Tagovi

Kad se male ruke slože - odnosno kako ustaše savjetuju četnike:-) epizoda Ratko Maček u Srbiji

Maček savjetuje Koštunicu, budućeg Šešeljevog partnera?Spin doctor i jedan od najutjecajnijih HDZ-ovaca Ratko Maček zna da je lova - jednostavno lova, pa je prihvatio ponudu da savjetuje vođenje predizborne kampanje "jedne stranke u Srbiji", čije ime nije htio otkriti. Međutim, sustavom eliminacije, Business.hr koji i donosi ovu priču, je doznao da se radi o Demokratskoj stranci Srbije - index.hr - Maček savjetuje Koštunicu, budućeg Šešeljevog partnera?
"Ne mogu vam reći za koju tamošnju stranku radim, nazovite me kad izbori završe", kazao je Maček. Demokratska stranka Borisa Tadića tvrdi da Mačeka nema na listi njihovih PR stručnjaka, a Srpska radikalna stranka kojoj je glavna figura četnički vojvoda Vojislav Šešelj, iako ju sada vodi nimalo umjereni Tomislav Nikolić, tvrdi da im usluge pružaju isključivo agencije iz SAD-a (također država koju ta stranka demonizira, ali bit će da su i njima izbori - jednostavno izbori).Maček savjetuje Koštunicu, budućeg Šešeljevog partnera?Ma posao je posao, nitko se tu ništa ne buni - ali kada istovremeno ti isti ljudi prozivaju Hrvatsku zbog ovog ili onog, zazivaju svako malo Veliku Srbiju ponekad se uistinu upitaš je li pravo vrijeme? S druge strane HDZ-ovci su dokazali da je pravo vrijeme uvijek - jami dok možeš i ne misli od posljedicama. Aj baš će biti zanimljivo vidjeti rezultate 11. svibnja... Vidjet ćemo hoće li Sanaderova formula raditi - kako je izjavio Tomislav Nikolić - želim biti srpski Sanader - za početak su angažirali njegova glasnogovornika - ne znam točno tko, ali desni sigurno. A desne u Srbiji, popularno nazivaju čedama:-) I tako ode nama Maček, Varaždinec među čede:-) Što bi on bio sad domobran ili ustaša? Samo da im slučajno greškom ne proda recept kako potamaniti njihov HSP, što im je ovdje pošlo za rukom:-)

Komentari

Pa da, hadezetovcima nije

Pa da, hadezetovcima nije ništa važno. jer dok ima vazeljina, nema nikakvih problema. ali dobro, pa nije on jedini koji tamo radi, mnoštvo tvrtki posluje u srbiji već godinama i to je neminovno. ali da je simpatično spomenuti raleta u ovom kontekstu, simpatično je.

Tko je glasao

A desne u Srbiji, popularno

A desne u Srbiji, popularno nazivaju čedama:-) I tako ode nama Maček, Varaždinec među čede:-) Što bi on bio sad domobran ili ustaša? Samo da im slučajno greškom ne proda recept kako potamaniti njihov HSP, što im je ovdje pošlo za rukom:-)

I čedama, i talibanima i al qaedi treba prodati sve što možemo. Plaćaju naravno unaprijed, zlatom, naftom ili nekom čvrstom valutom..

Kraj priče, sve ostalo što ti tu trabunjaš, kao i business.hr su gluposti, frustriranost i intelektualna ograničenost...

youtube.com/bijesdrugi
4hdz.com

Preporučam i
youtube.com/maxprvi
Lion Queen

Tko je glasao

Legendo! Nego, kakav si ti

Legendo!

Nego, kakav si ti to HDZ-ovac ako s jedne strane objašnjavaš kako je Bushov dolazak i naš ulazak u NATO fenomenalna stvar, a s druge strane bi trgovao s talibanima i al-qaidom koji su deklarirani neprijatelji broj 1 Amerike, NATO-a i svjetskog demokratskog poretka. Jeste li vi demokrati ili samo nakupci kojima je "demokracija" greškom ostala u nazivu udruge građana?

Tko je glasao

I čedama, i talibanima i al

I čedama, i talibanima i al qaedi treba prodati sve što možemo. Plaćaju naravno unaprijed, zlatom, naftom ili nekom čvrstom valutom..

Ovo je izgleda moto HDZ-a. Prodaj ZERP, suverenitet, građane, slobode, Hrvatsku...... Samo neka plaćaju unaprijed. Ajmo.... rasprodaja.... još malo pa nestalo.....

Tko je glasao

Zar je još nešto uopće

Zar je još nešto uopće ostalo?
Javi mi gdje pa ću pokušati dobiti kredit i kupiti sada jeftinije i kasnije prodati skuplje.
Možda i mi "mali ljudi" možemo profitirati u svemu tome.

cogito ergo sum

Tko je glasao

"Ne mogu vam reći za koju

"Ne mogu vam reći za koju tamošnju stranku radim, nazovite me kad izbori završe"
Pa nije tajna da mu je stranački šef jedno vrijeme usko surađivao s Koštunicom, a Koštunica je bio vrlo blizak s Nikolićem, a nekidan je Nikolić javno obzbnanio da mu je uzor Sanader, pa eto - tajna nije previše zagonetna.

Drugo je Koštinica i radikali mogu sebi dozvoliti suradnju sa HDZ-om, ali bi to bio nepotreban i rizičan "luksuz" za Tadiča, a da ne govorim za Jovanovića.

Uostalom, nije Maček donio pobjedu HDZ-u nego manipulacija abnormalno naraslim glasačkim tijelom, neurednim spiskovima, i dvostrukim glasovima. To je poznato i ne znam kome bi to još pomoglo i na istočnom i zapadnom Balkanu (osim u Hrvatskoj). A to je kriminal a ne umijeće koje se bilo kome može prodavati.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci