Tagovi

Karamarko mora postati hrvatski Putin

Karamarko je u prilici da Hrvatsku počisti i pročisti. Način i uzor mu mora biti Putin koji je konsolidirao velesilu koja je bila u raspadu. Moralnom i gospodarskom.
Karamarko ima ista iskustva (vrlo slična) kao i Putin. Dolaze iz sasvim specifičnih službi i funkcioniraju na način koji nije klasično političarski.
Karamarko mora biti dovoljno čist i bez nečeg čime bi ga se moglo ucjenjivati.
Karamarko mora jesno i iskreno kazati kako je došao Orešković, pa što košta da košta. (Znam što govorim!)
Karamarko će imati podršku svakog razumnog čovjeka u Hrvatskoj ako uspije pokazati i dokazati da čini dobro za Hrvatsku!
Karamarko mora okupiti oko sebe ljude koji nisu samo iz HDZ-a već sve one koji jesu Hrvati zbog Hrvatske a ne zbog svog probitka.

Karamarko ima povijesnu šansu. Hoće li je znati i moći iskoristiti?
Karamarko će dobiti itekako podršku u narodu za takva što, predloženo u samom naslovu, i to podršku onih koji nikada nisu glasovali za HDZ.

Karamarko mora znati, a očito i zna, da se ovdje ne radi više ni o HDZ ni o SDP već je u pitanju opstanak ovog naroda i toliko dugo čekane Države.
Karamarko treba i može, morati će tražiti javnu podršku čitavog naroda a ne samo ruke u Saboru.

Komentari

Tko je glasao
Tko je glasao
Tko je glasao

Ako nas ove sekunde ne napadnu Srbi...

... Karamarko je definitivno popušio petardu. Koju si je, ironično, sam pripalio. Nisam mislio da će se to dogoditi, ali, evo, povjerenstvo je izglasalo Karamarku sukob interesa.

Ništa od tog Putina. Probajte s Hasanbegovićem, iako je taj više Adolf no Vladimir, ali nekako mi se čini da vas to ne smeta.

Dapače.

Tko je glasao

Ako je stvarno u sukobu

Ako je stvarno u sukobu interesa i od toga valjda imao opipljive koristi - nema više što tražiti u politici.
Lustriralo ga!
Hoćeš nećeš sve se svodi na lustraciju!

Tko je glasao

Sukob sa SDP interesima

Tako to izgleda- montirani sud, kada SDP lustrira, preko svoga povjerenstva za sukob sa SDP interesima!
Hrvatski narod se podsjetio komunjarskih sudova ,a to je dobro za žrtve tih sudova, jer narod je postao svjesniji do koje razine ide montiranje "afera".

Tko je glasao

Kretenizam u (nekih) Hrvata...

Svi mi želimo "tijelo kojem se možemo žaliti" kada osjetimo da nešto ne valja... Vrhovni sud, Ustavni sud, Povjerenstva...

... a da bi ta tijela radila - potrebni su stručnjaci. A da bi stručnjaci pristali raditi u takvim tijelima - državni aparat ih mora zaštititi. To se zove i voljeti svoju državu, poštivati državna tijela i proceduru, kakva god bila.

Nitko ne želi raditi u takvim tijelima, a da ljudi - nakon što im se neka presuda ne svidi - krenu govoriti da su komunjare.

Ja ne želim premijera koji govori da neće prihvatiti odluku Povjerenstva.

Jebote, nemoj spavat sa štracom koja ti radi za MOL, ili se barem izuzmi onda iz bilo kojeg kontakta s MOL-om - neš ti afere.

Ovo je jednako smiješno pokušaju uvođenja kontrole nad guvernerom HNB.a.... ah još čekamo odgovor EK o pokušaju promjene zakona o bankama, jelde... idioti, ne možeš smjenjivati svakoga čim ti se nešto ne svidi. Nema nas dovoljno. I nitko inteligentan više neće ići u ta tijela.

Tko je glasao

... a da bi ta tijela radila

... a da bi ta tijela radila - potrebni su stručnjaci. A da bi stručnjaci pristali raditi u takvim tijelima - državni aparat ih mora zaštititi. To se zove i voljeti svoju državu, poštivati državna tijela i proceduru, kakva god bila.
???
To se zove i voljeti svoju državu, poštivati državna tijela i proceduru, kakva god bila.
", kaakva god bila." ??? Znači Aušvic, Jasenovac, gulag/Sibir, Goli otok, Omarska, Stajićevo....

To je sve OK? Po proceduri? Oni su samo voljeli svoju državu? Em ti ljubavi!!!!
Skuliraj se malo @zaphod!

Tko je glasao

Povjerenstvo za sukob

Povjerenstvo za sukob interesa je izgubilo povjerenja kada ja Gospođa Orešković rekla da:

Povjerenstvo, dodala je Orešković, "tvrdi da onoga trenutka kada se počelo problematizirati kakav je odnos Tomislava Karamarka s gospodinom Josipom Petrovićem i kada je o tome bio izravno pitan, trebao je jasno i transparentno reći o čemu se radi – da je poslovna suradnja postojala, u čemu se sastojala i kada je prestala".

Tko je glasao

spavao je on s njom

još dok je radila za EPH, e tada nije bilo nikakvih problema jer se Nino P. vozao s Ivom S., na "Malo vitra".

Realno, s obzirom da znamo kakvi su naši govna, posebno oko Ine, sklon sam prihvatiti teoriju da je bolja mršava nagodba od skupe parnice.

5,5 mil. dolaros samo odvjetničkoj kući godišnje. U Nevjorku ;-)

Ostali troškovi ?

Odvjetnik kojeg plaćamo daje izjavu da su nam šanse da pobjedimo ispod 50 %.

Zašto se uopće sporimo. Zato što su naši socijalisti prodali auto , e ali bi ga i dalje vozili tj. držali ruke na volanu i uredno se uhljebljivali i grebali oko Ine.

Zašto čovjek ne bi smio imati stav oko toga. Političar. To je meritum a sve drugo je magla.

To što mu žena ima neki poslovni odnos. Pa što? Kao obavještajac ili političar želi imati informacije s izvora.

Je li pogodovao ? Trgovao utjecajem? Primio kakvu lovu na crno? U torbi?

Kao dužnosnik?

Nagazio je nečije interese i sad ima sinergiju kojekakvih kontra sebe.

sve dobro...

Tko je glasao

wishfull thinking

otpisani,
iz vaših ustgiju u Božje uši, ali nažalost Tomislav Karamarko nije taj tip.
On je jednostavno potkapacitiran za tako nešto, a što je još gore okružuju ga potpuno nekompetentni ljudi, drugo je pitanje je li ih sam odabrao ili su mu nametnuti.
Uzmimo za primjer jednog balavca Damira Jugu koji mu je,vidi sad ovo, besplatno savjetnik za društvene djelatnosti. U ovakvoj krizi uzimati jednog potpuno bezveznog tipa za ključni sektor domaće politike je vlastito samoubojstvo.
Pored toga uspoređivati golemo profesionalno i međunarodno iskustvo jednog Putina s iskustvom Karamarka je potpuno promašeno i jednostavno neusporedivo.

Tko je glasao

Putin je tu kao cilj kojem

Putin je tu kao cilj kojem treba težiti makar sam svjestan da je nedostižan. Znam da je Putin uspio konsolidirati svoju zemlju a nama također treba jedan takav.
Naravno, Hrvatska je mala i u svjetskim razmjerima beznačajna zemlja u odnosu na golemu i moćnu Rusiju ali za uzor treba uzeti najboljeg a ne samo nijansu boljeg.

Gledamo li na taj način usporedba nije promašena već stimulativna.

Tko je glasao
Tko je glasao

Pa ovo je sjajno... da hrvatski Putin...

Uvijek sam mislio kako su naši "desni" sugrađani nekako uhvatili kraći kraj u onom nenarodnom jugoslavenskom režimu, pa se danas, na sam spomen Tita i Jugoslavije raspamete i popizde, a sve u skladu s PTSPom koji su zaradili sukobljavajući se s onim nedemokratskim, autoritarnim sistemom.

Kad ono - kita!

Ti isti desničari najviše zazivaju upravo isti, ili čak gori oblik diktature od onog pod kojim smo živjeli u Jugoslaviji.

Što nas dovodi do zaključka kako im NIJE problem autoritaran sistem kao takav, već to što ONI nisu imali povlaštenu poziciju u okviru istog.

Tko je glasao

Tebi je @klipan u YU bilo

Tebi je @klipan u YU bilo jako, jako dobro, očito je. (Mislim, nik ti je lako pamtljiv pa pratim što črčkaš.:):):):) )
Meni nije.

Diktatura?
Kakva diktatura i višestranačju sa bog te pitaj koliko stranaka i strančica u Saboru.
Tko je nositelj te "diktature"? Stranka sa najvećim brojem zastupnika?
Imaš neko bolje rješenje od predloženog? Očito nemaš ali glavno da gnojiš...

Mislim, ono, lupetamo li ga lupetamo.

Tko je glasao

?

Kako je meni bilo u Yu nebitno je za našu raspravu.

Što se diktature tiče, sam je zazivaš. Naslov - "Karamarko mora postati hrvatski Putin", ili, još bolje, ovaj dio -

Karamarko ima ista iskustva (vrlo slična) kao i Putin. Dolaze iz sasvim specifičnih službi i funkcioniraju na način koji nije klasično političarski.

Ali, tebi je vjerojatno suvišno ukazivati na to da Putin Rusijom vlada autoritarno, jer, bože mili, eno "višestranačja sa bog te pitaj koliko stranaka i strančica u Dumi."

To što je ta demokracija samo deklarativna (uostalom, kao i Titina "narodna demokracija"), tebe ne muči. Posve si promašio smisao mog posta, jer da nisi, shvatio si da si za života već živio pod hrvatskim Putinom.

Zvao se Tito.

Tko je glasao

Putinova Rusija i Titova

Putinova Rusija i Titova Jugoslavija? Nemoguća usporedba. Putin nije ništa manji demokrat nego li npr. Obama.
Inače, kod nas je potpuna nepoznanica što je i kako funkcioniraju demokracije u svijetu.
Tu imamo vrlo romantična uvjerenja.

Znači naslovom nisam pozivao ni na kakvu diktaturu već upravo obratno, na čvrstu i jaku Vladu. Polako se kristalizira zastrašujuća istina da kod nas nema takvih koji bi znali i mogli ustrojiti takvu Vladu.

I još jedno, Tito je je bio zločinac i ubojica a Putin to nije.

Tko je glasao

Što nas dovodi do zaključka

Što nas dovodi do zaključka kako im NIJE problem autoritaran sistem kao takav, već to što ONI nisu imali povlaštenu poziciju u okviru istog.

Ne samo da nisu imali povlaštenu poziciju već su zbg svojih ekstremnih pogleda na blagi sustav izbačeni iz partije a neki završili i na Golom otoku ali ne
zbog ljubavi prema Hrvatskoj kako sad svi nariču već zvog ljubavi prema Staljinu i njegovom sistemu vođenja naroda i partije.

Tko je glasao

Staljin je već bio završio sa staljinizmom

da se slikovito izrazim @ Jura, dok je Tito provodio svoju politiku "staljinizma".

Tito je htio biti glavni na Balkanu, pomagao je revoluciju u Grčkoj, režao na Albaniju, zaletio se u Italiju i Austriju. Čak su oborili dva američka aviona i tako...

Staljin ga je prestao podržavati jer su Ameri pokazali što radi atomska bomba.

Zato su ga ostali komunisti iz drugih država (Bugarska, Rumunjska itd) izolirali kod Staljina i Kominterna ga je izbacila, pa se prodobrio tj. okrenuo prema zapadu i nesvrstanima i bio car Jugoslavije.

KPJ je unutar sebe imala sukob između unitarista i nacionalista. Komunisti Hrvati , Crnogorci i dr. sanjali su sovjetske, socijalističke i komunističke Hrvatske, Crne Gore i dr. tj. riješenje nacionalnog pitanja unutar komunističke internacionale pod zaštitom Sovjeta i majčice Rusije.

Tada unutar tih previranja, dok je preko noći trebalo skinuti Staljinovu sliku sa zida koja je stajala na istoj visini s Titinom, mnogi su se našli u dvojbi naročito znajući kako se Tito obračunavao sa svojima koji mu nisu išli niz dlaku ( Hebrang ) i jednostavno pogriješili i našli se na Golom.

Znači, kad je Stalin već prestao biti "staljinist" Tito je tek postajao staljinist.

Do tada je bar morao paziti što misli Kominterna o njegovim potezima, a onda je postao apsolutni diktator.

Mnogi doživljavaju Titu kao blagog dedicu i dobricu uslijed kulta ličnosti i ispiranja mozga, no on je ravnopravno zatvarao i liberalne skretače.

Jedna novinarka Židovka je završila na Golom samo zato što je rekla vic, da su Jugoslaveni najbolji u cvjećarstvu jer su "uzgojili bijelu ljubičicu od preko 100 Kg".

Još poslije njegova uginuća prekršajni sudovi su zatvarali ljude zbog viceva i to 6 mj. onom koji priča a 3 mj. onima koji slušaju.

Danas u RH konzervativna građanska desnica je demokratskija i liberalnija od tzv. ljevice, jugošljama i antifa koji dobijaju napade histerije kad nešto nije po njihovom.

sve dobro...

Tko je glasao

Mnogi doživljavaju Titu kao

Mnogi doživljavaju Titu kao blagog dedicu i dobricu uslijed kulta ličnosti i ispiranja mozga, no on je ravnopravno zatvarao i liberalne skretače.
Tito je bio perfidni ubojica, iskompleksirani pajac koji je htio imati mali "SSSR" sastavljen od FNRJ, Bugarske, Albanije....
Staljin mu je dao po gubici a ameri ga spasili od pogubljenja.

Sve ostalo su bajke za retardirane patuljke kakv je i sam bio.

Tko je glasao

Množe se dnevnici

sve jedan duhovitiji od drugoga.....

Tko je glasao

@Foma Fomič, a što imaš

@Foma Fomič, a što imaš protiv duhovitosti?
GONG ili paradu ponosa?

Milanovića i Jovanovića?

Tko je glasao

Ma, nemam ništa protiv,

dapače!

Evo, upravo je utorak, 14. lipnja, i čitam po portalima najnovije vijesti..... Sve je izglednije da će Karamarko postati hrvatski Putin!.... :)

Tko je glasao

Sve je izglednije da će

Sve je izglednije da će Karamarko postati hrvatski Putin!.... :)
Čitaj i dalje.

Ne postane li to Karamarko - mora to postati netko drugi i raditi/učiniti točno ono što sam u dnevniku i naznačio.
Sve ostalo je potpuna propast Hrvatske u svim segmentima.

Tko je glasao

Aha, koga

predlažete danas, 15. lipnja? :)

Tko je glasao

@Foma Fomič, ja bih predložio

@Foma Fomič, ja bih predložio tebe!
Očito je da si ti potpuno čista i sama dobrota a Hrvatska ti je u srcu, očito. :):):)

Koga ti predlažeš?

Tko je glasao

Evo danas,

22. lipnja, predložila bih da pokušate s Darkom Milinovićem, možda bolje pogodite! On je od prvog do zadnjeg dana beskompromisno na Karamarkovoj liniji, nijednog trenutka nije u njega posumnjao, nikad nije promijenio mišljenje za manje od 24 sata....... Pravi čovjek na pravom mjestu! Pravi hrvatski Putin!

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Tko je glasao

Kasniš, kasniš @Foma

Kasniš, kasniš @Foma Fomič?
Mislim da su sve već među sobom rješili. I to prije nego li je Karamarko dao ostavku.

Tvoj neka nikako nejde u Marsej, ako nakon izbora bude putovao.... a nebude :):):):)

Tko je glasao

To da mu ni

Miro Tuđman, koji nije samo Tuđman, nego je i izgledom "pljunuti tata", nije dao potpis za opoziv Oreškovića - to je posebno zabavan detalj..... Naprijed, hrvatski Putine!

Tko je glasao

Iskreno, nisam i ja bio

Iskreno, nisam i ja bio sretan s tim... ali Tim je ispao iz tima i počeo raditi na svoju ruku. Zatim slijede konzekvence :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

ali:

"Ni BUZ ni Hrast ni HSLS ni HSS nisu potpisali zahtjev za opoziv."

Tko je glasao

ali:"Ni BUZ ni Hrast ni HSLS

ali:"Ni BUZ ni Hrast ni HSLS ni HSS nisu potpisali zahtjev za opoziv."
A tko su ti nabrojeni?
Svi stanu u jedan lift!

Tko je glasao

Što to ima veze,

s obzirom da ga znaju zaustaviti između dva kata? I MOST je prije pola godine "stao u jedan lift"!

I Hasanbegović je navodno bio deveti na izbornoj listi u izbornoj jedinici u kojoj je HDZ osvojio pet mandata, što će reći da trenutno najveća ministarska zvijezda desnice - nije ni približno osvojila mandat birača!... A ipak je, eto - zvijezda!......

No, mogla bi ispasti zvijezda vrlo kratkog sjaja.......

Sve ovisi o tome je li Karamraku draži rođak bivše žene, ili ipak više voli - samoga sebe......

U svakom slučaju, zabavno je gledati kako se desnica kolje između sebe zahvaljujući onima "koji stanu u jedan lift"....:)

Tko je glasao

U svakom slučaju, zabavno je

U svakom slučaju, zabavno je gledati kako se desnica kolje između sebe zahvaljujući onima "koji stanu u jedan lift"....:)

Desnica!!?? Koja desnica?
Nisi ti još vidjela desnicu na vlasti ali mi se vidi da budeš dočekala ubrzo taj dan.

Tko je glasao

oh...

... a tu desnicu bi predstavljale koje snage? Gdje su ti ljudi?

Ili misliš na nekakvu na brzinu sklepanu profašističku diktaturu sklepanu od marginalaca. Ono, to smo imali. Nije baš dobro završilo.

Tko je glasao

@zaphod, mislio sam da si

@zaphod, mislio sam da si ipak na drugoj razini; - međutim i ti od "desnica" odmah vidiš "fašizam". Desnica nema nikakve veze ni s fašizmom ni sa nacizmom. Istine radi i jedni i drugi su posljedica socijalizma i radničkih pokreta i partija.

U pravu je @Feniks kada govori da mi nemamo ljevice kao što sam ja bio u pravu kada sam napisao da kada kod nas kažeš "ljevica - svi vide Hudu jamu a kada kažeš "desnica" - svi vide Jasenovac.

Tko je glasao

Ako se u Hrvatskoj pojavi

Ako se u Hrvatskoj pojavi desnica koja ni jednom neće spomenuti HDH, ustaše, partizane i vekovnu težnju od stoljeća sedmog i snu o državi hrvata
imati će moj glas na svim izborima.
No, takva desnica na Balkanu na postoji pa nema straha od prave desnice !

Tko je glasao

No, takva desnica na Balkanu

No, takva desnica na Balkanu na postoji pa nema straha od prave desnice !
Zašto riječ "strah" u tvojoj rečenici?

Na Balkanu je ljudima upucano u glavu da je desnica nešto stravično, sotonsko, zločinačko.
Naravno, to su uradili Staljinovi sljedbenici i kastrirali politiku i političare na čitavom Balkanu. Zato Balkan već jedno stoljeće tetura i politički i gospodarski.

Dok ne izbacimo strah kao privjesak desnici nema nam naprijed.

Uostalom, uljuđeniji dio Europe upravo jest u postupku postavljanja desnice na vlast. Naravno, shvatili su da bez vrijednosti koje desnica sadrži u sebi nisu u stanju iskopati se iz političkog gliba u koji tonu sve dublje i sve brže.

Tko je glasao

mislim da si krivo shvatio...

... apsolutno uopće nisam mislio reći kako ni pravu desnicu ni konzervativizam niti neokonzervativizam vezujem uz fašizam.

Htio sam reći da takvih stranaka ja ne vidim. Sviđali su mi se neki... onaj Prkačin recimo... ili onaj pravaš s Ruđera, sada se ne mogu sjetiti... Tadić? tako nešto...

No ne vidim nigdje te koje ti spominješ u gornjem postu.

Pa sam pretpostavio da misliš na neke fašističke budale i neku nabrzakaskrpanu profašističku Vladu.

Tko je glasao

Ima, ima @zap

e ali ovi moji tj. iz moje bivše partije, desna frakcija hdz-a i lijeva frakcija sdp-a ( s privjescima), pomoću medija ne daju im naprijed.

Recimo Jurčević, Iličić i Markić su ti takva normalna građanska desnica.

Današnji hsp as su malo desnije, oni isto teme iz WW2 potežu, tj. teme iz Titovine.

Međutim, moramo to raščistiti baš da se to ne bi isplatilo potencirati tj. ne bi bilo plaćeno glasovima na izborima.

sve dobro...

Tko je glasao

Problem desnice...

... je upravo taj što u njoj postoje takvi likovi kao ove spodobe koje si nabrojao. Dvoje od nabrojanih su kršćanski talibani kojima nije strana ideja rigidnog smanjivanja građanskih prava i agresivno nametanje svojih (bijednih) svjetonazora onima koji nisu istomišljenici.

Takvi zapjenjeni idioti (kojih ima i na lijevoj strani) nikad nisu i neće društvu u kojem žive i djeluju donijeti ništa dobro.

Glasao bih za desnicu koju bi vodili političari koji ipak razumiju da svijet ne funkcionira u crno bijeloj verziji, da većina ljudi i na lijevom političkom spektru poštuju i vole Hrvatsku, koji bi imali snage i hrabrosti osuditi lopove i izdajnike koji se skrivaju iza glasnog pozivanja na hrvatstvo i busanje u junačka hrvatska prsa.

Tadić, Prgomet, Plenković primjer su ljudi s koji mogu razgovarati o politici, bez da sugovornika etiketiraju kao "jugošljamera", "srbočetnika" i slične kretenarije.

No, za zajapurenu desnicu navedena gospoda vjerojatno su izdajnici .

Tko je glasao

Kako ti to gledaš @klipane

njihov jedini problem je što nisu ljevica. Hehe.

Kad ste / su jednog Šustara ( osobno ga poznajem) uspijeli toliko anatemizirati...onda mi je oglupo uopće raspravljati o toj podijeli na tzv. konzerve i tzv. liberale.

Zato je moj stav za javnost: ništa bez kundaka po leđima i cokule po zubima.

Najprije treba prebiti titoiste, izbiti dogmatama titoizam iz glave..e onda možemo dalje u neko civilizirano društvo.

sve dobro...

Tko je glasao

Ima, ima prave desnice... Za

Ima, ima prave desnice... Za sada leti visoko, visoko....
https://www.youtube.com/watch?v=WyBbeGB91aw

Holistički snima ovaj jad na političkoj sceni, ali na koga se okomi ... ne promašuje.

(Par sto metra od moje barake u planini je imanje kupio čovjek koji je više od 20 god. bio profić u UN. Živi tu neprestano, tiho, mirno.
On kaže.... čekaj, stani, još nije vrijeme.... i objašnjava zašto je to tako. Iskusan i razuman čovjek koji itekako zna što i kada je u politici pravi potez... jbg, @drvosjek, nisam kriv što se uvijek trudim biti blizu 10 x pametnijih od mene :):):))
I

Tko je glasao

I tak...

... popeli se vas dvojica na Sierra Maestru, puštate brade i čekate revoliuciju.

Tko je glasao

Da zatreba @klipane

još me zdravlje donekle služi, smanjio bih cigarete, mašćobu i cugu i spreman sam raditi bilo kao vođa trojke, petorke ili na čelu grupe veličine satnije.

Odraditi najkompliciranije situacije.

Za veće se ne osjećam dovoljno sposobnim.

No dobro, borili smo se (i) za demokraciju- izborili je kakvu takvu. Sad imamo zapravo proces sazrijevanja i neki put je to zabavno promatrati.

sve dobro...

Tko je glasao

Kozovođa

spreman sam raditi bilo kao vođa trojke, petorke ili na čelu grupe veličine satnije
Eto, osnuj nevladinu udrugu i apliciraj kod Ministarstva nekulture i garant će ti projekt biti podržan, ta Hasanbegović je navodno tvoj idol i sumnjam da će ostaviti na cjedilu takvog ljubitelja ljudske gluposti kao što si ti.

Osim toga ove tvoje trojke bi zasigurno bilo ono što nam upravo treba da se rasturi ono posljednje suvisle privrede što imamo i kad bi napokon ostao bez svoje penzijice možda bi ti napokon došlo u glavu kolika si budala. Do tada sumnjam da ćeš shvatiti i za očekivati je nastavak tog i takvog nesuvislog trabunjanja sa strateškog položaja na kašeti ispred lokalnog dućana. Živjeli!

leddevet

Tko je glasao

ti kao građevinac

znaš da je bolje neku lošu građevinu, oronulu i načetu, memljivu ili fajtnu bolje srušiti pa napraviti sve na novim temeljima....

Znači da. Ukoliko bi zatrebalo spreman sam vas orjunaše pripaziti na Golom ili već gdje dok ne pocrkate ili se opametite. Srećom, malo vas je, malo vas je pičkice..pa zato kmečite.

Što se tiče Hasana, ako si upratio, on samo sada priča ono što ja pišem ovdje već preko 5 godina.

Znači da je on učio od mene i ovakvih kao ja.

sve dobro...

Tko je glasao

Izgradit ćemo novog čoveka

ti kao građevinac znaš da je bolje neku lošu građevinu, oronulu i načetu, memljivu ili fajtnu bolje srušiti pa napraviti sve na novim temeljima....
To je tvoje mišljenje o Hrvatskoj, memljiva je i treba je rušiti?

A i ti znaš svašta lupetati, da smo po tvojoj logici ne bi nigdje imali niti jednu crkvu stariju od 50 godina, a da ne govorim o drugim spomenicima kulture. Stvarno jednom komunjara, uvijek komunjara!

leddevet

Tko je glasao

bukvalac

što ti misliš da bi bilo nekog velikog rušenja...vas orjunaše, jugošljamere ili pederoliberale, nešto kriptočetnika se riješi pomoću zagrebačkih BBBojsova
samo da ih se usmijeri, označe mete...

Međutim, demokracijom vas tučemo. Pusićke nigdje, Josipovića nigdje.

Eto Čačić kao ipak branitelj i zaslužni Varaždinec koji je zaslužan što Varaždin jna nije porušila se malo promalja, ali samo stoga što se odvojio od orjunašice Vesne .

Orjuna i jugošljam gubi na svim frontovima i zato ste histerični.

sve dobro...

Tko je glasao

PIškit - kakit

što ti misliš da bi bilo nekog velikog rušenja...
Ma nevažno je što ja mislim u logici da si ti blebnuo kretenariju i sad objašnjavaš da nije tako nego vako. Eto tipično za vas desnu bratiju koji standardno posežete za jednostavnim rješenjima, a kad se ta rješenja pokažu promašena onda su vam krivi drugi i mam podvijena repa zbrišete hrabro kmečati skriveni ispod zahodske daske.

leddevet

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci