Tagovi

Javno razotkrivanje Plana CCCC, Kukuriku koalicije

Hrvatski premijer Zoran Milanović prvo je lagao o dogovorima sa Slovencima i Mađarima o tranzitu imigranata, a ovih trenutaka se slavodobitno, balkanski, bahato, hvali da "Nije bilo dogovora s Mađarima, ali da ih je natjerao da prime imigrante"!

http://www.vecernji.hr/hrvatska/zoran-milanovic-ironicno-odgovorio-na-op...

Pojavio se "King Kong" koji se okrenut Mađarima lupa pobjednički po grudima, ne bi li ubrzao gradnju mađarske ograde prema Hrvatskoj!

To obzirni političar, dobronamjeran prema vlastitoj zemlji, ne bi nikada otvoreno rekao i iz toga se otkriva njegov PLAN C (odnosno Plan CCCC) u kojemu je sljedeće:

1.Natjerati naše susjedne europske zemlje da Hrvatsku izoliraju žičanim ogradama i vojskom.

2. Ostaviti otvorenu granicu RH i tako uvjeriti Europu da Hrvatska nije u stanju braniti europsku granicu, nego da to mogu druge države poput Slovenije i Mađarske.

3. Ostaviti otvorenu granicu prema Srbiju i tako Hrvatsku, zatvorenu sa sjevera i zapada priključiti Srbiji i Balkanu.

4.Ogradama izoliranu Hrvatsku priključiti prostoru s čijim se ministrima dogovorio ministar unutarnjih poslova Ranko OstojićI

Sada se King Kong okrenuo Sloveniji i jednako se lupa po prsima, ne bi li i Slovence natjerao da ograde Hrvatsku od Europe!
Jugonacionalisti žele RH ograđenu od Europe, ali neograđenu od Srbije i Balkana.

Ovaj podmukli Plan CCCC , odjeljivanja Hrvatske žičanim ogradama od susjednih europskih država, Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović nužno mora presresti i osujetiti, a gradnjom vlastite hrvatske ograde prema Srbiji pokazati da je RH u stanju štititi svoju, ali i Europsku granicu.

Predsjednica tu ugrozu nacionalnih interesa i takav zločinački plan mora spriječiti hitnim dovođenjem vojske na granice i nedozvoljavanjem ostvarivanja Plana- CCCC struktura bivše države!

Da se stvarmo radi o izazivanju gradnje ograde od strane Mađara, prema Hrvatskoj dokazuje ovaj podcjenjivački odnos prema Mađarima i Mađarskoj i ujedno otkriva što to Kukuriku snuje i provodi korak po korak, uz naputke moćne srpske prijateljske države.

Komentari

Caramarkova Cršćanska Coalicija Croatia

Caramarkova Cršćanska Coalicija Croatia

Tko je glasao

plan CCCC

Camo Cloga Cukuriku Cpasava :))))))))) .............................al nema pomoci jebali su jeza

Tko je glasao

Kaj je to CCCC?

Možda misliš na CCCP (SSSR), oni su znali kako se granice čuvaju, mitraljezima.
Nego, daj ti pitaj Mađare i Slovence kad već kakiju po nama, kaj za zdravlje ne pitaju Grčku
pa Grčaka je od stoljeća sedmog članica te močne Eurropske unije.
Baš me zanima kak budu slovenci dejstvovali kad im na granicu doleti 20 tisuća ljudi
pucali buju?
Baš da vidim.
Nego, zakaj vojni brodovi ne pucaju po čamcima sa izbjeglicama, oni ih spašavaju i dovoze u EU.
Dakle, kaj bi mi trebali delat, pucat umjesto negog drugog?
Ajd ti !

Tko je glasao

Elementi državnog udara i zločiniziranje Hrv. vojske iz Vlade RH

Nego, zakaj vojni brodovi ne pucaju po čamcima sa izbjeglicama, oni ih spašavaju i dovoze u EU.
Dakle, kaj bi mi trebali delat, pucat umjesto negog drugog?

Tako pričaju ZZP-aši koji su Hrvatskoj vojsci i hrvatskom narodu pripisivali zločinaštvo u DR. Jednako pričaju i danas kada izjavljuju da izlazak Hrvatske vojske na hrvatsku granicu znači obvezno pucanje po ljudima.

Koliko je u toj tvrdnji mržnje i podlosti prema vlastitoj državi, vojsci i narodu, sasvim je jasno.
Kada to kaže neki nebitni pojedinac iz stanovništva RH to se može protumačiti osobnim stavom i posljedicom hrvatske abolicije. Odnosno frustrirane, poražene snage,ne mogu prihvatiti propast ZZP-a kojim su s htjeli agresore pretvoriti u žrtve, kao i ona ideologija koja je na toj činjenici htjela rasturati DR, branitelje, dr. F. Tuđmana, KC,... cijelu Hrvatsku.

A kada to izjavi predsjednik Vlade, ministar obrane, ministar unutarnjih poslova, ministrica vanjskih poslova, onda je jasan njihov neprijateljski stav prema Hrvatskoj vojsci kojime joj javno u eter pripisuju zločinaštvo!

Sve vojske susjednih europskih zemalja su na granicama i niti jedan njihov premijer i ministri ne govore o svojoj vojsci kao o zlu koje će pucati na ljude, čim vojska izađe na granice-, nego uvažavaju svoje oružane snage i njihove vrhovne zapovjednike.

Ovo što kukuriku vlada izjavljuje o Hrvatskoj vojsci i njenoj sklonosti pucanja na civile, je skandalozno, sramotno, protudržavno. Samo im u izjavama još nedostaje Jasenovac

U spletu njihovih sramotnih izjava ova izjava o karakteru "Hrvatske vojske" , aludirajući na Srebrenicu (žica palica, pucanje na civile,...) pripisuje genocidnost Hrvatskoj vojsci.

A ovo što je izjavila MVP:
,“Što bi vojska radila na granicama? Pucala na ljude? Zamislite kakva je to uopće ideja, ali, na sreću, budući da Vlada o tome odlučuje, takve stvari se ne događaju”, rekla je Vesna Pusić.pokazuje elemente državnog udara, jer Vlada pokušava uzurpirati ovlast predsjednice RH!

Tko je glasao

bokte, koliko kmečanja

Tko je glasao

DVD

@Jura
Čuj imenjače (ak ti je nick ime) kaj bi oni pucali. Razbežali se buju kak zajci.
Pak znaš i sam da za čuvanje tog djela granice od ratobornih slovenaca, nije zadužena HV
već DVD Bregana. Dobrovoljno vatrogasno društvo Bregana ima fajn duge špricalke da ih pošprica.

Tko je glasao

"ima fajn duge špricalke da ih pošprica."

oooo viđe još jednog altruista , humanista i čovjekoljuba....

sve dobro...

Tko je glasao

Skandalozan odnos Vlade i ministra obrane prema Hrvatskoj vojsci

Trebali bismo napraviti isto što i Mađari, koji također ne pucaju u izbjeglice nego samo štite svoju granicu i državu.

A Milanović i Kotromanović govore o Hrvatskoj vojsci, kao o onima koji bi pucali na civile.!? Očito još od vremena njihovog nametanja ZZP-a Hrvatsku vojsku smatraju zločinačkom!

Jesu li to normalni ljudi, o vlastitoj vojsci pričaju takve gluposti, a Kotromanović čak s "nož, žica , palica", asocira na genocid pod motom "Nož-žica-Srebrenica"- jer izgleda da oni HV smatraju neprijateljskom vojskom, kao i njihovu vrhovnu zapovjednicu Predsjednicu RH. Zato nije niti čudo kako su "nož, žica, palica" prakticirali na HRVI.

Ovo je skandalozno i pokazuje stanje svijesti onih koji državu drže nezaštićenih granica u ovako ozbiljnoj svjetskoj imigracijskoj krizi!

Tko je glasao

... Stalno slušam priče o

... Stalno slušam priče o nekakvoj muškoj dominaciji u njihovu društvu no nisam siguran da sam bilo što od toga uočio tijekom njihova boravka. Mlađi je muškarac svojoj trudnoj ženi uvijek skidao i oblačio tenisice i bio spreman za svaku moguću pomoć, kao što bi oboje muškaraca nosili teret i prtljagu umjesto žena, kuhali i servirali hranu...
Žene nisu bile pokrivenih glava niti su muški tražili prostirke za molitvu... I tu se
pokazalo koliko smo slični. Baš kao što ja svoje katoličanstvo ne nosim na dlanu i oko retrovizora Tih je nekoliko dana gotovo cjelodnevnoga druženja sa Sirijcima u potpunosti
uklonilo svaku bojazan i odbojnost prema arapskom svijetu, stvorenu u potpunosti na temelju praćenja medija tijekom proteklih godina. Budući da je samo loša vijest dobra vijest, a napomena „prizori koji slijede mogli bi vas uznemiriti“ uglavnom služe povećanju gledanosti, tako i mediji očito izvještavajući o događajima u arapskom svijetu iznose samo najgore i najstrašnije i rijetko imamo priliku vidjeti i nešto dobro iz toga svijeta. Tek unazad nekoliko tjedana se slike mijenjaju, prikazujući i arape kao žrtve rata....

http://izbjeglice.hrt.hr/299474/tihomir-petrovic-kako-sam-udomio-sirijsk...

Tko je glasao

Umjesto da radi svoj posao i osigura zaštitu hrvatske granice...

ovaj lik ismijava instituciju Predsjednika RH?

http://narod.hr/hrvatska/ostojic-koji-je-hebrangov-posao-povjerenika-za-...

Za to vrijeme Kotromanović izjavama pokušava mijenjati ustavnu ovlast Predsjednice RH i između redova govori kako neće slušati njene zapovijedi!

Već samim oslovljavanjem Predsjednice ministri Kukuriku vlade iskazuju mržnju prema njoj i nepoštivanje ustavne uloge Predsjednika RH!

Tko je glasao

Predsjednici ne treba pomoć za vlastito ismijavanje...

Svaki put kad izađe pred mikrofone strahujem... opet će bubnuti nešto zbog čega ću se sramiti...
...njoj je ionako svejedno, što god da kaže...Ta osoba samo smeta, gdje god se pojavi, a to smetanje mi plaćamo...
...srećom po nju, zasad je ne ismijavaju samo oni koji su također, sasvim zasluženo, za opće ismijavanje spremni...

common sense

Tko je glasao

Govor ulice kojim članovi Vlade ismijavaju sami sebe

..srećom po nju, zasad je ne ismijavaju samo oni koji su također, sasvim zasluženo, za opće ismijavanje spremni...Čim stane pred mikrofon, Predsjednica se ponaša državnički, odgovorno, i ponos je građana RH.

Jednostavno, voli RH kao državu i njegov narod.
I to se vidi svugdje. I u Kninu, i u Sinju, i sad u ovoj imigrantskoj krizi.

Za razliku od ekipe koja bježi od narodnih skupova, jer tamo samo osjećaju nelagodu i poniženje.
Za razliku od ekipe koja ju patološki mrzi, pokušava svakom prilikom omalovažiti instituciju Predsjednice, te pokušava podmetati da bi Hrvatska vojska valjda pucala po imigrantima na granici.

Sramota!

Zbog toga Predsjednicu velika većina građana RH cijeni i voli.
Za razliku od većine članova Vlade, čiji govor je nasilnički - govor ulice (čak i u ovakvoj krizi), kojega se svaki normalan stanovnik RH stidi.

A svoju dokazanu nesposobnost pokazuju svakim danom sve više i više.

Jedino za što su sposobni je svađalaštvo sa svima!

Tko je glasao

...

nego što su institucije države već za ismijavanje...počevši od predsjednice pa na niže :P

btw, prema još uvijek važećem ustavu čl. 100. predsjednica rh može upotrijebiti vojsku samo uz supotpis predsjednika vlade i to samo u slučaju neposredne ugroženosti neovisnosti, jedinstvenosti i opstojnosti rh...

i tak...po dobrom starom običaju pišeš o onome o čemu nemaš pojma...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

Neviđeno je da ministar unutarnjih poslova ismijava Predsjednicu

Kada "raja" ismijava institucije to je nešto drugo, ali kada ministar unutarnjih poslova, koji s uvažavanjem odlazi u neprijateljsku Srbiju, milicijskom kolegi, na usklađivanje dejstvovanja, i dok predsjednik Vlade ismijava hrvatsku policiju i pravni sustav , te RH kao državu,svojim javnim izjavama kako ne može kontrolirati hrvatske granice- onda je u zraku državni udar koji pokušava ostvariti odlazeća vlada.

Isti onaj ministar koji je naredio proboj u Crkvu sv. Marka, napad na HRVI, ismijava instituciju legalno izabrane Predsjednice, te njenog povjerenika za imigrante, dr. A. Hebranga.
A kada ministar obrane, najavljuje svoju vjernost takvoj poluodmetnutoj vladi, koja ne štiti granice RH i njene građane, te koji pokušava kroz medije proširiti partijski stav da vrhovna zapovjednica OS to nije, nego je to baš njegov partijski šef, onda se radi o ozbiljnim stvarima i pokušajima uzurpiranja predsjedničkih ovlasti.

Svojim provođenjem Plana CCCC namjerno provociraju gradnju ograda od strane Europe, prema Hrvatskoj i nebranjenjem granice prema Srbiji, dok prijeti i ugroza s juga, Hrvatskoj planiraju gaženje imigrantima i neredom.

Tko je glasao

ugroza na pomolu, što se čeka?

Molimo sve Prave Domoljube da - poput nas davnih godina - svojim tijelima obrane Milu Nam Domovinu.

ppetrice, što čekaš - dopuštenje? dozvolu?

Pravi Domoljub zna što mu je činiti - a tvoje tijelo je jednako dobro kao i svako drugo tijelo Pravih Domoljuba.

Stoga, ako vojska ne želi, predlažem da poslušaš savjet drugaHebranga, specijalnog povjerenika za specijalna pitanja u svezi ugroze i kreneš prema najbližoj granici sa Srbijom.

Tko će - ako ne ti? Ne dozvoli da Predraga Domovina padne pod ugrozbom ugroze.

Tko je glasao

Hrvatski narod čeka poziv svoje Predsjednice

Čekam odluku Predsjednice i poziv HV-u, te pričuvnom sastavu , kao što od nje očekuje sav hrvatski narod, tako da nam konačno makne šarlatanske odluke ovih što bi provodili Plan CCCC!

Jedva čekam poziv svoje Predsjednice!

Tko je glasao

aha, buš se načekala, kak se

aha, buš se načekala,
kak se ono pjevalo devedesetih?!
"Ustani bane da ne moram ja"

Tko je glasao

Dovoljno da otjeraju bandu

Ustalo ih dovoljno da bandu potjeraju iz RH, na poziv dr. F. Tuđmana .

Tko je glasao

aaa, hebala bi se a da mi ne uđe :)

Tko je glasao

Opet mržnja izbija kroz vulgarizme- spam

Ne zaslužuješ ništa osim spama!

Tko je glasao

...

Jedva čekam poziv svoje Predsjednice!

buaahahahahhhahhahaha...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

zanima me samo

da li je sramotiš namjerno i ciljano...kao klasični provokator....ili si samo glupa....

jesi li vidjela kod ikog od tih nesretnika bilo kakvo oružje...a ti bi istjerala vojsku na granicu i pred njih...

znaš li da bi prije upotrebe vojske trebalo poginuti nekoliko policajaca..e da bi to imalo alibi za izvođenje vojske...

ti bi od hrvatske vojske...znači...onih čiji je posao da budu ratnici u slučaju potrebe..napravila..što.. dželate...

Naime... kako nemaš moralnu dvojbu..ako je jedna strana naoružana a druga nenaoružana..radi se o masakriranju..makar se kojem vojniku noću na straži..slučajno omakao rafal po granju kroz koje prolaze civili...o tome bi pisali svjetski mediji...osramotila bi nam znači državu i vojsku..da elitna profesionalna HV ubija babe i djecu po šipražju...da osnivamo koncentracijske logore u RH i sl.... a pederoliberali cijelog svijeta bi nam se javno rugali..a takvi kriptofašisti bi tajno likovali a javno se ograđivali...

Budaletino !

Tako je nešto izjavljivao i onaj Sanaderov mali od kujine Jandroković....a držim da se zasigurno boji noću sam proći kroz neosvjetljen park. Nisam ga nikada imao rada..a nakon te izjave ..mogao bih ga prešamarati...al ajd dobro ..šogor mu Zoki...izgleda ima ipak nekog tko ga je bolje savjetovao u ovom slučaju...

sve dobro...

Tko je glasao

Preporučavatelji harakiri-humanosti

Plan CCCCje na djelu a ti stalno o harakiri-humanosti.)))

Sve okolne vojske su na granicama Europe, ne pucaju po imigrantima, ali štite svoje granice, jer kontroliraju tko im ulazi u zemlju. Hrvatska, kao članica EU također mora izvesti vojsku na granicu i time štititi svoju i europsku granicu, sigurnost, te pravni poredak.

Iz tvoga rječnika jasno je da si učio kukurikati u kokošinjcu kukuriku koalicije.

Zašto bi Hrvatska vojska pucala na imigrante, kada je već dokazala svoju humanost u ratu, u daleko gorim okolnostima?
Čista specijalnoratovska rabota i demagogija!, koju koriste i kukurikavci, preko medija trabunjajući o Hrvatskoj vosjci kao što su trabunajli o "građanskom ratu" i ZZP-u.

U sinkroniziranoj si akciji sa ZZP-ašima i kukurikašima, pokazujući odbojnost da hrvatski vojnik stane na svoju granicu prema Srbiji i čuva je, jer to odbija vodstvo hrvatske policije pod vodstvom Ostojića koji akcije dogovara u Beogradu i vodstvom premijera koji izigrava King-Konga i udaranjem u prsa namjerno razljućuje Mađarsku , Sloveniju, te cijelu EU.

Ovaj čovjek, iz bilo kojeg razloga postao je opasnost za sigurnost hrvatskih granica , time sigurnosti države i ljudi i to prema Hebrangovim riječima povlači i kaznenu odgovornost!

A ti budaleskaj i dalje kao i zaphod i ostali pseudopacifisti i preporučuj Hrvatima harakiri-humanost.

A i ova se jednako pogubila i sakrila u "mišju rupu"!

http://narod.hr/hrvatska/sto-poduzima-vesna-pusic-ministrica-mvp-u-vez-m...

Tko je glasao

opet trkeljaš

sve dobro...

Tko je glasao

Odličan vic: ponositi se s hrvatskom političkom sramotom

Prokukurikao si ti i braniš neobranjivo: dok su granice zatvorene, kroz kukurizišta nam nekontrolirano ulaze tisuće imigranata, i prolaze kroz hrvatska naselja bez ikakve kontrole. To je jednostavno nedopustiva sramota ,a Vlada je pala na svim ispitima čuvanja sigurnosti države i njenih građana.
Mediji održavaju privid da nema kaosa, a kaos je na svim poljima. Hrvatska mora zatvoritio svoju "švicarski sir" granicu, Ovako Milanović i KuKuriku uzrokuju nove polaske imigranata, jer im oni daju nadu da mogu prolaziti kako, kada god i gdje god hoće kroz Hrvatsku.

Ti si prolupao, prostačiš, kao i ostali iz kukuriku gnijezda.
Agresijom i prostačenjem ne možeš sakriti istinu da se kroz institucije vlasti podriva sigurnost države.
U svakom slučaju Hrvatska je dužna misliti o sebi, a ne o Srbiji. Kukuriku se ponaša suprotno tome, kao da su još u Jugoslavij,a ti to pokušavaš opravdavati.

Mržnja i vulgarnost koje iskazuješ su razlog za spam.

Govoriš jednake frazetine kao i svi upregnuti protiv interesa RH: "Ponosan sam da sam Hrvat?" Jesi li ponosan što Hrvatska trenutno ne nalikuje na državu nego na "švicarski sir" s propuhom zahvaljujući kukurikavcima koji su izazvali kaos, kojemu se ruga cijela Europa, jer patološki ne žele odvajanje od Srbije, dok državu gaze horde ljudi nepoznatih identiteta!?

To je za posramiti se, a ne ponositi se!

zahvaljujući premijeru...danas slušamo da Turska zavrće ventil...pošto je vjerovatno..Merkelica nazvala onog tamo njihovog..pa London..i to..pošto im je propao plan da Hrvatsku pretvore u koncentracijski logor.Ovo je odličan vic!.))))))))

Tko je glasao

haha

nisi dobro obučena..stara..u tome što radiš....kad se zatvori nečiji upis spamom...onda ne vadiš citate iz istog i na njih se osvrćeš..jer čemu si onda zarolala....jako si se uključila u ovu antivladinu kampanju na račun muke ovih ljudi..da se pomalo već i gubiš...

Gledaj mačko...Srbi ih autobusima...dovezu km do dva pred gp..a oni se rasprše pa idu mimo...to je taktika koju su naučili od Turske ..preko Grčke..Makedonije i Srbije...a poučeni iskustvom s Mađarskom tvog ljubimca Orbana...znaju da se tamo prolazilo kao kroz sir dok ih je Srbija tamo krijumčarila...i ovi što prolaze već mjesecima dojavljuju im razne taktike i načine...mobitelima..znaš..

Onda..imaju informaciju da su svi službeni prijelazi zatvoreni ..osim jednog..a pred tim je kilometarska kolona kamiona...a njima se jel...žuri...jer se kamioni detaljno pregledaju..da ne bi bilo mrtvih kao u kulturnoj Austriji koji su preveženi kroz obljubljenu ti Ugarsku....a kad ih se uhvati samo im policija pokaže put..da se organizirano kreću...znači pod nadzorom policije i organizirano...a ne procesuira ih se na sud zbog ilegalnog prelaska ..jer bi sudovi odbacivali prijave...zbog toga što ljudi postupaju u - krajnjoj nuždi..a krajnja nužda je staaaaro pravo ..koje oslobađa odgovornosti...a kad bi ih sve poželjela baš procesuirati...dolazimo opet do toga da bi morali otvoriti koncentracijski logor....a eto...politika je..Hvala Bogu...donijela odluku da nećemo biti EU - logor.. zbog konfora Šveda, Njemaca, Austrijanaca, Slovenaca i sl....kužiš...

Što se tiče boldanog...da..obavijesti se...pređi malo strane medije...Turska eno zaprečava izbjeglice..skuplja ih po obali ...trenutno su ih zatvorili na neki stadion..dok ih ne vrate u šatorski logor...prestali su ih puštati..ili bar pokušavaju......

Ukoliko se ispostavi da će val prestati pristizati....zbog panike koja je nastala jer je Milanović odbio da budemo hot spot..tj. sabirni logor... i ako to glavešine potakne da riješe problem na izvoru...jebajga..nije mi drag..ali fer govoreći..treba ga predložiti za Nobela za mir...

vidi se da je nešto naučio dok je bio u Nagorno Karabahu..kao posmatrač..dok su tamo bile neke pizdarije...izgleda da se kuži u te stvari ..oko preseljavanja stanovništva...ucijene izbjeglicama...i sl.

sve dobro...

Tko je glasao

Znakovito kadroviranje u hrvatskoj policiji

Nadrobio si gluposti, i kao i tvoji laburisti pokazao si se kao crveni, pa sada peglaš imidž najgorem predsjeniku vlade ikada.
Kažeš Zoran je zaslužan? Za kaos da.

Opet pričaš viceve drvosjek!.)))

U Nagornu je učio o preseljenju, umjesto da je to učio u Hrvatskoj, imao je prilike,
Ah da, za vrijeme DR liječio je prepone u Nagorno Karabahu, dok je Hrvatska imala stotine tisuća prognanika i izbjeglica!

I jako inteligentno Hrvatsku vojsku označava onima koji bi pucali na imigrante čim bi se našli na hrvatskoj granici. Dakle zločinačkom. Nije niti čudo što tako misli, ako se sjetimo što je izjavio nakon oslobađanja generala!

I došao red na tebe da na pollitici peglaš imidž Milanovića.
Jadno i bijedno!

Tek je početak, novi izmigranti pristižu, a Mađari i Slovenci zatvaraju svoje kapije i stavljaju svoju vojsku na granice!
Znam puno birača SDP-a koje je svojim sposobnostima odgovorio od glasovanja za SDP, ai sada to tako dobro radi s ovim imigrantima.
Frizirane ankete ne mogu sakriti opći stav hrvatskih građana da je trebalo zatvoriti granicu i propuštati samo one za koje je sigurno da će izići iz države!

Umjesto da potaknu izlazak HV-a na hrvatsku granicu prema Srbiji, oni panično pričaju protiv HV-a, kao da im je to neprijateljska vojska. Možda i je, jer gledajući kako su postupali s korijenima te vojske :s HRVI i braniteljima jasan je njihov stav.

A na čelo Specijalne policije stavili su, kažu, kadar iz srpske manjine. Stvarno sigurnosno pametno: )

Znakovito svakako!

Tko je glasao

ma gle

jebe se meni za tvoje ocjene mene...kao da nisi već skužila kakav sam kad se naganjam s jugošljamom ili pederoliberalima...

ja sam umirovljenik a policajac sam postao slučajno..kad je trebalo zaustaviti metak 1991.god.,tako da su me "kadrovirali" zaista Srbi..tako što su otišli pa je netko morao i to raditi, jel...

Laburiste sam osnivao kada je premijer bio Sanader....a županica mi Lovrićka...i baš mi je drago zbog toga...nitko mi nije nagovarao nego sam netom poslao prijavnicu..i bio prvi iz moje općine...

Do tada nisam bio u niti jednoj stranci..osim naravno u SK od 1980-1987...koju sam sam napustio...a laburiste sam isto napustio kad sam vidio da su titoisti....iz principa...hehe

Što se tiče predsjednika vlade..rekao sam ti već..da ova tema s ovim nesretnicima..za mene nije stvar da bih je iskorištavao za negativne ili pozitivne bodove...ali kao korektan čovjek..ocijenjujem ovaj Milanovićev potez..odličnim...bio bi još bolji da je zadržao..koju tisuću dobrih ljudi i naselio ih po općinama..ali kad nas eto ne žele...vjerovatno zbog predodžbe koju su dobili da ima zlih ljudi ..poput tebe...

no..ja svejedno neću glasati za njega na slijedećim izborima..nisam vojnik ni jedne stranke..pa još nisam ni donio odluku za koga ću glasati...kužiš...

Moj jedini motiv pisanja o ovoj temi je da bar donekle pokušam oprati sramotu koju nam nanosiš tj. državi i narodu..da se eto vidi da nismo baš svi đubrad..

ps. loša si polemičarka... tko te plaća baca novce...

sve dobro...

Tko je glasao

Valjaš se u vlastitoj gluposti

jebe se meni za tvoje ocjene mene...kao da nisi već skužila kakav sam kad se naganjam s jugošljamom ili pederoliberalima...Koja glupost! To naganjanje potvrđuje samo jedno: pišeš tako, a ne kakav si!
no..ja svejedno neću glasati za njega na slijedećim izborima..nisam vojnik ni jedne stranke..pa još nisam ni donio odluku za koga ću glasati...kužiš...još jedna glupost. Istina je samo da si napisao rečenicu u kojoj piše da nećeš glasovati za njega.
Uostalom,niti to nije istina, jer hoćeš, preko svojih Laburista.
Ta hrvatski narod vas je prozreo kada ste bili za Lex na ex Ustav- još odvratnija stranka od HNS-a, s manje podrške.

Moj jedini motiv pisanja o ovoj temi je da bar donekle pokušam oprati sramotu koju nam nanosiš tj. državi i narodu..da se eto vidi da nismo baš svi đubrad........ plješće Neronu, dok "Rim" gori! A to su neke sasvim drugačije osobe nego sam ja.

Sve vaše verbalne histerije prema meni, uzrokovane su mržnjom jer je podli plan razotkriven. Odatle toliko ružnih riječi koje mi upućujete, ali imuna sam na to, još od ZZP-ašenja na ovoj stranici, kada su jednako postupali i čak me tjerali portala,-koji je srećom privatni, a ne partijski, a ja se držim vlasnikovih uvjeta za pisanje-kulturni upisi, za razliku od tebe.

I stigao si do faze kada bi istini zatro put, tjeranjem onih koji je pišu i ponavljaju istinu.
http://pollitika.com/snimanje-filma-milanovic-tarzan-vucic-quotdzejnquot...

Pokazalo se i opet se pokazuje:

    Istini je suđeno boriti se protiv laži. Istina će pobjeđivati, ali će se laž uvijek vraćati, te će se istina uvijek iznova morati boriti s njom. Ako to ne bi činila, bila bi zauvijek izgubljena.

Tko je glasao

Jesi li spremio "metak za

Jesi li spremio "metak za Orbanovo čelo" ,kao što si napsiao da ga treba metkom u čelo!
Evo komentar u kojemu tvrdiš da premijeru Mađarske treba "metak u čelo"
http://pollitika.com/kukavice-a-ne-izbjeglice#comment-499516

Ovo pokazuje i dokazuje da baš nisi normalan!

Tko je glasao

...

ma zaboli me qrac za tog nacistu...neka se mađari kad progledaju sami obračunaju s njim...

uglavnom, valjda po prvi puta od kada je milanović predsjednk vlade, da je učinio nešto pametno...uvalio je orbanu da ovaj nije ni svjestan bio...to im je osveta za inu...i tak...dominacija hrvatske nad mađarskim nacistima...

:P

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

Mržnja na ljude koji cijene svoju državu i svoj suverenitet

Opet nazivaš Orbana nacistom!

Sramotno!

Mađari Milanovića nazivaju lažljivcem, a mi to već znamo od prvog dana kada je stupio na vlast - laž o Planu 21, a provodi Plan CCCC.

Misli da se prema Mađarima može ponašati kao prema Hrvatima.

On to radi da isprovocira Mađare, i tako Hrvatsku odvoji od Europe, dok s druge strane surađuje,. preko ministra Ostojića s nama neprijateljskom državom, i namjerno pokušava spriječiti da vojska štiti naše granice prema Srbiji, za koje javno izjavljuje da njegova Vlada , ne može čuvati!

Tko je glasao

i hitler je cijenio svoju državu i suverenitet

da, sramota je što su mađari izabrali to nacističko smeće da im kroji sudbinu...

orbana po evropi opisuju gorim od pronacističkog jobbika s kojim je tijesno povezan i koalira s njima u vladi...

Hungary’s Orbán is far more dangerous than Jobbik or any other extreme right movement

http://hungarianfreepress.com/2015/08/01/hungarys-orban-is-far-more-dang...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

Orban je europski junak i mađarski svetac

I protiv Tuđmana su svašta govorili, zato što je štitio svoju državu. Na sreću Mađarska ima manje Juda, nego Hrvatska!

Tko je glasao

odvajanje Hrvatske od Europe

Pa barem bi ti, kao poznata zastupnica ANTI-EU stavova zbog toga trebala biti sretna.

p.s. Fakat ne kužim što ti nije jasno u rečenici da je nemoguće spriječiti nekoga da prijeđe neku granicu? Granica sa Srbijom je cca 317 kilometara. Znaš li koliko vojnika treba (čak i da su u pojačanim smjenama od 12 sati) za zaštitu iste? Znaš li kolika nam je granica sa BiH?

p.s.2. Kad Predsjednica pozove, javi na kojem si kilometru gdje vlastitim tijelom priječiš prolaz svakom nepozvanom gostu u Našu Domovinu, da te mogu posjetiti i donijeti neko osvježenje.

Tko je glasao

Dosadno trolaš, po običaju.

Pa barem bi ti, kao poznata zastupnica ANTI-EU stavova zbog toga trebala biti sretna.I sada tvrdim da je to tvorevina koja će se raspasti (raspad je trenutno u tijeku), zbog sličnosti sa SFRJ (dominacija "važnijih" naroda, totalitarizam, vlast neizabranih eurobirokrata koji nikome ne moraju odgovarati, omalaovažavanje nacija i nacionalnog pitanja.....).

Ali, trenutno smo u EU (iako na silu ugurani), te između Srbije -Balkana i EU, izbor je logičan.

ps1.
Neka ti Mađari odgovore na ovo drugo pitanje....ili oni koji su u DR čuvali i vraćali naše granice.
ps2.
Dosadno trolaš, po običaju.

Tko je glasao

zabrinutost

Tko je glasao

Trol u spam

Trol i ZZP-aš!

Tko je glasao

Kanta baba

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

"po dobrom starom običaju pišeš o onome o čemu nemaš pojma..."

cite @janus na @pperu

nažalost..ima ona pojma..ona zna vrlo dobro koje su predsjedničine ovlasti...i kako to ide s vojskom..

da ona ne zna pa sere...ni po jada..pun internet budala...međutim..ona piše za one koji nemaju pojma...a to su glasači ovih s krajnjeg desnog pola koji uglavnom ne ulaze u sabor..a na lokalnom nivou koaliraju i s aboliranim četnicima...ovima onima...tko god ponudi neko uhljebljenje...

čudno je jedino to što ovdje na ovaj portal takvi glasači rijetko zalaze...preopširni dnevnici..pa i komentari često...dosadno..jel

e zato što je to čudno..zaključujem da je ona ..nešto tamo oko Šišljagića..HDSB-a..a to su bili...ako nisu još uvijek..kos-ovce ..koji su onomadne doveli Sanadera na vlast na hooo-ruk...

glumatanje velikih Hrvata..ma što Hrvata..navećih ustaša...a ovamo bi prepustili cijelu BiH Srbiji bez zrna baruta..... o našem trošku...i još k tome osnivali koncentracijske logore u RH..za ove jadne nesretnike...a na krilima trenutno popularne islamofobije...

pri tome ne mislim..da su svi ucijenjeni ili na vezi s Bgd..nego okupljaju kadar...upitne sposobnosti...

sve dobro...

Tko je glasao

"Janus na drvosjeka"

janus na drvosjeka
Janus se istrčao s "metkom u čelo Orbana", ai ti drvosje, također si istrčao na čistinu!

Tko je glasao

Supotpisat će, ili će se to već riješiti po potrebi zaštite RH

Budući da je neposredna ugroženost Predsjednica će pokrenuti vojsku, a ako on nećsupotpisat radit će se o državnom udaru klike koja bi provodila Plan CCCC, umjesto zaštite države!

I to pametne države rješavaju,a postoji i nešto na što moraju računati: hrvatski anrod, među kojim je 500 000 branitelja!

Tko je glasao

Jupiii!

common sense

Tko je glasao

...

neposredna opasnost?! od koga? od onih jadnika koji hoće čim prije zbrisati iz hrvatske i otići u uljuđene evropske zemlje?!

daj ne bulazni...širiš paniku i uznemiravaš javnost...zbog toga bi trebala dobiti prijavu kao i onaj debil hadezeovski iz valpova što se jučer prosr'o da izbjeglice siluju po zagrebu....

bando četnička...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

Opasnost od Plana CCCC i unutarnje agresije na pravni poredak RH

Opasnost od Plana CCCC!
Zato se podigla bulumenta i na ovom portalu, a @drvosjek se istrčao!

Tko je glasao

što ću kad volem bre

da se istrčavam i utrkujem..eto trčiš ti trčim ja i ja natrčim tebe...bolje trčim..vako star ;-)

sve dobro...

Tko je glasao

Na valu istine , natr.io sam sebe

Samo dokazuješ da si iz istog lagera osmišljenih likova podzemnog laboratotija kukurikavaca, koji na kraju ispliva na valu istine i vlastitog primitivizma.

Tko je glasao

ne pomažu najnovije alvira ni avast?

Tko je glasao

ppetra - rasističko lažljivo

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci