Tagovi

kregar i srica idu zajedno

danasnjim skupom na starom savskom mostu, sluzbeno je objavljeno da kregar i srica na ove izbore izlaze sa zajednickom listom.
kregar ce biti zajednicki kandidat za gradonacelnika,a srica kandidat za predsjednika zagrebacke gradske skupstine.
ovim zajednickim nastupom se znatno povecala kregarova sansa da udje u drugi krug izbora,nakon kojeg bi u srazu sa milanom bandicem sigurno osvojio pobjedu!
srica ima velikih sansi da bude novi predsjednik gradske skupstine,jer za razliku od gradonacelnika koji se bira neposredno,predsjednik gradske skupstine se moze izabrati i kasnijom, postizbornom koalicijom!
dobar rezultat njihove zajednicke liste i koalicija sa hns-om,te sa nezavisnom listom miroslava rozica,pa i tatjane holjevac,sricu sigurno dovodi do tog predsjednickom mjesta.
sa ovim potezom kregara i srice, izborna pobjeda milana bandica u prvom izbornom krugu vise nije moguca!
po zadnjim anketama objavljenim u globusu,bandic ima podrsku 30% biraca,a drugi je kregar sa 11%!
srica po toj anketi ima 6.5% glasova!
njihovom zajednickom listom su se vec priblizili postotku od dvadesetak posto,pa nakon sto se lokalni izbori raspisu u slijedeci petak,kad sluzbeno zapocinju i predizborne kampanje,taj postotak ce sigurno jos vise rasti,te kregar moze biti prvi vec u prvom krugu tih izbora!
no,ako i bude drugi,u drugom krugu uz podrsku mnogih drugih(pa i nezadovoljnih biraca sdp-a koji ne podrzavaju milana bandica!) ima izglednije sanse da postane gradonacelnik,nego li milan bandic!
zanimljivo da bi, po tom istrazivanju,u drugom krugu izbora milanu bandicu podrsku pruzili i glasaci hdz-!?
na ovim lokalnim izborima mnogo toga politickog je u pitanju,a pogotovo za sdp,jer bi sa gubitkom zagreba doslo do jos veceg raskola unutar sdp-a,veceg nego nakon zadnjih parlamentarnih izbora koji je na srecu milanovica, ipak brzo rijesen!

Komentari

Izgleda da je panika nastala

Izgleda da je panika nastala u redovima "moralnih" SDP-ovaca. Kak je čista njihova politika u Zagrebu se vidi po osnivanju Holdinga u kojem novci plivaju nepoznatim kanalima.

Holding je osnovan radi uštede i transparentnosti i u poslovanju, no jel je to tak nek svaki za sebe razmosli.

Cjene usluga su eksplozivno narasle a parkiranje je skupljije nego u večini evropskih gradova.

Plus svega toga su taj famozni Holding prodali na londonskoj burzi.

Tko je glasao

Borac protiv korupcije koji

Borac protiv korupcije koji nije otkrio niti jednu korupcijsku aferu i stručnjak za javnu upravu, koji gotovo ničim nije upravljao, u kampanji govori jako puno, a u suštini ne govori ništa. Njegov uspjeh bio bi još jedan pouzdan dokaz da na hrvatskoj političkoj sceni još uvijek forma dominira nad sadržajem, da je biračima važnije tko govori, nego o čemu se govori, pa zato nije ni čudo da tamo uspijevaju samo oni koji usvoje hipokriziju kao temeljnu podlogu javnog djelovanja. U taj elitni klub uskoro bi mogao biti primljen i Kregar.

Cijeli tekst mozete pronaci na: http://www.nacional.hr/clanak/56296/kregarov-ulazak-u-elitni-klub-politi...

Tko je glasao

teske psihicke posljedice

teske psihicke posljedice zbog zadnjeg istrazivanja agencije puls, koje jasno pokazuje da milan bandic vec dulje stagnira sa svojih 30% i da mu se josip kregar sa svojih 20% opasno priblizio, uznemirile su uspavane duhove u sdpeju, jer su samo zbog toga, prije par dana, odrzali dugotrajni sastanak u predsjednistvu stranke!
kako u zagrebu odrzati vlast, muci nase drage sdepejce, a jos vise interesnu kamarilu milana bandica!
dok sdepejci ne zele krenuti protiv josipa kregara,jer ga po njihovim iskazima nemaju zbog cega napadati, osim (i ove!) benigne opaske da on nema iskustva u javnoj upravi, razni tojcici i sva lijevo-desna interesna kamarila milana bandica, mahom uhljebljena u zagrebacko holdingu i sad preplasena od gubitka svih tih svojih nezasluzenih privilegija, sve vise lupa, bolje receno lupeta, o josipu kregaru!
cudno, sto ga vise ti mediokriteti, pa i tipa ovog naseg djeronima, napadaju.. to mu je popularnost sve veca?
ili to nije uopce cudno, zar ne?:)
btw. rezultati ove ankete agencije puls su obradjivani prije prije ovog kregarovog saveza sa sricom!:)

Tko je glasao

Kregar je SDPov predstavnik.

Kregar je SDPov predstavnik. To je sve očiglednije i očiglednije. Bandić vs. Kregar nije ništa drugo nego SDP-ov lukavi način da zadrže grad, te da, ako mogu, na lijep način maknu Bandića. Razradili su dvije opcije, a obe su dobitne. Svaka čast.
U svakom slučaju, Milanović i SDP-ovi stratezi su pobjednici, a Kregar je samo eksponent te politike koji nije razrađivao započetu građansku opciju koja bi se bavila "građanskim" stvarima. Mjesta ima samo za "čistu" ideološku ljevicu kojoj Bandić smeta. Bilo je za nadati se da će se profilirati neka šira građanska opcija normalnih ljudi bez obzira lijevo ili desno, jer je svima više dosadila stalna dominacija hdza ili sdpa. ali to se nije dogodilo. a kako se to nije dogodilo, protiv sam svih onih koji su to, po meni, mogli napraviti. prije svega, tu mislim na kregara i rožića.
I zbog toga, ako uopće iziđem na izbore, za tu dvojicu sigurno neću glasati.

Tko je glasao

dok sdepejci ne zele krenuti

dok sdepejci ne zele krenuti protiv josipa kregara,jer ga po njihovim iskazima nemaju zbog cega napadati, osim (i ove!) benigne opaske da on nema iskustva u javnoj upravi

Nazalost za tebe je to BENIGNA opaska! Odi se sutra prijavi za neurokirurga uz "benignu opasku" kako ti u biti to nikad nisi radio ali si pogledao sve epizode dr. Housea!

Posto vidim da ti je problem procitati cijeli tekst a da se ne uzrujas, pokusat cu ti ga sazeti:

-Borac protiv korupcije koji nije otkrio niti jednu korupcijsku aferu
-Stručnjak za javnu upravu, koji gotovo ničim nije upravljao
-Njegov program, barem onaj dio koji je dosad predstavio javnosti, svodi se na spoznaju da on nije Milan Bandić
-Konstatira kako se u Zagrebu može stvoriti "nova industrija temeljena na znanju i novim tehnologijama", ali ne kaže kako on to misli ostvariti.
-Kaže kako "građani moraju sudjelovati u odlučivanju o njima važnim stvarima", ali ne otkriva koje su to odluke i kako će to točno građani sudjelovat
-Tvrdi kako se "socijalni problemi ne rješavaju se milostinjom i prigodnim izbornim darovima, već razvojem i iskrenom skrbi za one koji nisu na prijemima i u ložama", ali ne obvezuje se na bilo kakve konkretne mjere.

Sad mozes stavku po stavku analizirati i predociti Kregarov plan i program koji ce ovo demantirati. U biti znam da ne mozes, jer to ne postoji, al pokusaj. Smisli nesto. Plagiraj tudji program, sta te briga. Bar to Kregaru (eticki kodeks) nije problem.

Tko je glasao

EVO DOKAZ "Kako piše

EVO DOKAZ

"Kako piše Večernji list, SDP ipak ne planira izravno napasti Kregara jer, priznao kako kaže jedan njihov dužnosnik, nema čime. Jedino što mu mogu prigovoriti jest da nema iskustva u javnoj upravi."

izvor: http://www.nacional.hr/clanak/56341/kregar-sve-popularniji-bandic-stagni...

Ma tko to svom glavnom politickom suparniku tepa da je posten i da mu se nista ne moze prisiti? Posmrtna pripomoc, afera studenti. Pa barem to svi znaju, al ovi iz SDP-a cak ni to ne znaju. A tko objavljuje vijest? VECERNJI LIST!

Tko je glasao

philzg, prepostavljam da si

philzg, prepostavljam da si strasno opterecen sa pravaskom penetracijoim u tudmanovo dupe u kojem je tvoj prasoliki samo glumio neku njegovu opoziciju, pa da si zbog toga i nepovjerljiv prema josipu kregaru, ali to je ipak samo tvoj psiholoski problem, jer i obicne kurve na sve druge zene, isto tako gledaju kao na kurve!:)
samo ti navijaj za svog uljudbenog miroslava rozica koji je zajedno sa djapicem slozno visio iz tog tudmanovog dupeta i sto se mene tice, dao bog da i vi ipak nekako prodjete taj izborni prag!
pa makar i sa 5,0001 %!:)))
tome u prilog i ovaj promidzbeni citat miroslava rozica iz 1997g.!
-Ako se neki ogranak nazvao imenom Ante Pavelića, to ne treba značiti da smo mi neonacisti. Zašto se neko njemačko ili austrijsko udruženje soboslikara ne bi nazvalo imenom Adolfa Hitlera, s obzirom na to da je on također bio soboslikar? Zar ih zbog toga optužiti za nacizam?”-

mr. Miroslav Rožić, zastupnik HSP-a u Nacionalu, 1997 g.

evala strikane!:))

Tko je glasao

edi3 ovo nije za vjerovati,

edi3

ovo nije za vjerovati, i to da kaže Rožić - postojeći zastupnik barem jednog dijela građana grada Zagreba u Skupštini grada Zagreba?

Tko je glasao

zdravko, a sto je tu uopce

zdravko, a sto je tu uopce cudno?
kakav psiholoski profil trebas biti da bi bio u pravaskoj stranki koju vodi prasoliki ujo?
to sto je rozic samo zbog vlastite tastine izasao iz te djapiceve govnjarice, ne cini ga nista manjim govnom!

Tko je glasao

edi 3, da, to je muški

edi 3,

da, to je muški odgovor medias in res!
Čestitam.

Naravno, ja bih to ponešto drukčije stilizirao, ali ne i drukčije iz činjenice političke, moralne, i ljudske prostitucije koja je očevidna, i koja je učinjenja, zar "u ime" oca Domovine dr. Ante Starčevića?

Sramota. Da to je "hrvatsko - hrvatstvo" farizeja, i kako ti kažeš, citiram, hrvatskih političkih govnara - i to ne onih običnih, već onih sa znanstvenim "atribucijama".

Tko je glasao

hehe, najbolji način da SDP

hehe,
najbolji način da SDP sam pokopa kregara je da kaže kako je on u stvari njegov
sada će se i HDZ javiti da je i njihov, a HNS je to već prije rekao

gdje smo li to već vidjeli?

Tko je glasao

Nego, philipzg. Brijes da je

Nego, philipzg. Brijes da je Bandic bolje rjesenje? :-)

Cisto, ajmo malo komparirati, jer na ovim izborima radi se o eliminaciji najnepovoljnijih drustvenih pojava. Koje su to pojave po tvojem misljenju?

UZDP-Tiaktiv

Tko je glasao

Cisto, ajmo malo

Cisto, ajmo malo komparirati, jer na ovim izborima radi se o eliminaciji najnepovoljnijih drustvenih pojava. Koje su to pojave po tvojem misljenju?

Najnepovoljnija drustvena pojava su ovakvi pop-up likovi koji kroz demagogiju, bez ikakvog plana i programa i uopce sposobnosti da nesto naprave, koriste medija-placenike i prezentiraju se kao nekakva nova, revolucionarna struja.
Pa ocito je da je tekst u VL placeni oglas i znamo tko ga je platio
Iz toga je jasno da je Kregar u kampanju krenio vrlo korumpirano, zamazanih prstica.

Tko je glasao

Ja sam mali naivac, Hlebine

Ja sam mali naivac, Hlebine su mi blizu,
odakle Kregaru lova, za reklame u nizu?

Tko je glasao

Ne pitaj pravedniče za

Ne pitaj pravedniče za lovu,
danas sve ide na brk i kredu,
guba je da biramo vlast novu,
neka nas malo i drugi jebedu!

"Što vrijedi galopirati ako se krećemo u pogrešnom pravcu!"

Tko je glasao

ZOKI dao pare!! ZOKI dao

ZOKI dao pare!! ZOKI dao ljude. ZOKI dao logistiku.

Tko je glasao

ZOKI bio se mozda volio

ZOKI bio se mozda volio pozivati na takve stvari, no njegova buducnost je determinirana sa uspjehom Bandica na izborima.

UZDP-Tiaktiv

Tko je glasao

Znaci, isluzeni i

Znaci, isluzeni i prekompromitirani demagog vs pop-up lik demagog, glasas za isluzenog, prekompromitiranog demagoga.

OK. Meni je recimo bitno da ako neko opetovano bez trunke postovanja prema bilo cemu rastura Zagreb i cijelo vrijeme govori da ce izbori odluciti radi li on to u redu ili ne radi, da mu damo poruku da tako nesto necemo vise tolerirati.

Pa tako izlazim na izbore i glasam za pop-up likove, jer ono sto je radio prethodnik mora biti kaznjeno. Ako to ne bude kaznjeno, onda smo tek nagrabusili.

Tako da idemo glasati za KAZNU i jasnu poruku da smo takvu bahatost i neodgovornsot voljni itekako eliminirati iz politickog procesa.

Jasno. Za Bandica ce glasati dosta ekipe koja se uhvatila na njegove jasle ili koja jednostavno nije previse informirana. Pobogu, cak i za HDZ glasaju ljudi, tako da to i nije tako cudno. No, vjerujem da je u opcem interesu da se ovaj proces osudi na politicku eliminaciju.

Sve ostalo mi je uistinu besmisleno.

Philzg. Ti ces glasati za Bandica, jeli? Jel ti imalo bed glasati za covjeka koji iza sebe ima vise korupcijskih skandala nego cijeli HDZ zajedno? Po meni je uciniti tako nesto de facto politicki zlocin. Nesto o cemu se ne govori. No, interesira me tvoje misljenje.

UZDP-Tiaktiv

Tko je glasao

Gale, point je u tome da

Gale, point je u tome da je:
- Bandic .....provincijalac nepodoban za bilo kakvu visu funkciju (osim dopresjednik Dinama, snasao bi se)
- Kregar je Milanovicev lik, isturen da bi glumio opoziciju Bandicu, pa kako god izbori zavrsili opet ce Partija da vlada. Jasno je odakle mu novac i zaledje. Ne treba puno mozgati. SDP!! Covjek nema kompetencije i proizvod je medija a ne svoga dosadasnjeg rada.
- Vrba (zalosna) Mesic je zahebancija HDZ-a. Marginalan lik u ovim izborima.
- Tajci......Strasno, neopisivo
- Srica....SDP ga stvorio i inscenirao ovu cijelu famu koja je zavrsila vec unaprijed dogovorenim udruzivanjem

SVE JE PRIJEVARA I UNAPRIJED REŽIRANI IZBORI!! IZBORA NEMA!!

Tko je glasao

...da, i papa je

...da, i papa je vanzemaljac, obama je mason ..... (u točkice sam upiši svoju teoriju zavjere)

daj mi reci kako se dokazuje da kregar NIJE kandidat SDPa (osim naravno ove očigledne stvari da nastupa samostalno, bez para i protiv SDPovog kandidata)?

Tko je glasao

daj mi reci kako se dokazuje

daj mi reci kako se dokazuje da kregar NIJE kandidat SDPa (osim naravno ove očigledne stvari da nastupa samostalno, bez para i protiv SDPovog kandidata)?

Nije to teorija zavjere vec je zdravorazumski zakljucak. Na naslovnici VL-a pojavi se OGROMNI NASLOV kao da je Knin oslobodjen , Vatreni 3. '98 ili Gotovina uhicen.

Toliko VELIKA vijest na naslovnici a NITKO drugi je nije prenio!!

Odakle Kregaru novac za sve oglase i aktivnosti? Za narucivanje istrazivanja (120000 Kn) ? Sponzori? Da-SDP!!
Mazanje ociju zagrepcanima ne bi li i dalje banda crvena mogla harati.

Protiv SDP-ovog kandidata? TO TI JE WIN-WIN SITUACIJA ZA SDP!!! U TOME JE POINT!!!!

Kregar nije izbor vec nastavak KORUPCIJE U ZAGREBU!!!

Ali MRAK ti to sve znas i zato ti i je komentar ovako loš za razliku od dosadašnjih!!!

Tko je glasao

koji oglasi i koje

koji oglasi i koje istraživanje?
pulsovo istraživanje je pravljeno za SDP, gfk za HDZ nijedno za kregara
oglas ja nijedan nisam vidio (osim ovih na internetu, no pogledaj cjenik koliko to košta, eto ima i na pollitici cjenik)

mislim da donosiš sud bez da imaš uvida u temeljne informacije

Tko je glasao

Pa naravno da je Pulsovo

Pa naravno da je Pulsovo istrazivanje koje narucuje SDP narucilo i jos 3% vise da nafriziraju za Kregara. Vjerojatno svaki postotak friziranja kosta 100000 Kn. Jer oscilacija od 3% u odnosu na Gfk je prevelika. Netko mulja.
Neciji prstici su prljavi.
A kako objasnjavas toliko medijsko forsiranje Kregara, odnosno na osnovu cega ga se toliko spominje? Od jednom nekakav Kregar-spasitelj Zagreba!! Covjek kojeg su studenti htjeli razapeti upravljao bi gradom?! hahaha
A sve te slikice na netu? Odakle pare jednom "nezavisnom" kandidatu za to? Tko je okrenio reflektore prema njemu? SDP!!

Tko je glasao

gfk je inače glasovito

gfk je inače glasovito poznat po preciznosti svojih anketa iz sfere politike :)
poznajem osobno nekolicinu ljudi iz pulsa i sasvim sam siguran da njihov integritet nije na prodaju pa niti za 100.000kn (uostalom odakle tebi taj podatak? sigurno iz nekog dobro obaviještenog izvora)

po svim anketama unazad dva mjeseca kregar je bio drugi, no ono što se sada desilo s posljednjih nekoliko anketa je da se značajno odvojio od ostatka protukandidata i jednostavno se iskristalizirao kao drugi takmac u ovim izborima i ne vidim logičnijeg pristupa nego da mu mediji posvete pozornost proporcionalno rezultatu (uostalom, nije to baš sve tako, pogledaj malo EPH izdanja i koliko ona spominju kregara)

gdje su to studenti htjeli razapeti kregara? podsjeti nas sve skupa?
na koje slikice misliš?

i posljednje, da nečiji prstići su zamazani i nekako mi se čini da si ti taj koji želi otresti blato :)

Tko je glasao

Integritet Pulsa nije na

Integritet Pulsa nije na prodaju jer vec imaju vlasnike. Kao i Gfk.

Ako EPH izdanja ne spominju Kregara, zasto ga drugi mediji i te kako spominju? DIREKTIVA SDP-a. Da bi stvorili medijsku sliku o Kregaru-spasitelju Zagreba. SDP je stvorio Kregara i promovirao ga kroz medije koje kontroliraju.

Ako si zaboravio studentske prosvjede i omalovazavajuci Kregarov odnos prema studentima tada ti preporucam da pogledas: http://www.youtube.com/watch?v=cbJ4brN2wEY&feature=related
Umjesto studenata sad zamisli Zagrepcane i kako bi se tek tada Joca frajerisao!!

Slikice su ovi placeni Kregarovi oglasi koji iskacu na sve strane. Kako li je samo uspio sve to platiti....hmmmmm

Vjerojatno kao i Jadranka Kosor- popustom na kolicinu :))))

Tko je glasao

ne kužim u čemu je problem

ne kužim u čemu je problem s ovim videom? jesi li ga pogledao uopće?

a glede google kampanje, očito ne znaš koliko to košta :)

Tko je glasao

Izgleda da ću morati

Izgleda da ću morati transkript napravit:

500- tinjak studenata zg pravnog fakulteta prosvjedovalo je zbog povecanja skolarine, no ovoga puta čini se uzalud jer ni nakon 2-satnog pregovora dekan nije popustio. Studentima je odobreno da skolarine placaju u 2 rate. Svi ostali zahtijevi-GLATKO SU ODBIJENI!
Kregar: (cinicno) istina eto, ja sam očekivao i više studenata….. (Kad su dosli uhvatila ga panika)
Student: Ministarstvo je dalo 380000 Kn da ne dignu školarine. Dekan je i digao školarine i zadržao novac.
ZIVIO ETICKI KODEKS! Upsss.....tada jos to nije potpisao kao ni u vrijeme dok je grabio iz pripomoci.

Kregarov argument za povecanje školarine je bio: Jednom kad se zaposle zaradjivati ce puno vise!!!! ZAMISLI
Mogao je barem neku floskulu baciti kao npr. CISTE RUKE ili STOP KORUPCIJI, ali ne.

Ovo sve sto je on platio na net-u kosta puno vise nego sto je iz pripomoci maznio!! A to je samo internet kampanja!

Tko je glasao

@ philzg Izgleda da ću

@ philzg
Izgleda da ću morati transkript napravit:
500- tinjak studenata zg pravnog fakulteta prosvjedovalo je zbog povecanja skolarine, no ovoga puta čini se uzalud jer ni nakon 2-satnog pregovora dekan nije popustio. Studentima je odobreno da skolarine placaju u 2 rate. Svi ostali zahtijevi-GLATKO SU ODBIJENI!
Kregar: (cinicno) istina eto, ja sam očekivao i više studenata….. (Kad su dosli uhvatila ga panika)
Student: Ministarstvo je dalo 380000 Kn da ne dignu školarine. Dekan je i digao školarine i zadržao novac.

Philzg,

ovo automatski diže više od 5 % glasova Kregaru i jača vjetar u jedra. Što je više fora i aktivnosti protiv njega građanstvo sve više profilira i jača uvjerenje "konačno imamo buldoga za okršaj sa psima".

Preudugo je trajalo to pod Kardeljevom i Tuđmanom kabanicom, uključujući Rožića koji je pod tim proveo vječnost. Manolić, Zdravko Tomac, Stipe Mesić, Šeks, Luka Bebić, Sanader, Linić i ostali malo popuštaju.

Ključni su interesi i poslovnost. Široke elitne i turboelitne divizije vide da više ne samo ne mogu osigurati kontinuitet velikih dobitaka od samoposluživanja na zajednički i tuđi račun nego ne mogu osigurati da blokade i krize povjerenje ne unišatavaju teško stečene vriejdnosti derivata nekretnina i financija - toliko toga je trebalo osvajati, ubijati i otimati i desetljećima šta sve ne i sada gledati kako to nestaje uz nemož vodstva kultrune revolucije.

Kao u doba najvećeg (Gaja Julija) Cezara tada svi traže Bruta, buldoga u vlastitim redovima, da zada odlučni udaraca u nemoć / moć imperije, u samog Cezara.

U ovom slučaju svi su zaboravili na dodatnu činjenicu da Bandić nije Cezar, veliki pobjednik i imperator, nego više žrtva za nošenje zadnje dionice križnog puta u dugoj pasiji derivata nekretnina i financija, što brutalnu misiju Kregara i ostalih čini još lakšom.

Philzg,

sve što ti i Rožićev šta i svi štabovi kulturne veleimperijalne kulturne revoluciju sada napravili, a naročito bilo šta što je navodno "nezgodno" protiv Kregara / Bruta i slično, deseterosrukom snagom će se vratiti na veleimperijalnu kulturnu revoluciju derivata nekretnina i financija samoposluživanjem na zajednički / tuđi račun te dodatno još više jer će se pretorijanske garde same revolucije sve odlučnije okrenuti protiv nje.

Meni je već neugodno minimalno pratiti tu agoniju - u Splitu još brutalniji Brut Kerum doslovno uništava revoluciju koja a je digla, u Osijeku će se čak Glavaš reinkarnirati a sada i u ključnom Zagrebu, a da nije ni zanjihao bokovima, Kregar ni kriv ni dužan već brutalno nadmoćno ...

Philzg, šta nas još čeka u ovih više do mjesec dana, uzevši obzir da snagom krize povjerenje nakon toliko tuge vjetar konačno podržava naše lađe? Bojim se prekomjerne brutalnosti prema bekrajnim tekovinam i divizijama duge revolucije, vidi šta sam pisao, nudio sam i program kojim bi to išlo praktičnije i humanije ...

P.S. Žao mi je i Rožića. Predugi "ljubavni odnos i odnošaji" sa Đapićem očito jako djeluju. Ali stigne se malo rehabilitirati, ako ne sam uvijek se svatko može obratiti Zdravku Tomcu, koji ima rješenja za svakoga.

Tko je glasao

Dakle. SDP nam je ponudio

Dakle. SDP nam je ponudio izbor izmedju Kregara i Bandica. To je IMO cisto korektna ponuda dovoljno motivirajuca da izadjem na izbore i glasam za Kregara.

Ne ocekujem od Kregara istina nista spektakularno, osim da ce pobjedom zabiti cavao u lijesu Milanovica i svih onih koji su davali politicko zaledje Bandicu, sto je opet jako puno za napredak SDPa kao stranke pufera promjene.

Jasno. Tek kada JOT proradi kako treba, moci cemo govoriti o stavnim politickim opcijama i tako dalje i tako dalje, no za tako nesto ipak je potrebno jos par osnovnih koraka da bismo mogli na tako nesto pucat. A u medjuvremenu, potrebno je umanjiti stetete pojava poput Bandica, Milanovica i slicno.

UZDP-Tiaktiv

Tko je glasao

Kregar nema nikakve veze sa

Kregar nema nikakve veze sa SDP-om. Dvojac Kregar-Srica izlaze potpuno samostalno pod zastavom NL-a i to bez bilo kakve potpore svih parlamentarnih stranaka i love. "Slucajno" se nalazim unutar "vatre" (kako je to "ap" prije spomenuo) pa sam vrlo direktno i detaljno upoznat s mnogo cinjenica. Sve ostale informacije su science-fiction, dezinformacije te price za malu djecu. SDP-ova vlast u ZG-u je sada vrlo ozbiljno ugrozena, a Milanovic je vrlo svjestan da Bandicev eventualan poraz predstavlja slabljenje ne samo SDP-a, nego ujedno i njegove politicke moci unutar SDP-a. Njegov pokusaj glede posljednjeg rusenja Bandica ("Neven Mimica") je bio samo izreziran "show" za javnost. Dakle Milanoviceva politicka buducnost sada ovisi o uspijehu samoga Bandica sto samo znaci da Milanovic stoji iza Bandica 100% !

Live Free or Die !

Live Free or Die !

Tko je glasao

Vjerujem ti! Ipak si ti iz

Vjerujem ti! Ipak si ti iz Kregarovog stozera. Jel to znaci da kad bi Kregar bio tajno instaliran od strane SDP-a da bi ti to priznao??? Hmmm......Tako sam i mislio......

Tko je glasao

Svakako da uveliko podrzavam

Svakako da uveliko podrzavam njih dvojicu, ali si sasvim fulao moju ulogu. Nisam clan Kregarovog izbornog stozera, nego purger koji se zeli otarasiti Bandicevizma, Mamicevizma, Sanaderizma, Djapicevizma, primitivizma itd., a po tvojem nacinu razmisljanja zakljucujem da si najvjerovatnije pripadnik jedne od gornje navedenih opcija jer prema informacijama s kojima raspolazes uvidjam ili da nemas blage veze s realnoscu ili da namjerno saljes u javnost raznorazne dezinformacije.

Live Free or Die !

Live Free or Die !

Tko je glasao

A gdje je Milanovicizam?

A gdje je Milanovicizam? NEMA GA! Nece Kregarovac na gazdu Zokija! Joj kako ste prozirni. Bacio sam mamac da vidim jel bi to moglo biti istina, kad na kraju ribica se navuklo.... Bravo ribice, potvrdile ste mi teoriju. Pogotovo hanhan kad je po nalogu doletio na ovaj "topic".

Tko je glasao

Philzg, evo upravo mi javise

Philzg, evo upravo mi javise da je Rozic izasao na izbore sa svojih 5 posto kako bi pomogao Bandicu da ode u drugi krug. Jeli istina da Rozica podrzava Bandic? Sta kazu tvoji izvori?

Iliti, kako je moguce da jedan Rozic sam nastupa i oduzima onima sto imaju kakvu takvu sansu da maknu Bandica, umjesto da se vec sada javno suoci sa istima, da prokaze ono sto treba prokazati i digne sebi rejting?

Vec sa ovih 5% dere dalje bez pitanja.

Vidim da si odlicno informiran, pa mi reci jel to gore istina, a ako nije, tko onda stoji iza Rozica i cinjenice da njegova kandidatura pomaze prije svega Bandicu?

UZDP-Tiaktiv

Tko je glasao

Gale, valjda ti je jasno da

Gale, valjda ti je jasno da tko god se nalazi u blizini Zg Holdinga i Bandica da ta osoba "automatski" ulazi u Bandicevu tajnu knjizicu. Bandic sve potkupljuje s lovom Zg poreznika. Pa valjda znas tko je Bandicev "Godfather" :)

Live Free or Die !

Live Free or Die !

Tko je glasao

Po mojoj skromnoj procijeni

Po mojoj skromnoj procijeni Zg Holding i Bandić su u interesnoj sferi minimalno 25-30 posto zagrebačkih glasača. To nema veze s strankama i partijama, to je žalosna logika zasnovana na čistoj računici onih kojima su Zg Holding i Bandić sigurnija budućnost od eksperimentiranja s nekom novim Bandićevcima.

Hebiga, nekada je to prava katastrofa, ali svi znamo da su ljudi robovi svojih navika!

"Što vrijedi galopirati ako se krećemo u pogrešnom pravcu!"

Tko je glasao

Za Bandica i SDP je glasalo

Za Bandica i SDP je glasalo 14% populacije.

UZDP-Tiaktiv

Tko je glasao

@gale, ja o glasačima ti o

@gale, ja o glasačima ti o populaciji!

"Što vrijedi galopirati ako se krećemo u pogrešnom pravcu!"

Tko je glasao

Cek. Di su konkretni podaci,

Cek. Di su konkretni podaci, da vidimo kako stvari tocno stoje?

UZDP-Tiaktiv

Tko je glasao

Mislim da treba sačekati da

Mislim da treba sačekati da se stvari kristaliziraju, te obrisi i konture poprime svoje prave oblike i dimenzije.

Nije li u fazi gdje je još uvijek sve u fazi rekla kazala, gdje se čak ni nezna tkoje je gdje i koje je s kime, malo prerano govoriti o konkretnim podacima.

"Što vrijedi galopirati ako se krećemo u pogrešnom pravcu!"

Tko je glasao

Na zadnji put mislim

Na zadnji put mislim naravno. Ovaj put taj postotak ce znatno opast, s obzirom na pad popularnosti Bandica zadnjih godina.

UZDP-Tiaktiv

Tko je glasao

Rozic je jedini pravi izbor.

Rozic je jedini pravi izbor. Dokazano nekorumpiran!!
DOKAZ, A NE OBECANJE!!
Zagreb moze biti sretan sto ga moze birati za predstavnika.

Tko je glasao

@philzg, sory ali ja smatram

@philzg, sory ali ja smatram da je Rožić svoj kredibilitet teško zopteretio hipotekom Đapićevog lažnog magisterija.

Naravno nije jedini, jer cijeli je HSP bio i ostao talac jednog jebivjetra i luftiguza koji je zahvaljujući upravo takvima kao što su Rožić ukrao stranku istinskom pravašu i njenom istinskom osnivaču, Dobroslavu Paragi.

Nakon toga pa sve do danas pravaški pokret je truplo bez glave i doista je divno čudo da je HSP do danas bauljao političkom scenom.

"Što vrijedi galopirati ako se krećemo u pogrešnom pravcu!"

Tko je glasao

Rozic je istupio iz HSP-a

Rozic je istupio iz HSP-a netom prije izbora i odrekao se saborske klupe. I nije nakon toga trgovao svojim ugledom i prihvatio neku drugu stranku a mnogi bi ga htjeli vidjeti u svojim redovima. Jel znas ti koji takav primjer? Jedan barem...
Mrak- sta bi to trebao Rozic objasniti? Kako to da i dan danas zivi u roditeljskoj kuci a 2 mandata je odradio? Kako to da nema apartmane na moru i mrlja u politickoj karijeri? A ima politicku karijeru za razliku od drugih!!!

Tko je glasao

rožić ima puno toga za

rožić ima puno toga za objasniti i ne vidim kako ga bilo tko može smatrati jedinim ispravnim izborom

Tko je glasao

Sto bi to tocno Rozic trebao

Sto bi to tocno Rozic trebao objanisiti? Budimo malo konkretniji, jeli.

UZDP-Tiaktiv

Tko je glasao

@gale recimo da bi za

@gale recimo da bi za početak bilo dovoljno da Rožić objasni što je to bilo zajedničko što je povezivalo njega i Antu Đapića.

Nemoj samo početi o ideji pravaštva, jer za dosljednu pravašku ideologiju, treba imati poštenja i pameti, što kod Rožića ne dolazi u pitanje, ali kod lažnog magistra ................

"Što vrijedi galopirati ako se krećemo u pogrešnom pravcu!"

Tko je glasao

Dobro, ako su Bandić a i

Dobro, ako su Bandić a i Kregar kandidati SDP-a, a HDZ nije u njihovom taboru, zašto je onda istaknuo ako slabog kandidata kao što je JM?
Dakle, ovje se vjerojatno radi o velikoj tajnoj koaliciji o vladanju, odnosno pljačkanju, Zagreba. Bez obzira ž
tko od njih pobijedio na izborima Zagrebom vladaju SVI.

Ako tako promotrim stvari onda tvoj prijedlog za Rožića i ima smisla.

inigo

Tko je glasao

Miki se otrgnuo kontroli

Miki se otrgnuo kontroli Komiteta, pa sad Drug Zoran pokusava skrivecki srusiti Mikija sa Kregarom. No ako ne uspije, opet mu ostaje koliko-toliko odmetnuti Miki. A Miki suruje i sa dr. Ivom pa Ivi nije u interesu da ga rusi jer Miki suradjuje te imenuje Zalosnu Vrbu. Jel treba jos preciznije ili je shvatljivo tko tu koga....

Tko je glasao

Čist sam ko suza ...kaže

Čist sam ko suza ...kaže Rožić za sebe;
tko mi ne vjeruje nek se lagano... hebe.
Ja sam stvarno pošten, samo Đapić je krao,
ostah kratkih rukava, e...baš mi je žao.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci