Tagovi

Javno trganje originalnog znaka,mrtvom HOS-ovom ratniku,nije odavanje počasti nego izdajnička zlouporaba i zločiniziranje Hrvata

Javno trganje originalnog znaka, mrtvom HOS-ovom ratniku, nije odavanje počasti nego izdajnička zlouporaba i zločiniziranje Hrvatske vojske u DR

U zagrebačkoj Dubravi, Spomen obilježje dragovoljcu HOS-a i vukovarskom branitelju-Crvenkapi...
(pročitati dalje u tekstu:
https://narod.hr/hrvatska/zagrebackoj-dubravi-spomen-obiljezje-dragovolj...

Podlosti i pokvarenosti današnjih HDZ-ovih političara, koji zadovoljavaju svoje partnere u vlasti, a protiv kojih je glasovao hrvatski narod, posebno se razotkriva na akciji postavljanja spomenika hrvatskom junaku, dragovoljcu HOS-a, Žarku Manjkasu- Crvenkapi.

Praviti spomen-obilježje kojime će HDZ-ov vrh ozločinizirati originalno znakovlje bojni HOS-a, kako bi pripremio zakonsku zabranu njihova ratnog znaka u ožujku je ruganje i pljuvanje, a ne počast mrtvome junaku.

Takav spomenik, bez originalnog znaka znači skrnavljenje hrvatskog branitelja, a ne počast, znači odradu HDZ-ove izdaje HOS-a, za zadovoljenje dvostrukog četničkog brata i predsjednika nasljednice zločinačke SDS -predvodnice agresije na RH u DR.

Koji to branitelji uopće priostaju na takve sramne „kompromise“- izdaje svojih mrtvih suboraca?
http://pollitika.com/od-hrvatskih-casnih-ratnika-u-ratu-do-izdajnickih-a...
Prodani?
Glupi?
Jadni?
Maloumni?
Uhljebnički?

Izgleda, isti oni koji su izdali žive branitelje ( Đuru Brodarca i Tomislava Merčepa,...?) i prepustili ih nelustriranom jugopravosuđu, kao predvodniku vučjeg čopora koji se okomio na branitelje, umjesto da se bavio lovom na ratnozločinačke agresore ( što bi radilo svako normalno pravosuđe u svakoj agresijom pogođenoj državi).

Nevjerojatno!

Takav spomenik, bez originalnog HOS-ovog znaka, vrijeđao bi Hrvate, a posebno uspomenu na hrabrog HOS-ovca Žarka Manjkasa- Crvenkapu, koji bi bio prvi branitelj kojega su „počašću“ još jednom ubili, a njegove drugove, kao i njega samoga, proglasili nositeljima zločinačkih oznaka.

Zato sam protiv stavljanja spomenika na kojem neće biti originalni grb HOS-a.
Jasno je da su tu akciju pokrenuli oni koji žele HDZ-u olakšati zločiniziranje grba pod kojim je Žarko poginuo, na radost njihova SDSS-ovskog i HNS-ovskog partnera.

Jadno, podlo i pokvareno je koristiti uspomenu na jednog tako hrabrog čovjeka, da bi olakšali izdaju i njega i njegovih ratnih drugova.

Pokvarenjaci su svi koji u tome sudjeluju, a motivi su im odvratnI i podli.

Predlažem da jednu zagrebačku ulicu nazovu imenom Žarka Manjkasa –Crvenkape, da planiranim spomen-obilježjem Žarko Manjkas- Crvenkapa ne bi posmrtno poslužio za izdaju svojih živih i mrtvih suboraca. Neka ga se gnjide okanu i ne prave mu spomenik izdaje u glavnom gradu RH, te spomenik pokvarenoj politici bande u HDZ-u, pobjedi SDS-a- preko SDSS-a i Pupovca,

Svoju namjeru zločiniziranja i kriminaliziranja HOS-a, neka obave bez performansa kojime će vrijeđati naše hrabre ratnike i ponižavati hrvatski narod.

Mogli bi napraviti spomenik onima koji zločiniziraju grb HOS-a i u sklopu tog spomenika napraviti više pljuvačnica,kako bi narod mogao iskazivati počast tim „ljudima“,a da ne zagađuje prostor oko spomenika.
http://pollitika.com/izdajnici
http://pollitika.com/izdajica-sam-jer-izdajem-hrvatske-izdajice

Žarko Manjkas –Crvenkapa bio je do kraja života „Za dom spreman“, a sada mu tu spremnost, za koju je dao svoj život, žele oduzeti udruženi HDZ, HNS i SDSS partneri, te neki „branitelji“koji misle da su se propametnili suradnjom s HDZ-om u njegovim podlim namjerama.

Nadam se da Žarkova rodbina neće dozvoliti skrnavljenje hrvatskog junaka, nedostojnom počašću koja samo predstavlja alat u rukama pokvarenog, odnarođenog i protudemokršćanskog HDZ-a , kojime bi HDZ, SDSS i HNS- oskrvnuli ne samo mrtve, nego i sve žive HOS-ovce, ali i RH, te sve Hrvate. Bila bi to počast HDZ-ovoj izdaji, četnicima koji su razorili Vukovar, ali i ubili Žarka Manjkasa- Crvenkapu.

Jadni su, ili samo glupi oni branitelji, koji su pristali na takav dogovor kojime bi ozločinizirali Crvenkapu i poslužili kao blato po kojem gazi Plenković u svojoj namjeri zločiniziranja dijela HV-a, dakle HOS-a.

Plenković će kad-tad otići, a uspomena na HOS i Crvenkapu sa "Za dom spremni" će ostati vječna, jer upravo su takvi bili i zato je treba zaštititi od skrnavljenja.

Istinski domoljubni HDZ ne vlada, iako mu je narod na izborima dao povjerenje.

Voljom Plenkovića vlada SDSS, HNS, Jokićevci, Obuljenkovci, Dalićevci, Prgometala, Merkeloidi,Agrokor-oidi, LGBT-oidi, rodni fašisti, te ostale snage koje nitko nije izabrao.
http://pollitika.com/plenkovicev-zadatak-unistiti-zauvijek-tudmanov-hdz

Upravo takvi osmislili su da im Crvenkapa bude tepih po kojemu će doći do cilja zločiniziranja HV-a i zabrane legalnog znakovlja hrvatskih ratnika.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci