Tagovi

J..... se – poručuje nam ministar koji misli da brzo misli

Da li je u Vladi RH popustila stega? Da li je novi glasnogovornik stupio na dužnost i ukinuo zabrane javnih nastupa pojedinim ministrima? Da li je na djelu nova PR strategija HDZ-a? Gdje je dno dna?

Sve su to pitanja koja se nameću tijekom i nakon što pročitate izvatke iz najnovijeg intervjua Ivice Kirina, nominalnog ministra u Sanaderovoj vladi. O čemu se radi?

"Svjestan sam da mi je mana što brzo govorim, a očito još brže razmišljam, pa nastavak rečenice često objašnjavam rukama" – tvrdi najmlađi nam ministar. Pa pogledajmo kako to izgleda u praksi.

Usprkos priznanju da nema načina braniti se od prozivanje za brojne vlastite umotvorine koje interno naziva lapsusima, on to ipak pokušava. Ako treba glavom kroz zid, neka.

Tvorac sada već legendarne zamjenice You Tubea nam poručuje da slova „u“ zamjenimo s „e“, nadajući se kako ćemo mi koji ne mislimo brzo kao on, shvatiti smisao i što nam želi poručiti.

Dakle, pored Šukera, tvorca antologijskog TV „Sranja“, dobili smo još jednog HDZ-ovog ministra koji će biti zapamćen kao valjda jedini političar koji svojim kritičarima javno putem medija poručuje „Jebite se!“.

Doista originalno! Koliko bi se tek jalovih saborskih rasprava i medijskih prepucavanja nakon brojnih HDZ-ovih afera izbjeglo da su svi zatečeni ministri i sam premijer Sanader krenuli njegovim stopama i svaki put nam poslali tako kratku i svima razumljivu poruku. Novi PR-ovac Vlade RH doista nije mogao bolje započeti s radom. Tu ni ruže neće pomoći.

Ne znam hoće li zbog brzine misli moći shvatiti, ali ministru Kirinu bi netko morao utuviti u glavu da misliti brže nego govoriti znači da ne razmišlja o onome što govori. I da baš nije pametno hvaliti se s time. Barem onome tko pretendira baviti se politikom i dobiti povjerenje birača.

Kad ti netko kaže „Jebi se!“, sigurno mu nećeš dati svoj glas. Prije uzvratiti istom mjerom.

Dakle kolege birači, poručimo i mi HDZ-u isto.

Komentari

Ako netko misli brže nego

Ako netko misli brže nego što govori onda je to u redu.U svom nastojanju da ocrniš ministra Kirina tvrdiš krivo,a činjenica je da drugaćije ni nije moguće(naime opće je poznata činjenica da je misao brža od mogućnosti izgovaranja).Izgleda da je to svima poznato osim vama iz SDP-a.Prigovaraš Kirinu,a još si gori od njega!Ispeci pa reci!

Tko je glasao

Anonimni, i ti misliš brže

Anonimni, i ti misliš brže nego pišeš.

To znači da nisi mislio kad si ovdje napisao. Pa ti se omakla glupost.

Više sreće drugi put! (kako je nekada pisalo ispod čepova Coca cole).

B-52

Tko je glasao

Sitni je problem s uvaženim

Sitni je problem s uvaženim ministrom što on misli da brzop misli. A ne misli, samo misli da misli. To dokazuje onim što kaže. Riječima ili tijelom.

nvuljanic

Tko je glasao

Ovo što je Kiro izjavio je

Ovo što je Kiro izjavio je van pameti, doduše u njegovom slučaju me ne čudi :-)

Tko je glasao

Apsolutno se slazem da bi im

Apsolutno se slazem da bi im to biraci trebali tako kazati, ali jedino kada bi na obzoru bilo nesto bolje. A ovako?!
Prije nekoliko dana Gale je otprilike ovako napisao: "Imamo dva para prljavih carapa pa odlucimo koje cemo navuci".

Tko je glasao

Ja sam uvjeren da mu je

Ja sam uvjeren da mu je autorizaciju intervjua radio bjesdrugi. Samo iz radionice Ratka Mačeka mogu izaći ovakve gluposti.Ili pak je bila velika fluktuacija (oprostite,fluktacija se to kaže po prvom žandaru u Hrvata)) u uredu Kire kada je brzinski čitao što je rekao, a što bi rekao doktor zajedničara "badi lengvič" se u novinama ne vidi.

Tko je glasao

da, asocijacija je bila

da, asocijacija je bila jasna od početka, ali da će ovaj krenuti objašnjavati vic to mi zbilja nije palo na pamet

Tko je glasao

Jeste li primjetili da Kirin

Jeste li primjetili da Kirin kaze da je postao gradonacelnik 31.travnja 2003.

Tko je glasao

I da koristi internet od

I da koristi internet od njegova Prvog došašća Hrvatima. :)

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci