Tagovi

Je li Policijska postaja u Vukovaru, poput kasarne JNA devedesetih?

A kada bih sada bio glup pa napisao "Evo, ja podržavam" (ćirilicu u Vukovaru)- odgovor bi bio "Naravno, ti nisi pravi Hrvat." :)Pa i sam znaš da je to istina, da nisi pravi, da si bio fanatik ZZP-a, a to te već isključuje iz skupine pravih Hrvata i prikazuje kao onoga tko se samonaziva Hrvatom, da bi promicao srpske interese- takvih "Hrvata" prepun je skup Jugoslavena ili prikrivenih četnika.

Tu foru i ja pokušavam, recimo kao "Draga, znaš, svaka prava žena voli kad joj dragi zapije u birtiji pola plaće" - ali, jebiga, skuže me.Pa i pokušavaš tu foru s promicanjem prava na ćirilicu uz demografski faktor klanja, silovanja i ubijanja. Isto pokušava i tvoja istomišljenica koja svim "dragama koje ne vide tako ćirilicu" govori o tome da su u "opasnoj grupici" (od oko 80%) koja ugrožava demokratsku većinu od oko 20%, ili oko 3%, u kojoj se ona ističe. Na što je spremna jasno je iz toga što je izmislila silovanje kojega nije bilo.

To što je i nakon toga u politici RH, pokazuje sve o karakteru struktura koje drže vlast u RH, pa nije ni čudo da iste nameću skrnavljenje grobova hrvatskih žrtava, svastikama njihovih ubojica u Vukovaru, licemjernim izgovorima o "poštivanju zakona" - tako su zakon poštivali i ubojice koje su poštivale nacističke zakone, ali nikome nije palo na pamet da ih nakon rata za te zločine i nagrađuju.

Tebe ppetrice nisu u školi učili da se priča u jednini a ne u množini? Ups, da, sama si rekla - ti si indoktrinirana komunizmom i socijalizmom - dakle kolektivizmom. Ujedinjeni jugoslaveni i velikosrbi, oduvijek su željeli protiv sebe imati razjedinjene pojedince, pa im stalno isti nabacuju floskule o legitimnosti, dok su sami nelegitimni: došli na vlast na lažnome izbornome popisu, s dirigiranim listama koje isključuju slobodno biranje svojih predstavnika, umjesto zastupnika i s idejom da je zakonito nagrađivati Srbe za zločin u Vukovaru, za postotak ostvaren genocidom, jer je tako njihov guru jugoslavenstva Račan uvalio u Hrvatski ustav, suprotno demokratskoj tradiciji cijele Europe koja ima postotak 50%.

Dokaz je je "pozitivna izborna diskriminacija" Srba, i negativna Hrvata u izbornim pravilima, koja je dovela do toga da nacionalni sastav Sabora pokazuje ogromnu anomaliju u odnosu na sastav stanovništva:

zato se i događa, nakon balvanaškoga napada, tablaško-ćirilaški i opravdavanje skrnavljenja vukovarskih grobova, tablama sa svastikama srpskih zločinaca uz bizarno opravdavanje "poštivanja zakona".

Nema toga "poštivanja zakona" koje će uvažiti klanje, silovanje, odvođenje u logore, protjerivanje kao zakonito, jer onda je "ubijanje Židova u konc. logorima bilo zakonito i potrebno jer "treba poštivati zakone"(!?)

Nema zakona koji je iznad vječnoga zakona svake civilizirane države: "Ne ubij, jer bit ćeš kažnjen, a ne nagrađen za ubojstva!

Istina, u Jugi su mnogi bili nagrađeni za ubojstva Hrvata, pa jugoslaveni takve običaje žele njegovati i nakon što im je SFRJ nestala, te nagrađivati Srbe u Vukovaru za ubojstva i ostala zla kojima su si priskrbili račanovski udbaško-velikosrpski postotak od 33%, umjesto europskih 50%.

I onda su balvanima opravdavali štićenje Jugoslavije, a danas tablama dokazuju i pokazuju -isto, pa izazivaju jednake reakcije s hrvatske strane.

Razne medijske veličine, i onda su, poput ovih današnjih balvanijadu proglašavale- nužnom obranom srpskoga naroda, kao što i sadašnju tablanijadu "poštivanjem zakona"- a što je obična velikosrpska manipulacija i terorizam velikosrpskim "pravnim minama" ugrađenima u Ustav , od strane pravnika iz Juge, sklonima Jugi, da bi se zakonskim teroriziranjem opravdavao i nasilno provodio velikosrpski scenarij u RH.

Opet se velikosrpske zastave vijore po Vukovaru, i opet Srbi srbuju uz asistencije SPC u RH, i opet medijski Jugoslaveni bubnjaju u stare bubnjeve.

Umjesto balvana-evo željezne ograde, a umjesto JNA,nažalost, hrvatska policija, u kojoj su Hrvati u istom položaju kao onda u redovima JNA (žele pobjeći iz nje, a Srbi zapovjednici im naređuju "napad" na Vukovar i držanje istoga u okruženju), a i policajci Srbi su također u istoj poziciji (da "legalno" brane velikosrpske interese): jedni i drugi protiv Hrvata Vukovara i oko 80% Hrvata u RH, pobjednik je poznat: hrvatski narod, kao i prvi puta.

ps.kada napišem dnevnik o Vukovaru: "Nož, žica, srpski bukvar- na Vukovar", onda ga izminusirate, pa je ovo "kukuruzni put " za moj Vukovar, tako da je komentar- dnevnik!

Ako Lovrićka može naše branitelje i njihovu borbu protiv "zakonitoga" oskrnavljivanja grobova hrvatskih Vukovaraca, dok istodobno u Sotinu sahranjuju žrtve, za hrvatsku vlast legitimnoga "demografskoga faktora" koji Srbima omogućava dvojezičnost, nazivati balvanijadom, onda ograđivanje policijske postaje i ostalih punktova možemo nazvati pravim imenom- opkoljavanjem grada Vukovara i držanje u obruču velikosrpskih interesa i njihovih snaga, raspoređenih tamo gdje ne bi smjeli biti.

Evo i objavit ću komentar kao dnevnik, da se opet potvrde jugo.velikosrpske snage pollitika.coma!

Komentari

živio antifašistički front

Hrvatice i Hrvati, građani Republike Hrvatske!

Upravo smo dobili informaciju kako je u Republici Srbiji najzad osnovan Antifašistički front - kao rezultat sve veće pojave fašizma i četnikovanja, koju pratimo i ovdje na pollitici.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/413358/Stvaranje-Antifasistickog-front...

Pokažimo da smo jači od domaćih četnika koji pokušavaju destabilizirati pravni poredak Republike Hrvatske. Ako radite u RH, ako plaćate porez u RH - nitko Vas zbog političkog stava, mišljenja ili rasprave ne smije nazvati - partizančinom, jugonostalgičarem, političkim Srbinom ili kako god.

To rade samo četnici koji priželjkuju raspad demokratskog društva i pravnog poretka. To su najveće štetočine i zlotvori. Svatko tko vam danas brani slobodno razmišljanje, sutra bi vam onemogućavao kretanje, a preksutra bi vam objašnjavao da vi ne biste trebali živjeti gdje živite. To su prokušane četničke metode - oduprite im se!

Tko je glasao

Hrvatice i Hrvati, građani

Hrvatice i Hrvati, građani Republike Hrvatske!
Upravo smo dobili informaciju kako je u Republici Srbiji najzad osnovan Antifašistički front
Tko je to dobio?

Ti osobno?

U čije ime pišeš "Upravo smo dobili..."?

Koga zastupaš?

Tko te izabrao da ga zastupaš?:)))

A sada ozbiljno?

I hrvatski građani su svjesni opasnosti fašizma pa su se organizirali i djelovali na najavu da će neki, kao zaslugu za fašističko-četničke zločine pokušati dati, u Vukovaru, pravo na dvojezičnost i obilježiti Vukovar znakovljem pod kojim su vršeni fašistički zločini.

Pokažimo da smo jači od domaćih četnika koji pokušavaju destabilizirati pravni poredak Republike Hrvatske. Ti to pokušavaš rušiti legalno izabranu vlast u RH i nazivaš ih četnicima?

nitko Vas zbog političkog stava, mišljenja ili rasprave ne smije nazvati - partizančinom, jugonostalgičarem, političkim Srbinom ili kako god.Dakle, zabranjuje se one koji imaju jugonostalgične stavove nazivati jugonostalgičarima, pa čak i kada sami kažu da to jesu:))), a nakon toga izjavljuješ:
Svatko tko vam danas brani slobodno razmišljanje, sutra bi vam onemogućavao kretanje, a preksutra bi vam objašnjavao da vi ne biste trebali živjeti gdje živite.

Hajde dogovori se sam sa sobom( ili svi vi koje nekako zastupaš.)).

Morat ćete osnovati neki komesarijat da određuje što je , a što nije slobodno razmišljanje.))), pa da ono što odlučite da nije- zabranite misliti.)))

Tko je glasao

Gnojištarka, a ne ognjištarka

.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Narod je taj koji podiže Oluje i rađa Bljeskove na agresije

Za tebe svakako da sam gnojištarka, jer tako misle tvoji istomišljenici iz Vukovara- Hrvati su dobro gnojivo, ali za dubinsko gnojenje zemlje, i tako su i djelovali.

Ako je netko ognjištarka, onda si ti reprezentativan primjer- samo svoje ognjište hrpiš na tuđoj zemlji prioje propagiranjem i agitiranjem za ZZP, a sada propagiranjem nagrađivanja onih što su "hrvatski gnoj" prosipali po poljima na Ovčari, u Sotinu, Antinu,...

Dobri su Hrvati, jer da su kao tvoji Srbi drugačije bi ti zborila. Ovako skupljaj svoje jugo-velikosrpske krpice i igraj se s njma, ali nećeš po Vukovaru, koliko god ti duhovnih zemljaka sjedilo u Saboru, vladi, ili bilo gdje na vlasti u RH, jer narod je taj koji podiže Oluje i rađa Bljeskove.

Tko je glasao

Nakon Bljeska i Oluje ostala si na žalost slijepa i gluha

Pogrešne su i naivne tvoje kalkulacije o poziciji s koje i u čije ime nastupam.

Kako Srbi sada govore i kako se ponašaju, pitaj drvosjeka koji s njima ćakula dok jaše Banijom.
Nema ih puno koji se guraju u prvi plan osuđujući čekićarenje, pa nisu valjda blesavi... Znaju oni vrlo dobro da se nije pametno upuštati u diskusiju s crnokošuljašima i paravojskom. Gledaju svoja posla (ako ga imaju), a oni oprezniji i poduzetniji prate po oglasima ima li koji dovoljno izmaltretirani vojvođanski Hrvat koji bi s njima zamijenio kuću. Do toga ste doveli.

Naivna je tvoja pretpostavka kako stavove bliske mojima nužno moraju zastupati Srbi. Naime, upravo su mnogi Hrvati već jednom osvjetlali hrvatski obraz koji su takvi poput tebe gotovo do nepopravljivosti ukaljali. Naivno je misliti kako to nisu u stanju učiniti opet.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Ne Hrvata, Bigulice, već hrvatskih Jugoslavena

Znaju oni vrlo dobro da se nije pametno upuštati u diskusiju s crnokošuljašima i paravojskom. Tipičan govor velikosrba i Jugoslavena.
Da je tako kako pišeš nitko ih ne bi u njihovim nastojanjima uspio spriječiti. Međutim sreća je da takvi Hrvatima ne trebaju, da su dovoljni Hrvati koji vole svoj dom i svoju državu. Već i s takima Srbi su izvršili bježaniju neviđenu do tada, a tebe to toliko boli da si se uhvatila i ZZP-a i ćirilice.
Patiš se gore nego "vrag u svetoj vodi"-to tako lijepo opisuje stanje tvoje duše ranjene hrvatskom pobjedom.

Gledaju svoja posla (ako ga imaju), a oni oprezniji i poduzetniji prate po oglasima ima li koji dovoljno izmaltretirani vojvođanski Hrvat koji bi s njima zamijenio kuću. Do toga ste doveli.Kome se ne sviđa u demokratskoj Hrvatskoj nitko ga ne sili da ostane. Ta imaju skoro više svojih ministara i ljudi u Saboru, nego u Srbiji:))),a kao ugroženi su. Jesu, ako se osjećaju zgaženima, kao ti, što ih Hrvati ne žele nagraditi za njihov zločin nad Hrvatima Vukovara.
Takvima su široki putovi, ako ne poštuju pravo hrvatskoga naroda da ne nagrađuje za ubojstva, rušenja, silovanja, odvođenja u logore,...

Naivna je tvoja pretpostavka kako stavove bliske mojima nužno moraju zastupati Srbi. Naime, upravo su mnogi Hrvati već jednom osvjetlali hrvatski obraz koji su takvi poput tebe gotovo do nepopravljivosti ukaljali.Da, da, kao i na otočiću Daksa, i sličnim mjestima osvjetlali su hrvatski obraz pred Partijom i da bi Srbima bili prihvatljivi.
I ovi koji sada žele zajedno sa Srbima nagrađivati za genocid nad vukovarskim Hrvatima, slično svjetlo obasipa.

Ali, @bigulice, to nisu Hrvati, ti o kojima pričaš- to su naši hrvatski Jugoslaveni- poznamo mi njih
i njihovu bolest za Jugoslavijom, zbog koje su agresivni prema RH, ali njima je suđeno da izumru, bilo izborima, bilo čistom biologijom i odvojenim životom od Srbije.

Istina ne daju se oni i zato stalno plaze za Srbijom, čak i za četničkim vojvodom i vjerojatno ubojicom desetak ljudi iz hrvatskoga Antina, pokušavaju postupati po njegovim riječima "Vukovar je srpski",ali time samo otvaraju oči svima o vlastitoj im pogubnosti za RH i stvaraju Hrvate jačima, jer ih ujedinjuju svojim napadima na Vukovar.

Nije ovo zbog tebe napisano, jer ti si u svojoj , nekada ZZP-aškoj ljušturi, a sada ćirilaškoj, međutim, sve su to samo razni oblici tvoje velikosrpske ljušture oko tvoga kikirikija koji uvijek sanja crnokošuljaše i ustaše.

Nemoj tako, potjerat ćeš i samu sebe, a ne samo druge koje plašiš crnokošuljašima, iako takvih nigdje na vidiku, osim u laboratorijima Jugoslavena.

Ljudi uče, a kroz ove nedavne događaje puno su naučili o Jugoslavenima!

Tko je glasao

a da probaš buniku

Tko je glasao

Ne treba ppetri bunika

:P

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Hvala, ne treba, što je dobro za tebe, nije za mene

Ne treba, policija je povučena s ulica Vukovara.

Opijeni bunikom nagrade za genocid, shvatili su da im je, ne bunika, nego- (po)buna pred vratima.

Nagrađivači genocida neka sada pate kao za ZZP-om ?

"Zašto nisu popisani nestalih 450 Hrvata! Njihovo je boravište Vukovar!

Dovoljno?

Tko je glasao

a onda ti možda pomogne ovo

U Hrvatskoj se zato obožava ponavljati da je Domovinski rat bio 'čist kao suza', što zahtijeva pitanje koje nitko ne postavlja: 'Čija suza?' Jer Vojnović podsjeća da je rat sam po sebi prljava, odvratna i zločinačka rabota, bez obzira napadaš li ili se braniš, te da se od ratne traume spasiti može jedino suočavanjem s istinom i razgovorom o onome što većina želi pomesti pod tepih. 'Jugoslavija, moja domovina' vraća u fokus nepobitnu ali sustavno ignoriranu činjenicu da rat podrazumijeva ubijanje drugih ljudi koje uništava i onoga koji to čini, bez obzira je li mu cilj pravedan ili ne. Dani ponosa i slave zapravo su dani ubijanja i krvi, svugdje i uvijek.
http://www.tportal.hr/kultura/knjizevnost/292510/Nijedan-rat-nije-cist-k...

Tko je glasao

Najčistiji rat do sada, a pobjeda je ljekovita, i ova zadnja

Gluposti!
Čist je kao suza u odnosu na sve druge ratove.

Hrvati su vodili najčišći obrambeni rat , protiv agresora čije će zločine pamtiti ne samo narod RH, već i BiH i Kosova, pa i Slovenije, nego i cijela Europa.

Usporedivši broj stradalih pojedinaca iz agresorskoga naroda, to je najčistiji rat viđen do tada.

A to što bi neki htjeli da se s njima postupa kao da su po RH sadili cvijeće je druga stvar.

vraća u fokus nepobitnu ali sustavno ignoriranu činjenicu da rat podrazumijeva ubijanje drugih ljudi koje uništava i onoga koji to čini, bez obzira je li mu cilj pravedan ili ne. Ali pobjednički narod ipak lakše preboli sve te probleme, od gubitnika, i zato su ostatci gubitnika toliko puni frustracije da su i na ovom portalu daleko brojniji i ispucavaju svoje frustracije (na ZZP-u, a sada na ćirilici) s takvim glupavim argumentima da samo otkrivaju sami sebe i svoje patnje zbog izgubljenoga rata, izgubljenoga ZZP-a, a evo sada i izgubljene ćirilice u Vukovaru- zauvijek, jer zauvijek su je pronijeli kao znakovlje zločinaca na tlu Vukovara.

Tko je glasao

rat je rat i nikada ne moze

rat je rat i nikada ne moze biti ljepota ni divota... kao sto ni ubijanje i sve ostalo sto u rat spada ne moze biti proglaseno necim uzvisenim.. bez obzira na razloge posljedice su uvijek grozne i za one koji se smatraju pobjednicima i za one koji su kao pobijedeni... jer je jedina istina da su svi izgubili mnogo..

naprosto treba nakon rata okrenuti novu stranicu i probati sa svim i usprkos svim ratnim traumama zivejti neki suvisao i cist bezratni, posve ljudski zivot.. kako osobno tako i kao drustvo..

to bas nije uvijek ono sto se desava, ali meni se cini da bi tako trebalo biti.. kad bi se uvazavao covjek mozda bi to bilo moguce.. odnosno kad bi Ustavi nakon ratova odmah izgubili sve Ustavne suspenzije i postavili covjeka na ono mjesto koje mu svim Ustavima pripada, prvo... mozda bi to bilo moguce..

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao
Tko je glasao

Ti se valjda nadaš da si me uvrijedila, ali naprotiv

Za razliku od tebe koja si bila guja u njedrima države u kojoj si se rodila, ja sam bila lijepo odgojeno patriotsko biće. Bratstvo i jedinstvo meni i danas zvuče ljepše nego separatizam i šovinizan, općenito i konkretno. Najzanimljivije u svemu je da sam Jugoslaviju, uz izuzetak Ljubljane i Beograda, upoznala tek nakon što se počela raspadati. Uvidjela sam, baš kao što su me učili, da od Vardara pa do Triglava, ima sjajnih ljudi i nevjerojatnih ljepota.

Još uvijek mislim da su hijene kužnoga daha poput tebe upropastile jednu lijepu i perspektivnu zemlju. Reverznim inženjeringom nastoje je ogaditi svakom prilikom, unakazujući prošlost, a žmireći pred bijednom sadašnjošću. Takvih je na žalost (opet) od Vardara do Triglava, na tvoje veselje, a moju žalost - bilo previše, takvi su iskrojili što su iskrojili - ksenofobičnu Sloveniju, ustaško-četničku Hrvatsku-Srbiju, okupiranu Crnu Goru, Makedoniju opljačkanu kičastom mitomanijom, raskomadanu Bosnu u kojoj će za pet godina sve žene nositi hidžab, Kosovo kao poligon NATO-a i kriminala... Jad i bijeda i povijesna sramota, ali na žalost i nenadoknadiva šteta.

U smislu nenadoknadivosti ne zanima me nikakva ponovna integracija, niti smatram da je ona moguća i poželjna. Tu smo gdje smo. Čini se da ne možemo niže, onda valjda možemo više... Jedina integracija koja me posve pragmatički zanima je ona koja se netom dogodila.

U tom smislu, baš kao što sam i odgojena, nastojim patriotski doprinositi. Raskuživati stvari. Širiti toleranciju. Gledati naprijed. Ne namjeravam se nikamo seliti. Tebe pak žalim - pojest će te vlastita mržnja. Ostala si do grla u balkanskoj kaljuži. Jadnice.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Bilten SKJ

U tom smislu, baš kao što sam i odgojena, nastojim patriotski doprinositi.Lijep doprinos je tvoje inzistiranje na ZZP-u, a sada na nagrađivanju za genocid upravo onih koji su ga vršili, ili poticali ili surađivali!
Možda i je "patriotski", ali prema Srbiji!
Tvoje širenje tolerancije odnosi se na širenje tolerancije prema velikosrpstvu.

Tebe pak žalim - pojest će te vlastita mržnja. Ostala si do grla u balkanskoj kaljuži. Jadnice.Samo osobe koje mrze Hrvate pokušavaju opravdati na sve pokvarene načine, nagrađivanje ubojstava, mučenja, protejerivanja Hrvata, a takva osoba si ti, a ne ja.

Praćakaš se ti u balkanskoj kaljuži, jer samo u njoj ima mjesta za filozofiju "Nož, žica , Srebrenica" i "Nož, žica, srpski bukvar-za Vukovar"- odnosno Srbima se ubijanje Hrvata priznaje kao povoljan im demografski faktor, i za to treba potraživati nagradu u obliku dvojezičnosti. Međutim, kada oni stradaju, onda je to ZZP i treba osuditi sve hrvatsko- od nerođene djece do pokojnika.

Pa rekla sam da si prava Jugoslavenka.
Da je valjala ne bi se urušila, a urušila su je razmišljanja slična tvojima-velikosrpska. Na zločinima je stasala, pa se tako i raspala, a gospodarski je propala osamdesetih- bankrotirala!

Bratstvo i jedinstvo meni i danas zvuče ljepše nego separatizam i šovinizan, općenito i konkretno.Jugoslavenka o bratstvu i jedinstvu, te o separatizmu..., kao da čitam bilten SKJ.

Stvarno ti je teško, jer domovine nemaš, a onu u kojoj jesi istinski mrziš , i za žaljenje si!

Tko je glasao

dolje!

Dolje četnici koji dijele nas Hrvate i građane Republike Hrvatske!

Tko je glasao

Zaphod

Dole čelnici koji dijele nas Hrvate i građane I građane Republike Hrvatske

Moraš priznati da je ovo dobra i domišljata šala.

Tko je glasao

Srbima treba latinica

kako u Hrvatskoj tako i u Srbiji.

Hrvatima ćirilica ne treba.

Osim ako se uči strani jezik ( ruski i sl.).

Srbi ćirilicu svojataju i koriste je kao simbol, Hrvati se tog simbola boje ili ga mrze s obzirom na iskustva iz prošlog stoljeća.

To treba razumjeti.

sve dobro...

Tko je glasao

Evo jednoga iskustva s

Evo jednoga iskustva s čirilicon iz prošloga stoljeća. Nema toga Hrvata koji nije prestravljen odvodija dicu iz dnevnoga boravka i s mržnjon u srcu gasija TV.

http://www.youtube.com/watch?v=FU7Gct_GFHE

Tko je glasao

Da, jugoslavenizam

to nam se manje više zgadilo.

Ćirilica u funkciji srbizacije. Ljudi to kuže i ne ide bez sile.

Ono, tko se usudi što prigovoriti- zatvor, otkaz i sl.

To više ne pije vodu.

Sad je ćirilica u funkciji provokacije i manipulacije.

Ako baš Srbi budu opet problem.... a rješit će se i to.

Ne dajte se manipulirati od komunista. Ne jednom su vas iskoristili kao monetu za podkusurivanje i svaki put vas je sve manje.

Tko baš ne može bez ćirilice i naglašenog srpstva, ah pa nije Srbija tako daleko.

Hrvatima je silom namećete preko ovih mladokomunjara kojima su samo ostali još Srbi i pederi.

Inzistiranje Srba na ćirilici znači samo jedno... da ne vole i ne prihvaćaju Hrvatsku.

To je to i nemojmo se zavaravati.

Vaši profesionalni Srbi, Srbi po zanimanju vas manipuliraju. Ovo je Hrvatska i morate je prihvatiti ako se želite ugodno osjećati.

Hrvati komunjare vas iskorištavaju na najniži mogući način iz najnižih pobuda.

Ovako će vam stalno biti neugodno u vlastitoj koži.

sve dobro...

Tko je glasao

Ovo u najmanju ruku zaslužuje

Ovo u najmanju ruku zaslužuje nagradu Shit Of The Week - zlatni J. Edgar Hoover za vaginalnu manipulaciju.

Tko je glasao

Ajd se ti Kurir

napajaj na izvoru znanja Nedeljniku Novosti gdje pišu momci iz četvrtog ešalona pete kolone.

Ja sam za to da se Hrvati i Srbi dogovore kao ustaše i četnici primjereno današnjem vremenu.

Bez komunjara, komunjare samo smetaju i zavađaju, bez Jugoslavena. Yuga je prošlost.

Svejedno Hrvati Srbe smatraju i nazivaju ih četnicima a Srbi Hrvate ustašama.

Prihvatimo činjenice a vas jugonostalgičare... a tko vas jebe, vas zanemarimo...

Znači, dogovorimo se ko ljudi , čist račun duga ljubav, svoje komunjare odjebemo i idemo- list dalje.

sve dobro...

Tko je glasao

Ovde ne gine kristalni "Eto

Ovde ne gine kristalni "Eto Ko Nas, Bre, Zavadi" ili baren pozlaćeni "Joachim Von Ribbentrop" - za konačno riješenje i usklađenost s vremenom.

Tko je glasao

jel ti kontaš...

... koliko je urnebesno smiješno kad jedna bivša komunjara ovo piše? :))))

Tko je glasao

Napušse @zaphode

bivše komunjare su skoro svi u današnjoj vlasti i opozicijama.

Bitno je kakav je stav prema komunjarama. To što ti pokušavaš nije ni nivo smješnog.

Ti si eto gay, pa ti ipak priznajem kad imaš neku pametnu.

Nije isto bivša komunjara Tuđman i bivša komunjara Milošević.

To što ti nemaš argumenata pa tepeš stalno jedno te isto je samo dokaz tvoje intelektualne insuficijencije.

sve dobro...

Tko je glasao

Inzistiranje Srba na ćirilici

Inzistiranje Srba na ćirilici znači samo jedno... da ne vole i ne prihvaćaju Hrvatsku.
Najs, znači jednom jedinom rečenicom smo legaliste pretvorili u kriminalce.

Ok za Srbe, možem razumijem, đe ja će da bićevan jer ne vole, đe ja da prihvatim Budu il' Alaha?

Tko je glasao

društvo političkih zatvorenika

Ti si se za vrijeme članstva u Komunističkoj partiji bunio protiv ćirilice? Otišao u zatvor ili dobio otkaz?

Ili si šutio kao ona stvar i time pomagao - srbizaciju?

Tko je glasao

To je bila

Yuga @zaphod

ako se sjećaš. Bratstvo i jedinstvo. Nju smo srušili zajedno. Srbi su je prvi počeli rušiti. Nisu postigli svoje strateške ciljeve i sad se dovijaju kako da bude kao da jesu.

Srbi nisu bili zadovoljni Jugom i najprije su je oni počeli rušiti mitingašenjem i promjenom ustava.

Jebajga, ne ide. Karte su se ponovno podijelile i izgubili su partiju.

Sad se Srbi domunđavaju s vama jugonostalgičarima.... već viđeno...

Da, da ne zaboravim i ti si rušio Yugu ...topom, ustašo.

sve dobro...

Tko je glasao

konvertitu

Rušio, naravno. Nisam ja jedan dan u Partiji, a drugi dan protiv, ja sam postojan...

Tko je glasao

Pa jebiga

zar nisi i ti isto kao i ja polagao zakletvu ( prisegu ) u JNA. Izdao si je isto kao i ja pa si samim time konvertit isto kao i ja.

Mislio sam da si malo politički pismeniji i da kužiš da je ovo s ćirilicom u Vukovaru išlo da prekrije onu sramotu s lex perkovićem a do interesa Srba ovim komunjarama se doslovce jebe.

Interes Srba bi bio da mirno žive u svojoj domovini, svojoj matičnoj domovini Hrvatskoj, a ne da Hrvatima gurkaju prst u oko.

Kako s Muslimanima nemamo problema.

Na programu je Memorandum II i ti se isto uprežeš u to.

sve dobro...

Tko je glasao

tja

Ja sam na prisegi imao prekrižene prste. I izgovorio sam krivo ime :P

Muslimani? Cvijet Hrvatstva... s kojima smo onda zaratili?

Da, možda je su ploče i išle kao odgovor na Lex... no, to što je netko glup i nesnalažljiv, to ne znači da zbog toga moram pristati uz kretene, zar ne?

Srbi niti su donijeli zakon o zaštiti nacionalnih manjina, niti su spustili postotak, a pogotovo Srbi nisu skoro dvije godine obrađivali rezultate popis stanovništva iz 2011....

Prestani dijeliti građane RH na ešalone, podupiratelje Memoranduma II i slično - to samo četnici rade. Dolje četnici koji rade protiv interesa građana RH!

Tko je glasao

Pa pošto se čitamo

vjerovatno si primjetio da baš previše ne napadam Srbe zbog ćirilice.

Napadam i pljujem po mladokomunjarama i etnobiznismenima tj. profi Srbima koji se ovdje koriste sa ovo malo preostalih Srba kao s monetom za potkusurivanje.

Znaš da sam ja Tuđmanovac i po pitanju Vukovara i mirne reintegracije ja sam na Tuđmanovoj liniji.

Da se išlo vojno na Vukovar ja bih vjerovatno bio tamo negdje i ja bih vjerovatno preživio ( po nekim statistikama najviše prežive narednici i vodnici kao stari i iskusni vojnici ).

Vjerovatno bih bio ubačen negdje par dana ranije i javljao tebi jesi li topom pogodio, hehe.

No jaaaako mi je drago što se eto to mirno riješilo i što su položili oružje.

Međutim, treba razumjeti i tamošnje Hrvate koji još mnogi traže svoje članove obitelji.

Ja sam za kompromis po ovom pitanju. Uostalom, ranije sam ga i iznio.

Međutim u krajnjem ako se moram opredijeliti između Hrvata i Srba na strani sam svojih. Hrvata.

Nisam Jugoslaven, ne želim biti izdajica ni roda ni domovine. Svaka čast ljudskim pravima ali rod je rod, pleme je pleme, krdo je krdo, čopor je čopor.

Na kraju krajeva i ti si topom pucao na Srbe kad si baš morao, a što se sad praviš fini ljevičar drugi je par cipelica.

sve dobro...

Tko je glasao

Tuđman?

Naš Predsjednik je radio na pomirenju svih Hrvata! Ujedinio nas, kao jedan. Proveo mirnu reintegraciju! Slava mu!

Dolje četnici koji sada pod krinkom brige šire četničke ideje i dijele Nas Hrvate! Dolje četnički pokušaji preobučenih komunista! Hrvati i Hrvatice, građani Republike Hrvatske - ne dozvolite da vas četnički elementi u ovom trenutku dijele - ne nasjedajte na četničku propagandu!

Tko je glasao

Pa eto vidiš

""Dolje četnici koji sada pod krinkom brige šire četničke ideje i dijele Nas Hrvate! Dolje četnički pokušaji preobučenih komunista! Hrvati i Hrvatice, građani Republike Hrvatske - ne dozvolite da vas četnički elementi u ovom trenutku dijele - ne nasjedajte na četničku propagandu!""

..da ovi tzv ljevičari tj. mladokomunisti uspješno izazivaju podjele među Hrvatima.

Sad zašto ih zoveš "četnicima" nisi daleko od istine jer su se i četnici i komunisti borili za Jugoslaviju.

Evo sad je baš dva dana bio jedan mladokomunist ( išao se ponižavati ) u gostima kod deklariranog četnika, vojvode štoviše.

Išao je e ne bi li on onako umiven dao sliku i tom četniku da je umiven jer ovi izvana će reći da je i on obrijan iako mu se brada samo nazire, čim se ovaj "antifašist" jelte, druži s njime.

Pošto smo već u tihim sankcijama zbog lexa treba se okretati drugim tržištima...razumijem ja to...

Alooo čovječe, u Srbiji su na izborima izabrali Šešeljevog čovjeka za predsjednika , premijer im je Milanovićev čovjek a potpredsjednik vlade a zapravo najjača politička figura čovjek koji je kao mladac izjavljivao: " za jednog Srbina 100 Muslimana".

Imati nekih iluzija prema takvima i podržavati njihovu politiku je zaista ili glupo ili...izdajnički...

Da nisu vojno poraženi najprije od nas, pa od Albanaca uz pomoć NATO-a još bi ti bio na topu....

... glupane.

sve dobro...

Tko je glasao

četnici na pollitici

Hrvatice i Hrvati, građani Republike Hrvatske!

Čuvajte se osoba koji legalno izabranog Predsjednika RH ili demokratski izabranog premijera nazivaju mladokomunistima i slično.

Republika Hrvatska je danas punopravna članica NATO-a, te punopravna članica EU-a. Iako smo svoju slobodu izborili zajedništvom - i dalje postoje oni koji nas pokušavaju podijeliti.

Znajte da svatko onaj koji vas nazove ikakvim imenom, etiketom i slično - pokušava unijeti sjeme razdora i zla među nas, želi da se međusobno pobijemo, koljemo, da brat ide na brata, Hrvat na Hrvata, građanin RH na građanina RH.

To su žalosni ostaci četničkih ideja, građani, i to moramo prepoznati, a to nije teško. Takve osobe izrazito zanimaju samo događanja u Srbiji, prate srpski tisak, prate tko je što izjavio - što je prirodno - jer su četnici. Također ih je lako prepoznati što svaki normalni problem pokušavaju iskoristiti da podijele, nas građane Republike Hrvatske. Građani, ne nasjedajte četničkoj propagandi, koju obično vodi prokušani bivši partijski kadar.

Tko je glasao

Sam svoj četnik

Ma što će nama četnici kad imamo ovakve kao tebe, ppetre, skvikija, vkrsnika?
Mislim da bi vas trebalo brendirati.

leddevet

Tko je glasao

Tri dana prije

formalnog pristupanja EU mijenjati zakon e da bi se zaštitile ubojice Hrvata po svijetu koje su btw ubijali uglavnom Hrvati - Jugosloveni jest četnički, bizantinski potez.

S četnicima je lako. Oni nastupaju otvoreno. Daš im po pički i riješen problem.

Međutim, komunjare idu umilno i miloklizno, oni se pozivaju na ljudska , pederska i manjinska prava, oni se prave Ubermenš, oni su jedini svijetla lika i obraza čista , oni su antifašisti kao, oni su lijepi i pametni, umiveni i obrijani.

Komunjare ( mladokomunisti ) su ti koji se hrane na podjelama i zavađanju. Ti se uvijek nečeg dosjete kako bi malo zavadili pa onda kao mirili i bili garant stabilnosti.

Oni su skloni politici; što gore to bolje.

Kod nas se traže ustaške guje, pa ih se i izmisli ako treba, oni se koriste i agentima provokatorima koji će po potrebi glumiti " ustaše i crnokošuljaše".

Komunisti su na kraju krajeva i u WW2 saveznike pronalazili kod četnika kako vidimo da se i danas to može. Komunjare su skraćeno- antiHrvati.

Evo i ovdje imamo na dijelu četvrti ešalon pete kolone.

sve dobro...

Tko je glasao

Bravo drvo!

Kod nas se traže ustaške guje, pa ih se i izmisli ako treba, oni se koriste i agentima provokatorima koji će po potrebi glumiti " ustaše i crnokošuljaše".

Napokon si provalio ove čekićare!

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Bilo kuda četnici svuda

Po svemu sudeći Hrvatska je prepuna četnika. Četnici su bivši komunisti i UDBA-ši, četnici su svi oni koji ne misle kao bivši komunisti i UDBA-ši, četnici su oni koji smatraju da imamo Hrvatsku usprkos čika Franju i HDZ-u, četnici su oni koji smatraju da treba staviti ćirilične natpise, četnici su oni koji smatraju da u Jugoslaviji nije bilo sve loše, četnici su oni koji su stvarno četnici i takvima se osjećaju.

Jedini koji nisu četnici su ovi naši nacionalistički domoljubi i stožeraši koji su zapravo pravi i jedini četnici. Vjerojatno nisu svjesni toga, no njihov proizvod je pravi četnički i tu bi svaka iskonska četnička majka bila srećna da ima takvog zeta ili snahu.

leddevet

Tko je glasao

Led 9 i Bigi pa i zap

sad ste već na nivou stripa.

jebo vas Ivančić čak i njegov stil kopirate. Da naravno i Dežulovićev te još neki...

Joj, joj.

što reći, jadni jugonostalgičari i jugoslovenska pogan.

Iako smo anonimni pa dajte bar malo dostojanstva zbog same pisane riječi kao takve.

Plagijatori jugonostalgičarskih preseravanja nesvjesni uslijed zadojenosti- realnosti.

Čeljad vrijedna sažaljenja.

da podsijetim. Juga se raspala a Tito je crko.

sve dobro...

Tko je glasao

Večernje novosti

da podsijetim. Juga se raspala a Tito je crko.
Vidim da si jutros uz gorki čitao i novine u birtiji i očito su te ove vijesti dojmile.
Jedino te moram upozoriti da to nije bilo baš najnovije izdanje.

leddevet

Tko je glasao

Plagijatori

Plagijatori jugonostalgičarskih preseravanja nesvjesni uslijed zadojenosti- realnosti.

Ti po svoj prilici ni noge ne pereš, jer bi i to bilo "plagiranje jugonostalgičarskih preseravanja" o školskoj higijeni.

Tko je glasao

starokomunjare

Komunisti su na kraju krajeva i u WW2 saveznike pronalazili kod četnika kako vidimo da se i danas to može. Komunjare su skraćeno- antiHrvati.

Čuvajte se upravo takvih, bivših komunista - konvertita, kojima je danas partijski zadatak pronalaziti "unutrašnje neprijatelje" i raditi na razjedinjavanju Hrvatske. Obično se predstavljaju kao veliki zaštitnici nacionalnih interesa - a jedini im je interes da se građani RH mrze međusobno. Nazovite ih pravim imenom - četnici!

Tko je glasao

Ja sam nacionalist

već duuugo.

Ti najednom postaješ nacionalist.

Na tebe se može primjeniti ona poslovica da je nacionalizam poslednje pribježište hulja.

Ono tipa, lex perković zbog branitelja, hehe. Moš mislit.

sve dobro...

Tko je glasao

njet

Ne, ti si u RH sa zadatkom da radiš na razjedinjavanju njezinih građana, traženju "unutrašnjih neprijatelja", etiketiranju - a sve to praveći se zaštitnikom nacionalnih interesa - dok ti je jedini gušt gledati unutrašnje nemire - ukratko - četnik.

Pravi nacionalista ne bi radio takve razlike, mrzio i vrijeđao svoje sugrađane - već bi s njima raspravljao, tražio poveznice kako bi RH bila što jača. Ti radiš na slabljenju RH i raspirivanju mržnje među njezinim građanima. Vojvodo.

Tko je glasao

O nekim stvarima nema rasprave

"""već bi s njima raspravljao, tražio poveznice kako bi RH bila što jača. ""

...ustašo topniče

s nekima nema rasprave

Neprijateljskog vojnika zadržiš do kraja rata ili razmijeniš a što s izdajicom svoje domovine.

" proklet bio izdajica svoje domovine"

- sjećaš se

ovi su vam podmetnuli takav mućak dva da se dugo ne budete mogli osloboditi smrada

da sam Srbin u Hrvatskoj molio bih se Bogu da me Milanović i njegovi ne brane i ne bore se za moja prava.

sve dobro...

Tko je glasao

Miloševićev čovjek

mala ispravka

mada po bahatosti

neće jezik nego pravo

hehe

sve dobro...

Tko je glasao

Strah

Ovi Klemmovi i Josićevi čekićari toliko se boje da su im se čela namreškala skoro kao izbrijani vratovi...

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Misliš da se boje?

Namreškali im Srbi i čela i duše, a nekima od njihovih namreškali su dovoljno smrti i muka devedesetih ubijanjima prijatelja, rođaka, članova obitelji, mučenjima i njih, a počesto i silovanjima njihovih žena kojima su dobro "namreškane" duše.

Gnjusna si u toj svojoj komunističko-partijskoj tvrdokornosti po kojoj su Hrvati koji su željeli/žele samostalnu Hrvatsku ustaše za koje Srbi imaju genetsko pravo ubijati ih po šumama i gorama Slovenije, po otočićima Daksi,po Ovčari, logorima Srbije ...,bacati im tijela u rudnike, u planinske provalije, u masovne grobnice,...,a onda od žrtava još potraživati nagrade za ta zlodjela, a sve zato jer su oni uvijek samo smetnja njihovoj državi- ili Jugoslaviji-srboslaviji ili velikoj im Srbiji.

Ti koja od nekoliko desetaka stradalih u vojnoj operaciji oslobađanja (a u kojem ratu pri oslobađanju nije bilo žrtava neprijatelja?, koliko su Amerikanci imali kolateralnih žrtava u svakome svome "oslobađanju", Hrvati su bili najstručniji i najhumaniji pa su imali u postotku u odnosu na druge minoran broj kolaterale) govoriš o "mreškanju".
Ali, ti i ostali šovinistički nastrojeni prema Hrvatima, te žrtve cijeniš, naričeš za ZZP-om da se pollitika užarila, a sada prosipaš svoj šovinizam namećući ćirilicu kao nagradu za velikosrpsko ubijanje Hrvata Vukovara.
Gnjusno i tipično komunističko-totalirističko podržavanja zločina u ime Partije i partijske religije i srpske velikodržave.

Problem je u vama Jugoslavenima. KPJ vam je toliko isprala mozgove da mnogi čak i uz stravične zločine imaju duge živote jer nemaju ljudske savjesti, već imaju partijski isprani mozak i dušu- a tebi je ona izvirila u riječima :"treba je maknuti!".

I oni su micali u zatvore, ludnice i jame-grobove sve što im se našlo na putu, ali Partija je rekla kako je to u redu i omogućavala im nagrade za ta zlodjel,a oni su prihvatili taj zločinački totalitarni um u kojemu nema mjesta za savjest.

Istina, neki su progovorili, ali to je još sitnica, jer su drugi odogjili svoju djecu s jednakim totalitarističkim umom koji i dalje želi dijeliti nagrade za zločine, kada već ne može po starim navikama koje su pokušali devedesetih.

Zaboravili su da više nisu u Jugoslaviji i da nema Golih otoka i sličnih mjesta, ni takve sile koja će kao 1971. pozatvarati i protjerati Hrvate. Mogu danas protjerati samo sebe, i iako ih je hrvatski narod prihvatio, ponudio pomirbu i jedinstvo, oni očito idu putem brisanja samih sebe.

Misliš da se boje?
Nisu se bojali kada su protiv sebe imali JNA i četnike, Jugoslavene, a sada imaju samo njihove ostatke ostataka, iako isti misle da mogu svojim manipuliranjima protiv hrvatskoga naroda.

Oni koji ustraju na nagrađivanju genocida imaju razloga za takve i slične osjećaje, jer ipak Hrvati nisu kerovi koje se može nekažnjeno ubijati uz tarabe,a to su Olujom i Bljeskom i pokazali.

Tko je glasao

Onaj što je čekićem

razbijao ploču je ostao bez 2 sina. Nema ih. Nestali su.

Stavi se na njegovo mjesto.

@Bigi

Od žene koja je i majka očekivao bih više suosjećanja.

sve dobro...

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci