Tagovi

Imigranti pregazili Kukuriku kokošinjac

Viktor Orban- najveći je političar današnje Europe. Pokazao je kako se vodi nacionalna politika i kako se brani državni teritorij.

Pođimo od činjenice da je gđa Merkel pozvala skoro milijun imigranata u Njemačku.
Svojim gostima mogla je poslati Lufthansine zrakoplove u Grčku i tako im uštedjeti ogromnu patnju pri izlasku iz ropstva u slobodu u Njemačkoj. Budući su izbjeglice bili puni dolara, na tome bi šparni Nijemci i dobro zaradili.

Ali, Merkelica nije tako dobra domaćica i pustila ih je da se zlopate kroz Grčku, Srbiju, Mađarsku, jer očito joj je stalo da njeni gosti dobro izgaze sve na svome putu.

I, evo ih na našim vratima.

Dok su Mađari gradili ogradu, pripremili zakone za agresivne migrante koji ne poštuju tuđe zemlje, hrvatski Crveni kokošinjac kukurikao je kako je spreman, a evo ih na (zlo) djelu, Umjesto da su radili isto što i okolne zemlje: gradili ograde, vodili računa o državi koja im je povjerena, oni su još pozivali imigrante. Zašto? Očito iz istog razloga zašto su napadali branitelje u Savskoj, u Crkvi sv. Marka- iz preduboke mržnje prema Hrvatskoj.

I umjesto da ministar unutarnjih poslova zbog kaosa koji je nastao, dobije hitnu ostavku, njega, koji dogovara strategiju s nama najneprijateljskijom zemljom na svijetu, sa Srbijom, postavljaju za predsjednika Kriznog stožera!?

Umjesto da je isti branio hrvatsku granicu, on se dogovarao sa srbijanskim "kolegom", očito kako destabilizirati Hrvatsku i poslati joj desetke tisuća imigranata.

Hrvatska javnost je ogorčena, traži hitno zatvaranje granice, a oni bajaju o još i još izbjeglica i šalju molbe Srbiji i Grčkoj.

Ta nisu Srbija i Grčka zadužene za sigurnost hrvatskih granica, nego Hrvatska granična policija, ostala policija, pa Hrvatska vojska.

Digli svi neprijateljski mediji u RH, HRT i ostale protuhrvatske medijske štetočine,pravu specijalnoratovsku harangu i stvaraju okružje neohodnog hrvatskog harakirija- dudekovskom humanošću.

Pridružilo se i nešto glupastih idealista i uvijek ista jugokomunjarska kaljuža : GOLJP, Teršelićanci, Pusićanci, ZZP-aši svih boja i drobe li drobe, kotrljaju po medijskom prostoru, ne bi li opravdali harakiri-humanošću svoje zahtjeve za "humanošću" prema imigrantima. Isti su nam nametali ZZP po kriteriju "papskiji od Pape " kriterija za HV, a sada nam nabacuju samouništavajuću humanost.

Ovi imigranti su Trojanski konj ubačen u Europu, a za njegovo ubacivanje najodgovornija je A. Merkel. Gdje je sada? Skriva se u mišju rupu od pobješnjelih Nijemaca koje, poput naših Crvenih, naziva "nacistima i fašistima", što žele njemačku Njemačku, a ne nenjemačku. Europa, koja nameće Europljanima "pederske brakove" uvozi "nepederske obitelji" da bi povećala broj mladih stanovnika.
Valjda to promiču podmićeni europski političari, jer drugih logičkih razloga jednostavno nema.

Što je najbogatijim državama, prepunim nafte, podmititi cijelu Europsku komisiju, i najjače europske političare? Čista sitnica!
Prema djelovanju istih moglo bi se raditi i o takvim stvarima.

HDZ traži zatvaranje granice dok se situacija ne "konsolidira". To bi imalo smisla, ako bi konsolidizacija značila odvoženje imigranata do granice sa Slovenijom na njihovom putu k Merkelici koja ih je pozvala u ime njemačkog naroda i istodobno gradnja ograde prema Srbiji, te neprihvaćanje slovenskog odbijanja imigranata.

Ali, izbjeglice ne znaju da su se Nijemci osvijestili i da umjesto Merkelice sada govore neki drugi političari, policajci, Nijemci koji shvaćaju opasnost po Njemačku, od Merkeličinog protunjemačkog i protueuropskog poteza.

Kukuriku su se hvalili kako smo za DR smjestili pola milijuna izbjeglica, a kratkovidni i kratkoumni su, jer ne shvaćaju da ih je hrvatski narod smjestio u svoje kuće, dok ove imigrante niti sami ti političari ne dovode svojoj kući na svoj teret.

Kod mene je bilo 7, što izbjeglica, što prognanika, a i drugi su primali naše ljude koje su Srbi protjerali s plastičnim vrećicama i opljačkali ih do zadnje DM, ako ih nisu poubijali.

Dakle, hrvatski narod, je taj koji je prihvatio tih stotine tisuća izbjeglica, a ovdje pametuju, iako ove nitko neće, pa niti političari koji ih dovlače da napakoste RH, jer je mrze.
Najbolje da svim tim "humanitarcima" oduzmemo od plaće za imigrante, pa neka pokažu kako su humani.

Od početka sam za zid prema Srbiji, ali za početak bila bi dovoljna i ograda. Svoj posjed imamo pravo ograditi, pa i svoju zemlju od Merkeličinih "gostiju". Ta i oni sami ističu da idu kod nje.

Nijemci su dužni, jer su ih pozvali, brinuti o njima. Ako ih neće, neka ih pokupe i vrate kući, uz nadoknadu štete koju su im prouzročili i naplatu za sve njihove patnje, strahove i trpljenja koja su proživjeli. A vidi, oni bi svoje pogrješke naplaćivali nama i bivšim socijalističkim zemljama, kao da nam svima nisu i previše zla nanijeli pljačkaškom akcijom zvanom "švicarac"

I evo ih sada u planiranju pljačke hrvatskih voda, što im kukuriku pripravlja pokušajima podržavljivanja vodovoda i izvlašćivanjem lokalnih zajednica.

Ako se HDZ vraća tuđmanizmu, onda neka hrabro zastupa obranu Hrvatske od najezde imigranata. Ako može Mađarska može i Hrvatska. Ako smije Slovenija, smije i Hrvatska,

Uskratit će fondove?

Pa to su čiste ucjene. Već da ništa ne uplatimo imamo svojih preko 600 milijuna eura koje uplaćujemo kao članarinu. Za to ne moramo praviti niti projekte kojima nas Njemačka uništava podvaljujući nam razdjelnike, reciklirani stiropor, kanalizacijske cijevi, da bi nam preko tih dugova oduzela vode, energetiku i ostalo nacionalno blago.

Umjesto poslušnosti potrebna je prava politika zaštite nac, interesa, a to Kukuriku ne može jer je ona jugonacionalnosti.

Hrvatska ne smije zaboraviti da je Grčka 1. članica EU u koju su ušli imigranti, te da obveze prema njima ima Grčka, a ne Hrvatska. I na tom primjeru vidi se neravnopravnost i pokvarenost najjačih država: one su u središtu pa mogu birati i diktirati onima na rubu unije.

I zato će se Unija raspasti, jer je uništava Njemačka i ostali igači koji majoriziraju i tlače druge narode. Slično kao što su Srbi radili u SFRJ i Rusi u SSSR-u.

Ukoliko se ne zatvore granice RH svakako da se pridružujem prosvjedima protiv onih koji ne štite RH, a zaduženi su za to. Zato, pod hitno hrvatska policija mora zatvoriti granice RH, a ako ona neće, na redu je vojska, a ako niti ona neće morat će se samoorganizirati hrvatski narod u obrani svoje države!

A kaljužari će cviliti i drečiti kao i sa ZZP-om, jer jednostavno drugo ne mogu budući su prepuni mržnje prema Hrvatskoj i Hrvatima. Zato je na djelu rasipanje njihove mržnje prema onima koji traže zaštitu RH od najezde imigranata.

Neka takvi kaljužari svoju harakiri- humanost primijene na sebi i uzmu nekoliko obitelji imigranata u svoj dom, hrane ih i pomažu im na svoj račun, dok ne bankrotiraju, Ovako su samo lajavci koji laju protiv hrvatskih nacionalnih interesa.

Komentari

Zločiniziranje hrvatske vojske iz redova Vlade RH

Zločiniziranje Hrvatske vojske iz redova Vlade RH i medijska priprema državnog udara

"Nego, zakaj vojni brodovi ne pucaju po čamcima sa izbjeglicama, oni ih spašavaju i dovoze u EU.
Dakle, kaj bi mi trebali delat, pucat umjesto negog drugog?"

Tako pričaju ZZP-aši koji su Hrvatskoj vojsci i hrvatskom narodu pripisivali zločinaštvo u DR. Jednako pričaju i danas kada izjavljuju da izlazak Hrvatske vojske na hrvatsku granicu znači obvezno pucanje po ljudima.
Koliko je u toj tvrdnji mržnje i podlosti prema vlastitoj državi, vojsci i narodu, sasvim je jasno.
Kada to kaže neki nebitni pojedinac iz stanovništva RH to se može protumačiti osobnim stavom, naivnošću uzrokovanom medijskim manipulacijama ili posljedicom abolicije. Odnosno frustrirane, poražene snage, ne mogu prihvatiti propast ZZP-a kojim su htjeli agresore pretvoriti u žrtve, kao i ona ideologija koja je na toj činjenici htjela rasturati DR, branitelje, dr. F. Tuđmana, KC,... cijelu Hrvatsku.

A kada to javno izjavi predsjednik Vlade, ministar obrane, ministar unutarnjih poslova, ministrica vanjskih poslova, onda je jasan njihov neprijateljski stav prema Hrvatskoj vojsci, kojime joj javno pripisuju zločinaštvo:

“Što bi vojska radila na granicama? Pucala na ljude? Zamislite kakva je to uopće ideja, ali, na sreću, budući da Vlada o tome odlučuje, takve stvari se ne događaju”,

rekla je Vesna Pusić. To pokazuje elemente državnog udara, jer Vlada pokušava uzurpirati ovlast predsjednice RH!

http://narod.hr/hrvatska/vesna-pusic-odgovorila-hebrangu-sto-bi-vojska-r...

"Vojska na granici znači ubijanje"

rekao je Zoran Milanović.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleVie...

"Nećemo žica, palica, strojnica"

-ministar obrane Kotromanović
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kotromanovic-odbrusio-kolindi-i-hdzu-...

Sve vojske susjednih europskih zemalja su na granicama i niti jedan njihov premijer i ministri ne govore o svojoj vojsci kao o zlu koje će pucati na ljude, čim vojska izađe na granice-, nego uvažavaju svoje oružane snage i njihove vrhovne zapovjednike.
Ovo što kukuriku vlada izjavljuje o Hrvatskoj vojsci i njenoj sklonosti pucanja na civile, je skandalozno, sramotno, protudržavno. Samo im u izjavama još nedostaje Jasenovac
U spletu njihovih sramotnih izjava, ova izjava o karakteru "Hrvatske vojske" , aludirajući na Srebrenicu (žica palica, pucanje na civile,...) koja pripisuje genocidnost Hrvatskoj vojsci je najsramotnija.

Medijsko, harangaško, agitpropovsko uključivanje u ovu prljavu rabotu kulminira zagovaranjem odricanja ustavne uloge Vrhovnoj zapovjednici Oružanih snaga Hrvatske i istodobno pripisivanje te uloge Vladi RH.
Isti, preko svojih medijskih trabanata, prigovaraju Predsjednici: "Gdje je bila kada je NATO naoružavao pogrešne pobunjenike u Siriji?"

S jedne strane pokušavaju joj uzurpirati ustavne ovlasti u vlastitoj joj državi, dok joj s druge strane, iako nema nikakve zakonske ovlasti i mogućnosti, nameću ulogu svemoćne vrhovne zapovjednice NATO-a koja je mogla odlučivati o dijeljenju oružja u Siriji!?!

Sramotno,pokvareno i podlo!!

http://www.index.hr/vijesti/clanak/gdje-je-bila-kolinda-kada-je-nato-nao...

U tom cilju, traju napadi ismijavanjima Predsjednice, a time i hrvatskog naroda koji ju je izabrao na tu funkciju.

Krenulo je s planom "Barbika", HRT-ovim sramotnim prijenosom inauguracije Predsjednice, zatim zviždanjem njenom izaslaniku u Jasenovcu, žrtvi Auschwitza- Branku Lustigu, a sada se članovi Vlade na sličan način ponašaju prema Predsjedničinom izaslaniku za imigrantsku krizu- dr. A. Hebrangu, te prema njenim izjavama da Hrvatska vojska mora kontrolirati hrvatske granice, kada je već Hrvatska vlada javno izjavila da to nije u stanju.

Time Vlada smatra za normalno, ono što je svim državama svijeta nenormalno: imati granicu poput "švicarskog sira" da kroz nju prolazi tko, kada i kako hoće. U svjetlu toga kozmetičko zatvaranje graničnih prijelaza prema Srbiji je groteskno i vrijeđa zdrav razum.

Time Kukuriku provodi odjeljivanje Hrvatske od Europe, a snažnim otporom izlasku HV-a na granice RH, odnosno čuvanjem svoje pupkovinu s bivšom državom, nastoji Hrvatsku zadržati na Balkanu!

Članovi Vlade i njihovi mediji koriste govor ulice ismijavajući ulogu Predsjednice RH. Ali, ne samo to, nego aktivno pokušavaju uzurpirati njene ovlasti, što se već uočilo pri organiziranju vojnog mimohoda na obilježavanju Dana pobjede.

Predsjednik Vlade i njegovi ministri pokušavaju svojim izjavama i medijskom harangom reinkarnirati maršala Tita u liku maršala Zorana, koji bi preuzeo i vojsku.

Za razliku od njihova nasilničkog govora ulice, Predsjednica se ponaša državnički, odgovorno, i ponos je građana RH, pred koje može izaći s ponosom.
Nasuprot nje, maršal Zoki bježi u "mišju rupu" pred narodom čiju državnu granicu njegovi miševi grickaju, namjerno ostavljajući rupe u granici!

Kada ministar obrane, najavljuje svoju vjernost takvoj poluodmetnutoj vladi, koja ne štiti granice RH i njene građane, te koji pokušava kroz medije proširiti partijski stav da vrhovna zapovjednica OS to nije, nego je to baš njegov partijski šef, onda se radi o ozbiljnim stvarima i pokušajima uzurpiranja predsjedničkih ovlasti.

Sve vojske susjednih europskih zemalja, u ovoj teškoj svjetskoj imigrantskoj krizi, su na granicama svojih država i niti jedan njihov premijer i ministri ne govore o svojoj vojsci kao o zlu koje će pucati na ljude, čim ta vojska izađe na granice, nego uvažavaju svoje oružane snage i njihove vrhovne zapovjednike.

Ovo što kukuriku vlada izjavljuje o Hrvatskoj vojsci i njenoj sklonosti pucanja na civile, je skandalozno, sramotno, protudržavno.
Samo im u izjavama još nedostaje Jasenovac

U spletu njihovih sramotnih izjava, izjava o karakteru "Hrvatske vojske", aludirajući na Srebrenicu (žica palica, pucanje na civile,...), pripisuje genocidnost Hrvatskoj vojsci.

http://www.jutarnji.hr/vojska-izlazi-na-teren-kotromanovic---njezina-ulo...
U zadnjoj rečenici, o izlasku vojske "pitat će se Zorana Milanovića", ministar obrane RH ukazuje na državni udar.

Tko je glasao

"ministar obrane RH ukazuje na državni udar."

sve dobro...

Tko je glasao

ppetra napada sam sebe, uključiti uobičajenu zašta od malwera

Tko je glasao

Javno razotkrivanje Plana CCCC, Kukuriku koalicije

Hrvatski premijer Zoran Milanović prvo je lagao o dogovorima sa Slovencima i Mađarima o tranzitu imigranata, a ovih trenutaka se slavodobitno, balkanski, bahato, hvali da "Nije bilo dogovora s Mađarima, ali da ih je natjerao da prime imigrante"!

http://www.vecernji.hr/hrvatska/zoran-milanovic-ironicno-odgovorio-na-op...

Pojavio se "King Kong" koji se okrenut Mađarima lupa pobjednički po grudima, ne bi li ubrzao gradnju mađarske ograde prema Hrvatskoj!

To obzirni političar, dobronamjeran prema vlastitoj zemlji, ne bi nikada otvoreno rekao i iz toga se otkriva njegov PLAN C (odnosno Plan CCCC) u kojemu je sljedeće:

1.Natjerati naše susjedne europske zemlje da Hrvatsku izoliraju žičanim ogradama i vojskom.

2. Ostaviti otvorenu granicu RH i tako uvjeriti Europu da Hrvatska nije u stanju braniti europsku granicu, nego da to mogu druge države poput Slovenije i Mađarske.

3. Ostaviti otvorenu granicu prema Srbiju i tako Hrvatsku, zatvorenu sa sjevera i zapada priključiti Srbiji i Balkanu.

4.Ogradama izoliranu Hrvatsku priključiti prostoru s čijim se ministrima dogovorio ministar unutarnjih poslova Ranko OstojićI

Sada se King Kong okrenuo Sloveniji i jednako se lupa po prsima, ne bi li i Slovence natjerao da ograde Hrvatsku od Europe!

Ovaj podmukli Plan CCC , odjeljivanja Hrvatske žičanim ogradama od susjednih europskih država, Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović nužno mora presresti i osujetiti, a gradnjom vlastite hrvatske ograde prema Srbiji pokazati da je RH u stanju štititi svoju, ali i Europsku granicu.

Predsjednica tu ugrozu nacionalnih interesa i takav zločinački plan mora spriječiti hitnim dovođenjem vojske na granice i nedozvoljavanjem ostvarivanja Plana- CCCC struktura bivše države!

Da se stvarmo radi o izazivanju gradnje ograde od strane Mađara, prema Hrvatskoj dokazuje ovaj podcjenjivački odnos prema Mađarima i Mađarskoj i ujedno otkriva što to Kukuriku snuje i provodi korak po korak, uz naputke moćne srpske prijateljske države.

Tko je glasao

http://radio.hrt.hr/radio-slj

http://radio.hrt.hr/radio-sljeme/clanak/zelite-li-pomoci-crveni-kriz-por...
Hrana:

tost/dvopek
sir u listićima
riblje konzerve
pileće paštete
datulje grožđice
dječja hrana – kašice u staklenkama i formule za miješanje s vodom
suhi keksi –mini pakiranje

Higijenske potrepštine:

mini sapun
maramice za dezinfekciju bez alkohola
gel za dezinfekciju bez alkohola
dječje pelene u različitim veličinama
higijenski ulošci

Tko je glasao

Nedostaje karta za Njemačku

Nedostaje: karta za Njemačku, ono što imigranti najviše žele.

Tko je glasao

Ostavljaju zemlju nebranjenom, a građane RH ugroženima

Premijer javno iskazuje nesposobnost zaštite granica RH

Mađari će još malo potpuno kontrolirati svoju granicu prema zemljama iz kojih im dolaze imigranti (prema Hrvatskoj i prema Srbiji). I lijepo , politički mudro, organizirat će pokoji konvoj da ublaže sliku nepopustljivosti, što upravo i rade, ali samo ako točno znaju da će isti odmah i otići iz Mađarske.

A Hrvatskoj prijete s 200 000 imigranatra, što u postotku odgovara kao da Njemačka primi 3,7 milijuna imigranata (kao da primi cijelu Hrvatsku)!!!

Te prijetnje mogu ići i u svrhu cjenjkanja, pa da političari ispadnu uspješni, ako ih prime 199 999.

Samo kreteni mogu spominjati njihovo naseljavanje u prazne objekte i na obalu. Samo jedan eksces i nema više turizma u RH. Očito naši mrzitelji upravo to priželjkuju, a budalaši priihvaćaju takve opasne ideje i opravdavaju ih harakiri-humanošću.

Radi se o smišljenom, organiziranom , paklenom planu islamizacije cijele Europe. Budući to podržavaju političari najjačih država Europe, slijedi logičan zaključak, da su prodane duše, odnosno da su podmićeni novcem bogatih islamskih država, koje same ne primaju imigrante.
Novinarska i udrugaška haranga je usklađena s time, jer i oni su dobrano korumpirani strranim novcem.

Građani Europe , kao ovce, sve to promatraju , a Orban štiti svoju državu na jedini ispravan i mogući način. Da su to napravili i ostali, najezda bi stala.

Ovo je ključni razlog zašto Kukurikavci ostavljaju Hrvatsku nebranjenom :

naši političari ne žele presjeći svoju pupčanu vrpcu kojom su još povezani sa Srbijom i zato neće ogradu na toj granici- ruši im se san o obnovi Jugoslavije:

Kukuriku ne želi graditi ogradu prema Srbiji, jer želi Region

Osnovni razlog zašto Kukuriku izlaže RH najezdi migranata i ugrožava nacionalnu sigurnost građana RH, a najviše građana Slavonije, je njihova bolećiva i patološka želja za neodvajanjem od Srbije.

Zbog toga spremni su žrtvovati Hrvatsku i baš oni predstavlju ugrozu za hrvatske nacionalne interese.

Reći migrantima da ne možemo kontrolirati 114 km kopnene granice sa Srbijom, je isto što i pozivati ih da dođu u što većem broju, preko ilegalnih prijelaza. Umjesto da odmah i sada pod zaštitom vojske i policije počnu graditi ogradu, ne za ove, nego za desetke i stotine tisuća koje se najavljuju.

    Kada PREMIJER javno izjavi da ne može kontrolirati 114 km granice, je priznanje da NIJE U STANJU obavljati posao predsjednika Vlade, te da njegovo ministarstvo zaduženo za to ostavlja zemlju otvorenu da ulazi tko, kako i kada god hoće..

Budući da predsjednik Vlade javno objavljuje kako nije u stanju kontrolirati granicu, iako ima sva sredstva i ovlasti, na potezu je Predsjednica da osigura kontrolu našeg državnog teritorija- VOJSKOM.

Ako mogu nenaoružani imigranti, onda, kroz tu granicu, može proći i bilo koja oružana sila- dakle hrvatski građani su sigurnosno ugroženi.

Zato Vojsku treba postaviti kao osiguranje i hitno izgraditi ogradu- zid i osigurati policijsku zaštitu. Ako to nije moguće, ili političari nisu voljni, morat će se samoorganizirati narodne straže duž cijele granice i braniti državni teritorij i svoje domove da im državu ne bi pretvorili u sabirni logor.

Predsjednik Vlade javno iskazuje svoju nesposobnost obavljanja te dužnosti -i građani RH moraju naći druge putove svoje zaštite!

Tko je glasao

Viktor Orban- najveći je

Viktor Orban- najveći je političar današnje Europe. Pokazao je kako se vodi nacionalna politika i kako se brani državni teritorij.

Moram priznati da nisam pročitao dnevnik, moram prvo komentirati ovu rečenicu.
Zar ti uistinu misliš da je Orbanu gradnja zida pala na pamet sama od sebe? Da j eto njegova politika?
Pa to je politika EU-a. Grčka je odlučila da ona neće to raditi. Malo će jebati NJemačku, a osim toga, otkud njima pare za sve to? I tako su oni odlučili glumiti gljivu.
EU je zatim rekla:"Pa u Mađarskoj j eŠengen. I tamo je najlakša ruta za dalje. Sve ravno nema rijeka, prepreka...Orbane, napravi nešto. " Onda je Orban rekao da njega nije briga, ali ako napravi zid ispast će fašist. Ovi iz EU su mu rekli da ga ionako Đunker zove diktatorom a i čitava Europa misli da je nacist. Imat će on zahvalu (pa i Mađarska) čitave EUrope. Naravno da će javno pljuvati po njemu, ali kad dođe u Njemačku sve je besplatno....Anđela će sve platiti.

Javno, EU se navodno zgraža nad žicom. Telad koja puši tu spiku, poput naše teladi koji žele biti kokoši, su naivčine. Javni prostor je jedno, a na sastancima se priča sasvim druga priča. I na sastancima je Viktor ljudina i junačina. Neki su Dudeki, naravno. Mada su iz Dalmacije.

Sad ću pokušatri do kraja pročitati dnevnik, ali mislim da dalje samo sereš po vladi...u čemu se slažem s tobom. :)))

Tko je glasao

Zanimljivo

Viktor Orban- najveći je političar današnje Europe. Pokazao je kako se vodi nacionalna politika i kako se brani državni teritorij.

Da, lik je zanimljiv.
Živio u "ruskoj" Mađarskoj, zna kako izgleda zatvorena granica, nije mu to strano.
Pamtim friško isfrezanu Mađarsku graničnu liniju da "zvijeri" ostavljaju svoje tragove i brojna osmatračka mjesta sa do zuba naoružanom vojskom.
I sad je g. Orban nešto kao Josip Broz, balansira sa Rusima-Putinom a država mu kao u Europi i titra im po jajcima, kao brani Šengen,
nije to loše ako od svih izvučeš neku korist jer od ljubavi se ne živi ali se lako glava izgubi.

Tko je glasao

Kukuriku ne želi graditi ogradu prema Srbiji, jer želi Region

Osnovni razlog zašto Kukuriku izlaže RH najezdi migranata i ugrožava nacionalnu sigurnost građana RH, a najviše građana Slavonije, je njihova bolećiva i patološka želja za neodvajanjem od Srbije.

Zbog toga spremni su žrtvovati Hrvatsku i baš oni predstavlju ugrozu za hrvatske nacionalne interese.

Reći migrantima da ne možemo kontrolirati 114 km kopnene granice sa Srbijom, je isto što i pozivati ih da dođu u što većem broju, preko ilegalnih prijelaza. Umjesto da odmah i sada pod zaštitom vojske i policije počnu graditi ogradu, ne za ove, nego za desetke i stotine tisuća koje se najavljuju.

Sramota za jednoga premijera, ali i za građane neke države što to nestručno i opasno neodgovorno ponašanje i dalje toleriraju.

Tko je glasao

Interesantno

rema podacima koji se navode na www.islamska-zajednica.hr/vijesti/krscani%20u%20siriji.pdf, u Siriji živi 1,526.997 kršćana pripadnika 11 različitih crkvi od kojih su:

Pravoslavna 545.250 (broj pripadnika 2000. godine)
Armenski pravoslavci 342.123
Rimski katolici 180.372
Armenski katolici 61.911
Aramejci 57.873
Protestanti 37.605
Ašurci 35.280
Latini 21.237
Kaldonski katolici 17.169
Surjanski pravoslavci 166.029
Surjanski katolici 62.148

Malo sa se danas našalio sa jednim gradonačelnikom V.S.Županije po pitanju ćirilice.
po gornjem spisku sam mu dao par ideja. Odvalija se od smija.
Samo bi tribalo naučit čitaati obrnuto.

Bilo bi zanimljovo vidjeti kakva je situacija među ljudima koji prelaze granicu.
Bila bi to vrlo interesantna informacia.

Tko je glasao

podaci su dokaz dugogodišnje kulture i suživota

razumjeli su se i na ćirilici i latinici.. zahvaljujući razvijenoj civilizaciji, tisućama godina su uspjevali u suživotu ....

imaju veliku nesreću da moraju bježati.... po putu nailaze na zaostala plemena

Tko je glasao

Suživotu? :))) U Siriji? :)))

Suživotu? :))) U Siriji? :))) Svašta. Možda su se malo primirili u zadnjih par desetljeća, ali povijest je tamo malo duža od tih par desetljeća.

Tko je glasao

nije čula

za sablju damaskinju koja je osvojila trećinu svijeta...kad se pojavila..ostali mačevi i sablje su u sudaru s njom..pucali kao ledenice

revolucionarni izum..kao i engleski luk..s pancirno probojnim vrhom strijele..kada se prvi put dogodilo da obični kmet ruši oklopljenog viteza na konju...

sve dobro...

Tko je glasao

nije čula

za sablju damaskinju koja je osvojila trećinu svijeta...kad se pojavila..ostali mačevi i sablje su u sudaru s njom..pucali kao ledenice

revolucionarni izum..kao i engleski luk..s pancirno probojnim vrhom strijele..kada se prvi put dogodilo da obični kmet ruši oklopljenog viteza na konju...

sve dobro...

Tko je glasao

kao i topmpson

kojeg su srbi dobili i probali porobiti balkan .... hehe, ti si stari čuvatelj svog sica

weteran ne razlikuje tisućljeća od desetljeća

Tko je glasao

Na dobrom putu ali u krivom smjeru

Ovo u naslovu, davno, davno, sredinom osamdesetih izrekao je jedan od osnivača omladinskog radija.
No, na temu.
Dobro koristiš "krizu" za pljuvanje po aktualnoj vlasti, no, što bi bilo kad bi bilo.
Kaj ti misliš da je HDZ trenutno na vlasti da bi zatvorili granice?
ma da, bi, kak ne, onak kak su zabranili dvojezične ploče u Vukovaru, kad su bili na vlasti, naravno.
HDZu njemački stručnjaci pišu gospodarski plan, Merkelici bi se uvukli u sve rupe da mogu.
Vrlo vjerojatno bi tada esdepeovci vikali da se granice zatvore i tako to, pa ipak smo mi Hrvati,
tri hrvata četri stranke, jer jedan od tri uvjek sijedi na dvije ili više stolaca, naravno.
Već idu vicevi kako su HŽ vlakovi konačno puni ali opet bez voznog reda.
Ako su izbjeglice bez osobnih dokumenata onda u izbjegličke kampove, ako su migranti tada imaju
sve dokumente, propusti da idu kuda su krenuli, kupe kartu i putuju, gdi je tu problem?
Agresivno nasilne izbjeglice nazad od kud su došli, ako ih Srbija više ne prima, u vlakove, Split-Rijeka,
na brodove i pravac Grčka, to je EU zemlja i ona ih je poslala, evo vam ih nazad.
Troškove prijevoza ispostaviti EU i Grčkoj, može i Turskoj.
Jednostavno, zar ne?

Tko je glasao

Točno je da naš @ppero

@Jura

koristi nesreću i humanitarnu katastrofu za politikanstvo..što je u najmanju ruku - nelijepo...Imam ja puno toga predbaciti kukurikavcima..ali mi karakter ne dopušta da na tuđoj zloj sudbini nekom nabijam bilo pozitivne bilo negativne političke bodove...

Međutim, ovo...@Jura

"Ako su izbjeglice bez osobnih dokumenata onda u izbjegličke kampove, ako su migranti tada imaju
sve dokumente, propusti da idu kuda su krenuli, kupe kartu i putuju, gdi je tu problem?"

Izbjeglički kampovi su ti lijepi naziv za konclogore...mi ni s jednom od tih zemalja iz kojih dolaze..čiji su državljani..nemamo bezvizni sustav...znači..ne može ni ući bez vize...

No kad dođe...upadne i kaže..ja sam izbjeglica i tražim azil- utočište..dužni smo ga primiti i bez dokumenata...registrirati..uzeti otiske prstiju..slikati i podvrći jednoj poprilično složenoj proceduri provjera istinosti njegove izjave..koja vremenski traje...u međuvremenu je u azilantskom centru...

e ako ne traži azil a dolazi iz zemlje koja je već u Šengenu.. i EU..kao Grčka npr. nemaš ga pravo silom zatvarati..nemaš pravo..kužiš...

Da doleti avionom Atena- Zagreb..Iračanin bez hrvatske vize...slijedećim ga avionom bez problema vratiš i sve je po propisu..i potpisanim konvencijama.. ( readmisija)

osim ako zatraži azil...tada se utvrdi da li ima pravo na azil..ako ima dobije ga...ako nema..štajaznam..iz grada je koji je pod nadzorom legalnih međunarodno priznatih snaga..vratiš ga kući..ili u zemlju odakle je doletio..spomenuh Grčku..

Mi imamo sa Srbijom potpisan ugovor o readmisiji..u paketu s ostalim o graničnom prometu i ukidanju viza..ako Srbija odbija primiti nazad ..a ni ti ljudi btw. ne žele a Srbija ih organizirano krijumčari...metodom...pa oni idu iz EU u EU...pješice.. tj. iz Grčke u Hrvatsku, jel..Hrvatska IMA PRAVO suspendirati ugovor..jer se Srbija ne pridržava UN-ovih konvencija o spriječavanju ilegalnih migracija i krijumčarenja ljudi..nego cijela država ..zapravo države (Grčka, Makedonija i Srbija) krijumčare ljude...

Složeno je to...čim pada "Dablin"- Eu dogovor ..o azilantima..pada i Šengen...o slobodi kretanja...

Znači...imaš humani aspekat... da ali..pošto je Grčka u EU..a pušta ih dalje..a ovi dalje ih ne primaju...dok ih zemlje nečlanice.. EU...ali članice UN-a---tranzitiraju..krijumčare...jer zasigurno npr.Iračani ili Afgani potrebuju vizu za npr. Makedoniju ili Srbiju... Hrvatska ..iako nije u Šengenu ali nam EU sufinancira Šengen..i čuvanje granice...mora...vršiti kontrolu...pa smo ih najprije pripustili određeni broj..i sada pritvaramo vrata...KAD SMO UTVRDILI O ČEMU SE RADI..

Uostalom..i kroz Mađarsku ih je prošlo 200 000 ...ali kad su Mađari vidjeli..da se Makedonija i Srbija ponašaju kao organizirani kriminalci tj. krše UN konvencije i krijumčare ljude pod izgovorom - humanosti... ide lagano zatvaranje-pritvaranje vrata..i birokratska procedura...

filtriranje...

jer moraš ga saslušati..utvrditi o čemu se radi..jel izbjeglica..jel traži azil...ili je samo ekonomski emigrant...kojeg možeš a ne moraš primiti...

Ne može se odmah dići zid...ali ne može se ni dopustiti vršljanje...

Naravno..ima nesnalaženja...problema..što je i normalno...pa ljudi su to..

Najbolji su mi nounari koji seru traktate..a nisu uopće konzultirali ..niti naše domaće zakone o toj temi..a kamo li eu i un konvencije....

Zato su mađarski policajci napendrečili TV ekipu iz Srbije..koji bi tzv. pritiskom javnosti..jel..

da se i dalje dopusti da se DRŽAVA Srbija ...bavi legalno krijumčarenjem ljudi....

Hrvatska se odlično nosi za sada... ne krše se ljudska prava..moraš imati argumente da bi primjenio represiju..zatvaranje granica i to..a ne odmah..strojnicu u kukuruzu..hehe..

i dalje sam ponosan...

sve dobro...

Tko je glasao

Kamp Kupljensko

Jel neko pamti ljude iz Velike Kladuše i "kampa" Kupljensko ?
Ne?
Sve se može odraditi samo kad se hoće ili mora a sad smo u situaciji da odraditi moramo
ako nikako drugačije, polako.
Nego, zašto sada, pred zimu, da patnja ljudi bude veća?
Netko je to jako dobro isplanirao.

Tko je glasao

e jebiga @Jura

pa ja sam maltene do u detalje opisivao tu situaciju u Kupljenskom..jer sam radio s Babinim izbjeglicama koji su bježali od Alijinih federalista...najprije ih spašavali da ih ovi ne posmicaju..a onda ih transferirali u "treće" zemlje....Kanadu i sl.

Jedan dan sam čak dva puta službeno putovao tamo..jer je jedna tura išla na neki noćni avion za Beč....

Ima tu i stihije....nije samo plan...

sve dobro...

Tko je glasao

Da su ostvarivali Plan 21 bilo bi dobro!

Slažem se, čak i ono s HDZ-om, ali da su na vlasti sigurno bi ih jednako "pljuvala" ako bi radili jednaka (ne)djela.

Na testu su, i svaka situacija im je provjera. Zato i jesu oprezni, jer je predizborno vrijeme.

Da je Kukuriku ostvarivao Plan 21, bilo bi mi drago.

Da je poštivao Ustav i omogućio narodu referendume, a koje je gasio pomoću parapravosudnog i protuustavnog Ustavnog suda, opet bi mi bilo drago.

Da su razvijali RH, opet bi mi bilo drago i sigurno bih u tom slučaju mogla glasovati za njih, uz uvjet da se odreknu zločinačke komunističke prošlosti!

Tko je glasao

Da je ova vlada počela gradit

Da je ova vlada počela gradit žicu ka Mađari onda bi napsiala dnevnik da se služidu starin komunističkin metodama s dosjetkama tipa "Znamo ko je tako u Berlinu podiza žicu i zidove".

Tko je glasao

Ne mogu oni protiv sebe,pa ne rade ZA Hrvatsku, nego PROTIV nje

Ne bih, nego bih rekla: "Konačno su napravili nešto za Hrvatsku, a ne protiv Hrvatske!"

Međutim nisu napravili ZA Hrvatsku, jer ne mogu oni protiv sebe!

Tko je glasao

kokošinjac još od MCMXCV, hvala Bogu za izbjeglice

možda uspiju ostati, podignuti malko iq i proizvodnju u ovoj opustjeloj zemlji
koju programi coppyall napadaju još od osamdesetih sustavno i vladaju njome
http://kontraportal.com/stozer-za-obranu-hrvatskog-vukovara-ne-arapskim-...

Tko je glasao

Sramotu traktorskog bijega ne možeš prikriti niti imigrantima

Velikosrbi, iz frustracije zbog najbržeg traktorskog "bekstva", "leče" svoje frustracije pomoću imigranata.
Eno ih, raskokodakali se na HRT-u i nameću Hrvatima harakiri- humanost.

Ali, na sreću oimigranti žele u Njemačku. Velikosrbi i jugošljam bi ih i silom zadržali u RH, jer oni su oduvijek naučili zatvarati ljude po logorima i ograničavati njihovu slobodu, kao i slovenski komunisti koji se osvećuju za slučaj Arbitraža. Međutim migranti će krenuti na Sloveniju i želimo im da pokore komuniste iz Slovenije, te da dođu do Merkelice!

Pa "leči" se , sramotu traktorskog bijega time nećeš poništiti, a priznajem, ovi su migranti daleko kulrturniji i jednsotavno žele proći ne naudivši Hrvatima, dok su se Srbi pokazali gorima od zvijeri, tamo gdje god su se u nekim davnim migracijama naselili.

Tko je glasao

Ludilo na najjače...

Tko je glasao

upravo tako, ppetra je greška programiranja (nadajmo se)

Tko je glasao

Opet tvoj mrzilački komentar

i zato opet u spam!
Izgradila bih ogradu kao najbolji europski političar Viktor Orban.

Ovo je nečiji đavolji plan, a Trojanski konj ima oblik jadnih izbjeglica.

Za takve zlonamjernike, poput tebe, dobri su samo glupavi Hrvati kojima pokušavate podmetati harakiri- humanost i Trojanske konje. Na vašu žalost, nisu svi glupavi i podložni vašoj medijskoj halabuci.

Vas pati traktorski bijeg i zato bi nam navalili svako zlo.

Vi ste nam pokazali kako se zahvaljuje onima koji su vas davno primili iz samilosti -rušenjem , paljenjem i ubijanjima i pokušajima prisvajanja tuđe zemlje.

Već to, što ste se svi vi, koji ste pokušali ozločinizirati cijelu RH, preko ZZP-a, skupili i tamburate po istoj tamburi uz iste note, puno pokazuje i dokazuje.

Tko je glasao

ako nisi program, onda si kokoš

Tko je glasao

Opet ispod svakog nivoa-spam

Nije lako kontrolirati svu tu mržnju i frustraciju koja se nakupila od poraza , u vama!

Tko je glasao

kako ono ide vic s mišem...

Tko je glasao

Životno partnerstvo

Tko je glasao

Od ZZP-aša i memorandumaša do harakiri- humanitaša

Isto si pisao i za ZZP- ZZP-ašu. Već ta moralna karakteristika pokazuje svu dubinu tvoje podlosti i mržnju prema RH i zato nije nikakvo čudo što propagiraš "harakiri -humanost" za Hrvatsku, jednako kao što si napadao Oluju i hrvatske generale s memorandumašenjem i "papskijim od Pape" kriterijima za našu vojsku, dok si za agresorsku imao recept: šutnja i "moramo misliti na budućnost, a ne živjeti u prošlosti"!

Preporuči sebi harakiri- humanost i udomi desetak imigranata, do vlastitog bankrota, a ne ugrožavaj moju državu takvim glupostima, kao onda kada si je davio svojim podmuklim ZZP-ašenjem i još se predstavljao hrvatskim braniteljem. Ima "hrvatskih branitelja" poput Z. Ercega kojega su na taj popis stavile antihrvatske službe da im služe za najpodlije napade na branitelje.
Na ovoj stranici ima dosta tzv branitelja- ali istinskih ZZP-aša koji su rovarili protiv RH do čiste specijalnoratovske propagande.

Čim se promijeni vlast nužno je ispitati status toga Mladićevog "novinara" i način kako je došao do braniteljske mirovine!

Harakiri humanitadžijo!.)))

Tko je glasao

recept šutnje za Oluju?

Nešto si pobrkala - naravno da sam sudionik i Oluje - te mi recept nije bio šutnja, već vojno djelovanje protiv neprijatelja.

Znam da si poprilično retardirana, ali predlaganje nekome harakiri - spada u poticanje na samoubojstvo.

Ja razumijem tvoj strah, koji te priječio da se priključiš obrani Domovine kada je bila napadnuta, ali mislim da si - iako si totalno ustrašena gladnim izbjeglicama - daješ malo previše slobode u izričaju.

Tko je glasao

Tvoje ZZP-ašenje sve

Tvoje ZZP-ašenje sve objašnjava!
Dosadan si s braniteljstvom, jer Oluju si pretvarao u zločinački poduhvat.
Sram te bilo!

Tko je glasao

nije ti ona uzica malko lajanje zategla

Tko je glasao
Tko je glasao

tupa glupa danke dojčland ppetra kukavičje jaje

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

stvarni štetočina baš poput Orbana

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

u službi onih koji žele od Balkana napraviti Gazu.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

pravi zlotvor i najveća hrvatska izdajica

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Tražila bi ti na Kosovu autonomiju, od Albanaca

ZZP je tvoj opis, a to znači da si agresorima (Srbiji i domaćim Srbima u RH- oružano pobunejnim) koji su pobili petnaestak tisuća Hrvata i protjerali stotine tisuća, koji su porušili trećinu Hrvatske gradila aureolu nedužnosti, a Hrvatima koji su se samo oslobodili od tih zlotvora si pokušala pripisati zločinaštvo.

Time si dokazala zlonamjernost i neprijateljsku djelatnost prema RH i budi sretna što nisi u zatvoru ili što te nismo izgnali.

A vidiš, mi smo dobri ljudi, predobri, iako bi bilo pametnije da smo vas dobro potprašili da u tim bahatim podlim i zločinačkim mozgovima shvatite da zločin donosi kaznu.

Očito tu poduku još tražite od Hrvata. Ne daj Bože da dođe do nečega, ne bi bilo koga da potražuje Haaški sud, niti biste imali Veritas i Savu Štrbca- jednotavno ovaj puta ne bi bilo Tuđmana da vas spasi od opravdanog gnejva hrvatskog naroda.

Zato slavite Tuđamna kao svoga sveca, jer da vam nije bilo nlega, ne bi ti sada rovarila po RH, nego bi na Kosovu tražila autonomiju od Albanaca!

Tko je glasao

Zlobna ZZP-ašica

Zlobna ZZP-ašica!

Jedno je stvarnost, a drugo što izbjeglice žele. Čak je i moćna Merkel dobila po repu zbog toga što je pozvala imigrante. Politički, ona je uskoro nepostojeća. Nijemcima je nanijela neprocjenjivu štetu, kao i cijeloj Europi. DDR politika niej izašla iz nje! Pojavili su se drugi političari koji su zatvorili Njemačku, Slovenci su zatvorili Sloveniju, Mađari Mađarsku i jedino što možemo napraviti je zatvoriti granice RH i zaštititi Hrvatsku i Hrvate.

Svakako da si ti i cijela horda ZZP-aša s pollitike protiv toga! Ma i Kukuriku je protiv toga, ali opasno im se ljulja tlo pod nogama.

Budući ne mogu dalje, RH ne treba primati imigrante. Kada se ovih 11 000 koji su ušli usmjeri prema odredištu kamo žele stići (Njemačka) onda tek možemo organizirati prijevoz imigranata, ali i naplatiti,a ne da to plaća napaćeni hrvatski narod, odlazak do Slovenije. U suprotnom, jednostavno nema ulaska za imigrante.

Vidi komunjarašice kako je agresivna prema drugačije mislećima. Slično kao janus: "metak u glavu za Orbana", a ni ti nisi daleko , mržnja te odaje!

Muka ti je od spremnosti Hrvata na obranu RH. Napatiti ćeš se zbog toga i umrijet ćeš u toj patnji, jer MI Hrvati, uvijek ćemo braniti svoj dom, a vi Srbi patiti će te što nam ne možete uzeti taj naš lijepi dom.

Evo, mogli su im Srbi ponuditi i traktore koje su pokrali Hrvatima u Hrvatskoj, da ne moraju pješke. Možda vam opet zatrebaju, ako nastavite sa svojom mržnjom i podrivanjem Hrvatske, pa i preko imigranata.

Upravo to je i objašnjenje zašto ova kokošarska vlast nije na vrijeme zatvorila granice i izgradila ogradu. Toliko su bolećivi za Srbijom da je Ranko išao dogovarati strategiju u Beograd. Tko je vidio da ministar policije dogovara strategiju ubacivanja imigranata u svoju državu s najneprijateljskijom državom?

Ovo smrdi na izdajničke poteze.

Što ministar ima moljakati Grčku i Srbiju, njegova dužnost je da policijskim snagama zaštiti hrvatsku granici. Jedino je odmah i potpuno spreman napadati hrvatske branitelje, upadati čak i u crkve i dozvolajavati Srbima da iz Srbije dolaze i oblače uniforme hrvatskih policajaca i pokušavaju ubiti hrvatskog dragovoljca iz Vukovara- D. Pajčića.

Kolikim je žarom Kukuriku pokušala sramotiti Vukovarar i nanositi boli Hrvatima Vukovara šireći ćirilične svastike hrvatskih neprijatelja, govori o njima više nego bilo što drugo. Ovakav rad, odnosno nerad potvrđuje tu istinu o njima!

Zato ne vjerujem prvom policajcu Ostojiću .

U cilju uspješne zaštite granica, mislim da bi Predsjednica trebala napraviti vojnu zaštitu RH, jer Ranko nije pouzdan za obranu hrvatskih granica, budući je silom želio širiti ćirilicu čak i po Vukovaru i time je pokazao da ima simpatije za agresore. Osim toga čudno je što se ide dogovarati sa srpskim "kolegom" umjesto da je radio na zaštiti hrvatskih granica.

Floskule o pravnoj državi može pričati maloj djeci, jer su zabranom referenduma o ćirilici, iako je potpisalo 680 000 Hravta, preko svoga političkog US, srušili pravnu državu i prekršili Ustav!
Da, žalim te i možeš divljati koliko hoćeš. Svi forumi i hrvatska javnost bruje protiv politike koju, oko imigranata, vodi ova kukurikava YU-ekipa!

Budući da si agresivna i da svoju mržnju iskazuješ na neprimjeren način ideš u spam!

Tko je glasao

Konačno zatvorene granice

A što su ih pustili 10 000?

http://www.index.hr/vijesti/clanak/policija-zbog-izbjeglica-zatvorila-gr...

I što sada minuseri?
Sada ćete vidjeti mađarske igre na hrvatskoj granici!

Tko je glasao

ježuš i marija...

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci