Tagovi

Imaš dvije premise pa ti sada proturi nekakvu konkluziju!

JEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTA

Tagovi

Komentari

Druže, misli ti što god

Druže,
misli ti što god želiš.. ma kraju smo isti ovdje di jesmo da nas nitko ne šljivi 1% kao ni naše mišljenje!

Pa čak i u ZG, jedan čelnik u nekoj stranci kaže "neka Narod kaže svoje putem referenduma" a drugi kaže "ne može tako jer to nije moja ideja!"... i eto opet i taj narod ostaje bez pravo na izražavanje svog mišljenja i to samo zbog.. onoga kako si rekao...
"a ja ne želim da se kompromitiram prvenstveno sam pred sobom, egoizam i samoljublje ispred svega"

Dobro došao u klub naroda, klub u kojem nemamo ni za kape, ni za uzradu grba koji bi išao na tu kapu ni za registraciju udruge pod tim nazivom... jer mi smo nitko i ništa... stoka sitnog i krupnog zuba... topničko meso... i oni kojima se daju banane kada se pobunimo!

A na kraju ako već trebam mrziti redom, onda ću prvo krenuti u potrazi za one koje ću poštivati redom.. od osobe do osobe pa koliko će biti ljudi među njima pa makar to bio samo jedan Čovjek... vidjet ću do kuda ću dogurati. A mrziti.. pa imamo dovoljno takvi oko nas koji će mrziti i u naše ime ako baš triba!

Jakša
"volim svoje i poštujem tuđe"
http://www.youtube.com/watch?v=OkO8qa3V5gg

Obrisan

Tko je glasao

Moj je život završio a ja

Moj je život završio a ja još nisam umro..

Prijatelju, bitno je da ti nakon što pročitaš tekst imaš potrebu misliti i nešto napisati..Da si jedan jedini dovoljno je..

Tko je glasao

Naime nikada mi u životu

Naime nikada mi u životu nije bilo bitno što netko misli da ja mislim ili što će netko misliti o meni ako ja o nečemu mislim upravo onako kako mislim da bi trebao misliti. Da pojednostavim, osobno volim ljude koji o svemu imaju mišljenje po mogućnosti svoje vlastito nisam pobornik Borgovskih masa, a još više cijenim ljude koji se ne srame to svoje vlastito viđenje bez obzira na posljedice izreći jer osobno sam i sam takav. ovime si upravo rekao da ti je bitno da drugi o tebi misle da ti nije bitno sto o tebi misle, ali i da ti je bitno misliti kako kako sam mislis te da cijenis sto god se misli bilo to i kojesta jer svaka osoba ima svoje osobno misljenje za koje misli da je bas njeno vlastito.
Medutim, ja te pitam kako uopce mozes misliti da sam neovisno mislis i da je to nesto vrijedno ako nije nastalo izmedu ostalog i skupljanjem od drugih. Mi danas gotovo nista niti ne mozemo sami smisliti jer sve je vec misljeno i promisljeno, a jedino sto mozemo je prevrtati to tude i onda kako nam se u datom trenutku posreci i kamo nas odvede inspiracija.
To je iluzija slobode i ako pocnes insistirati, ponavljam insisitrati na toj samosvijesti na najboljem si putu da se izvjetris.
Ili u orginalu samo za tebe prijatelju s Dunava:
"Kada bi jedna izolirana antropomorfna dunavska kapljica pocela da se presipituje zasto je kapljica i zasto se tako grcevito drzi toga da je kapljica bilo bi to zastranjenje u njezinom kapljicavom razmisljanju. Netko tko je mudriji od te filozofski nastrojene dunavske kapljica mogao bi joj odgovoriti: teces jer si kapljica, a ako ne zelis da budes to sto naime jesi kapljica onda si nanajboljem putu da se izvjetris bez obzira na to protjecala ti kao obicna kapljica ili ovako filozofski antropomorfno.." po sjecanju od orginala M. Krleza

Tko je glasao

Moj je život završio a ja

Moj je život završio a ja još nisam umro..

Medutim, ja te pitam kako uopce mozes misliti da sam neovisno mislis i da je to nesto vrijedno ako nije nastalo izmedu ostalog i skupljanjem od drugih

Pa ne znam što bih ti rekao, očito da ti onda posjeduješ znanje kojim dopireš do univerzalnog korijena same

misli
kao takve pa ih uspijevaš djevičanske čiste i neokaljane tuđim mislima predočiti tu nama..U svakom slučaju hvala ti..I pročitaj molim te još jedared ako ti nije teško..

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci