Tagovi

KOLEKTIVNO LUDILO, ili svi smo u Hrvatskoj zreli za terapiju

Ako spomenute referendum „U ime obitelji“ i ako spomenete „Lex Perković“ valjalo bi vas prokleti s jednom, ili sa sve tri židovske kletve: DAO BOG DA IMAO, PA NEMAO! Ona je već ušla u narodnu predaju na ovim prostorima, ali to je izvorno židovska kletva! Evo još tri tipične židovske kletve: 1. DABOGDA bio KAO LAMPA, danju da visiš, a noću goriš!, 2. DABOGDA da si LUK (onaj za jelo) : s nogama na gore, a s glavom u zemlji! 3. Neka ti SVI ZUBI poispadaju! Samo jedan da ti ostane, zbog zubobolje!
Ne znam koju bi od tih kletvi trebalo baciti na Sabor, koji mi ovih tjedana izgleda dalji od naroda i stvarnog života u „lijepoj našoj“, nego ikada prije. Isusek dragi, čime se Sabor bavi ovih tjedana?? S koijim to sam žarom danas (srijeda) raspravljaju o, u biti, efemerijama? Kakva ocjena 2 i još koja decimala!? Čista jedinica, kolac, nedovoljan... Kada bi ti vrli zastupnici znali da im prijete prijevremeni izbori, pitanje je da li bi se zabavljali, kao na plesu na Titanicu, gdje voda sa svih strana ulazi u brod, on je napola potopljen, ali orkestar svira, parovi se vrte kao da je najljepši dan odnosno noć u zadnjih deset godina! Tu saborsku pseudoelitu, uz časne izuzetke, trebalo bi često, baš često mijenjati… Hrvatske vlade, nesposobne, bahate, bez vizija, odnarođene, uhvaćene u zamku zakonomanije, presije, samodovoljnosti, bez dosljednosti u obračunu s korupcijom... zašto ne mijenjati češće?? Ta mehanička većina je jedno, a stvarnost u kojoj živimo i aktualna volja naroda je drugo…Pitanje svih pitanja – ima li većina saborskih zastupnika savjest, osjećaju li imalo grižnju savjesti što je njima relativno dobro, a narod, raja stenje.. pa stenje, i - mazohistički šuti, uz ponekog zviždača...?
Kada gledam Jadranku Kosor kako na TV sada, predvečer, 6. studenog 2013. kokodače o referendumu (suodgovorna za današnji kaos u zemlji), Željka Reinera koji se obrušio, s pravom, da se ne može zagovornike referenduma krstiti „prljavcima“ (dovoljno je da imamo već 22 godine, pa i više, „prljavo kazalište“ oko nas), kada vidim tko se sve i kako izjašnjava o promjenama Ustava (Milanović, Grbin...) pitam se zaista nije li zavladalo kolektivno ludilo i nismo li svi u Hrvatskoj zreli za sudjelovanje u psihoseansama kod Tomislava, psihijatra, u TV emisiji NA TERAPIJI.
IPAK, RIJEČ - DVIJE O "LEX PERKOVIĆ"
I dalje o Udbi kao našoj sudbi, o Stjepanu Đurekoviću koji je istina pao kao žrtva atentata ali, koliko se sjećam u vrijeme njegova bijega, pola Zagreba je šaputlo da je Đureković bio upleten u kriminal koji se razmahao u INI, i kada mu je prijetilo hapšenje, zbrisao je u inozemstvo i priključio se ustaškoj emigraciji. Naravno da je njegovo ubojstvo sramotan čin onih koji su ga počinili, ali do sada uopće nije posve jasno zašto njemačko pravosuđe inzistira na tom slučaju, tim više, što mi nije poznato koliko je bilo procesa tadašnjim Istočnim Nijemcima koji su mitraljezima skidali zamalo svakoga tko je htio preko Zida? Ili, ta ista država drži u tajnosti 1500 vrijednih slika i ne nudi mogućim bivšim vlasnicima da dokažu da su njihove, ili nasljednicima, već to čini tek kada su se priče dokopali mediji??
Priznajem, potpisao sam zahtjev za provedbu referenduma, ali sam zaista bio uvjeren da do njega neće doći. Potpisao sam uglavnom stoga što smatram da je istospolni brak, brak protiv života jer iz tog braka (zajednice) nije moguće potomstvo, a potomstvo je dio opstanka čovječanstva. Ali, baš ništa nemam protiv istospolnih veza, pogotovo ako su one zasnovane na ljubavi dviju ljudskih bića.
A zašto onda ludim kod spominjanja Lex Perković i referenduma „U ime obitelji!“? Zato što su ta dva pitanja, uključujući i promjenu Ustava o nestarijevanju ubojstvava SPOREDNA u odnosu na aktualnu društvennu i političku situaciju u zemlji koja je bremenita takvim aferama da čovjeku mozak stane ( HAC, Kalmeta, HGK, Vidošević, Dinamo - Mamić itd. itd. itd) Naravno, s obzirom na procjenu da je oko 15 milijardi američkih dolara izvučeno iz tkiva odnosno krvnih žila hrvatske ekonomije zadnjih desetak godina, i oprano u mafijaškim ili polumafijaškim poslovima u inozemstvu, s obzirom na to da smo s proračunom „u k u", da nam je MMF na vratima, da su ugrožene već i mirovine, da je 1/3 građana Hrvatske SIROMAŠNA, da se nezaposlenost kreće oko užasne brojke 350 000, da smo u EU u četiri mjeseca percipirana i kao kradljiva i lažljiva zemlja i društvo, da se ne zna koliko je sredstava povučeno iz fondova i neće li biti članarina veća od povučenih sredstava u 2013., da nam se događaju svakodnevno brutalna ubojstva pred nosom, i raste kriminal svake vrste, da smo svjedoci najdužeh štrajka u javnom sektoru (liječnici!), da nam PRIJETI 2014. kao NAJDRAMATIČNIJA GODINA od osamostaljenja Hrvatske (otkuda naći 12 milijardi kuna samo za kamate??) Lex Perković, referendum i promjena Ustava pa i rat ćiriličara i antićirilaćara su EFEMERIJE u odnosu na rasap, i ekonomski i politički, koji je na djelu u Hrvatskoj.
NA TERAPIJI
Bez zaustavljanja ekonomskih negativnih trendova (pad industrijske proivodnje čak 4, 00 %!!, zapravo svi su i dalje negativni s tendemcijom da budu i negativniji) što god mislili o autoru, mi smo, drage gospođe i gospodo, zreli ZA TERAPIJU, ozbiljnu, dubinsku, dugotrajnu, bolnu, učinkovitu!
I ako nam je baš do referenduma, evo pitanja koje držim posebno vrijednim izlaska na referendum, kao najizravniji oblik demokracije odnosno odlučivanja:
DA LI STE ZA TO DA SE POVEDU ISTRAGE PROTIV POJEDINACA U HRVATSKOJ PSEUDOELITI GDJE JE VEĆ NA PRVI POGLED ENORMNA RAZLIKA U PRIMANJIMA I RASHODIMA U ZADNJE 22 GODINE I GDJE SE EFIKASNIM SUĐENJEM DOKAŽE KRAĐA ILI PLJAČKA, TIMA ODUZME STEČENA DOBIT I IMOVINA I VRATI U DRŽAVNI PRORAČUN?
Naravno, pitanje je improvizacija, ali vjerujem da je bit pitanja jasna a na pravnicima i drugima je da ga korektno formuliraju:
Ili druga varijanta pitanja:
DA LI STE ZA TO DA SE PONOVO OTVORI ZATVOR GOLI OTOK I PRAVOMOĆNO OSUĐENI SLUŽE KAZNU U TOM ZATVORU?
--------

Komentari

Uvijek se zapitati

http://www.civilnodrustvo.hr/index.php?id=78&tx_ttnews%5Btt_news%5D=5214...

da li bi OSOBNO ako možeš birati transfuziju krvi sebi ili svom bliskom rođaku....

radije primio krv heteroseksualne ili homoseksualne osobe.

sve dobro...

Tko je glasao

Sreća

Samo jedna kurva usrećila je tisuću puta više ljudi nego svi moralisti skupa.

Tko je glasao

Hm

Jedan od mojih učitelja , Marx, Htijući ukazati na pervertiranost kapitala, govori slijedeće.

ako si hrom, novac ti može kupiti 24 noge i kočije i ...

Što je tu preverzno?

Ono što nemaš, možeš kupiti.

Što je tu loše?

Čovjek je rođen bez krila.

Ima li nešto loše u tome što je već 1967. udaljenost od Vashingrona do Pariza savladavao ( leteći ) za svega 42 minute.

Ma dajte ljudi!?

Što je vrednije ?

Čovjekove mane, nedostaci ili njegove vrline.

Ja nisam pametan za shvatiti što je od toga dragocjenije.

Ko nema maternicu, može ju iznajmiti.

Pa to je božanski!!!

Čak bolje nego da ju implantira.

A sada malko papra.

Hegel, također jedan od mojih učitelja, s apsolutnim pravom, kaže da je tvrda, rigidna moralnost isto što i glupost.

Tko je glasao

Tko je normalan

Što se više diskusija razvija, nekako mi se sve više čini da su pederi i lezbijke najnormalniji i najodgovorniji dio ukupne ljudske populacije. No iznenađuje me to da Hrvatska nema važnijih problema od rasprave o njima. Stvarno smo sretno društvo.

Sirote bogate nacije, njih muče gospodarski problemi i prijetnje kojima se grozi siromašto i td.

Mslim da im mi ne bi smjeli prodavati banke ceste poduzeća i ostalo, nego poklanjati.

Eeee. sirotinjo, sirotinjo ... i Bogu si teška.

Tko je glasao

Potpisao sam uglavnom stoga

Potpisao sam uglavnom stoga što smatram da je istospolni brak, brak protiv života jer iz tog braka (zajednice) nije moguće potomstvo, a potomstvo je dio opstanka čovječanstva. Biolsoki gledano ne samo da ne mora znaciti da je istospolna sklonost (mozebitno pretocena u brak) protiv zivota, nego je mozda upravo obrnuto. Potpora zivotu moze se dati i bez izravnog osobnog doprinosa u broju djece, ali se na neki drugi nacin moze doprinjeti zivotu drustva. Stos je u tome da smo mi genetski odredeni da smo reporduktivni od ranih godina, a da se zivot veceg dijela populacije bitno bilo produzio, bilo promijenio.
Homoseksualnost je u bioloskom smislu posve postojana pojava i nikako ne izvan zivota.
Necu preuzeto reci da homoseksulanost ima nekakvu misticnu zivotnu funkciju (mogu samo spekulirati ali ne znam sto bi to moglo tocno biti), niti cu u stilu National Geographic skeceva koji se refenciraju na evoluciju to dovoditi u svezu s njom.
Medutim, naprosto, homoseksualnost kao takva postoji, i to ne od jucer, to nije kreveljenje i nije stvar izbora.
U bioloskom smislu sto sve postoji u zivom svijetu kojega je covjek samo jedan dio (a ustvari to je temeljna smutnja oko koje se sve vrti), homoseksualnost je jos i benigna stvar (u svezi spolova postoji takva fascinantna raznolikost da kad bi navodili sve primjere /a za to zgodno pogledati npr knjigu Brayana Sykesa Adamovo proklestvo/ ne bi nam bilo dosta i 10tak debelih dnevnika).
Normalan i razvijeni svijet je svojom drustvenom konvencijom (brak) u vecini to doista prihvatio kao normalnost. Mi kao drustvo o tome nismo kulitivirano obavijesteni i iz naseg kuta gledanja to za debelu vecinu izgleda nakaradno i imperijalisticki nametnuto sa zapada, a ubr (usput budi receno) kao i gomila drugih stvari.
Mozemo ili ne moramo biti tuzni, zalosni spram toga, ali tome je tako. Ja nisam samo zalostan zbog ovoga nego zbog jednog cijelog kompleksa drugih pitanja spram kojih smo debelo necu reci zaostalo, ali recimo nemodernizirano ili predmoderno drustvo (neovisno o penetraciji pametnih telefona, opremljenih limuzina, ...). Dakle, nije mi ishodiste stremljenja postizanje homoseksualne prihvatljivosti, vec vise cijelog naramka mnogih drugih tema od ekonomije, odnosa prema radu, vrijednostima, kapitalu, bitcoinima, genetickim manipulacijama, nano inzenjeringu, zananosti,...domovini, ali recimo da bi afirmativni odnos prema homoseksualnosti bio dobar indikator stvarne modernizacije drustva i u tim drugim segmentima.

Za stvarnu modernizaciju drustva krive su elite na najrazlicitijim pozicijama i nepozicijama moci. Karakter i okruzenje njihovog djelovanja nije libaralno i to jest temeljni problem. Ne mislim pri tome da svi moraju biti liberali, vec da se naprosto moraju povinovati njegovim najvaznijim dostignucima koja predstavljaju moderni svijet danas.
Recimo pogledajmo samo kako se odnosimo npr prema fasizmu. Ta rijec kod nas izaziva revolucionarni bijes i cakli oci prezvijelim revolucionarima. Ostric ce triput pljunuti kad ovo procita, a nadam se da hoce.
Matvejevic koji je kakti disidentirao u Italiju, a gdje u okviru liberalnog okruzenja posve normalno postoje (neo)fasisticke stranke, koje su posve normalno na vlasti, parlamentu, ..., cak dijele lekcije nasim "antifasistima" ????
Daleko od toga da zagovaram ista od fasizma, niti pomisljam da bi se kakti disident Matvejevic sad trebao zalagati za fasizam, ali svakako zagovaram okruzenje gdje eto i neo fasizam (ako ga se moze natjerati da postuje druge) postoji kao mogucnost ako netko za o ima zeludac. (U Italiji su npr tri neofasisticke stranke "Fiamma Tricolore", "Forza Nuova", "Fronte sociale nazionale", a o pojedinicma da i ne govorimo). Cak je i notorna Srbija u tom smislu fleksibilnija jer je svoje neočetnike dovela kao nesto normalno. Malo karikiram i forsiram krajnosti, ali zelim biti krajnje jasan.
To je za mene nesto (liberalizam) sto je kod nas ili (1) ispljuvano ili (2) glorificirano kao liberalizam. Ja sam za njega, tek toliko da unutar njega mogu biti intimno sto god manje vise zelim i cak da se prebacim ako to zelim. U grubim crtama to smo mi na neki nacin i postigli svih ovih godina. Zbilja ne treba oko toga biti sitnicav. Mukom i tesko, no ovi sada, pod vodstvom Milanovica su doista usrali motku i gotovo doveli i to u pitanje. U ljudima su probudili najnize moguce strasti i duhove, vracaju nas debelo nazad. Otpor je doista opravdan, steta je sto to sljedba ne vidi ili ako i vidi, ali ne artikulira jasnije od Kolaric Aleksandre. Steta je velika, steta je velika i spram bitnih stvari koje treba raditi hitno i neodgodivo, a za koje se i dalje gubi vrijeme. Medutim, kao i obicno, svako zlo za neko dobro, nema nama nego hrabrije u modernizaciju, pa makar sa velikim korakom unazad.

PS http://bookos.org/book/1084884/56f6c0 u pargrafu 23. moze se procitati interesantnih stvari.

Tko je glasao

@obaladaleka ŽIVOT per se!?

Nisam bio sasvim precizan. Naime, istospolne zajednice su u biti protiv REPRODUKCIJE života, gledajući povijesno i biološki. Međutim, moderna medicina omogućila je i razne, upravo nevjerojatne metode i puteve reprodukcije života - od umjetne oplodnje do iznajmljivanja nečije maternice da donese na svijet dijete koje majci više ne pripada, nego ga ona "prodaje". U takvoj situaciji, kupiti dijete, odnosno posvojiti ga može i istospolna zajednica. Međutim, dva muškarca iili dvije žene ne mogu stvoriti VLASTITO potomstvo, i zapravo se povećanjem broja istospolnih zajednica SMANJUJE natalitet! I što je krajnja posljedica, za jedno 400 do 500 godina - drastično starenje čovječanstva i smanjenje broja novorođene djece, ili će se dogoditi svoejvrsni apsurd - da će siromašni narodi i zemlje imati veliki natalitet, a tzv. kolijevke moderne civilizacije, Evropa i USA, u ime liberalizma, bit će osiromašene prirodnim priraštajem. A gledajući pojednostavljeno, nedostajat će drastično mlade radne snage, razvoj će biti znatno usporen, i dovedeni u pitanji temelji života.
Inače, naša je najveća zabluda ako mislimo da će se ustavnom odredbom išta bitnije promijeniti u seksualnim navikama stanovništva: homoseksualnih zajednica bit će kao i prije, možda manje javno će se to iskazivati, ali homosekslanost je zaista bila i ostaje dio života! Ali ne i život per se!

Lj.R.Weiss

Tko je glasao

...

Međutim, dva muškarca iili dvije žene ne mogu stvoriti VLASTITO potomstvo, i zapravo se povećanjem broja istospolnih zajednica SMANJUJE natalitet!

Imaš li podatke o nekoj zemlji gdje je broj muških brakova/zajednica toliki da mogu potvrditi ovu tvoju tvrdnju? Koliko znam - prilično "rigidne" vjerske zemlje tipa Rusija i sl. imaju očajan natalitet paralelno sa zabranom svih homoseksualnih manifestacija i promicanja.

Sve zemlje s visokim standardom nemaju aposlutno nikakvih problema s prirastom, budući da je dovoljno pustiti X ljudi iz Y zemalja da se dosele i eto prirasta stanovništva. Također, kad tad će medicina dovesti i do toga da je za dijete dovoljan - jedan partner... Prema tome - homoseksualnom paru koji želi biti zajedno reći da su protiv reprodukcije života - jest besmislica. Oni mogu "iznajmiti majku" već sada, imaju brojne mogućnosti - a sve je to jednako "neprirodno" kao i sva djeca koja su dobivena potpomognutom oplodnjom, jednako "neprirodno" kao i sva djeca koja odrastaju u domovima, uz samohrane roditelje itd., itd.

Tko je glasao

@zaphod Prirodno i neprirodno! Maternica na prodaju - prirodno?

Ne pravi se blesav, ti bi bar mogao razlikovati PRIRAST STANOVNIŠTVA (doseljavanjem i sl.) od prirodnog priraštaja stanovništva(natalitetom domicilnog stnovništva!.
Iznajmljivanjem maternice odnosno majke držim krajnje nehumanim postupkom bogatih i supebogatih, načinom da novcem kupe ono što im je priroda uskratila! Upravo to iznajmljivanje maternica držim najužasnijim iskazom turboliberalizma, dehumanizacijom međuljudskih odnosa! Zar ti ne misliš da su ovim i iznajmljivanjem maternice prodajom djeteta povrijeđena temljena ljudska prava, a to je pravo na zadržavanje svoga djeteta!?? Pa ni životinje se ne rješavaju svoje mladunčadi, i štite ih po cijenu vlastita života...
Stvarno mi je pun k....c ovakvih pseudointelektualaca koji ne shvaćaju da ipak postoji nešto što JEST od prirode i Boga dano, i nešto što NIJE od prirode i Boga dano. Usput, ako uopće izađem na ovaj isforsirani i glupi referendum, glasat ću protiv, ali uglavnom zato što ova definicija braka ne spada u ustavnu materiju i što sam u dnevniku naveo bar dva pitanja koja su tisuću puta važnija za našu budućnost od silovanja Ustava odnosno guranja neke definicije u Ustav!
S definicijom ovdje ili ondje ljudi će se j...ti kao i do sada, ili manje (čitam jučer da je 20 % hrvatskih muškaraca nezainteresirano za seks!??) jer kome je do seksa ako mu je glava puna briga, krcata upitnicima!!!??? I tko će uopće u bilo kakav brak, kada je ponuda seksi usluga na j....om tržištu u Hrvatskoj veća nego ikada! I tko da radi naporan posao od žena (pa i muškaraca) kada sa četiri seksanja pokrije moju, možda i tvoju, mirovinu!??

Lj.R.Weiss

Tko je glasao

ljubo, aj se pliz,

ljubo, aj se pliz, pristojnosti radi, ostavi kopanja po tudjim maternicama ukoliko nisi ginekolog. kao prvo, informiraj se o proceduri da ne lupas ovoliko, a kao drugo, sto ce zene raditi sa svojim tijelom se pita iskljucivo njih. muski doprinos ovoj temi se sastoji da uradimo sve sto je moguce da odluke ne donose pod prisilom (ekonomskom ili bilo kakvom drugom), i da kaznjavamo one koji prisilu vrse. kraj price.

Tko je glasao

@izomorfizam

Gdje sam napisao da maternice žene iznajmljuju u Hrvatskoj??? I kakvo te "kopanje po tuđim maternicama" spopalo!??
Ali, kakav je neoliberalni, brutalni trend u nas ne bi me začudilo da se uskoro počne maternica iznajmljivati i u nas. Ionako se relativno masovno iznajmljuje za jednokratnu upotrebu na sat, dva, što opet ne zanači da sam protiv legalnde prostitucije. Više me brine ilegalna i - POLITIČKA prostitucija!

Lj.R.Weiss

Tko je glasao

Pa nije li

ono što su napravili eltondžon i njegov partner, iznajmljivanjem maternice

izrabljivanje čovjeka po čovjeku u najprimitivnijoj , najsirovijoj verziji

nije li to prostitucija na kvadrat

nije li to eksploatacija bogatog sirotinje

nije li to amoralno

to dijete je doslovce kupljeno

kakve traume ta žena danas prolazi

što je s ljudskim pravom tog djeteta da ga majka oddoji i da ima majčinsku ljubav

jel vi kvaziljevičari i liberali ne kužite kud to vodi

sve dobro...

Tko je glasao

traume žena

... kad mi to kaže čovjek koji kaže da bi liječio lezbijke tako da ih siluje... ono, fakat...

Tko je glasao

Kad god podmetneš @zap

odgovorit ću ti.

Peder i lezba nisu isto i homoseksualizam nije prirodan nego devijacija.

Primjer, silovana lezbijka rodit će dijete i biti dobra majka, kao većina majki.

To što ti izvlačiš opako zločesto pederski da bih ja silovao lezbe i tako ih liječio znači samo to da si opako pederski zločest jer na taj argument nemaš drugog odgovora.

sve dobro...

Tko je glasao

Ti si drvo doista totalni idiot i ne kužiš kurca!

Primjer, silovana heteroseksualka rodit će dijete i biti dobra majka, kao većina majki.

Primjer, umjetno oplođena lezbijka rodit će dijete i biti dobra majka, kao većina majki.

Daj se okani ćorava posla tumačenja žena i njihovih materinskih osjećaja!

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

...

Peder i lezba nisu isto i homoseksualizam nije prirodan nego devijacija.

točno, nisu isto, razlika je samo u spolu...prvi je muški homoseksualac, a druga je ženska homoseksualka :)))

hehe, ti zaista nisi svjestan kakve pizdarije pišeš...

Primjer, silovana lezbijka rodit će dijete i biti dobra majka, kao većina majki.

sve to stoji, ali će i dalje biti ono što je i prije bila - lezbijka, samo što će nakon čina silovanja imati još veću averziju prema muškarcima nego što ju je imala prije...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

Što si ti @janus

lezbijka, hehe kad znaš tuđe osjećaje.

Jel misliš da sve one cure koje snimaju lezbo porniće koje vjerovatno upražnjavaš nemaju odnose s muškima, ne udaju se i sl.

moj tadašnji upis o silovanim lezbijkama išao je samo za time da oborim tezu o prirodnom, fizičkom homoseksualizmu, predodređenom, urođenom

tvoje i dr. podmetanje da sam preporučio liječenje silovanjem je samo puko podmetanje u nemogućnosti protuargumentacije u polemici jer ste

obični jad

koji piše pizdarije i napada osobu umjesto teze

Teza da će silovana lezba roditi dijete i biti dobra mama ( uglavnom ) biološki je neoboriva, a ovo vaše sranje je samo tzv. konstrukt koji je trenutno IN i koji se propagira a isprani mozgovi to upijaju kao spužve.

sve dobro...

Tko je glasao

podmetanje?

Naime ,lezbijku oboriš na tlo ,siluješ je i ona ostane trudna ,uredno rodi bebaća ,postane mama koja doji ,hormoni učine svoje ,priroda se pobrine da ponovno poželi roditi i sve 5.

Nakon jednog silovanja - poželi još jedno, to?

Ajde sada cvili da te se napada osobno, a ne tvoje... ehm, teze...

"Lezbijku oboriš na tlo"... đizs... nije tebi bilo lako kad su ti u pubertetu zabranili gurati onu stvar u košnicu, ha?

Tko je glasao

...

Što si ti @janus lezbijka, hehe kad znaš tuđe osjećaje.

da, jesam...što mogu kad volim žene...imaš nešto protiv?

tvoje i dr. podmetanje da sam preporučio liječenje silovanjem je samo puko podmetanje u nemogućnosti protuargumentacije u polemici jer ste obični jad koji piše pizdarije i napada osobu umjesto teze

heh, baš se pravi javio koji nikada ne napada osobu nego tezu lol :)))) jebote, pa ti to konstantno radiš svojim neistomišljenicima, od proglašavanja hrvatskih izdajnika, preko posrbica, komunjara(sic!), urbanih jugoslavena, pa sve do proglašavanja nekih tebi nepoznatih osoba za pedere, pederčiće i toplu braću...stvarno si tragikomičan...

nadalje, nije dobro služiti se lažima u nemogućnosti protuargumentacije...naime, ja ti nikada nisam "podmetnuo" to o silovanju lezbijki...očito si me zamijenio s nekim drugim...

Teza da će silovana lezba roditi dijete i biti dobra mama ( uglavnom ) biološki je neoboriva, a ovo vaše sranje je samo tzv. konstrukt koji je trenutno IN i koji se propagira a isprani mozgovi to upijaju kao spužve.

čekaj malo, zar ti zaista misliš da će silovana lezbijka kada rodi dijete da će prestati biti to što je bila prije silovanja???

ako zaista misliš da će ju silovanje i posljedica tog silovanja vratiti na "pravi put", onda si totalni idiot...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

Ne hvatam ni početak ni kraj,

Ne hvatam ni početak ni kraj, tvrdiš kako si dokazao da lezbijka nije prava lezbijka zato što posjeduje majčinski instinkt?

Tko je glasao

ne

nego onomadne što mi podmeću da bih liječio lezbe silovanjem, na tezu da je homoseksualizam zadan prirodno sam rekao da to osporim

da će žena , lezba ako je silovana, roditi dijete

takva je rasprava bila

bit će majka i nagoni rade

Nema u pravilu fizičkih predispozicija da netko bude homoseksualan

izuzetak od pravila i te stvari

skoro su me spalili na lomači ovi gayfrendli kvaziljevičari u nemogućnosti da ospore tezu

jer nisu niti mogu dokazati suprotno

Znači, da ponovim. Gay se ne rađa nego postaje.

da sad dopunim, što je s biseksualcima, može i ovo i ono, jel

možeš i ti vjerovatno kad se našmrčeš ili napušiš

hehe

no dobro

ali nećemo od toga raditi politiku i učiti malu djecu u školi da je to sve ok

sve dobro...

Tko je glasao

... onomadne...

Izjava 1:
Nego onomadne što mi podmeću da bih liječio lezbe silovanjem

Izjava 2:
Naime ,lezbijku oboriš na tlo ,siluješ je i ona ostane trudna ,uredno rodi bebaća ,postane mama koja doji ,hormoni učine svoje ,priroda se pobrine da ponovno poželi roditi i sve 5.

Ne zovi mamaaa... ne zovi doktoraaa, jer nema lijeka...

Tko je glasao

Kad čovjeku odsječeš noge

Kad čovjeku odsječeš noge postaje invalid, to ne dokazuje da ne postoje i invalidi po rođenju.

P.S. Nikad nisam ušmrkao ništa, niti amfetamine

Tko je glasao

M daa

ali nećemo ako smo pametni propagirati odsjecanje nogu i pravljenje invalidima.

Sad bi ti se većina pedera i ovih gejfrendli pobunila jer sam ti skrojio navlakušu da posredno odrediš da su homoseksualci - invalidi, na neki način.

Dobrodošao među " desničare".

sve dobro...

Tko je glasao

papak

A invalide (pedere), naravno, bacamo u šumu lavovima - tako da ostanu samo najjači pripadnici, a la @drvosjek, koji onda siluju lezbe - pa imamo krasno heteroseksualno društvo.

Do rađanja novog legla invalida... onda je opet @drvo u akciji.

Tko je glasao

Glupost je odlika kojom se

Glupost je odlika kojom se vlastita faca u govnu smatra uspjehom jer se ipak nije izvadilo jezik i oblizalo usne.

Homoseksualni parovi jesu sukladni invalidnosti u poimanju nemogućnosti reprodukcije i našem određenju prema njima da ih se u odnosu na spareno dvoje pozitivno ili negativno diskriminira.

Tko je glasao

postaješ pomalo osjetljiv

da ne kažem - histeričan

zadrži cool pozu

""Homoseksualni parovi jesu sukladni invalidnosti u poimanju nemogućnosti reprodukcije i našem određenju prema njima da ih se u odnosu na spareno dvoje pozitivno ili negativno diskriminira.""

Rekao si.

Slažem se.

Čemu onda zahtjevi za brakom i svim što iz toga proizlazi.... do usvajanja / kupovanja djece.

Život ih diskriminira a mi ih nećemo tući, proganjati i sl. ako drže ruke dalje od djece, naše djece, žaliti ćemo ih i kao ljude poštovati, nećemo puštati pse na njih, kamenovati ih...

-pod čime podrazumijevam i homoseksualnu propagandu " ulazak u škole", nabijanje svoje seksualnosti svima na nos, iritiranje i vrijeđanje moralnih osjećaja što svakako jest ljubljenje npr. tebe i tvog brkatog prijatelja na javnom mjestu

sve dobro...

Tko je glasao

???

Kad se ti ljubiš s partnericom ispred nekoga - to nije nabijanje tvoje seksualnosti drugima na nos?

Samo mi nemoj reći da je to prirodno. I seks nakon poljupca je prirodan - a prijedlog novog Prekršajnog kažnjava tu prirodnost sa mislim 5000 kn (ako je ispred mene).

Tko je glasao

Opet lupetaš

hvata te u intervalima izgleda

-- točno se zna o čemu drvimo, drvimo o pederima, o guranju kurca u nečije debelo crijevo i od toga pravljenje politike i traženju od većine ljudi da to prihvati kao normalno moralno i zdravo te da djecu učimo da je to ok.

Ovo su sve nijanse u raspravi.

Muško i žensko su normalno, prirodno i poželjno.

Muško i muško je nenormalno, neprirodno i nepoželjno, potencijalno opasno po zdravlje i društvo u cjelini.

od zloporabe tijela i tjelesnih otvora raditi pokret znači napadati same temelje društva i naroda

tome se moramo suprostavljati pa i referendumom

inače ja bih radije da se primjeni ruska škola- pendrekom po leđima, al jebiga ne može biti baš sve po mome

jel tako

sve dobro...

Tko je glasao

ne majstore

Pričamo o tvojoj ideji puštanja psa na nekoga tko se ljubi - zato jer:
a) ti misliš da je to loše
b) ti određuješ što će tvoja djeca gledati, a što ne

Pri čemu ne vidiš da je mogu misliti da je loše da moje dijete gleda kako se ITKO ljubi, pa tako pustiti psa na bilo koga - tvoju kćer, tvog sina i sl. Nasilje rađa nasilje.

Prirodno je i moći normalno razgrađivati šećer. Stoga ti predlažem da (s djecom i unucima) odeš u prvu dječju bolnicu, i kad neko dijete (neprirodno invalid) sebi uštrca inzulin (pred tvojom djecom i unucima) - da pustiš psa.

p.s. Kao što u obitelj dobivaš (senilija) - jel ono.. politologa? sociologa? - tako bi ti se - baš zahvaljujući svojim rigidnim stavovima - moglo dogoditi i nešto drugo. Jedva čekam :)

Tko je glasao

insulin, dijabetes

davanje injekcije

Bože @zap, čega se sve nećeš sjetit u obrani teze da je normalno da se dva muškarca na javnom mjestu ljube i drpaju u jednom društvu koje je , ma što mislili o tome, kršćansko i katoličko.

Uostalom komunisti koji su poricali Boga su ih zatvarali a u ratu strijeljali.

Radi se o nekim temeljnim načelima, borbi između dobra i zla, a ne radi se o privatnim stvarima.

Neke su stvari općeprihvaćene ( osobno sam pozdravio pojavu mini suknje i toplesa, hehe),
a neke neće biti nikad i što se prije s time pomiriš bit će ti lakše.

Meni ne smetaju gay osobe same po sebi nego mi smeta homoseksualna propaganda i nametanje preko izlobyranih političara i medija.

E tome se suprostavljamo najprije demokratski, a ako ne bude išlo...pa znaš..

Vjerujem da si i ti svjestan paradigme da ukoliko se iz običnog jebanja u dupe pravi ljudsko pravo
degradiraju se sva ljudska prava

eto i ti si pao u zamku da osporavaš referendum

to je point

sve dobro...

Tko je glasao

ser kenj

Muško i muško je nenormalno, neprirodno i nepoželjno, potencijalno opasno po zdravlje i društvo u cjelini.

- nenormalno - kome? tebi? boli me q :) ako se ja odlučim obući u dimnjačara, a moja partnerica u pastiricu - boli me q jel to tebi nenormalno ili normalno. Ako takav poželim izaći na ulicu - također me boli q.

- neprirodno - ovo ti je fakat blesav argument - ti ljudi su... rođeni, dakle su prirodni - kao i ja i ti. Je li neprirodno da se muškarac odrekne seksa i postane svećenik? Je li neprirodno da ti partnerica koristi kontracepcijske tablete?

- nepoželjno - opet, kome? Tebi? Zatvori se u četiri zida i tamo određuj pravila. Cesta je javni prostor.

- opasno po zdravlje i društvo - joj daj molim te. Opasniji sam ja kad popijem šest piva i za zdravlje (previše derem po gasu dok stojim na mjestu) i društvo - negoli dva pedera, pa makar se ljubili 100 godina.

Taj tvoj glupi frajerizam i želja da iz civilizacije uzmeš ono što ti paše, a ono što ti ne paše - gađaš kamenjem - je fakat... primitivna.

Ako postoje neke norme ponašanja - meni je jednako gadljivo vidjeti ženu ili muškarca da kopaju nos. Jednako mi je neugodno ako se netko ispred mene baš žvali ili drpa - bio to muškarac i žena ili muškarac i muškarac ili žena i žena.

To što ti pod "he he he mmmm slurp žena i žena" zamišljaš dvije prekrasne studentice koje se žvale - to je tvoj problem, stvarno je poprilično drukčija i sumnjam da bi ti baš htio da ti djeca to gledaju. A ni ja nisam neki ludi prizor kad nekoga žvalim i drpam pa ne znam zašto bi ti htio da ti djeca to gledaju?

Tko je glasao

Ništa je ne bih htio gledati

od toga što ti nabrajaš pa ni dvije babetine koje se drpaju javno.

Malčice podmećeš po običaju.
No dobro, curu i dečka mogu podnijeti a dva pedera mi se u javnosti gade i ne želim ih jer svojim PRIMJEROM i ponašanjem šalju pogrešnu poruku.

U mojoj blizini neće ...po cijenu ne znam čega...

Onda pustiš pse...

ps. ako ti smeta da ljudi kopaju nos i dr. loše kulture ponašanja pa raspiši referendum

kopanje nosa i podrigivanje stavljaš u istu ravan s AIDS om, hepatitisom i fekalijama ,
da ne spominjem ideologiju dekonstrukcije obitelji i društva što je već viši nivo za tebe

cccccc

sve dobro...

Tko je glasao

ono sto ja kuzim je da je put

ono sto ja kuzim je da je put gdje je zena gospodar svog tijela ispravan, bez obzira koliko tezak bio, a precaci u kojima ces trenirati misice nad njihovim reproduktivnim organima nisu ispravni, i imamo 20.000 godina poznate povjesti da to potvrdi. gdje ce ovo voditi zavisi od toga hoces li ili ne vrtjet palcevima i trazit samo ona rjesenja gdje se tebe osobno ne deranzira.

i molim te preskoci s argumentacijom oko ljudskog prava da ima majcinsku (ili ocinsku) ljubav, jer si nedosljedan i dvolican.

Tko je glasao

ako sam ja nedosljedan i dvoličan

budi ti dosljedan i jednoličan
pa se očituj, rasprave radi o mom upisu a ne napadaj mene

ad hominem

tipično , kad mu postaviš pitanje na koje nema odgovor prelazi se na osobne napade

znači: što s djecom

što s onima koje će iznajmiti maternicu i roditi jedno tebi jedno meni i oni se različitog spola upoznaju za dvadeset godina i zaljube se , ožene i naprave djecu

malo je to ipak kompliciranije nego biti ohhh, tako gayfrendli i In

sve dobro...

Tko je glasao

na taj argument je odgovoreno

na taj argument je odgovoreno vec 20tak puta, a ti se i dalje pravis bedast.

kao drustvo smo odlucili da u slucajevima kad djete nema jednog roditelja, ipak necemo pravo djeteta da ima oba roditelja stavljat ispred prava roditelja da bira s kim ce i kako zivjeti. aj se nemoj vise pravit glup.

sto je receno ljubi ide i tebi - prvo nisu oni koje ce iznajmljivat vec one, i, kulturno receno, otkantaj od ideje da su tudji organi drustveno vlasnistvo. ocito te partija jos nije pustila (interesantno, zadrzao si samo totalitarne dijelove).

Tko je glasao

@izomorfizam Tuđi organi?

Tuđi organi uistinu nisu društveno vlasništvo, ali ne bi smjeli biti i organi koji se za novac iznajmljuju, posebno kao spolni organi žene, radi zarade gdje se na svijet donose djeca za drugoga ili druge koji to dijete KUPUJU!
Svaka odgovorna i ozbiljna ženska osoba postavit će i pitanje majčinstva! I dalje držim iznajmljivanje maternica žena za NOVAC, jednim od najgrubljig nasrtaja na integritet žene, i jedan od najnehumanijih izraza turbokapitalističkog društva u kojem se gaze elementarna ljudska prava od strane bogatih i najbogatijih!

Lj.R.Weiss

Tko je glasao

kad budemo skupljali potpise

kad budemo skupljali potpise da se narucitelje kaznjava (i homoseksualne i heteroseksualne, bez iznimke), uredno cu potpisati.

Tko je glasao

Opet osobni napad

u nedostatku suvislog odgovora.

Može se i dvjestotinjak puta dati netočan odgovor ali on je i dalje- netočan.

Dijete o kojem govoriš već postoji, rođeno je i ljudsko je biće.
Na nama je da se pobrinemo da ima optimalne uvjete.

Potencijalno iznajmljivanje maternice ili kupovanje djece od sirotinje iz Afrike i dr. je moralno pitanje.

Iznajmljivanje maternice je etičko pitanje a ne 2+2 = 4.

Ovo što se tiče djeteta koje nema jednog roditelja je netočno što navodiš...

Socijalna služba, znači država u interesu djeteta jedne mlađe ženske osobe koja se o njemu nije u stanju skrbiti, isto dijete oduzima i udomljava ga već prema slučaju, određuje skrbnika.

Dijete nije tvoje vlasništvo, pa makar ga kupio/la iz Sirije ili Nigerije.

Upravo to pedofili žele a ti si vidim na istom valu. Ne znam da li zbog zablude ili osobne zainteresiranosti.

Njoj se i dalje ostavlja pravo da živi sa svojom prijateljicom ili s makroom.

Stoga ne lupetaj.

sve dobro...

Tko je glasao

Socijalna služba, znači

Socijalna služba, znači država u interesu djeteta jedne mlađe ženske osobe koja se o njemu nije u stanju skrbiti, isto dijete oduzima i udomljava ga već prema slučaju, određuje skrbnika.
da, to uopce nije sporno, i naravno, ne pricamo o tome. prekini s mentalnim akrobacijama. imas li sto reci za slucajeve kad je osoba u stanju se skrbiti?

Tko je glasao

Imam

iznajmljivanje maternice = kupovina djece

Pedofili o tome maštaju

a ti ih vidimo podržavaš

pomoću floskula i mentalnih akrobacija

sve dobro...

Tko je glasao

iznajmljivanje maternice =

iznajmljivanje maternice = kupovina djece
Pedofili o tome maštaju

Zadrt si i nevjerojatno nefokusiran na srž problema.

Pedofilija skoro u pravilu, da ne kažem nikad, nije povezana s ovim što ti misliš i navodiš.

U Republici Hrvatskoj ti garantiram da se tri četvrtine pedofilije događa unutar izvani primjerenih obitelji. Krene s vlastitom curicom u naručju i prstu u spolovilu. To je špica gadnog i perverznog šjor Blento, ne neki imaginarni tamnoputi peder kojeg misliš da ti je susjed prošvercao u kvart.

Tko je glasao

hahah nisam ni sumnjao, bas

hahah nisam ni sumnjao, bas onako partijski, kad zagusti urlaj parole. eh sta ti je skola...

hocemo li konacno apsolvirati da ti je argument "djeca imaju pravo na oba roditelja" supalj jer ga koristis selektivno?

usput, ukoliko nisi svjestan bioloske cinjenice, maternica nije dovoljna za napravit djete. jel bi se, kao pravi dzentlmen, zrtvovao da ti se stavi brojac sjemena kako bi sprijecili kupovinu djece? da ne odluta koje, nikad ne znas.

a ono o cemu pedofili mastaju nije kupovina djece, vec organizacija u kojoj im zadojena ekipa konstantno dovodi nove narastaje. em pedofilises, em te placaju za to, em ne moras brinut o djeci, em te nitko nista ne pita...

Tko je glasao

U ovoj polemici

si aut i to svi pismeni vide.

Znači, prava djece nemaju veze s brakom kao takvim, a posebno nemaju veze s idejom homoseksualnog braka jer jebanjem u guzicu se ne dobija dijete...

To što se danas - sutra bude napravila umjetna maternica napretkom tehnologije JEST u svrhu prokreacije a ne u svrhu niskih zadovoljenja nekih nagona , kojima se većina zdravih i normalnih ljudi može oduprijeti.

Svetogrđe je uopće uvoditi djecu u ovakve raspre.

Svetogrđe je tražiti i odobravati da se homoseksualcima da pravo na brak, obitelj i djecu.

Ako slučajno imaju od ranije djecu, država im ju preko socijalne službe uglavnom oduzme i dodijeli na skrb nekom normalnom paru ili ih udomi.

Tako i treba jer se većinom radi o asocijalnim osobama kojima se ne može povjeriti dijete, pa makar bilo njihovo ( droga, alkohol , boleštine i sl. tako prisutno u tom miljeu)

Tako je i danas kod nas i u većini država.

Pederima je mjesto u vicevima i ni manje ni više od toga.

Ovi kvaziljevičari ih kao štite, ali svoju djecu dobro čuvaju od istih.

sve dobro...

Tko je glasao

Svetogrđe je uopće uvoditi

Svetogrđe je uopće uvoditi djecu u ovakve raspre.
ja ih i nisam uvodio. prokuhao motor?

Tako i treba jer se većinom radi o asocijalnim osobama kojima se ne može povjeriti dijete, pa makar bilo njihovo ( droga, alkohol , boleštine i sl. tako prisutno u tom miljeu)
nema frke druze drvo, al cemo isti test primjenit i na tebi. lijepo dokazes socijalnom kako pustanje psa na omladinu nije asocijalno, i usput jos dokazes da si normalan i da nisi peder. svaka budala zna vikat "normalan sam i nisam peder", dopustices da to i nije neki dokaz, pa cemo te lijepo spojiti na encefalograf. ak nisi peder, nemas se sto brinuti.

Tko je glasao

Gluposti

očito se nikad ne mora dokazivati. Osim valjda pederima i lezbama kao i kvaziljevičarima, kako vidim.

Otac i majka su prvi na redu ( pravo i dužnost) a tek onda dolaze svi ostali.

Dijete usvojeno ili kupljeno od homoseksualnog para već u startu nema jednake šanse, kako zbog prirode tako i zbog društva.

sve dobro...

Tko je glasao

sori druze drvo, izasli smo

sori druze drvo, izasli smo iz onog sustava gdje zakoni za tebe ne vrijede ak imas partijsku knjizicu. mozes izvest druga drva iz komunizma, al nemos komunizam izvest iz druga drveta.

ili homoseksualni roditelji stete djeci ili ne, odluci se. to sto ti tvrdis da nisi, macku o rep.

Tko je glasao

i s poda se može pasti

Očito dosežemo neka nova dna u raspravama.

Sugovornik (drvosjek) koji ne može napisati komentar a da ne spomene "tatu vojno lice koji je došao u Istru", da ne uvuče "srbende, oficirsku djecu i slično" - cvili da ne napadamo njega već - tezu...

Jao... Istina je da meni ponekad u birtiji gaze po prstima na rukama, ali ovo je pad na dno septičke jame.

p.s. Ako se takvi iz "iste maternice" upoznaju i zaljube bit će ili... carevi i carice... ili će biti ono što imamo u svakom manjem mjestu na Balkanu. I?

A što ako ti napraviš dijete lezbijki Mari pa lezbiji Ani - obje ih siluješ i one postanu divne heteroseksualne majke nakon što su spoznale pravog mužjaka - pa se ta djeca upoznaju?

p.s.2. Fakat si kreten.

Tko je glasao

Ove primjere

koje navodiš društvo sprječava i sankcionira pozitivnim zakonskim propisima.
Nisu dopuštena rodoskrvnuća iliti parenje u srodstvu.

Što misliš glupsone, zašto je u dekalogu jedna od zabrana; ne poželi ženu bližnjeg svoga-

upravo zbog toga da ne bude parenja u srodstvu jer se rađaju, kako to pristojno reći... neotporni, boležljivi primjerci

tada se jedan mudri poglavica, valjda metodom zapažanja dosjetio i narodu to zabranio, između ostalog rekavši im da je to zapovijed odozgo )))

Ovim za što se ti zaležeš to se na neki način omogućava, načelno.

Kasnija civilizacija je uvela knjige, matice, nešto kao rodovnike za životinje.

narod kaže " do devetog koljena" nije dobro da se žene

Neke države povremeno, demografija se time bavi na svjetskom nivou, dopuštaju priliv " svježe krvi" u narod poradi podizanja zdravlja i kvalitete biološke reprodukcije.

Budaletino.

ps. ne cvilim ja samo razotkrivam licemjere i karakterne pičke ovdi, gdje i ti spadaš

sve dobro...

Tko je glasao

Komentar ti je totalno glup-

Komentar ti je totalno glup- buduci da prvo tvrdis ovo: 'Međutim, dva muškarca iili dvije žene ne mogu stvoriti VLASTITO potomstvo, i zapravo se povećanjem broja istospolnih zajednica SMANJUJE natalitet! I što je krajnja posljedica, za jedno 400 do 500 godina - drastično starenje čovječanstva i smanjenje broja novorođene djece', da bi onda samo par rijeci kasnije sam sebi proturjecio napisavsi ovo: 'Inače, naša je najveća zabluda ako mislimo da će se ustavnom odredbom išta bitnije promijeniti u seksualnim navikama stanovništva: homoseksualnih zajednica bit će kao i prije, možda manje javno će se to iskazivati'.
Ali umjesto laprdanja o smanjenju nataliteta zbog 'povecanja istospolnih zajednica' , bilo bi bolje pogledat i statistike o natalitetu. Pa ako se pogledaju (a lako ih mozes naci na netu, pocevsi s wikipedijom), moze se doci do zakljucka da 'kolijevke moderne civilizacije, Evropa i USA' uopce nemaju niski natalitet niti im prijeti izumiranje. Odnosno, niski natalitet ima par europskih zemalja predvodnica anti-moderne revolucije- Hrvatska, Srbija, BiH, Rumunjska i Bugarska. S druge strane, sve drzave s nediskriminatorno rijesenim pitanjem braka (od Francuske do skandinavskih drzava) imaju iznenadjujuce visoki natalitet i daleko su od toga da im prijeti bilokakvo izumiranje. Dapace, natalitet im je debelo pozitivan.

Tko je glasao

@martin Kada je od dva muškarca, jedan zatrudnio?

Sorry, ali ne jebi sa svojim kompleksima! Ne znaš ni čitati - gluplji si od topa! Evropa i USA, u usporedbi sa npr. arapskim zemljama, i nekim mnogoljudnim zemljama, imaju NISKI NATALITET! Jer, pravilo je da najrazvijenije, najbogatije zemlje imaju obitelji s manjim brojem djece. Smanjivanje nataliteta počelo je s tendencijom da se imanja ne dijele na više, nego na manje nasljednika, još u Francuskoj, kada se radilo o podjeli zemlje među nasljednicima. I danas još uvijek srednji i viši sloj u USA i Evriopi, ima maksimalnmo dvoje - troje djece. Ekstrabogati imaju i svoju i usvojenu djecu za pokazivanje, a sirotinja ima često puno djece!
Ako je tako kako pišeš, zašto onda skandinavske zemlje vape za radnom snagom i jedine,osim Kanade i Australije, primaju useljenike i izbjeglice!?
I sto puta si gluplji od mene - o tome što će biti za 400 do 500 godina,kome prijeti izumiranje, možemo samo nagađati na osnovu trendova. A trend je da se istospolnim brakovima ne povećava broj novorođene djece - jer nije mi poznato da su guranjem k....a u d..e ili lizanjem, ikada ljudi zatrudnjeli!
Jesi razumio, ili da ti nacrtam!?
PS: Sorry, ako je malo brutalno, ali možda baš tako voliš, ne znam, ha, ha...

Lj.R.Weiss

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci