Tagovi

KOS i peta kolona kontra branitelja i Hrvatske/ Točka 6. Memoranduma SANU

ZAKON
O SUZBIJANJU DISKRIMINACIJE

I. OPĆE ODREDBE
Svrha zakona
Članak 1.
(1) Ovim se Zakonom osigurava zaštita i promicanje jednakosti kao najviše vrednote ustavnog poretka Republike Hrvatske, stvaraju se pretpostavke za ostvarivanje jednakih mogućnosti i uređuje zaštita od diskriminacije na osnovi rase ili etničke pripadnosti ili boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, članstva u sindikatu, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog naslijeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije.
(2) Diskriminacijom u smislu ovoga Zakona smatra se stavljanje u nepovoljniji položaj bilo koje osobe po osnovi iz stavka 1. ovoga članka, kao i osobe povezane s njom rodbinskim ili drugim vezama.
(3) Diskriminacijom se smatra i stavljanje neke osobe u nepovoljniji položaj na temelju pogrešne predodžbe o postojanju osnove za diskriminaciju iz stavka 1. ovoga članka.

------------------------------------------------------------------------------------------------
A onda imamo naslov u Jutarnjem listu

SUKOB BRANITELJA I GRAĐANA?

http://www.jutarnji.hr/branitelji-o-anti-prosvjednicima--necemo-prvi-nap...

Dakle jasno je, zadnji korak u obespravljivanju branitelja, a preko branitelja i svih Hrvata oduzimanje je građanskog prava, odnosno diskriminacija svih koji ne misle kao Mladić, Šešelj i ostala ubilačka bagra.

Što znači ovo: SUKOB BRANITELJA I GRAĐANA?

Znači to da imamo dvije skupine

1. Branitelje

i

2. Građane.

Nadalje, to apsolutno znači i da je braniteljima oduzeto pravo na status – Građanin!

Kraju to što tako već godinama i jest, kraju to što se već 15-ak godina sve loše povezuje s braniteljima, što se i uz svaku prometnu nesreću napomene da ju je izazvao branitelj, ta zločinačka politika pročetnički (pogledati pod Memorandum SANU) orijentiranih medija ima za cilj dugoročnim iscrpljivanjem, ponižavanjem i za svaki problem okrivljivanjem branitelja stvoriti klimu otpora i mržnje prema braniteljima, a posredno i posebno prema samostalnoj Hrvatskoj.

Propast Hrvatske krajnji je cilj plaćenika u tobože hrvatskim medijima, a da bi do toga došli potrebno je degradirati i oduzeti svako pravo onima koji su je stvarali – braniteljima, kao i prvom Predsjedniku dr. sc. Franji Tuđmanu.

Stoga proglašavanje branitelja onima koji nisu građani predstavlja zadnji korak u toj zločinačkoj i smrtonosnoj politici srpskih nalogodavaca i pete kolone u obliku beskrupuloznih plaćenika.

Zakon o suzbijanju diskriminacije, po bilo kojoj osnovi, jasno kaže da je divljačko i primitivno oduzimanje prava skupini od najmanje pola milijuna branitelja, kao i njihovih obitelji: roditelja, žena, muževa, djece... teško kriminalno djelo.

Naravno da je iluzorno od DORH-a očekivati kazneni proces protiv odgovornih za ovaj zločina. Naime, nije ovo prvi slučaj diskriminacija samo i jedino branitelja i njihovih obitelji.

Diskriminacija se provodi već godinama, diskriminacija je kad premijer na zahtjev struke i onih koji potpadaju pod ministarstva smjeni 6 ministara, a samo kod branitelja tvrdi da nemaju pravo na ministra koji će skrbiti za svoj resor. Tu se prepoznao i sam ministar Matić, koji prigodno izjavljuje da ga je postavio Milanović i da samo njemu odgovara. Kraju to što je stvar inteligencije shvatiti da nismo u vremenima krvave i zločinačke diktature (ili jesmo?) i da ministar odgovara i onima za koje tobože skrbi, te da nema pravo na bahat i hitlerovsko-mengelovski odnos prema svima koje zastupa, osim ako smo u zločinačkoj i besprizornoj diktaturi, a nismo, ili jesmo?

Diskriminaciju provode i razne udruge koje ubiru milijarde iz proračuna i koje se tobože skrbe za ugrožene no kakve su to organizacije jasno je svakome tko prati njihov rad: kad je u pitanju premlaćivanje djevojčica, volonterki iz udruge U ime obitelji, onda je to u redu, kad primitivni nasilnik HNS-ovac od metar devedeset prebije i nokautira staricu onda to, po Sanji Sarnavki, nipošto nije starica, već politička osoba koja je valjda dobila što je zaslužila, kad je u pitanju vrijeđanje biskupa i kardinala od strane LGBT prosvjednika onda povici "ubij biskupa", spali crkvu", ubij katolibane i katolike"... nisu govor mržnje, već ispoljavanje slobode govora i stavova SDP-HNS-Pupovac koalicije, valjda.

Bespotrebno je reći da bi se u normalnoj državi (odmah) ovakvim kriminalnim skupinama koje ubiru novac, a jedino ne rade ono za što su uzeli novac, taj novac oduzeo. Naime, jasno je da je kriminal od države uzimati novac za određene aktivnosti kao što je zaštita najslabijih, a onda nokautiranje starica, djevojčica, vrijeđanje na vjerskoj osnovi... tretirati kao opravdano i poželjno ponašanje.

A onda tu imamo i Milanovića "pravednog"

Milanoviću "pravednom" puna su usta manjina i pravde no onda imamo stvarnu manjinu i tu veliki mag opsjene ima sasvim suprotan stav:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/milanovic-prekinuo-sutnju-glasna-manj...

Dakle, nije svaka manjina manjina, neke manjine nemaju pravo na pravdu, veli veliki pravednik.

A imamo i petu kolonu u vidu raznih samozvanih blogera i analitičara. Ti blogeri, uz to što su uvreda za inteligenciju, pravi su predstavnici skupine koja podražava Memorandum SANU. Jedan od tih SANU-ovčina je i bloger Feniks, taj beskrupulozni plaćenik koristi svaku priliku da Hrvatsku naznači kao zločinačku tvorevinu, da nema pravo na postojanje, kao i to da Hrvati ne zaslužuju državu zbog... tisuću razloga on ima, a i DORH ima tisuću razloga da ovog ostrašćenog zločinca doživotno smjesti iza rešetaka, no to ne radi, pitanje je zašto??? I to veliko pitanje?

http://pollitika.com/quotkrizariquot-na-ulicama-zagreba

Npr. samo u zadnjem dnevniku taj ogavni mrzitelj desetke puta na najgrublji način krši zakone RH.

Neke od izjava koje podliježu zakonskim sankcijama i zbog kojih bi ovaj zločinac trebao biti osuđen:

I dok smo mi u našoj naivnosti mislili da su priče o „križarima“ davna prošlost, oni su 10. 12. 2014. „osvanuli“ na ulicama Zagreba, u režiji „čadorlija“ formirala se povorka spodoba u crnom s velikim bijelim križevima, koja je ličila na povorke Ku-Klux-Klana negdje iz pedesetih godina prošlog stoljeća na ulicama nekog od južnjačkih gradova u SAD.

Iako ovo (u daljnjem tekstu dotičnog ću zvati - "ovo", jer nema imena za ovakve zlotvore), Dakle iako "ovo" zna da su križevi simbol branitelja koji si oduzeše život, da je jedino značenje – jedan križ jedan braniteljski život, "ovo" ipak tu ljudsku gestu usporedi sa KKK klanom, nekažnjeno, DORH samo ti spavaj!

Istinaibog ovi nisu pod kapuljačama, ali djeluju jednako zadrto i zvuče jednako prijeteće.
I da, sami sebe zovu „hrvatskim braniteljima“.

Treba li napomenuti da "ovo" lažno tvdi da branitelji sami sebe zovu braniteljima, treba li tvrditi da je "ovo" instrukcije za tu tvrdnju dobio od Šešelja? DORH, samo ti spavaj!

Gledajući danas te koji su već 1990. „uzeli puške i krenuli“ „braniti“ nas, „oslobađati“ nas i „stvarati nam državu“ zaista se ne moramo čuditi što su od Hrvatske uspjeli stvoriti tek ruglo od države.

Vrijeđanje ugleda RH za DORH nije kazneno djelo, iako je zakon tako propisao, samo ti DORH spavaj!

Eto tako ti novovjeki „križari“ uz punu podršku Crkve u Hrvata, koja je u povijesti uvijek stameno stajala uz svoj ustaški narod, silno zabrinuti za sudbinu hrvatskog naroda i države, ponovo kreću u svoj rušilački pohod, jer oni su stalno na ratnoj stazi i s te staze ne namjeravaju sići.

Da ništa drugo nema do ovoga "ustaški narod", "ovo" bi moralo biti osuđeno na doživotnu robiju, no DORH-u mučenje i ponižavanje čitavog naroda ne znači ništa, apsolutno ništa, a "ovo" i dalje gnoji i priprema smrt i razaranja našoj zemlji i našoj djeci, "ovo" će biti zadovoljno samo kad i zadnje hrvatsko dijete u kolijevci bude mrtvo.

Ovo je samo iz jednog dnevnika i samo dio kazneno kažnjivih napada na jedan narod, svaki njegov dnevnik obiluje stravičnim izljevima mržnje i nakaznosti, DORH se pravi blesav, jer jednostavno ne vjerujem da ovakva kriminalna djela mogu ostati neprimjećena, osobito što "ovo" uredno objavljuje na portalu drugog najvećeg mrzitelja i memorandum-ovce, Babićevog nećaka Babića mlađeg, vlasnika portala index.hr i milijunskog dužnika RH, dok Hrvati muku muče, ratnog zločinca Babića nećak svirepo ubija Hrvatsku, ždere škampe, vozi bijesne aute istovremeno ne plaća porez i živi na naš račun, pritom mu poluimbecilna skupina zadojenog polusvijeta daje podršku i podržava njegov snobovski i bolesno razvratni način života, a krivnju za svoje bijedne živote uredno svaljuje na branitelje, dok Babić mlađi krka janjetinu, jastoge i živi život hedonističkog polusvijeta.

Taj isti, ratnog zločinca, Babića unuk postao je jedan od predvodnika obespravljivanja branitelja, naslovnice njegovog portala, koji ne plaća poreze i koji živi na račun svih Hrvata, vrište od mržnje, mene je recimo trajno banirao jer sam ispod njegove objave

http://www.index.hr/lajk/poster/46959/najdrazi-hrvatski-superjunak

napisao da je kažnjivo vrijeđati čitav narod, a samo zato što se s nečim ne slažeš.

Što reći na tekst u kojem se implicira da su branitelji uhitili onog jadnika (budućeg tajkuna-političara) što je pogriješio adresu i došao pljuvati branitelje:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/satordzije--novi-subnor-a-policija-is...

Čisti govor mržnje, čisto iskrivljianje činjenica i usmjeravanje mržnje na krivu adresu, porez neplaćen, jastozi čekaju, branitelji i invalidi se smrzavaju, bravo, bravo!

Što reći o ovome što nikad nije ranjen, nikad nije bio hrvatski vojnik, a zanimljivo je, izgleda da iako u HV-u nije ranjen ipak ima status HRVI, kako? DORH, smao ti spavaj.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/dosta-je-pravi-branitelji-pozivaju-na...

Toga čudaka, ratnog zločinca Babića, nećak uzdiže na pijedestal kao primjerak ratnog stradanja, o majko mila!!! Otkad su to ratni reporteri veći heroji od ratnika, otkad su to oni koji nisu ranjeni veći invalidi od ljudi bez nogu i ruku, u kolicima?

I što sad, branitelji nemaju pravo na mišljenje? Na stav, na to sve ima pravo samo žderač jastoga i posjednik skupih automobila Babićev nećak, Babić junior i ratni reporter bez izvještaja Erceg, ah da, ima izvještaja, bio je jako dobar sa Mladićem i pratio njegove pustolovine, neki to zovu pokoljima, ali ne i Erceg, pitajte ga o Mladiću?
------------------------------------------------------------------------------------------------

A Fred Matić jadni i žalosni? Što reći o čovjeku koji je radno mjesto ministra branitelja shvatio kao priliku za upoznavanje filmskih likova i kojega glava boli od onih za koje treba skrbiti, ništa! Sve je sam rekao.

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/145472-fredu-maticu-dojadilo-jedva...

Kad me vide, neka jednostavno prijeđu na drugu stranu", kazao je ministar.

Ipak, za kraj treba dodati ovo: Fred Matić traži od ljudi u kolicima da, kad ga na ulici netko od njih sretne, brzo vozi kolica na drugu stranu, jer će mu napraviti što? Izudarati ga, izbaciti iz kolica, pljunuti, išamarati? Što ćeš im napraviti Frede, reci?

Tužna je sudbina braniteljska, Memorandum SANU traži od svih pripadnika svoje zločinačke organizacije da maksimalno šire mržnju prema braniteljima, Hrvatima i prema Hrvatskoj, svaki divljački čin nagrađuje se, svaki primitivni izljev mržnje nagrađuje se funkcijama i zabetoniranim mjestom u politici ili tajnim agencijama pod krinkom udruga, a koje mi plaćamo, kao i Vladinim agencijama za branje zjala...

Ne treba se nitko bojati za Srbina Marka Grahovca, em su Grahovci i nekad zauzimali visoka mjesta u policiji, dakle imaju veze, em mu je ovim otvaranjem lova na ljude u kolicima osigurana budućnost. Tko se želi kladiti da ćemo za njega još itekako čuti i da će biti strahovito plaćen za to, a da će se braniteljima-invalidima sve oduzeti i da će ih se trpati po zatvorima, ako? Ako drugovi?
------------------------------------------------------------------------------------------------
Subotnji prosvjed protiv ljudi u kolicima iznjedrit će i nove snage, oni koji uspiju najviše zla nanijeti ljudima u kolicima dobit će doživotne sinekure, sutra ćete čuti za nova imena, zasigurno, ukoliko tko od njih uspije isprovocirati Hrvatske policajce da ubiju ili bar zatvore nekoga od Hrvatskih branitelja u kolicima taj će ostati zlatnim slovima zapisan u velikosrpskim knjigama.

Zato molim Hrvatsku policiju i Hrvatske branitelje-invalide: Ne nasjedajte velikosrpskom planu, mi smo jedno i ono ispravno, oni su plaćenici i sotonine sluge, njima je cilj kaos i rijeke Hrvatske krvi, nedajmo im gušta!

Obratite pažnju na stavak 6. Memoranduma SANU.

Subota 21.02.2015. vjerojatno je početak kraja za nekoga, kao i direktna naredba kriminalaca i nalogodavaca SANU.

Možda je krajnje vrijeme da i SDP razmisli u kojoj državi živi i tko i njima radi o glavi!

Memorandum SANU II

1. Umanjiti odgovornost Srbije za počinjene zločine i razaranja, i optužnicama, potjernicama i montiranim sudskim procesima protiv državljana BiH, Hrvatske i Kosova staviti je u ravnopravan položaj sa državama u okruženju.
2. Odvratiti pažnju regionalnih i međunarodnih medija sa završnih procesa bivšim pripadnicima srbijanskog političkog, obavještajnog i vojnog vrha i političkog vrha Republike srpske kojem se sudi u Haaškom tribunalu
3. Susjedne države BiH, Hrvatsku i Kosovo dovesti u položaj da odustanu od tužbi najavljenih pred međunarodnim sudovima.
4. Pokajničkim akcijama dovesti Srbiju u jednak položaj sa stradalim i oštećenim državama iz okruženja.
5. Inzistirati na zatvaranju Haaškog tribunala i na suđenju generalu Ratku Mladiću pred domaćim pravosuđem.
6. Destabilizirati vlade susjednih država, provocirati unutarnje nezadovoljstvo i nemire i slabiti oštricu optužbi protiv Srbije.
7. Pomagati odcjepljenje Republike Srpske.
8. Inzistirati na konstitutivnosti Srba u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Kosovu i izvršiti tranziciju srpskih zajednica u državama regije u unitarnu, svesrpsku zajednicu.
9. Zaustaviti odvajanje Vojvodine, spriječiti dalju regionalizaciju Srbije i oslabiti djelovanje Islamske zajednice u Sandžaku.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Raztergnimo paklenu mrežu, koju nam je svima naš obćeniti neprijatelj razapeo;

Zaboravimo na nepravde i uvrede, koje smo jedni od drugih preterpili;

Pripišimo svu nesreću našu, njezinim početnikom, a ne narodom našima;

Oprostimo neprijateljem našima, i nastojmo, da nam u buduće nemogu škoditi;

Pomirimo se i pobratimo, te nas se zauzmi jedan za sve i svi za jednoga;

Zakunimo se na svetom grobu naših mučenikah, a taj je grob sva naša domovina, zakunimo se da ćemo dostojno osvetiti otce naše, a osveta nam budi svih nas sloboda, jednakost i bratstvo.

dr. Ante Starčević

Komentari

Zadatak

Osnovni zadatak je izazvati sukob između hrvatskih branitelja HRVI 100% 1.grupe i građana.
U interesu je pozicije da se krvlju oboji asfalt u Savskoj.
To i samo to je cilj, grahovac je samo "zec" - probni balon.
Nastavak slijedi "... do istrage vaše ili naše..."

Tko je glasao

Kome, zapravo

Tko je glasao

Treba onima sa Gazimestana.

Treba onima sa Gazimestana.

Tko je glasao

Očigledno je

da su ovi udruženi s četnicima s kojima se uostalom i najbolje razumiju :P

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Lupetaš Biga , kao i obično.

Lupetaš Biga , kao i obično.

Tko je glasao

Bigulica, Opet ti o

Bigulica,

Opet ti o četnicima, a onda buš sa svojom škvadrom druge optuživala da su im četnici stalno u prvom planu.

Tko je glasao

Kad sam ja optuživala da su četnici stalno u prvom planu?

Škvadri su u prvom planu ustaše, pa tek onda četnici.

Skoncentriraj se Skvikač i ne pretjeruj s tetom Izabelom prek vikenda :P

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

@Bigulica, nije Izabela...

@Bigulica, nije Izabela... usput, odvratna si kao i sve komunjarske kurvertine, mentalne mislim.
Dalje, jebeš ustaše - oni su izgubili rat a Hvatski branitelji nisu. Naša je greška što nismo organizirali Križni put i poubijali vas do zadnjega jer pobjednici imaju pravo na to zar ne?, - ne mi smo vas štitili! To što nam se događa je posljedica navedene greške.
To je najveća greška franje Tuđmana i HV-a.
To je i jedini razlog, osnovni, zašto nam je kako je.

Tko je glasao

e moj jelenska

Tko je glasao

e moj jelenska i ti si bio


e moj jelenska
i ti si bio pomocnik ministra.fuj.

Kao i obično - promašuješ!:):):)

Da sam te pustio da zbrišeš u Omahu... fuuuj, gadim se sam sebi. :):):)

Tko je glasao

Ti se pak trebaš čuvati

Direktorskog sindroma :P

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Direktorskog sindroma

Direktorskog sindroma :P
Pojasni, ljubavi moja ovdje najveća, pojasni molim te moja muzo i moja mokrih snova uzročnice!
Aaajdeee, molim Te!

Tko je glasao

Dr.Ante Starcevic

Je nekada zivio, znate li sto je CCCC.
Ne CCCP. Nego SamoSlogaSrbinaSpasava.
Jesus je 2000 godina prije rekao: ne oprosti 7 puta, vec
7puta77. Taj tvoj dr. Se vratio u povijest kada je Filip Makedonski, otac
Velikog Aleksandra Makedonskog svakom desetom zarobljeniku ostavio jedno oko, da
Mogu ostale, bez ociju odvesti svom kralju, Grckom ili Perzijskom, je li uopce vazno.
c=100, Hundertwasser Haus, proguglaj i uci.
Gluposti ionako pisu mnogi
Trovati Mladost Osvetom Velikog Starcevica
Shalom=Mir, ne osveta

Tko je glasao

Nepismeni i neuki vladimirar

a osveta nam budi svih nas sloboda, jednakost i bratstvo.

Ovo je Starčevićeva osveta, imaš nekih problema sa pismenošću ili mržnjom prema Hrvatima?

Misliš li da je ova strašna osveta neljudska i da bi trebali prihvatiti neke tvoje varijante osvete, neke krvave varijante, što je s tobom?

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Osveta

Tu rijec ne koristim, meni nista ne znaci, ni englenska, ni njemacka ni francuska.
Nekada, kada su ljudi manje znali, koristili su takve rijeci.
Na osnovu rijeci, koje koristis, ja te prepoznajem.
Revanche, Rache.
Pogledaj u youtube Rachem
Milost

Tko je glasao

Opet trolaš

Trolaš, trolaš, trolaš

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Marko Grahovac, kako to da ima za pivo

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/145573-kontrolor-zet-a-sokiran-mar...

Gospodin Grahovac ušao je na stanici na druga vrata. Autobus je krenuo, a ja sam osobno došao do njega, predstavio se i tražio ga voznu kartu. On je bio strašno bahat i odmah je počeo vikati na nas, na mene i kolegu. Bio je i jako prost. Psovao je Boga svima, ponajviše braniteljima, HDZ-u i Kolindi. Ja sam ga pokušao smiriti, a on je počeo vikati kako nema novaca i kako ne radi nigdje. Vikao je da su HDZ lopovi i da je Kolinda ku*va. Pokušali smo mu objasniti da, ako nema kartu, može izaći van iz autobusa, ali da ne može tako vrijeđati ljude. Na to je odgovorio da neće izaći van, a ja sam zaprijetio zaustavljanjem autobusa i pozivanjem policije", rekao je uznemiren kontrolor Boras i nastavio:

"Potom je rekao da ako izađe iz autobusa, baciti će se pod autobus. Spriječio sam ga u toj namjeri rekavši mu da ostane u autobusu. Do nas je tada došao moj mlađi kolega Dario Hruška i pokušao mu objasniti da kontrolori samo rade svoj posao i neka se smiri. No, Grahovac je na to opet počeo vikati, urlati, a kada smo ga pitali je li pijan, odgovorio je da je popio nekoliko piva. Pitali smo ga potom kako to da ima za pivo, a nema za kartu. Grahovac je nakon toga ipak izvadio kartu i poništio je te nas opet iznova počeo vrijeđati. U jednom je trenutku počeo vikati da on nema posla jer mu je otac Srbin i počeo je vrijeđati branitelje psovkama. 'Je*o im Bog ma*er, branitelji su nula, šta oni tamo rade, oni imaju novce.' Na to sam mu rekao da sam i sam branitelj, kao i moj drugi kolega kontrolor i roditelji mlađeg kolege. Dodao sam da se ne može tako ponašati te da ako se ne smiri, pozvat ćemo mu policiju. Nakon toga se napokon smirio, a mi smo izašli iz autobusa van"

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Khmmm, Grahovac? Braća

Khmmm, Grahovac?
Braća Grahovac iz npr. Petrinje su svi do jednoga bili četnici od prije izbora 1990. Svi do jednoga u četničkim postrojbama i svi do jednoga otišli iz Petrinje prije Oluje.
Koji je ovaj?
Poznavao sam ih ponaosob, ali koji je ovaj?
Član madeži?

Tko je glasao

Bre burazeru

Tko je glasao

autorica teksta - Zrinka K.

Tko je glasao

Kao što rekoh, momak kapitalizira svoj bezobrazluk

http://www.jutarnji.hr/marko-grahovac--covjek-koji-je-pokrenuo-pobunu---...

I sad imamo situaciju da sam ja vidovit ili je ovo smišljena provokacija, a plata sigurna, jelte.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

to ti najbolje znaš

svaki mjesec stigne karamarkovih hiljadu kunića

Tko je glasao

"svaki mjesec stigne karamarkovih hiljadu kunića"

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

Nisam ja tako jeftin

oko 10 tisuća, ej, tisuća se kaže u nas Hrvata, ako ti ne paše...

Al eurića, 10 tisuća eurića, plus stan na Tuškancu, službeni BMW 6 Grand Coupe, srebrni, jedna plavušica i jedna crnka, apartman na moru, tik do plaže i kartica za troškove sa 3 tisuće eura, da se nađe.

Da tisuću kuna, pih, ovi vaši vas stvarno malo plaćaju, al znaš kako se kaže: Koliko para toliko muzike... :))))

Ma u stvari ne vredite ni to, ja vam ne bih dao ni da guske čuvate, nacrtane. hehe

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Jadniče ti to po onij što se babi htilo, to se babi snilo!

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

tisuća se kaže u nas Hrvata, ako ti ne paše...

"I sad imamo situaciju da sam ja vidovit ili je ovo smišljena provokacija, a plata sigurna, jel

Srpski plata hrvatski plaća, Ti si Srbin sa dna kace. Al neka platit će gazda Karađorđe kurs hrvatskog, pa i on je naučio, nije to sramota, i onaj Srb iz HČSP-a govori ijekavicom, čak i onaj četnik Krsnik, ne sumnjam da ćete i vi i iz SANU-u kad tad savladati

Tko je glasao

Ironija druže, humor druže, sprdnja druže

Sve je to moj izričaj - plata, no ok, poznato je da ljevičari baš nisu na ti sa humorom, zbog humora su miljuni ubijeni u ljevičarskim zločinačkim režimima. Jasno je meni da bi mi zbog humora presudili, al da čak ni ne kužiš da je humor? E pa od tebe sam više očekivao, osobito stoga što često ubacim po neku srpsku provalu iz filmova ili općenito!

Humor druže, taj smrtni neprijatelj ljevice neuke... :)))),

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

u nas Hrvata...

Tko je glasao

drug laganini ima pravo ... sve je to udba

Pa ovo j e k od ovce a ne drzava, a novinara niti nema, zamislite nikom nije palo na pamet da priupita ministra policije ili premijera za zdravlje

Tko je glasao

Jad i bijeda

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Završilo je kako

sam predvidio..policija ih je spriječila postupajući po zakonu

http://www.zakon.hr/z/181/Zakon-o-za%C5%A1titi-osoba-s-du%C5%A1evnim-sme...

Članak 27.
Osoba s težim duševnim smetnjama koja zbog tih smetnji ozbiljno i izravno ugrožava vlastiti ili tuđi život, zdravlje ili sigurnost, smjestit će se u psihijatrijsku ustanovu po postupku za prisilno zadržavanje i prisilni smještaj propisanim ovim Zakonom.

Nažalost, nije završilo kako sam priželjkivao..da dođe do dodira, kontakta..
pa da im ovi što štite HRVI I-skupine ..malo prebroje četničko-jugonostalgičarske, orjunaške kosti.

Budale misle valjda da branitelji nemaju sinove, da ratni invalidi nemaju rođake.

Samo četnici i komunisti ( u duši ) mogu napadati hrvatske branitelje koji mirno koriste svoje demokratsko pravo na prosvjed i građanski neposluh prema vlastima.

Očito Stipe Mesić i lex Aleksandar Saša Perković bez potpore struktura nisu u stanju organizirati malo respektabilnije SA jurišne odrede.

Pouka: Ako ideš za budalom doći ćeš gdje i budala.

ps. pitanjce: zašto se ove udruge nisu solidarizirale s primjerice udrugama Franak i Blokirani....

Odgovori:
a) nitko ih za to ne plaća
b) nisu dobili mig iz više komande
c) žele da u Hrvatskoj bude : što gore to bolje
d)žele Hrvatima ogaditi Hrvatsku i EU..da požele Regiju i istok
e) žele u praksi potvrdu da je " prije bilo bolje" tj. u Jugi.

Smijete zaokružiti više ponuđenih odgovora...ili sve.. ;-)))

Be my guest.

sve dobro...

Tko je glasao

"Pouka: Ako ideš za budalom doći ćeš gdje i budala."

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

Zraki

Oni zastupaju svoje stavove a ja autonomno svoj. Ako se poklapaju to ne znači da slijedimo neko nekog.

Primjer: Na raspri oko lipicanaca sam se retorički s Ppetrom posvađao...ali nije bilo loših osjećaja. Samo argumentacija. Oko ćirilice u Vukovaru, proslavi godišnjice pada Vu...nismo imali slični pristup.

To što zastupamo nacionalne vrijednosti i slično gladamo na neke stvari..ne znači da smo odmah HDZ...
Uostalom..ja sam bio za EU , Ppetra primjerice protiv..razmijenjivali smo argumente...ali se nismo vrijeđali.

No dobro...i ona i ja imamo stil opširnog pisanja..koliko vidim i još neki s , uvjetno rečeno- desnice...što će reći...koristimo se rječima, dok su tzv. ljevičari...a zapravo titoisti, jugosi i regionalisti...više skloni vrijeđanju.

Psovanju, znači. Ti isto pribjegavaš podcjenjivačkom stilu..

Ja jesam ljevičar... ali volim Hrvatsku. O svemu se drugom možemo dogovarati, ali : Domovina, dom, obitelj...tu nema razgovora...

Znači, radije bih s ovima koje si napao jeo kruh i luk, nego primjerice s nekim drugima kojekakve delicije.

Ne zanima me u kojim su strankama.

sve dobro...

Tko je glasao

"Ti isto pribjegavaš podcjenjivačkom stilu"

@drvosjek dao sam plus tvome komentaru jer se sa preko 90% napisanog slažem s tobom. No nažalost prečesto uočavam tvoja velika odstupanja od ovoga što si napisao i obrane rigidnih desničarskih stavova koje ovdje zastupaju ppetra i Laganini. Stavova u kojima sve one koji se ne slažu s njihovim nacional-šovinističkim, da ne upotrijebim točniji izraz ustaškim bljuvotinama, proglašavaju neprijateljima i izdajnicima RH. Sory ali takve individue koji brane pokret i ideologiju koja je u ci9jelom demokratskom svijetu osuđena kao najveće zlo prošlost, ne zaslužuju da ih se uzme ozbiljno kao partnere s kojima je moguć razuman dijalog. To su osobe koje su da ne upotrijebim riječ bolesnici, već ću ustvrditi da su to zatočenici vlastitih opsesija s kojima je svaka normalna diskusija i dijalog osuđen na propast. Takve su osobe smatram opasnost po okolinu i društvo, i treba im kontrirati na svakom koraku, što i činim, ali ne kao što tvrdiš; "Ti isto pribjegavaš podcjenjivačkom stilu", već citiranjem njihovih vlastitih umobolina, zabluda i gluposti kojima nas ovdje obasipaju, uvjereni da će zagađivanjem pollitike.com svojim pamfletima stvoriti kritičnu masu desničarskog fanatizma, što im naravno s obzirom da su članovi pollitike.com u plebiscitarnim dijelom obične osobe koje misle svojom glavom niti uspijeva, niti će uspjeti.

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

Kad bih te sad dao na sud vrlo bi ružno završio

No samo ću ti ovo reći, briga me što sam te pogodio, odnosno što si se pronašao u ovome dnevniku, tvoj je problem ako se nađeš uvrijeđen kad netko spomene petu kolonu ili KOS.

U ovom dnevniku uopće nema ustaša, niti u tragovima, a tvoj smrdljivi upis doslovno je velikosrpsko-četnički sistem označavanja osoba kao ustaša, a onda to, po vama maloumnicima, znači da ja nemam pravo glasa, mišljenja, da sam potpuno pogrešan i tako dalje. Tako ste označili sve branitelje kao ustaše i pokušavate nam oduzeti i građansko pravo, hau jes nou.

No ostaje činjenica da niti jedan pasus ovog dnevnika niste demantirali, niti jednu crticu, dnevnik ostaje gola istina i podsjetnik s kakvim ološom i bagrom djelimo ovu prekrasnu zemlju.

Doći će kraj i vašem zulumu i odgovrata ćete za svoja zlodjela kad tad.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

"Kad bih te sad dao na sud vrlo bi ružno završio"

@Laganini što se tiče toga tko je koga pogodio mislim da si sve rekao u: "Kad bih te sad dao na sud vrlo bi ružno završio"

PS:
Vjerujem da si mislio na prijeki sud tvoje partije!

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

I dalje ništa ne shvaćaš?

Ima li kraja tvom neshvaćanju?

To što ti samo vrijeđaš i što je to utuživo ne znači da si u pravu nego baš suprotno, ne shvaćaš?

Mislio sam na sud Republike Hrvatske, one države koju ti ne priznaješ i čije građane nazivaš pogrdnim imenima.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

@Laganini meni se čini da tvoj problem ne može riješiti okulista

.@Laganini što se više javljaš na moje komentare to sam uvjereniji su tvoja povijest bolesti i dijagnoza je puno kompleksnije!

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

Zrakoklepetalo, nešto si pobrkao

Ti si onaj koji nikad nije napisao dnevnik, ovo je slučajno moj dnevnik i ovdje pišeš komentare, trolaš do neba, a onda mene prozivaš zašto se javljam na svom dnevniku, jesi ti normalan?

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

"mene prozivaš zašto se javljam na svom dnevniku"

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

Ovo gore upućeno je zrakomlatilu

Ne znam kako završi ispod tvog upisa Skviki? :)))

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

"Ne znam kako završi ispod tvog upisa Skviki?"

@Laganini, @Laganini čovječe trk kod doktora dok je još vrijeme! iskreno se nadam da ti još ostao tračak nade za spas.

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

... gola istina

Hoćeš se kandidirati za Kiklopa?

Tko je glasao

Gdje ti @zraki

danas u RH vidiš "desničarski fanatizam". Ima budaletina koje će nakeljiti slovo " U" na kapu. To je možebitna reakcija na frustraciju svakovečernjim gledanjem "partizanskih " filmova. Veličanje Tite i sl. a i možebitnih provokatora.

Drugo što mislim... "ustaške bljuvotine" kako ti to nadasve retorički vješto obilježavaš neke stavove,ono diplomatski ,))..je vrlo rastezljiv pojam.

Nisu ustaše do WW2 isto što i ustaše u WW2 ili poslije WW2 ili danas.

Sve se može označiti nekom etiketom, primjeri:

ideš u crkvu, praktični vjernik= klerofašist
želiš Hrvatsku a ne Jugoslaviju= ustaša
za tržišno gospodarstvo= kontrarevolucionar, fašista
za Hrvatski jezik=nacionalist, potencijalni ustaša
Tvrdiš da je rat 90.-tih bio obrambeni a ne građanski- ognjištar
za euroatlanske integracije= bećki konjušar, sluga zapada
protiv gay propagande si = rasist, homofob,fašist
protiv si da pripadnici agresorskih krajinaša dobiju penzije kao invalidi ( "građanskog") rata =šatoraš, čadorlija, dobro preplaćeni klerofašist i sl.

itd, itsl.

Te "ustaše" su se od silne uporabe toliko već izlizale da su neupotrebljive.

Ti isto koristiš taj komunistički arsenal za borbu protiv ideoloških neprijatelja, ali taj arsenal je zastario kao i oranje na volove.

Ja razlikujem legitimno domoljublje ili patriotizam..od šovinizma.

To što bi neki najradije bili samo "Građani" a nikako ne žele biti Hrvati ili bar politički Hrvati...to je njihov problem.

Demokracija je . Ja sam Hrvat..ali sam istovremeno i građanin i državljanin.

Ne uzimam nikome pravo da bude samo Građanin...ali pošto je DRŽAVA
politička zajednica naroda...domovnica kaže da su- prema van- Hrvati...ma koliko im to mrsko bilo.

Znači da rezimiram, hehe... označiti nekog ustašom je recidiv iz Juge..kada se protivnika jednostavno isključi iz rasprave i prepušta ga se tzv. organima gonjenja.
Danas, kad je Juga propala...a država je nezavisna u međunarodnopravnom smislu- označiti nekog ustašom- može biti i kompliment.

Zato ja npr. kad me netko pokušava bezuspješno uvrijediti nazivajući me ustašom odgovaram sa:

Da i.....što s tim..želiš li mi možda popušiti...

sve dobro...

Tko je glasao

@drvosjek što se pušenja tiče

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

@drvosjek nemoj se ljutiti,

@drvosjek nemoj se ljutiti, ali kada bi se ispod moga komentara našli plusevi Laganinija, ppetre i Skvikija ozbiljno bi se zabrinuo što sam pogrešno napisao.

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

Kakav jadnik i prodana duša ovo zrakoklepetalo

Zrakoklepetalo, zar stvarno misliš da Drvosjek ne kuži tvoje udbaške fore zavadi bre pa vladaj, zar stvarno misliš da je Drvosjeku stalo do tvojih udbaških igrica? Zar stvarno zaboravljaš da ovu udbašku taktiku primjenjuješ na svima nama i uredno pokušavaš izdvojiti nekoga od nas (koji volimo svojimo domovinu i pišemo istinu i samo istinu) i privući za svoju udbašku hobotnicu?

Pa meni si pisao, davao nekakve informacije i pokušavao me navoditi čak i protiv Ljube Weissa, no nisam ni ja od jučer i znam koji su ti ciljevi i za koga radiš! Kao takvom sam ti dao do znanja da odskakutaš u skokovima...

Dosadan si i jalov, jadan čak.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Evo tko kaže da drvosjek nema

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

Jadni drvo

Ti toliko želiš da ti neki frajer popuši, a ono - ne ide i ne ide. Možda je greška u tebi?

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

"Možda je greška u tebi?"

Nije, nije, evo neki od kandidata su već stali u red! http://pollitika.com/comment/reply/14042/482804

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci