Tagovi

Ivo Josipović je veći lažov od Kolinde Grabar Kitarović

Bez obzira na njegove tobože umjerene i uglađene javne nastupe, posljednje izjave predsjednika Ive Josipovića, koji se grčevito trudi da osvoji i drugi mandat, pokazuju da predsjednik Republike počinje gubiti samokontrolu. Njegova politika prilagođavanja trenutnoj situaciji gubi vjerodostojnost i pokazuje se da se uistinu boji HDZ-ove kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović. Dok je sam zamrznuo svoj status na Pravnom fakultetu, Ivo Josipović se kao za slamku spasa uhvatio otkrića da je Kolinda Grabar Kitarović stavila u mirovanje svoje zaposlenje u NATO savezu kao da je to bitan čimbenik njezine kampanje. Po onome što je dosad izjavila ona nudi hrvatskim biračima prije svega povratak dostojanstva koje je Ivo Josipović svojom izdajničkom proregionalnom politikom, praktički proglašavajući Domovinski obrambeni rat građanskim ratom, svih ovih pet godina sustavno ponižavao i uništavao. Ivo Josipović je tako svoju suparnicu direktno optužio da laže, iako, kad je u pitanju laž, ima iza sebe cijelu kolekciju varanja javnosti.

Spomenut ćemo samo neke. U aferi „Emporion“ u koju je bio uključen njegov bliski prijatelj Marko Vojković Ivo Josipović je lagao novinarima kad je izjavio da nakon 2000. godine nema ništa s Hrvatskim društvom skladatelja, umiješanim u tu aferu. U financijskim izvješćima od 2005. do 2008 godine navodi se da je Ivo Josipović bio član predsjedništva HDS-a, ali je to nestalo sa službene stranice tog društva kad je on postao predsjednik Republike. Predsjednik Josipović je kao zastupnik u Hrvatskome saboru forsirao zakonske projekte koji se odnose na zaštitu autorskih prava i njenu organizaciju. On je negirao da je forsirao taj zakon, iako je sam sudjelovao u njegovoj izradi. Pri tome treba ukazati da je Vlada Ivice Račana išla na ruku Ivi Josipoviću pri usvajanju zakona o autorskim pravima, jer je odbila niz amandama oporbe. Sporni zakon je usvojen po hitnoj proceduri, kao da se radi o jako važnom državnom interesu. Zakon koji je nasnazi i danas nije usvojen u skladu s europskom praksom, ali je omogućio jednoj građanskoj udruzi kakva je Hrvatsko društvo skladatelja da potpuno samostalno i proizvoljno utvrđuje, ubire i troši autorske naknade. Taj zakon je napisao Ivo Josipović. Afera oko ZAMP-a i Hrvatskog društva skladatelja, da se ne spominju druge Josipovićeve afere s Posmrtnom pripomoći i bankom „Zlatica“ zataškana je za vrijeme Josipovićevog mandata, ali se ne može zataškati njegova imovina. On sa svojom suprugom ima čak sedam stanova. U imovinskoj kartici Ive Josipovića ima još nekretnina, pokretnina, gotovine više od 150.000 eura iz jednog izvora i 130.000 eura po drugoj osnovi, a tu su još neka zamljišta i pokretnine. Samo prihodi od kamata iznose godišnje 50.000 kuna. Kad se gleda imovinska kartica Ive Josipovića onda ona više odgovara financijskom statusu jednog tajkuna proisteklog iz kriminalne privatizacije, nego skromnog sveučilišnog profesora s mjesečnim netom primanjima od oko 20.000 kuna. Jednostavno pitanje bilo bi Ivi Josipoviću da objasni podrijetlo svoje za hrvatske prilike bajoslovne imovine. O tome se naravno ništa ne može naći u vodećim medijima, i nedajbože u strogo kontroliranim emisijama Hrvatske televizije i radija preko kojeg svakog ponedjeljka tobože skromni predsjednik Republike komunicira s naivnim biračima.

Ivo Josipović ima, dakle, i te kako razloga da se bori za svoj drugi predsjednički mandat, kako bi sačuvao svoj lažni ugled skromnog sveučilišnog profesora koji se pobrinuo da uza svo bogatstvo sačuva i profesorsko mjesto na zagrebačkom Pravnom fakultetu. On ima razloga da se boji drugih predsjedničkih kandidata, Kolinde Grabar Kitarović i Milana Kujundžića, naravno osobito ove prve iza koje stoji zahuktala i u posljednjim izborima na raznim razinama pobjednička stranka. U takvim okoilnostima nije čudno da je, kako otkriva jedan tjednik, Ivo Josipović priprijetio Kolindi Grabar Kitarović upozorenjem „Hej, budi dobra“. Ova jedva prikrivena prijetnja otkriva pravu osobnost sadašnjeg predsjednika Republike. Takvo diktatorsko upozorenje u prenesenom smislu odnosi se i na sve birače koje, ako ne može drukčije, prijetnjom nastoji prisiliti za glasuju za njega. To se ovaj put ne može dogoditi, naravno ako se u Državnom izbornom povjerenstvu na čelu s Josipovićevim čovjekom, bivšim partijskim sekretarom Općinskog suda u Zagrebu Brankom Hrvatinom, ne bude kralo, kao što je to u dosadašnjim izborima bio slučaj.

Komentari

Kolinda objavila program 11.11. u 11 h

Dakle svima onima koji mi predbacuju robovanje nepostojećim zavjerama predlažem da promisle činjenicu da je Kolinda izabrala gle ćuda slućajno baš vremenski slijed s 3 jedanaestice da službeno promovira izbornu strategiju i program.
Dakle kao službena pripadnica svjetske masonerije (trilateralna komisija je članica masonske lože) počela se igrati simbolikom prosvjetljenih.
3 x 11 = 33
33. stupanj je najviši stupanj masonske strukture i iluminata koji preko Kolinde žele penetraciju u potpunoj kontroli Hrvatske.
Pa Kolinda, što si zapravo željela reći svojim gospodarskim planom? Brojem 11 Kolindina poruka je zapravo izuzetno jasna. Ona je otvorila vrata zla, a sljedeći korak je postaviti se iznad "Boga". Jer upravo to znači broj 11. Naime u numerologiji broj 10 označava savršenstvo, božanstvo dok je broj 11 jaki okultni broj nastao od 10 plus 1, znaći htjeti biti iznad Boga jer broj 10 je broj Boga dok je taj 1 povrh Boga. Njime se narušava red i na pozornicu se dovodi kaos. Broj 11 simbol je grijeha, tajne i crne magije.
Ništa se u politici ne dešava slučajno pa ćak ni u slućaju krhke plave Kolinde. Problem masa je u tome što vide samo nježnu i lijepu fasadu... aluzija je očita!!!
Sa zapada dolaze samo lijepe stvari - poput pločnika u pakao!

Tko je glasao
Tko je glasao

"Kolinda objavila program 11.11. u 11 h"

@sjenka dobro si primjetila, radi se o početku karnevala.
http://www.radiosamobor.hr/2014/11/11/martinje-i-fasnik/

Kao što vidiš samoborski fašnički likovi, Princ Fašnik, Princeza Sraka Sanoborska, Sudec i Štef Fiškal, danas su započeli svoju kampanju među fašničkim pukom ne bi li se 6. veljače sljedeće godine ponovno domogli zaslužene demokratske vlasti u 189. samoborskoj fašničkoj republici. Prvi javni nastup u toj kampanji imali su na 93 megaherza, u 11 sati i skoro 11 minuta, danas 11. 11.,

A ono što mogu samoborski fašnički likovi, Princ Fašnik, Princeza Sraka Sanoborska, Sudec i Štef Fiškal, može radi i Kolinda Grabar Kitarović i ostali fiškali u utrci za mjesto fikusa na Pantovčaku!
https://www.youtube.com/watch?v=Lo-gEsM6wAo

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

Da se kandidira bilo tko

za predsjednika države..moj glas bi dobio jer ovu svilenu lignju i odvratnjakovića ne mogu više smisliti. Izdajnik okružen izdajicima i petokolonašima.

Danas me moja stara išpotla jer mora krpom obrisati ekran na Tv-u jer svako malo, doslovce svako malo..je na ekranu--a ja pljujem, pljujem i pljujem.

Za Jacu su rekli da iskače iz paštete..a ovo..

sve dobro...

Tko je glasao

Bljak

Ova wannabe afera sa Kolinda laganjem je pokrenuta sa Jutarnjeg, ali je sinkronizmom odradena na HTVu kao kapilarno dominantnom mediju. Dnevnik od 28.10.2014. koji je to odradio je vise nego tuzni podsjetnik gdje zivimo. Teska sramota. Zapravo me motivira u kontra stranu i to ultimativno.
http://www.hrt.hr/enz/dnevnik/260486/

Tko je glasao

Kao američka državljanka ne može biti predsjednica RH

Ona je anglosaksonski pijun i trojanski konj zapadne korporativne moći, manje je važno jel lagala ili ne - uostalom plačena je da laže u ime osvajačkih parazita...

Tko je glasao

@sjenka slažem se i nažalost

@sjenka slažem se i nažalost nije jedina kojoj su noge pod tuđim, a ne hrvatskim stolom!

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

Ona je anglosaksonski pijun i

Ona je anglosaksonski pijun i trojanski konj zapadne korporativne moći

Znači li to da su svi saborski zastupnici srbijanske nacionalne manjine isto trojanski konji i srbijanski špijuni?

Tko je glasao

Š pijuni

@Skviki
Ne znam što me više dojmi, kad samo dijeliš minuse ili kad pišeš komentare!

leddevet

Tko je glasao

@Skviki nekada je bolje ne trčati pred rudu.

Pogotovo ako je po onoj "što se babi htilo, to se babi snilo!" Nije mi jasno od kuda si iz sjenkinog komentara izvukao "saborske zastupnike srbijanske nacionalne manjine", tj. vjerojatno si mislio na saborske zastupnke srpske nacionalne manjine.

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

Kolinda trilaterale

To je na razini Holy chemtrailsa. Medutim, kada se vidi kako se upucava ta konkretna tema, tko, kako i gdje, sa kakvom ozbiljnoscu, to je za nepovjerovati. Tuga, jad i cemer.
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/336913/Hoce-li-ovo-mocno-drustvo-...
http://www.dnevno.hr/vijesti/regija/136026-kolinda-jesi-li-spremna-vlada...
...

sve navedeno vezano uz Trilateralu je vise nego zdrav razlog da se izabere Kolindu.

Tko je glasao

"sve navedeno vezano uz Trilateralu je vise nego zdrav razlog

da se izabere Kolindu"

@obaladaleka, Ivela tvrdi sasvim suprotno, i što sada!?

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

Anglosaksonski - Ruski - Srbijanski

Da, pitanje je krucijalno!

Da, da, koga odabrati?

Tko nam želi više zla?

Tko nam želi više dobra?

Hm, jako teško pitanje, ako smo potpuno subjektivni? N, ako smo objektivni imamo jednostavne odgovore.

Rusija i Srbija nam zasigurno ne žele dobro, anglosaksonci (koga god da smatraš pod tim) nam isto baš nisu željeli dobro, no vremena se mjenjaju, danas je sigurno da smo baš tim anglosaksoncima saveznici.

S obzirom da je svijet takav kakav je i da smo premali da bismo na granici ovog i onog svijeta ostali neopredjeljeni, mislim da je ipak bolje da smo odabrali ovu stranu, to mislim i iz razloga što nam onaj svijet definitivno ne želi ništa osim uništenja, za razliku od ovog koji nas želi samo (već jest) porobiti.

Pitanje: je li bolje biti rob ovih ili onih? Ja biram ove, a ti?

By the way, i Srbija je odabarala ove, pitam se zašto! Nemojte da vas zavara trenutni igrokaz sa Rusijom, taj igrokaz je i Rusija već počela kažnjavati.

Da se ne zavaravamo ima i ruski medvjed dobrih osobina, no popis loših osobina je predugačak, ne bježe svi od njih bezveze.

Ponekad mi se čini da ispravno shvaćaš stvari, doduše, samo one u kojima nisi emocionalno uključena, no ipak, što misliš čiji je Josipović trojanski konj? A čiji Pusyćka?

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Ti imaš pravo biti rob ali ne možeš to nametati drugima

S obzirom da je svijet takav kakav je i da smo premali da bismo na granici ovog i onog svijeta ostali neopredjeljeni, mislim da je ipak bolje da smo odabrali ovu stranu, to mislim i iz razloga što nam onaj svijet definitivno ne želi ništa osim uništenja, za razliku od ovog koji nas želi samo (već jest) porobiti.
Pitanje: je li bolje biti rob ovih ili onih? Ja biram ove, a ti?

I kada polemiziraš sa mnom ne radi sadržajne spinove jer te to diskvalificira kao sugovornika, a s takvima neću općiti! Kakve sad veze ima Srbija s Kolindom koja je prodala dušu vragu koji se zove Bilderberg. A ja ne priznam nikakvi savez ove ili one fele jer nas nisu ništa pitali glede istoga.

mislim da je ipak bolje da smo odabrali ovu stranu, to mislim i iz razloga što nam onaj svijet definitivno ne želi ništa osim uništenja

Navedi jedan argument temeljem kojeg ispaljuješ tezu da nas netko tamo želi uništiti - dakle, zašto nas recimo Rusija, Kina, Venezuela, Indija, INdija, Kuba............ žele uništiti, ili si se samo šalio!?

Kad bi to recimo jedan Hrvat mogao postati predsjednik SAD-a ili VB ili Francuske...

Tko je glasao

@sjenka zbog animozhiteta prema amerima imaš lošu dioptriju!

Kolinda Grabar Kitarović je hrvatska državljanka i prema tome njeno pravo i legimitet da se kandidira za predsjednicu RH je neupitan!

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

krivo si me shvatila

Niti u jednom trenutku ti nisam predložio da općimo??? :)

Idem još jednom pročitati ono što sam napisao, možda griješim? :)

Ne, nisam predlagao općenje! To smo riješili. Ili nismo?

I molim te nemoj mi tu raditi sadržajne spinove, jer te to diskvalificira kao sugovornika i onda neću nikad, ni u budućnosti, razmišljati o općenju s tobom, kužiš? :D

Kakve veze ima Kolinda sa Srbijom koja je dušu prodala vragu??? :)

Ovo dalje je bespredmetno i smiješno komentirati. Da ti navedem dokaze o povezanosti Josipović - Pusyć - Stanimirović - Nikolić - Pupavac - Ćosić - Jovanović - Perković... oligarhijske bulumente? Pa bar o tome imaš nebrojeno dokaza i tekstova, između ostalog i na ovom portalu.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

kako je lijepo biti turbonacionalista...

uz nuspojave kao polupismenost, zatucanost, agresivnost i nadasve, iznimni talenat za lupetanje :))))
http://hjp.novi-liber.hr/index.php?show=search_by_id&id=eFliWxQ%3D
profesor

Tko je glasao

Kako je lepo biti glup

Onda možeš odabrati i nick profesor, profesor hihi, aha, pa da, svatko odabere nick prema onome što bi želio biti, a nije... :D

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

pokrenuta sa Jutarnjeg, ali je sinkronizmom odradena na HTVu

Smeće od žute štampa i prisavska malounnica!

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

Brojanje

Brojanje glasova je jedna od važnih "tekovina" koje su nam bivši i lažni komunisti prenjeli iz onog sistema, jedan od načina osvajanja vlasti.

Tko je glasao

da, nije uopce vazno kako

da, nije uopce vazno kako ovce (mislim na narod, ali cu ih narodom poceti zvati tek kada se tako budu ponasali i barem jedared izaberu cestitu vlast i precjednika) glasaju vec ko broji listice i zamjenjuje glasacke kutije itd. itd...

Kitz

Tko je glasao

" i barem jedared izaberu cestitu vlast i precjednika"

@Kitz sory, alidaj molim te pojasni, ako se uvijek nudi kukolj, kako izabrati žito?

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

hrvati izgleda ne siju vise

hrvati izgleda ne siju vise zito, nestalo im sjemena... "sjeme" otislo trbuhom za kruhom...

Kitz

Tko je glasao

Jalnuška diletantica

AFERA 'NISAM VAM LAGALA' Kolinda na udaru HDZ-ovaca: 'Zaboga, što si nam još sakrila?'
Kolinda Grabar-Kitarović, HDZ-ova kandidatkinja za predsjednicu države, nakon otkrića da je zamrznula radno mjesto u NATO-u i da se namjerava vratiti u Bruxelles ako izgubi izbornu utrku, našla se na udaru ne samo medija i konkurentskih kandidata nego i vlastite stranke, u kojoj procjenjuju da im je nanesena velika šteta.
-
Ovo je kraj! Što nam je još sakrila? Što će se do izbora o njoj još otkriti? Ne mogu vjerovati da je zadržala posao u NATO-u, a cijelu je kampanju izgradila oko tvrdnje da se radi povratka u Hrvatsku odriče unosne inozemne karijere. Kako se netko s njezinim iskustvom u diplomaciji može upustiti u tako glupu laž. Upravo je samu sebe ubila!

Nažalost tu i takvu može spasiti samo ako ima konkurenta koji je veći bezveznajk i lažov (od tud potreba za ovakvim vkrsnikovim pamfletom), što mi se čini dosta nevjerojatnim nakon što je teška kategorija muljatora, velemajstor Sanader, izvan konkurencije. No sve su to HDZ-ejska posla i ostavljam vama da rješavate vaše unutrašnje smeće po mogućnosti bez zagađenja okoliša i stvaranja ilegalnih deponija.

leddevet

Tko je glasao

U Beogradu, u hotelu Crown

U Beogradu, u hotelu Crown Plaza, se održava trodnevno zasjedanje Trilateralne komisije za europsku regiju. Tema je ukrajinska kriza i integracija zapadnog Balkana u eu zajednicu.
Trilaterala je vrlo misteriozna komisija sastavljena od najzvučnijih imena politike, znanosti i biznisa. Osnovao ju je 1973 godine David Rockefeller. Po načinu rada i tajnovitosti interne organizacije prilično sliči zidarskoj loži.
Članovi Komisije iz Hrvatske su Franjo Luković, Marijan Hanžeković i Kolinda Grabar Kitarović.
Prema popisu članstva za listopad 2014, doslovce stoji
Kolinda Grabar Kitarović, Assistant Secretary General of the North Atlantic Treaty Organization (NATO) for Public Diplomacy, Brussels; former Ambassador of the Republic of Croatia to the United States; former Minister of Foreign Affairs and European Integration of the Republic of Croatia
http://www.trilateral.org/download/file/TC_list_10-14%281%29.pdf

Tko je glasao

Jake li pravde

Znači SDP-ovsko mišljenje je mjerilo pravde?

A što sa istinom i stvarnom pravdom?

I kako bi bilo da svoje SDP-ovsko smeće riješavate unutar svoje... organizacije, zna se kakve.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

ˇA što sa istinom i stvarnom pravdom?ˇ

@Laganini još nam samo pojasni tko je ta moralna vertikala i vjerodostojna osoba da iskaže pravu istinom i upozna nas sa stvarnom pravdom!

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

Čitaj pažljivo, ovo ću samo jednom pisati :)

Niti jedan čovjek nije moralna vertikala i vjerodstojna osoba u potpunosti.

Čovjek jest moralna vertikala i vjerodostojan samo u onoj mjeri u kojoj je u skladu sa činjenicama. Pratiš?

Biti u skladu sa istinom (činjenicama) znači izreći sve ono što jest i ne propustiti očitovati istinu - ma kakva god bila.

Biti ideološki nastrojen znači - biti ograničen u razmišljanju.

Utoliko je svatko tko je spreman prihvatiti činjenice (i konzekvence) moralni autoritet i vjerodostojna osoba.

Dat ću ti banalan primjer: Kolindu optužuju da je američki špijun ili da je nepodobna za predsjednicu zato što ima dvojno državljanstvo, iako ta Kolinda ničim i nikad nije ugrozila Hrvatsku. Za razliku od Josipovića koji aktivno radi na prosrpskoj politici izjednačavanja krivnje za Domovinski rat, kao i na odustajanju od tužbi za genocid, odštetu, a svi znamo da Srbija direktno odgovorna za razaranje trećine Hrvatske, za stotine tisuća unesrećenih, za desetke tisuća pobijenih...

Pitam ja tebe: da je Hrvatska vojska ušla u Srbiju i trećinu razorila, desetke tisuća pobila, stotine tisuća protjerala i tisuće odvela u logor, da li bi Srbija u tom slučaju pravedno tražila odštetu?
Pratiš?

Dakle, svatko tko prihvati ove činjenice (istinu) je moralni autoritet i vjerodostojna osoba, za razliku od onoga koji/koja bez ikakvih dokaza, jednostrano, napada samo Kolindu.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

"Čitaj pažljivo, ovo ću samo jednom pisati :)

Niti jedan čovjek nije moralna vertikala i vjerodstojna osoba u potpunosti. "

@laganini sdlažem se 100%, ali to ne znači da se bez stida, srama i osjećaja krivnje zbog laganja ne može pogledati u ogledalo i reči da je poštena i moralna osoba koja misli svojom glavom i UVIJEK, ali APSOLUTNO UVIJEK je spremna bobu reči bob, a popu pop!

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

Ideologija

"Biti ideološki nastrojen znači - biti ograničen u razmišljanju."

Kolinda se takmiči ispred stranke u kojoj je rečeno: "Ja ne lažem, samo ponekad ne govorim istinu" (citirano po sjećanju)......

Kad je uhvaćena u laži - no, hajde: u NE GOVORENJU ISTINE - Kolinda je "zakovrnula" stvar na sljedeći način: "Ah, njima je u glavi Varšavski pakt!"

Dakle, čista ideološka demagogija! Pritom, kao što netko reče, zanemaruje čak i notornu činjenicu da mi nismo bili učlanjeni u Varšavski pakt, pak nam Varšavski pakt ni po kojoj osnovi nemre biti stavka "jugo-komunističke nostalgije"...... Naravno, može - ali samo po osnovi demagoško-ideološkog izvrtanja problema!

To je već dovoljno da Kolindu svrsta u red JEDNAKIH, JEDNAKO NEZANIMLJIVIH, JEDNAKO ISPRAZNIH, koji samo žele, žele i žele BITI NEŠTO, a donijeti sa sobom ne namjeravaju NIŠTA!

U drugom koraku, jamačno pod pritiskom luftiguza koji se predstavljaju kao PR stručnjaci, Kolinda se ispričala..... nekako..... kako-tako......naglasivši da i dalje želi, želi, želi, jako želi biti predsjednica - koja će priznavati i svoje pogreške, onda kada pogriješi!

Kako plemenito! Kako ljupko! Kako trivijalno i već toliko puta viđeno!

(Upravo SUPROTNO ideološko-demagoškom podmetanju gospođe Kolinde, u MOJEM "jugo-komunističko-nostalgičarskom kompleksu" ističe se baš POŠTOVANJE prema onom "povijesnom NE Staljinu" iz 1948. g.! Ističe se baš to izmicanje Jugoslavije iz "Varšavskog lagera"! I mogu prihvatiti sve činjenice koje povijesna znanost ustvrdi o diktatorskom karakteru Titove vladavine, ali nikako ne mogu prihvatiti dvije stvari: reviziju i omalovažavanje partizanskog pokreta otpora protiv Hitlera, pod vodstvom Tita, i omalovažavanje njegovog odbijanja da se pokori "Varšavskom lageru" u eri hladnog rata!)

(I bilo bi vrlo, vrlo, vrlo dobro kad biste i vi "desni" barem te dvije stavke priznali..... plus onu da je Tito, kakav bio da bio, ipak bio - vrhovni komandant Franji Tuđmanu! :) Možda bi to mogao biti neki nužni minimum za neko eventualno pomirenje Hrvata sa samima sobom..... Jednoga dana, ako bog da zdravlja.....)

Kolinda je, međutim, započela s jedne strane laganjem (ajde: ne govorenjem istine!), a s druge strane ideološkim imputiranjem koje ne daje nikakve nade u tom pogledu......

("Što je za Vas Tito?"
"On je za mene diktator!"
"I to je sve?"
"To je sve!"

Ajde, dobro, Kolinda! Moj glas si nepovratno izgubila!)

Tko je glasao

al i ti drobiš

Da prostiš, hebe mi se za Kolindu i za HDZ, ovo sam pisao samo kao usporedbu, a ne obranu Kolinde. Jer, ako se može spočitavati Kolindi laganje što bismo onda mogli reći o Josipoviću i laganju o 5 milijuna nečega:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/josipovic-lagao-kod-stankovica-pogled...

Kužiš? Smiješno je pozivati se na nemoralnost laganja kod Kolinde, dok ovaj laže u milijunima!

A i pročitaj još jednom ono gore što sam napisao o Josipoviću, usput otvori linkove pa da vidiš kako radi maf... ne smijemo tu riječ ni izgovoriti.

Nisam ni vidio Kolindine izjave jer tv ne gledam, članke povezane sa predsjedničkim kandidatima isto ne otvaram, vidim samo naslove, dakle, ne zanima me što je tko rekao, gledam jedino što rade. To mi je jedini putokaz., za sve.

I ne, nisam ideološki obojen, a to što citiraš moje izjave i daješ primjere s kojima ja nemam veze je tvoje nesnalaženje u prostoru i vremenu.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

ne vredi

ne vredi objasnjavat................................... da mogu svatit ne bi bili to sta jesu

Tko je glasao

Zrakomlat, Svima su puna usta

Zrakomlat,

Svima su puna usta istine i svi je traže.

Šta je to istina, dali je to ono što se stvarno dogodilo ili ono što neki žela da je ono njihovo istina.
Oni koji su ulovljni u laži, nemaju pravo o istini pričat, a u dokumnti ih ima takvih.

Tko je glasao

"Oni koji su ulovljni u laži, nemaju pravo o istini pričat"

@Skviki i što onda Kolinda Grabar Kitarović! traži u utrci za predsjednicu države?

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

zrakomlat, Tko je meni

zrakomlat,

Tko je meni Kolinda? nitko za tvoju informaciju.

Tko je glasao

"Tko je meni Kolinda? nitko za tvoju informaciju."

@Skviki ma daj od kada si potpisao pristupnicu obožavatela ppetre, sklon si i laganju! Laganini, sve je to laganini ZNA SE!

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

Opet ti ne ide čitanje

Znači SDP-ovsko mišljenje je mjerilo pravde?
Ne!
Ovo u citiranom članku je HDZ-ejsko mišljenje i nema veze s SDP-om (kao ni ovaj dnevnik sa suvislim novinarstvom).

leddevet

Tko je glasao

komunjarska pamet

leddevet

Vi se stalno trudite da dokažete kako nemate veze sa suvislopm pameću, jer je to nespojivo s komunjarskom ideologijom. Samo naprijed u totalitarizam.

Tko je glasao

Kamasutra novinarstvo

Vi se stalno trudite da dokažete kako nemate veze sa suvislopm pameću, jer je to nespojivo s komunjarskom ideologijom.
Kaj tu piše?
"Neimanje veze sa suvislom pameću je nespojivo s komunjarskom ideologijom", naravno, zato nisam član HDZ-ta gdje je neimanje veze sa suvislom pameću spojivo s njihovom logikom.

leddevet

Tko je glasao

Ni sa kakvim novinarstvom:

Ni sa kakvim novinarstvom: propagandistički pamfleti nisu novinarstvo.

Tko je glasao

glupan na kvadrat

Argus,
nevjerojatna je upornost da stalno dokazujete kako ste glupan na kvadrat.

Tko je glasao

glupan na četvrtu

vkrsnik,

U to bi možda netko i povjerovao kad to ne biste ustvrdili baš vi, notoran i bezobrazan glupan, ustrajan u svojoj agresivnoj gluposti, koji svoje smeće od sastavaka uporno objavljuje ne bi li tkogod jednako glup kao vi možda pomislio da ste novinar.

No kakav čovjek, takvi i sastavci.

P.S. Što je s onom vašom navodno diplomom koju je FNRJ izdala post mortem? Javnost još čeka vaš odgovor "da, to je fotokopija moje diplome" ili "ne, to nije fotokopija moje diplome".

Tko je glasao

"glupan na četvrtu"

@Argus kao što vidim ni sam nisi bašcijepljen protiv komentara "uvredljivog2 sadržaja. Što se tu može kada smo ljudska bića, od krvi i mesa, a ne strojevi bez osjećaja!!

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

islednik

Argus,

vi kao komunistički i partijski islednik još uvijek živite u propaloj državi u kojoj ste neštio značili, a danas ne značite ništa. Budući da ste Ništa kako možete očekivati i s kojim pravom tražite da vam odgovorim na vaše isledničko pitanje. Je li vam jasno: vaše Juge više nema.

Tko je glasao

He, he,

ali Vaše diplome valjda još ipak ima! :)...... Pardon, ne bih se štela mešati.....

Tko je glasao

Postumna diploma jedne države

Ma znam ja da se vi odlično razumijete u način djelovanja isljednika, žbira, špicla itsl. Zapravo vjerujem da je to i jedino što znate.

Međutim, morate priznati da je fenomen navodne diplome koju je izdala država koja ne postoji tada već sedam i nešto godina, ipak fenomen svoje vrsti. Za takvu diplomu još nitko nije čuo, pa biste vi, koji sebe razumijete kao vrsnoga, vrhunskoga novinara, štoviše, komentatora (pustimo na čas grubu zbilju na stranu), morali u tom svojstvu razumjeti javni interes koji postoji da se razriješi svaka sumnja o tako zanimljivoj stvari, to više što fotokopijom postumne diplome jedne države mašete na javnim natječajima za javne, budžetski financirane službe u ovoj zemlji, na kojima, dabome, propadate.

Eto, s tim pravom tražim da odgovorite na to pitanje, koje ste zamijenili s isljedništvom, i na taj način nehotice odali koncepciju svoje profesije, koju smatrate novinarstvom.

Tko je glasao

islednik(2)

Argus,

u svojoj bezgraničnoj jugokomunjarskoj gluposti i umišljenosti uzimate sebi za pravo da islednički sebe smatrate javnim interesom. vi stalno od mene nešto islednički tražite, Shvatite već jednom i vi i vaši jugopartijski drugovi na pollitici da Juge više NEMA. Budući da ne želim komuncirati s nečim čega više nema, ne želim više odgovarati nekome koji zastupa nešto čega više nema. Jasno?

Tko je glasao

glupan na četvrtu (2)

U svojoj bezgraničnoj gluposti općega tipa i umišljenosti svih minusinteligenata, vi niste sposobni ni pročitati s razumijevanjem dvije-tri rečenice jednostavnoga teksta.

Pokušajte ponovo, pa ćete možda shvatiti, znojna čela, da javni interes nisam ja koji ga spominjem, nego da javni interes predstavlja činjenica da je vašu navodnu diplomu navodno izdala FNRJ koja tada nije postojala već više od sedam godina, navodnu diplomu čijom fotokopijom se javljate na natječaje za mjesta koja plaćaju porezni obveznici ove zemlje - koju dabome ljubite više od svih na svijetu, pogotovo od onih koji se raspituju o postumnim diplomama države koje nema.

Jasno je da ste premazani svim mastima, štebandijere koji se povija svakom povjetarcu (to uostalom i sami priznajete), no niste valjda i takva sinja kukavica da izbjegavate jednostavno odgovoriti "da, to je moja diploma" ili "ne, to nije moja diploma"?

Tko je glasao

sve ptičice izgore...

... nek' je diploma ostala :)

Tko je glasao

Nema juge

nema diplome ;)

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci