Tagovi

Kiro-praktika

Ministru Kirinu navodno su iz Vlade prije nekoliko dana zabranili javne nastupe. To je šteta jer su njegovi javni istupi već dulje vrijeme izvor neskrivene radosti i općeg veselja za sve građane ove zemlje, a posebno posjetitelje raznih portala. No, eto, ministar nije poslušao naputak Vlade nego se opet javno oglasio, braneći svoje neobranjive gluposti.

Evo te njegove najnovije izjave, koja, međutim, nije više ni malo vesela, nego pokazuje kako se Kirin praktično (Kiro-praktika) bori protiv širenja svojih gluposti mrežom interneta. Ta njegova izjava nije smiješna jer predstavlja neskrivenu prijetnju, opasnu zbog toga što ju je izrekao ministar unutarnjih poslova. Ministar kaže:

"Meni je to s Jubitom u početku bilo simpatično, a onda smo preko servera saznali da je plasirano iz SDP-a. Neka budu sigurni da to nije ništa što ćemo mi iznijeti sve na vidjelo u našoj kampanji."

Prvo se valja zapitati kako je to SDP ili bilo tko drugi mogao utjecati na to da Kirin lupeta to što lupeta i zašto ministar na nekog drugog hoće svaliti krivnju za vlastitu nesposobnost da bilo gdje i bilo kada izgovori barem jednu jedinu suvislu rečenicu, ali to je samo mali dodatak dugačkome nizu Kirinovih bisera. Važnije od toga je njegovo priznanje da je pratio tragove računalnih servera, tj. da je zloupotrijebio svoje ministarske ovlasti da bi neovlašteno kontrolirao korisnike interneta. Bez obzira na to što su mu zabranili javne nastupe, ministar će morati odgovoriti na pitanje je li to radio po nečijem nalogu i odobrenju i zbog kojeg eventuanog kaznenog djela ili je računalne servere policija kontrolirala potpuno protuzakonito po nalogu samoga ministra.

I konačno, kako shvatiti riječi s kraja izjave kako to nije ništa prema onome što će oni poduzeti prema članovima SDP-a u predizbornoj kampanji. Pa to je otvorena prijetnja represijom prema političkom protivniku, to je čista zloupotreba položaja ministra policije za politički obračun.

Ne, ne, ministar Kirin prevršio je mjeru. Jedino je rješenje njegova trenutna ostavka. Građani će time doduše ostati prikraćeni za buduće šaljive nastupe nesposobnoga veseljaka, ali će svi korisnici interneta ipak moći pristupati svojim omiljenim portalima s nešto više vjere da zbog toga neće pasti pod nadzor Kirinovog represivnog aparata.

Komentari

Dakle da se ne kaze kako

Dakle da se ne kaze kako samo mi ovdje imamo pjesnike. delboj ima svoj blog i na njemu pjesmica koja ima veze s ovom temom pa sam bio slobodan postaviti je ovdje:

Kirina pjesma
Kad pogledam policiju,moju dragu najmiliju,
tu ljepotu kojoj šef sam ja.
Sve što ja sam reći znao jubito je prikazao,
smije se cijela Hrvatska, smije se cijela Hrvatska.
Zbog te mreže preko svijeta, nekog tamo interneta,
širom svijeta o meni se zna.
Servere ću pogasiti, blogere ću pohapsiti,
jeb'la vas akontacija, isto k'o konotacija.
Zovete me kirohito a ja bi vas nešto pito,
dal je itko dobar kao ja?
Blago stranki što me ima, jubitou što me snima,
ministar najbolji sam ja, ministar najbolji sam ja!

http://dellboy.blog.hr/
Nadam se brzom uglazbljenju.

Tko je glasao

još kada bi znali i

još kada bi znali i melodiju?

Tko je glasao

Sve je tu...

Sve je tu...

Tko je glasao

Kirin je prešao granicu

Kirin je prešao granicu obične, svakodnevne gluposti, kakvu očekujem od njega (i još ponekih, zapravo brojnih, ministara Sanaderove vlade). Ovo nije glupost, ovo je prijetnja i Kirin više ne svira, sad opasno pjeva, pa mu treba stati na rep. Da u svakoj vladi ima komedijaša, vjerojatno je istina, ali kad ti komedijaši počnu mlatiti pendrecima i tajnim službama oko sebe onda stvar postaje ozbiljna. Jedino, čudaku jedna stvar nije jasna. Nema više, zapravo, potrebe angažirati tajne službe da saznaju tko misli da je ministar nesposoban, blesav, ili što već. Dovoljno je pitati.

nvuljanic

Tko je glasao

Akcija SDP-a ne smije stati

Akcija SDP-a ne smije stati na ovome danas. Kako reče Velja, nije problem u gluposti jednog ministra. Pravi problem je u bahatosti jednog premijera koji ga drži.

Zatražite stvarno ostavku premijera, neka se on izvoli očitovat. Pa i tako se zna da je kod njih strahovlada. Nitko ne bi ni zucnuo da nema "zeleno svjetlo".

Zato je pravi problem u premijeru i zato je već krajnje vrijeme da se traži njegova ostavka. Prije nego mu narod da otkaz na parlamentarnim izborima. To je stvar principa.

Sanader je do sada stao iza svakog čina svojih ministara, osim u slučaju Žužula kad nije imao kud, pa bi bilo krajnje vrijeme da odgovara za učinjeno (na izborima će odgovarat za neučinjeno).

Umjesto Kosorke je svojedobno odgovarala druga Jadranka. Kako će sad naći žrtveno janje....kad je Kirin jedinstven?

B-52

Tko je glasao

E moj učo Nenade!Nije ti

E moj učo Nenade!Nije ti dosta što u Saboru učiš neobrazovane Hrvate,ti bi sad i packe djelio.Jesi li bio tako fin i pravedan kad si lobirao za svoga brata blizanca kod izbora za ravnatelja?Ili ste vi Stazići toliko bolji i kvalitetniji od mnogih Zagrepčana koje si TI izbacio iz konkurencije?Onda te to nije smetalo!Do kada ćeš biti dvoličan i sa toliko nadmenosti glumiti na otvorenoj političkoj sceni?Ako ti je to u genima i bez toga ne možeš zamjeni se sa bratom,ionako to nitko neće ni primjetiti.

Tko je glasao

Rekao bih ipak da se radi o

Rekao bih ipak da se radi o još jednom njegovom nepromišljenom blefu. Koliko se ovaj puta radi o ozbiljnoj stvari valjda je i on shvatio kad je odmah angažiran Mehun radi ublažavanja štete: najnovije verzije kažu da je razgovor s novinarima bio samo neformalan i da nije rekao baš ništa od onoga što je navedeno u Jutarnjem i Večernjem. No, tu postoji i druga strana: valjda su novinari koji su to napisali živi i zdravi pa mogu i oni nešto reći o tome. Vjerujem da je i vama u SDP-u prilično jasno da je on opet samo lupetao, ali razumijem i podržavam reakciju u Saboru - postavio vam je loptu na "jedanaesterac" i otišao s gola, a takvo što se ne propušta.

Tko je glasao

Tri su Kirina upletena u ovu

Tri su Kirina upletena u ovu izjavu: građanin Kirin, ministar Kirin i hadezeovac Kirin. Građanin Kirin reagira jednako kako je reagirao i građanin Houdek kad se "internet obrušio na njega". Ministar Kirin je ono što svi vide kod ovog citata (pa i SDP), no realno, ovo je i to naglašeno sa "u našoj kampanji" rekao hadezeovac Kirin. Stoga osobno smatram kako je ova reakcija SDPa politika "na prvu loptu".

Pravo je pitanje da li HDZ koristi resurse Ministarstva unutarnjih poslova za pripremu predizborne kampanje i politički obračun sa (u ovom konkretnom slučaju) SDPom? I to se pitanje ne smije uputiti Kirinu, jer on (ni formalno ni faktički, a koliko vidimo ni po sposobnostima) nije odgovorna osoba za takav postupak - odgovorna osoba je Sanader, kao predsjednik stranke. U takvom kontekstu treba (ili je trebalo, nisam siguran da li je već prošla ona legendarna baka s kolačima) prozvati njega i suočiti ga javno (međunarodno javno) sa izjavom, impliciranim postupkom i posljedicama. I onda sačekati da HDZ zatraži smjenu ministra Kirina.

Ovako se cijela priča svodi na to da ministar Kirin opet lupeta pred medijima (a to smo i sami tražili, zar ne?), što je dokumentirano do sada tri puta - ako nije zbog prethodna tri, zašto bi morao letiti zbog građe za četvrti? Tim više što je jasno kako će od dostupnog izbora zloupotreba položaja (i to takva koja uključuje relativno puno ljudi i resursa, nimalo trivijalna) ili ljudska glupost povrijeđenog ega (a po tome je upravo on najpoznatiji ministar) u fazi posipanja pepelom biti jasno što će odabrati. Isto tako Occamova oštrica ukazuje na to objašnjenje. Uostalom on je poltičar - da ne ulazimo sada u to da li je laganje preduvjet za taj posao ili se uči uz rad...

A to da li je "represivni aparat" Kirinov ili nekog drugog, to je manje relevantno, sve klikove po netu taj "represivni aparat" u Hrvatskoj bilježi već godinama i građani koji pristupaju svojim omiljenim portalima jesu i ostat će pod njegovim nadzorom. I većina je toga svjesna, pa ih i dalje posjećuje, i upravo je to ono zbog čega je taj represivni aparat neučinkovit. Jer ukoliko i nestane "bijesprvi", evo, ja ću napraviti sljedeću epizodu "Kiro proserviro". Pod mojim imenom i prezimenom i javiti mu se, iako osim ove prepiske ovdje s vama nemam apsolutno nikakve veze sa SDPom.

A kad sam se na početku već dotakao Jaquesa, mislim da bi bilo bolje za sve kad bi nastavili u revijalnom tonu: Zašto je ministar Kirin prešao cestu?

Tko je glasao

Da, ako vaša stranka

Da, ako vaša stranka formira vladu koncem godine, bit ćemo toliko slobodni podsjetiti vas na ovo o Kirinu i ukazati vam na Kirine u vašoj vladi.

Tko je glasao

Ali gledajte, niti jedna

Ali gledajte, niti jedna vlada nemože bez par bedaka. Nije drugačije ni u Njemačkoj ni u Austriji (te zemlje najbolje poznam s obzirom da sam tamo dugo živio). Kirin je dakle svuda. U mojoj mladosti (davno bilo) smo takve zvali: jedinica za glupost. Pa onda je recimo Milas = 3 Kirina ili sl.

Tko je glasao

Ali, ovdje se ne radi o

Ali, ovdje se ne radi o gluposti, Kirinovoj ili bilo čijoj drugoj. Ovdje je riječ o opasnosti da takav jedan tip počne njuškati po portalima i eventualno istraživati tko je sve ostavio kakav komentar na one njegove gluposti i to samo zato što se osjeća ismijanim.

Tko je glasao

Ako policija bude znala

Ako policija bude znala kako, sigurno će njuškati po portalima. Sličan škandal se upravo raspravlja u Njemačkoj gdje je BND (njihovo obavještajno podzemlje) ulazila u kompjutere novinara i istraživala sadržaje kompjutera. Ma, svaka vlada, em ima svog Kirina, em će koristiti tu mogućnost. Evo u Hrvatskom slovu, jedan Kirin (Božo Vukušić) iznosi o meni dokumente iz dosjea koji su pod državnom tajnom. I nikom ništa. Svi šute jer se boje da možda ima i o njima nešto u rukama.

Tko je glasao

Dobar dan Gospon Cerovac, To

Dobar dan Gospon Cerovac,

To kaj se događa u Njemačkoj je na neki način i opravdano jer su oni na meti terorista.No da se vrnemo na našu domovinu i naše kritike bez obzira s koje političke opcije dolaziju su naše građansko pravo.Cjeli život sam moral pazit kaj velim i kakvu kritiku dam kad se je nekaj loše delalo za Hrvatsku.Izborili smo slobodu i demokraciju i imamo pravo dat nekom svoj glas da nas zastupa ili vodi.Imam isto pravo te ljude na vlasti i u opoziciji kritizirat ak nekaj ne delaju dobro(onaj ko nije biral nema pravo kritizirat jer nije obavil svoju građansku dužnost).

Tko je glasao

Dragi gospon, ako Hrvatska

Dragi gospon, ako Hrvatska nije na meti terorista (možda ne međunarodnih nego domaćih) onda neznam tko je. Pa ovi naši su gori od Al Quide.

Tko je glasao

Uopće nije trebao njuškati

Uopće nije trebao njuškati da bi znao da Jubitu-isječci izlaze iz SDP-ovske kuhinje. Šta ti misliš da je netko glup pa da ne zna tko izvlači ministrove riječi iz konteksta i montira ih u montirani isječak. Montirani procesi specijalnost su isključivo SDP-ove kuhinje!

Dragi moji, lijepi pozdrav!

Tko je glasao

Da.. u biti Kirin ništa od

Da.. u biti Kirin ništa od svega toga nije izjavio već je to urota u sprezi s vanjskim i unutrašnjim neprijateljima koji podrivaju unutrašnji poredak ove zemlje i direktno rade protiv hrvatskih interesa, a jedini je cilj rušenje ove vlasti i povratak u komunizam i ponovno otvaranje golog otoka.

Tko je glasao

To što si napisao potječe

To što si napisao potječe iz jugokomunističkog sustava. Vidim da si još uvijek zadojen time. Onaj tko je sposoban namontirati takve rečenice, sposoban je namontirati i jubitu-isječak. Fala ti što si se odao.

Dragi moji, lijepi pozdrav!

Tko je glasao

čitam tvoje današnje

čitam tvoje današnje komentare i ne mogu izbjeći zaključak kako si očito imala jako, jako loš tjedan

proći će to

Tko je glasao

he, vidim da sam ti falila

he, vidim da sam ti falila :)

Dragi moji, lijepi pozdrav!

Tko je glasao

Ono prije je bio nemoćan

Ono prije je bio nemoćan bijes i otpor, a danas je očaj. Slijedi era malodušnosti i na kraju prihvaćanje....istine.

HDZ jest nesposoban i izvjesno je da leti s vlasti. Što prije to prihvati kao činjenicu, manje će je boljeti.

B-52

Tko je glasao

samo se ti veseli. nećeš

samo se ti veseli. nećeš dugo. ljeto prođe dok si rek'o keks i studeni je na pragu. s veseljem ću uživati u tvom podvijenom repu. obećaj da nećeš zaplakati :))

Dragi moji, lijepi pozdrav!

Tko je glasao

Ove stranice nisu

Ove stranice nisu namijenjene predizbornoj kampanji, iako to neki legitimno pokušavaju raditi, i neće se ugasiti nakon što izbori prođu.

Bit će mi zadovoljstvo nastaviti pisati i nakon što se riješimo sadašnjeg zla.

I najboljima treba kontrola javnosti, pa nastavljamo bez prekida.

B-52

Tko je glasao

Kraljice nemoj niti ti

Kraljice nemoj niti ti previse gajiti nadu. Nadam se da ce te PMS proci te da ces moci sagledati siru sliku onoga sto se u nasem drustvu dogadja. Cinjenica je da HDZ osim izrucenja Gotovine i samim time priblizavanjem EU nista drugo nije napravio. Niti jedno od svojih predizbornih obecanja nisu ispunili.
Nisu smanjili PDV.
Nisu smanjili zaduzivanje u inozemstvu.
Nisu ostvarili rast BDP-a koji je potreban da Hrvatska krene blize razvijenim zemljama. Napredak je napravljen u onim zupanijama i gradovima u kojima HDZ nije na vlasti.
O bahatosti premijera koji javno usutkuje gradonacelnika ne bih ovaj put.
Dakle iz svega proizlazi objektivna ocjena o radu vlade i vjerujem da ce glasaci na osnovi te ocjene znati i vrednovati tu vladu.
U svemu tome Kiro je kolateralna zrtva samog sistema negativne selekcije koji omogucava da takovi kadrovi isplivaju.

Tko je glasao

Vratili su dug penzićima.

Vratili su dug penzićima. Dostojanstvo braniteljima, policiji i ostalima. Bolesnicima su omogućili pristup skupim lijekovima. Krupne zvijerke natjerali na bijeg u inozemstvo ili pospremili u zatvore. Utjerali strah u kosti primateljima mita u doktorskim, sudačkim i birokratskim krugovima. Nema više plavih kuverti, a ako ima, ima se kome prijaviti da se raščisti. Ima toga još puno i sve je to bitnije od toga o čemu si ti pisao. Vjerujem da će glasači na osnovi toga znati vrednovati postignuto. Pogotovo što Velika koalicija na čelu s S dp-om nije malim prstom maknula da bilo što slično poduzme, a još kad se sjetimo SDP-ovog poklona hrvatskog mora slovencima, pa uvođenja skupe tarife struje u vrijeme kad žene najviše koriste struju, pa se sjetimo hrvatske policije kako poniženo stoji ispred hrvatskog sabora bez kruha u rukama u vrijeme najgore korupcije i kriminala koji se događao u režiji sdp-ovske velike koalicije i njihovih prijatelja....Eh, takvih poniženja hrvatskog naroda više nikad neće biti, jer Velika koalicija niti SDP nikad više neće imati povijesnu šansku kakvu su imali 2000. te godine.

Dragi moji, lijepi pozdrav!

Tko je glasao

Znači sve ovo će HDZ

Znači sve ovo će HDZ navoditi kao svoje dostignuća u predizbornoj kampanji? :-)

Dug penzionerima vraćaju budući penzioneri, a kad smo već kod njih, tko je ono napravio dug?

Na popisu branitelja nalaze se oni koji su cijelo vrijeme grijali guzicu u kancelarijama i imaju više onih famoznih bodova od onih koji su bili u rovovima. Brojka od >400.000 branitelja nije vraćanje dostojanstva, to je prostitucija. A i policija mi baš ne izgleda kao netko tko je sretan zbog vraćenog dostojanstva.

Nema više plavih kuverti? Skoro sam umro od smijeha. To kaj je isplivalo na površinu ne samo da je vrh ledenog brijega, nego je mala, nevidljiva pahuljica na vrhu ledenog brijega.

Vidim da nigdje ne pominješ katastrofalno stanje u sudstvu za koje su ponajviše zaslužni HDZ kadrovi?! To je najveće poniženje za hrvatske građane. Imamo najviše sudaca po glavi stanovnika i najviše nerješenih slučajeva i sumnjivih zastara.

Tko je glasao

Nemam pojma kakvu će

Nemam pojma kakvu će kampanju voditi HDZ, niti me to zanima. Ja čitam vijesti, a pamćenje me dobro služi, pa bez obzira na bilo čiju kampanju mogu sama razlučiti za koga ću glasovati. Mene se ne može uvjeriti kampanjama da će netko ovo ili ono. Tako znam zasigurno da nikom od Velike koalicije neću dati glas, zato jer su nesposobni malim prstom mrdnuti za narod, osim da su se sposobni prepucavati oko vlastitih fotelja. Što se tiče HDZ-a, bez obzira što je iščačkao vrh sante leda od plavih kuverti, HDZ je iščačkao bar taj vrh sante leda, dok Velika koalicija nije iščačkala ništa, ali je zato tvorila tu santu leda o kojoj govoriš. Rijeka je prepuna takvih primjera.

Dragi moji, lijepi pozdrav!

Tko je glasao

Za tvoj informaciju, tako je

Za tvoj informaciju, tako je Franjo govorio... ali šta jest, jest... bio je komunist i partizan.

Tko je glasao

Predpostavljam da vi kao

Predpostavljam da vi kao mlad političar vidite stvari drugačije od mene. Kriinova opasnost je po mom mišljenju: u jednom selu se prijete, u drugom ne boje.

Tko je glasao

Problem je zastita

Problem je zastita privatnosti. Da li svi mi koji aktivno ucestvujemo na raznim forumima i blogovima imamo pravo na zastitu svoje privatnosti i osobnog integriteta?
Kirin je upravo napravio ono za sto se najvise optuzuje takozvane komunjare. Zagrabio je u nase osobne zivote i isao ceprkati po nasoj intimi. S time samo stvara psihozu medju blogerskom i inom populacijom o deliktu koji je nekada bio predstavljen s clankom 133 KZ-a. Da li ce mozda vlada uzviknuti zaustavite taj internet?
Umjesto da se bavi s onima kojima bi se trebao baviti njega zanima tko se sali na njegov racun. Da li su to jalnuski diletanti i stoka sitnog zuba?

Tko je glasao

Ako misliš da bilo gdje

Ako misliš da bilo gdje postoji bilo kakva privatnost, na pogrešnom si mjestu. Bilo koji hacker ti može zavirit u pc hoćeš-nećeš. Kakav ministar Kirin. Ima on i pametnijeg posla nego zavirivat u kompjutere praznih glava što izbacuju svoje frustracije na internetu montirajući jubitu-isječke. Da si niste pridali preveliko značenje?

Dragi moji, lijepi pozdrav!

Tko je glasao

Ah lavice nismo mi svrljali

Ah lavice nismo mi svrljali po ip adresama i koristili MUP-ove servere za provjere identiteta nego ministar koji je ako je to istina a moguce ju je lagano provjeriti prekoracio svoja ovlastenja i prekrsio sigurno i nekakve zakone.

Tko je glasao

Aj, briga mene što će mi

Aj, briga mene što će mi netko pogledat ip-adresu, baš me i za to boli briga. Kod mene sigurno neće naći materijal za montažu jubitu-isječaka. No nešto si mi se ti previše zabrinuo. Da nisi ti taj montažer, pa je frka?

Dragi moji, lijepi pozdrav!

Tko je glasao

1. Nisam u SDP-u 2. Ne

1. Nisam u SDP-u
2. Ne postavljam video isjecke na jubito.
3. Kiro se je sam prosviro. Da je pametan, posten i da dobro radi svoj posao ne bi o njemu bilo filmova.

Tko je glasao

A kolko filmova ima o tvojem

A kolko filmova ima o tvojem gradonačelniku.Najbolji je onaj kad kopa nos.

Tko je glasao

Koji moj gradonacelnik kopa

Koji moj gradonacelnik kopa nos? No mozda i kopa ali ja to nisam vidio pa bih te molio da postavis taj video.

Tko je glasao

Onaj kojeg si spomenul,i kad

Onaj kojeg si spomenul,i kad več gledaš filmove na internetu onda gledaj sve.Fala bogu ima ih dosta.

Tko je glasao

Bas sam trazio pod pojmom

Bas sam trazio pod pojmom Karlic ali nisam nasao. Mozes li mi staviti link da pogledam bas me zanima.

Tko je glasao

Kaj je njega premjer javno

Kaj je njega premjer javno ušutkal?

Tko je glasao

Jel imas link ili nemas?

Jel imas link ili nemas?

Tko je glasao

Nemam,al sam gledal na

Nemam,al sam gledal na Jubito:-)))).Nikad nisam niš spremal na PC i budi siguran da je Bandić kopal nos i to javno.

Tko je glasao

ma daj, Skviki, nisi valjda

ma daj, Skviki, nisi valjda nasjeo na to što Bosančero kaže da ne zna za te jubitu-uratke. On želi da ti misliš da on zna samo ono što bi on htio da ti znaš da zna :)

Dragi moji, lijepi pozdrav!

Tko je glasao

Moj gradonacelnik nije Milan

Moj gradonacelnik nije Milan Bandic. No obzirom da je rodjeni hercegovac kopanje nosa mu ide pod genetske predispozicije jer napravili su mercedes sa autopilotom za hercegovce kako bi u jednoj ruci drzali mobitel a s drugom kopali nos.

Tko je glasao

Nisam hercegovac ali ovo sto

Nisam hercegovac ali ovo sto ti pises je sramotno. Odakle god bio, tebi je genetska predispozicija biti kreten.

Tko je glasao

Ako ti ne mozes shvatiti vic

Ako ti ne mozes shvatiti vic o Hercegovcima onda je to sramotno. No evo jos jedan.
Zasto hercegovci nose zulufe?
Zato sto su culi o novim mobitelima na cicak.

Tko je glasao

Drugim riječima rečeno, za

Drugim riječima rečeno, za SDP je svojstveno da kopa nos.

Dragi moji, lijepi pozdrav!

Tko je glasao

Opet izvlacis pogresne

Opet izvlacis pogresne zakljucke. Hercegovaca ima u svim strankama tako da tko god pobijedi oni su opet na vlasti. Tako su i prije 65 godina govorili ili Anti ili Titi samo kuci nemoj biti.

Tko je glasao

"Za dobrim konjem prašina

"Za dobrim konjem prašina se diže!!".

Rivali ulažu trud u montiranje filmova za one koji im predstavljaju najvećeg protivnika kojeg se boje. Što veća prašina, znači da se radi o jačem protivniku kojeg se nastoji eliminirati.

Ali "dok psi laju, karavane prolaze"!

Dragi moji, lijepi pozdrav!

Tko je glasao

Kod Kire bi bolje pasala ova

Kod Kire bi bolje pasala ova poslovica:
Dobar konj ima stotinu mana a los samo jednu. Ne valja.

Tko je glasao

Upravo tako. Kako ste ga

Upravo tako. Kako ste ga prikazali, Kiro (dobar) ima stotinu mana. SDP (loš) jednu: Ne valja.

Dragi moji, lijepi pozdrav!

Tko je glasao

Je, baš ti se mogu

Je, baš ti se mogu pohvaliti da je zadnjih dana ful kul biti MasterMind i pronalaziti u statistikama bloga koliko puta ti je izguglano "master mind kiro" i varijacije :) Ma nema psihoze nikakve, ali žalosno je da se o takvim budalaštinama uopće troše riječi. Fakat kao da nemamo ništ' pametno za rješavati u ovoj državi.
Osobno zapravo mislim da će nakon ovog ispada surferi biti zaštićeniji od ličkih medvjeda :)
Usput, i ja gledam odakle me se čita (a tko ne gleda?!) i baš se veselim da je to i iz Sabora moje države. I to ne zato da se potepe vrijeme, nego zato da me se i nešto pita i pokušava poduzeti nešto u vezi problema o kojima raspravljamo i ovdje.

MasterMind - NeverMind

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci