Tagovi

Još jedan bolimeklinaczanarod-političar

Kao i svi političari željni slave preko noći, koji su otvorili svoje blogove na internetu, ali nemaju što pisati, niti im se piše, tako i Zoran Milanović. Eto, otvorio Milanović u travnju blog u blogosferi pa ispisao svoju srcedrapateljnu biografiju prepunu drva i ugljena u jednom od zagrebačkih stambenih blokova, pa na kraju posta (jedinog u mjesecu) daje narodu svečano obećanje:

Zašto, s kojim motivima te zašto je stranačka demokracija toliko važna – u sljedećem postu. Definitivno prije Praznika rada!

Još jedno SDP-ovsko obećanje ludom radovanje.

Slijedeći post 04.05.2007. o Ivici Račanu. Sve već napisano i sve već pročitano u stotinama drugih članaka.

Ali od najavljenog posta ništa. Nema čovjek vremena za narod. Boli ga briga. Razletio se u potrazi za foteljom predsjednika stranke, gazi sve stranačke kolege dužeg staža i iskustva pred sobom. Beskrupulozan kakav samo on može biti.

Nije još ni ušao u politiku, a već se bahato ponaša prema narodu, ostavljajući ga da svaki dan otvara njegov blog u iščekivanju nastavka priče. Kojeg nema. Misli Milanović da je blog dovoljno otovoriti, upisati u njega nekakvu biografiju sa službenih putovanja iz Ministarstva vanjskih poslova i da je to to. Da ne bi.

Komentari

Bahat je izgleda kao da je

Bahat je izgleda kao da je bio u dealu sa HDZ-om do 1999. godine.No dobro to je definitivno novi sef SDP-a. A zanimljiv mi je u razgovoru za Index:
""ENERGIČAN, mudar, razuman, tolerantan, pošten". Te vrline je u razgovoru za Index, Zoran Milanović, kandidat za predsjednika SDP-a naveo. itd bla bla trrrrt mrrrrrrt

Vidim da je prva rijec "energican"- to govori o svijesti koliko je bivsi vlastodrzac stranke i vjecni vodja bio suprotan -mlitav.

Tko je glasao

Ne slazem se nuzno da

Ne slazem se nuzno da sramotno losa kvaliteta njegovog pokusaja bloganja znaci bahatost prema narodu, ali da se ocigledno radi o jednom nepromisljenom PR potezu, a ne stvarnoj zelji otvaranja jednog novog vida komunikacije sa gradjanima je ocito iz dosadasnjeg sadrzaja koji dobro opisujes. Definitivno minus za njega kod mene.

Thumbs up jednom za promjenu.

Tko je glasao

Samo mi je žao što mmnogi

Samo mi je žao što mmnogi ne vide ko je Milanović. Kako se ponaša prem ablogu, takav je i inače. Nitko mu nije dorastao, prepotencija do neba. Takav SDP-u, kao predsjednik, stvarno ne treba. Užas, ako on pobjedi. On je samo lijepo pakovanje, a unutra bahatost, prepotencija, narcisoidnost itd. Ne bira se valjda mister države, nego netko ko će voditi stranku, razgovarati za ljudima raznih profila. Svaka čast oko vanjske politike, ali to je premalo. I tu vanjsku politiku naučio je 90-tih godina u vanjskim poslovima. Ko je tada, osim HDZ-ovaca mogao raditi u MVP-u? Zoran Milanović, karijerista, koji u SDP ulazi 5 dana prije 2000., kad su svi znali ko će pobijediti, a sad bi odmah bio i predsjednik. Neka čeka. Kaže on sinoć da hoda stalno po terenu, da ali tek sad kad mu to donosi osobnu korist. Jedino Tonino Picula u ovom momentu, do sljedeće konvencije, treba voditi SDP- Čovjek koji nije u klanovima, koji je staložen, vrijedan, koji svoje osobne interese, kao stari SDP-ovac ne stavlja ispred interesa stranke, a to je sada najvažnije. Nema ambicija biti premijer kao svi ostali kandidati i jedini se izjasnio da je Jurčić njegov kandidat za premijera, što javnost i očekuje, a Ljubo je dobitna kombinacija na sljedećim parlamentarnim izborima. Navijam za Piculu. O drugim kandidatima samo toliko da su karijeristi.

Tko je glasao

Otišao sam na njegov blog,

Otišao sam na njegov blog, po tvom savjetu. Stvarno čudan blog. Autobiografija i propaganda. Ne vidim potrebe za tim. Ali, valjda čovjek zna. Ili ne zna? Pojma nemam. Razočaravajuće, u svakom slučaju. Ne slažem se s tvojim stavovima često, ali ovdje imaš pravog

nvuljanic

Tko je glasao

Lionica dobro zamjećuje

Lionica dobro zamjećuje siromaštvo, pa i lažno obećanje na Milanovićevom blogu. Ni meni se blog ne sviđa, iako je po dizajnu istovjetan Stazićevom, sadržajno daleko zaostaje.

Nije dobro otvarati blog i onda ga zapustiti, a pogotovo najaviti članak pa ga ne napisati kako i kada si obećao. No, blog je njegov i sam će uživati efekte koje će postići, pozitivne ili negativne.

Na blogu su samo dva članka, jedan o njemu i drugi o njegovom viđenju Račana i svog odnosa s njim. Viđenje potonjeg je njegovo pravo, kao i to da isto ponudi čitateljima. Meni doduše djeluje malo neobično pa i konfuzno, baš kao i to što je napisao da se s Račanom nije mislio opraštati putem bloga, a opet piše o njemu i svom odnosu s njim.

Dakle, slažem se s tim da je blog (za sada) razočaravajući, kako tebi tako i drugima, iako se iz komentara vidi da je nekima sasvim suprotno od toga.

Međutim, možeš li pojasniti ocjenu "autobiografija i propaganda", točnije dio o propagandi.

Ako misliš na propagandu samoga sebe, tad gubiš iz vida da svaki političar koji tako piše prvenstveno promovira sebe. To kako za njega, vrijedi i za tebe, kolegu ti Lesara, i da ne nabrajam ostale.

Ako misliš na članak o Račanu, molio bih pojašnjenje toga što u vezi Račana podrazumijevaš kao propagandu. Koja misao o Račanu ne stoji?

Ili misliš na nešto treće?

B-52

Tko je glasao

Ono prvo je biografija. A

Ono prvo je biografija. A ovo drugo, pod naslovom
"Za prvu objavu na blogu prenosim u cijelosti viziju koju sam objavio na SDP-ovom forumu na moj.sdp.hr" jest propaganda i mislim da blog ne služi tome. Ali, imaš pravo, čovjek sam piše što misli pisati i to je njegova odgovornost. Uzmi moj komentao kao fakultativni.

nvuljanic

Tko je glasao

Lion Queen, ako birači

Lion Queen, ako birači SDP-a budu smatrali da je to veliki grijeh, kaznit će SDP na izborima. Ti očigledno nisi njihov glasač pa se ne moraš toliko žestiti - nije dobor za zdravlje. Milanović barem nije izdavao jamstvene kartice.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci