Tagovi

Koliko je doista čvrst sporazum kukurikavaca ??

Ja sam najjači pa ću demokratski, a i kako bi drugačije moglo biti, uzeti skoro cijeli kolač, ti si voljeni partneru dosta slabiji ali ti ipak dam da imaš lijepu krišku, a i vama dvojici eto po jedan komadić tako da na koncu svi budemo full zadovoljeni … je možda izgledalo objašnjenje Zorana Milanovića svojim koalicijskim partnerima, pa si nekako mislim kako bi navedenim „dogovorom“ SDP-ovi kukurikavci trebali biti zadovoljni podjelom „izbornog kolača“ čitaj plijena, mada bi preciznije bilo kazati virtualnog. U navedenoj podjeli ni HNS nema nekog posebnog razloga biti nezadovoljan jer ima sigurnih sedam mandata što sami ni u ludilu ne mogu osvojiti, dočim pak Hrelja sa jednim sigurnim ispunjava sve HSU-ove čitaj osobne želje. U cijeloj priči oko zeca i ražnja jednino IDS moguće je ima poneki razlog biti nezadovoljan jer deseto mjesto u osmoj Izbornoj jedinici po nekim procjenama baš i nije neki siguran prolaz, što bi potvrdom na izborima značilo da sa sadašnja (i uvijek) sigurna tri lako mogu spasti na za njih ipak samo dva zastupnika, a sve radi dva mandata koje SDP otkida od usta IDS-ovcima „poklanjajući“ ih HNS-u i HSU-u koji sami po svim procjenama u osmoj izbornoj jedinici ne bi prošli.

Ipak, uz svu euforiju kukurikavaca tko to već sada može tvrditi da HDZ u Istri ne može ponoviti izborni rezultat iz 2007. i ponovo dobiti tri, no zašto ne i više, ili da koalicija predvođena BUZ-om sa nositeljem Ljubom Jurčićem neće prijeći izborni prag i za dodatni jedan mandata smanjiti kolač kukurikavcima, a bogme ni ostali poput Ladonje, Laburista, HSLS.a itd… neće čekati skrštenih ruku. Realno bi bilo očekivati da Kukuriku koalicija u osmoj Izbornoj jedinici jako teško može dostići a kamo li i prijeći brojku od ukupno 9 osvojenih mandata sa čime bi uzevši sve u obzir trebali biti i te kako zadovoljni. Antagonizam birača HSU-a i IDS-a, koji je doduše potpuno opravdan, će u ovoj izbornoj jedinici odigrati presudnu ulogu. IDS-ovi birači jer naprosto ne vole prevrtljive osobe poput Silvana Hrelje, a birači HSU-a jer su uglavnom svoje simpatije masovnim prelaskom u već okrenuli SU-u odnosno Bloku umirovljenici zajedno koji se neće prodati nikome za poneki mandat poput Hrelje, a još manje ako se zna da glas za kukurikavce znači i daljnje smanjenje mirovina kako su to već naglasili i u svom programu sa onih famoznih 23 točke.

Možete li uopće zamisliti oduševljenje 1,2 milijuna umirovljenika kada kukurikavci njima i dakako ostalim građanima budu objašnjavali kako teret krize i bla bla bla moramo svi ravnomjerno podnijeti u vidu smanjenja plaća, otpuštanja prekobrojnih u državnoj administraciji, pa onda i novo smanjenje mirovina (što je Čačić u NU2 explicite nedavno najavio),….. a Silvano Hrelja će naravno sve to mirno slušati i sjediti u svom kutu šuteći poput zbunjenog dudeka… No sve je on to dragi moji spreman podnijeti samo zbog jednog jadnog saborskog mandata koji je trgovinom sa kukurikavcima dobio na račun umirovljenika, od kojih da bezobrazluk bude još i veći, još i glasove očekuje.
Pa zar oni stvarno misle da su umirovljenici senilci ili budale koje bi opet trebale svoj glas dati prevrtljivcu Hrelji za jedno u nizu novih smanjenja svojih mirovina ??
I k tome još Silavnu Hrelji omogućiti da im se i slijedeće četiri godine ruga iz saborskih klupa….
I onda smijući se svima u brk ode u „zasluženu“, odnosno povlaštenu saborsku mirovinu protiv čega se tobože žestoko borio u čak tri mandata….
A ne, Uvjereni smo da mu ovaj puta ta priča neće proći.

No hajdemo na trenutak staviti sa strane Hreljin treći mandat i zabavimo se malo samim sporazumom kojeg su čelnici kukurikavaca potpisali, a kako su i sami neki od njih rekli, tek nakon toga budu dali i svojim stranačkim tijelima na „usvajanje“, ne na raspravu i tako bliže i tako dalje, već na „demokratsko“ usvajanje, što dakle jasno govori o demokratskom ustroju i funkcioniranju stranačkih tijela dijela kukurikavaca čija stranačka tijela kao fol nešto trebaju odlučiti….ma moš mislit,.. A SDP se u svemu tome toliko trudi pokazati drugačijim od HDZ-a da sve skupa postaje još veća zbunjola…. čak tolika da je građanima svakim danom sve teže i primijetiti neku razliku između SDP-a i HDZ-a.

I tako razdijeliše kukurikavci mandate, prvo ministarske pa onda i ostale funkcije… tj svo osvojeno „blago“ mada isto jest sve samo ne siguran vrabac u ruci, i k tome se potpuno iskreno, a kako bi drugačije i moglo, istim sporazumom svojom riječju i čašću zavjetovali da sa mrskim HDZ-om nitko neće čak ni u slučaju gubitka izbora. Sve ok, rekli bi smo da se ovom točkom – člankom sporazuma ne primjećuje jedna velika nelogičnost kod kukurikavaca izražena dakako u otvorenoj i jasnoj nesigurnosti u vlastiti izborni rezultat. Nije mi nikako jasno zašto bi se uopće ugrađivala točka sedam u njihov sporazum ako su već toliko sigurni da osvajaju vlast, ma što sigurni, pa već su sve podijelili ne ostavivši za eventualne (a vrlo vjerojatno i neophodne) partnere doslovno ništa…… što baš i nije odlika onih koji si tepaju da su preveć mudri…, zar ne?
Ne uzeti pri pisanju sporazuma već dokazanu naviku Silavna Hrelje da je bez objašnjenja za svoju korist uvijek spreman napustiti partnere i otići tamo gdje mu trenutno najviše bi na koncu mogao biti previd čak i sa pogubnijim posljedicama za Zorana Milanovića i od onog iz 2007 kad su da podsjetim svi sadašnji partneri išli sa svojim listama. Ako su ikada trebali ići sa samostalnim listama onda su to trebali uraditi baš sada, no budi volja njihova.

Možete li na kraju ove priče zamisliti rasplet u kojem bi kukurikavcima nedostajao samo jedan jedini mandat, ali doslovno jedan jedni mandat za parlamentarnu većinu, i onda im „vlasnik“ tog jednog jedinog mandata zatraži sve ono što su međusobnom diobom „goluba na grani“ dali HNS-u, HSU-u i IDS-u zajedno… ili im zbog iskazane bahatosti taj „jedan“ jednostavno zalupi vrata ravno u nos pustivši Zorana Milanovića da i naredne četiri godine razmišlja gdje je opet učinjena greška, greška koju samo glavni kukurikavac ne vidi, a što bi ga ovaj puta zasigurno stajalo političke glave.
Pa zar HNS nije već javno kazao da su oni sigurni članovi nove vladajuće koalicije????
I zar se ikakva umirovljenička prava mogu očuvati ili za nova izboriti čameći u oporbi ???
I što ako nakon izbora HDZ pojedinačno bude imao više mandata od SDP-a???
…. A znamo da ništa nije nemoguće!?

Ccccccccc, neki se izgleda nikako ne mogu odmaknuti od svojih demagoških okvira i populističke retorike.

Komentari

A onda nakon bespotrebnog

A onda nakon bespotrebnog šamaranja Jakovčića glede Brijuna i bolnice u Puli stiže i ovaj tekst u Nacionalu .......
Nova pukotina u kukuriku savezu Zanimljivost je da je u ovom slučaju SDP sa lanca pustio svoje buldoge HNS i HSU da onako krezubi reže na IDS..... Nebuloze koje j eu navedenom tjeniku izgovorio Hrelja najbolje oslikavju njega samog jer j ebaš on taj koji je u dva mandata lizao skute HDZ-a da bi sada prodajući se SDPu ili kukurikavcima požurio za to optužiti SU odnosno BUZ... kako glupo i prozirno... cccccccc

Tko je glasao

Agenda zvana čačerizam

“Ako bismo stimulirali gradnju stanova za iznajmljivanje, ne samo da bismo pokrenuli građevinsku industriju nego bismo omogućili mobilnost radne snage, što je jedan od strukturnih problema.”
Čačić stoga nastoji zadovoljiti vlastiti poduzetnički apetit u matičnoj mu branši, te ujedno strukturnim zahvatima, kako sam kaže, izmijeniti društveni karakter radništva kojeg on naziva, posve obezličeno, radnom snagom.
Posrijedi je utjecanje radnome modelu prekarnosti – nestalnog i migrantski nepredvidivog zapošljavanja – tj. sistemu koji privatnom kapitalu omogućuje korisnu pokretljivost u pogledu stalnog premještanja centara proizvodnje vrijednosti prema mjestima većeg profita i manjeg socijalnog otpora. Simultano, time uzrokovanim masovnim nomadstvom i egzistencijalnom nesigurnošću uništavaju se društvene zajednice prekarijata već u nastanku, a naselja iz Čačićeve mašte u biti su ništa doli radnička svratišta s urednim protokom krotke žive sile.

Tko je glasao

Drukam za Čačića ubojicu

Vlada imenovana od nelegalnog Sabora. U vladi ubojice, političke kurve i kleptomani. Da, da - to je ogledalo države naroda iz stoljeća sedmog. I u toj prostituciji žele sudjelovati skoro sve stranke i "neovisne" liste. Koje smo mi suicidalno društvo!!!

Tko je glasao

Penzić i Demos - pomolite se

Kako je ljigavo to političko kurvanje pokazuje i najnoviji biser Vatikansko-Kaptolske zavjere kojom su "božji patiri" pokazali koliko drže do suvereniteta Hrvatske. I jasno mi je da da HDZ koji je u talu s Kaptolom ne reagira, ali mi bogme nije jasno kaj tu SDP glumata, ako misli da će ignoriranjem Vatikansko-Hrvatskog problema priskrbiti katoličke glasove, grdno se vara. Poućak Opačić ne vrijedi a konsternacija je očita. To je rezultat kad ti je gazda u drugoj državi. Zato je Tito bio u pravu kad je od Stepinca tražio autokefalnost hrvatske katoličke crkve. Ali puknut će to kad tad... s Milanovićem ili bez njega!

http://www.index.hr/vijesti/clanak/papa-je-narusio-suverenitet-hrvatske/...

Tko je glasao

Plačena je odšteta za taj

Plačena je odšteta za taj samostan o jugoslavije, to je valjda jasno.

Talijani su tu odštetu prihvatili i sa time automatski se odrekli vlasništva, to je isto jasno.

Svako muljanje Vatikana ili bilo koga drugog, ja smješno.

Tko je glasao

Čudo jedno, HDZ i elementarna

Čudo jedno, HDZ i elementarna nepogoda zvana Franjo Tuđman potpisali ugovor sa Vatikanom još davnih dana, a ti prozivaš SDP zbog toga!!!!???
U tebe logike i pravde koliko u kurve poštenja!

Tko je glasao

Tiček daj se rugaj nekom drugom

ako uopće uspiješ shvatiti kome se i za što rugaš !?
Sad lepo pozobaj komad neke travkice, duboko udahni pa polako opet pročitaj kaj je @golgota velio...
http://www.youtube.com/watch?v=Pr46Q7pU8m4

Provinciopolis

Tko je glasao

Ah provincijalac (baš dobar

Ah provincijalac (baš dobar nadimak ... vidi se da sebe dobro poznaješ), šta bi smo mi kokoške (ili tičekice kako nam ti tepaš) bez tako pametnih mačo-mena?!

Razumijevanje tako složenog i kompleksnog teksta kakvog je napisao @golgota zaista zahtijeva održavanje 1 - 2 seminara za nas kokoške (ili ptičice sa ptičjim mozgom - of course) kojeg bi, naravski, održavao upravo jedan takav primjerak mačo muževne populacije razvijenog mozga kao što si ti. Ili, ako ti ne stigneš zbog zauzetosti, onda neki drugi rasni primjerak kakvih je puna Jadna Naša.
Vjerujem i toplo se nadam da ćeš mene tičeka/kokošku upozoriti i u možebitnim gramatičkim pogreškama koje mi se, ako mi moj mali ptičji mozak baš bude uzeo maha pa ne bude ništa radio, dogode.

Samo tako nastavi i dalje, budi nam i dalje na diku i ponos Lijepo jadne nam naše!

Tko je glasao

Tiček nije nimalo uvredljivo već upravo suprotno, ali

nema veze... Važno je da si ukomponirala kokoši u cijelu priču što istu čini iznimno sadržajnom i kvalitetnom... Posebice onaj dio o meni kao macho tipu, ali i tu si se malo prešla jer riječ je o alfa mužjaku - neodoljivo savršenom primjerku :))

Provinciopolis

Tko je glasao

Nema tu nikakvih dvojbi....

@Golgota,
ne mogu ti o konkretnom slučaju puno kazati jer nisam upućen, no što god da se tamo događa jedno je sigurno:
U Hrvatskoj vrijede i primjenjuju se isključivo Zakoni RH... i tu ni sa kime (pa bio on Papa ili sam Bog) nema nikakog pogađanja ili razgovora..... Amen

Tko je glasao

Ma kakav - Amen

Tko će po tebi zaštitiiti hrvatske interese u ovoj i sličnim pričama, ne misliš valjda na urušeni pravni sustav?

http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Papa-suspendirao-biskupa-Ivana-M...

Tko je glasao

Sad će oni..... samo što nisu

@Golgota,
pa sad će žurno i žustro reagirati predsjednica Vlade, predsjednik Sabora i predsjednik Republike.......

Rekoh već odavno da smo svoji na svome,... što nikako ne znači da smo na svome svoji....
I mene zanima rasplet....

Tko je glasao

Biskupija kao Fata

Hrvatska država 1999. Porečko-pulskoj biskupiji vraća samostan u Novigradu i preko 400.000 hektara zemljišta.
Pazi ovaj termin - vraća (kao da je bila dužna) iako je pravno posve razvidno da je SFRJ na temelju Osimskih sporazuma u potpunosti isplatila Benediktince.
Državno -crkvena mafija...

http://www.jutarnji.hr/papu-i-bozanica-pulski-je-biskup-zbog-golf-terena...

Biskup prijavio Papu Bajiću, ha, ha - ovo je armagedon!

Tko je glasao

Nije ni čudno da je papa narušio suverenitet RH

To može učiniti kom se sprdne jer ga nema tko čuvati u mirnodopskim uvjetima...Dapače...Oni koji su za to zaduženi direktno su involvirani u razn muljaže / rasprodaju svega što vrijedi...Ma da bar rasprodaju nego dijele budzašto šakom i kapom...

Provinciopolis

Tko je glasao

Partijski gaulajter Milanovic

Partijski gaulajter Milanovic se sad do kosti zgadio Istrijanima.
Zar je pijancenje i prezderavanje za sitne pare SDP-ovaca na Brijunima neprikosnoveno?Covjek apsolutno ne prepoznaje mentalitet tih ljudi koje su stoljecima maltretirale najbrojnije i najraznorodnije hrpe bezveznjaka.
IDS zapravo nema koristi od Kukuriku frakcije HDZ-a, ali misli da su primjereniji drzavnoj vlasti nego HDZ.
Sad je to veliko pitanje jer ljudi dolje zive od konkretnih rezultata i svoga rada.
Prilici se ne gleda u zube i kad dugo kasni sa izvedbom.
Politika "ima vremena pa nije nista bitno naglo " pokazuje usput svu neozbiljnost i neobavjestenost SDP-a sa realnom gospodarskom situacijom i brojem nezaposenih.
Podjela fotelja implicira da IDS djeluje na drzavnoj razini, a participira u vlasti samo iza Ucke.
No nakon 8 godina kad je HDZ bilo bas briga za projekt Brijuni i kad su se odlucili ubrati koju simpatiju i dolje, Jakovcic prihvata objerucke priliku da konacno priznaju Istru kao dio Hrvatske.
I gle cuda!
Milanovic se uvrijedio jer se eto njega za sve treba pitati osim za fotelje izvan Istre.
Vrlo rano je stavio u funkciju svoje ovlasti i preuranjeno neprikosnoveno misljenje o svemu na podrucju drzave.
Pa i tamo gdje nece sigurno osvojiti vlast.
Takvih je svima u Istri vec jako dugo preko glave.

Tko je glasao

mali dodatak gospodarskom

mali dodatak gospodarskom planu LJ.J. makar sad ne znam vise tocno iz koje je stranke
i pitanje
Koliko ce se zaduzenje biti prije nego li se formira nova vlada?

Hrvatska fiskalna pozicija je zbog prošlogodišnjeg povećanja proračunskog deficita i rasta javnog duga ušla u "crveno" i više nije održiva, tako da će slijedeća Vlada morati, s MMF-om ili bez njega, provesti dugoročni program štednje, upozoreno je na današnjoj konferenciji za novinare Hrvatske udruge banaka (HUB).

uskoro potpisana investicija "Brioni", drzava financira 75% (?)
HAC digao kredit za odrzavanje cesta 220.000.000,00kn .. danasnji dogadaj

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

Ko tu koga i s kim ili s ćim

@Demos,

Kako se "OVA PRIČA uklapa u vaš koncept!?

Tko je glasao
Tko je glasao

Jurcic integrirao SU ?? ili

Jurcic integrirao SU ??

ili je to jos jedna nova opcija setaca strankama?

bas me zanima

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

Politika je uvijek bila manipulacija masama

I Demos je zatečen, partitokracija je takva. Ovo je izgleda mimo SU - u paraleli!

Tko je glasao

Sve je pod kontrolom...

@Golgota,
ništa od zatečenosti...... sve je Ok...i ništa nije mimo SU-a, ali jest "u paraleli"....

Tko je glasao

Krepalina

Sudeći po ovom i nije trebalo dugo čekati da se vidi čvrstoća Kukuriku koalicjije
Eto sreće, izgleda da će susjedu ipak krepati krava!

leddevet

Tko je glasao

@leddevet, znanstveniče

@leddevet,
znanstveniče moj... ma nema ovdje ništa do li logičnog zaključivanja....
http://www.vecernji.hr/vijesti/unatoc-nezadovoljstvu-sdp-a-jakovcic-ce-s...

Tko je glasao

Dvije stvari

znanstveniče moj...
1. Molio bih da me ne svojataš jer si nismo tako dobri :(
2. Moj se komentar odnosio na uživanje u tuđoj nesreći (i krepanim kravama) a ne na pokazanu deduktivnu visprenost.

leddevet

Tko je glasao

@ledevet, OK, ... i ne

@ledevet,
OK,
... i ne uživamo ni u čijoj nesreći..... ako se to tako (nesrećom) uopće moće nazvati ??

Tko je glasao

Kukuriku i ostale teme

.. i ne uživamo ni u čijoj nesreći..... ako se to tako (nesrećom) uopće moće nazvati ??
Očito da ja, i ne samo ja, to ne percipiramo tako.
Dovoljno je pogledati bodove koje dobiju vaši dnevnici kad je tema Kukuriku ili, nedajbog, Hrelja i s druge strane koliko je glasova dobio onaj tvoj nedavni dnevnik o braniteljima & čobanima.

To bi ipak trebao biti neki pokazatelj i neusporedivo mi je zanimljivije i privlačnije čitati vaše stavove o nekom konkretnom problemu nego ovu infantilnu iritantnau antiporpagandu, a posebno to lupanje po Hrelji o kojemu sumnjam da itko ovdje ima dobro mišljenje.

To meni stvarno liči na Yacinu "baba s placa" retoriku koja ne može ići ni na zahod bez da spomene Milanovića ili SDP i iskreno se nadam se da vam dotična šlapa nije neki politički uzor.

leddevet

Tko je glasao

leddevet, svjesni smo da

leddevet,
svjesni smo da diktatura proleterijata još traje, pa se bodovima i nenadamo...:):):)

Tko je glasao

Prloleteri svih zemelja penzionirajte se

svjesni smo da diktatura proleterijata još traje
Eto rješenja svih problema: onaj koji ne misli kao mi je "proleterski diktator" ma što to značilo.
Svakako priču o unutrašnjim i vanjskim neprijateljima je nešto što svi mi iole stariji dobro znamo.

A što kad neki vaš dnevnik dobije fini paket bodova, onda nema diktature proletarijata?

leddevet

Tko je glasao

zakaj mislis da bi vase zelje

zakaj mislis da bi vase zelje za foteljom trebale biti odbojne samo sdp-ovcima?

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

Dali te možda jednako žučno

smeta i vječito SDPovo prozivanje svega što ne misli kao oni pa tako i HDZa !?
Ili ti je objektivnost temeljena na dvostrukim kriterijima ?

Provinciopolis

Tko je glasao

Bezveznjaci

Dali te možda jednako žučno smeta i vječito SDPovo prozivanje svega što ne misli kao oni
Kakve sad ima to veze?
No znam da me "jednako žučno smeta" zamjena teza i uletavanje ovakvim genijalnim komentarima "s neba pa u rebra".

leddevet

Tko je glasao

A zakaj ti smeta btako jednostavno pitanje !?

U čemu je problem !?

Provinciopolis

Tko je glasao

Zakaj, zakaj

A zakaj ti smeta btako jednostavno pitanje !?
zato što to nije tema,
zato što Demos ne predstavlja SDP niti nastupa u njihovo ime
zato što je odgovor očigledan
zato što svakog prosječne inteligencije smeta SDP-ovo, odnosno Milanovićevo, ponašanje
zato što tuđa glupost nije opravdanje za ičiju glupost
zato što takva pitanja koja u sebi imaju odgovor su elementarno bezvezna
zato što takvo pitanje nije pitanje nego je "soljenje pameti"

Eto, jel' treba još?

leddevet

Tko je glasao

zakaj zakaj

je prvotno bilo "dali možda", ali si se na to oglušio ma koliko to temom uistinu nije bilo, ali niti razlog mog upita nije bio previše tematski jer ste se @demos i ti također malo zašprehali pa sam se eto drznuo malkice priključiti ...
Nadam se da te nisam previše uzrujao zbog toga :)

Provinciopolis

Tko je glasao

Skretnjičarenje

Moram priznati da sam ponešto alergičan na skretanja u debatama što u pravilu vodi u razvodnjavanje cijele teme. Pogotovo sam alerhičan na pokušaje uravnoteženja krivice uvlačenjem SDP-a kad se raspravlja o HDZ-u. Jasno da svi oni imaju podosta svinjarija na duši no jedne svinjarije ne opravdavaju druge i takvo mjerenje tko ima većeg je dosadno.

Eto, to je i razlog moje reakcije što očito baš i nije proizvelo željeni učinak jerbo upravo laprdamo o nečemu što nema veze s dnevnikom.

A što se tiče mojeg uzrujavanja nemaj straha, prestar sam da bi se uspazvirio samo tako.

leddevet

Tko je glasao

@leddevet, Moram priznati da

@leddevet,
Moram priznati da sam ponešto alergičan na skretanja u debatama što u pravilu vodi u razvodnjavanje cijele teme. Pogotovo sam alerhičan na pokušaje uravnoteženja krivice uvlačenjem SDP-a kad se raspravlja o HDZ-u.
@ledddevet, ako si pročitao dnevnik onda ti valjd aniej bio problem uočiti da HDZ uopće nije tema.... stoga i ne didim po ćemu si to zaključio da se ovdje raspravlja o HDZ-u....

Eto, to je i razlog moje reakcije što očito baš i nije proizvelo željeni učinak jerbo upravo laprdamo o nečemu što nema veze s dnevnikom.
... eto ćemo ćuti napokon nešto od tebe i na temu dnevnika... ma jeli to moguće??? ;-)
... pa to se traži majstore.... :):):)

Tko je glasao

Ljudi, jeli to moguće!?!

.. eto ćemo ćuti napokon nešto od tebe i na temu dnevnika... ma jeli to moguće??? ;-)
Naravno da nije jerbo sam ja uzeo na sebe subzverzivno-diverzantsko poslanje na ovom portalu u očitom svetom putu pituravanja svega u crveno i propovijedanja riječi Kardeljeve!

Parola dana: Svi Hrvati u proletere!

leddevet

Tko je glasao

A možda bi temom ipak i moglo biti

ako bi se stavilo u kontekst dosljednosti kukurikavaca pa i kroz njihovo ponašanje spram svih nas, a na temu sranja po HDZu i žmirenja na dreke pred vlastitim pragom...
Ali dobro sad... Pustimo to... Ne bih da opet (ne) bude tema...

Provinciopolis

Tko je glasao

zato što svakog prosječne

zato što svakog prosječne inteligencije smeta SDP-ovo, odnosno Milanovićevo, ponašanje

Ako njihovo ponašanje hrvatskoj visokoj inteligenciji djeluje pouzdano, na ja, nek im bude.

Tko je glasao

@Skviki

Nisi shvatio, rekao sam da "osobi s prosječnom inteligencijom smeta SDP-ovo io Milanovićevo ponašanje" misleći da je dovoljna prosječna inteligencija da bi se shvatilo da to nije dobro.

leddevet

Tko je glasao

@leddevet, Dovoljno je

@leddevet,
Dovoljno je pogledati bodove koje dobiju vaši dnevnici kad je tema Kukuriku ili, nedajbog, Hrelja i s druge strane koliko je glasova dobio onaj tvoj nedavni dnevnik o braniteljima & čobanima.
Pa tu su blizu oba samo što kod spomewna Hrelje ili kukurikavaca bude i približno isto minusa kao i pluseva.... a što se može,...
Pa treba za svoje navijati....

Dovoljno je pogledati bodove koje dobiju vaši dnevnici kad je tema Kukuriku ili, nedajbog, Hrelja i s druge strane koliko je glasova dobio onaj tvoj nedavni dnevnik o braniteljima & čobanima.
Nemoj tako.....
Pa zat ti hoćeš kazati da Miklanović nema o njemu dobro mišljenje ????

To meni stvarno liči na Yacinu "baba s placa" retoriku koja ne može ići ni na zahod bez da spomene Milanovića ili SDP i iskreno se nadam se da vam dotična šlapa nije neki politički uzor.
Hm... pa jel ono Jaca dođe već na 2,5% razlike sa tendencijom da na slijedečoj objavi bude možda i nekaj ispred!!!!

Birači @leddevet, birači.... birači.... percepcija... percepcija.... jel kužiš???

Tko je glasao

Kužitis major

Birači @leddevet, birači.... birači.... percepcija... percepcija.... jel kužiš???
Nećeš virovat al' kužin, a osim tog mislim da ne postoji ovdje osoba koja to ne kuži.

Što se pluseva i minusa tiče na vaše Hreljaste dnevnike, ti vidi tko ti tu daje plusiće i ako je to Vaša ciljana izborna baza samo naprijed, s CCetrom ili s kim već.

leddevet

Tko je glasao

Pa kako ti ne bih vjerovao ???

@leddevet,
Nećeš virovat al' kužin, a osim tog mislim da ne postoji ovdje osoba koja to ne kuži....
vjerujem ja da ti kužiš... ta znanstvenik si, zar ne ??? .... no nemoj baš u ime svih ovdje..... jel...

Što se pluseva i minusa tiče na vaše Hreljaste dnevnike, ti vidi tko ti tu daje plusiće i ako je to Vaša ciljana izborna baza samo naprijed, s CCetrom ili s kim već.
.. a daj @leddevet, ta ne misliš valjda da je jedna cigla cijeli zid ili ne daj bože cijela kuća !!!???

Tko je glasao

Parabola

. a daj @leddevet, ta ne misliš valjda da je jedna cigla cijeli zid ili ne daj bože cijela kuća !!!???
Nije ni zid ni kuća, ali ako je dobro bačena . . .

leddevet

Tko je glasao

@leddevet .... onda ju moraš

@leddevet
.... onda ju moraš znati uhvatiti ili se izmaknuti..... ;-)

Tko je glasao

Realno gledano ne vidim

Realno gledano ne vidim razloga za Milanovićevu ljutnji zbog toga svega. Ako Jakovčić smatra da ugovor treba sad podpisat, zbog čega se nebi moglo napravit.

Naravno da neće, u koaliciji smo već dva tjedna. Projekt Brijuni rivijera će biti prvi projekt koji će realizirati naša vlada – uvjeren je bio Milanović.

Dali če Milanović održat svoje obečanje, je upitno. On več sada govori u svojoj vladi, a izbori još nisu ni blizu.

Tko je glasao

Projekt Brijuni

Zanimljivo da je mnogima promaklo da je prvi ugovor za Projekt Brijuni potpisan još davne 2003. i da ga je potpisao tadašnji premijer - Račan.

Milanović, vidim, kreće u svoj poznati stil predizborne borbe, kojim će - u mjesec, dva - toliko srušiti rejting svoje stranke da će ga opet pred kraj moliti da više javno ne istupa.

Ne razumijem kako još nije shvatio koliko su ljudi alergični na to njegovo "pa već smo pobijedili na izborima", "to će biti naš prvi projekt" i slično - pa na identičan način je prošle izbore izgubio. Ljudi žele - makar i lažnog - borca, da se bori za njihove glasove, a ne ovako da iz fotelje već mudruje što će biti njegov prvi projekt. Ono, birači tko vas *ebe, ja već sve imam zacrtano, neću vam niti iznositi stranačke programe - vaše je samo da glasate za mene. Ovaj puta, teško :)

Tko je glasao

A drugi su potpisali Polančec

A drugi su potpisali Polančec i Jakovčić krajem 2006.godine. Po tom ugovoru država ima 67% udjela u tom projektu, a županija 33%. Čak su raspisali i natječaj za izbor investitora, ali je cijeli projekt toliko nejasan i neprecizan, da se ništa nije dogodilo.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci