Tagovi

Ivica Mudrinić i kompanjoni opljačkali milijarde!

Zamislite da netko danas ode u Njemačku, u lokalnom Bauhausu, s nešto eurića kupi sjekiricu, sačeka negdje u mrakači gospodina iz naslova i rascopa mu glavurdu.

Bi li takvoga nekoga, ubojicu dakako, trebalo izručiti ili mu, takvome kakav jest, tu kod nas suditi?

Odavno se već grozim sličnih rješenja, navijajući u korist sudskom raspletu za navedenog gospodina i kompanjone. Posve sigurno i u blogu Ivica Mudrinić osuđen na smrt.

Nitko ne zna što će biti sutra, ali može biti samo bolje. (Fadil Hadžić, „ Lopovi prve klase “)

A kako je danas?

A1. Nadan Vidošević

Građani su danas upoznati s razmjerima pljačke koja je počinjena. Vidjeli smo slike tog bahatog, sumanutog lopovluka, na što su sve ti poremećeni divljaci nemilice trošili opljačkane novce, a kako su uglađeni i omiljeni u javnosti do jučer bili. Kako su im ti isti mediji tepali. A i tad se sve to znalo.

A2. Ivo Josipović

Dakle, sada kada znamo što je to Nadan Vidošević, sad je preostalo reći da je Ivo Josipović isto to.

Obrazac je isti. Novac se sakuplja temeljem nekog parafiskalnog nameta, monopola i slično, u neku komoru, zavod, društvo, agenciju i slično, gdje se onda pere kroz razne izmišljene, najčešće intelektualne, usluge, a nezakonito stećena imovina drži na računima članova obitelji.

Pa je bila poznata famozna Nadanova mama, a preostalo nam je da nas upoznaju s jednako tako famoznom Ivelinom punicom.

Danas znamo da su u vrijeme tih predsjedničkih izbora skoro svi kandidati te izbore mogli dočekati i u istražnom zatvoru ili već robijati negdje. Kakvo li je to nadmetanje bilo.

Obavještajne službe napravile su provjeru kandidata, a onda nisu znali što s tim dokumentom. Kad su vidjeli da onaj s najdebljim poglavljem ima još k tome i najveće izglede, prvo su dokument htjeli plasirati u medijima.

Kao pokazna vježba, protiv onoga koji je imao najmanje izglede, pokrenuta je nekakva istraga, o čemu su mediji sa zgražanjem izvještavali.

A onda se najizgledniji kandidat obratio, savjetniku za službe naravno, i izgleda nagodio.
Dokument je proglašen uratkom paraobavještajnog podzemlja, a Karamarko, tada ministar policije, je malo dramio što se njega preskočilo. Kod nagodbe.

A.3. Ivica Mudrinić

Ivica Mudrinić je odjednom, pobjegao u Njemačku. Mjesec dana nakon što mu je još jednom produljen mandat, a potom i iznenadnog hapšenja Nadana Vidoševića, dao je ostavku.
Bijeg Ivice Mudrinića u Njemačku izvršen je u organizaciji Claudije Nemat. Ponovno je prodan stari trik gdje se Mudrinića prikazuje kao vrhunskog izumitelja. Ovaj put nije izumio kodiranje televizijskog signala, ovaj put je izumio ni manje ni više nego najbrži internet na svijetu. Na predstavljanju njegovog izuma iz Njemačke je došla Claudija Nemat, a u ime domaćih kompanjona na prezentaciji je bio Ivo Josipović.

Kad te netko jednom prevari, to je na njegovu sramotu, ali kad te drugi put prevari na istu foru, onda tebe treba biti sram zbog toga.

Sudsko-procesno gledajući tu imamo slijedeće obrasce:

1) Ina i HT, stjecanje većih upravljačkih prava od onih plaćenih kupovinom udjela. U slučaju HT-a, tu je situacija od samog početka puno gora nego u slučaju Ine, a i traje puno dulje, još od jeseni 1999. godine. Dakle tu nije sve stalo praktično samo na namjerama, kao kod Ine, u slučaju Deutsche Telekoma, tu je pljačka realizirana.

2) Novac se izvlači kroz izmišljene intelektualne usluge, a stvara praktično odmah kroz promjene cijena nakon provedenih javnih natječaja u kojima se resurs ustupio na recimo 20 godina.

3) Dokumentacija se nalazi na Županijskom državnom odvjetništvu, i o tome sam razgovarao zadnji put kad me primio Bajićev zamjenik. Tamo su kopije, a negdje su i Inkunabule.

Ukratko Mudrinićevi kompanjoni su opljačkali milijarde, a od toga se moje kaznene prijave odnose na dio toga, od čega je 470 milijuna kuna opljačkano preko Deutsche Telekoma kroz izmišljene intelektualne usluge. Ovo nisu nikakve moje fantazije, tu su dokazi koje potpusuju resorna ministarstva, sam Mudrinić, vanjske konzultantske kompanije itd... itd...

Postupci protiv Deutsche Telekoma zbog korupcije su vođeni radi Mađarske i radi Makedonije. Slučaj Mađarske i Makedonije završio je nagodbom. Nijemci su kaznu zbog korupcije u te dvije zemlje platili Amerikancima. Zbog Telekoma i u Austriji padaju najviše političke glave, jedino je kod nas u doba Josipovića Mudrinić ponovno doživio renesansu.

A.4. Darko Milković

Darko Milković je postao sudac Vrhovnog suda. Za građanske postupke. Tko je Darko Milković, većina nema blage veze. A tko mu je tata? Ni to ne znaju, a trebali bi. A ne znaju, jer mafija koja kontrolira medije je htjela tako.

U međuvremenu je osoba koja je bila ključna, jezičac na vagi, u prelasku Darka Milkovića sa Županijskog na Vrhovni sud, ispala iz svih kombinacija. Pored toga i Josipović se zalaže za smanjenje imuniteta sucima. Što je dobro. Pogotovo u konkretnom slučaju.

Kakve veze ima taj lik s milijardama? Lik je njihov igrač, a preko oca ga drže u šaci, a u konačnici ima određenu ulogu u odluci gdje će milijarde završiti. Hoće li ostati u Hrvatskoj ili će opet u Njemačku.

A.5. Perković Gang

Ivica Mudrinić i Gojko Šušak su odmah početkom devedesetih došli u Hrvatsku u organizaciji Josipa Perkovića. Na čemu su mu sigurno bili zahvalni, odnosno dužni do groba.

Jedna od priča je bila da se država napravi pomirdbom ustaša i partizana. Ideja je nastala u emigraciji nekoliko desetljeća ranije, a realizirana je znatno kasnije tako da su ustaše odglumili udbaški provokatori.

Došla su nam svjetska gospoda poput Šuška i Mudrinića, šupljih cipela i džepova, pa su ih po povratku, drito s aerodroma odveli u robnu kuću, da ih obuku prvo. Uspješni biznismen i izumitelj.

Šuškova je emigrantska djelatnost bila zapažena od strane kanadskog društva za zaštitu životinja koje je protestiralo da zlostavlja životinje jer je na rođendan Maršala vodio svinju na koju je napisao TITO.

Mudrinić je kao maloljetnik bio svjedok u postupku protiv skupine emigranata kojima se sudilo za terorističke namjere.

I jedan i drugi su u Kanadu dospjeli u žurbi i iz opravdanih razloga. Prvi jer je nekoj djevojci s Kvarnera napravio dijete, a drugi jer mu je otac uhvaćen u krađi građevinskog materijala. Uglavnom čvagatori, za poželjeti.

...
...

Sve se ovo zanimljivo vrti. Sad da li se otpetljava ili dodatno mrsi nije baš jasno. Mislim da je jedino važno da se oko toga ne sekiramo.

Komentari

Odurni, gnjusni, bahati

Odurni, gnjusni, bahati patološki tipovi....

Pazite, takav nam je bio u utrci za predsjednika. Da nije izgubio "dobar glas" usred kampanje, možda bi i dalje dogurao nego što je....

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Ortopedsko pomagalo potencije

Ortopedsko pomagalo potencije i niš drugo.

Tko je glasao

Ma da, puno je bolje kad

Ma da, puno je bolje kad kupuju dizajnerske torbice na poklon dečku.

:)

Tko je glasao

Ima on i krasne roza košulje.

Ima on i krasne roza košulje.

Tko je glasao

sramota

Sram te bilo da tako napadaš naše uspješne poduzetnike, naše stupove društva.

Sram te bilo :)

Tko je glasao

Sve najbolje u 2014. godini!!!

Vidim da sam zaboravio poželjeti vam sve najbolje u novoj godini. Isprika!

Preselio sam na Kvarner. Pokrećem jedan projekt, ali eto imam i nekih nedovršenih.

Želim svima zdravlja, sreće i ljubavi. Nadam se da ćemo se i ove godine koji put okupiti. Baš sam računao da li je izvedivo od Rijeke do Zagreba doći biciklom za jedan dan i izgleda da jest. Pa bi mogli nešto ubaciti u kalendar za proljeće.

Evo prigodne razglednice:
http://youtu.be/KQO4Rda6wNU

Tko je glasao

Baš sam računao da li je

Baš sam računao da li je izvedivo od Rijeke do Zagreba doći biciklom za jedan dan i izgleda da jest. Pa bi mogli nešto ubaciti u kalendar za proljeće.

Pošto sam isprobao biciklizam sa ekipom iz biciklističkog kluba kažem pozovi me nabavi mi dobar bic i opremu i idem sa tobom. Nadam se da ću imati vremena odvojiti za takav jedan pohod. Stara magistrala?

PS. Okladio sam se sa veteranom biciklističkog kluba Sokol da ću kasniti najviše 30 minuta na ruti Vinkovci - Ilok . Zakasnio 28 sekudni... Izbila svađa jer se nije javio kada je došao , već kada je vrijeme isteklo :) Oba dvojica smo bili budale , jer smo tu utrku imali na +40..., sa tim da je mene dupe bolilo , jer nisam imao biciklističke...

Justice for all !

Tko je glasao

Što ti je to dobar bic i

Što ti je to dobar bic i oprema? Na jednom starom wheeleru sam do ovog ljeta išao preko Knina na more, a sad vozim Author Synergy koji je njihov top, ali cross model. Dakle nije za utrke nego bicikl opće namjene. S njim sam otišao prošle godine na triatlon i bio sam jedini bez pravog trkaćeg bicikla. Pa je i rezultat bio takav, ali ideja je bila doći do cilja. :)

Ovo je neki dan http://youtu.be/h9MluU_ZCLY do Brestove bilo malo jurnjave gdje se može malo držati pedala sa cestovnjacima. Ali nije to bicikl za utrke, no udoban je i može se uživati u vožnji, što u principu ja i radim.

Tko je glasao
Tko je glasao

Peratovićev komentar

dnevnik 3 BIH1 od 8. 1. 2014.

Tko je glasao

Jedan prigodni tekst s

Jedan prigodni tekst s Hitlerovog portala, ne čitam, ov kors, prenio monitor.hr, a privukao me je trenutak nadahnuća autora pri naslovljavanju teksta. Nadahnuće ili noga u guzicu, svejedno... :)

http://www.tportal.hr/vijesti/komentari/308459/Kako-je-Hrvatska-opljacka...

Tko je glasao

laže

Nisam sve detaljno provjeri, ali nakon kratkog pogleda moj jedini komentar na Bakićev tekst je da čovjek laže ili ako to želite drugačije reći on nepravilno interpretira podatke Narodne banke. Pošto je riječ o tako "uvaženom" ekonomisti teško mi je vjerovati da je on slučajno pogriješio u interpretaciji podataka pa radi toga sam uvjeren da čovjek laže.

Tko je glasao

Zato kažem da bi ga se

Zato kažem da bi ga se trebalo prozvati Vračem. Ako u ekonomskom smislu vjeruje u iznešeno (odnosno to nisu laži, nego neistine), a usput je transparentni "vlasnik kvarta u Švici", onda Bozanića, Plastic Oko Band, Bandića i Vujčića treba kao primjere u katran, perje i poslati ih autoputem na Pelješac, te staviti Vrača neka Tituje na slavu Božju, hrvatskog naroda i manjina.

Tko je glasao

Brzi su!

U svakom slučaju brzo reagiraju.
:)

Tko je glasao

Rijetko šugav članak

starog prodavatelja muda za bubrege...

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Što te konkretno j**e kod

Što te konkretno j**e kod Bakića ? To što čovjek razgovara brojkama i doslovno "razvaljujue" socijalističke leziljeboviće tvog i Feniksovog profila, gdje je svijet veoma jednostavan ... za sve je kriv Tuđman- tajkuni - dinaroidi/hercegovci i neliberalni kapitalizam, ili te pak j**e što je Bakić težak cca 100 milijuna kuna, a za svaku kunu ima legitiman dokaz o porijeklu. Ili te pak j**e što je Bakić živi primjer pobjede slobodnog tržišta i kapitalizma nad ustajalom socijalističkom utopijom.

Tko je glasao

Ohoho

Evo još jedne ribice koja misli da je već odavno trebala postati kapitalna zlatorepa tuna, al' joj ne daju - imam za tebe prigodnu sličicu:

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m48fumv15e1rwuapho1_1280.jpg

a i ova je odlična:

http://1.bp.blogspot.com/-24uUVFDP_J8/UHlxnWHhHGI/AAAAAAAAB2g/Mw9zZTTlIM...

Evo i Papar posvetio cijeli dnevnik ne samo legalnim bogatašima, već i uglednicima.

Ne zanosi se rista, među njima nema mjesta za tebe :P

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

:-)

Ne znam zašto me ne čudi da nema odgovora, nego samo klasična ljevičarska ad hominem pljuvačina. Pa ajmo polako. Ti ni u konceptu nemaš pojma tko sam ja, čime se bavim, koji su moji pogledi na Društvo, na rad, na način stvaranja vrijednost i slično, Jel tako. Na moj poziv da malo konkretnije elaboriraš vrlo konkretne brojke, odgovaras dociranjem s visoka i lijepljem parola. Parola koje su uzgred najbičnije s***e i koje možeš prigodno upotrijebit na kružocima čitanja "Kapitala" gdje se truješ skupa sa svojim drugovima.
Dalje, da malo manje visiš na netu (i da mi ne odgovaras u ponoć) i pokušaš poduzeti bilo kakav poduzetnički pothvat ( za početak ti savjetujem štand s kokicama i jednim zaposlenim) vrlo brzo bi shvatila bit priče o "zlatorepoj tuni i ribici" o kojoj tako mudro zboriš u tvom "odgovoru" i da od bajke koja se zove socijalna Država kreće lavovski dio svih problema koji se i tebi događaju. S obzirom da se vidi iz aviona da si mudrica na ovaj ili onaj način naslonjena na državnu sisu, tada je i jasan tvoj gnjev prema Bakiću i Bakićima, koji tvoju utopiju veoma jednostavnim argumentima rastavljaju "do karika".

I da, ispričavam se na zakašnjelom odgovoru, ali moram radit pa sam na netu rijetko...rijetko.

Tko je glasao

Evo odgovora

Ajde da ja odgovorim s jasnim brojevima koje čak niti Bakić ne može osporiti:

1988. godine u Hrvatskoj je radilo 2.032.016 ljudi
2013. godine u Hrvatskoj radi 1.371.307 ljudi

1988. godine Gini index za Hrvatsku je iznosio 22.8
2008. godine Gini index za Hrvatsku je iznosio 33.65

Svi znamo što se događa s Gini indexom u ovo doba recesije pa su ga "ukinuli".

To su tvrde neupitne činjenice koje nitko ne može osporiti koje ukazuju na od vlada provodenu pljačku vlastitog stanovništva.

Ajde "stručnjače" (može i Bakić) pokušaj meni analitičaru,a i drugima na pollitici također s brojevima, a ne ideologijom osporiti ove brojeve i zaključak na koji oni ukazuju.

Tko je glasao

Oh veoma lako

Pa evo "stručnjače" na polju socijalističke ekonomije... dakle razlika u broju zaposlenih od cca 660.000 govoori da su svi ti "zaposleni" raddili u branšama za koje nije postojala stvarna potteba, a troškove "zapošljevanja" tih tvoji velikana iz socijalističke države je snosilo cijelo Društvo. Krajnje pojednostavljeno (prilagođno socijalističkom načinu poimnja svijeta) da se danas bilo kome može prodati proizvod koji su ti i takvi zaposleni proizvodili, onda bi se i proizvodio. S obzirom d anema ni domaćih ni stranih poduzetnika koji bi ih uposlili i pokrenuli proizvodnju oni danas ili stoje na burzi ili su u kakvoj drugoj grani. Proizvode koje je "proizvodila"socijalistička Hrvatska na slobodnom tržištu nisu zanimali očito nikoga, u planskom tržištu kojeg zagovaraš i gdje bi ti ponovno naređivao meni što i od koga da kupujem eto bi .... zato ga i jsmo poslali u ropotarnicu povijesti.
Inače imaš sjajan video sarajevskih proroka iz "Top liste nadrealista" o zapošljvanju u socijalističkoj Jugoslaviji pa gledaj "stručnjače" ... briljantno su ti objasnili o kojim pizdarijama pišeš

http://www.youtube.com/watch?v=Zi9FIgAlcYk

Tko je glasao

:P

Rasprava s likovima "bakićevskog" tipa ravno je raspravi s vjerskim fanaticima kojima su bogovi na burzi.

Beskorisni državnosisači vise na netu u radno vrijeme, a u ponoć su duboko u svom bjuti slipu.

Priznajem svoj krimen koji je Bakić tako vješto raskrinkao: eto, nedavno sam u Bauhausu kupila drvni otpad (malč) iz Njemačke, a betonska gazišta za vrtne staze iz Kine. Hrvatski budalaši nisu u stanju proizvodit niti kamenje konkurentno.

Slobodno dođi na moj štand s kokicama, pravit ću se da ne kužim da si u stvari mystery shopper :P

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Khm, khm...

ispričavam se ... khm.. ovo je da prostiš, odgovor ??? :-)

Tko je glasao

A da mi njega proglasimo

A da mi njega proglasimo službenom titulom Vrač RH?

Tko je glasao

...

odvratan članak...po njemu su glavni krivci za pljačku hrvatske ne tehnomenadžerska i tajkunska banda u sprezi s poltičarima, već građani koji su dizali kredite za vlastitu potrošnju i te novce trošili na uvozne proizvode?!

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

Ferma sam nelošu formu, vidim

Ferma sam nelošu formu, vidim i u ovom tekstu par naputaka za između redaka, ali sadržajno je linkani tekst hitlerovska kamuflaža kornatske bespravne gradnje.

Tko je glasao

malo

komentara, puno pluseva. zanimljivo kako se u zadnje vrime na dnevnicima koji ubadaju u bitne i bolne teme uopće ne komentira. a i nema se šta reć zapravo, svi znamo da se radi o najobičnijim kokošarima i lopovima koji u državi s normalnim pravosuđem ne bi makli dalje džeparenja i krađe u samoposluzi. i ptice na grani znaju, samo dorh još "ne zna".

za one predsjedničke izbore si dobro primjetio, to je bila spektakularna plejada krimosa. slika i prilika društva u kojem živimo, uvažena gospoda predsjednički kandidati hahaha. plačimo, plačimo u tišini, umrimo, umrimo u samoći.

još živim u nadi da će tome doć kraj, da ću dočekat hapšenje i osude sve te bagre koja nam je ukrala tridesetak godina života, ako ne i više, jer ovo je dresden gospodarski. ne znam zašto dosta ljudi ima dojam da su kokošarčine brutalno zaštićene i sigurne sa svojim plijenom koji žderu nama pred očima. žderu mi živce. ja imam dojam da bi se ta kula od govana raspala sa samo par strateških uhićenja. jer kokošari nisu čak ni mafija, nema tu časti i omerte, cinkavali bi jedni druge sve u 16 samo da spase svoje dupe. jaooo da mi je vidit kako se valjaju u blatu vlastitog jada, kako im se uzima imovina, kako pokunjeni ulaze u marice. produžilo bi mi to život deset godina minimalno, mora bi počet pušit da kompenziram za tu metuzalemštinu.

Tko je glasao

pa na nekim stvarno dobri

pa na nekim stvarno dobri dnevnicima i ne možeš nego samo dati plus, ili je njima sve rečeno pa nema potrebe da se monetira, a često su i informativni tako da dobijemo neke potpuno nove podatke o kojima i nemamo što puno naučiti. jednostavno saznnao si još nešto vrijedno za saznati i to je to.
manje komentara ne znači i manje dobar dnevnik.

a što se tiče perkovića mudrinića i udbe, pa izgleda da je udba stvorila ovu državu izvela pomirbu, primjer je tolerancije ustaša i partizana, ne samo da je srušila komunizam nego je i organizirala kapitalizam kod nas. naravno sve to na neki čudan uvrnut način.
snove brune bušića u samostalnboj državi i pomirbi ostvarila je udba, komunistički generali, udbaški doušnici. koliko to čudno zvučalo.

Tko je glasao

u pravu si

@lignja
kad kažeš da je puno pluseva a malo komentara. No kao jedan ozbiljan i odgovoran čovjek
ne mogu nikog kriviti i sumničiti bez pravih dokaza. Papar to dobro zna i nije išao srcem galamom bez valjanih (papirnatih) dokaza. Fiškali, tužitelji i suci oni izu prošlog vremena rade isti posao i danas. I svi oni traže dokaze. Ne rekla kazala. Obično i na ovom portalu padaju teške optužbe između nas. Moderatori to kažnjavaju baniranjem. A što kad neko posegne za tužbom, kad mu se uvali epitet kao: komunjara, jugonostalgičar, ustaša, ekstremni desničar, nacist i slično.
Papru možemo dati samo podršku da uspije kao i prije. To što on zna o ovom slućaju mi možemo samo nagađati.

Tko je glasao

Ispravak

U zadnje vrijeme samo pišem neke ispravke, najte zamjerit, ali ovo tvoje zbilja bode oči "Fiškali, tužitelji i suci oni iz prošlog vremena rade isti posao i danas". Pošteno bi bilo da si dodao iza " iz prošlog vremena" oni koji su HDZ - u bili mili (a ti kak su došli tak su i ostali!) !
Ja pak imam dojam da su poštene suce tad pomeli a novopodobne postavili ! ( a i druge,tada mlade ljude, bez obzira na struku ,bitno da je naš ! )

vojko27

Tko je glasao

zeko i potočić

...gleda zeko tužno preko potoka zelenu travu, a s njegove strane više ni travčice...
sleti orao i upita ga, da što si tužan, zeko?
...eh, preplivao bih preko gdje je tol´ko trave...ali za tako brzu vodu nemam dovoljno snage...
Pa probaj zeko sa zaletom doskočiti do sredine, pa ćeš lakše preplivati tu polovinu...reče orao i odleti uvis...
Učini zeko tako, skoči u vodu...i vir ga povuče na dno.
..."ooo, badava mi gore imamo dobre ideje,koje ovi dole redovito upropaste", rezignirano će orao s visina...

Tko je glasao

zaboravio

si nadodat kako je orao potom zgrabio zekin leš iz vode i rastrgao ga da se naždere, da damo priči domaću notu.

Tko je glasao

Tako je kada mafija dobije

Tako je kada mafija dobije državu!

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

Sve se ovo zanimljivo vrti.

Sve se ovo zanimljivo vrti. Sad da li se otpetljava ili dodatno mrsi nije baš jasno. Mislim da je jedino važno da se oko toga ne sekiramo.

Ne treba se sekirati , TREBA DJELOVATI.

A dugo te nisam vidio , a tvoj vječiti neprijatelj Mudrinić je ponovno na tapeti. Pomažem pisati prijatelju jednu knjigu i staviti ću je ovdje da vidite šta je borba :).

Zamrziti će te "dobri" Ivo :) ..., a tako ti je slatko čestitao na presudi !

PS. U jednom se ne slažem svaki čovjek ima neku tamnu grešku u životu , pa ne treba nabrajati baš sve šta je radio on ili njegova obitelj. BIT JE ŠTA RADI DANAS I KAKO SE ODNOSI PREMA DRŽAVI DANAS, a svi oni se itekako loše odnose i prema državi i prema ljudima. Josipović možda najviše , jer NE SHVAĆA prije svega (ma neka i ukrade...) šta znači BITI PREDSJEDNIK DRŽAVE , nije to pjevanje pjesmica i pričanje viceva.

Justice for all !

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci