Tagovi

index.hr ponovo prisvaja tuđi rad

Nerado ovo činim, ali neprofesionalnost novinara portala index.hr natjerala me da ih javno prozovem zbog prisvajanja tuđeg rada. Radi se o tekstu o prodaji Sunčanog Hvara koji je na cnn.blog.hr bio objavljen više od 24 sata prije nego li je i jedan drugi medij prenio tu vijest. Svi važniji mediji bili su obaviješteni u isto vrijeme da je cnn.blog.hr objavio tajni dokument o prodaji Sunčanog Hvara.

Sve to nije spriječilo Jovana Dragišića i portal index.hr da prešuti odakle su „dokumenti došli u redakciju“. Na žalost ovo nije prvi slučaj takvog ponašanja portala index.hr čime su zaradili crveni karton na svako daljnje dostavljanje informacija.

Čestitam gospodo, prvi ste!

Komentari

Index.hr vode osobe koje pod

Index.hr vode osobe koje pod krinkom slobode medija redovito i bez skrupula gaze načela odgovornog novinarstva. Njih ne treba doživljavati kao ozbiljni medij jer to ni nisu - okosnica im je bila i ostala tabloidno novinarstvo.

Opinioiuris

Opinioiuris

Tko je glasao

Strelica gore cnn.

Strelica gore cnn.

"Isto i jednako nisu ni isto ni jednako."
silverci

Tko je glasao

Ja sam forumas po cyber

Ja sam forumas po cyber vokaciji :-)

Ono sto mogu vidjeti na indexovom forumu jeste da se teme sa konstruktivnim predznakom oduvijek vrlo ambiciozno uklanjaju, dok par likova iz pretpovijesti (jos sa vlast.net-a) stancaju tone postova po pitanju "dozvoljenih", pljuvackih tema.

Cini mi se da nam to nesto govori o index.hr-u.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci