solo muškarce.

Molim bez vlažnih fantazija.

Tko je glasao

Skviki,

ovo s muškarcima u dnevnoj sobi dodala sam samo da bih pridobila za ideju i pederoliberala drvosjeka.

Ak si i ti zainteresiran, javi se njemu.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Imigranti u Istru- neka produže sezonu:)))

Smjestiti izbjeglice u slovenske i mađarske vikendice, a može i u slovačke.Komunjare su uvijek bile sklone uzim,anju privatnog vlasništva, pa nije čudo.

Nije bolja ideja. Neka nam konačno multi-kulti Istrani pokažu svoju humanost, budući da podržavaju ovaj kretenluk od kokošinjačkog odnosa prema imigrantskloj krizi i Planu WC do kojeg su već došli. Na isti način i druŠto bi im tu priliku, bigulice, uskraćivala?. Evo, produžit će im se sezona!)))

Srpske kuće u Srbiji , već da, ali stižu informacije da su se imigranti već počeli uvaljivati u vikendice po Srbiji, a sada im treba dati priliku da se useljavaju u vikendice kukurikavaca i IDS-ovaca po Istri. Lako je blebetati i podržavati svaki kretenluk od političke opcije kojoj pripadaju, pa neka se dokažu na djelu.I ti i boltek imate neke vikendice, pa se iskažite, podržavatelji imigranata. Budući je hladno očekujemo slične provale gladnih i bosih imigranata po RH.

I umjesto da konačno stigne Hrvatska vojska na granice i razvuče žicu, te postavi ograde, ovi nerazumni pijetlovi i dalje kukuriču gluposti.
Morat ćemo doraditi pravni sustav, da takve stvari nitko više u RH ne može raditi!

Zašto sada Mađarima , Slovacima,... pokažite se crveni u podržavanju humanosti vaše vlasti i njihova Plana W poslije C.:)))

Tko je glasao

Gledaj to sa svjetlije strane

Pustiš frtalj milijuna da se skući, pa se potom možeš dobro zabaviti dok ih budeš protjerivala :P

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Tako ti razmišljaš. i crveni

Tako ti razmišljaš. i crveni širom RH, pa neka njima idu imigranti, u Istru, u Međimurje, ...

Ja odavno želim da imamo svoga Viktora Orbana koji bi na jednak način štitio Hravtsku i Hrvate, kao što Orban štiti Mađarsku i Mađare!

Jedino što hitno želim protjerati, to su ovi nesposobni i štetočinski kukurikavci, a prva prilika su mi izbori i sa zadovoljstvom, uz preko milijun drugih Hrvata, ću to i napraviti, a i sve one koji su podržavali ovaj kretenluk u medijima.

A Istri i ostalim utvrdama crvenih dovoljno imigranata da izdovolje svoju humanost na račun svojih županija i gradova.

Tko je glasao

"svoga Viktora Orbana"

baš si zaljubljena u tog bivšeg Soroševog stipendista @ petra

sve dobro...

Tko je glasao

Eto, i to smo dočekali

Eto, i to smo dočekali !
Premijer i prijedsjednica zatvorili zelenu granicu, no to donosi nove probleme:
https://youtu.be/1ckpQCUh3a8
:-)

Tko je glasao

ako moram birati

da li poslušati Dance, Šveđane i Njemce...radije njih nego Mađare i Srbe...

Srbija se ponaša kao nedefinirani teritorij...na crno pljačkaju te nesretnike..a Mađarska trenutna vlast...za unutarnje potrebe glumi predziđe kršćanstva....

Eto kolegice..napisala si dnevnik i ja se naivan kakav jesam ponadao da ćeš u dnevniku napisati...rješenje..kako bi ti postupila u odnosu na ove nesretnike..al ono

precizno i detaljno...

sve dobro...

Tko je glasao

Tko kaže da moraš birati? Za

Tko kaže da moraš birati? Za promjenu, poslušaj sebe i svoje interese.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

držim da nije naš interes

vojska na granici....žica...tad bi ulazili a ne bi izlazili..usput bi zagrizli udicu koju su bacili oni koji nas ne vole..

Mnogi kritiziraju kritike radi... rješenja se ne nude..a ako se kakva ideja i bubne...nema odgovora na potpitanja

sve dobro...

Tko je glasao

troškovi

Dirljiva je tvoja briga za državni proračun.

Ono, da idemo razvlačiti žicu, minirati, stavljati vojsku na granicu - to ne košta, to je besplatno.

Ali je prijevoz problem

Heh, licemjerko :)

Tko je glasao

Troškove prijevoza, do zadnje kune, iz kukuriku blagajne

Četvrt milijarde kuna za Milanovićevu i ostojićevu lažnu aureolu humanosti?1

Koliko se ograde i žice koja bi nas štitila, moglo napraviti s tih 250 milijuna kuna, a i sami kukurikavci spominju ogradu kao krajnje rješenje, što će i biti. Pametni ljudi poput ppetre su to odmah uvidjeli, ali komunjare se drže svojih crvenih kokoši koje su umislile da im treba krijesta humanosti, dok prema Hrvatima provode nasilje čak i po Crkvama, na trgovima, a pokušavali su sa skrbi nagraditi i agresore na Hrvatsku i ćirilicom obilježiti Vukovar, jer Milanović , po vlastitim riječima, voli Srbe, 8 od 10 ih za njega glasuje,...

Vojska je već prisutna, a zamiski nikoga još nije ubila i pucala po djeci?.???
Zločinizatoru HV-a s tradicijom u ZZP-u.

Troškove prijevoza imigranatra na Kukuriku blagajnu, dok ne podmire sve do zadnje kune!

Kukuriku vlast je odvratno nehumana i bezobzirna prema Hrvatima.
Nasuprot tome čak je i agresorima na Hrvatsku, htjela osigurati skrb na račun Hrvata., a Vukovar im je htjela pokloniti da ih utješi za poraz u Oluji.
Pljuc na takve postupke!

Hrvati odbrojavaju dane do njihova odlaska, a onda slijedi veliko čišćenje prljavštine kukurikavaca :od ministarstava, preko fakulteta, HRT-a, do veleposlanstava i javnih poduzeća.

Tko je glasao

na blagajnu, na blagaju...

... niš ne kužiš... to je legalna legitimna vlada... strpi se još par mjeseci do velebne pobjede HDZ-ovog domoljublja...

... a poslije možeš dići tužbu za veleizdaju ili tako nešto, pa tražiti naplatu na blagajni. Odmah nakon što tužiš HDZ za farbanje tunela :P

Tko je glasao

Tehnička vlada koja ugrožava suverenitet i sigurnost RH

To je tehnička vlada koja predstavlja ugrozu za suverenitet i sigurnost u RH, ali istodobno je nasilna. Policiju je zlouporabljavala u Crkvi sv. Marka, pa ćemo se strpjeti do izbora, a tada, adio Crveni, zauvijek.

Slijedi lustracija i po ZZP-u i čišćenje fakulteta , pravosuđa, .., od zaostalog i opasnog jugosmeća i njihova jednako štetnog podmladka, pa čak i janjičarskog podmladka koji se uhljebio među njima!

Tko je glasao

što gore - to bolje

hehe...jedva čekam da tzv. "domoljubna" koalicija preuzme vlast i krene s tim što najavljuješ...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

Ako ne krene, bit ćemo na

Ako ne krene, bit ćemo na istoj strani-protiv njih!

Tko je glasao

Nitko neće prstom maknuti....

Zbilja se neće ništa promijeniti - neće biti nikakvih otpužnica, niti lustracije - ničega.

Nemoj zaboraviti kako su optužnice protiv Glavaša, Sanadera pokrenute za vrijeme vladavine HDZa kako bi se pokazalo EU kako se naše pravosuđe djeluje protiv korupcije, ratnih zločinaca i sl.

SDP je kao i 2000 kada je legalizirao pljačku privatizacije 90-ih, legalizirao 8 godina pljačke 2012 preko "predstečajnih nagodbi". Za takvu uslugu, neće im pasti vlast s glave jer je tu krupni kapital zapravo sačuvan u rukama ljudi tj. pod kontrolom osoba kod kojih je i bio. Osim možda kojih usputnih "primjera" koje će biti odrađeni kako bi se smirile strasti, a zapravo će završiti rušenjem nepravomoćne presude na temelju povreda ljudskih prava ili zbog namjernih pogrešaka u postupku (koji će se otkriti tek kad je presuda napisana) na vrhovnom sudu (ili ustavnom sudu).

Nemoj zaboraviti kako je Bajić (bivši državni odvjetnik) vjerno služio i SDPu i HDZu. Niti jedna vlada, ga nije smijenila koliko dugo - 14 g? Osim zadnje koja je iz kojeg god nepoznatog razloga to učinila, a na njegovo mjesto postavila drugu marionetu.

Svi su oni isti, jedni o drugima imaju toliko prljavog veša, da im u svrhu "predizborne kampanje" preostaje prazno pričati i obecavati jer imaju samo jedan cilje - zauvijek se izmjenjivati na vlasti - štiteći jedni druge.

Tko je glasao

Milanović: na Europskom

Milanović: na Europskom vijeću su mi rekli da ne gradimo zid na granici

Tja, navikao čovjek da mu drugi kažu što da radi. Prvo su ga tatica i Sanader zapošljavali po sudovima i ministarstvima, onda mu je tatica rekao da zbriše u inozemstvo jer je s 25 bio prestar za rat, a kad je frka prošla, tatica mu je savjetovao da se učlani u SDP čim HDZ izgubi vlast, i tako to. Sad siroče opet ne zna što bi, jer još malo pa će od silnih "planova" 22, A, B, C, D... ostati bez slova, a izbjeglica i migranata sve više, pa u frci trči Merkelici pod skute:

“Ja sam to pitanje postavio otvoreno na Europskom vijeću, provokativno, onima koji su primarno primatelji izbjeglica, dakle ne Mađarima, ne Česima, nego Austrijancima, Nijemcima i Šveđanima; ‘jeste li za to da mi sagradimo zid, samo ako ste vi za to, mi smo spremni o tome razmišljat, ja bih volio da nam to ne kažete’. Oni kažu, ‘nemojte to radit'”, naveo je Milanović.

Zapravo, jebe se Zokiju. Kad Merkelica jednom kaže: "Halt!", a Hrvatska se nađe u situaciji da 100k ljudi zatraži azil, on ionako više neće biti na vlasti.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

milanoviću đes bijo devedsprve?

onda mu je tatica rekao da zbriše u inozemstvo jer je s 25 bio prestar za rat

istine radi, cijelo vrijeme rata milanović je proveo u hrvatskoj izuzev 45 dana 1994. godine kada je otišao u mirovnu misiju u nagorno karabah...1996. godine postaje savjetnikom u hrvatskoj misiji pri europskoj uniji i nato-u u bruxellesu kada je rat u hrvatskoj već poodavno gotov...

dakle, po običaju opet lažeš...

btw, zar bi htio nekoga smotanog poput milanovića u rovu pokraj sebe? ja definitivno ne bi...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

btw, zar bi htio nekoga

btw, zar bi htio nekoga smotanog poput milanovića u rovu pokraj sebe? ja definitivno ne bi...

Možda nisi primijetio, ali taj tip ti je 4 godina bio predsjednik vlade.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao
Tko je glasao

Svi koji su se na bilo koji način izvukli

napravili su pametnije, ali i moralnije i etičnije od vas koji ste se igrali rata.

Dakle, svi ne-branitelji - respect!

(to se naravno ne odnosi na notorne uhljebe poput pola HRT-a i sličnih ugnoja, koji na neku foru svi imaju dane i dane "braniteljstva", ne maknuvši se iz Zagreba)

Ja sam cijeloo vrijeme rata aktivno i otvoreno zagovarala neodaziv, te uključivanje u organizacije tipa UNHCR., volontiranje pri izbjegličkim centrima i slično, čemu sam se uostalom i sama pridružila.

Tko me nije poslušao, pa otišao u rat ili dozvolio da ga "dignu", imao je puno vremena za kajanje (i još ima).

Radi se dakako o ljudima iz mog miljea, pristojnim, finim i humanim...

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

joj, joj

živio sam tada u dijelu grada- općine Petrinja koji nije osvojen..Mošćenica... do zadnjeg dana sam držao obitelj...ženu i djecu..kod kuće...

...pored mene su u dva navrata bježali ljudi iz Petrinje i hrvatskih sela prema Sisku..jednom kad su tenkovi izašli iz vojarni..pa kad je povjerenik vlade Vujić pozvao ljude da se vrate.. i tada pukovnik Tarbuk..obećao..da sve bude dobro, jel..onda se ljudi zajebali pa se vratili..počeli raditi u Gavriloviću i sl., pa su ih poslije vješali za mesarske kuke...

Taj dan dopodne sam poslao stranog čovjeka...da mi obitelj pokupi i odveze na sigurno..kod njezinih preko Save i Kupe...na lijevu obalu..ja nisam mogao nikud....

žena je uzela samo isprave, narodnu nošnju i obiteljski nakit..dukate i to..

bio sam s ekipom kod crkve na raskrižju..stala je da se pozdravimo...vidio sam joj u očima da misli da me nikad više neće vidjeti..bar ne živog..

Taj dan je 9 ( devet) naših poginulo...bio sam jako ljut da me tjeraju iz novoizgrađene kuće...odvajaju od obitelji..

osobno sam taj dan popodne srokao jedan transporter...a odveo sam neke HOS-ovce kroz kukuruze i preko bašči..imali su OSU i RPG..pa su roknuli tenk...major se kurčio na kupoli...nije mi bilo žao..poslije mi je bilo žao posade..kad sam skužio da nisu rezervisti...

Lako je tebi bilo srati iz sigurnosti..tebi su očito pasali i jedni i drugi...

Takve kao ti @ Bigulice su Francuzi poslije rata šišali na ćelavo.

sve dobro...

Tko je glasao

Aj smutljivče i lažovčino

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao
Tko je glasao

Ispravak

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Spam zbog fekalnog rječnika!

spam zbog fekalizama

Tko je glasao

Katnta baba, "za sranje spremna", jebo te spam

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Opet prostačenje, vulgariziranje, agresija

Nekulturna ženo smiri se i upristoji!

Tko je glasao

"Hrač"-ni si na ćaću

@Mangulice...naravno da smo se spremali i samo čekali priliku da srušimo Jugoslaviju...kako mi unutra tako i oni vani..

Mi spremniji i razumniji znali smo da neće ići bez krvi i rata jer...pogotovo Srbi u RH..neće dopustiti nikakvu nezavisnu državu...a Beograd će željeti izgraditi Veliku Srbiju.

Pokušalo se mirno... demokratski..nije išlo..MI HRVATI smo željeli nezavisnu državu a Srbi Veliku Srbiju ili Jugoslaviju.

MI HRVATI smo dobili...Srbi i Jugići su izgubili. Tebi to nije po volji...tko mari....

Da, takve poput tebe su Francuzi šišali na nulericu..poslije oslobođenje od Njemaca.

"Hektolitre" si pokupila kao izraz od iste takve kakva si ..samo drugog predznaka...al da sam je prolio..bogumi jesam..netko je morao...mas pater četničku..orjunašku....

"aveti ustaštva"...hahahaha ti su još u ranim osamdesetim

"Srbi su lopatama izbacivani s posla, ukidana su im prava i bivali su izloženi javnom linču."

- jadni, joj da ..izbacili su ih i iz ustava..zamisli..

sve dobro...

Tko je glasao

Uglavnom, nemoj meni glumiti heroja i rodoljuba

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

bmk za tebe Jugoslava

ti si neliječena Jugoslava i za tebe sam ja neprijatelj samim time što sam protiv Juge...

Jugu je trebalo rušiti...Hrvatsku uspostaviti a one koji se tome protive..protjerati...

isto ono što su oni činili onima koji su se protivili Velikoj S., s tim što su oni ubijali i one koji se nisu protivili..poradi stvaranja homogene države za Srbe.

uopće te ne želim impresionirati, čemu...ti si samo još jedna jadna neliječena jugonostalgičarka...titoistica..

sve dobro...

Tko je glasao

...

a gle, da su ti granate padale po glavi i četnici bili na koji kilometar od kuće, drugačije bi sada govorila...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

Pa i jesu

tamo oko Zadra.

Istinaibok, granate su počele padati tek nakon zadarske kristalne noći.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

i dalje

pokušavaš krivotvoriti povjest @ Bigi..neće ići..ima nas previše koji znamo kako je bilo..uzroke, posljedice i to..

ti, @Feniks i sl. ste mentalni Jugići i nema lijeka...biologija će učiniti svoje..pokrepat će te...

sve dobro...

Tko je glasao

Tehnička vlada nema ovlasti ugrožavati suverenitet RH

Zapravo, jebe se Zokiju. Kad Merkelica jednom kaže: "Halt!", a Hrvatska se nađe u situaciji da 100k ljudi zatraži azil, on ionako više neće biti na vlasti.I zbog te opasnosti treba tehnički odspojiti Vladu od svih stvari, osim tehničkih- potpisi za tekuće obveze,...

Sami priznaju da kao tehnička vlada nisu u stanju čuvati suverenost i granice RH, te stoga ugrožavaju RH, a u stanju ugroženosti države Predssjednica države je na potezu.

Ovakvu prijeteću ugrozu treba unaprijed spriječiti, a ne čekati da se dogodi, zbog nesposobnosti tehničke vlade, koja nema kontrolu Sabora, budući ga je raspustila iz čiste obijesti i predizbornih manipuliranja.

Ubuduće takva manipuliranja treba spriječiti boljim pravnim reguliranje rada Sabora.

Tko je glasao

Samo čekam kad će to netko

Samo čekam kad će to netko hrabar već jednom javno reći - ovaj Ustav je obična nakarada.

Mesićeva i Račanova voluntaristička analfabetska papazjanija kojoj samo nedostaju njihove sličice i posveta tužiteljstva haaškog suda. Poluparlamentarni sustav u kojemu se predsjednik države bira izravno, ali nema izvršnu vlast..? Institucije koje bukvalno ni o čemu važnom u kritičnim situacijama ne mogu samostalno odlučivati, nego trebaju "suglasnosti" i "supotpise"? :-(

Kao da je netko Boga molio da Srbi opet napadnu, pa da nas zatekne fina legalizirana paraliza domaće pete kolone...

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci