Tagovi

Kad Hadžić radi za Hrvatsku

Baš super, istina polako izlazi na vidjelo. Ćudno da neke elemente te istine vide samo neki na ovom portalu tipa @fenixa i @LJRW. A već par godina kroz pisanu riječ pokušavala sam upozoriti cijenjeni auditorij da je "balkanska krčma" scenarij u kojem su narodi samo živi glumci koji realno glume kroz hektolitre vlastite krvi. Političari se dogovorili da će malo ratovati tuđom djecom radi preraspodjele resursa i moći. I taj Hadžić je tuđe dijete, a naš je! I tako od početka kad je sve zlo zadesilo Hrvatsku u obliku srpske gomore, a Hadžić je po majci Srbin a po državi Hrvat pa sve do danas. Veli Joža da ne smije kazati da li još taj "hrvatski sin" - ratni zločinac radi za Hrvatsku, prerano je još za tu informaciju. A bilo bi zgodno da se jednom otkrije da je još uvijek Karamarkov čovjek i da mu Hrvatski porezni obveznici alimentiraju mjesečnu plaću. To što ga tamo neki Hag traži samo je još jedna predstava za zbunjeni narod koji itako ne razumije razloge vođenja rata. Dakle, Hadžić je naš - baš fino. Ali onda mi se nameće pitanje i našeg Ratka Mladića. On je po meni veći Hrvat od Hadžića jer je rođen u centru hercegovačkog ustaštva i sumnjam da je to zaboravio samo tako. Jel moguće da je i on naš kadar u protivničkim redovima koji je samo odrađivao dogovoren scenarij. Naravno da je moguće, ali te informacije nisu za običan puk jer on to ne razumije. Kažu srpski stručnjaci za posebna djelovanja da su Hrvati veoma sposobni agenti i špijuni. I Šešelj je veliki Hrvat i ima hrvatski pasoš. Ili je pravo pitanje - tko od važnih faca na Balkanu nema hrvatski pasoš ako ga je mogao imati jedan Legija. A hrvatski Ratko Mladić kao uzoran vojnik hrvatske politike je samo prenio političke poruke hrvatskih režisera života i smrti na razinu ispod sebe. Osobno nije ubio ni jednu osobu. A krivnju treba individualizirati veli hrvatska vlast.
Što je to politika, što je to hrvatska politika, što je to hrvatska država, što su to političke stranke, što su to voditelji političkih stranaka!!!
Nakon arene smrti - kruha i igara do iduće arene, tako ti je to moj narode iz stoljeća sedmog...

Komentari

nema ništa čudnog

nije li za vrijeme domoinskog rata, u doba valentićeve vlade, hrvatska prodavala srbima benzin i kerozin za tenkove koji su pucali po hrvatskim braniteljima ...
što se tiče same bih na jedno mjestu ste imali kako se muslimani i srbi zajedno bore protiv hrvata, na drugom hrvati i muslimani protiv srba, na trećem hrvati i srbi protiv muslimana ... za mjesec dana slika se je promjenila ... i tako dalje ... samo političari znaju uzrok tome ...

w. ;)

Tko je glasao

ispravak: sve je bilo i na

ispravak: sve je bilo i na istim mjestima samo razlicitim danima...

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

Koji sve Hadžići rade za ovakvu Hrvatsku!

Luna, ono sa Slavonijom je istina - Šex i Glavati su bili gospodari života i smrti tih ratnih dana. Dovoljno je bilo krivo šapnuti i noć te pojede. Ali pravi zločin je zapravo instaliranje upravno-pravne infrastrukture kojom su ti odabranici zajašili "ponosni narod" i ne misle tako brzo sjašiti. Posebno nakon što nas isporuče Brislu.

Tko je glasao

Stvarno............

Pročitavši Vaš dnevnik, našao sam se u situaciji da ne znam da li da Vam dam plus ili minus. Ako je dnevnik ironija i sarkazam, onda svakako zaslužuje plus, ako se pak zasniva na nesuvislim izjavama i "književnom djelu" prolupalog senilca i partizančine Boljkovca, onda zaslužuje minus ko kuća.
Recite mi Vi što je autor htio kazati, pa ću onda odlučiti.

Pozdrav,
Molotov

Tko je glasao

A kaj ako Hadžić progovori!?

Mol, tužil te bum Prkačinu za neozbiljnost!!!

Tko je glasao

Pozdrav

Pozdrav mom dragom drugu, kad ga vidiš, nisam ga čuo već duže vrijeme. Mogao bi i njega tužit meni za neke izjave kod Ace.

Pozdrav,
Molotov

Tko je glasao

sorry

sad sam shvatila tek kontekst price...

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/256844/Boljkovac-Goran-Hadzic-radio-i-...

sve zbog ovog.. pa neke tvoje poveznice..

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

Naravno da je radio za

Naravno da je radio za Hrvate, pa bio je skladistar u Vupiku. Alatnicar.

Tko je glasao

vidis .. ja ne bi nikad dosla

vidis .. ja ne bi nikad dosla n aideju ovu pricu sa ratkom mladicem..

prije sa seksom.. i optuznicom koju uporno onaj covjek iz osijeka predaje

a bajic i dorh odbijaju istraziti ..

i to sa smijesnim objasnjenjem.. prijava tereti seksa kao suradnika kos -a u slavoniji, za dojavu informacija o kretanju hrvtskih snaga, kako bi ih cetnici/srbi/jna mogli docekati..

ta tuzba nije odbijena zato sto se pokazalo da te tvrdnje ne stoje vec zato sto takvo djelo ne spada u ratni zlocin, po dorhu i bajicu..

eto.. mislim da bi bilo logicnije te dogadaje spajati ... i traziti logiku u takvom razvoju dogadaja na slavonskom bojistu

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

Mudra glavice

@lunoprofice

Zamisli hipotetsku situaciju.

Sada se mi dogovorimo da nećemo više pucati jedni na druge od dana tog i tog ,sata i sl.

E neki sa moje strane se toga,ajmo reć,neće toga držati nego idu svojeručno i ja ti javim,e radi budućeg povjerenja i drugih razloga (recimo razmjene i sl),da ukoliko neki dođu,nisu moji.

Ti ih sačekaš i opleteš po njima.
To se događa ako nema subordinacije i koordinacije, a toga je jako nedostajalo na početku kod nas dok se nismo dobro ustrojili,da se zna tko koga sluša i tko kome odgovara.

Inače,naslušao sam se i načitao teorija o izdajama u ratu. Koji su god popušili negdje: Ma mi smo izdani,prodani i sl.

sve dobro...

Tko je glasao

@sjenka Kontekst?

Nije mi baš jasno u kojem kontekstu vidiš fenixa i mene( Lj.R.W.), odnosno moj dnevnik "Mladić u ulici Garibaldi", koji kako nema često novih dnevnika, još se može pročitati odnosno naći među "Najnoviji dnevnici!"???? Naime, Ratko Mladić mi je zanimljiv po nekim sličnostima s Adolfom Eichmannom, i ratni je zločinac par exellans. Meni nije preokupacija ista kao i Boljkovcu, mada ove tvrdnje Boljkovca o Hadžiću nisu sasvim za odbaciti. Da su mnogi i danas još na javnoj sceni potekli iz legla obavještajnih, paraobavještajnih i sličnih mutnih krugova, bjelodano je kao što je bjelodano da su se u balkanskoj krčmi tukli uzduž i poprijeko, što je sasvim razumljivo ako se uzme u obzir da je u balkanskoj krčmi svjetlo ugašeno.
I u toj tučnjavi koje račun plaćamo svi pomalo do danas, zna se da je bilo i dvostrukih pa i trostrukih igrača, da su se strane mijenjale od prilike do prilike, da je bilo BALKANSKOG KAOSA za IZVOZ i da je sreća da smo još živi. Naime, makljaža je bila reprezentativna, kao što su i epilozi senzacionalni - srećom, svi putevi za ratne zločince, na bilo kojoj strani djelovali, vode u - Haag!

Lj.R.Weiss

Tko je glasao

sjenka...

..nije Boljkovac rekao

Veli Joža da ne smije kazati da li još taj "hrvatski sin" - ratni zločinac radi za Hrvatsku, prerano je još za tu informaciju.

nego do kada JE RADIO za RH..nije li tako bilo, pls. ispravite me ako sam u krivu (ne da mi se sad tražit..)

drugo, sve i da je rekao kako si ti napisala..zašto bismo mi to njemu vjerovali? Rubens veli, nije ta spika za odbacit, ali iz toga isčitavam...nije ni za uzet za gotovo? jel tak Rubi?

uostalom, tko je Boljkovac globalno znamo, on neće priznat svoje zločine ni mrtav, prijetio se tamo da će neke progutat mrak, ak nastave kakit na temu njegove uloge u egzekucijama u Karlovcu (što je, ono, brrrrr fakat horor..) tko nam kaže da namjerno ne širi dezinformacije da opet Hrvatsku nekak sje***..ne mogu još polovit kako i za čiji račun...možda to ide u onom nekm pravcu: sve je to bilo dogovoreno (mislim, rat)...

CC

Tko je glasao

@Checkpoint Charlie Sve je moguće...

U nas su bile moguće razne sprege, no više treba vjerovati dokumentima nego sjećanjima i pričama. Najbolji obavješajci dugo, dugo poslije nekih događaja - šute! Osim naših koji pjevaju kao ptice pjevice... pa ih stoga treba uzimati s određenom rezervom!

Lj.R.Weiss

Tko je glasao

20 godina je samo titraj u svemirskom protoku vremena

Najbolje bi bilo čekati da svi špijunu, svjedoci i sl. jednostavno - pomru.

Kako se ljudski vijek produljuje, za to će trebati čekati nekih 70-ak godina, a potom - udri po rasvjetljavanju činjenica iz pouzdane dokumentacije.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Vidiš vraga

pa Hadžić je iz Hrvatske i još nije izručen,a čak su ga jednom oko Uskrsa hrvatske vlasti imale uhićenog pa ga pustili.

Znači,zapravo su Hrvati sjebali sud u Hagu,onu " ni deda ni baba" tužiteljicu i ovog sada BaraMeriTereza.
Uspijeli su im podvaliti zapravo to da Srbiju pritišću zbog hrvatskog građanina.

Sada bi netko iz Bgd.,Tadić možda,mogao izaći sa tezom:pa što nas zajebavate zbog Hadžića,pa on vam je iz Hrvatske,pitajte njih.

Jednom prosječnom Valoncu ,Eskimu ili Tutuu to vjerovatno ne bi bilo jasno.

Ah,tko bi razmrsio taj balkanski čvor,ma sve je to isto,ista plemena isti divljaci. U hrpu sa njima i pod -promatranje iliti monitoring,da se opet ne pokolju.

Da,kada je na vijestima počelo talambasenje o Mladićevom uhićenju,neki su novinari lijepo rekli da je on "rođen na području NDH" ( u govornom tekstu navodnici se ne vide ako ih je i bilo).
Bitno je eto spomenuti NDH. Pa taj Mladić je zapravo povukao genocidni gen od Hrvata samom činjenicom da je eto rođen gdje ima i njih,živio i radio gdje ima i Hrvata, ratovao sa njima i budući se radi o zajebanoj bakteriji,koja prelazi gore nego ebola,povukao je taj genocidni virus od Hrvata. Evoila,to je to. Genocidnost Hrvata je kriva za sve,a o nekakvoj velikosrpskoj ideji,koješta.
Izvinite,zar mi,vaši saveznici iz oba velika rata bili zločesti.

Još ćemo se svašta naslušati od ovih cincara.

sve dobro...

Tko je glasao

a sta je pisac htio

a sta je pisac htio reci?

pametnog, mislim.., sto, dakle?

ne nalazim

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

Hrvatski Bin Laden

Ne znam koliko sam pametna (ah to znanje!!!) ali pokušavam hvatati logiku. A logika govori da narod nema prave informacije. A kad se nema informacija onda je narod gomila iliti svjetina. A svetini se onda može prodati priča da su za sva sranja na ovim prostorima Hrvatima krivi Srbi makar ti Srbi recimo rade po napucima hrvatske države ili onoga što se pod državom ima podrazumijevati. Tako i moja opravdana špekulacija o tome nije li i Ratko Mladić bio samo izvršitelj hrvatske politike kako je to bio i Goran Hadžić ili kako je to u američkoj verziji bio Bin Laden - američki "domoljub"!
Understand!?

Tko je glasao

I ne samo to

njegovo prezime prevedeno na njemački jezik zapravo glasi Jungeman,a kao bivši komunista i oficir,jeste li vidjeli kako ljubi ikone iz čega bi se moglo izvući zaključak na tragu ovog novog vala ekumenizma,da je Mladić aliass Jungeman,zapravo njemačko-vatikanski špijun u službi hrvatsko-ustaške politike. Eeee,da.

Mislim da bi tebe trebalo predložiti za Pulitzera ili ne,čak ustrojiti novu nagradu za novinarsko istraživanje koja bi se mogla zvati recimo: Feral Tribun ili Viktor Ivančić-svejedno.

sve dobro...

Tko je glasao

No samo objasni...

(vidi dolje)
koju bi to politiku Hrvatske Mladić izvršavao, pogotovo po pitanju Srebrenice?!?

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

osama bin mladić

sjenka jebeš, hadžića, gledaj zanimljive paralele, osama bin laden se "skrivao" u abbotabadu, mjesto koje je jedan od najbolje čuvanih gradova u pakistanu zbog blizine nuklearne centrale, napravio je kućerak pored vojne baze, i nitko nije" znao" da tamo živi, pogotovu pakistanska obavještajna služba koja je jedna od najboljih na svijetu. bio je sposoban organizirati jedan od najsofisticiranijih napada na ameriku gdje je simultano oteo četiri aviona i kirurškom preciznošću pogodio ciljeve, sjebao norad, a na kraju čuvale ga tri babe i par nenaoružanih beduina u sobi punoj pornića. fali još samo da mu je harry potter dovozio letećim ćilimom namirnice.
inače kalinovik je geografski ipak bliže bosni nego hercegovini.

Tko je glasao

Strojno mekšanje činjenica

Ako sam uvrijedio Hercegovce pripajanjem Kalinovika Hrcegovini u vrijeme NDH-a kad je to bilo jedno podrućje - moja isprika! Ali to opet ništa ne mijnja na aktualnosti činjenice da je upravo tu rođen naš Ratko, naš heroj iz Srebrenice. A može li on biti hrvatski "heroj" - ak može naš Goran kojeg nepravedno traži Hag jer je samo služio svojoj zemlji Hrvatskoj ondak može i Ratko koji je samo mežebitno "čistio" po "hrvatskom naređenju" "zatrovano podrućje"!
Zgodna je tvoja reakcija robi, niš te ne rajca da je Hadžić hrvatski igrač i "hrvatski heroj"!
A ja sam preplavljen ponosom!

Tko je glasao

Uza svu surovu realnost

Uza svu surovu realnost balkanske krčme, koja nadilazi i najperverznije maštarije, ipak nikako ne mogu dokučiti - zašto bi Mladić čistio Srebrenicu od Muslimana "po hrvatskom naređenju" a za račun Srba ?!? Jer, Srebrenica je sad etnički srpska i dio je tzv. Republike Srpske...

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Kratko i bez foliranja

Posle svih dogadjaja sa Muslimanima pre a u poslednjih desetak godina pogotovo , licemerno je od zapadnog sveta glumatati i praviti zalopojke za Srebrenicu. Pa i Hrvati imaju bolji brojcani skor u zajednickoj Federaciji. To je uostalom bila vojna formacija koja je najebala, pa ko se puske lati,i od njje moze .....itd. Mislim da je zaista nukusno nazivati vise susedni vam narod cetnicima a brate i dosadno (anahrono i dosadno).

Tko je glasao

Dao sam ti minus radi reda

@Bane

ali sviđa mi se kako pišeš i razmišljaš,ono o pušci,vojsci i sl.

Jebe ti teoriju samo jedna sitnica. Gdje se Muslimani ili Hrvati nisu uhvatili puške,isto su ih logorovali,palili im kuće,silovali žene i hanume,dizali u zrak bogomolje,bagerima poravnavali humke za koje se eto utvrdilo da su groblja i sl.,a na kraju ih protjerali uz naplatu izlazne takse tj. otkup života,kao npr. ove Hrvate oko Banja Luke.

Tako da im je bilo svejedno,uhvatili se puške ili ne.

Jedino da su odmah 1991-2 iselili. Onda ne bi bilo zločina.Te vrste.

sve dobro...

Tko je glasao

crven ban

točno je da nije u redu susjedni narod zvati četnicima, osim onih koji smatraju da je đeneral draža bio srpski heroj, a čine gotovo polovicu progresivne srpske skupštine i oni koji za njih glasaše;
što se tiče prilično osebujnog opisa srebreničkog masakra, i ležernog objašnjenja razloga ubijanja slabije naoružanog naroda, djece i civila, čak je i bill clinton shvatio da susjedni uvijek proganjani narod razumije samo jezik batine. kao što ste vidjeli čika bill je imao nešto veću kitu od slobine.

Tko je glasao

O Biliju za robota

Nemojte tako o Biliju , covek je tek stigao iz Makedonije. Ako je bas kao sto kazes,slabouman, sta ste radili ispod njegove.... kako god. O cemu sada pricati kada je tenis u fazonu.

Tko je glasao

O Biliju za robota

Nemojte tako o Biliju , covek je tek stigao iz Makedonije. Ako je bas kao sto kazes,slabouman, sta ste radili ispod njegove.... kako god. O cemu sada pricati kada je tenis u fazonu.

Tko je glasao

Cm dvjnj

Msl/ k Sptr mj bcj d prlkm pccn kd prgst, grnn zn dc sprd, rcnjc d nrmln ljd nc p njm.. T j vrvtn rzlg zst s h rzdvjl jr s mng bl k l pd dmjm. Sv vrm rt s zltl z dmltzvn zn, gdjl prk Drn Srbj, p trk kd ndvnh Hlnjdjn. T s mrl sprct t mzd njtz vrm z vjsk RS kd j NT s Vsm vjskm krn pst npd.

Tko je glasao

bane bumbar

gledaj, lako je biti glavni frajer u ulici kada si pokupio svo oružje pa maltretiraš susjede sa velikom cijevi i "oćeš kupit' ciglu". razumije se da smo svi kupovali ciglu dok nismo nabavili ponešto hardwarea. kada smo se hardwerski izjednačili, i donekle došli u prednost taman smo vam ponudili ciglu, no došao je šerif i prekinuo zabavu. inače musli, da su posjedovali malo više hardwarea, i da nisu bili naivčine koje puše priče o bratstvu i jedinstvu dali bi prilično misliti jednima i drugima.
no kao što davno rekoh nekome ovdje "šiptari" i "musli" će poraziti jedne i druge hardwerom u testisima, imaju ljudi jednostavno višak spermija koji su 'ko usain bolt.

Tko je glasao

@bane

nemoj me krivo shvatiti.. ali jedva sam docekala doba kod kuce sa puno manje kretena i ovakvih neljudskih komentara..

ajd se ti jos malo tamo izivljavaj .. ispusi se na beogradskim kontejnerima.. zapjevaj koju pjemicu, pet sest kokardica i ostalih ikonica.. pa kad te prode i kad vidis da su dosla druga vremena..

(ako nisi za zatvor zbog huliganstva ili na uvjetnoj sa Obrazicima..)

navrati kad se pocnes prema ljudima odnositi civilizirano, ne vrijedajuci zrtve, zaklane, ubijene.. mrtve, mucene i ranjene..

vrati se naprosto kad odrastes i postanes covjek (ako to mozes, a ako ne, odi u zemun pa se zabavljaj, sigurna ima neka zurka danas.. a za vikend opet od konja do dva konja.. )

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

Boze spasi neukrocenu goropad - lunoprof

Cuj, nemoj me krivo shvatiti, pa onda prosta, nezadovoljena i neizivljena. Da li ti to pusis oko kontejnera (zasto) i to jos pevajuci,kao sto si meni preporucila. Mozda tako dozivljavas to drugo vreme u koje si valjda stigla. Do sada nisam nikoga vredjao, pa to ocekujem i od drugih. Nisam rezumeo foru o Zemunu (delic velikog grada), zurki kolko hoces i gde hoces. Eto nama uskoro i Amy Winehaus. Na kraju je definitivno nerazumljiva zvaka o vikendu od konja do dva ista.

Tko je glasao

vrijedao si zrtve. mene ne

vrijedao si zrtve. mene ne mozes uvrijediti jer me komentari od takvih ne vrijedaju. samo mi se gade.

ovo je jedan mali izvadak iz e-novina, o zrrtvama..
http://www.e-novine.com/index.php?news=47907

jedna stvar su u zivotu politicka uvjerenja, u skladu sa civiliziranim svijetom.

to ni u kom slucaju ne ukljucuje velicanje zlocina, zlocinaca. niti zanemarivanje zrtava, negiranjem ili ismijavanjem, tako da se to ponasanje uklapa u ovakve ispade
http://www.index.hr/vijesti/clanak/vise-od-3000-policajca-u-beogradu-osi...

a sto je kostunicina politika omogocila odgadanje hapsenja Mladica dok nije dosao u sasvim derutno stanje., samo je pripomoglo

1. odrzanju totalne zaglupljenosti, jer se idiotima lakse upravlja
http://www.index.hr/vijesti/clanak/vise-od-3000-policajca-u-beogradu-osi...

2.ili naravno, sticenju jos neotkrivenih zlocinaca : http://www.jutarnji.hr/srbija--uhicen-ratko-mladic--zoran-mijatovic-uhap...

za promjenu od izjava @baneBGD, koji sramoti beogradene.. predlazem procitati sto kazu beogradani:

http://www.lupiga.com/vijesti/index.php?id=6190

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

ZAMENA TEZA

Vredjao zrtve nisam. Ti mene pokusala, da. Kako ce biti uverenje civiliz. sveta videcemo. Kao sto je prica o tranziranju ljudi (Kosovo) za delove, krenula, pa sada su svi znali ali tek sada su smogli kurazi da ponesto kazu. Polako se krece u tu bas morbidnu pricu, pa cemo videti sta je sa dosadasnjim uverenjem civil. sveta o tome. Velicao zlocince i zlocine, gde si to procitala? Moj komentar koji je izbrisan (-7), najvise je inspirisan izjavom Ratnog predsednika Srebrenice kome nazalost zaboravih ime (bilo na RTS-u) pre neki dan. Otprilike je rekao kako su ih izmanipulisali Alijini da rade to sto sam bio napisao u"Cemu odvajanje"(-7), UNPROFOR tome gledao kroz prste a onda ih ostavili na cedilu i zrtvovali (njihov peti korpus bio vrlo blizu), znajuci da ce Srbi (ispadose glupi) da im se svete za zulume koje su radili u okolini. Na kraju, Alija dobi politicke poene, Zapad dodatni razlog za pritiske a oni ljudi nastradase najstrasnije. Ja to napisah a Vi meni -7. O Kostunici ti mogu reci da je jedini citiran(satro opozicija) od Slobinih medija, dok su Djindjic i ostali bili izdajnici. Ja sam oduvek i govorio da on samo glumi ludog i neobavestenog naucnika. Gadan lik, druzi se sa sovama (sa pticama), umesto sa ljudima. Sta reci dalje, a da, o Beogradjanima koje spominjes. Desetak analiticara koji pisu za listove koje niko ne cita.

Tko je glasao
Tko je glasao

Proradila Balkanska krcma

Do sada sam mislio da je ovo neko civiliyovano mesto za komunikaciju, bez uvreda , ruznih reci i spominjanja zabavnih naziva iz drugog rata. Tenutno je aktuelna, svetska tema Ratko i Srebrenica, Nesto sam o tome i pisao a vi krenuli u krcmu sve sa cetnicima, kokardama a da vam niko nije spomenuo nesto slicno. Razmislite o tome u kom ste veku i o cemu uopste pricate. Svet se sada zabavlja sa vanzemalcima a vi ......

Tko je glasao

BaneBGD, Do sada sam mislio

BaneBGD,

Do sada sam mislio da je ovo neko civiliyovano mesto za komunikaciju, bez uvreda , ruznih reci i spominjanja zabavnih naziva iz drugog rata.

Pa bil je to kulturno mjesto za komunikaciju, no došli su neki koji su se probali profilirat drugdje, no nije im uspjelo. Sad probaju na pollitika.com.
Nej gorje su ti žene koje nemaju ispunjen sex-ualni život, pa grizu na sve strane i u ekstazi nazivaju druge raznim pogrdnim pridjevima.

Tko je glasao

đizs!

Nej gorje su ti žene koje nemaju ispunjen sex-ualni život

Fakat nisko...

Tko je glasao

naso skviki prijatelja i

naso skviki prijatelja i drugara ... u inostranstvu..

bravo skviki, nek te bar neko razume i ti njega, pa mozer bidne i da se zavolete..

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

sto god da je svjetska tema

sto god da je svjetska tema .. moje je misljenje da se prema svim zrtvama trebas odnositi sa pijetetom..

bio srbin ili hrvat ili sto god hoces ..

kad to pocnes raditi mozemo razgovarati..

ratko i srebrenica, je relativno aktualna tema. tema je ratni zlocin, zlocinac i zrtve. danas se zlocinac zove ratko mladic. a zrtve su mu razne, no sve su zrtve. u srebrenici, u sarajevu, po citavoj bih, i hrvatskoj,.. a mozda i dva mladica, rocnika u srbiji..

tema su ideologija, politicari, general .. kao slijed svih zlocina balkanske krcme..

i nema nacina opravdati jedan zlocin drugim, kao sto nema moralnog opravdanja u nepostivanju zrtve..

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

Bravo

@luna

samo ti njemu kaži,sve mu skreši u brk.

O jado ,jel te nije baka naučila da se korov pljevi a ne zaljeva.

sve dobro...

Tko je glasao

@Bane

Jao tebi kada te se dočepa @ppetra :) Ali barem ćeš vidjeti snimku gaženja tenkom vlastitih civila jedno 50-ak puta.

p.s. Jedno je korištenje civilnih zaklona i sličnih... zezancija... a sasvim drugo napraviti mirno, polagano etničko čišćenje i klanje - nemojmo se baš lagati.

Tko je glasao

Hrabrost na djelu i vidjelu

Jao tebi kada te se dočepa @ppetra :) Možeš li ti u komentarima koje izmjenjuješ s drugima zaboraviti na ppetru?

A što se tiče snimke, po tvojoj želji, jer nakon ovoga:
Musli/ kao i Siptari imaju obicaj da prilikom pucacine kada prigusti, gurnunu zene i decu ispred, racunajuci da normalni ljudi nece po njima.., savršeno će se uklopiti u priču o priči o tuđem kukavičluku i tuđem skrivanju skrivanju iza žena i djece:

Netko se skriva iza žena i djece, a netko ih pregazi da spasi svoju g.. u , i tenkove:
http://www.youtube.com/watch?v=uFS8PICXpms&feature=related
Za toga što je pogazio svoje žene i djecu nema optužnice s nijedne strane, ni srpske, ni hrvatske.

Jedni to ne rade zbog sramote i zato što nisu za to uspjeli optužili Hrvate ili Muslimane, a drugi zato što se valjda tako sviđa EU- što im je tako lakše praviti ravnotežu i dijeliti krivnju.

Tko je glasao

Gle...

stigo "drvosek"!

Brausaj bre, brausaj, gledaj vojsku od 14 godina kako pada pokošena i pazi da ne gledaju mala deca, da ne dobiju neke traume!

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Draga Bigi

Hvala ti na komplimentu

Baja uopće nije blesav.
Šteta što je eto,na drugoj strani.

sve dobro...

Tko je glasao

malo starih latina...

Iliti - Sličan se sličnome raduje...

svo dobro...

Tko je glasao

Zatvaraj krcmu

Sve ste pogresno skapirali. Nisam ni na kojoj strani, samo sam, kao s
to rekoh na pocetku, realan do bola. Mislim da je proslo dovoljno vremena da bi sa te distance mogli hladne glave i bez loznjave iz Haga da formiramo svoje mislenje. Za svo ovo vreme,od zadnjih ratova kod nas pa do danas, Zapad pobi onoliko Arapa , sto cini intezivno i sada a nas lozi i dalje jedne protiv drugih. Te preispitajte se , te osvestite se, a oni napravise najstrasniji raz\dor medju Arapskim narodima i to gle, bas tamo, gde najvise mirise na naftu. Koriste i iskoristice prvog crnog predsednika da obave sve najprljavije korporacijske poslove. Ostace na kraju crnji no sto je bio, a nama i dalje : pokajte se, preispitajte se i dozivite najzad prosvetlenje. Zato Balkanska krcma ne sme ostati otvorena, vec otvorimo nesto novo, pametnije, gde gazda nece biti neko sa strane a mi pijani i agresivni gosti. Zatvaraj sto pre.

Tko je glasao

hm,da. tko nas bre zavadi !

hm,da. tko nas bre zavadi !

Tko je glasao

račun bez krčmara

čak se i u posljednjoj seoskoj krčmi zna koliko je tura popijeno, i na kraju svatko plati svoj dug; da si malo više pratio postove primjetio bi da je mladić na forumu spomenut minorno, upravo obrnuto proporcionalno od onoga kako to prikazuju mediji na obje strane. mi smo se ovdje zasitili haške krčme, znamo tko će platiti na kraju posljednju rundu, no ne znamo tko je odgovoran za golemi račun koji je na kraju došao na naplatu. račun koji ćemo dugo plaćati sa kamatama.

Tko je glasao

Kartice

Platne kartice su nam uzete (Banke i ostalo sto vredi) pa ce uzeti koliko im treba, a nama ce davati koliko budemo poslusni. Gde ces goru zavisnost,. otprilike kao odrzavanje na metadonu. Nisam do skoro bio na Politika. com pa samim tim nisam znao da ste predozirani sada aktuelnom temom.a i pravilima o -7.

Tko je glasao

Misliš, što je to 7-8000

Misliš, što je to 7-8000 pobijenih Srebrenčana prema preko milijun pobijenih Iračana?

(Što su to milijuni i milijuni ljudskih žrtava u glupim ratovima, prema stotinama milijuna dinosaura koje je navodno smaknuo jedan jedini komet?)

E, ne ide ti to Bane tako, da bi zatvorio balkansku krčmu, prvo pijane i agresivne goste trebaš iz nje izbaciti...

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci