Tagovi

Jedu nas sa svih strana!

Na lijepom plavom Dunavu smo. U Vukovaru, ne tako davne, 1991.godine. Četnici su u svojim narodnim nošnjama. Kokarde i čakije se sjaje, kad već zubiju nema. Pije se rakija. Sve počinje pjesmom. Novinar BBC-a Martin Bell donosi ekskluzivu: "Srpski vojnici pjevaju tradicionalnu srpsku pjesmu". Radi se o vukovarskom hitu "Čiča Dražo, šalji nam salate, bit će mesa, klat ćemo Hrvate!" Na baroknim ulicama vlada krešendo subkulturnog banditizma. Jedan folklor proždire drugi. Nova egzokanibalistička tradicija se rađa na bolan način. Kao i uvijek. U krvi. I uvijek na hrvatskom tlu. Međunarodna zajednica krvavi pir po baroknim ulicama Vukovara medicinski tumači kao solipsizam. Kao buncanje paranoičnog naroda koji se odlučio, tobože, pobuniti sam protiv sebe. Dok gradom vlada želučani voluntarizam u srpskim narodnim nošnjama. Nakon tri mjeseca glođanja pojeli su grad, a pred salatom je pobjegao velik broj tamošnjih Hrvata. Back to the future!

Srpska narodna mošnja

Naime, ljudi su kanibali. Hannibal Lecter jest. Veliki meksički slikar Diego Rivera jest. Lady Gaga glumi grofa Drakulu. Na Papui N. Gvineji kanibalizam je nacionalna kuhinja. Pleme Yonomami u Venezueli se već štufalo toga. Postali su vegetarijanci. Ni Zapadnim ljudima nije mrzak, pogotovo ako pogledate kulinarsku povijest britanskog rojal-kanibalizma. Kažu da su revolucije infantcidne, jer jedu svoju djecu. Rimski bog Saturn također. To se svidilo Goyi, pa je posegnuo za kistom. Srbi su u toj istoj Španjolskoj, svom mafijaškom kolegi skuhali gulaš od drugog Srbina. Za tvrđe dijelove se koristila Bosch pila. Tvrd narod. Ti isti Srbi, boje se pravne Srbije ko vrag od tamjana. Ta ne prašta lako! Postoji i politički kanibalizam, koji je zapravo terorizam. Kod nas je počeo onda, 1991.godine. Pa tako, kad Srbi žele izvesti agresiju na neku zemlju napadnu Hrvatsku. Kad oprašuju 'region', kokainski deal je najbolji u Hrvatskoj. Kad žele četnike u vlasti postave ih u hrvatsku. Kad žele povrat stanarskih prava traže ih u Hrvatskoj. Kad žele predsjednika koji je najsretniji kad vidi srpskog predsjednika upale hrvatske medije. Kad žele ukrasti književnost potpišu se ko Držić ili Gundulić. A kad žele 2011. silovati, siluju maloljetnu Hrvaticu u Hrvatskoj. Za sve to traže da im se sudi u Hrvatskoj. Hrvatska je srpski raj. Koja država bolje štiti Srbe od Hrvatske? Narodna kaže:"Pas liže jaja jer može!" Ko i Srbin svoju mošnju. Kad je u Hrvatskoj.

Pojeli smo branitelje, mi, Hrvati

Civilizaciju Uskršnjih otoka je, na kraju krajeva, uništio kanibalizam. Nizozemski je admiral Roggeveen bio prvi Europljanin koji je uskrsne nedjelje 1722. posjetio otok. Pronašao je društvo u primitivnom stanju, s oko 3000 stanovnika koji su živjeli u bijednim nastambama od trstike te u pećinama. Stanovnici su bili uključeni u praktički neprekidne sukobe. Da bi nadoknadili siromašne izvore hrane na otoku, pribjegli su kanibalizmu. Zašto se to dogodilo? Najprije su pojeli svu autohtonu hranu; nekoliko biljnih i životinjskih vrsta. Zatim su pojeli svo drveće, a gradili su spomenike koje nisu trebali. Probavili su cijeli ekosustav. Nakon toga maznuli su etnosustav. U toj pustoši navalili su jedni na druge. Zadnjeg su pojeli štakori koji su došli s Nizozemcima. Što se dogodilo u Hrvatskoj? Isto! Jedu nas sa svih strana! Hrvatsko pravosuđe u endokanibalističkoj (probavljanje vlastitog naroda) revoluciji jede svoju djecu. Jede branitelje. Hrvatski narod nemoćno gleda taj krvavi banket . Hrane je sve manje. Rešetkasti želudci hrvatskog pravosuđa su puni braniteljskog kriptoplanktona, ali ne i agresorskog. Agresorski je postao etnosustav, s primjesama ekosustava. Tako je i u Nizozemskoj, tako je zadnjih dana i u Osijeku. I tamo je netko nekoga pojeo. Brodarac : Stanimirović, 0:3. Stanimirović je pojeo Brodarca!

Velkam tu d Ripablik ov Purdistan!

Marić je u dvanaestoj rundi i loše stoji....

Tagovi

Komentari

Satyr

Pozdravio te Šešelj !

Kaže ima i ludjih od njega !

Tko je glasao

Hrvatsko pravosuđe u

Hrvatsko pravosuđe u endokanibalističkoj (probavljanje vlastitog naroda) revoluciji jede svoju djecu. Jede branitelje. Hrvatski narod nemoćno gleda taj krvavi banket . Hrane je sve manje.

ovako izvaden citat mi se bas svida

zbog ovakvih stvari:
http://www.slobodnadalmacija.hr/Prilozi/Spektar/Spektar/tabid/94/article...
http://www.seebiz.net/poslovanje/region/hrvatska-vlada-zaduzila-se-vise-...
http://www.jutarnji.hr/slomio-se-bivsi-sef-hep-a-ivan-mravak--ivo-sanade...
http://www.novossti.com/2010/04/mafija-u-carinskoj-upravi/
http://www.poslovnipuls.com/2011/06/27/ina-mol-ivo-sanader-2/
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleVie...
ovoga je bezbroj

no mozda se izvuku neki ... ima sanse.. ipak.. za neke
http://www.poslovni.hr/vijesti/i-vladini-pregovaraci-zivotno-zainteresir...

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

sad mi je jasno zasto je hdz

sad mi je jasno zasto je hdz umnozio broj branitelja na 500.000.. brinu se da ne bilo gladnih, pa kad svi oni branitelji budu pojedeni ostati ce ovih drugih papirnatih...

hdz se oduvijek brinuo za braniteljsku populaciju, zar ne?

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

Satyr.. interesantno je kako

Satyr.. interesantno je kako ti ovo moje nije satiricno, a svoj dnevnik takvim smatras

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

Nije li satirično

Nije li satirično da citiraš Novosti, hadezeovo "samostalno" tjedno glasilo? Ko mi navede te novine (kojih bi se postidio predratni nacistički Der Sturmer) ko referencu, automatski ga diskreditiram. Glave hladne ko sibirska noć. Hasta luego!

Tko je glasao

da je citirano bilo bi

da je citirano bilo bi oznaceno kao citirano - procitaj FAQ... a ionak ne znam bas kaj su te novosti, bum pogledala

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

Tekst kao tekst jako dobar..

...lucidan, sviđa mi se stil.

A o samoj poanti bi se dalo raspredati...ali ipak plus za stilsku figuru.

Tko je glasao

Ogledalce, ogledalce

Ovo kad sam sebe ocijeniš sa plus je veoma poticajno za raspravu bez da se čita sadržaj. Zato minus!

Tko je glasao

Plus

Evo ja sam tebi dao plus! Cura mi je dala plus, nisam ja i na njen nagovor sam i objavio članak! Inače ne bi. :)

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci