Tagovi

Ispraćaj

Bilo bi otužno da nije smiješno!

Gledao sam malo ispraćaj naših reprezentativaca i mišljena sam da bismo trebali osnovati pjevački zbor NRH (nogometni reprezantativci hrvatske) i kandidirat se za slijedeći Eurosong, bolje nego za EP. Bojim se da smo izgubili sportsku ozbiljnost, sportski ponos i dostojanstvo. Sport je prije svega puno odricanja, rada a ne glamura i kojekakvih sponzora i sponzoruša, ostavimo to Red carpetu i sličnim emisijama.
Nekako se ne mogu oteti dojmu da će naša reprezentacija istrčati na bečki stadion sa zastavicama T-coma, kapama HRT-a a na dresovima sa slikama premjera ili ne d'o bog Polančeca. Umjesto da su svi u službi promoviranja sporta, obrnuto je. Još samo, s obzirom da igramo 'vani', da nam ministar vanjskih poslova zaigra veznjaka i eto pravog 'zna se' cirkusa.
Sretno svima, a posebno našim nogometašima, jer to će im najviše trebati!!

Tagovi

Komentari

Dobrodošao, lujprvi! Više

Dobrodošao, lujprvi!

Više ništa nije čudno, osim onoga što je normalno.
A i praktično je, ispraćaj je manje-više čista nužnost.
Jer doček je, u najmanju ruku, čista neizvjesnost.

ragusa

Tko je glasao

Baš me nasekiralo kad su

Baš me nasekiralo kad su jučer prekinuli prijenos Ljubičića na Roland Garrosu radi ispračaja fudbalera. Al dobro, ja sam tenisač pa gledam subjektivno. Al sunce mu kalajsano - uživo osmina finala ili nogometaši kako se naslikavaju. Pa to nije ni za usporediti. Ok, kužim, sponzori, reklame, unaprijed zakazani termin, moralo se tako. Ipak smo mi nogometna nacija.

Tko se mača laća, sam u nju upada a ćud nikada

Tko je glasao

Ono malo što sam vidjela,

Ono malo što sam vidjela, parada kiča i neukusa. Nakon ovoga, tako će slavno propast, da me je strah. I onda ćemo Bilića razapet i nastaviti kukati.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci