Tagovi

Kuda ide Hrvatska?

Igre na sreću nisu samo igre. To je veliki i unosan posao za državu, vlasnika igre i rijetke sretnike koji dobiju nagradu. Svi ostali sudionici dobrovoljno gube, žive za sljedeće izvlačenje i sanjaju premiju. Osobe kojima je san postao stvarnost a premija realnost, nazivao sretnicima. Zavidimo im, zamišljamo se na njihovom mjestu, u mislima trošimo njihov novac.
Dali su ti sretnici koji su od skromnih građana postali osobe sa, za njih puno novca, stvarno sretni?
Praksa je pokazala da u “laganoj lovi”, odnosno novcu koji je došao bez puno truda nema sreće. Taj novac se ne zna cijeniti, troši se nemilice bez reda, plana i cilja. Načinom “pijanog milijardera” novac brzo ode, ostane narušeno zdravlje, hrpa nepotrebnih skupih sitnica i često novčani dugovi.
U igri na sreću zvanoj Hrvatska demokracija imao situaciju sličnu opisanoj. Igra se provodi po izbornim zakonima. Namještanja i prijevare su normalno stanja. Premija se isplaćuje u vidu zastupničkih mjesta i ministarskih fotelja. Konzumiranjem premija sretnici dobiju ogromnu moć i neograničena bogatstva. Nažalost, ponašanjem poput "pijanih milijardera” koriste moć da bi uništili bogatstva. U igri gdje su umjesto radom i moralom do moći došli izbornom prijevarom igraći ne znaju cijeniti nagradu koju su dobili.
Pogledajmo kako to rade.

Ovih dana, kako doznajemo, počinje ovrha s računa države u Hrvatskoj narodnoj banci, a nastojat će se naplatiti najmanje 37 milijuna eura glavnice duga u sporu talijanske tvrtke Astaldi protiv RH za gradnju autoceste Zagreb - Goričan.

Cijelu cestu je trebao graditi Rojs

U drugoj polovici devedesetih godina česti su bili sastanci zamjenika ministara vanjskih poslova Hrvatske i Italije, Sanadera i Fassina. Na njima su se pretresala pitanja zaštite talijanske manjine, imovine esula, ali i otvaranja prostora talijanskim ulaganjima. No, Fassino je najneugodnije bio iznenađen kad mu je na ručku u Zagrebu upravo Sanader morao reći kako je državni vrh odlučio gradnju ceste povjeriti Rojsu i njegovoj mehanizaciji. Fassinu je od iznenađenja iz ruke ispala vilica, a onda je pitao: “A u kakvoj to zemlji vojska radi ceste”? (Ž. T.)

Izvor: Jutarnji list

Sudeći po aferama koje nas svakodnevno “razveseljavanju” mi postajemo ostvarenje utopijske države koje komičari izmišljaju u svojim filmovima. Ono što se nama događa je prosto nemoguće u iole organiziranom društvu. Sklapamo međunarodne ugovore koje jednostrano otkazujemo. Sudske sporove gubimo pod naj nepovoljnijim uvjetima. Sve to država skupo plaća. Za propuste nitko ne odgovara. Krivca ima, za krivca se zna ali službenog procesa i pravovaljane presude nema. Naša politika ne poznaje pojam struka i moral. Kako se vidi iz priloga RTL, o zaduženjima političara, u Hrvatskoj se ne zna tko što radi. Umišljeni političari uguravaju se u stručna tijela i prisiljavaju struku da donosi nestručne odluke. Takve odluke u korist su mafije a na štetu države. Primjeri ministra Polančeca, Kalmete, Šukera i ministrice Kosor zorno ukazuju njihovu nesposobnost i veliko neznanje. Oni kao ministri su političke osobe koje bi trebale organizirati i omogućiti struci da neometano radi. Osim što su pokazali da su nikakvi političari, ti ministri prikazanim “stručnim” radom dokazuju da su još gori stručnjaci. Zaštitu svih političkih kriminalnih dijela prvenstveno provodi Državno odvjetništvo. Mladen Bajić već više godina uspješno prikriva sve poznate i nepoznate predmete iz privatizacije, ratnog profiterstva, državne korupcije i visokog kriminala. U Bajićevoj režiji svi od strane javnosti poznati slučajevi kriminala su uspješno spremljeni u ladice. Ono što na neki način uspije proći Bajićev filter izgubi se u hodnicima bezbrojnih i nesposobnih sudova i nemoralnih sudaca. Na vrhu piramide kaosa ponosno stoji veliki Ivica. On je uspio reorganizirati tuđmanovu tvorevinu u ovo što danas imamo. Samo zahvaljujući velikom Ivici hrvatskom vladaju: Pašalići, Zagorci, Radići, Čermaki, Rojsi Petraći, Todorići, Raići, Bandići... Postavlja se pitanje ima li netko u ovoj zemlji da nije rođak, prijatelj i stranački podanik gore nabrojanih mitskih likova? Netko hrabar, pošten, moralan i stručan da povede i izvuče ovu zemlju iz vrtloga kriminala. Da spriječi bankrot države i izvoz građana kao robova.

Komentari

Dakle, 12. travnja u 12 nam

Dakle, 12. travnja u 12 nam je odlicna sansa !!! Stoci sitnog zuba je vec prekipilo. U subotu moramo ici u ciscenje Saboar RH jer je poplavljen raznoraznim zoharima i parazitima.

Budite uvjereni da ce tu subotu Sanader "piskti i kakiti" te najvjerovatnije biti izvan Zg kao i vecina vrhovnistva HDZa.

12. u 12! kao sto vec rekoh, vidimo se na ulici!

to sto ce drIvo sa suradnicima vjerojatno biti negdje daleko realno bi se maogao protumaciti ovako - ako ne moze stati pred ljude nego od njih bjezi kriv je i taj cin ce mu biti kapitulacija

gdje će on biti neznam, ali znam gdje će biti specijalci i SOA...

neka budu, nece nas zustaviti!!

U hrvatskoj naime pokreta otpora – nema.

hehe, ima nas, ali smo jos mali pa nismo u medijima ;)
a kazu da ono sto se ne vidi, ne postoji.. pa, vidjet cemo, 12. u 12.

Ovo vam govorim iz provjerenih informacija. Mozda bih morao ici s objavljivanjem dnevnika u kojem bih trebao javno uputiti poziv za mobiliziciju za 12.04 u 12.

lijepo bih te molio ;)
kao sto si rekao, informacija je moc! i cak ako se skupi par stotina ljudi s pravim ciljem nesto ce od toga biti.

ukrali su nam sve, budimo svi solidarni kada dodje 12. i ne zahtjevajmo nemoguce, zahtjevajmo sve jer je nase!

p.s. nevaljala je usporedba da netko samo zato sto je u americi zna sto je demokracija :-/
o tome bi mogao na dugo i siroko, ali necu, nije vrijeme.
samo neka se ameri drze dalje od nas sa svojom air-delivered demokracijom

Tko je glasao

Lost, Javi nam se

Lost,

Javi nam se na:

hanhan4hrdemocracy@gmail.com

Live Free or Die !

Live Free or Die !

Tko je glasao

p.s. nevaljala je usporedba

p.s. nevaljala je usporedba da netko samo zato sto je u americi zna sto je demokracija :-/
o tome bi mogao na dugo i siroko, ali necu, nije vrijeme.
samo neka se ameri drze dalje od nas sa svojom air-delivered demokracijom

U Americi sam proveo 15tak godina i tocna je konstatacija da i tamo postoje raznorazni socijalno/drustveni problemi. Ogromna kolicina hipokraticnosti je i tekako prisutna u toj drzavi. Medjutim, siguran sam da si i ti kroz tvoja osobna iskustva upoznat sa svime time tako da se ne trebamo previse baviti analiziranjem Amerike.

Savrsena demokracija ne postoji nigdje na svijetu.

Medjutim poanta je u tome da u Americi pravna drzava ipak funkcionira. Mogao sam uzeti za primjer i Costa Rica-u koja odise demokracijom.

Dakle bit je uspostava pravne drzave, a to se svakako ne moze postici bez demokratsko provedenih izbora.

Sto se tice air-delivered demokracijom, s time se s tobom u potpunosti slazem. Sami cemo rjesiti nase unutarnje probleme !

Vidimo se na ulici !

Live Free or Die !

Live Free or Die !

Tko je glasao

Your comment is good and I

Your comment is good and I agree with you, however taking care of the problems yourself internally will be a difficult task. The people of Croatia have to find a leader someone who cannot be bought or mislead, In order to create one contagious movement, you often have to create many small movements first. Word of mouth is still the most important form of human communication, the person to start the movement has to be a people specialist, has to manage to occupy many different worlds and subcultures, by having a foot in so many different worlds, they have the effect of bringing them all together. "Acquaintances" represent a source of social power, and the more acquaintances you have the more powerful you are. This person has to solves his own problems, his own emotional needs, before solving other people's problems this would be the biggest factor of all. Has to have the skills to persuade people when they are unconvinced of what they are hearing. The most successful types of persons to do this are Innovators, Adventurous ones and Visionaries preferably with a solid financial background; they are translators: they make ideas and information from a highly specialized world and translate them into a language the rest of us can understand.

Tko je glasao

Postavlja se pitanje ima li

Postavlja se pitanje ima li netko u ovoj zemlji da nije rođak, prijatelj i stranački podanik gore nabrojanih mitskih likova? Netko hrabar, pošten, moralan i stručan da povede i izvuče ovu zemlju iz vrtloga kriminala. Da spriječi bankrot države i izvoz građana kao robova.

Ja osobno spadam pod tu kategoriju. Medjutim pitanje je da li itko na ovom portalu osim mene ima MUDA tj. gradjansku hrabrost da se ukljuci u tu jednu akciju ?! Sto se tice strucnosti, posteni i moralni strucnjaci dakako postoje koji se mogu pronaci i utilizirati u sprovodjenju korjenitih promjena u lijepoj nasoj.

Dakle, 12. travnja u 12 nam je odlicna sansa !!! Stoci sitnog zuba je vec prekipilo. U subotu moramo ici u ciscenje Saboar RH jer je poplavljen raznoraznim zoharima i parazitima.

Budite uvjereni da ce tu subotu Sanader "piskti i kakiti" te najvjerovatnije biti izvan Zg kao i vecina vrhovnistva HDZa.

Live Free or Die !

Live Free or Die !

Tko je glasao

gdje će on biti neznam, ali

gdje će on biti neznam, ali znam gdje će biti specijalci i SOA...
inače, tvoje mišljenje o, da prostiš mudima, dijeli i Gall (Slobodna) :

U BOJ, U BOJ, ZA GLAS SVOJ!
piše: Zlatko Gall, 19. ožujak 2008

Budimo realni tražimo nemoguće! - drali su se studentski prosvjednici prije punih četrdeset godina na ulicama Pariza i tako pobuni mladih i šezdesetomsaškoj “rebeliji” dali efektni bojni poklič.
Budimo realni, ne tražimo ništa – danas pak poručuju hrvatski studenti, pasivizirani, zatupljeni i – najkraće rečeno - “neaktivni do bola”. No, iznenađuje li zapravo to ikoga? Teško. S jednom nogom u izmaglici eskapističkih opijata “reality showa” a la “Big Brother” a drugom u duhovnoj močvari hrvatske svakidašnjice, teško da bi i pokojnom Cheu i ljutom glazbeno-globalističkom aktivisti Manu Chaou, bilo do revolucije. Čak i one seksualne.

U hrvatskoj naime pokreta otpora – nema. 'Ajde, recite pošteno, je li ikoga iznenadilo što je poziv na bojkota kupovine u velikim trgovačkim lancima – kao prosvjed protiv podizanja cijena - “prdnuo u rosu” i neslavno propao? Nije. Svi su naime znali da se potrošačka stoka “krupnog novčanika” i “sitnog zuba”, pa čak i oni koji jedva životare između prvog i tridesetog u mjesecu, neće odreći pohoda shopping centrima. Neuspjeli pokušaj potrošačkih udruga da se pokažu zubi gramzljivim veletrgovcima samo je jedan od friških dokaza potpune pasivizacije nacije. On je, potom, ne samo pokazatelj turobnog “stanja na terenu” i posvemašnje apatije masa već i zloguki prorok nimalo izgledne budućnosti svih drugih akcijašenja pa i same ideje “građanskog neposluha”.

Šugavo aktualno stanje je naprosto još jedna manifestacija pogubnog uvjerenja – koje je sustavno promovirala vlast u devedesetima – da je svaka ideja o općem i društvenom dobru koji nadilaze pravo (bahatog) privatnog vlasništva, (bešćutnih) poduzetničkog interesa i (partitokratske) politike, u svojoj suštini “nazadnjačka”. Bez obzira radilo se o pravu na suodlučivanje o splitskoj Rivi lišenoj sumnjivih nagodbi ili zagrebačkom Cvjetnmom trgu; o bijednom studentskom standardu, monstruoznom sustavu školstva, ZERP-u, NATO-u ili gorivu čije cijene lete visoko u nebo.

Dokle ? Sve dok “tiha većina” ne shvati da, ne želi li da je stalno strižu do gola, mora biti jasna i - glasna ! Jer, dragi moji, ne zaboravite čak i kokoši imaju jaja. Barem ujutro!

Tko je glasao

Medjutim pitanje je da li

Medjutim pitanje je da li itko na ovom portalu osim mene ima MUDA
Puno ljudi ne prica, šutke će se prikljućiti. Organizatori moraju odraditi svoj dio posla i okupiti članstvo u što većem broju.
Bio sam na sindikalnim demonstracijama u vrijeme Tuđmana i bilo je ljepo vidjeti kako se skup povečavao, kako su sindikalcima prilazili građani.
U ono vrijeme nisu dozvolili demonstracije na trgu pa je bilo naguravanja sa policijom. Nadam se da će sada biti mirno i dostojanstveno, što ovisi od vlasti odnosno policije.

Tko je glasao

Nije u pitanju imati MUDA,

Nije u pitanju imati MUDA, nego sustav u kojem se određeni poslovi rade prema pravilima struke, a ne politčkim odlukama.
Sumnjam u prosvjede 12.04 jer osim na ovim stranicama ne vidim kampanju za motiviranje građana. Ako se želi uspijeh demonstracije, mora se odradi i ozbiljna marketinška kampanja za motivaciju ljudi. Kako mi se čini, toga nema.

Tko je glasao

Odredjeni poslovi prema

Odredjeni poslovi prema pravilima struke u Saboru RH mogu uslijediti tek nakon uspjesne akcije ciscenja Hrvatskog Sabora. A za pokretanje te akcije je dakako potrebno imati MUDA.

12.04 mogu biti vrlo uspjesni cak i ako se sakupi oko nesto vise od stotinjak istomisljenika pa cak i s ovog portala. Informacija je moc.

Ozbiljna marketinska kampanja za motivaciju ljudi ne postoji jer uglavnom prevladava strah. Medjutim nakon pojave 45,000 prosvjednika koji nam pristizu iz unutar i izvan metropole ce biti jedna ogromna snaga s kojom mozemo ozbiljno racunati. Dakle, 12.04 u 12 nam je odlicna snasa za pocetak velikih ciscenja.

Ovo vam govorim iz provjerenih informacija. Mozda bih morao ici s objavljivanjem dnevnika u kojem bih trebao javno uputiti poziv za mobiliziciju za 12.04 u 12.

Live Free or Die !

Live Free or Die !

Tko je glasao

eh, kad su već tamo neka

eh,
kad su već tamo
neka potpišu i zahtjev za referendum za nato

Tko je glasao

Nakon 12.4 zahtjev za

Nakon 12.4 zahtjev za provedbu referenduma za NATO nece vise biti ni potreban.

Live Free or Die !

Live Free or Die !

Tko je glasao

Sumnjam u prosvjede 12.04

Sumnjam u prosvjede 12.04 jer osim na ovim stranicama ne vidim kampanju za motiviranje građana. Ako se želi uspijeh demonstracije, mora se odradi i ozbiljna marketinška kampanja za motivaciju ljudi. Kako mi se čini, toga nema.
Vjerujem da pripreme rade sindikati. Oni moraju prvenstveno organizirati svoje članstvo a to ne rade bučno. Kako će se približavati 12. buka bude sve veća. Odabrana je subota za demonstracije što je dobro, neradni dan i ljudi će se moći prikljućiti bez da izlaze iz posla.

Tko je glasao

@hanhan i mucke, nadam se da

@hanhan i mucke,
nadam se da znete nešto što ja ne znam, a trudim se pratti medije.
S druge strane, sjećam se sindikalnih prosvjeda za vrijeme Tuđmana,kada su poslali specijalce na prosvjednike, a sindikalne glavešine su bile u neboderu na Trgu. To sjećanje kod mene izaziva duboke rezerve pram tim likovima. Jeste, da nisu iste osobe, ali bojim se da je mentalni sklop isti. U mojim očima će izbrisati gijehe ako budu prvi u povorci, a nikako s visoka promatrati.

Tko je glasao

i specijalci su ljudi :-).

i specijalci su ljudi :-). Moramo znati da naroda ima više od policije i da nema te sile koja bi narod zaustavila.
Ne treba ništa brinuti, ljudi se trebaju okupiti na mirnim demonstracijama, bez primjene sile iz bilo koje strane. Na demonstracijama koje spominješ ja sam bio, bio sam u masi. Nije bilo primjene sile niti iz jedne strane osim sitnih provokacija sa ciljem prelaska preko ograde koju su čuvali specijalci. I policija i demonstranti su pazili da jedni druge ne povrijede. To je isti narod. Policija nije ništa kriva.

Tko je glasao

Sada je nazalost doslo

Sada je nazalost doslo presudno vrijeme da se izabere strana.

Live Free or Die !

Live Free or Die !

Tko je glasao
Tko je glasao

Za vrijeme Tudjmana je

Za vrijeme Tudjmana je vladala potpuna diktatura. Vremena su bila drugacija. Gradjani su sada u potpunosti ogorceni. Mediji su pod strogom kontrolom HDZa. Ako se i pojave specijalci ,tada ce se pokusati s njihovim zapovjednistvom doci do zajednickog jezika.

Live Free or Die !

Live Free or Die !

Tko je glasao

Naravno da nisu policajci

Naravno da nisu policajci krivi, nego oni koji su ih poslali, a najkrivlji sindikalni lideri koji su s nebodera sve lijepo promatrali.

Tko je glasao

Sindikalni lideri su

Sindikalni lideri su odgovorni za demonstracije koje su organizirali. U ono vrijeme su se lideri "smrzli" kada su vidjeli koliko se ljudi okupilo. Iz nebodera su nadgledali i kordinirali akcijom. U to vrijeme bio sam sindikalista i znam da se nisu gore sakrili. Naprotiv, da je došlo do nereda oni bi odgovarali. Sindikati su dužni prema zakonu organizirati redare i čuvati red.

Tko je glasao

Dakle, 12. travnja u 12 nam

Dakle, 12. travnja u 12 nam je odlicna sansa !!! Stoci sitnog zuba je vec prekipilo. U subotu moramo ici u ciscenje Saboar RH jer je poplavljen raznoraznim zoharima i parazitima.
Hanhan, nešto sam propustila..kud se ide?

Tko je glasao

Esperanza, sazrijelo je

Esperanza, sazrijelo je vrijeme da se nas Hrvatski Sabor napokon ocisti od raznoraznih stetocina i to nakon 18 punih godina. Ili 'idemo dalje' ili 'idemo dolje'.

Mi zivimo u Europi, a ne u nekoj africkoj banana drzavici.

Live Free or Die !

Live Free or Die !

Tko je glasao

Hrvatsko proljeće II?

Hrvatsko proljeće II? French revolution na balkanski način? Baš sam htjela predložiti da damo oglas u novine sadržaja ZAHTJEVAMO DA ODGOVORNI ZA NASTALU VIŠEMILIJUNSKU ŠTETU HRVATSKOJ PODNESU OSTAVKE, DA ODGOVARAJU PRED SUDOM I JAVNOSTI, JER GRAĐANI TO VIŠE NEĆE TOLERIRATI, tj. PLAĆATI PROPUSTE NE SPOSOBNIH I KORUMPIRANIH POLITIČARA.

Tko je glasao

Hrvatsko Proljece II je

Hrvatsko Proljece II je nuzno sprovesti liti 'kako je ti ovdje nazivas 'French revolution na balkanski nacin' jer je to izgleda nas jedini spas. A sada nam je sjajna prilika !!!

Nazalost ovdje u pitanju nije VISEMILIJUNSKA steta nego VISEMILIJARDERSKA steta.

Tu se ne radi o nikakvim propustima nesposobnih, nego o vrlo vjestim organiziranim pljackama hrvatskog gradjanstva gdje se 'cut-ovi' dogovaraju unutar 'politicke elite' tj. 'Neprincipijelne Koalicije'.

Live Free or Die !

Live Free or Die !

Tko je glasao

Potpiše se štetni ugovor,

Potpiše se štetni ugovor, uglavi klauzula o odšteti koju će platiti porezni obveznici te po presudi (Hypo, Astaldi) potpisnik dobije min.10 % naše love za skromni doprinos neispunjenju ugovora. Novi proizvod Made in Croatia.

Tko je glasao

Nije novi proizvod, to je

Nije novi proizvod, to je osnova poslovanja desetljećima sa itokom i bliskim istokom, proširena i na "stare" evropske zemlje.

Sam Astaldi je u niz isplata prikupio već više od 300 mlijuna EUR-a i svi su se hvalili kako su ga uspješno rješili (zadnje Čačić i Vlada cca 150 mlijuna EUR-a u dvije isplate), a da pri tome nikada nisu uložili niti u fiktivni poštanski sandučić i slično, kao oni što su 2 x kupili "propalu" sisačku željezaru i slično, dok na istim poslovima u svijetu rastu milijarderi.

To je naoko nelogično ali jako logično, smisao i osnova poslovanja jest da se neodoljivi predmet žudnje oslobodi okova zarobljeništva u državnim i drugim labirintima te da u punom sjaju dođe do izražaja na slobodi. Na toj osnovi od nule i bez uložene kune buja i Hypo i Astaldi a i desetljećima sve kod nas, ama baš sve, i tko da to kvari i kako obzirom na iznimne uspjehe i volju širokih naprednih snaga.

Tko je glasao

Samo zahvaljujući velikom

Samo zahvaljujući velikom Ivici hrvatskom vladaju: Pašalići, Zagorci, Radići, Čermaki, Rojsi Petraći, Todorići, Raići, Bandići...
Kako mnogima od njih nikada nije dosta i apetiti rastu do neba, treba naučiti zanat "stone wash"...a najlakše to ide na lokalnoj razini Bandić-Pašalić, još jedna savršeno odrađena transakcija.

Tko je glasao

Udružili se zemljaci,

Udružili se zemljaci, Bandić-Pašalić , napravili posao, podjelili proviziju i smiju nam se.

Tko je glasao

"U igri na sreću zvanoj

"U igri na sreću zvanoj Hrvatska demokracija imao situaciju sličnu opisanoj."

Uspjela Ti je usporedba dobivanja zastupničkog mjesta i premije u igri na sreću. No, bilo bi još efektnije da si dobivanje premije na lutriji usporedio s dobivanjem države. Ono što smo u ovih osamnaest godina napravili s tom premijom najbliže je ponašanju "pijanih milijardera". Od ljudi koji su dobili (izborili se) za sve, postali smo ljudi koji više nemaju ništa (ili jako malo). Još je samo pitanje tko će nas ovako bankrotirane kupiti. Tzv. političke elite samo su reprezentativni uzorak cjelokupne populacije i odražavaju sve njezine mane i vrline. Jer, kad bolje razmisliš, većina ljudi (stanovnika i građana Hrvatske) bi se na njihovom mjestu ponašala isto.

grgo

grgo

Tko je glasao

No, bilo bi još efektnije

No, bilo bi još efektnije da si dobivanje premije na lutriji usporedio s dobivanjem države
Pa pobjednici u igri na sreću (izborima) i imaju državu, oni je troše nemilosrdno. Paradoksalno da ono što je za nas tužiteljstvo za "elitu" je braniteljstvo.

Tko je glasao

"Postavlja se pitanje ima li

"Postavlja se pitanje ima li netko u ovoj zemlji da nije rođak, prijatelj i stranački podanik gore nabrojanih mitskih likova? Netko hrabar, pošten, moralan i stručan da povede i izvuče ovu zemlju iz vrtloga kriminala."

s ovim se ne bih složio - pravo pitanje jest da li je narod spreman i da li se želi izvući iz vrtloga kriminala. ako je za suditi prema ishodu posljednjih izbora narod se sa tobom ne bi složio :-)).

Tko je glasao

S ovim se definitivno ne

S ovim se definitivno ne slazem. Politicka mafija je u HR uspjela stvoriti apatiju i strah kod vecinskog djela hrvatskog gradjanstva.

Ishodi posljednijh kao i pretposljednjih izbora su bili lazirani!

Live Free or Die !

Live Free or Die !

Tko je glasao

Na žalost...... mislim da

Na žalost...... mislim da nisu lažirani rezultati!

Ali bi sam više nego volio da jesu lažirani......

Imao bi malo više nade da su rezultati bili lažirani! Mislio bi sebi kako narod razumije bit demokracije i pravila da nešto se promjeni.... niti crvene, plave, crne, zelene, žute, narodnjaka, seljaka itd koji su bili do sada na vlast.... već nove snage za nove pobjede...

ako nisi zadovoljan onda mijenjaj!

A kod nas ....... vlada ono šuti..... dalj je Bog duranje! ipak nam je bolje nego i nigeriji!

Jakša

Obrisan

Tko je glasao

Jaksa, This is the biggest

Jaksa,

This is the biggest problem in Croatia.

Media is under government control, which produced the apathy among the majority of Croatian citizens. It was so obvious that Parliament elections in 2003 and 2007 were a complete fraud. The time is ripe for real democratic changes. We can do it on April 12, 2008 at Noon (picture it as O.K. Corral).

We will have a great support among the ordinary citizens. I can guarantee you that !!! 45,000 is a more than a sufficient and a convincing force to get rid of various cockroaches and parasites that occupied our Parliament.

We can bring out our own media with us as well. You are an American, therefore you understand the true meaning of the word 'Democracy'. Remember the Bill of Rights (1st Amendment). This should be applied to every country, especially to Croatia !

Live Free or Die !

Live Free or Die !

Tko je glasao

Nažalost, nisam baš

Nažalost, nisam baš upoznat sa cijelom pričom pa ako bi bio ljubazan i reći tko te prosvjede organizira... budući da je rušenje vlade u pitanju rado bih se priključio. Pogotovo stoga jer ću biti na godišnjem i imam vremena nešto konstruktivno napraviti.

cogito ergo sum

Tko je glasao

Sindikati...snaga od oko

Sindikati...snaga od oko 45,000 iz cijele HR dolazi na prosvjede 12.4 u 12. Takodjer ce se s njima stopiti iz ostali gradjani Zg kojima je dosta zivjeti u nepravnoj drzavi. Budi uvjeren da ce se na taj dan svasta dogoditi...

Live Free or Die !

Live Free or Die !

Tko je glasao

Daj Bože, ali zar ne

Daj Bože, ali zar ne postoji nešto što se zove postupak mirenja? Odnosno kod nas konkretno potkupimo sindikalne čelnike pa će oni odustati od prosvjeda i netko od njih sjedi u idućem sazivu Sabora ( zvuči poznato... mislim da mu je ime Boris Kunst)? Ja sam "za" uostalom ponudio sam rješenje za saborske zastupnike: posložite ih na prugu po Ilici i ja ću, zamisli BESPLATNO, prijeći preko svih ( s niskopodnim tramvajem naravno).

cogito ergo sum

Tko je glasao

Nažalost, prisiljen sam

Nažalost, prisiljen sam dati četiri zvjezdice ovom lakonskom komentaru. :( A tako bih volio da ti mogu reći da trkeljaš gluposti i opaliti nulu. :)

Zoran Oštrić (Zelena lista)

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci