Tagovi

Karamarko mora Mesiću zariti kolac u srce i odsjeći mu glavu

Moja štovana i ostala gospodo, pred očima vam se upravo odvija najveća tzv. specijalnoratovska operacija u Hrvatskoj od Tuđmanove smrti do danas: uklanjanje Tomislava Karamarka s mjesta podpredsjednika hrvatske vlade i predsjednika HDZ-a.

Svi mediji, sve televizije i novine, Večernji list, Jutarnji list, Internet portali, buljuk "političkih analitičara" i "nevladinih organizacija", onaj tragikomični jugoslavenski zastupnik u njemačkom Bundestagu, neki EU pučani, vampirski King Kong kod Stankovića, čak i dio HDZ-a, Šeks, nebo i zemlja, dan i noć... svi su se redom digli na stražnje noge i uglas žele da Karamarko odleti. Istina, Obama još nije ništa rekao, ali priopćenje Ovalnog ureda očekuje se svaki tren na CNN-u. Prozor mora pasti, a Karamarko otići.

I sve će biti okej.

SDP, koji je cijelu stvar zakuhao upecavši tupavog Božu na propagandnu udicu "afere konzultantica", u silnoj sreći i euforiji ponaša se još iracionalnije nego inače, pa važe i dvoji hoće li ili neće glasovati protiv Oreškovića. Molim..? Dakle, Milanovićevi idioti će podržati HDZ-ovu i Mostovu vladu, samo bez Karamarka? 'Ajde!? :-)

Doduše, u shizofrenoj situaciji kad HDZ ruši vlastitu vladu i premijera kojega su sami doveli i predložili, čemu se čuditi. Zapravo, zašto uopće podržati Karamarka?

Svi ovdje znaju što o njemu mislim. Ako tko drugi preuzme HDZ, bio to Brkić, Plenković, Stier... po svemu sudeći, bit će to i dalje isti onaj tzv. "HDZ" koji je preostao nakon Tuđmanove smrti - Sanaderov, Šeksov i Kosoričin. Onaj tzv. "HDZ" koji više nema inicijativu, koji ne prednjači i ne vodi, nego se vječno impotentno brani, povlači, uklanja, ispričava i opravdava - jučer od haaških optužbi za "zajednički zločinački poduhvat", a danas ponovo od prastarih, ofucanih, bradatih jugoslavenskih i četničkih izmišljotina o "ustaštvu". U čemu će biti razlika?

Žao mi je što to moram reći, ali bez Karamarka ili s njim, budućnost ovakve vlade ne vidim. Zašto? Jer nema snagu. Orešković je osobno nedvojbeno sposoban i uspješan čovjek i gospodarstvenik, ali nema političku težinu. Brkić ako zamijeni Karamarka, što god da učini, mediji će ga svejedno do smrti zvati "copy/paste diplomac". Mostovi ministri, tipa Orepića koji SDP-ove jugopljugo kadrove i nakon "smjene" nagrađuje slobodnom uporabom službenih automobila, ostat će gdje jesu. Većina Mostovih bedaka zelembaća od saborskih zastupnika će nastaviti voditi "svoju" "politiku", "informirajući" se i drhteći poput lišća na vjetru zbog svakog piskaranja Kukuriku medija, osobito udbaškog portala osuđenog kriminalca M. B. (1978). Žalim, tu sreće nema.

Sva ova sra*ja kojima svjedočimo već preko četiri mjeseca će se nastaviti.

Dobro, točno, novi izbori bi koštali desetke milijuna kuna, odnos snaga se vjerojatno ne bi mnogo promijenio, a šteta od kašnjenja s EU projektima mjerila bi se u milijardama. Dakle, što učiniti?

O tome nitko ne govori, pa ću ja. Karamarko ima čist izlaz.

U političkom i pravosudnom smislu, mora Mesiću zariti kolac u srce i odsjeći mu glavu.

Da, upravo tako. Vrijeme je došlo. Karamarko mora skupiti hrabrost i javno, jasno i glasno reći što je radio s Mesićem od 1994. do 2002, pa makar to štetilo i njemu samom.

Ovo nije hollywoodski film. S veleizdajnicima i krvopijama suživota nema. Ako se odista promijenio i osvijestio, Karamarko mora reći sve. Mora reći kako je Mesić 1997. u Haagu svjedočio protiv Hrvatske i za sebe dogovorio status svjedoka pokajnika. Otkriti tko je Mesiću 2000. financirao predsjedničku kampanju i bukvalno ga preko noći učinio šefom države. Kako je Mesić haaškom tužiteljstvu i britanskim obavještajcima otvorio predsjednički arhiv i prodao hrvatske državne i vojne tajne. Kako je Mesić s Carlom del Ponte, Grahamom Blewittom i Savom Štrbcem napisao optužnicu prividno protiv Gotovine, a stvarno protiv Tuđmana, hrvatske države i hrvatskog naroda. Kako je Mesić Miloševićevoj obrani dao Brijunski transkript. Kako je Mesić 10 godina radio, govorio i činio sve da haaška optužnica uspije i da Hrvatska bude međunarodno osuđena. Da Tuđman bude pretvoren u novog Pavelića, demokratska Hrvatska u novu NDH, a Oluja u novi Jasenovac. Da ideja neovisne države za Hrvate zauvijek umre na sudu povijesti.

To je ostavina i naslijeđe veleizdajnika Stjepana Mesića.

Na sreću, Mesićev haaški plan je 2012. propao, oslobađanjem hrvatskih generala, ali Mesić je nastavio... jer mu nitko ništa nije učinio. Njegovi Kukurikavci su bili na vlasti, a tzv. "HDZ" je šutio kao zaliven. Nije ni pokušao kapitalizirati haašku pobjedu. Karamarko je iste te 2012. postao predsjednik stranke, Tuđman se u retoriku vratio na velika vrata, pred izbore čak i u kampanju ljigavih SDP licemjera, ali nitko nikada Mesića nije pozvao na odgovornost. Iako je o tome sve znano već godinama, dan-danas o Mesićevoj veleizdaji svi relevantni šute i osim ukidanja ureda, nitko protiv njega i njegove mafije ništa ne poduzima.

Zato sve ovo trpimo.

Upravo zato, navlas jednako kao u Jugoslaviji, identično kao u Miloševićevoj ratnoj agresiji, namjesto haaškog "zajedničkog zločinačkog poduhvata" u protuhrvatski propagandni optjecaj tako su lako vraćeni stari dobri vječni "argumenti" Jasenovac i ustaše. Isti oni Mesićevi trećejanuarski Kukuriku proizvodi, "nevladine udruge", "politički analitičari", "kulturnjaci" i "intelektualci" koji su se desetljeće i pol živi potrgali dokazujući i izmišljajući Tuđmanovu i hrvatsku krivnju u Oluji, nakon šoka 2012. samo su zacijukali i zakmečali, skužili da im se neće ništa dogoditi, i preko noći se vratili natrag na Jasenovac. Istina, Titovih, Rankovićevih i četničkih "700.000 poklane nevine nejačadi" više nikom normalnom ne mogu prodati, ali u takvoj nevolji, kad ti propadne 15 godina haaškog truda i života, i Goldsteinovih "83.000 civila" dobro dođu.

Molim lijepo: dok god šuti o Mesiću, kompletni post-tuđmanovski "HDZ" snosi jednaku odgovornost za haašku veleizdaju kao i apsolutno svi koji su u njoj sudjelovali. Karamarko je danas predsjednik. Karamarko mora svršiti s takvim "HDZ"-om i poništiti Mesićevu zločinačku rabotu. Karamarko mora javno raskinuti sa svojom prošlošću i dokazati da više nije Mesićev "izum", potrčko i mali od kužine.

Želi li da mu hrvatski narod vjeruje, želi li preživjeti i održati se, želi li konačno preuzeti inicijativu, Karamarko mora javno uništiti Mesića i okončati jugoslavensku, četničku, vampirsku detuđmanizaciju. Jednom zauvijek.

Sad ili nikad.

Ako, unatoč svemu, to ne učini? Onda će biti posve jasno zašto protiv Mesića nikada u životu nije izustio niti jednu jedinu riječ.

Komentari

Tomo, lijepo sam ti rekao

Vrijeme je da otvoriš usta:

Izigravanje općega dobra

Sad, ili nikad.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Od kad smo ti i ja

@MKn spominjali "Mesićevog malog od kužine".

Bilo je samo pitanje proteka vremena kad će mu se to staviti pod nos. Naime, od početka mu ne vjeruju ni hadezeovci ni crkva ni desnica.

Bio je neko prijelazno rješenje da se makne ona KOSor i da malo provede katarzu u hdz-u.

Naime, dobro je to što i on i Brkić znaju kakvi su njih masa u toj stranci.

Kao što već negdije napisah, ta stranka će i ubuduće davati predsjednike i premijere. Neće se dopustiti da netko kontaminiran mesićevštinom bude na odlučujućoj poziciji.

Orešković i Petrov su desnije od hdz-a i žele preuzeti hdz. Zapravo, vratiti dite materi.

Znači, slijedi pomicanje hdz-a ulijevo, što prisiljava sdp da ide još više ulijevo. U šumu.

Most je predložio ukidanje apanaže Mesiću, a Tomo se nije baš oko toga nešto oglasio. Bar ne dovoljno. Dojam je da su to odglasali prekokur..ca.

Znači, desna uzda se otima , pukla je i eto Mesić sada povlači lijevu uzdu što naravno zapregu vuče ulijevo, prema šumi. Zato svjedočimo ljevičarskoj histeriji.

sve dobro...

Tko je glasao

Mali miševi d.o.o.

Holjevac je ovo napisao jučer, ne znajući što će iz HDZ-a biti objavljeno (najavljivala se Karamarkova ostavka), ali nažalost, i danas nekima savršeno pristaje:

"HDZ je nakupina beskičmenjačkog smeća i šljama. Oni su u stanju odreći se svog lidera, žrtvovati ga, da bi opstali na vlasti jer ne vjeruju da mogu dobiti izbore u ovom trenutku. Sve za vlast, pa i guzice! Karamarka vam damo, vlast ne damo!

Zašto bi itko pri zdravom razumu glasao za stranku koja dozvoljava da im drugi, od medija do oporbe i nevoljenih koalicijskih parnera, određuju koga žele a koga ne? Pa onda je bolje glasati za one koji će HDZ-u određivati tko ih smije a tko ne zastupati.

O izmišljenoj i nepostojećoj aferi "Drimia" se više ne govori, iako postoji i stvarna afera "Grizli" koja nije teorija zavjere: sad se otvoreno ide ad hominem, pa se kaže, nećemo ga jer nam se ne sviđa, talasa, spominje lustraciju, stavlja ljude poput hasanbegovića, partibrejker je, kvari nam idilu nomenklature. Nešto bi čovjek tu mogao promijeniti, narušiti, poremetiti odnos snaga.

Ako nemate muda ići na izbore, onda lijepo raspustite stranku..."

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Postoje indicije da je

Postoje indicije da je Karamarko SDP-ov agent kojeg je Mesic vrbovao za vrijeme Karamarkova jedanaestogodisnjeg studija povijesti, a zatim znajuci dvadesetak godina unaprijed sto ce se dogoditi 2016., ubacio u SOA-a, a Milanovic ga kasnije instalirao u vladu Jadranke Kosor kao 'neovisnog strucnjaka' i onda na mjesto predsjednika HDZ-a s zadatkom da unisti HDZ radeci iz stranke (ausput i iz drzave) jedan veliki vic
Ah, ne ovo je malo preuranjeno. Trebamo pocekat opce klanje i izbor novog predsjednika HDZ-a da nesto ovakvo postane sveta istina. Do sljedeceg predsjednika...

Tko je glasao

Postoje indicije da je

Postoje indicije da je Karamarko SDP-ov agent kojeg je Mesic vrbovao za vrijeme Karamarkova jedanaestogodisnjeg studija povijesti, a zatim znajuci dvadesetak godina unaprijed sto ce se dogoditi 2016

Aha, misliš kao što je Ana Šarić 2012. znala da će Milanović 2014. pokrenuti arbitražu protiv MOL-a?

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

hahahaha,

umirem!

Tko je glasao

hahahaha, umirem! Ah, dobro.

hahahaha,
umirem!

Ah, dobro. Znači smrtni hropac, a ne opran mozak, te je spriječio da kažeš bilo što suvislo.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

SDP nije napravio "opće klanje" svojih neuspješnih,

SDP nije napravio "opće klanje" neuspješnih kadrova nakon 5 izgubljenih izbora, a zašto bi HDZ to napravio svome vodstvu koje ga je pobijedilo tih 5 puta?
Zato što crveni imaju svojih krtica koje postupaju prema naputcima iz crvene jugocentrale?
Ma da ne bi postupali po njihovim receptima?

SDP nije napravio "opće klanje" svojih neuspješnih, a drugima pametuje preko ove medijaške harange i preko analitičara iz filijale jugokomunizma FZP-a..

Tko je glasao

a ti

.... mora Mesiću zariti kolac u srce i odsjeći mu glavu

a ti ćeš mu popušiti

Tko je glasao

.... mora Mesiću zariti kolac

.... mora Mesiću zariti kolac u srce i odsjeći mu glavu
a ti ćeš mu popušiti

Čak i kad bih htio, samo od vas ovdje na Politici ne bih došao na red negdje do 2026 :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

ne dirati

Pa ljudi moji ne dirat Mesića i vezati ga s HDZom....

Mesić je jedina stvarna reforma koju je proveo MOST pa stoga nemojmo im uzimati zasluge tako da ipak na sljedećim izborima mogu slobodno reći da su proveli neku reformu.

Budimo pošteni prema Petrovu i MOSTu !!

Tko je glasao

Mesić priznao da Karmarko nije kriv

Kod Stankovića na HRT-u 05. lipnja 2016:

"...Za šefa HDZ-a Tomislava Karamarka rekao je da se ne radi o sukobu interesa ili kaznenom djelu. Ovdje se radi o moralno-političkoj odgovornosti..."

Na samom početku (02:50), jasno i glasno. Dakle, u "aferi konzultantica" Karamarko nije kriv. Nema njegove ni kaznene ni interesne odgovornosti, i Mesić i Kukurikavci to znaju... ali ih ne zanima. Jer u džepu imaju sve "hrvatske" medije, i kao i toliko puta dosad u razdoblju nakon Tuđmanove smrti, golom silom opće halabuke peru mozak i uvjeravaju narod, i njegovu mamu, i njenog psa, da Karamarko mora otići. Zašto, kad nije kriv?

Zato jer Mesić i Kukurikavci tako hoće. Zato jer mogu.

Kao i u slučaju "Tuđmanovog zajedničkog zločinačkog poduhvata protjerivanja Srba", kojim su u ropstvu držali cijelu Hrvatsku 12 godina. Gdje su na četničko-jasenovački način izmišljali i strahotno preuveličavali "srpske civilne žrtve", "interpretirali" izrečeno na Brijunskom sastanku i svim silama nastojali dobiti "konačnu presudu Tuđmanovoj Hrvatskoj". Sjećate li se? O da, ako imate i mrvicu mozga, sjećate se.

Kao i u slučaju protiv Sanadera i HDZ-a, gdje uopće nije bilo bitno - sad se to jasno vidi - nešto stvarno dokazati na sudu, nego je daleko važnije bilo u njihovu krivnju uvjeriti narod... i potom samo pobrati pobjedu na izborima 2011. Zato Bajić nije ratovao u sudnici, nego u medijima. Zato je Bajić 100 puta na dan zvao "novinare" i diktirao im što moraju pisati, dok su se njegovi zamjenici znojili i mucali pred sucima. Zbog čega su mu sve optužnice i presude na Ustavnom sudu pale kao trule kruške.

Malićevo svjedočenje o Josipovićevoj i Bajićevoj akciji uništenja HDZ-a i otkriće ugovora Mostove PR agencije Grizli do kraja su ogoljele Kukuriku cara i zabile posljednji čavao u mrtvački kovčeg Mesićeve detuđmanizatorske bande koja već 16 godina guši, terorizira i parazitira na ovoj nesretnoj državi. Otprilike ovako to ide:

"... 1. Otvaranje teme na internet stranicama... 2. ponuditi priču vodećim novinama... 3. otvaranje teme za okruglim stolom u emisijama na televizijama ... (s ministrom pravosuđa, policije i drugim relevantnim gostima), 4. dogovaranje sastanaka s ministrom pravosuđa i ministrom policije... 5. državno odvjetništvo podiže optužnicu... 6. rascjepljivanje HDZ-a i drugih domoljubnih stranaka na minijaturne radikalne dijelove..."

Slično se događa upravo sada. Pred vašim očima.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Onako sa strane

Izvanredne vijest na Novoj-tv.
10 i 25 h

Tko je glasao

Eee jbg Grdi, sada si me

Eee jbg Grdi, sada si me natjerao da upalim TV a nisam ga upalio od početka siječnja 2015.
Međutim, prije nego li odem u šumu!!?? Moram vidjeti taj "spektakl"...

Moram znati, jel Antikomunistička falanga mora izaći na slijedeće izbore, budemo li pametni.

To je jedini način da se temeljito počisti paluba. Šteta što su nas do tuda dotjerali ...

Upravo sam se ispovraćao gledajući Bezmislava i Rihtenberga... koji debili.

Tko je glasao

Odgledao Karamarka... Mislim

Odgledao Karamarka... Mislim da će ga MOST zajebati totalno....
Karamarko mora iznaći rješenje bez MOST-a

Tko je glasao

Traži ga, traži.....

Svojima u HDZ-u je obećao da će na svoju stranu dobit i Pupovca, jer da je razgovarao s onim iz Srbije, kako se zove - Vučićem - i da mu je taj obećao Pupovčevu podršku! Hahahaaa! Ima li išta bolje nego kad tako veliki domoljub u Srbiji traži pomoć da bi sačuvao vlast?

A onda par sati nakon toga Pupovac kaže da neće s Karamarkom! hahaha.....

Tko je glasao

Divno je pratiti kako

i Vi @ Foma postajete ustaša i nabrijana Hrvatica koja je protiv suradnje sa Srbijom. Čestitam.

Zašto ste protiv da si Hrvati i Srbi budu dobri.

Da li je to kod vas proradio stari komunjarski refleks gdje se Srbiće kod nas iskorištava na one prljave načine. Recimo, nagoni ih se na ustaške bunkere i mitraljeze, a onda se "zdvaja" nad njihovom sudbinom.

Baš guštam. Milanović i Glavaš sa svojim crnokošuljašima na istoj strani.

sve dobro...

Tko je glasao

hahaha,

Vi to zovete "suradnja sa Srbijom"?

(Uglavnom sam odustala od posjećivanja Pollitike, ali ovih dana ste toliko zabavni i duhoviti da malo moram poviriti....)

Tko je glasao

hahaha Jel' i ovdje smrtni

hahaha

Jel' i ovdje smrtni hropac u pitanju? :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Suradnja ili ne

vi ste se ismijavali (jutros se mnogo smijete, to je lijepo) ev. suradnji, dobrim odnosima.

Zašto?

Gledajte, ovo je sukob na desnici. Ljevica če tu malo profitirati.

Srknite sad malo kave...;-)

sve dobro...

Tko je glasao

Nitko nije protiv toga da si Hrvati i Srbi budu dobri

Jedino... ne želimo da se ponavlja povijest iliti historija kad su si ustaše i četnici bili dobri... jer to nije bilo dobro za dobre ljude.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

gle @bigi

za ustaše nema potrebe jer je nezavisna država RH tu. No međutim Velika Srbija nije tu pa je tamo sve puno četničadije koja se prelijeva i kod nas. Radi sve moguće, od princa Ace preko Crne ruke do srpskih liberala i naših "lojalnih" Srba. KOS jna je imao pravilo da se nikad ne priznaje pad Juge, samo privremena okupacija ili teškoće.

Zato je tako lako prepoznati jugošljamere sve od Foče pa do Đevđelije. Od Triglava do Skadra na Bojani.

Čim zine znaš što misli.

Ja sam za da si budemo dobri susjedi ili komšije, a srpska manjina kao manjina bilo koja, štajaznam Češka ili Slovačka. Makedonci npr. Albanci.

Sve su to politički Hrvati s domovnicom i šahovnicom na putovnici.

Ne volim kad mi komunjare muvaju Srbiće. Masu Srbića su zaista "lud narod"..koji povjeruje u glupost, pa se desi da babe i đedovi s pravoslavnim ikonama u kući glasaju PROTIV definicije braka kao zajednice tebe i mene, hehe.

Kad ih pitaš: Strina Soko, što misliš da se muško i muško ožene...

"Bog stobom, kakve su to vražje stvari"

al uredno cijelo selo glasa kako im komunjare kažu da trebaju glasati.

Znači, greška u koracima i pitanje u pitanju, kvaka 22 .....zašto su konzervativni seljaci Srbi tako napredni i liberalni u Hrvatskoj, e ali to isto im ne paše u Srbiji ili RS.

sve dobro...

Tko je glasao

Još govori

odgovara na pitanja

Tko je glasao
Tko je glasao

... a sa "obrazovanjem" član

... a sa "obrazovanjem" član SDP-a, homić i globalist..

Svijetle li nam budućnosti!

Tko je glasao

sdp je droca, hdz zločinac

ti vitez lutalica
ja donekle sančo pansa

Tko je glasao

Preci SDP-a (KPJ i KPH) su

Preci SDP-a (KPJ i KPH) su najgori masovni zločinci.

Napravili su najodvratniji sadistički zločin nad preko 3000 ljud (Barbarin rov) -skupno su ih zatrpali u grobnicu, ali žive, i zazidali.

A za zadnjeg boravka na vlasti SDP je svojom politikom ,i pod zapovjednom odgovornošću njihova ministra policije, ubio Darka Pajičića, potaknuo smrt Nevenke Topalušić, i nasrtao na HRVI u Crkvi sv. Marka.

SDP nije to što si napisao, jer to reći za njih bilo bi pohvala

A što se tiče zločina koji pripisuješ HDZ-u , dokaza da su taj zločin napravile upravo grupacije iznikle iz komunističke partije ima i previše: samo daš popis najbogatijih privatizatora
http://pollitika.com/quottudjmanovi-200-obiteljiquot-nemaju-veze-s-tudjm...

Tko je glasao

@3103, možda djelujem

@3103, možda djelujem usamljeno ali lutajući susrećem ljude.
Zanimljiva iskustva i još bolja rješenja koja bi obični ljudi podržali.

Tko je glasao

dobro ljudi jel se to snima

dobro ljudi jel se to snima neki film?

Od Karamarka očekivati, hm, što?!

Da se ponese časno?

Ajmo ostaviti govno na kiši i čekati da se pretvori u pitu.

Mislim, kad već fantaziramo.

Tko je glasao

Ajmo ostaviti govno na kiši i

Ajmo ostaviti govno na kiši i čekati da se pretvori u pitu.

Čuda su moguća. Jel' Milanović postao hrvatski domoljub? Jest, na PR savjet Alexa Brauna, ali ipak. Je li na najvećem predizbornom skupu Kukuriku koalicije 2015. bilo više hrvatskih zastava nego na svim njihovim dernecima u zadnjih 25 godina skupa? Jest. Čuda su moguća :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

A onda su...

spušili izbore :P

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

A onda su... spušili izbore

A onda su...
spušili izbore :P

Da, ali namjesto 20% i općeg potopa, dobili su preko 30%. Da nisu mahali zastavama, držali ručice na srčekima, vikali "Hrvatska" i bedake povukli za nos, Braun ne bi u džep spremio onoliku lovu.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Ma malo sutra...

Kad su počeli ognjištarit, nisu skužili da će se ekipa uvijek radije prikloniti originalnim krezubima, nego ovima što su si polijepili crne kaugume. Računali su ušićariti glasove desnice, a izgubili su glasove ljevice. Umjereni ljevičari, ili pak oni raspižđeni, glasali su za Most ili Živi zid. IDS ih je ostavio jer je skužio da bi i njih mogli provući kroz blato izbornog poniženja zbog krezubih gluposti. Što su zaslužili, to su i dobili. Nadam se da se neće oporaviti.

Ovo sve što se događa je odlično, jer je pao političko-stranački duopol. Slijedi nam nestabilno i prljavo razdoblje. Nadam se da će uroditi čišćenjem močvare koja rastače Hrvatsku već frtalj stoljeća. A možda i neće.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Nadam se da će uroditi

Nadam se da će uroditi čišćenjem močvare koja rastače Hrvatsku već frtalj stoljeća.

16 godina.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Imaš pravo

16 godina je duopol. Ono prije bio je monopol.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

16 godina je duopol. Ono

16 godina je duopol. Ono prije bio je monopol.

Rugala se detuđmanizatorska sova sjenici...

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao
Tko je glasao

Monopoly

Monopoly je društvena igra na ploči za dva do šest igrača. Cilj igre je kupnjom posjeda, njegovog iznajmljivanja, preprodavanja steći što više novca i do kraja igre postati jedini igrač na ploči, odnosno postati vlasnikom svih posjeda

hrhehehehhe

Tko je glasao

Ja mislim (da ponovim tvoju zadnju misao)

Biti će ti posve jasno zašto protiv Mesića nikada u životu nije izustio niti jednu jedinu riječ.

Tko je glasao

sto gore to bolje...

mjesecima prije izbora sam pisao da jedva cekam da hdz dobije izbore i dodje na vlast te da napokon prestanu vise kmecati...kad ono, hdzovske domoljubne picke kmece jos vise...o jebote, pa sto ce tek biti kad onim debilnim sdpeovskim beskicmenjacima vlast opet padne na glavu ni krivima ni duznima?! kolektivni sepuku?!

uglavnom gustam u ovoj situaciji...nakon dugo godina opet sam poceo gledati tv, opskrbio sam se dovoljnim kolicinama kokica, kikirikija, zmajskog piva i trave...zabava do jaja...samo neka potraje sto duze...

:P

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

Anarhišto

(ono po Smojinom)
Sva ta opskrba kokica i ostalih tzv. delicija će ti kratko trajat u odnosu na ono šta nas ćeka :(.(

Tko je glasao

....

meni je zao sto je ova vlast, odnosno vlada, kratko trajala i sto nije uspjela sprovesti sve sto je zacrtala...tj. sto nije i ono malo sto je od ove zemlje ostalo - prodala...no, na to necemo morati dugo cekati...vec slijedeci koji god to budu, istim putem ce nastaviti...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

Ma nije to prodaja

nego reforme ;)

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

hehe...

da da...reforme i investicije...eto koncar nije prodan, vec je u ovoj velebnoj vladinoj reformi kapital investiran da se smanji drzavni deficit ili dug...ili neka druga picka materina...jao jao :)))

stvarno ce mi faliti oreskovic...no, ubrzo ca ga zamijeniti neki lumen tipa maras ili hajdasdoncic...i eto opet zabave...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

Odgledah Otvoreno na HRTu, Novikmet

karikaturalno. Beljak hss titoistička struja hss-a: 0 mandata pošto je Hrg nešto drugo i taj autoobijač nema specifičnu težinu da ga Aca splaca zovne još 10 puta, Šeks-koji je već odavno karikatura, Tahirović Goran Beus Rihenberg plemić HNS-a kos-ovski isprdaki jugoslavenčina i zuker komen zu ende Pupovčić sa svojim "nacionalnim i državnim interesima".

Eto vidi stavotvoritelja. Šeks se ponaša kao uvrijeđena mlada, Pupovac se nada parama za tesla bank,Rihemberg antifuje,a Beljak ne zna ni gdje je šupalj nego lupeta....

Moj zaključak je:

Hrvatska politika, Sava s poplavom i konj iz sedla mogu zaista svašta izbaciti.

Pumpa se kriza i jedna od opcija je veeeelika koalicija. E tad bi otpali mnogi piksibneri. Mnogi bi ispali smiješni, a prestala bi potreba za plaćanje reketa Paviću, Butkoviću i kojkakvim grebatorima.

Predsjednica Kolinda ( Liepa plavka) drži uzde čvrsto u rukama, a Meske je danaske bio s Bandićem na otkrivanju spomenika Puškinu. E taj baš vole da se slika, dok Bandić trola ljevičare spominjanjem Tita kao vječnog učitelja.

Dva šogora Milanović i Jandroković možda nešto i dogovore, hehe

sve dobro...

Tko je glasao

@drvosjek, pogledaj imena

@drvosjek, pogledaj imena koja si nabrojio... Sve komunjare ili komunjarska djeca.

Hrvatska Hrvatima,
pisao sam par dana uz svaki svoj komentar, netom prije izbijanja ove krize ili "krize". Nisam to pisao slučajno, ili misliš da jesam?

Antikomunisti,
tako se mora zvati jedna lista na slijedećim izborima; - a ja sam ti star i sijed kao Tale... i znam što govorim.
Kako ih provjeriti? Eto savjetuj, pa nisam u stanju sve sam...

Samo takvi mogu počistiti ovo smeće s lijeva i s desna. Samo takvi.

Tko je glasao

Nemam pluseva... no nema

Nemam pluseva... no nema veze, dočekati ću bonus.

Daklem, Karamarko nije ni hrabar ni odlučan čovjek, sigurno nije. To se pokazalo puno puta a naročito sada.

Drugo, ne ponaša se kao istinski šef pozicije već zapravo očito jest nekome u šakama.
Kome?

Ne očekujem od njega ono što predlažeš u dnevniku a to je jedino ispravno i moguće rješenje za dulji rok ako ne već za svagda.

Karamarko je u poziciji da mora žrtvovati sebe za rvatsku! Zar ti stvarno misliš da je on takva veličina?

Potroši koju minutu na odličan tekst kojeg su pisale najmudrije glave..., nisu javnosti znane.

... umorna zemljo izmučena, ima li još tko umrijeti zate...
https://www.youtube.com/watch?v=Kmrc3DO_M0M

Očekuješ da je Karamarko razina istinskog Hrvata koji je u prilici poginuti za dobrobit Hrvatske, pa makar i virtualno?

Tko je glasao

o heroizmu u doba hunjavice

doduše,
tu se i krije problem najveće stranke,
i oni koji je vode, i oni koji su članovi se cijelo vrijeme šlepaju na Tuđmanovom kapacitetu,...koji nemaju, i koje je nerealno očekivati
a i otvoreno potpiruju takva očekivanja javnosti od njih samih Jasno, nerealna očekivanja,
jer se takve okolnosti u kojim se takve državničke veličine pojave jedom narodu dogode eventualno jednom u stoljeću. Ako je te sreće. (vidi poučak "Maček").
a politički konkurenti to veselo koriste, posebno što sami ne moraju sebe otvoreno poistovjećivati s Titom, jer se to i prešutno podrazumjeva u vremena formalnog sustava koji je, deklarativno, promovirao Tuđman.
Da su hadezeovci prisiljeni biti kriptotuđmanisti, kao što je druga strana kriptotitoistička, moglo bi im čak biti i isplativo špilati heroizam. Ovako nije.
Šizofreno, ali sami su si namjestili nemoguću misiju. Jer se Franjina očekivana reinkarnacija nikad neće pojaviti. Ali će konkurenti rado upirati prstom u svakog tko se pokuša predstaviti njegovim dostojnim nasljednikom. Rado, velim, jer za pobjeđivati Tuđmana sada, ima i dalje zahvalnu publiku kao i onda kada nisu imali šanse.
...a svi ti ostali si mogu, i jesu, biti sigurni i mirni da se iz tih okvira HDZ neće mrdnuti dok god ne ostane sam sa sobom, i primjeti da detuđmanizirani tuđmanizam bez Tuđmana nema smisao osim kao kugla na nozi.
Ali, imaju li mašte i unutarnjeg sadržaja da moderniziraju cijeli koncept?
Za to treba i vremena, a vrijeme su im pojeli sanaderovski skakavci...između ostalih.

Tko je glasao

korak prema normalnome

indiane,

odlična analiza
kao i MKn ov temelj

glede hajke i harange u medijima i NGOima
istina je
ali ne toliko jer je na djelu koordinirana zavjera
koliko jer je na djelu de facto demokracija donjeg kriterija
Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks.
izostanak autoriteta izvana, koji otkriva manjak autoriteta iznutra
kao raspuštena učenička ekskurzija zbog koje profesori čupaju kose
(djeca istih godina veru se na vrhove planina
osvajaju nagrade na međunarodnim takmičenjima
a tko ih vodi spava mirnim snom, jer ima povjerenja u njih, i oni u njega)

dio jest obavještajno podzemlje
u tome plivaju tipovi kao mesić kao ribe
dio je ono što si nabacio

glede hdzovaca
jasno je da je slijedeći logičan korak nakon stvaranja vlade
modernizacija hdza u nešto što ima smisla danas i imat će sutra
nove ideje novi ljudi nove potrebe
ali uvijek ima majstora iz prikrajka koji to znaju bolje
koji bi hdz popravili bolje od sadašnjeg vodstva

jedino što nam treba danas
je normalna stranka
normalno razmišljanje
karamarka se može kritizirati, ne složiti se
ali odluke treba donijeti na mjestu gdje se one normalno donose
tko nema većinu neka posluša što govori onaj tko ima

tako da ovo jest jedan istina tipično hrvatski, neobičan, bočno, postrance, unatrag pa lijevo, desno, skok, čučanj
ali ipak
korak prema normalnome

luka

Tko je glasao

indiane, odlična analiza kao

indiane,
odlična analiza
kao i MKn ov temelj
fala, luka,
a rekao bih i ja da je MKn ov upis dobar,
ali naslov s krvavom metaforom iz vampirskih filmova nije baš prikladan,
bez obzira što mislili o bivšem predsjedniku,
...'ajd da ga je obukao u sto kila češnjaka, bar,
postigao bi isti efekt,
a za vake tankoćutne k'o što sam ja bilo bi to lako probavljivo,

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci