Tagovi

Ivica Kirin: Povratak kralja

Ako ste kojim slučajem nakon pregledavanja posljednjeg Kirinovog video uratka "Kiro prosviro" pomislili da je to kraj onda ste se grdno prevarili, nakon malo brifinga u banskim dvorima Ivica je ponovno izišao u javnost (hrabriji nego ikada) te je s gledateljima podijelio nekoliko svojih, novih i tototalno originalnih razmišljanja:

Dakle, svi vi koji ovo gledate preko ju-bi-tou-a vaš kvocijent inteligencije je stavljen pod znak upitnika, a bilo bi dobro izvaditi diplomu prije nego što pogledate najnovije bisere ovog akademski obrazovanog intelektualca.

Komentari

Oprostite, mislim da vi svi

Oprostite, mislim da vi svi redom pretjerujete, pa i na neki način pokazujete da su mane koje mu pripisujete vaše a ne njegove (mislim na primitivnost u prvom redu). Da bi ste ga razumjeli morali bi prije svega razumjeti tipičan mentalitet sredine odakle potiče, osobito stil govora: neposrednost bez uvijanja, uobičajene svakodnevne riječi. Većina političara nastoji izgledati suvereno i učeno u medijskim nastupima. On jednostavno od toga ne pati. Zar je on zbog toga primitivan? Osim toga on i nije neki verzirani govornik. Čini mi se da je prilično iskren, unatoč toga što jasno pokazuje da je HDZ-ovac.
Što se tiče e-biznisa mislim da on pravilno govori, jer govori hrvatski. E-biznis (ebiznis) je pravilno jednako tako kao što je pravilno: kompjutor (računalo), softver (software). Ibiznis je nepravilno (osim ako se ne odnosi na pojam internet-biznis) isto tako kao što je nepravilno: kompjuter (computer). Mislim da se u ovoj tematici pojavljuju dvije krajnosti. Jedni misle da su obrazovani, inteligentni, ... ako govore engleskim (stranim) izričajem, Drugi uporno traže za udomaćene tuđice koje se dobro uklapaju u hrvatski jezik, "prave", a zapravo neprimjerene i neprikladne riječi.
Ivica govori bukvalno, ali ne misli bukvalno. To je naprosto njegov stil, problem je samo ako ga se bukvalno shvaća!
Podsjećam da pročitate knjigu "Mali princ". Oni koji to već jesu, očito nisu ništa shvatili. Postoji i naša izreka "odijelo ne čini čovjeka..."
Oprostite još jednom, nije mi bila namjera propagirati HDZ, ali nije pošteno tako nisko napadati čovjeka.

Tko je glasao

Daj ne pricaj gluposti.

Daj ne pricaj gluposti. Dobro se vidi da si obican placeni propagandist. Koje su to fore " odakle dolazi" i.t.d?
Kada se netko kurči i želi biti ministar, neka se onda educira i pazi malo na svoje izjave i koga to predstavlja. Ja se odričem toga da me zastupa polupismeni balvan...

Tko je glasao

Nebitno je u konačnici kako

Nebitno je u konačnici kako Kirin govori. Bitno je što je on kao ministar U. poslova napravio. I samo to. Ako je za vrjeme nejgovog mandata došlo do pozitivnih promjena o.k. Ako nije nek ga mjenjaju. Dosta mi je ulickanih budaletina koji samo laprdaju a ništa ne rade. REZULTATI su ono što nam treba. A lapsuse radimo svi.

Tko je glasao

nemaš se ti čega odricati,

nemaš se ti čega odricati, nit si ga ti birao, nit ćeš ga se ti odreći. mi smo sebi birali ministra i zadovoljni smo njime, zato jer čovjek pošteno radi posao za koji je plaćen, a ne surfa po internetu za vrijeme radnog vremena kao neki oporbeni saborski zastupnici. kirin nije plaćen za radno mjesto glasnogovornika pa mu službenička ocjena neće ni sadržavati ocjenu za glasnogovorništvo. stoga je ovo prava smijurija, koliko se prašine diglo oko ničega. naravno da ćete ga napadati oko izjava, kad mu ne možete prišiti ništa drugo loše! stoga ga i ne treba mijenjati jer je očito da je svoj posao odradio kako treba!

Dragi moji, lijepi pozdrav!

Tko je glasao

Ju-Bi-Tou.... ahahahahahaha

Ju-Bi-Tou.... ahahahahahaha :) Kakav divan kreten, treba ga zalijevati svaki dan. :) I još osramoti cijeli sustav visokog školstva, jer ako on ima diplomu, onda je svatko može imat.

Tko je glasao

Vides festucam in oculo

Vides festucam in oculo fratris tui, et trabem in oculo tuo non vides.
Mt 7,3

Dragi moji, lijepi pozdrav!

Tko je glasao

TAKO JE KRALJU

TAKO JE KRALJU

Tko je glasao

Kiro ko da je sin Ivanu

Kiro ko da je sin Ivanu Peniću. A engleski je učio proučavajući etikete na bočicama sa steroidima. ___________________________________________________________
Sve što ste oduvijek željeli znati o swingingu politike, medija i tajnih službi.

Tko je glasao

Dražesni pupoljak iz vrta

Dražesni pupoljak iz vrta doktora Fausta. Ali, nekako se ne mogu oteti impresiji da on u osnovi nije loš dečko
osim što je preuzeo "mission impossible", jedan loš Faustov učenik!

Tko je glasao

može biti da nije loš

može biti da nije loš dečko ali je uletio u ligu čiji nije član niti po kojem kriteriju (od akademskog pa na dalje)

p.s. da ne kažem da je donji minimum da nauči kako se izgovara youtube (mislim, pa valjda čovjek zna engleski? tj. morao bi ga znati)

Tko je glasao

Ima još nade za njega. Mlad

Ima još nade za njega. Mlad je. Znam za jednog relativno visokog dužnosnika (vojnopolicijskog) koji je u školi jezika počeo s antologijskim "here are jou" (da, baš tako), a poslije ga poslalo u školu jezika u Ameriku. Samo, on je bio svjestan da je truba.

Ovaj još nije.

B-52

Tko je glasao
Tko je glasao

Bog ga blagoslovio, stvarno

Bog ga blagoslovio, stvarno je sladak. Dođe mi da ga potapšam po glavi i kažem "No no...sve je u redu...shhhhhh".

Opinioiuris

Opinioiuris

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci