Tagovi

Kome je naštetila afera Verona?

Čitam malo na netu o popularnosti stanaka. Konkretno na Jutarnjem je objavljen članak o najnovijem istraživanju koje je u 4 dana ovog mjeseca obavila "Mediana fides d.o.o." na uzorku od 1000 ispitanika.
Članak na Jutarnjem
Od svega toga najsmiješnije ili možda najtragičnije je kako izravni akteri "afere Verona" ostaju netaknuti, a oni koji su možda prekratko, premlako, ali svakako su upozorili i reagirali na dotičnu aferu, dobivaju po prstima, odnosno kažnjeni su smanjivanjem podrške birača.

Znam da je to "tamo neko" istraživanje, možda večini nije niti bitno, ali ipak se isplati uzgajati nojeve u ovoj zemlji :-).

Kako me se nebi krivo shvatilo, želim napomenuti da nisam simpatizer niti jedne političke stranke (za sada).

Komentari

Ovako ti ja vidim stvar. SDP

Ovako ti ja vidim stvar.

SDP ima iza sebe afera i losih poteza previse da bi mogao spocitavati drugima istu stvar. Ova kampanja, nakon sto je ozivila malo politicki zivot i samim time pomocu emocije nepromisljenog entuzijazma povukla par uspavanih likova, sada prozivljava drugi krug, krug suocenja.

A krug suocanja je samo podsjetio na tuznu politicku realnost, uz posljedicni fokus na SDPove gafove koji ga cine kompromitiranom, a samim time i nedostojnom politickom konkurencijom Sanaderu koji je ako nista, ostavio dojam da je prilicno pasivizirao politicke krugove bliske obavjestajnom podzemlju, za sto Racan nije bio sposoban.

Tko je glasao

Izgleda da se ni kod nas ne

Izgleda da se ni kod nas ne moze postici ugled kod glasaca iskljucivo temeljem negativne kampanje.

SDP-u treba Blair - rekao bih. I to pothitno.

neutrino

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci