Tagovi

Istina nalazi put i kroz njihove laži jer viri baš iz samih tih laži - Dan sjećanja 2014.

Tekst Jelene Lovrić o dvokoloni zalijepljenoj policijskim i novinarskim ljepilom u jednokolonu!

"Pobijedila je Hrvatska koja poštuje Vukovar - rekao je predsjednik Ivo Josipović nakon što je završila današnja Kolona sjećanja, kojom je cijela Hrvatska komemorirala žrtvu toga grada, u nacionalnoj memoriji najveći simbol patnje u Domovinskom ratu. - Ponosan sam što je Vukovaru iskazana dostojanstvena počast" - dodao je.

Predsjedniku se od dvije kolone sada priviđaju dvije Hrvatske? To mu je valjda bolje?

Šef države izražava zadovoljstvo onim što bi trebalo biti normalno? Da, jer se sve do posljednjeg trenutka nije znalo hoće li rijeka od desetina tisuća ljudi koja je marširala Vukovarom biti izraz ponosa i pijeteta ili će se pretvoriti u defile sramote za cijelu državu, kao što je to bilo lani. U Vukovaru je ove godine ipak pobijedila ideja zajedništva.

Kako ? Policijskom akcijom sporednoga ulaza na groblje za državni protokol? Kisela i sramna "pobjeda"! Pobijedila je policija? Koja? Ta i ona je podijeljena u dvije: ona koja ima korijene u pobunjenoj terorističkoj manjini čiji su članovi bili aktivni napadači na RH, ili ona druga- hrvatska domoljubna?

Na koncu su uspjele prevagnuti snage koje su odbile pokušaj podjele u dvije kolone i pretvaranje grada mučeništva u novu unutarhrvatsku razdjelnicu. Oni koji su Vukovar opet htjeli iskoristiti za politikantske obračune neslavno su izgubili.

I lisica je pobijedila kiselo grožđe! Još da su je policajci podigli do njega sporednim putem!?,(((

Vlast je kombijima sakrila svoju ćirilicu na zgradi PU Vukovar, a državnom protokolu policija (koja od dvije?) je osiguravala sporedni ulaz na groblje, i isti sporedni izlaz.

Ako je to za nekoga pobjeda, za predsjednika bilo koje države to nije. Bio bi to poraz, gori od onoga prvoga, jer i drugi puta otpisalo ga je preko 100 000 ljudi, a pogotovo rodbina i prijatelji onih kojima je kao htio izraziti počast i opet poveo Pupovca.

Jasno je značenje- ne mogu ga pokriti nikakve medijske finte, jer evo i ovaj tekst J. Lovrić na kraju otkriva istinu- jer nije istina komarac da ga slistiš PIPS-om!

HDZ se, rame uz rame sa Stožerom koji legalnu vlast naziva “petom kolonom”, odmah na početku odvojio, ali namjeru da državni vrh ostave izvan kolone, kako je to bilo prošle godine, nisu uspjeli ostvariti.

Tko se ne bi odvojio od vlasti koja narodu izloženom genocidu i gubitku najdražih nameće ozločinizirano do svastike znakovlje ubojica i zločinaca?

Ta takvi stavljaju do znanja da su te žrtve bile uzaludne i bezvrijedne, te da im niti 600 000 ovih građana koji su se potpisali protiv takvoga neciviliziranoga čina ne predstavljaju ništa u ovoj državi.
I takvi da u ime toga naroda predstavlajju pijetet koji osjeća cijeli narod?

TO bi bilo samo ruganje i mrtvima, i živima, i počast njihovim ubojicama. Zato se Stožer odvojio, a HDZ... baš nas briga - i oni će tako proći, ako nastave po starome!

Nije uspio ni pokušaj da se najvišim predstavnicima državne vlasti živim zidom onemogući ulazak na groblje i polaganje vijenaca.Ovo tvrdi Jelena Lovrić poznata kao "Kada će već doći JNA " i dalje nastavlja "inteligentno": " Šefu države i premijeru policija je na nekim mjestima morala osigurati prolaz, do spomenika su se probili sporednim putem.

Da su došli po noći, mogli su i na glavni ulaz- pa i pribiti i ćirilične ploče u počast mrtvima i dvojezični natpis na traci na vijencu i svijeći.

I dalje:
Ali na koncu ti incidenti postaju irelevantni.

Ma jesu li !???
Malo sutra!
Da se to dogodilo primjerice u nekoj drugoj državi i da smo pročitali kako je policija morala osiguravati sporedni put Predsjedniku za polaganje cvijeća i paljenje svijeće, što bismo jedino mogli pomisliti?

Performans?

Mislim da bi bio veći uspjeh da je došao na glavni ulaz tenkovima, a da mu je vojska osiguravala odavanje pijeteta , a ne onako na sporedni ulaz. O tome bi prenijeli svi mediji svijeta, a i ovako će mnogi doći do istine, jer niti veleposlanici i ostali nisu ušli na glavni ulaz.

Jesu li i oni ušli na sporedni, ili nisu niti ušli, nije iz teksta uopće jasno!

I piše Jelena dalje:

Impresivna kolona nepodijeljena je ipak hodočastila Vukovarom. Cijela je Hrvatska danas zajedno bila na vukovarskom groblju. A oni koji su to pokušali zaustaviti zapravo su doživjeli poraz. Pokazalo se da su snage podjele ostale u manjini.

Nije baš- spojili su je policijskim ljepilom kod vodotornja, a ima i do tamo za hodanje, a na kućama su bile poruke samo za njih.

Nisu uspjeli, prvo, zato što u braniteljskim redovima nisu dobili podršku na kakvu su računali. Čak i kad je nezadovoljna vlašću i načinom na koji država funkcionira, veteranska populacija dominantno ne želi Vukovar pretvarati u političko bojno polje.

Ne bi se baš reklo da je ovo i približno istini, ali ipak je to novinarska interpretacija novinarke "kada će već doći ta JNA?"

Možda ju je i ovaj puta očekivala.

Uoči Dana sjećanja general Ante Gotovina zauzimao se za to da u Vukovaru ne bude politike. Možda je Gotovina mislio- srpske politike . Svi trebamo biti jedinstveni te s dostojanstvom i dužnim poštovanjem odati počast žrtvama - rekao je.

Nije li Lovrićka ružno pisala o Gotovini?
Pozivala JNA?
Pripisivala mu ZZP, kao i svim braniteljima?

Ta nije moguće da baš ona navodi njegove riječi kao relevantne.

Malo je onih koji su ipak vidjeli predsjednika.

Što možemo kada je ušao na sporedni ulaz, obavio što ima "na brzinu" i brzo otišao, pa ga hrvatski biskup Mate Uzinić nije imao prilike niti pozdraviti, a niti hrvatski narod.
Pobijedio nas je lukavstvom i ulaskom na sporedni ulaz!?
Kao Odisej!.(((

A i tko voli imati posla s policijom iz Vukovara, i onima koji su im naredili takvo postupanje nakon onoga s Darkom Pajičićem?

I koji su bili blizu- pobjegli su.

A što je rekao predsjednik vlade, Jelena nije rekla, iako smo negdje mogli pročitati da je zaboravio kravatu!

http://www.jutarnji.hr/pobjeda-onih-koji-istinski-postuju-zrtve/1237417/

Komentari

Prosinačke žrtve,

Prosinačke žrtve, šestosiječanjska diktatura, Oktroirani ustav, žandari u Splitu, Zagrebu, Vukovaru i ...predsjednički izbori

I dok traje kampanja za predsjedničke izbore, Odbor za pravosuđe Hrvatskoga sabora i predsjednik odbora Peđa Grbin pokušavaju ozakoniti suspenziju demokracije kroz postavljanje manipulirajućih, partijski kontrolirajućih potpisivanja za referedume- jer u državnoj upravi upravo sjede partijaši- koji mogu pisati i brisati-kako ih volja.

Kukuriku koalicija javnu televiziju pretvorila je u režimsku. Kao u staro doba policijsko-partijske države- u jeku kampanje za predsjednika : hapšenja, policija napada na mirne mlade ljude koji lijepe plakate o jednome od predsjedničkih kandidata, hapsi i poziva na obavjesne razgovore, potiče navijačke nerede, a CK SDP obznanjuje napad na narodne referendume i kreće u rušenje ustavne uloge naroda- kao onoga kojemu vlast pripada i iz kojega izvire. GI „U ime obitelji“ prijavila se za promatrače na izborima- i ništa im ne odgovaraju nego šalju policiju na njih, ne bi li ih udaljili od promatračkih položaja.

Vjerojatno žele idealne uvjete za prijevaru, odnsno samo svoj GONG kao promatrače koji bi amenovali planirane prijevare. Ministarstvo i ministar Bauk šute o broju birača, U ime obitelji obavještava Europu o suzbijanju demokracije u RH pomoću lažiranih izbornih popisa, a PNUSKOK uskače na nečiji daljinski ne bi li smislili nešto za udaljavanje „ U ime obitelji“ od mogućnosti promatranja izbora i od mogućnosti ometanja planiranih malverzacija u izbornim prebrojavanjima.
http://narod.hr/hrvatska/pnuskok-pozvao-clanove-organizacijskog-odbora-u...
Otkada to umjesto USKOKA sve odrađuje PNUSKOK?

Od novoga SDP MUP-a- koji državu počinje pretvarati u policijsku diktaturu dovodeći kadrove iz „njihovih SDP-policijskih gradova“ kao kod hapšenja M- Bandića- odnosno od potrebe Kukuriku vlasti za vlastitim partijskim USKOK-om koji će „obrađivati“ po partijskim nalozima- iz CK SDP-a.

Peđa Grbin i ostali, pripremaju „6.januarsku diktaturu“, suzbijanje Ustava i proglašavanje strahovlade u kojoj pri potpisivanju za referendum građani moraju dolaziti u državne urede, a o čemu (ne)će se moći građani izjašnjavati to će odlučivati izborna im Obznana, do konačnoga im Oktroiranoga ustava kralja Aleksandra!

Bude li Hrvatski sabor pristao pisati "Adresu" kralju Aleksandru, mogli bi nastati prosvjedi i još samo treba neki Andjelinović koji će pucati po građanima ili neki Ranko-vić da ih rješava robijama- i evo remaka prošlosti u Zagrebu.
A Split brine o NK Hajduku i umjesto da su navijači Torcide došli u Savsku, oni su poslužili za provođenje plana kralja Aleksandra koji želi Dalmaciju izravno pripojiti Beogradu, a Vukovar predati u ruke kraljevske vojske –četnika, pa ucjenjuje Zagreb.

I tako se provode izborna kampanja i izbori koje vodi DORH, PNUSKOK, kraljeva garda, žandari i kraljevska televizija – VelikoSrpski proplanak u Zagrebu, a Hrvatski sabor, HAZU. Matica Hrvatska, statiraju i čekaju valjda nove prosinačke žrtve. HRVI prosvjeduju u Savskoj, a Matić i Glavašević imaju sve deblje obraze i dolaze raditi u Ministarstvo branitelja kojemu su izbacili odrednicu „hrvatskih“, tako da postane Ministarstvo branitelja „Krajine“ i skrbi se za njihove invalide koji su invalidizirani dok su branili „srpsku Kraljevinu- Svi Srbi u jednoj državi“

Predsjednik Sabora buni se protiv „pometanja“ Televizije- Velikosrpski proplanak u Zagrebu, čije su financiranje terorzakonom prilijepili hrvatskome puku, koji tu televiziju ne želi više niti gledati, niti plaćati, jer je dovlačenjem „otpada“ od bivše države postala samo partijska televizija- Velikosrpska pro-palanka u srcu Zagreba
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/139395-udbaska-hobotnica-na-hrt-u....

Opasno je igrati se s „ekspres-loncima“ na način da se zatvaraju sigurnosni ventili. Kralj je odlučio zatvoriti sigurnosne ventile i zagrijavati lonac pod već opasnim tlakom po modelu 6. siječanj-ske diktature.
Kao što znamo kralj je nakon toga otišao u Francusku u Marseilleu , a lonac je eksplodirao u blizini kralja!

Tko ne bi pomiješao povijesne događaje, kada se sada odvrće isti scenarij, a za gradske trgove u RH od Vukovara na dalje spremaju kraljevske žandarmerije na pucanje po Hrvatima, jer Hrvati neće prihvatiti kraljevsku diktaturu i Oktroirani ustav koji Aleksandar priprema!
Diktatura je krenula na svoj put u sjeni predsjedničke kampanje, a prosinačke žrtve su je najavile:
http://www.dnevno.hr/vijesti/info/107376-prosinacke-zrtve-casna-obitelj-...

Ostatak ide prema povijesnome scenariju- do kada ili do kuda gledat ćemo napete akcije u sljedećim danima, zahvaljujući akcijama „žandarmerije“ po prosinačkim žrtvama u Zagrebu koja igra za kralja i otadžbinu, a protiv Splita, Zagreba, ..., protiv RH, i sve do Marseilleua, ...ako nastave gušiti demokraciju poput kralja
Aleksandra i donositi Oktroirani ustav, umjesto demokratskoga!

***
Evo ilustracije starih povijesnih odnosa nakon što je Kukuriku poslala svoju „Adresu“ Tomislavu Karađorđeviću- ops. Nikoliću.
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/139460-miljenic-srbija-ce-morati-pov...

Ako ministar nije znao RH je priznata kao suverena država i može donijeti svoj zakon kojim ne prihvaća ničiju jurisdikciju po „aktu samoproglašenja“, ili ako je neki „izdajica“ to već priznao, onda to priznanje treba odbaciti kao neustavno pomoću US RH (ionako je na partijski daljinski), a „izdajicu“ bi trebao privesti neki PNUSKOK.

Ministar možda samo glumata za potrebe partijskoga mu predsjedničkoga kandidata, dok se „Hrvatska crveni od srama zbog nesposobne vlade“:
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/139488-grabar-kitarovic-hrvatska-s...

*PNUSKOK- Po Naredbi Utrčavaju S Konstruiranjem Optužnice Konkurenciji

Tko je glasao

@ppetra tako je, vlastitom

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

@skviki, halo @skviki đe si se bolan izubio?

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

Mali prilog tvojoj borbi za istinu

Stalno postavljaju pitanja zašto branitelji ne podržavaju ve ili one prosvjednike, a sad naslov na indexu:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/veterani-iz-savske-oteli-prosvjed-rad...

Tamna i užasna Sjenka nadvila se nad hrvatski narod i nad djecu našu, tamna i užasna kao najcrnja noć i strašna kao očaj!

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Opet donose zakone protiv hrvatskih nacionalnih interesa

Evo ih- crvenih jugoslavena šrovelikosrpske orijentacije- u borbi protiv hrvatskih branitelja , građana RH, , zdrave pameti, nacionalnih interesa i za sustavno podrivanje RH zr za nagrađivanje bivših agresora i preuzimanje skrvi o teroristima koji su napadali RH u ine velikosrbije:

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/138514-izmjene-zakona-vise-novca-z...

Tko je glasao

"Mali prilog tvojoj borbi za istinu"

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

Nek ti je Jahve na pomoći

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

jedan katolički krivokletnik manje i zato ti dajem plus!

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

Sam si sebi dao plus ahahahah

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Uh, pa ti ništa ni o kršćanstvu, ni o židovstvu ne znaš???

Daj mi pričaj malo o mom odustajanju od kršćanstva? Možda jer spomenuh ime JHVH? :) Možda ti je tema preteška, prouči malo kršćanstvo!

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

ppjesma za ppetru (by Božica Jurić via FB)

Tko je glasao

A onda taj dan prođe

i ljudi ostaju sa svojim sjećanjima:

http://www.dnevno.hr/domovina/138131-svjedok-smrti-jean-michel-nicoliera...

A Ljeposava i Vojislav Stanimirović i dalje uživaju i traže svoja prava, ugroženi su snovima o svojim zločinima:

http://www.vecernji.hr/hrvatska/ljeposava-stanimirovic-1991-prikrivala-s...

Tog 18. novembra 1991. pao je i poslednji bastion, poslednje uporište ustaške vlasti u Vukovaru - vukovarska bolnica. Njenim padom oslobođen je i sam grad Vukovar.

Izjavi, nakon pokolja svih ranjenika i većine osoblja bolnice premijerov kolega Vojislav Stanimirović.

I onda ovima iz Minken bojne nikako nije jasno o čemu se tu radi?

Al ok, shvatit će oni, na ovaj ili onaj način.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

???

Zašto sad vrijeđaš Skvikija, iz čista mira?

Tko je glasao

Ne boj se ti za Skvikija

Vi domaći izdajnici i Minken bojna na vlasti ste problem.

Ne znam ništa o Skvikiju, ali ovo što znam upućuje na to da jedan Skviki vrijedi najmanje 6 milijardi Zaphod/Zrakomlat dvoglavih aždaja... :D

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

znam da ništa ne znam :)

Tko je glasao

izdajica?

Iju, požalit ću se zapovjedniku svoje topničko-raketne brigade...

Nego, znaš li kako završavaju sustavi gdje na vlast dođu oni koji svako različito mišljenje nazivaju "domaćim izdajnicima"? Znaš li koliko ljudstva gubiš ovakvim svojim stavom.

Pravi si primjer zašto imamo 150 pravaških, "desnih" stranaka, koje se na svakoj "sjednici ujedinjenja" potuku šakama (što si i sam nekoliko puta predložio).

Nitko s gramom inteligencije ne želi surađivati s vama - u tome je problem. Jer zbog vlastitih problema i grižnje savjesti iz prošlosti morate nametati lude kriterije, koje ne bi zadovoljio nitko - pa ni vi.

Vaša želja za "Mi Hrvati i Vi Domaći Izdajnici" je jedan od većih i glupljih problema koje ova država ima. Drago mi je da ustraješ u tom stavu. S tobom nikad naprijed.

Tko je glasao

Žali se kome hoćeš

Ali činjenicu, da su ti bliži četnici po uvjerenju od Hrvata koji se drže istine i samo istine, ne možeš pobiti.

S kim ćeš ti u slučaju rata surađivati je tvoja stvar, ja znam da ću stati na stranu svoje domovine i svih njenih građana dobre volje.

Za stranke me nije briga, politikom se ne bavim na taj način.

Moja je stranka Hrvatska, moja su djela čista i časna, časna djela nikad ne izazivaju grižnju savjesti pa je, eto ni nemam, sve bih opet jednako napravio.

A ti, pozadinac, imaš li ti grižnju savjesti?

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

pozadinac...

... kad izmisle top koji se nosi na prsima na prvoj crti - javi. Do tada ću biti onaj koji ti čisti teren na zemlji i u zraku i kojeg gađa neprijateljska artiljerija i avijacija. Pretpostavljam da misliš da se rat dobiva samo kalašnjikovom. E, pa, sretno ti bilo, javi kao si prošao.

Ne poznajem "Hrvata koji se drži istine i samo istine" - jer, sirot kakav jesam - niti ne znam što je istina. Ne znam niti što su hrvatski interesi - nitko mi ih ne zna takstativno nabrojati.

Znam samo da smo - više-manje slučajnošću - rođeni u ovom kutku svijeta i "osuđeni" da živimo jedno s drugim - te da pritom naučimo da naše mišljenje nije najvrednije - a pogotovo ne istinito.

I u tome je problem s "nositeljima istine" - em su Jedini i Izrabrani, em ne znaju objasniti tu Istinu - em bi sve ostale prozivali pozadincima, petom kolonom, unutrašnjim neprijateljima.

E, pa, svi takvi sustavi u povijesti su slavno propali - jednostavno su proizveli previše neprijatelja. Na koliko to frontova misliš paralelno ratovati. Život nije boksački ring gdje problem rješavaš od osobe do osobe, šakom u glavu. Ima nas na milione. I bilo bi korisno da poštujemo jedni druge, bez rigotina koje kuljaju na tvoja usta poput "izdajice" i slično

Tko je glasao

Ima vas šaka jada, al ste histerični i glasni

A koliko ima nas buš videl, ne! :)

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

"Ima vas šaka jada, al ste histerični i glasni"

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

Zaphod, Nego, znaš li kako

Zaphod,

Nego, znaš li kako završavaju sustavi gdje na vlast dođu oni koji svako različito mišljenje nazivaju "domaćim izdajnicima"? Znaš li koliko ljudstva gubiš ovakvim svojim stavom.

Svako drukčije mišljenje ste okarakterizirali kao ustaško, hrvatsko pučanstvo koje je biralo ono kaj vama ne paše ste nazivali: primitivnim, ne školovanim, nepismenim, ognjištarima, kamenjarima, sa IQ veličinom broja cipela.

Sad prosipate otrov sve više i više, jel na svim mogućim izborima u zadnje vrijeme gubite.

Počeli ste se i međusobno glodati, jel ste shvatili da od pustog laprdanja nema napredka.

Tko je glasao

neškolovanost...

Tko je glasao

Blatiteljska bojna , a ne branitelji!

Ta zaphod i ekipa nemaju različito mišljenje od mišljenja četnika. i jedni i drugi su šiljili ZZP Hrvatskoj, generalima, braniteljima,...!
Njihovo "različito mišljenje" predstavlja podrivanje države (era ZZP-a) i teška blaćenja samih temelja ove države: DR i najčasnije vojske na svijetu. U bilo kojoj demokratskoj državi dobili bi "po tamburi" od pravne države!

I kada se takav , kao i još neki -da ih ne imenujemo jer su previše vulgarni i bijesni, pozove na svoje sudjelovanje u DR, kao branitelj, onda je to čista groteska.

Koristi od njih, pokazuje njihova gradnja ZZP-a, i plusiranje feniksovih velikosrbočetničkih uradaka, moglo je biti samo za neprijateljsku stranu.

I još "pametuju" drugima"

Čista sprdnja i podlost, blatitelji, a ne branitelji!

Tako je skviki, pošizili su od bijesa i prosipaju otrov, bjesne , koriste svoj fekalni rječnik, ubacuju vulgarne slike,...pokazuju najgore o sebi.

Tko je glasao

eee, dozvala se pameti :)

Tko je glasao

pravna država

Tko je glasao

ppetra, Čudi me da jedna žena

ppetra,

Čudi me da jedna žena kao ti i sa tom inteligencijom uopće gubi toliko vremena na kojekakve lusere

Samo hraniš trolove.

Tko je glasao

Skviki, oni su nebitni-

Skviki, oni su nebitni- ali:

"Istini je suđeno boriti se protiv laži. Istina će pobjeđivati, ali će se laž uvijek vraćati, te će se istina uvijek iznova morati boriti s njom. Ako to ne bude činila, bit će zauvijek izgubljena".

Tko je glasao

:)

Tko je glasao

umjesto toga...

Tko je glasao

Ustanem ja ustaše svi

Svako drukčije mišljenje ste okarakterizirali kao ustaško
Kao ustaško mišljenje je okarakterizirano svako mišljenje koje opravdava ili veliča ustaštvo, a ne svako drugačije mišljenje. Budući da postoji mnogo različitih mišljenja, onda je ovo ustaško mišljenje samo manji dio svega, na sreću.

S druge strane pročitaj komentare tvoje štićenice ppetre ili gurua vkrsnika koji svakog neistomišljenika krste poprilično "masnim" epitetima, a ti svemu tome daješ plusiće.

P.S. a o IQ broja dječje cipele je bespremetno raspravljati jer kako drugo okarakterizirati nekog koji si bira Bandića, Sanadera, Karamarka ili Tuđmana da ga vodi po bespućima povijesne zbiljnosti?

leddevet

Tko je glasao

Jedna bojna bi vas rasturila. Bolje je da ih ne prizivate

I tko nama daje svoje mišljenej o ustaštvu- velikosrbi, ZZP-ejci, frustrirani pobunjeni i poraženi Srbi-krajinaši, ostatci jugoergele izdajničke i filočetničke?

Mišljenja takvih slažu se sa šešeljevcima , arkanovcima i sličnim im "kolegama".

Ustaša nema, jer da ih ima ne bi vi radili ovo što radite, a frljići i zlatarice bi odavno bili izvan RH. Ma svaka normalna država, bez crvene napasti bi ih prvo u zatvor, a onda progon iz RH- u državu za čije interese izvode svoje performanse.

Ovo u kazalištu u Rijeci je samo nastavak tradicije ispoljavanja srpske frustracije zbog naroda u Vukovaru i hrvatskoga zajedništva u obrani toga Vukovara od prosrpske crvene napasti!

Sv akoga tko si bira nabrojane može se smatrati inteligentnijima od onih koji su izabrali ovo Kukuriku zlo.

Čak i Šešelj pozdravlej kukuriku kolegicu s kako kaže četničkim korijenima po majci- čija je politika četničkija i štetnija po Rh od šešeljeve.

Nikoga ja ne krstim "masnim epitetima"- samo konstatiram da su graditelji ZZP-a bili i ostali graditelji i podržavatelji četničkih i velikosrpskih interesa.
Nisi li bio ZZP-ovac?
Zašto?
Da popravljaš najčasnije na sviejtu u odnosu prema neprijatelju. Ta ovo malo neprijateljske kolaterale, nije vrijedno spomena u ratovima, a vi zapeli skupa s notornim podlacem i lažljivcem Štrbcem graditi ZZP.

Misliš pravo srpskočetnički: nema veze što smo mi njih (Hrvate) klali, silovali, odvodili u logore, rušili- mi imamo pravo na to, ne trebamo plaćati ratnu odštetu,..., ali naši životi, naše- baš sve je svetinja!
Da iamte i malo morala i da ste lojalni građani RH navijali biste i sve radili da RH dobije odštetu, da nam svima bude bolje, ali vi ste toliko kvarni da se prikazujete dobronamjernima, dok nam "papskijim kriterijima od Pape" pokušavate nametrnuti "dobbrotu" i dudekoviajnstvo do vlastite nam propasti i ostvarenja vaših velikosrpskih ciljeva.

Očito vam srpski geni smetaju prihvatiti Hrvatsku. Prijetvorni ste i u podržavanju demokracije, jer ju tumačite kao podržavanje srpskih prava na povlastice, pozitivnu diskriminaciju, neosuđivanje za zločine, nezatvaranje i suđenje za silovanja u Vukovaru, te podržavanje nagrada za zločine, ubijanje , za genocid vaše manjine nad Hrvatima, za nesrazmejer između udjela u stanovništvu i udjela u vlasti.
pokvareno važete svojim dvostrukim mjerilima i licemjerno podržavate prava manipuliranja demokacijom jer vašoj manjini to manipuliranje omogućava povlašteni položaj i vladanje državom koju iz dna duše mrzite.

U toj mržnji koja vas izjeda gubite sva mjerila kulturnoga dijaloga i postajete napadači koji vulgariziraju, mrze, prijete,..., a nama nudite svoju smišljenu memorandumašku podvalu " Ja ne mrzim!"

Ja mrzim vaše zločine, silovanja naših žena i muškaraca u logorima za mučenje u kojiam su tvoji iživljavali velikosrpsku mržnju na "ustašama"- odnosno narodu koji je branio svoj dom,a li vi mrzite sve naše dobro- našu vjeru, naše zajedništvo, našu naciju, naš ponos, naš Vukovar, naše iseljeništvo, naše Hercegovce, naše Dalmatince, naš nogomet, našu pobjedu, naše branitelje, naše generale, našu omladinu koja pjeva Thompsonove pjesme, našu spremnost za obranu Domovine, naše pravo za dostojnim pokopom žrtava komunističkoga terora, našu zemlju, ...

Vi bi nama pod "Ja ne mrzim" nametnuli četničluk, a sami pucate po šavovima od mržnje i filočetništva.
zato su vam usta puna "ustaša" , jer ne podnosite Hrvate. Vama je sve hrvatsko -ustaško.

Jedna bojna ustaša rasturila bi vas "kao bebe zvečku", a nastavite li s takvim podlostima- moglo bi vam se ostvariti što prizivate!

Ne bi ih nitko spriječio, a Hrvati bi se nakon vaše zloće sve ove godine , maknuli od vas.

Tko je glasao

?

Tko je glasao

Ustašeeeeeee

leddevet

Tko je glasao

Junaci u klanju nenaorućžanih ljudi!

Tko je glasao

Zemi me, zemi me!

leddevet

Tko je glasao

Kidali su od ubojica, a da su

Tko je glasao

Kidalice

leddevet

Tko je glasao

Najbrži na svijetu- za Guinessovu knjigu rekorda

Tko je glasao

ppetra i Šešelj

Tko je glasao

Bojeva glava

leddevet

Tko je glasao

Što su emdiji prešutjeli o Danu sjećanja u Vukovaru 2014?

Tihomir Dujnmović o policijsko medijskoj akciji lijepljenja kolone i naguravanju građana da se ubace u kolonu !

http://www.dnevno.hr/kolumne/tihomir-dujmovic/138114-sto-su-mediji-presu...

Tko je glasao

Hranjenej šešeljevih metastaza iz Banskih dvora i s Pantovčaka

http://narod.hr/svijet/video-vucic-95-nikad-glina-nece-biti-hrvatska-nik...

http://www.24sata.hr/image/srdacan-susret-josipovic-i-nikolic-se-poljubi...

Hranjenje šešljevih metastaza iz Banskih dvora i Pantovčaka rezultiralo je sramotnim vješanjem ćirilice po Vukovaru.

Da imaju srama, umirali bi od srama!

Narod im zviždi na Dan pobjede, okreće im leđa na Dan sjećanja, HRVI im pod prozorima, a oni šute i mute, dok Šešelj kao i Nikolić tvrdi Vukovar je srpski,. Ti hranitelji velikosrpskih metastaza po RH, Vukovar označavaju ćirilicom, političkim manipuliranjima i zloporabom US, također zaraženoga metastazama, protuustavno bacaju balvane ispred narodnoga referenduma zaštite Vukovara od velikosrpskih svastika.

"Hranitelji velikosrpskih metastaza u RH", hrane učahurene metastaze i šire ih do nevjerojatnih oko 50% u institucijama hrvatske vlasti, u policiji (policajac koji je invalidizirao D. Pajičića,...), u misnistrrstvima, u javnim poduzećima,..., ne računajući "srpske zetove" i ostale moguće izvore novih metastaza.

Kombiji ispred PU u Vukovaru štite velikosrpske svastike, valjda čekajući "osloboditelje" -da razmaknu kombije i prošire ih do sanjanih granica.

Drugi puta neće biti abolicije za hranitelje metastaza!

Tko je glasao

Hranjenej šešeljevih metastaza iz Banskih dvora i s Pantovčaka

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci