Tagovi

Ko to hoce Mesica ubiti ?! VIC GODINE

Gledam vec tri dana zaredom vjesti na jednom od Tv programa u Sloveniji i cujem kako su na Faceboku zatvorili grupu koja je navodno prijetila smrcu bivsem Predsjedniku Mesicu...
ZANIMLJIVO I POUCNO A O PARADOKSU NE BIH-
1.Policija i druge sluzbe sve prate,ama bas sve...sto i nije cudno za Hrvatsku demokraciju.
2.Dobro znam, a ovo je jos jedna potvrda za sve ljude da su policija i drugi drzavni organi upoznati sa svim kradjama ,korupcijom i drugim protuzakonitim djelatnostima politicara, njihove rodbine i prijatelja i.t.d.
3.Kada se prijeti zivotom obicnom gradjaninu ili njegovom djetetu policija okrene glavu.
4.A kada se prijeti zivotom nekom politicaru odmah se pojaca osiguranje,na drzavni trosak i da ne govorim sto se dalje poduzima.... I na koncu ko bi isao ubijati starog jarca Mesica, ionako ce za koju godinu ako ne i prije sam otegnut papke......a sve sto je "zaradio"od 1990 ostat ce njegovima tako da ce dobro zivjeti ne samo njegova djeca i unuci,vec i praunuci....jedino cega se on mora bojati je da ga ne smaknu oni s kojima je krao i unistavao Hrvatsku...a gadno se uplasio poslije Pukanicevog ubistva i pitanje je koliko su njegovi prsti u tom loncu...Pukanic je Italiji trebao svjedociti o svercu cigareta i povezanosti Crnogorskih politicara s time, a bez Mesica nisi nekada u Hrvatsku mogao uvesti ni kutiju Malbora....

I na koncu Mesiceva izjava kako mu prijete i cetnici i ustase te da je to za njega potvrda da je na pravom putu....

Koji je to put ??!!
Put unistavanja vlastitog naroda i drzave, put u bezakonje i korupciju, put u zataskavanje i prikrivanje kradja hrvatskog novca i nekretnina, cuvanja vlastite koze pred zakonom, zakonom koji se provodi izkljucivo po volji vladajucih politicara....Mesic vise nije Predsjednik ali ima prste u svemu....
Mesicu,sto si sutio i sutis kada se prijetilo zivotom mom malodobnom djetetu ???
I onda kazes da se ne bojis...ne bojis se ti unistavati malog covjeka,djecu, a za svoju guzicu se debelo bojis jer imas previse putra na glavi da bi se usudio hodati sam po gradovima...kao sto hodaju mnogi politicari u EU, sa jednim ili nijednim cuvarem.
Ajde stari jarce,makni se vec jednom iz javnosti...nakrao si ne samo za sebe vec i za unuke i praunuke...pusti ljude da zive bez tebe...ti zivi sa onima sa kojima si krao i unistavao Hrvatsku...ili ces mozda za 1. maj djeliti grah u Maksimiru? Ako to mislis,radije sa svojih tajnih racuna daj Hrvatskoj djeci da bolje zive.

Tagovi

Komentari

Ja ga nebi ubijo, ali bi mu

Ja ga nebi ubijo, ali bi mu slatko zaljepio dvije-tri šljage i dao nogom u dupe. No prava i PraveDna kazna za njega bila bi Remetinec kao i svim ostalim ratnim i poratnim profiterima.

Tko je glasao

Da mu ustaše prijete,

Da mu ustaše prijete, razumijem, pjevao je Juru i Bobana za pola tona niže, al' zašto bi mu četnici prijetili ???

Tko je glasao

@rush, Sjebo im je Jugovinu,

@rush,

Sjebo im je Jugovinu, cijenjeni kolega, kad je onomad bio u Beogradu, a da i ne govorimo o izlaznoj izjavi o uporabi HV, to je prelilo čašu, znaju čede dobro što im je ta HV radila za vrijeme DR.
Neki na pollitika.com, recimo kolega @gale ili kolega @tenor rekli bi, eto još jedne ustaško-četničke ujdurme.
Pozdrav,
Molotov

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci