Tagovi

Je li i USKOK mafija?

Nisam dugo posjećivao ovo mjesto, ne da mi čitati što ste sve u posljednjih par godina pozaključivali, po svemu sudeći, ako ste nešto pametno i osmislili, stvarnost vas iz dana u dan demantira, sve je ovo bilo džabe, rekao bi nekad pjesnik danas etnoalkos...
No bez obzira što je i ovo mjesto predbilježeno za bespuća povijesnih "Biti ili mniti svemiropolisno" moram negdje javno arhivirati materijale na koje ću se možda danas-sutra pozivati, kad ova utvorena tvorevina kljokne pod teretom i smradom ...
Stogadakle, ovo (na linku ispod) je bio odgovor nekog debeloguzog poskoka na dvije moje kaznene prijave protiv vukovarskih sudaca koji su presudama na temelju priznanja krimosa na čelu državne tvrtke, a bez ijednog dokaznog dokumenta, dozvolili prijepis-otimanje-krađu dviju državnih zgrada u Vukovaru, jedne s 11 stanova vrijednosti oko 2 milijuna kuna, druge sa 60 stanova vrijednosti preko 10 milijuna kuna, obje od države obnovljene.
Suci su nakon prijave ispitani i oslobođeni od daljeg postupanja USKOK-a, a samo rješenje otkriva da su u postupak ušli kupac Plišo i svjedok Turudić. Naravno, od 2012. kad je ovaj dokument nastao do danas protiv kupca i svjedoka nije podignuta optužnica. Kako i bi. Ta jedan je bio Tuđmanov vozač, a drugi blizak Šeksu.
Usputno možete primijetiti da je sudac Ivica Grubišić isti onaj sudac koji mi je na već isplaćenih 90 presudio isplatiti Štenglovima novih 165 tisuća kuna za duševne bolove pa to naravno nema nikakve veze s kaznenom prijavom koju sam protiv suca pisao 2010. godine. (To je bilo treće suđenje u istom predmetu, u prvom suđenju sutkinja u cijelosti odbija njihove odštetne zahtjeve, u drugom suđenju dozvoljava 10% od potraživanja, a onda u trećem suđenju dolazi u ruke pravog suca.)
Uff, već mi i ovo puno pisanja, umorih se od toga, sve je to sranje, ništa ovakva mjesta ne mijenjaju, ništa mediji ne mijenjaju, samo kaznene prijave pokreću stvari. Jasno, do uništenja zviždača.
Da ova utvorena tvorevina nije greškom primljena u EU sad bih vjerojatno imao šanse za politički azil. Nakon prije mjesec dana odšrafljenih kotača na autu itekako. Ali nema veze. Odlazimo. Ne svojom voljom. Nadam se živi do trenutka bijega. Ostavit ćemo na zidu sprejem "Odlukom zločinačke organizacije, sudbene vlasti i ostalog domoljubnog zločinstva - Protjerani". Neće sigurno dugo nakon toga proći da će netko osloboditi kuću od preostalih stvari, prebojati zidove i eventualno nanovo nasprejati "Zauzeto"

- http://docdro.id/49qoAER
- http://docdro.id/oZNS68Y

Tagovi

Komentari

@PanonVU, dugo, jako dugo sam

@PanonVU, dugo, jako dugo sam na ovom portalu pa ponešto pamtim o tvom slučaju.
Nikada nitko nije imao niti će imati šanse protiv "tog i takvog sudstva".
Žao mi je, nisam ti u stanju ni najmanje pomoći.
Jedino mi "kiselina u želucu" povisuje razinu.

Prošao sam slično ali ne sa tim segmentom anarhije već sa jednim drugim. Mogu pretpostaviti kako ti je.
Pozzz! - i sretno!

Tko je glasao

Što kaže prijavljeni sudac Grubišić u svom očitovanju?

"Prijavljeni (sudac Grubišić) navodi da se parnične stranke u navedenom predmetu nisu željele upustiti u raspravu te je presuda donesena bez da je sud imao na raspolaganju kupoprodajni ugovor ili neki drugi dokument iz kojeg bi se moglo makar i na posredan način utvrditi da li je ugovor zaključen, što je bilo gotovo pravilo kod podnošenja vlasničkih tužbi na vukovarskom području za vrijeme prije 1991. godine i rezultiralo donošenjem brojnih pravomoćnih presuda po pitanju prava vlasništva."

Kad ovo napiše sudac, dakle osoba koja zna da je osim ove njegove presude postojalo još mnoštvo presuda na temelju priznanja vrlo vjerojatno sumnjivih/nerelevantnih svjedoka, onda bi u zemlji koja nije utvorena tvorevina sve presude po pitanju prava vlasništva od prije 1991. išle na reviziju. I vjerojatno bi spoznaja bila strašna.

Tko je glasao

Spoznaja je inače strašna

Privreda je pokradena narodu...
Banke su iz vlasništva osnivača (firmi) jednostavno postale privatne
Kompletno društveno vlasništvo je pod okriljem dogovorenog rata prešlo u privatne ruke mafije
Država samo glumi državu jer nema suvereniteta

I to stoka sitnog zuba honorira drukanjem za zločinačku organizaciju (HDZ-SDP) lokalno i globalno (EU-SAD)

E sad kud otići gdje je normalno - na zemaljskoj kugli toga nema!!!

Tko je glasao

Ja sam tvojom sudbinom jednostavno zgrožena!

Sramim se što pripadam ovoj nakupini građana :(

Ako si u ovakvim okolnostima sačuvao obitelj, ti si sretan čovjek!

Sretno ti bilo, gdje god da kreneš!

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci