Tagovi

Ivo Sanader u Benkovcu

Prije nekoliko dana u Benkovcu je HDZ imao jedan od tih ispraznih skupova kojima pravdaju svoju neaktivnost i desila se mini afera jer su djeca došla na binu s premijerom. ZNA SE u kojim i još bitnije kakvim vremenima su se djeca koristila kao folklor političkih skupova. Naravno, novine su se raspisali, a na glupost uvijek spreman Ratko Maček odmah je demantirao cijelu priču rekavši:

Djeca su nas krivo razumjela, zvali smo ih u prvi red, a ne na pozornicu

Jedan drugi časopis (onaj u kojem dobijete cijelu istinu za pola cijene), objavio je tekst (i audio zapis) kod kojeg se jasno čuje Ivo Sanader (aka. premijer) kako govori:

Prije nego počnem, molio bih osiguranje da ova dica ovde, koja cilo vrime ovako lipo i pažljivo slušaju, dođu ovde ispred pozornice, adje, svi ovde, ajde, dico, ajde. I ako oćete doći na pozornicu, dođite gore, ovde, ajde, ajde, ajde, dođite na pozornicu. Ajde, dođite gore

Kako će se iz ovoga izvući, pojma nemam ali će sigurno biti zabavno slušati.

 

A kada već spominjemo Ratka Mačeka, od jučer se na indexu vrti plaćeni oglas na kojem piše kako je Ratko Maček prije 68 dana obećao javnosti pokazati račune iz Verone kao i Sanaderove račune za satove… Ovo je sasvim nov način komunikacije i fascinira me činjenica da je nepoznati netko odlučio platiti indexu kako bi javnosti dao do znanja da Maček laže.

Komentari

A nije bilo pokušaja

A nije bilo pokušaja atentata? Jeli?

Tko je glasao

Gospodinu Staziću! Meni

Gospodinu Staziću!
Meni nije jasno zašto Vama smeta što su se naša djeca popela na našu tribinu i stajala uz našeg premijera. Možda bi bilo zgodno kada biste počeli mesti ispred svojih vrata, možda biste onda bili vjerodostojni!

Dragi moji, lijepi pozdrav!

Tko je glasao

Današnji Jutarnji list

Današnji Jutarnji list donosi novi čin u igrokazu koji je počeo Maček s tvrdnjama da je premijer vrtićku djecu pozvao u prvi red koji su napustili "prvoredni" gosti.

Izvjesni lokalni šef HDZ-a sad ne spori bitno, ali priznaje još bitnije.
Premijer jest pozvao djecu na binu, čuo čovjek audio snimku pa ne može lagat k`o Mačel, ali on sad kaže da su djeca osnovnoškolska, a ne manja, kao da je to opravdanje.

Za neupućene, dječja se prava štite i zloporabe kažnjavaju ne samo kad to radi politika nego i roditelji.

Dakle, ne stoji tvoje izmotavanje o "našoj i vašoj" djeci.

B-52

Tko je glasao

Ne sjećam se da si o

Ne sjećam se da si o kažnjavanju govorio kad su nas masovno, bez znanja roditelja, izvodili na doček Titu. Sada imamo svoju Hrvatsku i neće nam više nitko nikad naređivati kamo da vodimo svoju djecu. Ako želimo, tisuću puta ćemo ih podignuti na pozornicu uz premijera Hrvatske. Ako treba i kazne ćemo platiti. Ako treba i u zatvor ćemo ići. Uostalom, ni prvi, ni zadnji put. Ti i takvi ne možete nam nametnuti svoje mišljenje. Nikad niste ni mogli.

Dragi moji, lijepi pozdrav!

Tko je glasao

Pozdrav različitom

Pozdrav različitom mišljenju.

Samo si izgleda promašio post, stazic nije autor ovoga, on je tu od prije nekoliko dana ali drugdje. A i nešto si nepotrebno u parolama. Ovdje preteže nešto malo složenija zabava. Tu ti je, npr., izvjesni gale u stanju sam razvući sdp-ovce, ali ni hdz ni Tito mu ne sjedaju tek tako, može danima na temu da su to sve isti. Ima raznih. Probaj malo pažljivije.

Tko je glasao

Hvala na pozdravu. Nisam

Hvala na pozdravu. Nisam promašio post, već eventualno promašila post. No moj početni komentar odnosio se na Stazićev komentar ispod, ali ga nisam dobro smjestila. Što se tiče terminologije kojom se koristim, kod mene nema okolišanja, niti filozofiranja, bez obzira što to nije uobičajeno na ovom forumu. Ono što napišem, točno odražava ono što mislim i nije mi važno da li to nekog podsjeća na parole. Vjerojatno zato jer uvijek kažem ono što mislim, bez previše uvijanja, predugog biranja riječi ili okolišanja, ne bavim se politikom. Ako se pitaš što onda radim na Pollitika.comu, eto, kritiziram onu političku opciju s kojom se ne slažem. Hmmm nadam se da ovdje ne vlada cenzura i da me neće izbaciti zbog toga, jer mi se čini da je ovo više lijevi portal.

Dragi moji, lijepi pozdrav!

Tko je glasao

Eto nekoga tko će biti malo

Eto nekoga tko će biti malo desnije od većine korisnika.
Vidim da si registrirana prilično dugo, a ovo ti je drugi ili treći komentar tek. Osim komentara nadam se i nekom postu o kojem bi mogli raspravljati.
Činjenica jeste da većina trenutnih korisnika naginje lijevo ili bar tako izgleda, ali si svakako dobrodošla da možda neke stvari sagledamo i iz drugog kuta. Ako ništa, za razliku od Jutarnjeg, ovdje su konstruktivnije rasprave.

"Isto i jednako nisu ni isto ni jednako."
silverci

Tko je glasao

da, dulje sam registrirana,

da, dulje sam registrirana, ali za sada vas stignem samo čitati. no uskoro, čim pozavršavam neke prioritete, pisat ću i postove tako da će biti prilike za repliciranja i ispravke netočnih navoda, ali molim, ne lupajte cipelom po stolu :)))

Dragi moji, lijepi pozdrav!

Tko je glasao

ponavljam ono što sam bio

ponavljam ono što sam bio poslao i privatno

pollitika.com je kreirana za sve opcije i doista mi je želja i cilj da se svaki glas čuje
ono što želim postići je da kroz tekstove, a potom i kroz diskusiju suprostavimo ideje i da probamo vidjeti koje su to vrijednosti koje nas razlikuju i koji je uzrok tome

svatko je dobrodošao na pollitici i nadam se da će konstruktivnih i kvalitetnih komentara biti u budućnosti i više

Tko je glasao

još jednom hvala na

još jednom hvala na dobrodošlici. frederiko je očito bio u pravu kad je rekao da je pollitika.com otvoren različitim mišljenjima. veseli me biti u vašem društvu. čitat ćemo se itekako. pozdrav.

Dragi moji, lijepi pozdrav!

Tko je glasao

Zasad nema nikakve cenzure,

Zasad nema nikakve cenzure, osim jednog minornog slučaja u vezi nick name i stvarno ime, što je dovelo do preiscrpljujuće rasprave (sloboda-cenzura-i-pollitika-com), te neke manje provjere od strane nadležnih. Dakle s te strane je više obrnuto. Ali se dosta skače na napad bez veze. Dakle, za neku živahnu hdz-ovku ili slično idealni uvjeti za igru.

Tko je glasao

dakle, ja njih stvarno ne

dakle, ja njih stvarno ne razumijem. pokušati ovako lagati kao što oni lažu i vjerovati da neće biti otkriveni, to je stvarno izvan pameti. nadam se samo da i novinari povremeno posjećuju pollitiku i da će prenijeti istinu.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci