Tagovi

Kako je Ivo Sanader hvatao Putina po hodnicima WestIna

Vozeći se prekjučer ujutro, na 101 sam čuo vijesti kako se priprema energetski summit, kako su prometne gužve očekivane i neizvjesne, kako je sve skupa organizirao Stipe Mesić i kako nije predviđen razgovor između Ive Sanadera i Vladimira Putina (za kojega će se znati kada će stići svega pola sata prije nego što actually stigne).

Ovo posljednje (sa Sanaderom) je zanimljiva vijest sama po sebi, a tim više je zanimljiva jer je jučer uredno lansirano priopćenje vlade kako su se susreli Vladimir Putin i Ivo Sanader.

Pročitajte izvješće za medije i probajte uočiti kako se ne navodi koliko su vremena razgovarali, o kojim temama su popričali ili još bolje probajte usporediti ovo izvješće sa sličnim izvješćima o sličnim susretima, a pokušajte to staviti u kontekst vijesti sa 101 (ako netko nađe originalnu vijest gdje je to rečeno neka dojavi link).

Ovo nije prvi puta da Ivo Sanader organizira sastanke na hodnicima, naime slična situacija se dogodila ako se sjećate relativno nedavno, i to u listopadu prošle godine kada su u istome vremenu i Mesić i Sanader bili u americi, te je bilo predviđeno da se samo Mesić sastane sa Bushom (da bi kasnije bio organiziran ad-hoc meeting), a postoji i ona famozna priča o Tuđmanu i susretu s Clintonom.

Diplomacija kakva je, nikada nam neće dati priliku da saznamo da li je Sanader doista hvatao Putina po hodnicima. Šteta, nije da bi nešto novo otkrili o Sanaderu ali još jedna crtica da upotpunimo sliku njegovog karaktera.

Sanader Putin meeting na hodniku

Komentari

Ajme kako mudrog posta, o

Ajme kako mudrog posta, o važnim stvarim državne politike.

Ovakvu mržnju naspram jednog čovjeka i vječno orgijanje po svakoj sitnici koja će premijera pokazati kao nesposobnu osobu najviše ustvari govori o tebi, tvojoj frustraciji, a povrh svega ograničenom umu kako shvaćaš visoku politiku.

Jadni mali Mrak i tvojih 10 sljedbenika kojima je ovaj web omogućio da svoje pisane orgije emitiraju u svijet. Malo vas je, ali ste govna da citiram jednu navijačku skupinu...

--
http://www.youtube.com/user/bijesdrugi

Tko je glasao

poštovani

poštovani bijesdrugi,

informaciju koju sam ovdje napisao sam dobio iz izvora čiju autentičnost ne postavljam u pitanje, nadalje ovo nije prvi puta tako da imamo i nekakav slijed presedana što ovo čini vjerojatnim i istinitim događajem

p.s. molim te suzdrži se "orgijanja" i uvreda jer me one smetaju, sve ovo si mogao i pristojno napisati a da bude jednako efektno (ako ne i efektnijr)

Tko je glasao

eto ti vijesti koju

eto ti vijesti koju spominješ sa Stojedinice:
http://www.radio101.hr/?section=1&page=1&item=28693

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci